Vaimon seksy sisko

Vaimoni sisko oli tullut meille viikonlopuksi kylään, mutta vaimoni ei ollut kyennyt järjestää tulevaa iltavuoroaan itselleen vapaaksi, joten joutuisin pitämään seuraa hänen siskolleen koko tuon illan. Heitettyämme vaimoni töihin ja ajellessamme kaupungilla kysyin – kutsutaan häntä vaikka Miiaksi – että hakisimmekon jonkun videon katseltavaksemme. Olin tarkoittanut jotain normaalia videota, mutta Miia huudahtikin spontaanisti kysymykseen ”Joo, haetaan joku pornofilmi!”. Samalla hän kuitenkin tajusi oman refleksinsä ja punastui hieman.

Naureskeltuamme jonkin aikaa hänen ehdotukselleen päätimme kuitenkin poiketa lähimpään videovuokraamoon ja hakea sieltä jonkun hyvän (normaalin) elokuvan. Etsiskeltyämme soveltuvaa videota olimme vahingossa saapuneet telineen luo, jonka ylimmillä hyllyillä komeilivat mitä irstaimmat kannet. Otin hyllystä yhden kasetin näyttäen sitä Miialle ja kysyin leikilläni olisiko tälläinen ollut se hänen ehdotuksensa. Hämmästyksekseni hän otti kasetin kädestäni ja katsoi sen takakantta, jonka jälkeen ilkikurisesti sanoi haluavansa katsoa kasetin.

Ajaessamme asunollemme päin yritimme molemmat keskustella niitä ja näitä, jotta edes hetkeksi unohtaisimme hansikaslokerossamme olevan videon. Hieman ennen asunnolle saapumista sovimme vielä, että tarvittaessa käymme vaikka kylmässä suihkussa minuutin välein, jotta lämpotilat eivät pääse nousemaan liian korkeaksi meidän välillämme. Naureskellen sovimme pitävämme itsemme taatusti kurissa ja astelimme jännittyneinä asuntoon.

Tultuamme sisään sanoin keittäväni meille ensin kahvit. Tarkoituksenani oli saada hieman hengähdysaikaa, jotta kykenisin edes hieman estämään etumukseni kasvamista täysin häpeilemättömään ja näkyvään muotoon. Laittaessani kahvia tippumaan mietin omaan tilaani tuskastuneena naisena olemisen helppoutta, koska heidän kiihottuneisuutensa ei liiemmin ulospäin näy – ja jos Miian kohdalla sellaista edes olikaan. Silmissäni oleva jatkuva kuva vaimon siskon märästä pillusta ei kuitenkaan helpottanut oloani mitenkään, joten päätin kantaa kahvikupit suoraan olohuoneen pöydälle ja istuutua mahdollisimman nopeasti alas.

Otin videon kaukosäätimen käteeni ja kysyin Miialta, joka istui viereisellä sohvalla, että vieläkö kasetti kiinnostaa ja istummeko varmasti riittävän kaukana toisistamme. Myöntävän vastauksen jälkeen painoin käynnistysnappulaa ja aloimme odottaa videon alkamista. Ensimmäisen kohtauksen pääosissa olivat ruskeahiuksinen mies ja aika paljon Miian kaltainen lyhythiuksinen blondi. Elokuvan mies kaivoi lähes ensimmäisenä työnään ison jurmuisen elimensä esiin housuistaan ja työnsi sen naisen valmiina odottavaan avoimeen suuhun. Nainen ynisi ja imi tuota punaista elintä ahnaasti katsoen samalla edessä seisovaa miestä suoraan silmiin. Minä vastaavasti vilkuilin syrjäsilmällä Miiaa ja mietin hänen senhetkistä tilaansa seurauksella, että oma etumukseni pullotti yhä enemmän ja enemmän tehden oloni entistäkin tukalammaksi.

Luulen, että Miia arvasi päällimmäiset ajatukseni, koska hän kysyi leikillisesti, että onko hänen videokaverillaan tukalat oltavat. Vastasin, että vastahan aloitimme ja kylmä suihkukin on vielä käyttämättä. Tein Miialle saman vastakysymyksen ja lisäsin siihen vielä, että hänen kiemurtelustaan päätellen hän joutuu lähtemään pian suihkuun. Miia nauroi ja sanoi, että sehän vielä nähdään.

