Kuumaa kiimaa laivalla

Heinäkuu parhaimmillaan..
Tänään on vihdoin se päivä joka on kutkuttanut meitä molempia jo reilun kuukauden ajan, vaimo on lähtee laivalle yhdessä vakialfansa kanssa, itse en mukaan lähde, joten jännittävä vuorokausi tulossa kaikinpuolin.
Vaimo on nuori reilu parikymppinen, XL-kokoinen tummahiuksinen paketti, joka on erittäin kaunis ja vetävän näköinen. Osaa pukeutua erittäin tyylikkään asiallisesti, tai tilanteesta riippuen kuumasti sekä ”ei niin asiallisesti”.
Alfa on noin viidenkympin luokkaa, siis selvästi vanhempi kuin vaimoni, joten jotkut voisivat kuvitella ”perhereissua”. Meille tuo ikäero tuo lisää kiihoketta, sekä toiveissa on että mies käyttäytyisi laivalla, myös julkisesti niin että ”omistaisi” vaimon, ettei jää epäselväksi mitä heidän välillä on.

Katselen sivusta vaimon touhuja ennen reissua, suihkussa käynti, paikkojen siistiminen, pakkaaminen; tosin, pakkaamisen hän suoritti ”salaa”, eikä kuulemma kerro mitä mukaan on laittanut.
Touhutessaan hänen puhelimensa välillä piippailee ja hänen lukiessaan niitä, sekä naputtaessaan vastausta viestiin nousee kasvoille joko pientä punaa, tai/ja runsasta hymyä.
Alfalta tuli kuulemma käsky pukea päälle nyt lähtöön, minarin, avonaisen topin sekä kauniit korkokengät. Minarin alle ei kuulemma muuta kuin stayupit, sekä sukkanauhaliivit. Topin alle piti laittaa kuulemma ekalla tapaamisella olleet rintsikat, koska toivat rinnat kiihottavasti esille.
Itse menin edeltä autollemme, sillä lupasin heittää hänet satamaan. Vau! Mikä ilmestys vaimo olikaan kun tuli autoa kohden, stayupien raja vilkkui minarin alta kävellessä rappuja alas, rinnat olivat herkullisesti esillä, kiimainen meikki ja hiuksetkin kauniisti. Sanoinkin heti vaimolle että haluaisin ottaa hänet heti paikalla, niin kuumalta ja haluttavalta näyttää, hän vain naurahti ja kiitti kehuista, sekä totesi, että eiköhän alfakin sitten tykkää, silmää iskien. Aivan varmasti, totesin vaimolleni takaisin, sekä kaikki muut miehet katsovat varmasti sinua!

Matkalla kohti satamaa vaimo viestitteli edelleen alfan kanssa, ja välillä hänen kätensä siirtyivät pillulleen ja hän tyydytti itseään.Itselläni oli vaikeuksia ajamisen kanssa, sillä ei meinannut silmät pysyä tiessä ollenkaan. Vihdoin pääsimme satamaan, ja vaimo bongasikin heti alfan terminaalin ovelta, 4 muun miehen seurasta. Ihmettelinkin heti vaimolle ääneen että keitäs nuo ovat, että eikö teidän pitänyt kaksin lähteä, vai mitä tämä tarkoittaa?
Siihen vaimo vastasi, että alfa oli tänään päivällä ilmoittanut että hänen neljä kaveriaan lähtee mukaan, toki heillä on oma hytti. Annoin vaimolle suukon ja niin hän nousi autosta ja meni tuon porukan luo, itse kohti kotia ja odottamaan tietoja tapahtumista.
Kotiin saavuttuani huomasin pöydällä pienen paketin ja lapun: ”Pue tämä, HETI!”
Paketin avattuani, naurahdin kun tajusin että siveysvyöhän se siinä. No, ei muuta kun päälle vain ja odottelemaan.
Seuraava vuorokausi oli todella pitkä ja kutkuttava, sain myös vaimolta muutaman viestin joka lisäsi painetta siveysvyössä. Onneksi minun ei tarvinnut hakea vaimoa, vaan hän sai kyydin kotiin yhdeltä alfan kavereista joka asuu täällä meidän suunnallamme.

