Janita saa vierasta kullia – osa 1

Lauantai, jolloin minut riisuttaisiin nautinnon lähteille vieraan kosketuksesta nauttien alkoi aamujännityksellä. Onneksi töissä oli todella kiireinen viikko, joten aiemmin en hirveästi kerennyt jännittää tulevaa. Jännitys alkoi kiusoittelemaan vasta perjantai-iltana pakatessani vaatteita mukaan.

Pakkaaminen sujui helposti, sillä olin toki jo valmistautunut pakkaamiseen ajatuksin, sekä käynyt tiistaina säärien sokeroinnissa. Nyt harmitti, että en uskaltanut ottaa sokerointia myös hieman intiimimmälle alueelle. Jotenkin mulla on siihen henkinen kynnys, mutta tajusin, että silkin pehmyt häpy olisi varmasti tuntunut todella kiihottavalle. Sheivauksella tuli kuitenkin pärjätä.

Vaatetuksen olin valinnut mieheni makutuomaroidessa, mutta todellisuudessa en valinnut hänen toivomaansa. Hutsahtavan hamekorsetti yhdistelmän sijaan valitsin turvallisen mustan kotelomekon, jossa tunsin itseni hyvännäköiseksi ja itsevarmaksi. Se on muuten jännä, miten jossain vaatekappaleessa viihtyy ja olo on mukava. Kotelomekossa näytän sporttisemmalle ja säpäkämmelle kuin todellisuudessa olen.

Lauantaina olimme Tampereella hyvissä ajoin. Stockkan alusvaateosastolta hankin iltaa varten budjetilleni aivan liian kalliit alusvaatteet, mutta tähän liittyi osaltaan mieheni antama lupaus. Hän ehdottomasti halusi maksaa ne, koska se olisi osa hänen nautintoaan. Nautinto muodostuisi siitä, että vieras mies pääsisi riisumaan hänen ostamansa vaatekappaleet. En ymmärtänyt pointtia, mutta ei se haitannut. Upeat alusvaattet istuivat ja huokuivat laatua. Vähän oli kuitenkin ristiriitainen olo, että palkitsiko mies minua vai peräti yritti ostaa. Uskoin, että ei kumpaakaan.

Päivä kului jännittyneissä merkeissä. Kävimme syömässä mieheni kanssa alkuillasta. Kun valitsin itselleni syötävää, pysyttelin kanasalaattilinjalla. En halunnut ahtaa itseäni epämukavaan ähkyyn ja tässä vaiheessa vielä juomaksi riitti lasillinen vettä. Tapaaminen oli sovittu puoli kymmeneksi hotellin aulabaariin, joten olin suihkussa vähän ennen seitsemää. Uskomatonta, miten keskittyneesti peseydyin, samalla antaen käteni kuin malliksi, hyväillä suihkusaippuan liukastamaa ihoani. Nännini kovettuivat ja mieleni teki kiusata itselleni suihkussa orgasmi, mutta pelotti, että mitä jos en sitten sytykkään tästä vieraasta jos menetän himoni.

Meikkaamiseen ei mennyt kovin paljoa tavanomaista enempää aikaa, enkä itse asiassa ollut enää kovinkaan jännittynyt. Vastaavasti mieheni alkoi illan edetessä käyttäytyä yhä rauhattomammin ja hänen oli vaikea pysyä aloillaan. Telkkarissa kanavat vaihtuivat solkenaan ja asento sängyllä muuttui tiheään. Hän ilmoittikin lähtevänsä haukkaamaan happea. Poistuessaan sanoi kuitenkin, että näytän hyvälle ja haluttavalle. Kiitos, vastasin.

Olin kotelomekkoa vaille valmis, kun mieheni tuli takaisin. Istuin sängyn reunalla, uusissa upeissa alusvaatteissani, stayupit ja korkokengät jalassa. Koska olin tietoisesti katsonut peilistä itsenäni useampaan otteeseen, tiesin olevani hyvännäköinen ilmestys. Mieheni ilme oli kerrassaan hämmentynyt. Hän tuskin oli ikinä nähnyt minua niin itsevarmana kuin sillä hetkellä. En kylläkään myöntänyt, että feikkasin itsevarmuuttani. Todellisuudessa jännitin jo paljon tulevaa, mutta aivan kuin toisessa ulottuvuudessa olin päättänyt toimia ja tehdä sen tyylillä.

Hissimatkalla alas jännitys sitten hiipi todenteolla uudelleen sieluun. Mieheni sanoi, että voin milloin tahansa jättää leikin kesken jos siltä tuntuu. Minusta hänen sanansa tuntuivat hyväksyvälle ja olin niistä tyytyväinen. Jatkoimme tiskille. Kello oli muutaman minuutin yli ilta yhdeksän.

Mieheni toimesta tarjoilija toi kuoharin pöytään kahden lasin kera. Pyysin tarjoilijan tuomaan vielä kolmannen lasin valmiiksi. Olin varma, että kuoharista jää vieraalleemmekin. Minuutin etenivät hitaasti. Keskustelumme oli aavistuksen väkinäistä ja ilmassa leijui puujalkavitsejä, vaikkei kumpikaan niistä erityisesti välittänyt. Oli jännittävää seurata ohitse käveleviä ihmisiä. Jokaisesta mittaili, että olisiko tuo oikea, vai tuo… Sitten pelotti, että ei kait se vain ole tuo….

