Janita saa vierasta kullia osa 2

Sain kokea viikonlopussa, mille maistuu hyvä ruoka ja viini sekoitettuna kahteen upeaan gentlemanniin omaa miestä unohtamatta.

Sain kokea periaatteessa kolme seksuaalisuuden elementtiä viikonlopun aikana.

Aikataulu muuttui hivenen ja pääsimme mökille jo perjantaina. Kyseinen mökki oli tyyliä business, porealtaineen ja hierovine tuoleineen. Tuollaisessa viihtyy hienosti viikonlopun ja ylikin, mutta pakko tähän todeta, että tykkään kyllä valtavasti ”kolmen koon” mökeistäkin. Siis kaivo, kantovesi ja kynttilä tyylisistä askeettisista. Siellä on enemmän luonto ja ihmisyys läsnä.

Mutta perjantaiksi nämä kaverukset olivat kattaneet hyvän viini-illallisen koko seurueelle. Haudetut juurekset tekivät kauppansa hirven paistin kera. Illalla minua palvottiin ja pidettiin kauniisti hyvänä. Kanssani rakasteltiin rauhassa nautinnolla.

Lauantaina aamulla saavuin kolmen miehen kattamaan aamupalapöytään kuningattarena. Aamu alkoi kuohuviinillä, hedelmillä ja croissanteilla. Huomenten jälkeen vaivautuneisuutta kesti ehkä viitisen sekuntia, kun jo naurettiin ja vitsailtiin, että mitä tänään saisi olla. Huomaamatta humalluin kuoharista ja päädyimme aamupalan jälkeen neljästään saunaan. Sauna oli varustettu kaksilla vastakkaisilla lauteilla. Minä istuin yksin toisella puolella miesten ollessa kolmistaan vastakkaisella.
Sen verran olen kesän aikana vapautunut, että käytin tilanteen hyväkseni kiusatakseni miehiä.

Miehillä oli oluet ja minulla piccolo-pullo kuoharia. Miehet olivat nauravaisia, kuten minäkin. Ottaessani hörpyn kuoharista, sen kuohu yllätti ja juomaa purskahti päälleni. Pyyhin kuoharia sormillani iholtani ja nuolin sormiani provosoiden. Mieleeni tulvivat pornotarinat, joita olin netistä lukenut. Näytöstyyliin jalkojeni ollessa auki, vein etusormeni häpyhuulieni väliin ja koskettelin itsenäni hitaasti miehiä katsellen. Yllätyksekseni mieheni kalu ampaisi näystä ensimmäisenä pystyyn ja kaverusten melkein heti perässä. Harmittelin kovin, että miehiä ei olisi ollut neljää lisää. Olisi kerrankin voinut sanoa aidosti: ”Seven Up”. Nauru täytti saunan, mutta se hiljeni aika nopeasti, sillä suljin silmäni ja annoin sormieni liikkua pillussani.

Hetken hiljaisuuden jälkeen joku kosketti minua kiellellään….

Pidin silmiäni suljettuna ja nautin tilanteesta. On outoa, millainen nautiskelijanarttu minusta on tullut tällä reilu puoli vuotta kestäneellä matkallani. Jotenkin tunsin olevani kaiken tuon tilanteen päällä ja annoin silmieni pysyä kiinni. Tunsin kuinka toinen mies tuli levittämään jalkojani ja nuolija vaihtui lennosta. Pidin edelleen silmät kiinni ja annoin itseni huohottaa kuuluvasti. Tunnistin toisen miehen nuolentatavasta, että hän on oma kultani. Hänen tapansa toimia ryhmässä on ollut tällä kertaa jotenkin tasavertaisempi muiden kanssa ja aisuriasenteesta ei ole tietoakaan. Tunsin kuinka mieheni nousi pois ja jatkoin lauteilla oloa edelleen silmät kiinni. Vein uudelleen sormeni hävylleni ja kysyin kiusoittelevasti, että:”Kaksiko vain, eikös täällä ole kolme miestä?”. Jalkoihin tartuttiin uudelleen. Mies otti molemmilla käsillä ranteistani kiinni ja piti niitä tiukasti lauteita vasten. Hän viimeisteli edellisten miesten nuolemiset hyvin miehekkäästi. Hän antoi koko kielensä leveyden painua lujaa pimppiäni vasten ja hän nuoli vaatitavasti. Lujaa… ehkä liiankin.

