Vierasta pillua työmatkalla

Olin siis saanut komennuksen kolmen päivän reissuun. Ajelin autollani määränpäähän, jossa pidimme työporukan kesken palaveria. Puisevan päivän päätteeksi hotellille ja sieltä uimahallille hieman rentoutumaan ja liikuttamaan puutuneita jäseniä. Reilun puoli tuntia kauhottuani poistuin saunaan, jossa ajatus alkoi kallistua paikalliskierroksen suuntaan. Vaihtoehtona kun oli huoneessa löhöäminen seksifantasioita. Siispä hotellille ja siistimpää vaatetta päälle, siitä edelleen alakerran baaritiskille.

Hotelli vaikutti sangen kuolleelta, tarjontaa ei näyttänyt olevan kuin eläkeläisille. Älypuhelin taskusta ja hakemaan netistä tietoa, missä täällä voisi olla arkipäivinä liikettä. Pari kuppilaa näytti keskustassa olevan, hotellilta reilun kilometrin päässä. Ei muuta kuin töppöstä toisen eteen ja ytimeen.

Ensimmäinen paikka oli aivan kuollut, baarimikkokin näytti olevan juuri nukahtamassa, joten toiveikkain askelin kulman taakse karaokebaaria kohti. Näissähän yleensä on jokunen ihminen, niinpä tälläkin kertaa. En ole laulumiehiä sitten alkuunkaan, joten tilattuani siirryin tiskiltä hieman syrjempään tarkastamaan tilanteen. Eräs nainen herätti kiinnostusta. Noin kolmekymminen blondi (siis kymmenisen vuotta minua nuorempi), jolla kauniit silmät ja kasvot, vartalo minulle mieleisistä paikoista pullollaan. Olen siis suoraan sanoen tissimiehiä. Ei aina tarvitse olla julmetut pommit, kauniit sopusuhtaiset käy minulle hienosti. Mutta tällä tytöllä näytti olevan enemmän kuin käden täydeltä, kiinnostus heräsi päästä tarkastamaan ne lähemminkin.

Käytin vanhaa veruketta ja parin vilkaisun vaihdon jälkeen lähdin hakemaan uutta juomaa, tämän tytön vierestä tilaten tietenkin.

– Siideri, kiitos, tilasin. Samalla käännyin tytön puoleen ja kysyin ottaisiko hänkin jotain.
– Siideri maistuisi minullekin, kiitos, hän vastasi kääntyen puoleeni. Silmät hymyilivät suun kanssa kilpaa, kun katsoimme toisiamme lähietäisyydeltä. Esittäydyimme ja aloimme jutella odotellessamme juomia.

Kun saimme siiderit, pyysin tätä Kaisaksi esittäytynyttä tyttöä pöytääni. Siellä juttelimme ja kävimme perusasiat läpi molempien elämästä. Juttua tuntui riittävän ja aika eteni nopeasti, samalla siinä muutama juomakin tuli nautittua. Alkoi olla jo myöhä, joten päätin edetä ja pyysinkin Kaisaa mukaani hotellille. Hän vastasi välittömästi, että eiköhän olisi parempi mennä hänen luoksensa. Oli siis selvästi hänkin pohtinut asian jo valmiiksi, juoni oli molemmille selvä. Hän asuikin aivan lähellä, joten nappasin hänet kainalooni ja suunnistimme hänen luokseen.

Alaovella Kaisa kaivoi avaimia laukustaan, minä siirryin hänen taakseen ja nappasin syleilyyn. Käteni olivat hänen lantiollaan, kun suutelin häntä kaulalle. Ihana huokaus pääsi hänen suustaan ja avainten kaivelu keskeytyi hetkeksi.

– Ota nyt vaan ne avaimet, sanoin hänelle virnistäen. Sitten nappasin hänen korvanipukkansa suuhuni ja imaisin hiukan.
– Aaah, ota tässä nyt sitten mitään.., hän mutisi huokaillen.
Lopetin kiusaamisen mutta pidin hänet edelleen syleilyssäni. Kädet vaelsivat rinnoille ja hieroin niiden alapintaa hieman. Lopultakin hän sai oven auki ja siirryimme käytävään, jossa päästin hänet johdattamaan meidät asuntoonsa.

