Parhaan ystävän aviomiehen iso kulli

Minulle tapahtui jokin aika sitten jotain erittäin kamalaa, ihanaa ja voimallista. Se oli kaikkien noiden tuntemusten myrskyisä yhteenkietoutuminen. En voi syyttää siitä kuin omaa heikkouttani. Kun se tuli kohdalle, en voinut mitään sen kaiken edessä, jonka nainen voi aistia. Kaikki purkautui hallitsemattomasti valloilleen tästä vieläkin minua värisyttävästä tapahtumasta. Suurin valloilleen päässyt voima oli säälitön intohimo, jossa muut tunteet — ja varsinkin järjelliset sellaiset — hukkuivat ihanasti unohduksiin.

Paras ystävättäreni Marja meni muutama vuosikymmen sitten yllättäen naimisiin maaseudun miehen kanssa ja muutti puolisonsa kotitilalle asumaan. Kaikki tapahtui jotenkin äkkiä, koska ystävättäreni vatsa oli alkanut kasvaa nopeasti ja se oli siihen aikaan pian piilotettava valkoisen morsiuskankaan alle. Tiesin ystäväni arvot ja kodin taustat tällaisissa asioissa, joten avoliitto ei jotenkin hänen tapauksessaan olisi tuntunut luontevalta. Kyllä se oli eräänlainen shokki meille, Marjalle ja minulle, jotka olimme olleet siihen saakka läheisissä yhteyksissä minun omasta avioliitostani huolimatta. Mutta nyt kun ystävättäreni muutti kauas maaseudulle, läheiset välit etääntyivät väkisin jonkin verran. Syytin aluksi Marjan miestä, Ristoa, tästä kaikesta.

Ajan myötä syytökseni Ristoa kohtaan katosivat. Missään vaiheessa en ole häntä vihannut enkä muutenkaan suhtautunut häneen ikävästi. Luulisin, että nuo alkuaikojen syytökset olivat jotenkin alitajuisia, koska pyrin mielessäni käsittelemään Marjan muuttoa kauemmas. Risto osoittautui ainakin päällisin puolin hyväksi aviomieheksi rakkaalle ystävälleni. Ulkoisesti he ovat kyllä aina olleet erikokoinen pari. Marja oli nuorena ja on edelleen pienikokoinen ja vaalea nainen, kuitenkin hänelle on suotu hiukan enemmän naisellisia muotoja kuin minulle. Risto taas on tummahiuksinen ja kaksimetrinen raavas mies. Hän on aina ollut sellainen jäntevän hoikka, mutta silti lihaksikas. Tiedättehän sellaiset kookkaan miehen luonnolliset, jäntevät lihakset, jotka on hankittu työnteolla eikä salilla turpoamalla.

Vaikka olemme aina voineet ystävättäreni Marjan kanssa puhua avoimesti melkein kaikista aiheista, ovat tietyt perheiden sisäiset asiat ja seksielämä olleet silti tabuja meille. Joitain pieniä viitteitä näistä olemme vuosien varrella vaihtaneet keskenämme, mutta tarkempi selonteko näiden aiheiden osalta on jäänyt. Marja on kuitenkin näyttänyt kukoistavan Ristonsa rinnalla viimeisiin vuosiin asti. Mieskuntoa Ristolta ei ainakaan ole puuttunut. Ystävättäreni tuli heti uudelleen raskaaksi synnytettyään esikoislapsensa. Mieheni totesikin minulle huumorimielellä, että Risto laski varmaankin uudet siemenet sisään jo sairaalassa mentyään katsomaan vaimoaan ja poikaansa. Olin varma, että miestäni harmitti salaisesti tuo Riston voimakas lisääntymiskyky, koska me jouduimme yrittämään omaa lastamme vuosia.

Lopulta tulin raskaaksi ja kaikki meni onnellisesti. Saimme pojan ja seitsemän vuotta myöhemmin tyttären. Toistakin lasta jouduimme kuitenkin yrittämään useamman kerran, kunnes onnisti. Marja ja Risto odottivat samaan aikaan viidettä lastaan. He olivat tehneet kolme pienokaista peräjälkeen, sitten muutaman vuoden tauon jälkeen syntyi taas kaksi leikkikaverusta perättäin ja kuudes vielä myöhemmin. Me tyydyimme kahteen. Huomasin kuitenkin mieheni aina välillä huomauttelevan minulle vähän harmissaan ystäväperheemme lapsiluvusta ja kuinka nämä ovat ahkeria ”siinä hommassa”. Riston kanssa he tulevat kuitenkin ihan hyvin toimeen ja nämä harmittavat mieheni itsetuntoa koettelevat asiat ovatkin vain olleet tähän saakka hänen ja minun välisiä salaisuuksia.

Yli kaksikymmentä vuotta on mennyt nopeasti, kun ajattelen aikaa. Näihin vuosiin on mahtunut paljon ystävyyttä ja yhteydenpitoa minun ja Marjan perheen välillä maantieteellisestä välimatkasta huolimatta. Kännykkä- ja internetaika ovat tuoneet omat helppoutensa pieniin, piristäviin yhteydenottoihin arjen keskellä. Voin kyllä todeta meidän kaikkien muuttuneen ajan kuluessa — niin minun, Marjan, mieheni kuin Ristonkin. Marja on alkanut jotenkin rauhoittua nyt kypsemmällä iällä, kun taas minä olen saanut uutta riemua ja ihmeellistä kutinaa sisälleni. Sen verran Marja on kertonut minulle intiimeistä asioistaan, että hänellä on viime aikoina ollut naistenvaivoja alapäässä. Seksiä ei siis varmaankaan voinut välillä harrastaa lainkaan, joten sen puolesta oli pakko rauhoittuakin. Myös mieheni on alkanut rauhoittua Marjan tavoin, mutta Ristossa olen huomannut kaikista eniten uudenlaisia piirteitä.