Elokuvassa mies siirtyi elimensä kanssa naisen häpyhuulille ja alkoi hivuttaa suurta moloaan silminnähden tiukkaan pilluun. Sisään saatuaan miehen tahti kiihtyi kiihtymistään, jonka hän kuitenkin lopetti juuri ennen lastin lentämistä vetämällä elimensä ulos ja antaen naisen nuolla sen puhtaaksi tihkuvista spermapisaroista. Sanoin Miialle, että tuolla kaverillahan tässä on tiukat paikat. Miia vastasi vasta hetken päästä, kun elokuvan mies oli heittänyt lastinsa naisen suuhun; ”- No, nyt sä olet kyllä ainoa, jolla pullottaa.”

Kiistin jäntevästi asian ja väitin hänen itsensä olevan märkääkin märempi. Miian kommentoidessa etumustani sanoin, että se voi olla siellä huonossa asennossa ja housun vekin takia ehkä vain näyttää sellaiselta. Miia väitti minua hymyillen huijariksi ja sanoi, että on kummallinen vekki, kun meinaa koko kangas revetä. Siinä leikkisästi kinatessamme ehdotin totuuden selvittämistä niin, että työnnämme kädet toistemme housuihin ja tunnustelemme asiaa. Nähtävästi Miia piti ehdotuksestani, koska hän pomppasi ylos sohvalta ja käveli luokseni. Noustessani sovimme, että käden työntäminen housuihin on sallittu ainoastaan tunnustelua varten, jonka jälkeen se pitää ottaa heti pois sieltä.

Löysäsin sen verran housujani, että Miia sai työnnettyä kätensä housuihini, josta hän lähes välittömästi löysi miltei tunnin seiseen ja muodottomaksi paisuneen elimeni. Hänen ilmeeseensä sanoi enemmän kuin suusta tulevat sanat, jossa hän mutisi jotain toisten isosta onnesta. Ennen iroittamistaan hän kuitenkin päätti rikkoa sopimustamme vetämällä kerran esinahkaa hitaasti taaksepäin ja katsoen samalla tarkasti reaktiotani. Polveni notkahtivat hieman, mutta muuten uskoin kyenneeni salaamaan räjähdysherkän tilanteen.

Avasin Miian housuista ylimmän napin ja työnsin käteeni hitaasti hänen housuihinsa sekä katsoin häntä vastaavasti suoraan silmiin. Ensin sormeni kohtasivat karvoituksen alkamiskohdan, jonka jälkeen vastaan tulivat muhkeaksi turvonneet häpyhuulet. Jo ensituntuma ounasteli jotain erilaista, mutta vasta levitettyäni kahdella sormella nuo turvonneet huulet erilleen ja työnnettyäni keskimmäisen sormen hivenen sisään tunsin sellaisen märkyyden, jota en ollut koskaan aiemmin elämässäni kokenut. Päätin pitää sanani ja vedin käteni pois hänen housuistaan kuitenkin niin, että keskimmäinen sormeni liukui koko matkan klitoriksen päällä.

Totesin, että taidamme olla molemmat kylmän suihkun tarpeessa, mutta Miia sanoi haluavansa ensin kokeilla kerran miltä tuollainen kalu tuntuu pohjaan asti painettuna. Pienen empimisen jälkeen sanoin, että se voi olla mahdollista, mutta ainoastaan, jos hän lupaa minun istuessani sohvalla laskeutua kerran alas ja kyrvän saavutettua pohjan nousta heti pois sen päältä. Miia nyökkäsi, mutta ounastelin tilanteen karkaavan pian käsistämme.

Annoin housujeni pudota lattialle ja istuuduin sohvalle parru terhakkaasti ylös sojottaen. Miia teki saman omille housuilleen ja kiipesi polvillaan sohvalle kasvot minuun päin ja valmiina istumaan elimeni päälle. Tartuin kivikovaan patukkaani ohjaten sitä kohti tuota sanoinkuvaamattoman märkää maalia ja toisella kädellä laskin Miiaa alemmas, kunnes terskanpää kosketti häpyhuulet niitä samalla hieman levittäen.

Miia aloitti hitaan hieman nytkähdellen tapahtuvan laskeutumisen, jonka seurauksena kyrpäni työntyi sentti sentiltä syvemmälle märkään ja kouristelevaan pilluun. Itse varoin millään tavalla työntämästä vastaan, koska halusin antaa Miialle täyden kontrollin haluamaansa kokeiluun. Lopulta kyrpäni saavutti emättimen pohjan ja Miia pysähtyi väristen paikoilleen. Hänen pillunsa teki kuitenkin koko ajan raivoisaa ja tiedostamatonta työtä supistellen rytmikkäästi suonikaan parruni ympärillä imeäkseen sieltä sisäänsä kaiken mahdollisen.