Aukaisin silmäni ja riuhtaisin käteni irti. ”Nyt saa riittää tällainen”, kommentoin. Menehän paikallesi komensin tätä toista vierasta miestä. Kaikilla kolmella seisoi kalut tiukasti kun he istuivat minua vastapäätä. Tajusin, että humala oli ottanut minusta otteen ja sen rohkaisemana menin oven puoleisimman miehen luokse ja otin hänen kullinsa huulieni väliin. Pumppasin skumppa päässä kohisten kalua kymmenkunta kertaa suussani ja siirryin mieheni jalkojen väliin toistaakseni äskeisen. Sitten kolmannen ja kierros uudelleen. Kun olin päättänyt suihinottokierrokseni laskeuduin meisten yllätykseksi laudetasanteelta suihkuhuoneeseen. Pyysin miehiä antamaan minulle varttitunnin etumatkaa suihkun jälkeen sillä minulla oli ajatus.

Suihkusta päästyäni kuivailin itsenäni takkahuoneessa ja elvytin ihoani rasvalla. Kuohari kohisi edelleen veressäni ja koin oloni jotenkin vastuuttomaksi. Se oli sellaista riettautta ja uhmakkuutta jota tunsi joskus teininä nousuhumalassa. Ylielämistä. Saunasta kuului kolmen miehen naurun remakkaa. Tunsin miten kiima kutitteli sisintäni.

Jääkaappi sattui eteen matkalla makuuhuoneeseen. Nappasin mukaan uuden isomman pullon kuoharia vaikka huomasin ajattelevani, että se ei välttämättä ole hyvä ajatus. Olimme mieheni kanssa saaneet käyttöömme suurimman makkarin. Siinä oli kaksi 120 senttistä runkopatjaa vierekkäin ja päädyssä oli upea pehmustettu sängynpääty. Päädyn yläpuolella oli iso peili vaakatasossa. Sellainen josta miehet saattoivat katsella naisen kasvoja samalla kun nussivat tätä takaapäin. Tai nainen ihastella itseään kun ratsastaa miehen päällä. Sängyn toisella puolella oli seinän mittainen liukuovisto. Täynnä hopean harmaata peiliä. Tulisin kohta saamaan kullia peilisalongissa! 🙂

Olin kuivatellut hiukseni ja kuulin kuinka joku miehistä oli suihkussa. Taiteilin hiprakassa päälleni korsettimaisen yläosan ja stayupit. Asettelin korkokengät jalkaan kuoharia juoden ja tiesin, että olen kohta aivan liian humalassa, mutta annoin mennä. Halusin olla portto jota käytetään hyväksi ja nussitaan kunnolla. Miehet eivät tienneet vielä mitä tuleman pitää, mutta vielä hetki ja olisin valmis.

Viimeistelin itseni. Otin käsiraudat ja laitoin sen toisen lenkin oikeaan käteeni. Samalla tajusin, että haluan liitää humalassa tulevan hetken ja join kuoharia reilusti järjen edelleen väittäessä vastaan. Ainoa ajatus oli ehkä, että antaa mennä. Tunsin kuinka pillu sykki odotuksesta. On outoa millaisen otteen tämä kaikki on saanut minusta. Kulausten jälkeen laitoin itselleni silmämaskin ja haparoiden suljin käsiraudat selkäni takana. Siirryin keskelle sänkyä, vatsalleni makaamaan ja jäin odottamaan. Harmitti, että olin laittanut käteni selkäni taakse. Olisi ollut kiva kosketella pimppaa….