Liian läheiset ja pitkät halaukset tavatessa, hävyttömät vitsit ja jutustelut, ja se tietty katse, jonka Risto välillä minuun luo, ovat selkeimpiä merkkejä Riston luonteen muutoksesta. Vielä nuorempana hän tuntui tasaisemmalta maatilan isännältä, joka kiinnitti huomionsa eniten töihinsä ja perheeseensä. Ristosta on suoraan sanottuna tullut viimeisessä viidessä vuodessa melko julkea ja estoton sanomisissaan ja tekemisissään. Olin alkanut aistia sen sävähdyttävän voiman, joka minun ja Riston välillä vallitsi voimakkaana. Minä pelkäsin sitä. Risto oli metsästäjä. Olinhan kuullut useita kertoja, miten hän jahtasi väsymättä korvessa saalistaan, kunnes väsytti ja kellisti sen voitokkaasti.

Metsästys on ollut Riston rakkain harrastus niin kauan kuin hän on ollut Marjan kanssa yhdessä. Olemme olleet muutaman kerran mieheni kanssa paikallisissa hirvipeijaisissa Riston ja Marjan kutsumina. Siellä on ollut hauskaa vilpittömän hilpeässä seurassa, jota harvemmin löytää kaupungista. Risto on yrittänyt monta kertaa houkutella miestäni mukaan hirvestämään, mutta tämä ei ole innostunut ollenkaan asiasta. Mieheni on niin kaupunkilaistunut, etten osaisi kuvitellakaan häntä metsästysjoukkoon mukaan. Riston isoihin, vahvoihin kouriin sopivat maatöissä tarvittavat työkalut ja metsästysaseet kuin valetut. Tietysti myös naisen vartalo…

Huomaan kertovani koko ajan Ristosta, jopa enemmän kuin miehestäni. En voi sille mitään, koska minun on pakko ajatella häntä. Ennen kuin kaikista peruuttamattomin oli tapahtunut, ajauduin jo kiellettyihin leikkeihin Risto mielessäni. Ollessani yksin kotona saatoin — ja saatan välillä nykyäänkin — ajautua hyväilemään alapäätäni unelmoiden ystävättäreni karskista, sänkipartaisesta metsästäjämiehestä. Pilluni sai aina näistä haaveista aivan erilaisia sykäyksiä ja sisälläni vyöryivät ihan uudenlaiset pyörteet kuin esimerkiksi mieheni kanssa rakastellessa. Olin alkanut tuntea Ristossa jotain salaperäistä ja vastustamatonta voimaa, jota hän käytti kaikilla sanattomilla eleillään minuun tavatessamme. Sormin hyväilty orgasmi jäntevää Ristoa ajatellen sai minut heittelehtimään villisti sängyllä kuin olisin pyrkinyt pois nykyisestä olinpaikastani, nopeasti Riston syliin. Sain niin aina ihanasti.

Heti tunnekuohujen laannuttua tunsin hirvittävää syyllisyyttä tekosistani. Tunsin pettäneeni mieheni ja myös Marjan. Häpesin. Mutta silti sisälläni alkoi pian uudestaan kutittaa uusi salaperäinen halu isoa miestä kohtaan. Tilanne eteni koko ajan vaarallisemmaksi ja minä tiesin sen avuttomana.

Kyltymätön seksuaalinen janoni saattaa johtua siitä, etten saa tarpeeksi tyydytystä rakkaalta mieheltäni. Sitä en voi kuitenkin laittaa missään nimeksi pääsyyksi himolleni. Tunnen kauheaa syyllisyyttä. Mieheni seksuaalinen kiinnostus oli muuttunut kausiluontoiseksi hänen täytettyään 46 vuotta. Ehkä kyse on jostakin miesten vaihdevuosista. Välillä häntä ei saa millään innostumaan, välillä hän vonkaa ja piirittää koko päivän ihan mahdottomasti. Joskus voi mennä parikin kuukautta, ettemme ole yhdynnässä, mutta kun mieheni hormonit pääsevät jälleen vauhtiin, voi hän haluta rakastella jopa kolmesti päivässä. Minä huomaan hämmästyksekseni olevani lähes aina valmis, vaikka asia oli meillä ennen toisinpäin.

Erään kerran Marja oli pyytänyt minua ja miestäni kesäloman aikana heille. Hänelläkin oli nyt enemmän aikaa vieraille, kun karjanhoito heidän tilallaan oli lopetettu keväällä kokonaan kannattamattomana. Marja oli aluksi tuntenut siitä surua, kun totuttu elämänrytmi muuttui niin äkillisesti ja pysyvästi. Yritin parhaani mukaan lohdutella häntä. Karjanhoitohan oli ollut raskasta työtä, josta Marja nyt oli vapautunut. Toiminnallinen ystävättäreni ei onneksi jäänyt pitkään suremaan elämänmuutosta, vaan perusti pienen kotileipomon, josta kyläläiset ja tuttavat tilaavat edelleen juhliinsa maukkaat antimet. Mutta leipomonpitäjäkin tarvitsi tietysti lomansa ja tästä vapaastaan Marja halusi viettää osan minun kanssani.

Mieheni ei kuitenkaan innostunut ajatuksesta lähteä maalle yöksi. Hän lupasi kyllä viedä minut, jos halusin mennä, ja hakea seuraavana tai sitä seuraavana päivänä pois. Hänellä itsellään sattui olemaan juuri sillä viikolla järjestötoiminnan kokous, jossa hän on ollut jo kymmenen vuotta mukana. Mietin ensin pitkään, uskaltaisinko lähteä maalle ilman miestäni. Mieheni ei osannut epäillä mitään, vaikka luulin hänen ainakin joskus huomanneen sen taitavan lähentelyn, jota Risto oli alkanut harjoittaa minua kohtaan. Lopulta päätin uskaltaa, koska Marja olisi siellä estämässä ”pahimmat” yhteentörmäykset Riston kanssa. Ja Risto olisi varmasti töissä kaiket päivät pelloilla tai muualla.

Niinpä minä sitten lähdin. Mieheni vei minut lomanviettoon kauniin kesäiselle maaseudulle. Matka kesti pari tuntia, mutta en osannut ajatella ajan kulkua ollenkaan ihaillessani vain viheriöivää luontoa kirkkaansinistä taivasta vasten. Viimein saavuimme perille ja mieheni suostui sentään hetkeksi jäämään, vaikka aikoi melkein saman tien kääntyä takaisin kotiin päin. Halausten jälkeen Marja istutti hänet pirtinpenkille omaan vilkkaaseen tapaansa ja alkoi laittaa kahvipöytää koreaksi. Mieheni lähdettyä saimme vielä jäädä nauttimaan Marjan leivonnaisista yhdessä ja voimme myös puhua kaikessa rauhassa asiat halki.