Kotiin saapuessa vaimosta näki että on ollut todella onnistunut reissu, ja hänet on tyydytetty täysin, silti hän jaksoi vielä antaa minulle nautintoa kertomuksensa parissa. Ensin hän pyysi saada siveysvyön avaimet itselleen, saadessaan ne hän kertoi ettei ole vielä aika vapautua.

Tuon jälkeen hän alkoi kertomaan tapahtumista: Heti kun olin jättänyt hänet satamaan, niin hän oli kävellyt alfan luo, joka oli kaapannut hänet heti kiihkeään suudelmaan samalla käyttäen sormiaan vaimon paljaalla märällä pillulla, hameen alle. Tuon jälkeen mies oli todennut ääneet muille miehille että narttuhan on jo erittäin kiimainen, märkä kuin niagaran putoukset.
Siitä he olivat siirtyneet sisälle terminaaliin odottamaan, ja alfa oli koko ajan ollut vaimossa kiinni, välillä suudellen ja pyllyä puristellen.

Laivaan päästyään suunnistivat tietenkin heti hyttiin, jotta saisivat tavarat jätettyä sinne. Alfa oli varannnut heille vaimon kanssa hytin jossa oli parisänky, sekä iso ikkuna, muutenkin normaalia tilavampi. Hytissä vaimo oli heti kysynyt että saako sitä ihanaa kyrpää vai joutuuko kauan odottamaan, niin alfa oli määrätietoisesti siirtänyt vaimon sängyn reunalle, ja kaivanut kyrpänsä ulos, sekä käskenyt imemään vaimon sitä. Vaimo olikin innoissaan heti antanut kunnon käsittelyn, kunnes alfa sitten vetäytyi ja taas erittäin varmoin ja määrätietoisin ottein komentanut, sekä kääntänyt vaimon sänkyyn aivan reunalle polvilleen ja pylly alfaa kohden, ja nostanut hameen ylös. Alfa oli työntänyt paksun kyrpänsä kerralla vaimon märkään pilluun ja alkanut panna rajuilla kovilla työnnöillä heti. Alfa oli pannut erittäin rajusti, läimäyksiä vain kuulunut joka työnnöllä, eikä kauaa mennyt kun vaimo oli lauennut siinä asennossa, ja alfa siihen perään, laskien spermat syvälle sisään.

Vaimo oli ajatellut tuon jälkeen käyvän nopeasti huuhtelemassa alapäänsä ja korjaamassa muutenkin itseään, mutta alfa oli toista mieltä ja sanoi että voisi vain nopeasti pyyhkiä suurimmat pois, ja sitten lähdetään liikkeelle. He lähtivät laivan yhteen ravintolaan, jossa jo alfan kaverit olivatkin tuopit edessään. Alfan kaverit utelivat että mikä kesti, kovaan ääneen rehottaen että joko painoit tuota kiimaista narttua, siltä se ainaki näyttää. Alfa oli vastannut että, siitä vaan kokeilemaan sormella pillua, miltä tuntuu ja nousi itse hakemaan juotavia hänelle ja vaimolle.
Yksi vaimon vieressä istuvista miehistä oli sitten rohkaistunut ja työntänyt sormen vaimon hameen alle, ja upottanut sen suoraan sisälle, sormettaen vaimoa hetken. Vaimolla oli vaikeuksia pitää huokailut hiljaisena, mumissut paikoillaan nauttien. Alfan palatessa pöytään oli tämä sormettanut kaveri todennut vain että märkää, kuumaa ja tahmeaa.

