Koulutuksen huumaa osa 2

Kylläpä Sirpa olikin kaunis nainen, vaikka nyt hieman rähjääntyneen näköinen olikin spermaa valuen, tukka sekaisin ja raskaasti huohottaen. Kaivoin jostain paperia ja tarjouduin hieman siistimään aiheuttamaani sotkua, johon Sirpa tyytyi vain nyökkäämään, näköjään pano oli vienyt hänestä mehut, vaikka asian pitäisi olla päinvastoin. Kysäisin vielä kaiken olevan kunnossa, siistin hieman itseni ja hiippailin huoneesta pois jättäen tiineen naisen keräämään itseään. Loppupäivä menikin oikein mukavasti huomattavasti keventynein kassein ja iloisin mielin. Sirpaa en enää sinä päivän nähnyt, mikä tietysti hieman harmitti.

Tuo päivä päättyikin hieman varhemmin, mikä sopikin minulle hyvin. Nyt minulla on sopiva hetki mennä keräämään univelkojani takaisin ja läksin hotelliani kohti, jossa kaaduin lähes suorilta jaloilta punkkaani. Heräsin melko sikeästä unesta puhelimeni piipitykseen, kyllä vain, Sirpahan se siellä kiitteli elämänsä kyydeistä ja kyseli, voisiko tarjota minulle lounaan. Vastasin, että lounas sopii kyllä, mutta kyllä minä vähintään omani maksan. Sovittiin tapaaminen tunnin päähän hotellin lähellä olevaan ravintolaan. Kyselin vielä, etteikö miehesi pahastu vieraan miehen kanssa syömään menemisestä johon sain vastauksen, että ei pahastu…

No, tunti oli aikaa, joten päätin lähteä ensimmäisenä suihkuun, minunkin alakerta oli melkoisen sotkuinen kuivuneiden limojen ja sperman takia, joten kunnon kuuraus tuli tarpeeseen. Parran siistiminen ja siistit kuteet niskaan ja olin valmis. Ravintola oli varsin viihtyisän oloinen, sopivan tummanhämärä, joka tarjosi hyvin yksityisyyttä. Olin hyvin ajoissa, joten pääsin varaamaan meille mukavan nurkkapöydän. Hieman ajoissa Sirpakin tuli, seurasin hänen tuloaan ovelta saakka. Tummat pitkät saappaat ja pitkä takki, mitähän tuolta paljastuukaan. Hän riisui takkinsa, ja jos aamulla koin yllätyksen, oli nyt asuvalinta vieläkin räväkämpi. Jalassa oli ihoa myötäilevät tiukat farkut, jotka suorastaan soivat hänen keinutellessa paikalle. Seurasin tuon upean naaraan saapumista ja nousin ylös häntä vastaanottamaan. Pikainen pusu poskelle ja pöytään. Kuolasin jälleen paidan antamaa näkymään näihin hyvin muodostuneisiin rintoihin, mietin itsekseni, että olikohan tuo rintapaketti teipattu roudarin teipillä kasaan, vai miten hitto se pysyi noin upeasti tyrkyllä. Kehuinkin hänelle näitä muotoja ihan suoraan, johon hän tyytyi vain hymyilemaan ilkikurisesti.

Söimme ja jutustelimme, hän kertoi mm. suhteestaan mieheensä, joka oli minun mielestä hieman erikoinen, mutta jos molemmat oli tähän tyytyväisiä, niin mikäpäs siinä. Tarjouduin maksamaan ruokailun, mutta vaikka minua sanotaan joskus uppiniskaiseksi, tämä muodokas nainen vei kyllä voiton, jouduin hyväksymään tarjotun ruoan, koska en halunnut tähän käyttää kuitenkaan koko iltaa. Pois lähtiessämme hän kysyi, voisiko tulla hotelliini yötä, hän oli kuulemma kovin väsynyt, ja kaipasi päästä hieman makoilemaan. Hieman epäilin, että makoileminen tarkoittaa nyt jotain aivan muuta kuin nukkumista, joten suostuin oitis, ja lupasin maksaa ruokani luonnossa. Siihen Sirpa tyytyi toteamaan, että sitä oli odottanutkin. Lähtiessämme en voinut mitään, minun oli pakko hyväillä tätä upeaa takamusta noiden pinkeiden housujen läpi, tein sen kuitenkin sen verran salaa, ettei muut päässet näkemään. Sirpa kuiskasi korvaani, että haluaa minut nyt heti!