Riston tapasin ensimmäisen kerran, kun hän tuli likaisissa työhaalareissaan sisään ja marssi lattian naristessa pesuhuoneeseen. Sieltä märkä mies tuli pelkkä pyyhe lanteillaan juomaan keittiöön. Samalla hän puristi ystävällisesti kättäni isolla, kuumien verisuonten verhoamalla kourallaan. Minä en oikein tiennyt, mihin olisin silmäni laittanut, kun mies käyskenteli edessäni pelkässä lannevaatteessa. Olinhan toki nähnyt Riston tässä asussa joskus aikaisemminkin, mutta nyt salaiset, sisäiset haluni saivat aikaan aivan toisenlaisia tuntemuksia kuin silloin ennen. Vatsanpohjani kihelmöi samalla tavalla kuin jäsenen puutuessa.

Yritin korjata kahvikuppeja tiskikoneeseen Marjan apuna, mutta vilkuilin sivusilmällä ystäväni isoa miestä, joka toimitti kaikessa rauhassa kotoisia töitään, vaikka minä olin vieraana talossa. Ristolla kasvoi mustaa karvaa rinnassa ja vatsassa jonkin verran. Oma mieheni on karvaton. Myös Riston käsivarret ja sääret olivat hyvinkin karvaiset, omalla miehelläni vaalea karvoitus ei erotu niin selvästi. Riston lihakset liikahtelivat kehittyneinä hänen ojentaessaan pullon takaisin jääkaappiin ja laittaessaan astiakaapin oven kiinni. Mielikuvani Ristosta vaarallisena metsästäjänä voimistui kymmenkertaiseksi sillä hetkellä.

Onneksi isäntä laittoi illaksi enemmän vaatetta päälleen. Hän oleili t-paidassa ja shortseissa samoin kuin mekin Marjan kanssa. Talossa pyöri myös kaksi nuorinta lasta, jotka olivat kuitenkin lähdössä yhdessä jollekin elämysretkelle paikallisiin metsiin. Heitä oli kuulemma menossa isompi joukko ja ammattioppaat myös, kun kyselin vähän tarkemmin tästä retkestä. Marja totesi, ettei nuoria ilman oppaita olisi uskaltanutkaan laskea keskenään seikkailemaan. Risto lisäsi siihen, että kyllä heidät muuten olisi voinut laskea, mutta nuorilla tuli aina niin helposti kaikkea villiä mieleen. Se oli selvä seksiin viittaava sutkaus.

Huomasin muutaman kerran Riston katsovan minua jälleen se tietty, jännittävä sävy silmissään. Hän vaani saalistaan, ja minua puistatti kuin olisin saanut pienen orgasmin. Pitkä metsästäjä laski myös kuuman kämmenensä kerran olkapäälleni kuin huomaamatta, kun katselimme ikkunasta läheiselle lammelle päin. Siellä ui Kanadan-hanhia. Säikähdin vähän miehen liian rohkeaa kosketusta, mutta Risto vain hymyili viekkaasti minulle Marjan huomaamatta.

Samassa Marja ehdotti, että lähtisin hänen kanssaan lammelle iltauinnille. Aloin heti empiä ja vilkaisin Ristoon, joka virnisteli huvittuneena. Sanoin Marjalle, että eihän minulla ollut edes uimapukua mukanani. Marja naurahti, ettei tarvinnutkaan olla. Olimmehan joskus kymmenisen vuotta sitten kastautuneet samassa lammessa ilman uimapukuja. Maalla luonnon rauhassa sellainen onnistuisi ihan luonnollisesti. Riston voimakas läsnäolo sai minut jotenkin pelokkaaksi. Kookas metsästäjä seurasi nautiskellen tilannetta, josta minä en selviytynyt kielloilla. Lopulta oli siis suostuttava Marjan iloiseen ehdotukseen ja lähdettävä hänen kanssaan lammelle iltauinnille.

Pidin pyyhettä tiukasti ympärilläni, kun juoksimme saunan pesuhuoneesta ystäväni kanssa polkua pitkin veden äärelle. Marja heitti pyyhkeensä nauraen puutolpan päälle ja pulahti pieneltä laiturintapaiselta viileään veteen. Hänen temppunsa yllätti minut jotenkin, koska olin huomannut hänen alkavan muuten tasaantua tässä iässä. Minäkin olisin muuten ollut hilpeällä mielellä täysin mukana jutussa, jos en olisi vaivautunut niin kovin Riston sanattomasta painostuksesta ja vaanimisesta. Varoen riisuin pyyhkeen puutolppaan ja laskeuduin paljas selkä ja pylly talolle päin käännettynä puisilta astimilta kylmään lampeen. Marja ui jo rauhallisin vedoin pidemmällä. Olihan hän siihen tottunutkin, kun sai uida jopa monta kertaa päivässä, jos halusi. Minusta vesi oli aluksi hirveän kylmää ja yritin äkkiä päästä reippaisiin uintiliikkeisiin.

Minusta tuntui vähän vaikealta nousta ylös vedestä. Tähyilin Marjalta salaa talolle päin. Olin varma, että Risto kiikaroi hämärässä ikkunassa meitä alastomia naisia. Marjalle kaikki oli niin luonnollista, ja mitäpä hävettävää hänellä olisikaan miehensä katsellessa. Hän venytteli pientä mutta muodokasta luomuvartaloaan oikein reippaasti ja huokaili, miten hyvää vilvoittava uinti oli tehnyt. Nousin rintojani ja karvatupsuani piilotellen laiturille ja piilouduin mahdollisimman nopeasti pyyhkeeseeni. Marja ei pitänyt kiirettä vaatettaa itseään. Äkkiä hän loikkasi ripeästi pari haarahyppyä viuhtaisten käsilläänkin sivuille, niin että rinnat pomppivat ja kiila vilkkui. Marja käski minunkin kokeilla, koska sillä saisi veren hyvin kiertämään viileän uinnin jälkeen. En tietenkään voinut tehdä samoin, koska tunsin Riston kiimaisen tarkkailun joka puolella kehollani jo nytkin. Metsästäjä vaani märkää saalistaan hämärässä piilossaan ja hengitti matalasti, sillä minä tunsin sen.