Siinä sitten oli ilta edennyt jonkin aikaa, juomia kumotessa, miehet enemmän. Välillä aina joku näistä miehistä kävi vaimoa tanssittamassa kun joku bändi oli alkanut soittamaan tanssimusiikkia. Eräs näistä miehistä oli tanssittaessa vaimoa painautunut vaimoon aivan kiinni, niin että vaimo oli tuntenut miehen kovettuneen kookkaalta vaikuttavan kalun itseään vasten, samalla miehen kuiskatessa vaimon korvaan että haluaisi panna tätä.
Tuon tanssin jälkeen takaisin pöytään palatessa vaimo oli alfalle sanonut asiasta, niinpä alfa oli todennut että kaikki miehistä saavat halutessaan panna häntä, jos vaimo heidät kelpuuttaa.
Tuon lauseen jälkeen, viimeksi tanssittanut mies nousi, otti vaimoa kädestä ja lähti kohti hyttiä. Toiset miehistä huutelivat perään vielä että pane sitä kunnolla, sekä muita tuollaisia, niin että selvästi ravintolassa olevat ihmiset kuulivat.

Mies jonka kanssa vaimo oli mennyt hyttiin oli reilu kolmekymppinen kalju ja tatuoitu mies, jolla oli treenattu vartalo. Jo hississä mies oli suudellut vaimoa kiihkeästi ja hivellyt pillu hameen alta, mutta hyttiin päästyä mies käski vaimon käydä pesemässä pillusta aikaisemmat lastit pois.
Vaimon tullessa suihkusta, mies istui sängyllä alasti runkkaillen suurta paksua kaluaan. Vaimo siirtyi miehen viereen istumaan josta mies kippasi vaimon selälleen ja levitti vaimon jalat ja alkoi ahnaasti nuolemaan vaimon pillua, mukaan hän työnsi sisälle välillä pari sormea ja antoi kunnollista ja nopeaa sormetusta vaimolle. Pitkän suuseksin jälkeen mies nousi ja alkoi sovittamaan paksua terskaansa vaimon pillulle, mutta vaimo pyysi laittamaan kortsun ja neuvoi miestä ottamaan hänen kukkarosta. Mies teki näin ja avasi paketin ja alkoi sovittamaan kortsua kalulleen mutta ei saanut sitä mahtumaan edes alkuunsa, johon vaimo oli todennut että anna mennä paljaalla sitten vaan, niin kiimassa oli ollut.
Mies oli jälleen sovittanut terskaansa pillulle, ja alkoi työntämään sitä rauhallisesti sisään, sentti sentiltä se uppoi vaimon äärimmilleen levittyvään pilluun, kunnes pääsi pohjaan saakka. Vaimo kertoi ettei ollut koskaan saanut niin isoa, tai oikeastaan paksua.
Mies aloitti rauhalliset työnnöt, kiihdyttäen tahtiaan välillä reippaaksi, välillä taas rauhallisiin pitkiin työntöihin. Jonkin ajan jälkeen mies oli vetäytynyt ja he olivat vaihtaneet asentoa niin että vaimo nousi ratsaille tuon mahtikyrvän päälle, rauhallinen tahti kiihtyen kohti huippua, vaimo oli saanut reissunsa toisen orgasmin vaikka risteily oli vasta aluillaan, mies kertoi myös olevansa tulossa ja vaimo oli noussut miehen päältä ja pyytänyt tätä nousemaan äkkiä sängyn viereen seisomaan. Vaimo alkoi imeä ja runkata vielä kovassa kiimassa tuota kyrpää ja kun spermaa alkoi syöksyä, vaimo ohjasi sen rinnoilleen. Imi vielä kalun puhtaaksi. Vaimo näytti nyt minulle kuvan spermaisista rinnoistaan, jonka mies oli ottanut vaimon puhelimella.

Hetken tapahtumasta hengähdettyään oli vaimo katsonut puhelintaan tarkemmin ja alfalta oli tullut viestiä, että tulehan jo hänen hyttiinsä, vaimo pyyhki suurimmat spermat pois, pukeutui ja lähti kohti seuraavaa hyttiä. Hytille päästyä oven tuli avaamaan yksi seurueen miehistä, ja kaikki olivatkin siirtyneet tuohon hyttiin, paitsi juuri pannut mies joka jäi vielä omaansa.