Makasin sängyllä ja kuuntelin kuinka miehet juttelivat takkahuoneessa. Ärsyynnyin hieman, sillä olin kuulevani sanoja, jotka eivät mitenkään liittynyt siihen, että ihanaan korsettiin sonnustautunut kiimainen nainen käsiraudoissa ja hiprakassa odotteli miehiä hoitelemaan itseään. Mitä helkkaria jääkiekko ja Selänteen hampaat kuuluivat tähän? Juuri kun ajattelin, että kiepautan käteni jalkojen kautta eteen, pitääkseni kostoksi omaa kivaa, kuulin jonkun lähestyvän. Otin nopeaasti viettelevän asennon vatsallani maaten. Nostin toisen jalkani sivulle reilusti koukkuun ja annoin vakoni loistaa ovelle tulijalle. Yritin myös jotenkin olla alistuneen näköinen käsiraudoissani vaikkakin pidin huolen, että peppu oli halukkaasti vähän pystyssä ja heilautin sitä jopa kutsuvasti. Sillälailla kiimaisen keimaillen, ylikorostuneesti. Kuulin heti, että ovella käyneen askeleet hipsivät nopeasti takkahuonetta kohden. Nyt alkaisi tapahtumaan sillä miesten askeleet lähestyivät makkaria.

”Mitäs täältä löytyykään?”, kuului ovelta. ”Onko joku kyrvän puutteessa vai mitä täällä uikutetaan?”, ääni kuului omalle miehelleni. Sytyin toiveeni mukaiseen rooliin heti, sillä edellisenä iltana olimme jutelleet fantasioista ja olin kertonut, että joskus olisi kiva olla alistettuna ja saada lujaa ja paljon. Tavallaan saada turvallisesti kokea kuinka suu ja pillu täyttyy yhtäaikaa kyrvästä, vähän rajusti, alistetusti. Olin tyytyväinen, että miehet olivat heti oivaltaneet mitä ajoin takaa. Tajusin henkisen tilani olevan jossain litisevän kiiman ja nymfomanian välimaastossa.

Makasin avuttoman oloisena vatsallani. Minuun tartuttiin lujasti lanteilta ja vedettiin voimakkaalla otteella sängyn reunalle. Samassa vetäjä käänsi minut vatsaltani selälleni ja nosti molemmat jalkani ylös. Peppu sängyn reunalla, pillu paljaana miehen kannatellessa jalkojani tunsin kuinka hän tarjosi heti kyrpäänsä häpyhuulilleni. Ilokseni sain juuri sitä mitä olin mielessäni tilannut, sillä saatuan kalun sisääni hän alkoi välittömästi, minusta välittämättä tyydyttää itseään vauhdikkaasti. Toinen miehistä ahdisteli lujasti rintojani, retkautti korsetin yläosaa sen verran pois, että nänni hyppäsi esiin. Tunsin miten huulet puristivat nänniäni ja kieli lipoi ahnaasti rintaani. Käsiraudat eivät pehmusteistaan huolimatta tunnu aivan parhaalle, mutta yksi aisti pimeänä, alistettuna, otin miesten kiimaa vastaan. Rintojeni kimpussa ollut siirtyi taakseni sängyn päätyä vasten istumaan ja veti minut lujasti toisen miehen kyrvästä irti itseään vasten istumaan. Tunsin hänen hampaansa niskassani sekä kovan kalunsa käsiäni ja selkääni vasten. Juuri sisälläni ollut mies oli ilmeisesti noussut sängylle seisomaan, sillä kumille maistuvaa kyrpää työnnettiin juuri suulleni. Ahmaisin sen suuhuni liian ahnaasti, joten sain hetkellisen yökkäysreaktion. Vedin happea ja imaisin peniksen uudelleen sisääni. Siinä kyrpää imiessäni tunsin edelleen miten nousuhumala virtasi suonissa. Ahmin ja ahmin kyrpää aivan hulluna. Olisi tehnyt mieli ottaa Silmänaamio pois, mutta se ei onnistunut enkä toisaalta sitä viitsinyt pyytääkään. Nyt tunsin kuinka oma mieheni tuli nuolemaan pilluani. Mies jonka sylissä olin, antoi minun nojata itseensä samalla kun hänen vasen kätensä kähmi lujasti rintaani. Oikea kätensä ylsi väristämään klitoristani samalla kun mieheni kieli liikkui villisti häpyhuulillani.