Pääsimme onneksi kaikessa kesäillan rauhassa nukkumaan. Marja oli laittanut minulle vuoteen valmiiksi kotoa pois muuttaneen tyttärensä huoneeseen. Onneksi huone oli toisessa päässä taloa, kaukana Marjan ja Riston makuuhuoneesta. Muitahan meitä ei sinä yönä paikalla ollutkaan, kun nuoret olivat lähteneet retkelleen. Aluksi pelkäsin, että Risto saattaisi yöllä ilmestyä luokseni. Minua ihan pelotti, vaikka olisin halunnutkin sen tapahtuvan. Viimein nousin laittamaan tuolin oven eteen esteeksi, koska lukkoa ei ollut. Tämän jälkeen nukahdin pian.

Yöllä minun täytyi lähteä käymään wc:ssä. Siirsin varovasti tuolin oven edestä ja lähdin hiipimään hämärässä kesäyössä päämäärääni. Yritin varoa herättämästä isäntäväkeä yöllisellä käynnilläni. Mutta eivät he nukkuneetkaan. Olin juuri avaamassa wc:n ovea, kun aloin kuulla korvissani voimakasta huokailua. Hetken ajattelin, että Marja vain haukotteli valveilla ollessaan. Huokauksia alkoi kuitenkin kuulua perätysten. Niihin sekoittui matalaääninen puhina ja huohotus. Nyt arvasin jo, mistä nämä äänet aiheutuivat. Aloin jotenkin täristä kuin hermostuksissani. Miten uskaltaisin nyt käydä asiallani, kun Marjalla ja Ristolla oli huokauksista päätellen kiihkeä yhdyntä menossa? Makuuhuoneen ovi oli vieläpä raollaan, koska pimeään eteiskäytävään kajasti valoa heidän kamaristaan.

Yritin suistaa villit ajatukset mielestäni, vaikka epämääräinen ääntely kiusasi minua todella paljon. Menin hiljaa wc:hen, sillä minun oli pakko toimittaa asiani väärästä ajankohdasta huolimatta. Wc:n kohahdus kuului varmasti Marjan ja Riston huoneeseen. Tulin varovaisesti takaisin eteiseen ja kuulin kauhukseni voihkimisen vain yltyneen. Lähdin hiipimään kohti huonettani ja pujahdin sisään asettaen taas tuolin esteeksi huoneen sisäpuolelle. Olin aivan kiihdyksissäni tästä kaikesta. En saanut millään unta.

Vähän ajan päästä kuului muutamia huudonomaisia voihkeita. Marja nautti tavattomasti. Ja varmasti Ristokin. Tunsin itseni aivan irstaaksi viedessäni vierasvuoteessa sormeni kostuneelle vaolleni ja alkaessani sormeilla itseäni. Päädyin hieromaan vain klitorista, koska se oli mielestäni pienempi synti tässä kohdassa. Isäntäväki yhtyi toisiinsa sen verran äänekkäästi, etten voinut olla kuulematta sitä hyväillessäni itseäni. Marjan voihkaisu katkesi äkkiä kuin pidätykseen. Kuvittelin miehen elimen tuottaneen pillulle mahtavan orgasmin. Minä tulin sillä hetkellä.

Aamulla olin jotenkin hämilläni kaikesta yöllisestä. En ollut koskaan aikaisemmin ollut Marjan ja Riston luona yötä. Ja nyt kun olin tänne uskaltautunut, kävi heti näin häkellyttävä tapaus. Nousin jo aikaisin aamulla sängystä. Mutta Marja ja Risto olivat reippaina maatilan asukkaina nousseet vieläkin aikaisemmin. Marjalla oli jo kahvinkeitin kotoisasti porisemassa, kun astuin esiin. Jähmetyin siihen paikkaan. Marja tuntui häärivän astiakaapilla omissa ajatuksissaan tervehdittyään minua, mutta Risto tepasteli raukeasti katsomaan seinäkalenteria. Jalassaan hänellä oli pelkät lyhyet alushousut, joista oli havaittavissa aivan selvä miehen aamujäykkyys. Housujen etumus taipui vahvalle kaarelle, kun iso elin pyrki seisomaan vapaammin. Risto arvasi minun katselevan häntä ja hänen muhkeaa seisokkiaan, tunsin sen siinä hetken hämmentyneenä seistessäni. Sitten tajusin lähteä katse alas painettuna kohti pöytää, ennen kuin Marja ehti enempää ihmetellä käytöstäni. Ristokin poistui onneksi wc:n puolelle.

Marja oli puhunut jo ties kuinka kauan, kun havahduin äkkiä kuuntelemaan jälleen häntä. Toivottavasti minulta ei ollut mennyt paljoa ohi korvien. Istuimme pihalla keskipäivän ihanan ruskettavassa auringonpaisteessa. Olimme tietenkin voidelleet itsemme hyvin, ettemme palaisi paahteessa. Ja minä olin jälleen kerran hairahtunut ajattelemaan Ristoa. Hänen ilmeensä oli ollut erityisen juonikas, kun hän oli aamupalan jälkeen lähtenyt jonnekin kauemmas traktorilla töihin. Minulla oli jonkinlainen alitajuinen aavistus, että metsästäjällä oli pahat mielessään tänä päivänä. Olin koko ajan levoton ja sen huomasi jo ystävänikin. Marja ehti jo pari kertaa kysyä minulta, mikä oli hätänä. Join omatekoista mansikkamehua lasista ja yritin selitellä, että minua huoletti vain vähän, miten mieheni kokous siellä kaupungissa menisi. Marja naurahti ja kehotti minua rentoutumaan sekä nauttimaan vapaasti maaseudun luonnollisista antimista. Niinpä niin…

Tuli ruoka-aika ja Risto tilasi tekstiviestillä Marjalta aterian valmiiksi, kun hän tulisi töiden välillä kotiin syömään. Marja kertoi laittavansa yhtä miehensä lempiruoista eli lihakeittoa. Minullekin tuli jo vesi kielelle, koska en ollut saanut sitä herkkua pitkään aikaan, ja rakas ystävättäreni on aina ollut erittäin taitava kokki. Aloin juuri rauhoittua jälleen kotoisaan maalaiselämään seinäkellon raksuttaessa tuvassa ja muutaman kärpäsen pörrätessä sisällä ikkunassa. Ristoa ei ollut näkynyt aamun jälkeen mieltäni järkyttämässä. Eikä yöllisestä puhuttu millään tavoin. Minäkin olin sen unohtanut hetkellisesti. Marja harmitteli, että taas oli päässyt kärpäsiä sisään. Hän pyysi minua hävittämään ne lätkällä ja aloin juuri metsästää näitä ötököitä, kun Marjalle tuli uusi tekstiviesti.

