Panot tyttöystävän äidin kanssa

Pete käveli taas hermostuneena Moonan talolle. Jo pari viikkoa Moona oli ollut erilainen, kylmempi. Pete ihmetteli, mistä se johtui. Oliko Moona kyllästymässä jo häneen? Oliko Moona sittenkin herännyt silloin lauantaiyönä ja tiesi, että Pete vietti pari tuntia Minjan huoneessa? Pete oli vessareissullaan poikennut Minjan huoneeseen, kun näki valoa oven alta. Kun hän oli avannut oven, hän oli nähnyt Minjan tyydyttämässä itseään sängyssä. Pete oli mennyt hänen viereensä ja he olivat tyydyttäneet toisensa käsin. Sitten Minja oli halunnut, että Pete nuolisi häntä kuten Moonaa aikaisemmin, ja sitten he olivat vielä panneet pitkään ja rauhallisesti. Minja oli jopa saanut ensimmäisen orgasminsa yhdynnässä.

Siitä ei ainakaan Moonalta uskaltanut kysyä. Mutta Moona ei sanonut mitään kunnon syytä vihoittelulleen. Nyt oli perjantai-ilta, viikonloppu alkanut ja Pete elätteli toiveita mukavasta illasta Moonan kanssa.

Oven avasi tällä kertaa Moonan äiti Leena. Hän ilahtui pojan nähdessään, olihan Pete mukava poika.

– Moi. Onko Moona kotona, Pete kysyi.

– Juu, on se huoneessaan yläkerrassa. Mää meen sanomaan, että tulit. Tuu sisälle, Leena kehotti. Pete jäi eteiseen odottamaan. Kohta Leena palasi: – Voi kuule, Moona sano, että ei halua tavata sua. Mää oon pahoillani. Tuu nyt keittiöön ottaan jotain lämmintä juotavaa, siellä on niin kylmäkin.

Pete seurasi Leenaa keittiöön. Leena tarjosi kahvia ja he istuivat juttelemaan.

– Mikäs teillä nyt mättää? Ette oo tapailleetkaan tällä viikolla juuri ollenkaan, Leena kysyi.

– En tosiaankaan tiedä. Mää en tiiä, mitä mää oon tehny, Pete valitteli hieman valheellisesti.

– No, Moonan päätä ei helposti käännetä, mutta koita saada se puhumaan. Tänä iltana se nyt kumminkaan ei varmaan onnistu, se sanoi äsken niin kiivaasti. Ihme kiukuttelua sillä likalla.

Leena kyseli hetken pojan perheen kuulumisia ja lähti sitten kohti makuuhuonetta. – Tuus tänne, niin jatketaan juttua, hän kehotti Peteä, joka seurasi häntä.

Pete istui tietokonetuolille ikkunan viereen ja Leena meni vaatekaapille. Hän oli 37-vuotias, mutta näytti muutaman vuoden nuoremmalta. Ei hoikka eikä lihava, mutta muodokas isorintainen nainen, joka yhä sai miesten päät kääntymään kadulla. Hänen kasvoissaan oli samaa näköä kuin Moonalla ja Peten mielestä Leena olikin kaunis nainen. Jo pari vuotta sitten Pete oli ihaillut hänen muotojaan, kun hän oli liikuskellut bikineissä pihalla.

Leena jatkoi kyselemistään Peten perheestä samalla, kun riisui hameensa, paitansa ja rintaliivinsä. Hän oli selin Peteen päin, mutta Pete näki rinnan kaaren heilahtavan. Hän yritti vastailla Leenalle ja olla katsomatta tähän päin, mutta vilkuili kuitenkin. Leena otti kaapista yöpaidan, melko ohuen paitulin, joka ulottui puolireiteen ja puki sen päälleen. Pete tunsi olonsa hieman tukalaksi, pikkuvelikin osoitti taas heräämisen merkkejä. Hän oli taas ollut muutaman päivän laukeamatta toivoen, että pääsisi pian taas Moonan sänkyyn.