Kävelimme pikavauhtia hotelliini, suorinta tietä huoneeseeni ja ovi ei ehtinyt mennä edes kiinni kun aloin suutelemaan häntä seinää vasten. Hyväilin ja puristelin noita mahtavia rintoja paidan läpi, samalla kuljettelin toista kättäni tälle mahtipyllylle, avasin housujen napit, työnsin käteni haarojen väliin ja lähdin ujuttamaan sitä kohti haarusta. Pöksyt olivat jo aivan märät, tämä oli todella kiihkeä tapaus, kysyinkin, että oletko 24/7 märkänä, mutta tämän hän kielsi, vaikka myönsikin olevansa hulluna seksin perään, varsinkin nyt raskausaikaan. Aivan, olinkin jo unohtanut tämän, koska tästä sopusuhtaisesta pyöreydestä ei vielä paistanut raskaus kunnolla läpi. Kerroinkin hänelle, että olet kyllä pirun seksikäs ja pantavan näköinen mami. Tämä selvästi hiveli Sirpan mieltä, koska hän pyöräytti nyt minut seinää vasten ja alkoi riisua housujani. Vaikka olin saanut päivällä uskomattoman orgasmin, oli oma vehkeeni jo puolijäykkänä, kun hän sai sen esille. Muitta mutkitta hän vieritti esinahan taakse ja nappasi terskan suuhunsa ja aloitti kiusoittelevan lutkutuksen ja nuolemisen, samalla pallejani hyväillen. Tiesin olevani todellisen pron käsittelyssä, niin taitavasti hän tuota teki, muutamassa sekunnissa olin juhlakunnossa, ja enää hän ei koko kaluani suuhunsa saanutkaan, mutta se ei haitannut, suun ja käsien yhteispeli oli saumatonta, ja olin laueta siihen paikkaan, mistä häntä varoitinkin. Sirpa oli kuitenkin päättänyt, että tämän lastin hän ottaa nieluunsa, koska tahti ei temppukeppini parissa yhtään hiipunut, eikä aikaakaan, kun tunsin olevani tulossa. Otin tästä paksusta tukasta tukevan otteen ja suorastaan nain tätä kiimaista suuta muutaman lyhyin hetken ja päästin siemenet tulemaan. Kourillaan hän lypsi minusta viimeisetkin tipat suuhunsa, avasi paitansa, ja päästä mällini tippumaan rintojensa päälle. Päivän laukeamisesta huolimatta olin jälleen päästänyt jättilaakin joka kasteli rinnat ja liivit limaisiksi.

