Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpää

”20 vuotta avioliittoa täynnä… niinpä niin!”… tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. ”Ja 4 kuukautta viimeisestä hellästä rakastelusta vaimoni kanssa!”

Mietteeni olivat osin loukkaantuneet ja osin ilkikuriset tilanteeni suhteen. Näinhän olin miettinyt viimeksikin, kun Tahkon myyntikokous ylittyi osaltani yhdellä vuorokaudella – ja useammalla kiihkeällä laukeamisella kahden lentoemännän reisien väliin. Taisipa toinen nielaista siemennesteeni halukkaasti huuliensa väliin hymy naamallaan. Olin kuitenkin jo ajat sitten päättänyt mielessäni, että vieraissa käynti ei kauaa lämmitä, mutta syö liitoltamme pohjaa. – No muistot hymyilyttivät kumminkin: ”… lentoemot parisängyllä pyllyt vierekkäin ja minä suihkin kumpaakin vuoronperään anukseen. Voi niitä aikoja!”

Nyt olin kuitenkin päättänyt tehdä toisin. Ostin meille matkan Tallinnaan viikonlopuksi. Mennään katsomaan Sulle kerrankin niitä uusia vaatteita töihin ja juhliin. Sä olet sen arvoinen!, heitin vaimolleni liput kädessäni ja seksi mielessäni. Saat ne pikkumustat, jakkupuvut, kengät ja alusvaatekerrat yhdellä reissulla! Olin voimani tunnossa kuin nuori varsa ajatellessani miten hyvältä tuntui hurmata oma vaimo. – No okei, kai sitä sitten mennään, tokaisi vaimoni jotenkin epäuskoisena.

Reissumme oli tuleva kahden viikon päästä. Ja niin tulikin – ja puhelu Ruotsista pääkonttorista: viikonlopun aikana tuli valmisteltavaksi uusien myyntiryhmien sisäänajo organisaatioon Ruotsissa. – Olin kauhusta kankeana torstai-iltapäivänä kuullessani esimieheni selostuksen aiheesta. – Voi paskat!, tuhahdin mielessäni ja lähdin ajelemaan illalla kotiin.

”No voithan sä mennä sinne yksinkin!” selittelin asiaa vaimolleni illalla. ”Seli seli, sama laulu aina – mitään Sun jutuistasi ei toteudu – aina samat selitykset!” vaimoni sätti oikeutetusti. Ilta jatkui mykkäkoululla, ja perjantai-aamuna sain vastauksen lakonisesti: ”Sä voit tehdä mitä haluut, mutta mä menen ja vaaterahat oot velkaa heti.” Lähdin Ruotsiin matkakustannuksia ja kahta tonnia köyhempänä.

Viikonloppuna lauantaina ruotsalaistyönantajani sai yllättävän tiedon yrityskauppojen lykkääntymisestä ja kokouksemme päätettiin tunti avauksen jälkeen hämmentynein mielin. – Minua aihe olisi vähempää jaksanut kiinnostaa, kun selasin jo lentoa Tukhomasta Tallinnaan. Sainkin varmistettua lennon, joka olisi jo 7 jälkeen Tallinnassa illalla. ”Kerrankin positiivinen yllätys minulta meidän parisuhteeseen.”

Saavuin hotelliimme, ja pyysin oman avaimeni huoneeseen. Huone oli tyhjä – mitä nyt vaimoni ostokset niissä kauppakasseissa. Painuin aulabaariin oluelle ennen kuin huomasinkaan, ja jäin hieman syrjemmälle tarkkailemaan koska pääsen yllättämään vaimoni. Meni tunti ja taisi mennä pari kolme. ”No mä meen sitten nukkumaan, mutta yllättyypähän kuitenkin” mietin verkkaisesti kävellessäni kohti sviittiämme.

Ovelle tullessani kuulin huoneesta melko jyhkeän taustamusiikin. ”Jaha se on suihkussa”, arvelin tietäessäni hänen pitävän suihkuradion kovalla aamuisin mennessään pesulle. Tulin hiljaa eteiseen ja kirosin melkein ääneen muistaessani matkalaukkuni olevan alhaalla säilössä. ”Naks” laitoin oven kiinni ja kurkistin makuuhuoneeseen musiikin pauhatessa.

Tästä hetkestä lähtien sydämeni alkoi lyödä kuin vimmattu yrittäessäni hengittää – tai olla hengittämättä. Parivuotemme oli nimittäin täynnä. Soul-musiikin jysähdellessä vaimoni oli asettautunut kahden mustan miehen ratsukoksi. Toisen heistä tunnistin kotikaupungistamme: reilu parikymppinen kolli sukuelin paksuna syvällä vaimoni suussa. Toinen kavereista oli lähes parimetrinen leveäharteinen ja hirvittävän isokullinen korsto, joka kiskoi halkoaan vaimoni takamuksesta sisään. Ainoa ihmisääni, mikä musiikin keskeltä kuului, oli vaimoni kiljuva voihkinta, jollaista en koskaan häneltä ollut kuullut. Ulkonäöltä tuntemani kaveri siirtyi vaimoni alle ja alkoi jyystää häntä alta toisen ilmeisesti poratessa suurella möhkäleellään anus-aukkoa. Vaimoni huusi suoraa huutoa, jossa tuntui kivu ja nautinnon sekamelska.