Leena tuli istumaan sängylle ja jatkoi jutteluaan. Pete erotti nänninpäät yöpaidan läpi ja vehje nousi yhä. Kohta Leena huomasi Peten vähän punastuneen ja myös kohouman hänen verkkareissaan. – Tuu tänne viereen istuun. No, tuu ny vaan, hän kehotti. Pete istui hänen viereensä sängynreunalle.

– Ei tarvi hävetä yhtään. Kyllä mää arvaan, että sulla on varmaan paineita, kun et oo Moonaakaan nähny… Ootko kovastikin puutteessa, Leena kysyi suoraan.

Pete punastui lisää, mutta vastasi kuitenkin: – No oonhan mää…

– Mää ymmärrän hyvin. Mulle itellekin on seksi tosi tärkeetä. Itse asiassa määkään en oo harrastanu sitä pitkään aikaan, Leena totesi.

– Jaa, poika kykeni vain vastaamaan.

– Haluisitko sää, Pete, kokeilla mun tissejä, Leena kysyi. Pete jäykistyi paikoilleen.

– Mut… mitäs Moona? Se voi sitä paitsi tulla koska tahansa.

– Likat on huoneissaan tän illan, mää tiiän sen, Leena tokaisi ja nousi laittamaan oven kiinni. -Sitä paitsi ne ei tuu mun makkariin, kun ovi on kiinni.

Leena palasi Peten viereen seisomaan ja laittoi tämän käden rinnalleen. – Kokeile ny, mieles tekee kumminkin, hän kehoitti. Pete oli pyörällä päästään. Hän ei pystynyt hillitsemään itseään, vaan alkoi puristella isoa tissiä.

– Ootas vähän, Leena sanoi ja veti paitulin yli päänsä.

Pete näki Leenan tissit ensimmäistä kertaa kunnolla. Ne olivat isot, selvästi isommat kuin Moonalla ja nännipihat olivat myös laajat ja ruskeat. Pete otti tissit käsiinsä ja alkoi puristella kunnolla.

-Tykkäätkö niistä?, Leena kysyi.

– Nää on upeet, poika vastasi jatkaen leipomistaan.

– Saa niitä suukotellakin, Leena huomautti eikä Pete tarvinnut paljon rohkaisua enää. Hän nuolaisi nänniä, suukotteli niitä, puristeli toista sormillaan, kun imi toista, leikki kuin ei olisi ikinä tissejä nähnytkään. Nännit olivat hieman kovina ja Leena nautti tästä leikittelystä.

– Ootas, helpotetaas sunkin oloo, Leena sanoi ja nosti pojan seisomaan. Hän riisui Peten paidan ja verkkarit. Alushousuja ei Petellä ollutkaan tällä kertaa.

– Oho, sullahan on ihan kiva kulli ton ikäseks, Leena totesi ja suuteli Peteä, joka vastasi suudelmaan. Poikahan osaa suudellakin tosi hyvin, Leena ihmetteli itsekseen ja otti Peten kalun käteen. Se oli kova kuin kivi ja sojotti suoraan ylöspäin.

Pete oli kuin huumaantunut. Tässä sitä ollaan nyt tyttöystävän äidin kanssa, hän ajatteli kauhistuneena mutta kiihottuneena. Hän laittoi kätensä Leenan pikkareihin ja karvoituksen läpi vaolle. Hän työnsi sormen suoraan sisään pilluun. Leena oli aivan märkä. Hän ynähti, kun Peten sormi meni hänen sisäänsä. Hän lopetti suutelun hetkeksi riisuakseen pikkuhousunsa. Hän veti Peten sängylle viereensä makaamaan ja jatkoi suutelua. Hän jatkoi kalun hieromista ja Pete näpläsi klitorista ja häpyhuulia ja vei sormia sisään. Leenalla oli siistitty pieni karvakolmio.