Jäin nojaamaan seinää vasten, kun hän nousi ylös ja aloitti viehkeän riisumisen, farkut pois, toki minuun päin pyllistäen. Paita lensi pois, liivit hän vielä jätti, joskin pullautti kannunsa esille kupeista. Hän hieroi ja levitti siemeneni näihin kannuihin, näky oli todella kiihottava. Isot nännin nöpöttivät kivikovina, joita hän nipisteli ja hieroi, joka tuntui vain saavan niitä isommiksi ja isommiksi. Seksikkäästi hän upotti sormen suuhunsa, ja kieräytti sillä nännin ympäri. Tämä oli minulle liikaa, nappasin kevyesti tämän kiimapakkauksen syliini ja kannoin sänkyyn. Lähes revin pikkuhousut jalasta ja upotin pääni tuonne karvamättääseen. Nuuhkin kiiman aromeja, ja aloitin kiusoittelun kielelläni. Lipsuttelin limaisia häpyhuulia, kiersin klittaa tähän koskematta, jatkoin tätä muutaman minuutin. Tämä ajoi Sirpan aivan villiksi, hän pyysi huomiota myös klitalleen, mutten totellut, vaan jatkoin kiusoittelua. Otin myös sormet mukaan, ja hyväilin välilihaa, edelleen jätin reiät ja klittan rauhaan, keskityin vain ympäristöön. Äkkiä Sirpan selkä vääntyi kaarelle ja hän sai uskomattoman rajun orgasmin. Se tuntui kestävän ja kestävän, kun avitin tätä hieromalla välilihaa. Tämä oli selvästi asia, josta hän tykkäsi. Kun hän viimein palasi takaisin tähän todellisuuteen, hän kertoi, ettei ole saanut ikään mitään vastaavaa, eikä ikään edes orgasmia ilman naimista tai klittan koskettelua.

Makoilimme hetken sängyllä, vaikka kyrpäni oli kovettunut jo aikoja sitten, minulla ei ollut enää mitään kiirettä sitä käyttämään. Nyt oli aika nauttia. Siirryin hänen tissiensä pariin, jotka viimein vapautin liiveistään. Kuivunut sperma ei ollut oikeen mieleeni, mutta silti näiden jättiläisten vetovoima oli suurempi, ja aloitin kielelläni niiden käsittelyn. Hieroin, nuolin, nipistelin, välillä puristelin kunnollakin, tasainen voihke ja ynähdykset kuitenkin kertoi, että liian kovaa ei menty. Kun olin kuolannut nämä puskurit aivan märiksi ja hakenut hieman avitusta Sirpan alapäästä, siirsin itseni hänen päälleen, painoin kyrpäni tuonne tissien muodostamaan jättitunneliin ja aloitin hitaan nainnin. Pitkiä työntöjä, joita Sirpa välillä terävöitti ottamalla terskani kuumien huuliensa huomaan. Tunne ja näky oli uskomaton, seksikkäin ikänä näkemäni nainen, ja tätä nain rintojen väliin. Ja minkälaisten rintojen, raskaiden, isonännisten, raskauden turvottamien kunnon meijereiden. Raskaus oli mukavasti tuonut näihin kiinteyttä, eivät mitkään tyhjinä heiluvat leilit, vaan kunnon maitorauhaset. Nännipihat olivat todella laajat, pyörittelin nännejä sormieni välissä naidessani näiden rintojen väliin.