Olin itse pyörtymäisilläni ja jähmettynyt. En tiedä olisinko uskaltanut rynnätä sisään vai olisiko pitänyt paeta. – Kauhukseni huomasin kiihottuvani näkemästäni. Vaimoni kiihottuneet tuskan huudot olivat kuin tarttuneet penikseeni, joka pönkötti nyt nolosti housuissani. Ajatuksissani oli häpeää ja samalla kiimaista häpeämättömyyttä. Näin vaimoni oven raosta imevän juuri anuksessa ollutta mustaa ja isoa kullia kuin horkassa ja saavan koko rojuryöpyn suuhunsa ja loput naamalleen. Toinen, isompi körmy tunki vielä kullinsa vaimoni takaliston uumeniin ja jyskytti kuin ompelukone. – Laukesin eteiseen kastaen housuni pahanpäiväisesti.

Hiivin hiljaa pakoon hämärästä eteisestä musiikin pauhussa ulos käytävälle ja painoin oven kiinni. Hoipuin aulabaariin takaisin ja tilasin isoin oluen… Tunnin parin kuluttua tajusin olevani hengissä ja häpeäkseni nauttineeni tapahtuneesta. ”Tämä oli ilmeisesti minulle ihan oikein kaikkien näiden vuosien jälkeen”. Huomasin itse asiassa pohtivani sitä, miten haluttavammalta vaimoni näytti ja tuntui kaiken tämän jälkeen.

Noin klo yksi yöllä huoneessa olleet tummat kaverit kävelivät ryhdikkäästi ja naureskellen hissistä ulko-ovelle ja häipyivät näkyvistä. Ja vain ehkä kymmenen minuutin päästä vaimoni käveli baaria kohti uudessa pikkumustassaan, joka oli suorastaan häpeällisen seksikäs. Näkemättä minua hän istuutui baari-tiskille ja tilasi jotain. Katselin häntä kaukaisuudesta aivan kuin en uskaltaisi lähestyä… Hiivin kuitenkin hiljaa Hotellin Vastaanottoa kohti ja käännyin sieltä kohti baaritiskiä, jossa katseemme kohtasivat..

”Moi! Tulin juuri koneelta ja palaverimme päättyikin jo nyt…” Vaimoni hymyili kuin sokeria huulillaan, mutta täysin hämmästyneenä ja hämillään.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vaimoni nussi neekeriä rannalla Vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin 60 kg. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan […]
  • Suomityttö mamupatjana Hyppäsin metroon keskustasta ja tarkoitukseni oli mennä idän suuntaan piipahtamaan Itikseen. Olin ajatellut etsiä poikaystävälleni Kalelle jotain kivaa synttärilahjaksi. Meillä oli […]
  • Vaimoni sai etelässä isoa mustaa kyrpää Olemme lapsekas 33-vuotias aviopari Tampereelta. Meillä on kolme lasta ja asuntovelkaa, eli keskivertokotimaisia. Minä olen keskimittainen ja vaimoni on keskipainoinen. Minulla on […]
  • Hääpäivänä vaimolle mustaa Olen 40 vuotias ja vaimoni on 36, joten aivan nuoria emme ole ja pystymme puhumaan seksiin liittyvistä asioista ilman mustasukkaisuutta, puhuahan aina voi. Kerran muutaman […]
  • Annoin mieheni kaverille - Mä otan tämän vain, hikinen mies painautuu selkääni ja kurkottaa penkiltä olutpullon. Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras […]
  • Narttu saa kaikki reiät täyteen Minusta seksi ei ole suorituslaji, jossa pitäisi koko ajan kehittyä ja etsiä uusia haasteita. Arkipanot silloin tällöin iltaisin ja joskus viikonloppuna kiihkeämpää namuttelua riittää […]
  • Kun vaimo sai isoa vierasta kullia Meillä on sellainen pienehkö maatila vaimon vanhempien peruja. Olimme kunnostelleet rakennuksia jo aika paljon. Se taas puolestaan aiheutti aika paljon lisäkuluja. Niinpä päätimme myydä […]
  • Kun vaimoni sai isoa Saavuimme vaimoni Maijan kanssa Heikin uudelle mökille. Mökki oli sähköistetty, kahdessa eri korkeustasossa, ja ollut varsin kallis. Kalliimpi kuin kerrostalohuoneistomme. Erityistä […]

Jätä kommentti