Marja hätääntyi jollakin tavoin saamastaan viestistä. Hän siunaili pari kertaa ääneen ja alkoi sitten selittää asiaa. Risto oli laittanut viestin, että joku kyläläinen oli kuulemma sairastunut ja tarvitsi Marjan apua. Ilmeisesti kyseessä oli joku yksin asuva eläkeläisnainen, jota Marja oli muulloinkin käynyt katsomassa ja auttamassa. Marjalle tuli niin kiire, että hän pyysi minua valmistamaan lihakeiton loppuun ja tarjoamaan Ristolle, kun tämä kohta tulisi syömään. Samassa hän meni jo ovesta ulos ja lähti autolla sairasta katsomaan. Minä jäin yksin vierastaloon kiehuvan keiton ja kärpästen kanssa.

Risto ilmestyi ihmeen äkkiä kotiin, kun Marja oli lähtenyt. Kuulin kyllä traktorin saapuvan pihaan, mutta säikähdin silti, kun ovi kävi. Käännyin hellan ääressä katsomaan keittiöön tulijaa. Risto harppoi saappaissaan ja työhaalareissaan minua kohti hymyillen salaperäisesti. Hän totesi, että kotona olikin tällainen emäntä tällä kertaa häntä odottamassa. Tämä toteamus sisälsi outoa jännitettä ja miehen alkuvoimaa. Minua alkoi jännittää ja kiihottaa ison maatilan isännän, kokeneen metsämiehen, kuuma läsnäolo aivan suunnattomasti. En oikein osannut vastata mitään. Risto tuli aivan taakseni, niin että tunsin hänen hohkaavan kuumaa energiaa minua vasten. Tai ehkä sen tekivät hella ja kiehuva keitto, mutta Ristosta tuntui myös lähtevän oikea hehku. Hän kysäisi matalalla äänellä, joko ruoka olisi kohta valmista. Vastasin vähän epävireisesti hermostuneella äänellä, ettei se vielä ollut. Risto sanoi, että sitten ehtisi vaikka tehdä jotain vielä ennen sitä. Kihelmöinti vatsanpohjassani voimistui huimasti.

Aivan yhtäkkiä Riston isot, verisuonien ryhmyttämät työmiehenkourat koskettivat minua. Ne painuivat suoraan lantiolleni ja polttivat ohuen kesämekon läpi. Säikähdin hirveästi ja päästin pienen voihkaisun. Tunsin kaksimetrisen miehen tulevan ihan lähelleni ja painavan selkäni kiinni rintaansa. Samalla kourat laskeutuivat ahneina pyöreälle pyllylleni. En uskaltanut liikahtaakaan ja yritin pidättää henkeänikin. Mies haisi ulkoilmalta ja maatöiltä, mutta seassa oli pieni vivahdus jotain voimakasta deodorantiakin. Mahtavat kämmenet alkoivat puristella kyselevästi takapuoltani, niin että aloin kiihottua tahtomattani yhä enemmän. Metsästäjä oli jo saanut saaliinsa kunnolla tähtäimeensä tai ehkä paremminkin ansaansa.

Muutamalla kauniilla sanalla uhkaava isäntämies kehui minun naisellisia muotojani ja murahti suorapuheisten miesten tapaan, että hän oli jo kauan halunnut naida minua oikein kunnolla. Säikähdin vieläkin enemmän ja käännyin pelokkaana ja kiihottuneena ympäri. Katsoin Riston päivettyneitä ja karkeita kasvoja. Kaksi siniharmaata silmää tuijotti kiimaisina minua. Hän näytti jokseenkin Tapio Rautavaaralta. Sänkipartainen suu levisi samantapaiseen hymyyn kuin tällä keihäsmestarilla ja monilahjakkuudella. Sain kysyttyä arasti, että mitä jos Marja kohta tulisi kotiin. Risto naurahti varmana, ettei emäntä ihan heti tulisi takaisin. Hän huomasi päässeensä valtaan ja saaliinsa antautuneen jo täysin siinä vaiheessa metsästäjänsä otettavaksi. Mies kumartui korkeuksista imemään ahnaasti suutani. Terävä sänki pisteli ihanasti suupieliäni. Suuret kourat nousivat lanteiltani rinnoille ja puristelivat lujasti tissejäni, joita siihen mennessä vain mieheni oli saanut koetella. Rakas aviomieheni ei ollut minua auttamassa. Hän istui jossakin tukahduttavassa kokoushuoneessa kuuntelemassa puheita, samalla kun vieras mies suunnitteli hävyttömästi yhtyvänsä pian hänen aviovaimoonsa.

Risto näytti suunnitelleen kaiken tarkasti mielessään. Hän kähmi ja hieroi minua joka puolelta niin, että saatoin vain olla hänen valtavan olemuksensa edessä ja armoilla. Mies ohjasi minua suudellen ja kaulaani imeskellen kohti kodinhoitohuonetta. Huomasin täristessäni ja huokaillessani, että Marja oli koonnut vaatteita ja lakanoita pyykkikoriin. Risto leväytti pyykit suuresta korista lattialle ja painoi minut vahvoin ottein niiden päälle. Hän sanoi itseään hässittävän aivan saatanasti. Minä en uskaltanut enkä osannut puhua mitään. Tärisin vain halusta ja pelosta koko ajan ihan mahdottomasti. Pelkäsin sitä, että mies oli ottamassa minua. Pian tapahtuisi kamalia vastoin aviolupausta ja vastoin ystävyyden valoja. Mutta silti toivoin sitä eniten maailmassa sillä hetkellä tapahtuvaksi. Minä en voinut mitään, koska olin aivan heikkona Ristoon ja kiimaiseen himooni sitä miestä kohtaan.