Eteisessä heitimme melkoisella kiireellä takit naulakkoon ja kengät jaloista samalla toisiamme tuijottaen. Kun tämä oli hoidettu, kaappasin hänet jälleen syleilyyn ja työnsin seinää vasten suudellen samalla kiihkeästi. Suutelimme, nuolimme toistemme kaulaa ja näykkäilimme korvista, samalla kädet tekivät tutkimustyötään vartaloilla. Sain hänen paitansa pois, hän repi minun paitani nurkkaan. Nyt nuo ihanat rinnat olivat edessäni. Otin ne kouriini pitäen Kaisan edelleen seinää vasten, nostelin käsilläni kourien ja suutelin liiveistä näkyvää ihanaa lihaa. Näppärästi aukaisin hakasen takaa ja tiputin liivit jalkoihimme. Vau! Ne olivat juuri niin ihanat kuin toivoinkin. Isot, pyöreät rinnat olivat taas kourissani ja kieleni teki töitä kaulalla. Siirryin alemmas, nuolin rintoja, näykin nännejä, imaisin suuhuni niin paljon kuin suinkin sain mahtumaan. Kaisa tuntui pitävän tästä, huohotus oli kovaa. Eivät hänenkään kätensä joutilaina olleet, hyväilivät käsivarsiani ja selkääni, hieroivat niskaani ja hiuksiani ohjaillen hieman päätäni samalla itselleen mieleisiin kohtiin.

Edelleen eteisessä seisten ahmin hänen rintojaan ja aloin avata hänen housujaan. Pian farkut olivatkin myttynä lattialla, sinne menivät omanikin, pikkuhousut ja bokserini seurasivat. Käteni eteni kohti jalkoväliä. Sheivattu, kuumana ja kosteana käyvä pillu tuntui hyvältä kättäni vasten. Hieroin kämmenelläni häpykumpua, Kaisan jalat avautuivat automaattisesti vastaanottamaan hyväilyni. Tehostin hieman painamalla jalkaani hänen jalkojensa väliin, samalla omaa kämmentäni tiukemmin häpyä vasten. Sormeni olivat aivan märkänä, työnsin kaksi sormea häpyhuulten väliin ja jatkoin syvemmälle, samalla klitoris jäi sormieni väliin kiusattavaksi. Kaisa hieroin munaani, joka seisoi jo lähes kivuliaana välissämme.

Nyt en enää malttanut. Otin käteni pillulta ja nappasin sillä Kaisaa polvitaipeesta. Nostin hänen jalkaansa ylöspäin, Kaisa oli juonessa mukana ja ohjasi kädellään minut sisäänsä. Nainen oli niin märkä, että menin kerralla pohjaan molempien huokaistessa nautinnosta. Painoin Kaisaa seinää vasten ja tein muutaman hitaan alkuvedon. Huokaillen nainen myötäili liikkeitäni minkä seinän ja minun välissä pystyi, hyvin oli liikkeessä mukana.

– Ooh, ihanaa… Lisää, kovaa!, Kaisa huokaili korvaani.
– Tämä selvä, kovaa annetaan, totesin virnistäen.

Otin häntä toisestakin polvitaipeesta kiinni ja nostin syliini. Tiukka ote perseestä ja nainen kaulasta roikkuen nain häntä seinää vasten.

– Uuuh, just… just näin…. lisää.., huokaili nainen käsilläni.
– Jestas että tekee hyvää, urahtelin vastaan enkä liioitellut yhtään. Meno oli kuumaa
ja kiimaista. Kulli tykkäsi. Jonkun aikaa siinä jaksoin häntä kannatella, sitten tuntui että on parempi siirtyä toisiin asemiin. Kysyin suuntaa makuuhuoneeseen ja suunnistin ohjeiden mukaisesti Kaisa sylissäni, muna edelleen sisällään.

Laskin hänet sängylle jääden edelleen päällensä. Nostin jalat hartioilleni ja aloitin uudelleen rauhallisin työnnöin. Kiimaista ääntelyämme säesti sängyn rytmikäs natina, taisi olla useampikin ruuvi hiukan löysällä. Pyörittelin toisella peukalollani klitorista työstäen samalla uskomattoman kuumaa pillua kullillani. Kaisan peppu pyöri omaa ympyräänsä allani, silmät ummessa ja kasvot punaisina hän huokaili yhä kovemmin ja kovemmin lähestyessään orgasmiaan. Lisäsin painetta klitoriksella ja nostin tahtiani, nyt alkoi olla lähellä jo molemmilla.