Vaikka tämä olikin todella upea tapa nauttia tämän naisen avuista, alkoi mieleni tehdä taas mieli hänen tiukkaakin tiukempaa pillua. Kysyinkin, että haluaisiko rouva saada taas kyrpää loveensa, vastauksen hän antoi innokkaalla hihkaisulla. Nyt hän kuulemma halusi tulla ratsaille. Sehän sopi minulle, saisin jatkaa noiden rintojen huomiointia vielä. Kävin makaamaan sängylle ja Sirpa siirtyi päälleni, hän sormeili hieman rakoaan hakien sormiinsa limojaan, jotka sitten siirsi kattoa kohti sojottavaan kyrpääni. Kun hän oli saanut mielestään kyrpäni sopivan liukkaaksi, hän siirsi itsensä oikeaan kohtaa, josta voisi seivästää itsensä. Hän on kyrvästäni kiinni, minä puolestaan tarrasin noista täyteläisistä pyllylihoista tukevan otteen, ja aloin vetämään häntä kohti terskaani. Pienen sovittelun jälkeen saimme nuppini jälleen sovitettua häneen, ja Sirpa aloitti laskeutumisen varrellani. Katselin aitiopaikalta, kun suonikas kaluni upposi sentti sentiltä noiden limasta kiiltelevien häpyhuulten väliin. Hetken kuluttua hän oli saanut taas koko komeuteni sisäänsä, ja siirsin käteni hieman ylemmäksi hänen pakaroilleen ja aloin liikuttelemaan häntä itseäni vasten. Sirpa liikutti vain peppuaan, muutoin hän tuntui pysyvän lähes paikallaan, joskin nuo valtavat tissit hytkyivät hänen peppunsa tahdissa, kun hän nai minua silmät kiinni kädet lanteillaan. Juuri tässä asennossa hän näytti todella seksikkäältä, nautinnon ilmeet vielä lisäsivät kiimaani häneen. Päätin jättää pepun hetkeksi rauhaan ja siirsin käteni hänen rinnoilleen, kannattelin niitä, pyörittelin peukaloilla nännejä ja nipistelin. Jokaisella nännin hyväilyllä Sirpan suusta purkautui nautinnon ääniä. Äkkiä hän siirsi käteni rintakehälleni ja muutti hieman asentoaan ja alkoi nostella tuota herkkuperäänsä valtavalla vimmalla ja voimalla kyrpäni päällä. Litinä ja voihke täyttivät hotellihuoneen Sirpan naidessa itselleen orgasmia. Otin jälleen tuosta perästä kiinni ja annoin entistä enemmän voimaa tähän hurjaan rodeoon. Kun näin hänen olevan aivan porteilla, työnsin sormeni hänen peräreikänsä tienoille ja pienellä hieronnalla hän saikin taas hurjan orgasmin, jonka tunsin todella kyrvässäni. Pelkäsin hänen imevän kyrpäni irti, niin hurja imu hänen alapäässään oli. Ellen olisi hetki sitten lauennut, olisi varmaan ampunut spermani taas tuohon kiimakoloon.

Sirpa lysähti päälleni, tunsin kivikovat nännit vasten ihoani. Sirpan kerätessä itseään hyväilen hänen peräänsä. Kuiskasin hänen korvaan, että minun on pakko saada taas ihailla sinua takapuolelta. Sirpa nousi päältäni ja meni nelinkontin varsin matalaan asentoon, jossa tuo perä näytti entistäkin leveämmältä. Kipusin hänen taakseen ja tyydyin hetken vain ihailemaan tätä maisemaa. Maidoin valkea, leveä perä oli edessäni, kosteuksista kimalteleva vittu avoimena odotti minua sisäänsä. Kauaa en malttanut piirakan odottaa, vaan painoin kaluani kohti tuota kiimavakoa. Tykkäsin tästä matalasta koira-asennosta, tässä pääsin puskemaan kunnolla hyväillen samalla Sirpaa. Kurotuinkin kohti rintoja, otin niistä tukevan otteen ja painon itseni pohjia myöten sisään. Sirpa ynähti hiljaa, kun pääsin pohjaan. Vetäydyin hieman ja aloin naimaan rauhalliseen tahtiin. Nostin itseäni pystynpään asentoon ja kiihdytin hieman tahtiani, jumputin Sirpaa tuossa varmaan kymmenen minuuttia tappavan tasaista tahtia jona aikana hän sai muutaman pienemmän orgasmin.