Vähän karkeasti ja rajusti iso mies repi mekkoa yltäni. Alimmaiset napit repesivät selkäpuolelta irti, kun en ehtinyt avata niitä. Saatuaan rintani paljaiksi Risto hyökkäsi huohottaen niiden kimppuun ja alkoi imeä pystyyn kiihottuneita nännejäni aivan uskomattomalla halulla. Olisin voinut saada orgasmin pelkästään tästä ihanuudesta. Avasin samalla vapisevin sormin Riston haalarin henkseleitä. Isäntämies halusi vielä hyväillä kuumalla suullaan herkkiä rintojani jonkin aikaa, kunnes auttoi reuhtomaan haalarit päältään. T-paidan isäntähärkä vetäisi reippaasti kerralla päältään paljastaen minulla karvaisen, jäntevän kehonsa. Kosketin vavisevin sormin miehen kiihottavaa vartaloa. En ollut koskaan aiemmin saanut sellaista koskea. Oma mieheni on hieman tanakamman puoleinen, muttei kuitenkaan lihava. Silti kaikki se kielletty vastakohtaisuus, mitä Ristossa oli, kiihotti minua niin paljon luvattomuuksiin, että pakotin mieleni unohtamaan oman aviomieheni. Olen kauhea nainen.

Jälleen Risto suuteli minua kuumasti pistellen samalla ihoani sänkisellä leuallaan. Kädet kourivat voimalla rintojani, kun metsästäjä halusi saaliin kokonaan itselleen. Tunsin Riston jokaisessa villissä ja vaativassa kosketuksessa, lujassa otteessa, sen voiman ja varmuuden, joka vain maaseudun karkealla ja kesyttömällä alkumiehellä voi olla. Tällainen mies otti elannon maasta ja nautinnon naisesta. Kun jäin liiaksi sivelemään kiihkoissani miehen ylävartaloa, isäntä itse tarttui vahvasti hoikkaan ranteeseeni ja ohjasi sen housuilleen. Kalu pullisteli hirmuisen kovana ja pelottavana kankaan läpi. Säpsähdin miehen kiimaa. Alushousujen sauma oli ratkeamaisillaan, sillä Ristolla seisoi niin rajusti. Metsämiehen iso siitin pyrki alkukantaisella halulla alistettuun saaliiseen.

Hurjasti Risto työnsi minut selälleni pehmeille pyykeille ja alkoi kiskoa uristen haaroista kastuneita alushousujani pois. Hän repi ne kärsimättömästi irti nilkoista ja hyökkäsi heti suullaan kimppuuni. Vahva nenä kuopaisi vakoani ja sen perässä leveä kieli. Mies alkoi nuolla alapäätäni valtaisalla innolla. Käsi silitteli hellästi pientä karvatupsuani, jonka aina tykkään pitää pimppani päällä miestäni varten. Nyt Ristokin piti siitä. Metsästäjäni oli todella villinä ja nuoli nesteitä valuttavaa pilluani hurjalla himolla ja ahnain vedoin. Pimppani herkistyi heti hänen käsittelyssään. Käteni hapuilivat silittämään ja pörröttämään tummia hiuksia. Kuuma kieli nuoli ja maisteli naiseuttani niin, ettei minua ollut ikinä sillä tavalla nuoltu. Risto työnsi röyhkeästi kaksi sormeaan sisälle pilluuni kielettäen vielä herkkää klitoristani. Vahvat sormet tunnustelivat minut ottamisvalmiiksi ja kieli jatkoi vielä huumaavaa työtään niin kauan, kunnes ulahdin orgasmin voimasta ja vaaleat reiteni tärisivät kuuman miehen pään ympärillä.

Risto nousi ripeästi ylös täyteen pituuteensa. Hän näytti isolta kuin jättiläinen, kun katsoin häntä selälläni lattialta. Oli aika repiä ratkeamaisillaan olevat aluskalsarit pois. Varmalla otteella härkämäinen isäntämies riuhtaisi housut jalastaan alas karvaisia sääriään ja heitti ne nurkkaan. Äärimmilleen jäykistynyt siitin nousi uhkaavasti eteeni mustasta alkukarvoituksesta ja roikkuvat isot kivekset heiluivat vieläkin alhaalla pusseissaan riisumisen jälkeen. Minun oli haukottava henkeäni, sillä tätä hetkeä olin pelännyt ja toivonut pitkään. Metsästäjäni miehinen elin, suoraan sanoen voimakastekoinen kyrpä, sojotti hiukan käyränä yläviistoon ja tukeva varsi oli elinvoimaisten verisuonten verhoama, kuten Riston vahvat kädetkin. Kovettunut kulli oli aivan kantajansa näköinen, iso, pitkä ja jäntevä otin. Kauhu valtasi jo mieleni, koska kiihotuin ja lamaannuin samanaikaisesti tämän vehkeen voimakkuuden edessä. Risto veti jo esinahkansa terskan taakse, niin että tumma nahka rullautui tottuneesti miehekkäille kurtuille. Kiiltävä, purppuranpunainen terska paljastui komean kyrvän päähän pullottamaan. Tunsin pimppani sykähtelevän aivan halusta hellänä tälle miehelle ja hänen jykevälle aisalleen.

Enää Risto ei odottanut yhtään, vaan laskeutui käskevästi huohottaen päälleni. Makasin pehmeällä naisen vartalollani avuttomana kaksimetrisen miehen alla, kun tämä asettui ylleni kontilleen suonikkaiden käsivarsiensa varaan. Risto ilmoitti pelottavalla mörähdyksellä työntyvänsä minuun. Kuiskasin takellellen ja vihertävät silmät selälläni, ettei minulla ollut mitään ehkäisyä, koska käytämme mieheni kanssa kondomeja. Risto ei ensin tuntunut välittävän ehkäisyn puutteesta ollenkaan, vaan raotteli jo odottavia häpyhuuliani työntääkseen mahtavan kullinsa niiden välistä sisään.