– Oooo, nyt tulee! Kaisa ulvaisi pää taakse taipuneena.
– Anna tulla, tule mulle kunnolla! komensin häntä.
– Oooooo, nyt, nyt…, kuului hänen kauniilta huuliltaan. Samalla katsoin ajan koittaneen yllärille. Otin peukaloni pois klitorikselta ja painoin peukalon hänen peppureikäänsä.
– Aaaaaaah!, kiljahti Kaisa orgasminsa tullessa, peukkuyllätettynä.

Itse sain vielä hieman pidäteltyä itseäni tulemasta, kun Kaisa räjähti upeasti. Pysähdyin hetkeksi hänen sisäänsä ja katselin kun hän huohotti suu auki. Vastatullut nainen on kaunis, ei poikkeusta tässäkään. Laskeuduin hänen rinnalleen ja lepäsin itsekin liikuttaen itseäni hiukkasen hänen sisällään ja suudellen häntä. Ahnas suu vastasi suuteluihin.

Sitten ajattelin, että eiköhän se ole minun vuoroni. Käänsin Kaisan vatsalleen ja vedin sängyn reunalle niin, että polvensa olivat lattialla. Kävin kyykkyyn taakseen, tartuin pakaroihin ja ohjasin munan sisään edelleen väreilevään pilluun. Kaisa huokaili jälleen, kun aloitin työstämisen takaapäin hissukseen. Pitkään en jaksanut painaa rauhallisesti vaan jo hetken päästä alkoi armoton loppukiri. Nussin häntä takaapäin kuin vähäpäinen, käteni pitivät häntä hartioista paikallaan ja lantioni paukutti taukoamatta upeaa takamusta päin. Kaisa oli jälleen hekumansa huipulla, tämä tyttö selvästi piti kunnon takaapäinpanosta. Lopulta en enää voinut mitään, Kaisan vaikerrus ja pamputtaminen tekivät tehtävänsä.

– Nyt tulee! karjaisin niin että ei varmaan jäänyt naapureillekaan epäselväksi.
– Niin mullakin! Kaisa vastasi
– Aaaaah!!! parahdin ja laskin siemeneni Kaisan lypsävään pilluun. Vedin vielä muutaman rauhoittavan vedon samalla hengitystäni tasaillen. Sitten lysähdin hänen viereensä.

Lepäilimme siinä voipuneina jonkin aikaa, katselimme ja silittelimme toisiamme hymyillen. Raukeina kävimme myös nukkumaan, mutta vain muutamaksi tunniksi… Vaan se onkin jo toinen tarina, mitä sitten tapahtui. Harvoin on ollut näin mukavia työmatkoja, mutta tuohon kaupunkiin menen mielelläni toistekin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Hetket hotellissa Ilmassa leijailee katupölyn tuoksu, kun astelen hieman jännittyneenä kohti Hotelli Simonkenttää, kuulen sydämeni sykkivän samassa tahdissa korkeiden korkojeni kopinan kanssa ja pysähdyn […]
  • Poikaystävän isän kova kulli Olen 23-vuotias nuori naisenalku, ja kokemukseni seksistä on rajoittunut vain kolmeen eri kumppaniin. Hirveästi en siis voi taidoillani kehuskella. Nykyinen poikaystäväni, Jari on […]
  • Vieraan kullin himo Mitä voin tehdä? Minulla on hyvä mies, jonka kanssa kaksi lasta. Nuorin vasta kahden vanha eikä vanhempikaan ole kuin neljän. Koti on kaunis ja siisti. Se on hyvä koti, mutta minä, kodin […]
  • Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpää "20 vuotta avioliittoa täynnä... niinpä niin!"... tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. "Ja 4 kuukautta […]
  • Panin anoppia saunassa Tämä kaikki kuulostaa kliseiseltä, mutta näin oikeasti tapahtui muutama vuosi sitten, kun vaimoni oli viimeisillään raskaana. Meillä oli jo siinä vaiheessa kaksivuotias tyttö, ja koska […]
  • Hetket anopin kanssa Olimme avovaimon ja anopin kanssa parin viikon reissulla Kanarian lämmössä ja kelit olivatkin varsin mukavat ja lämpimät. Alkuloma menikin lähinnä aurinkoa ottaen, sillä naisväki halusi […]
  • Annoin mieheni kaverille - Mä otan tämän vain, hikinen mies painautuu selkääni ja kurkottaa penkiltä olutpullon. Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras […]
  • Vaimoni nussi neekeriä rannalla Vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin 60 kg. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan […]

Jätä kommentti