– Mää haluun, että sää panet mua Pete, Leena sanoi samealla äänellä ja meni selälleen levittäen jalkansa levälleen. – Tuu!

Pete katsoi levällään olevia häpyhuulia, meni Leenan päälle, asetti kalun pillun aukolle ja työnsi reippaasti sisään. Leena voihkaisi tuntiessaan kullin liukuvan sisään märkään emättimeensä. Hän sulki silmänsä. Tuo voihkaisu ja ilme sai Peten kiihkon valloilleen. Hän työnteli kaluaan pillussa ja katsoi, kun isot tissit heiluivat työntöjen tahdissa. Leenan jalat olivat koukussa ja levällään, hänen kätensä puristelivat Peten peppua. Hän painoi niillä Peteä yhä syvemmälle ja syvemmälle. Pete otti välillä nännin suuhunsa ja imi, välillä katseli ihania tissejä ja Leenan kauniita kasvoja. Leenan pillu tuntui hyvin hänen vehkeensä ympärillä. Pete kiihdytti tahtia entistä rajummaksi. Hän työnteli niin lujaa kuin pystyi. Tälle naiselle mikään ei ollut liikaa, toisin kuin Minjalle. Päinvastoin.

– Nussi, Pete, nussi kunnolla, työnnä, Leena kehotti.

– Multa tulee kohta, Pete varoitti.

– Anna tulla vaan, anna kaiken tulla.

Pete laukesi kohta rajusti. Hän ynähteli ja purkautui Leenan pilluun. Leena veti hänet lähelleen, suuteli hänen korvaansa ja hyväili selkää.

– Säähän panet kunnolla, poika. Tuntuiko hyvältä?

Pete pystyi tuskin vastaamaan hengästykseltään.

– Upeeta, mahtavaa, sää oot ihana nainen! Meinasin pyörtyä…

Leena naurahti ja pörrötti pojan tukkaa.

– Kohta jatketaan.

Leena siirtyi vähän niin, että Peten kalu lurpsahti pillusta ulos. Sieltä valui myös pojan spermaa. Leenasta oli siemensyöksyn aikana tuntunut, että sitä oli tullut paljon ja paljon sitä näytti nyt valuvankin.

– Älä huolehi mistään, mulla on e-pillerit, Leena sanoi. Hän pyöritteli laiskasti sormiaan nännillään ja pillullaan. Se toi Peten mieleen tyylin, jolla Moona hyväili itseään joskus.

– Mutta entäs Moona, Pete huolestui taas.

– Älä ny, ittehän se kiukuttelee sulle turhan päiten. Eikä se saa tästä tietää koskaan, Leena vakuutteli. – Mutta olipa rajua kyytiä, hän naurahti. – Sää oot sitten mukava poika. Susta tulee naiset tappelemaan.

Vähän ajan kuluttua Leena alkoi laiskasti hiplailla Peten kivespusseja ja kikkeliä. Hän punnitsi niitä kädessään ja leikitteli niillä. – Nuoletko taas rintojani, Pete? Ja näyki niitä myös hampailla, hän kehotti poikaa.

Pete teki työtä käskettyä. Naisen nännit olivat taas melko kovat. Pete sai päähänsä nuolla koko tissit. Hän aloitti alapuolelta ja yläpuolelta ja eteni kohti nännipihoja. Kas vain, tuollaista en ole nähnytkään, Leena mietti, mutta se tuntui aika kivalta. Pete kasteli kielellään rinnat joka puolelta ja ryhtyi lopulta imemään ja näykkimään nännejä. Leena alkoi olla taas aika kiihottunut. Hän veteli pojan esinahkaa edestakaisin terskan yli ja kalu alkoi jäykistyä taas.