Mies vetäytyi suustani ja poistui jonnekin. Tilanne jatkui oman mieheni vetäessä minut vastaavasti toisen miehen sylistä sängylle, edelleen selälleni ja tuli kovasti seisoen sisääni. Hän nosti tutusti jalkani olkapäilleen ja aloitti nussimaan minua edelllisen miehen esimerkin mukaisesti lujaa. Kaikki tapahtunut meni yhtenä huminana päässä läpi ja tuntui vain kyrvän ihana liike sisällä kun käsiraudat estivät minua elehtimästä. Samalla kun mieheni alkoi karjahdella pikaisessa orgasmissaan oli äsken takana ollut mies tullut viereeni polvilleen ja ohjasi kaluansa suuhuni. Imin pääkenossa ja kyrpä lipsahteli suusta, jonne mies sen aina korjasi. Välittömästi mieheni noustua päältäni, siirtyi itseään imettänyt panoimiehen paikalle. Hän tuli hajareisin polvilleen eteeni ja asetti aseensa pillulleni, tullen sisälle. Hän otti samalla jaloistani kiinni, liitti ne tiukasti vierekkäin yhteen ja nosti molemmat jalat tikkusuorana kattoa kohden. Sitten hän liimasi ne käsillään rintaansa vasten ja nostatti niiden avulla peppua ilmaan. Asento, jota en ollut koskaan aiemmin kokeillut tuntui mielettömän hyvälle. Kalu nytkyi lyhyesti sisälläni ja osui jotenkin eritavalla pimpan yläosaan, aivan kuin olisi hieronut sitä kuuluisaa g-pistettä. Toinen vieraista miehistä oli tullut viereeni. Tässä menossa korsetti oli löystynyt ja tippunut alemmas paljastaen molemmat rintani. Joku imi nännejäni ja taas joku kiusasi klitoristani kolmannen miehen pannessa minua tuolla upealla tavalla. Tunsin kuinka pillu alkoi supistella. Orgasmini vyöryi päälle yllättäen. Se kasvoi huimiin mittasuhteisiin ehkä nopeammin kuin koskaan ja laukesin yhtenä huutona kolmen miehen kiusatessa minua. Minua pannut mies laukesi muutama työntö oman orgasmini jälkeen.

Olin tyydytetty. Kolme miestä oli imettänyt ja pannut minua. Minä silmät peitettynä, käsiraudoissa värisin suttuisena korsetissa ja stayupeissa. Korkokengät olivat tippuneet kyydistä jossain vaiheessa. Kysyin lisää juotavaa. Joku miehistä istui taakseni aiempaan tapaan. Nosti kilisevän lasin huulilleni ja sanoi:”Juotko kaiken, tässä on 4 cl wiskiä?” Olin halukas hullu. Join kaiken kerralla ja vielä halusin päälle kulauksen kuoharia. Minua sylissä pitävä mies otti lasissa olleen jääpalan ja kuljetti sitä nänniltä toiselle. Oliko se wiskin ja jään yhteisvaikutusta, mutta nännini jäykistyivät aivan kivikoviksi ja sylissään pitävä mies kysyi, että olenko saanut tarpeekseni. Nyökkäsin ja sanoin, että riittää hetkeksi. ”Nythän se vasta alkaa”, sanoi toinen vieraista miehistä. Minä en ole vielä saanut tarpeekseni ja kohta tulee munaa, niin että tuntuu. Mies nappasi minut sängystä syliinsä kantaen toiseen huoneeseen. Tuntui turvattomalta kun kannetaan kädet seläntakana, silmät peitettynä. Tajusin kuinka minut laitettiin vatsalleni sohvan selkämystä vasten, jalat sohvan takana lattialla. Tajusin, olevani pinteessä. Wiski kohisi päässäni ja olin perse pystyssä sohvalla, naama vasten istuinosaa ja voin arvata mille pilluni näytti takaapäin. Se näytti tyrkylle ja nussittavalle. Tuli myönteisessä merkityksessä todella huoramainen olo ja ymmärsin heti, että nyt ei säästellä. Mies nussi minua armotta takaapäin ja kieltämättä pilluni oli juuri oikealla korkeudella hänelle. Hän veti käsistäni itseensä päin ja välillä kasvoni olivat sohvatyynyissä, välillä taas ilmassa, pillu tiukasti kaluaan vasten. Ilmiselvästi hän oli ollut tässä huvilassa ennenkin. Tuntui, että mies kesti ja kesti. Itselleni tuntui täysin mahdottomalle saada orgasmia, mutta tilanne oli todella kiimainen ja kiihottava. En ollut tiennyt, kuinka halvaksi itsensä tunteva, voi kokea tällaista ylemmyyttä? Ihanan kiimaista tyydyttää kolme miestä.