Tunsin jo ison terskan koskettavan kiimaeritteistä kastunutta pilluani, kun mies samalla murahti, että tahtoi painaa minua paljaaltaan. Hän ei kuulemma tykännyt kumeista ollenkaan ja kirosi ne. Samalla kun metsämieheni alkoi ahtaa kookasta elintään hitaasti sisääni, hän totesi parilla sanalla, että Marjalla oli ollut kierukka kolmen ensimmäisen lapsen jälkeen. Sai laskea siemenheitot vapaasti pimpsaan joka kerta, niin kuin miehen kuuluikin. Sitten oli taas nussittu vuosia vailla mitään ehkäisyhommia saaden sen seurauksena kolme lasta lisää, kunnes oli alettu pelata pessaarin ja sitten pillereiden kanssa. Mies käski armottomasti minunkin hommata jonkin näistä muista keinoista itselleni, että saisi vapaasti paneskella. Nyt häntä ei kuitenkaan häirinnyt eikä puhuttanut puuttuva ehkäisy sen enempää. Minua hirvitti. Isäntä keskittyi ahnaaseen sisäänajoon. Tunsin kookkaan, jäntevän kyrvän työntyvän varmana sisään haarukkaani. Pelottavan matalalla kurkkuäänellä huokaillen Risto työnsi ja sovitti vain voimalla, koska komeilla suonilla koristettua vartta riitti täyttämään koko liukkaan tussuni.

Minulta alkoivat valua kyyneleet silmistä, kun ison miehen pilluun työntyminen alkoi tuntua jo tukalalta. Vaikka oma mieheni on mielestäni aivan riittävän hyvin varustettu, ei hänen kalunsa ole koskaan tehnyt minulle sellaista ihanan ahdistavaa tunnetta. Riston jäykkä kyrpä oli selvästi mieheni lerssiä pidempi ja kovuudessakin aivan toista luokkaa. Mahtavan miehen meisseli. Sisäiset lihakseni olivat varmasti jännittyneet äärimmilleen tästä sekavien tunteiden myrskystä, enkä uskaltanut ottaa vierasta miestä sisääni täysin rentona. Risto huomasi tämän ja kumartui ensin suutelemaan, sitten nuolemaan taas tuntoherkkiä tissejäni. Samalla hän työnsi vielä syvemmälle, ja minä luulin koko kohtuni olevan täynnä häntä. Viimein vahva metsästäjä suostui vetämään paljasta siitintään takaisinpäin ja päästi venytetyn aukkoni hetkeksi ahdingosta. Saman tien härkä kuitenkin työntyi takaisin syvälle sisääni saaden minut voihkimaan hirveällä kiihkolla.

Naituaan varmoin, pitkin vedoin vakoni isolle kyrvälleen paremmin sopivaksi, kiimainen mies käänsi minua kyljelleni ja nosti vasemman jalkani nilkasta ilmaan lujalla otteella. Tunsin pimppani raottuvan miestä kohti ihmeellisestä vinosta kulmasta, jolloin teoistaan täysin varma sonni sovitti paksun kullinsa uudelleen hävylleni ja työnsi lantiollaan sisään. Käyrä aisa hieroi vahvana kaikki sisäiset paikkani, joita ei koskaan aikaisemmin ollut näin hierottu.

Risto ähki tyytyväisenä nautinnosta ja alkoi painella notkealla lantiollaan kullia tiheämmin punaiseen rasiaani. Toisella kourallaan isäntä kannatteli vakaasti jalkaani ilmassa ja toisella hän hieroi pillun ympärystä, joka oli turvonnut rajusti kiihotuksestani ja voimakkaasta yhdynnästä. Ei mennyt kauan, kun sain orgasmin metsästäjäni taitavassa käsittelyssä. Mies tunsi vaginani sisustan sykähtelevän ja puristavan vankkaa kaluaan, koska hän huokaili tyytyväisenä ja hidasti tahtia nautiskellakseen enemmän. Minä olin aivan hurmoksessa kankaiden päällä. Laitoin silmäni kiinni ja annoin orgasmin vavisuttaa itseäni luvattomasti joka puolelta.

Mitään puhumatta voimakas Risto päätti jälleen mielessään, milloin hän halusi vaihtaa asentoa. Minusta oli suurenmoista ja niin sanomattoman kiihottavaa olla miehen ohjailtavana ja kokonaan hänen saaliinaan. Annoin Riston päättää. Koko huone täyttyi miessukupuolen alkuvoimaisesta vallasta sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Mies määräsi tahdin, koska hän tiesi sen tyydyttävän minut täydellisesti. Nyt Risto nosti minut kontalleni ja tuli mahtavan kokoisena taakseni. Tunsin pitkän naimaseipään hipovan jo pitkin pakaroitani, kun mies haki vielä puhisten oikeaa asentoa polvillaan. Hän muotoili pyllyni hyvin pystyyn eteensä ja levitti jalkojaan päästäkseen kiimaa vuotavan pilluni tasolle. Varmalla työnnöllä Risto painoi pystyssä seisovan kyrpänsä takaisin sille luotuun aukkoon ja alkoi naida minua kunnolla.

Voimakkaat työmiehenkourat pitelivät tiukasti pehmeää pyllyäni paikallaan, kun mies nussi minua eläimellisesti takaapäin. Tunsin isojen pallien lyövän melkein joka työntäisyllä itseäni vasten ja nautin siitä. Mieheni kivekset nousevat rakastellessa aina niin ylös, ettei niitä koskaan noin mahtavasti tunne. Risto oli suuria kiveksiään myöten mies minun makuuni. Oikea luolauros, jonka himo ajoi yhtymään minuun, toisen miehen vaimoon.

Risto jaksoi panna minua hurjalla voimalla kauan aikaa. Hänen mahtava kullinsa kesti todella pitkään. Välillä huomasin sen puristavan omia sykähteleviä sisuslihojani enemmän ja tällöin metsämieheni aina hidastikin tahtia hetkeksi rauhallisemmaksi. Ilmeisesti siemenpurkaus oli silloin aina lähellä. Eikä minua ollut suojattu millään tältä luonnon omalta tempulta, jos se pääsisi tapahtumaan. Kaikki tämä vaarallisuus kiihotti minua antamaan aina vain enemmän itseäni korskealle painajalleni. Syntisen kiimaiset ajatukset laittoivat minut taivuttamaan selkääni kaarelle, puristeltua pyllyä pystyyn ja pillua paremmin tarjolle. Risto huomasi tämän ja alkoi lykkiä kunnolla minun herkille pohjilleni. Suustani karkaili huutoja ja eläimellisiä parkaisuja, kun mies teki kullillaan niin odottamattoman ihanaa. Risto työnsi äkkiä pyykkikorin etupääni alle, kun huomasi voimien uupuvan villissä aktissa. Samalla hän hieraisi kunnolla heiluvaa rintaani. Aloin saada jälleen orgasmia, kun isäntä nussi takaa niin ahnaasti ja eläimen lailla. Kohta pimppani alkoi jälleen herkistellä paksun aisan ympärillä niin, että laukeaminen oli jo lähellä Ristollakin.