Penis kasvoi kasvamistaan Leenan käden käsittelyssä, kunnes se seisoi yhtä kovana kuin ennen aktiakin. Leena suuteli poikaa kiihkeästi pyöritellen kieltään tämän kielen ympärillä. Hän käänsi pojan selälleen ja asettautui päälle. Hän nosti kalua, asetti sen oikeaan paikkaan ja laski lantionsa mahdollisimman alas, jotta saisi kullin syvälle sisäänsä.

– Nyt saat taas kunnolla pillua aikuiselta naiselta. Miltäs tuntuu, Leena kysyi kiihkoissaan.

– Sää oot tosi seksikäs, Pete vastasi katsellen edessään heiluvia tissejä.

– Ihanaa saada kalua sisäänsä pitkästä aikaa. Tätä mun pillu on kaivannu, Leena jatkoi. – Mää haluan tuntee tän sisällä pitkään…

Leena pyöritteli lantiotaan saaden kalun tuntumaan joka puolella emättimessään. Pete kouri hänen tissejään, jotka heiluivat hänen naamansa edessä.

– Oi kun sää oot ihana, Leena sanoi. – Ime niitä, pure niitä. Voi kun sun kalu tuntuu hyvältä sisällä.

Leena jatkoi nussimistaan ja pyöritteli sormellaan klitoristaan. Hän jatkoi vielä muutaman minuutin ja huohotti sitten: – Voi, mää tuun kohta. Pete, nuole mua… Hän pyörähti pois Peten päältä ja piti jalkojaan levällään. Pete alkoi heti nuolla klitorista.

– Voi, siitä juuri, ihanaa… Työnnä sormia sisään, Leena kehotti.

Pete työnteli sormia märässä pillussa ja pyöritteli kieltä klitoriksella.

– Voi Pete, kuinka ihanaa. Mää tuuun, Leena voihkaisi ja laukesi nytkähdellen ja huudahdellen.

– Jestas, kun teki hyvää, Leena sanoi hymyillen rauhoituttuaan. – Taidat olla harjotellu pillun nuolemista Moonan kanssa?

Pete nyökkäsi. Hän oli katsellut Leenaa sormeillen samalla kikkeliään.

– Onko sulta kukaan koskaan ottanu suihin, Leena kysyi.

– No ei tosiaankaan, Pete vastasi.

– No nyt otetaan, Leena tokaisi, siirtyi jalkopäähän päin ja otti pojan kalun suoraan suuhun. Peteltä ei tosiaan ollut koskaan ennen otettu suihin. Taas yksi unelmien täyttymys.

Leena pyöritteli kieltään terskan ympärillä ja hiplasi kädellään pojan pusseja. Välillä hän liikutteli päätään edestakaisin saaden kullin liikkumaan syvemmälle suuhunsa, välillä pysäytti paikoilleen puristaen huulet tiukasti terskan ympärille. Pete ojensi kätensä ylettyäkseen koittamaan tissiä. Hän puristeli pehmeää valkoista rintaa ja ojentautui sitten takaisin suoraksi. Leena alkoi epäillä, ettei teinipoika kestäisi kovin kauan käsittelyssä, vaan laukeaisi pian. Hän otti välillä kullin pois suustaan kysyäkseen Peteltä: – Pete, haluutko tulla mun suuhun vai mihin?

Pete oli aika lähellä orgasmia jo eikä miettinyt pätkääkään, vaan vastasi: – Naamalle!

Leena ei pahemmin yllättynyt. Hän jatkoi pussien ja kalun hieromista käsillään ja piti kalua naamansa yläpuolella.

– Purista lujempaa, Pete pyysi.

Leena kiihdytti tahtia. Pete katsoi, kun hänen tissinsä heiluivat samassa tahdissa kuin käsi, joka liikkui kullin ympärillä. Leena katsoi vain Peten kalun kärkeä. Pete tunsi orkun tulevan ja hänen koko ruumiinsa jännittyi. Hän katsoi, kun spermaa lensi sykäyksittäin Leenan poskille, huulille, kaulalle ja lakanalle. Tämä oli totisesti parasta, mitä hän ikinä kuvitteli saavuttavansa seksin saralla! Leena otti vielä kalun suuhun ja imi viimeiset tipat.