Aloin tuntea tuttua kutinaa palleissani, pyysin Sirpaa menemään selälleen, koska halusin ottaa hänet vielä perinteisesti. Asettelin itseni hänen reisiensä väliin ja ihailin vielä tätä naarasta, miten olinkaan onnistunut kampeamaan tällaisen namupalan alleni! Sirpa oli jo vähän voipunut, mutta ohjasi kovana seisovan kyrpäni pilluunsa. Nostin hieman reisiä ylemmäksi ja lukitsin ne käsilläni itseäni vasten ja aloin hurjan pumppauksen. Jos äskeisessä asennossa Sirpa oli ollut hieman hillitympi, oli hän taas täynnä eloa. Hän oli monta kertaa pääsemässä huipulle mutta ei päästänyt kuitenkaan itseään laukeamaan. Hän huokaili, että haluaa tuntea spermat jälleen sisällään ja laueta kanssani samaan aikaan. Puristelin rintoja ja totesin, että olen kohta saamassa, ja haluavani vielä kerran täyttää tämä kiimakolo siemenilläni. Nämä sanat olivat viimeinen niitti Sirpalle, hän painoi selkäänsä kaarelle ja otti perseestäni kiinni ja veti minua itseään vasten kuin viimeistä päivää ja käski siementää itsensä, täyttää hänet kuumalla spermalla. Tämä riitti minullekin, runttasin itseni vielä pohjaan ja päästin padon murtumaan alapäässäni, epäilin jo laskevani selkäydinnesteitäni häneen, niin paljon spermaa tuntui tulevan. Kun sain viimeisetkin tipat puristettua häneen rojahdin makaamaan hänen päälleen ja suutelimme vielä intohimoisesti.

Noustessani hänen päältä totesin lakanan menevän vaihtoon, sen verran siihen oli meidän nesteitä roiskunut, että nukkua sen päälle ei kyllä viitsinyt. Sirpa hieman kyseli, että kuinka kauan olen ollut puutteessa, kun spermaa tuntuu tulevan vaikka kuinka paljon, hän kuulemma tunti jokaisen ruiskauksen sisällään vieläkin, vaikka olen tänäänkin jo kolmesti häneen tyhjentynyt. En oikein tiennyt itsekkään miten tähän pystyin, mutta totesin hänelle, että halusin vain täyttää tuon kiimaisen pikku vittusi kokonaan siemenilläni ja jostain sitä tavaraa riitti.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Hetket anopin kanssa Olimme avovaimon ja anopin kanssa parin viikon reissulla Kanarian lämmössä ja kelit olivatkin varsin mukavat ja lämpimät. Alkuloma menikin lähinnä aurinkoa ottaen, sillä naisväki halusi […]
  • Vieraan kullin himo Mitä voin tehdä? Minulla on hyvä mies, jonka kanssa kaksi lasta. Nuorin vasta kahden vanha eikä vanhempikaan ole kuin neljän. Koti on kaunis ja siisti. Se on hyvä koti, mutta minä, kodin […]
  • Kuumaa kyytiä Tämä tositarina tapahtui jokunen vuosi sitten. Se jaksaa silti lämmittää mieltäni, varsinkin kun nykyinen suhteeni alkaa ehkä kääntyä arjeksi. Nelikymppisillä tahtoo kuulemma näin […]
  • Annoin mieheni kaverille - Mä otan tämän vain, hikinen mies painautuu selkääni ja kurkottaa penkiltä olutpullon. Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras […]
  • Panin työkaveriani aamukahvilla Menin töihin aamuseitsemäksi, kuten joka päivä tapana on. Loput sähkötukun työntekijät valuvat pitkin aamua, mutta yleensä ensimmäisen parituntisen saan olla kaikessa rauhassa ja hommat […]
  • Poikaystävän isän kova kulli Olen 23-vuotias nuori naisenalku, ja kokemukseni seksistä on rajoittunut vain kolmeen eri kumppaniin. Hirveästi en siis voi taidoillani kehuskella. Nykyinen poikaystäväni, Jari on […]
  • Vaimon yövieras Kaunis vaimoni Mia heilautti vaaleita olkapäille ulottuvia hiuksiaan ja iski minulle silmää pelkkiin stringeihin pukeutuneena. Olin tyrmistynyt pikkurouvani ideasta kokeilla vierasta […]
  • Maritan eka nieleminen Mulla oli viimeinen yövuoro sillä kierrolla ohi ja satuin huomaamaan vuorokaaviosta että Maritan mies oli tulossa takaisin töihin kesäloman jälkeen. No siitä tuli mieleen että oli pakko […]

Jätä kommentti