Alfa oli heti pyytänyt että vaimo laittautuisi nyt vessassa niin kuin hän oli etukäteen pyytänyt viestillä, josta edes minä en tiennyt. Vaimo oli käynyt siis pukeutumassa mustaan nahkakorsettiin jossa kirkkaan punaisen narut, ja mustat stayup-sukat, jotka sai kiinnitettuä tuohon korsettiin, sekä kaulaan sellainen pitsinen musta panta. Poistuessaan vessasta hytin puolelle olivat miehet kehuneet vaimoa vuolaasti. Vaimo näyttikin kuvan tuostakin, kun joku miehistä oli hänestä ottanut, niin kyllä oli upea ilmestys; rinnat tyrkyllä, ja posliinipillu paljaana, hiukset vähän sekaisin aikaisemmasta panosta.

Vaimo oli siirtynyt sängylle ja kaivanut laukustaan kirkkaan punaisen dildon ja alkanut tyydyttämään itseään sillä, samalla kun miehet ympärillä olivat kaivaneet kalunsa esiin ja alkoivat runkkailemaan kun katsoivat vaimon esitystä, jonkin aikaa vaimo oli itseään tyydyttänyt kunnes oli kysynyt että saako hän sitä kyrpää, vai runkkaatteko vain. Heti oli taas alfa siirtynyt vaimon päälle ja työntänyt kalunsa vaimon märkään pilluun ja alkanut panna häntä taas rajuilla työnnöillä, joku muu miehistä oli antanut samalla kalunsa vaimon imettäväksi, ja kaksi muuta runkkailleet sivummalla, alfa halusi panna taas vaimoa takaa, niinpä he olivat vaihtaneet asentoa ja uusi mies oli tuonut kalunsa imettäväksi, alfa oli pannut taas erittäin rajusti ja vaimo oli saanut sarjan orgasmeja tuossa käsittelyssä, ja yrittänyt pyytää helpotusta, mutta alfa oli jatkanut erittäin reippaalla tahdilla, samalla kun mies jolta vaimo otti suihin laukesi suuren spermalastinsa vaimon suuhun, vaimo oli yrittänyt niellä, mutta osa valui väkisin ulos suusta. Tuon jälkeen vaimo oli taas jos orgasmin partaalla ja laukesikin niin että jalat pettivät alta ja hän ”kaatui” vatsalleen sänkyyn, josta alfa käänsi hänet heti selälleen ja tunki kalunsa taas vaimoon ja jatkoi panoaan, mutta hetken kuluttua hänkin laukesi murahdellen jo illan toisen lastinsa vaimon sisään.

Vaimo kertoi että oli tuossa vaiheessa jo aivan puhki, ja pillu arkana, mutta silti oli antanut luvan seuraavalle miehelle joka oli vain runkkaillut, niin tulla päälle ja työntämään kalunsa sisään, se oli onneksi ollut pienempi kuin alfalla, eikä tuntunut liiaksi vaimon jo erittäin käytetyssä pillussa, sekä mies oli lauennut todella nopeaan myös vaimon sisään.
Vielä yksi miehistä oli laukeamatta ja hän oli myöskin pyytänyt lupaa päästä panemaan ja antamaan lastinsa sisään jos vaimo näin suostuisi, ja olihan tuo suostunut. Mies oli pannut myös hetken erittäin nopeaan tahtiin kunnes oli lauennut aivan pillun perälle, ensin yksi syöksy spermaa, sitten toinen, kolma, neljäs.. Spermaa oli tullut todella paljon, ja heti kun mies vetäytyi pillusta oli spermaa valahtanut suuri määrä lakanoille.

Muut miehet poistuivat hytistä ja vaimo jäi alfan kanssa makoilemaan sängylle ja suutelivat hellästi. Vaimo tunsi edelleen kuinka spermaa tuli sisältään ja oli harmitellut etten minä ollut paikalla, olisi ollut kunnollinen kermapiirakka tarjolla.
Tuohon täydelliseen tyydytyksen tunteeseen vaimo oli myös nukahtanut.