Aktin jälkeen miehet avasivat minulta käsiraudat ja vahingossa sokaisivat valolla, ottaessaan silmämaskin pois silmiltäni. Käsiraudat toivat nautintoa, mutta erityisesti sitä toi silmämaski, joka pakotti keskittymään nauttimiseen ja kosketuksen aistimiseen.

Tuntui myös tärkeälle, että miehet halasivat minua hyväksyvästi, veivät takaisin saunaan ja suihkuun. Pesivät minut kauniisti. Suihkun jälkeen minut kuivattiin, rasvattiin ja peiteltiin päikkäreille. Laskuhumala kiusasi joten otin varulta buranan ja ison lasin vettä.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Sanna-lutkan seikkailut osa 2 Sanna on jo ehtinyt hiukan kummastella pitkähköä (olosuhteisiin nähden) hiljaisuutta, kun sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta outo ja samalla viettelevä ilmoitusluontoinen asia […]
  • Setämiesten panopuuna Olen tämän kesän abityttö ja olen haaveillut vuosia itseäni reilusti vanhemmasta miehestä. Olen haaveillut myös kahdesta miehestä joten päätin toteuttaa molemmat fantasiani kerralla […]
  • Vuosisadan bileet Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, kun olin vielä opiskelija. Olin ollut vähän aikaa sinkkuna ja ei ollut oikein miestä saanut. Tänään olin päättänyt iskeä itselleni yöseuraa. Laittauduin […]
  • Emma saa montaa kyrpää miestenvessassa Se oli tavallinen perjantai, mutta Emmasta ei tuntunut lainkaan tavalliselta. Hän oli aamusta asti tuntenut olonsa levottomaksi. Kun hän istui työpöytänsä ääressä näpyttelemässä […]
  • Narttu saa kaikki reiät täyteen Minusta seksi ei ole suorituslaji, jossa pitäisi koko ajan kehittyä ja etsiä uusia haasteita. Arkipanot silloin tällöin iltaisin ja joskus viikonloppuna kiihkeämpää namuttelua riittää […]
  • Sanna-lutkan seikkailut osa 1 Sanna on pikkuinen, tummatukkainen nuori lutka, joka on jo kauan halunnut kunnolla kyrpää, ja onkin viimein löytänyt itselleen useamman raavaan uroksen joka sitä hänelle antaisi. […]
  • Vaimolle vierasta Taas oli se aika kun sain vaimolta vapaat kädet etsiä chatista hänelle sexseuraa, muutaman kerran vuodessa hän suostuu siihen. Kolmatta käytetty kymmenisen vuotta. Sopivaa sain hakea […]
  • Eihän sen näin pitänyt mennä Niin..eihän se niin pitänyt mennä. Olin pari vuotta sitten luokka kokouksessa,eräässä lapin laskettelu keskuksessa. Ilma oli aurinkoisen kesäinen,ja hameeni helmat armahtivat […]

Jätä kommentti