Metsästäjä käänsi vielä kerran saaliinsa sotketuille vaatteille ja kankaille selälleen ja tuli koko isolla kehollaan päälleni. Kyrpä painui viimeisen kerran peruuttamattomasti sisään naiseuteeni. Risto nai jälleen syvälle punnertaen vahvoilla käsivarsillaan vauhtia minun molemmin puolin. Hän tuijotti minua suoraan silmiin, kun voihkin siinä hänen allaan ja annoin miehen nussia itseäni voimakkaalla, paljaalla siementimellä. Voihkin naisen alistuneisuutta, kiihotustani ja suunnattoman hyvää oloani ulos. Hyväilin holtittomasti miehen jänteviä lihaksia tämän keinuessa ylläni. Jalkani levittäytyivät arkoina ja tärisevinä sivuille antaen tilaa haaroissa panevalla urokselle. Tunsin siinä sydämeni lyödessä ja koko sisimpäni palaessa, että nyt kaikki oli muuttunut täysin peruuttamattomaksi. Olin antanut tämän kaiken tapahtua, eikä tästä enää ollut paluuta. Mies ei vetäisi enää kyrpäänsä ulos, vaan polki sitä joka työnnöllä syvemmälle. Näin sen suoraan hänen silmistään. Sain ihanaa, paljasta kullia, jonka pituus tyydytti koko naisellisen loveni janon.

Risto ähki ja murahteli vahvasti. Minulta pääsi huokauksia, voihkeita, kirkaisuja. Mies tunsi jo pilluni toiminnan täysin. Hän paineli hitain työnnöin jalkoväliini ja hankasi oikein huolellisesti valmistaen minua jälleen orgasmiin. Kun tunsin paineen kasvavan ja vatsanpohjan pakahtuvan kihelmöintiinsä, metsästäjä alkoi nussia kovalla voimalla. Hän punnersi vahvoista käsivarsistaan vauhtia ja antoi takapuolensa survoa muhkean elimen syvälle tussuuni. Sinne, minne miehen kuului jo aikojen alusta asti pyrkiä ja päästä yhtymisen kiihkeimmällä hetkellä. Isot kivekset hakkasivat julmasti minua vasten. Eikä mitään järjellistä suojausta ollut kiimaisten elintemme välissä.

Tunsin pilluni puristuvan paksun kyrvän ympärille. Risto kumartui hurjasti suutelemaan minua ja pisteli sängellään järjettömästi kasvojani. Kun metsämiehen jäyhä siitin varmisti minulle puhkeavan orgasmin, se oli tullut siihen ikiaikaiseen tilanteeseen, jolloin tapahtui viimeinen, lopullinen yhtyminen. Ehdin hädin tuskin omalta kuohumiseltani tuntea, kuinka kulli paksuuntui hurjasti syvällä sisälläni, raju liike pysähtyi. Isot kourat siirtyivät hetkessä pakaroideni alle ja painoivat minut tiukasti kiinni mieheen. Uros jännittyi päälläni ja kyrpä alkoi heittää runsaita siemensyöksyjä monessa erässä syvälle kohtuuni. Tunsin terävät paineruiskaukset saadessani ja nautin suunnattoman paljon. Olimme aivan yhdessä ja kiinni toisissamme, mies minun sisässäni. Risto laski villisti lastinsa halukkaaseen pilluuni ja painoi kyrvällään viimeisetkin siittiöiset pisarat huolellisesti oikeaan paikkaan. Olin saanut ison miehen ison lastin isosta kullista. Ja isoimman orgasmin elämäni aikana. Olin niin onnellinen. Metsästäjäni makasi kuumana ja painavana minua vasten ja huohotti viimeisillä voimillaan. Se oli uskomatonta. Minut oli metsästetty häijysti, mutta silti niin ihanasti.

Syyllisyys ja katumus tulivat vasta keittiössä, kun lihakeiton ainekset olivat palaneet kattilan pohjaan kiinni. Samalla vuolaat siemennökset valuivat irstaasti pitkin reisiäni.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vaimoni nussi neekeriä rannalla Vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin 60 kg. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan […]
  • Sain kunnon jättikyrpää Ei kaukana ikkunastamme, pienen kujasen toisella puolen kattotasanteella venytteli tumma mies. Päällään hänellä oli urheilumallinen t-paita jonka helma ulottui suunnilleen napaan asti, […]
  • Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpää "20 vuotta avioliittoa täynnä... niinpä niin!"... tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. "Ja 4 kuukautta […]
  • Nuoren miehen jättikulli Olimme olleet mökillä parisen viikkoa, kun mieheni ilmoitti, että hänen työkaverinsa perheineen ajelisi täälläpäin ja tulisivat käymään mökillä. En ilahtunut uutisista, mutta en alkanut […]
  • Vaimoni sai etelässä isoa mustaa kyrpää Olemme lapsekas 33-vuotias aviopari Tampereelta. Meillä on kolme lasta ja asuntovelkaa, eli keskivertokotimaisia. Minä olen keskimittainen ja vaimoni on keskipainoinen. Minulla on […]
  • Reino pano siskoani Mallorcan lomasaari lienee monelle tuttu. Siellä suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä huljutelleet kotimaan pölyjä niskoistaan. Myös lomaromanssit ja seikkailut lienevät olleet osa […]
  • Suomityttö mamupatjana Hyppäsin metroon keskustasta ja tarkoitukseni oli mennä idän suuntaan piipahtamaan Itikseen. Olin ajatellut etsiä poikaystävälleni Kalelle jotain kivaa synttärilahjaksi. Meillä oli […]
  • Annoin mieheni kaverille - Mä otan tämän vain, hikinen mies painautuu selkääni ja kurkottaa penkiltä olutpullon. Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras […]

Yksi kommentti artikkeliin ”Parhaan ystävän aviomiehen iso kulli”

Jätä kommentti