Luulen, että Miia aikoi pitää lupauksensa ja nousta pois sylistäni, mutta muutaman sentin jälkeen kouristus pudotti hänet voimattomana takaisin alas. Kyrpäni iskeytyi vauhdilla emättimen pohjaan saaden aikaan voihkauksen molempien suusta. Sanoin Miialle, että nyt olisi aika nousta, jos mielii selviytyä tästä ilman siskonsa miehen spermalastin vastaanottamista. Miia tekikin uusintyrityksen, mutta hänen kouristeleva pillunsa oli jo syönyt kaiken tahdonvoiman ja sen seurauksena yrityksymme alkoivat kerta toisensa jälkeen muistuttaa entistä enemmän edestakaista naimaliikkeitä.

Työnsin käteni Miian paidan alta hänen rinnoilleen ja samalla tunsin hänen pillunsa alkavan kouristella tulevan orgasmin kourissa. Oma terskani oli myös jo jonkun aikaa helmeillyt spermapisaroita pitkin vaginaa ja odotti vain noita vastapuolen viimeisiä merkkejä sylkeäkseen koko lastin syvälle hänen uumeniinsa. Ensimmäisten spermaryöpsähdysten jälkeen Miia räjähti omaan orgasmiinsa pillun mielettömien imemisliikkeiden saattelemana. Jokaisen spermaryöpsähdyksen jälkeen seurasi Miian vastaava kouristus, jolla hänen pillunsa ahnaasti imi itseensä kaiken annettavan. Viimeisimmät annokset Miaa otti vastaan alhaalla istuen kullini heittäessä loput spermat suoraan kohtuun.

Hengityksemme tasaannuttua Miia yritti nousta, mutta olimme kuin koirat parittelun jälkeen kiinnitarttuneina. Leikkisästi hän totesikin, että ollaan sitten tässä ja teki vielä muutaman valekouristuksen, johon kyrpäni vastasi terhakkaasti nyökkäämällä. Vihdoin irrottauduttuamme menimme suihkuun, jossa Miia nauraen kysyi lupaa kokeilla (kerran) julmetun kyrpäni imemistä ja polvistui vastausta kuulematta eteeni. Noustessaan hän sanoi vain varmistaneensa, että sai ihan koko annoksen ja kyllähän tyttö saikin. On siinä vaimolla sisko.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Avovaimon kuuma pikkusisko Muutama vuosi sitten seurustelin avovaimoni Tiinan kanssa, ja tämä sattui seurustelun loppuvaiheilla viime vuoden syksyllä. Olin jo aikaisemmin viime kesänä jo pannut Tiinan toiseksi […]
  • Kahden naisen kanssa Oli taas se aika syksystä, kun kaikki kamat mökillä täytyy laittaa talvikuntoon ja niinpä suunnistimme naisystäväni Soilen ja siskonsa Oilin kanssa laiturinnosto talkoisiin. Oilin mies oli […]
  • Vieraan kullin himo Mitä voin tehdä? Minulla on hyvä mies, jonka kanssa kaksi lasta. Nuorin vasta kahden vanha eikä vanhempikaan ole kuin neljän. Koti on kaunis ja siisti. Se on hyvä koti, mutta minä, kodin […]
  • Annoin mieheni kaverille - Mä otan tämän vain, hikinen mies painautuu selkääni ja kurkottaa penkiltä olutpullon. Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras […]
  • Naapurin rouvaa mökillä Olin yksin mökillä pitkästä aikaa. Vaimo jäi kotiin viettämään työpaikan tyttöjen kanssa saunailtaa ja olivat menossa baariin myöhemmin. He olivat jo vauhdissa, vaikka valkoviinipullot […]
  • Naapurin isäntä ja raskaana oleva kotirouva Minna kuluttaa aamupäiväänsä leipomisen merkeissä. Aika kuluu sentään nopeammin kun on jotain tekemistä. Keittiön ikkunasta katsellen hän seuraa sivusilmällä naapurin isäntämies Eskoa joka […]
  • Aurinkoöljyä ja hierontaa ”Et viittis vähän jelpata kaveria”, sammaltava ääni puhelimesta aneli. Kaverini eilinen parin lasillisen terassikapakkareissu oli venynyt lahjakkaasti työpäivän puolelle. Se ei ollut […]
  • Panin työkaveriani aamukahvilla Menin töihin aamuseitsemäksi, kuten joka päivä tapana on. Loput sähkötukun työntekijät valuvat pitkin aamua, mutta yleensä ensimmäisen parituntisen saan olla kaikessa rauhassa ja hommat […]

Jätä kommentti