Aamulla herätessään vaimo huomasi ettei alfa ollut hytissä ollenkaan, ja hän oli mennyt suihkuun, muistellen siellä yön tapahtumia peseytynyt huolella. Suihkun jälkeen vaimo oli laittanut alfalle josko se mies jonka hytissä vaimo vieraili yksin tulisi heidän hyttiinsä, eikä mennyt kauaakaan kun tuo mies saapui ja vaimo oli heti pyytänyt miestä antamaan taas suuhoitoa itselleen, mies oli nuollut pitkään ja hartaasti, kunnes vaimo oli pyytänyt saada tuota mahtavaa kyrpää sisäänsä, vaimo oli siirtynyt nelinkontin ja tarjosi pillunsa miehelle heiluttelemalla pyllyään, mies oli taas varovaisesti työntynyt vaimon sisään ja pannut vaimoa ensin tuossa asennossa, sitten vaimo oli ratsastanut tuolla kyrvälle pitkään, ja lopuksi vielä mies oli kääntänyt vaimon selinmakuulle ja työntänyt vaimon jalat kohti vaimon olkapäitä ja pannut rajusti tuossa asennossa aivan loppuun asti, laueten vaimon sisään.

Loppuristeily menikin pitkälti vaimolla hytissä, ja tuon miehen, sekä kerran alfan käsittelyssä.
Tämä iso kyrpäinen mies oli mies jolta vaimo sai kyydin kotiin, ja vaimo oli vielä matkalla kerran levähdyspaikalla ottanut mieheltä suihin, sekä tallettanut numeronsa miehen puhelimeen, sekä miehen numeron itselleen.

Vihdoin vaimon lopetettua tarinoinnin, hän vapautta minut, ja melkein samantien kaluni pongahtaa kovaksi, ja vaimo runkkaa minut parilla liikkeellä. Laukean suuresti, ja heti tuon jälkeen saan siveysvyön takaisin ylleni, vaimon kertoessa että lähtee nyt tuon uuden alfansa luo yöksi, asuu kuulemma 5km päässä…

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Sain isoa mieheni katsellessa Olemme hieman yli nelikymppisiä mieheni kanssa ja siinä elämän vaiheessa, että viimeinenkin lapsistamme on muuttanut kotoa pois ja meillä on aikaa toisillemme. On lauantai päivä ja […]
  • Vieras mies pani tyttöystävääni Olin tekemässä lähtöä saunailtaan ja katselin kuinka tyttöystäväni Kati riisuutui makuuhuoneessa. Hän sanoi viettävänsä rauhallista koti-iltaa, ensin kävisi kylvyssä ja sitten katselisi […]
  • Vaimoni sai etelässä isoa mustaa kyrpää Olemme lapsekas 33-vuotias aviopari Tampereelta. Meillä on kolme lasta ja asuntovelkaa, eli keskivertokotimaisia. Minä olen keskimittainen ja vaimoni on keskipainoinen. Minulla on […]
  • Kun vaimo sai isoa vierasta kullia Meillä on sellainen pienehkö maatila vaimon vanhempien peruja. Olimme kunnostelleet rakennuksia jo aika paljon. Se taas puolestaan aiheutti aika paljon lisäkuluja. Niinpä päätimme myydä […]
  • Vaimoni nussi neekeriä rannalla Vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin 60 kg. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan […]
  • Vaimoni sai kaveriltani isoa kyrpää Saavuimme vaimoni Maijan kanssa Heikin uudelle mökille. Mökki oli sähköistetty, kahdessa eri korkeustasossa, ja ollut varsin kallis. Kalliimpi kuin kerrostalohuoneistomme. Erityistä […]
  • Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpää "20 vuotta avioliittoa täynnä... niinpä niin!"... tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. "Ja 4 kuukautta […]
  • Kun vaimoni sai isoa Saavuimme vaimoni Maijan kanssa Heikin uudelle mökille. Mökki oli sähköistetty, kahdessa eri korkeustasossa, ja ollut varsin kallis. Kalliimpi kuin kerrostalohuoneistomme. Erityistä […]

Jätä kommentti