– No kyllähän sitä vielä riitti, Leena sanoi hetken kuluttua. – Hakisitko mulle talouspaperirullan tuolta keittiöstä, hän pyysi.

Pete nousi ja raotti varovasti ovea. Hän pelkäsi, että Moona tai Minja liikkuisivat talossa. Hän kuunteli ja kuikuili, mutta ketään ei näkynyt. Hän syöksähti keittiöön. Juuri silloin Moona tuli vessasta. Yläkerran käytävässä oli melko pimeää. Moona huomasi rappusten alapäässä vaalean alastoman hahmon vilahtavan äidin huoneeseen. Pete! Mitä helvettiä, hän ajatteli tyrmistyneenä. Hän hipsi hiljaa lähemmäksi ja näki, että ovi oli suljettu perässä. Silloin hän tajusi. Voi vittu. Äiti ja Pete. Hän meinasi syöksyä saman tien äidin huoneeseen. Hän oli raivoissaan. Ei sitä nyt tarvi heti toisen jätkäkaveria ryöstää, jos meillä menee vähän huonommin. Hän kuitenkin hillitsi itsensä ja mietti hetkisen. Ei voittaisi mitään, jos ryntäisi sinne nyt. Pete lähtisi kuitenkin karkuun eikä hän voisi äidille mitään. Mutta, tämä kostetaan, ja raskaimman jälkeen, hän ajatteli ja suunnitelman itu alkoi jo muotoutua hänen päässään.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Hetket anopin kanssa Olimme avovaimon ja anopin kanssa parin viikon reissulla Kanarian lämmössä ja kelit olivatkin varsin mukavat ja lämpimät. Alkuloma menikin lähinnä aurinkoa ottaen, sillä naisväki halusi […]
  • Kiihkeät hetket anopin kanssa Olimme kihlattuni kanssa juhlissa ja juhlien jälkeen oli tarkoituksena mennä tytön kotiin yöksi. Eteiseen päästyämme aloimme suudella toisiamme voimakkaasti ja molempien kädet himoitsivat […]
  • Vaimoni kiimainen äiti Olen 34-vuotias mies, naimisissa ja asun kotkassa ja jouduin käymään Haminassa asioillani eräänä lokakuisena iltapäivänä tänä syksynä. Paluumatkallani poikkesin ruokakauppa Kanuunaan ja […]
  • Panin työkaveriani aamukahvilla Menin töihin aamuseitsemäksi, kuten joka päivä tapana on. Loput sähkötukun työntekijät valuvat pitkin aamua, mutta yleensä ensimmäisen parituntisen saan olla kaikessa rauhassa ja hommat […]
  • Seksiä anopin kanssa laivalla Viime vuonna, näin pikkujouluaikaan, matkasimme perinteiselle firman jouluristeilylle. Raskaan syksyn jälkeen olin jo etukäteen päättänyt hiukan "nollata" päätäni, eli ottaa kunnon […]
  • Naapurin rouvaa mökillä Olin yksin mökillä pitkästä aikaa. Vaimo jäi kotiin viettämään työpaikan tyttöjen kanssa saunailtaa ja olivat menossa baariin myöhemmin. He olivat jo vauhdissa, vaikka valkoviinipullot […]
  • Kuumaa kyytiä Tämä tositarina tapahtui jokunen vuosi sitten. Se jaksaa silti lämmittää mieltäni, varsinkin kun nykyinen suhteeni alkaa ehkä kääntyä arjeksi. Nelikymppisillä tahtoo kuulemma näin […]
  • Poikaystävän isän kova kulli Olen 23-vuotias nuori naisenalku, ja kokemukseni seksistä on rajoittunut vain kolmeen eri kumppaniin. Hirveästi en siis voi taidoillani kehuskella. Nykyinen poikaystäväni, Jari on […]

Jätä kommentti