Noin kahta minuuttia ennen tapaamisaikaa meitä kohden asteli itsevarman oloisena mies, joka moikkasi heti meidät nähtyään. Hän käveli suoraan luokseni, hänen silmänsä hymyilivät koko kasvojen kanssa kilpaa. Saadessani lämpimän halauksen hän totesi korvaani, että näytän todella hyvälle. Siis lähes identtiset sanat mitä mieheni oli sanonut aiemmin. Mies paiskasi kättä oman mieheni kanssa ja esittäytyi Pekaksi. Istuttiin alas ja tajusin, että sydämeni hakkaa aivan hillittömästi.

Mieheni tarjosi Pekalle lasin kuoharia ja skoolattiin. Pekka osoittautui selkeästi puhemieheksi. Hän otti heti tilanteen haltuun kertomalla, että on ollut kiva kirjoitella kanssamme, mutta ei olisi osannut odottaa, että hän kohtaa näin upeita ihmisiä. Hän kehui, että olemme aivan selvästi pitäneet itsestämme huolta ja nostatti tunnelmaa tarinoillaan. Tajusin, että ensimmäiseksi kolmanneksipyöräksi tämä mies oli lottovoitto. Mitä jos paikalle olisi sattunut täydellinen tuppisuu? Minusta eikä miehestäni olisi siinä tilanteessa ollut kuljettamaan tarinaa järkevästi. Tietenkin kohteliaana miehenä hän varmasti kehui varmistellakseen asemiaan, koska vielä siinä vaiheessa ei oltu sovittu, että varmuudella mennään sänkyyn saakka.

Olin juonut kaksi lasia kuoharia mieheni kanssa ja Pekka yhden. Tässä vaiheessa Pekka sanoi seuraavat sanat:”On ollut todella mukava jutella Teidän kanssa, mutta tässä vaiheessa poistun käymään miesten huoneessa, joten Teillä on pari minuuttia aikaa miettiä, että haluatteko kanssani jotain enemmän?” Olin jälleen mykistynyt. Hän varmasti oli nähnyt minusta, että nauroin paljon hänen jutuilleen ja flirttailinkin, mutta siitä huolimatta hän tarjosi mahdollisuutta perääntyä. Oma mieheni sanoi, että:”Pekka on mukava mies, voit päättää ihan itse.”. Kiusoittelin miestäni ja sanoin, että katsotaan nyt kun tulee takaisin, mitä vastaan.

Tuossa kun Pekan kanssa oltiin puolen tuntia seurusteltu huomasin useaan otteeseen, että ajatukseni harhailivat myös siinä mitä olen tekemässä. Vaikka esitin itsevarmaa ja kiinnostunutta, niin kaikesta varmaan näki, että jännitin tulevaa.

Pekka tuli takaisin, istui alas ja kysyi hymyillen:”Korvia kuumotti, taisitte puhua minusta, kertokaahan!” Nauruun purskahdusten jälkeen sanoin, että me olemme valmiita siirtymään ylös ja olisi todella mukava jos hän tulisi mukaan! Tämän sanottuani tajusin taas kuinka sydän hakkaa lujaa. Juuri sitä samaa hakkausta, jota koki ensi suudelmassa joskus nuoruudessa. Kaadoimme Pekalle toisen lasin kuohuvaa ja sanoimme, että sitten mennään kun lasi on juotu.

Hissi tilattiin ja tuntui, että kaikki tuijottivat. Muut hotellivieraat varmasti tajusivat mistä oli kysymys ja receptionistit ne vasta tuijottivatkin. Tuntui todella syylliselle. Astuimme hissiin ja mukaamme tuli pari aasialaista liikemiestä. Heidän jäätyään kolmanteen kerrokseen jatkoimme kolmistaan hissillä ylös. Pekka kääntyi puoleeni hissin ovien sulkeuduttua, otti minut lähelle ja sanoi, että hänen unelmansa on täyttymässä kauniin naisen kanssa. Kaiken tämän päälle hän itsevarmasti suuteli minua huulille lyhyesti mutta intohimoisesti. Hissi vapautti meidät kerrokseen.

Jännittyneenä seurasin miestäni hotellihuoneelle. Hän avasi oven ja iski minulle silmää. Mieheni tuli Pekan perässä huoneeseen ja itse jotenkin automaattisesti kävelin vetämään ikkunan verhoja kiinni.

Miehet riisuivat kengät. Pekka totesi, että tehdäänkö niin, että jos me riisutaan kengät, niin pidä sinä Janita ne jalassa. Jotenkin taas nauratti nuo kommentit. Mieheni oli tarjoamassa juotavaa ja päädyimme lasilliseen punaviiniä. Mieheni istuutui huoneen nurkkauksessa olevaan lepotuoliin. Minä ja Pekka päädyimme istumaan sängylle. Yritin olla nätisti ja ryhdikkäästi kotelomekossani puoliksi jalkojeni päällä istuen. Mieheni kiitteli Pekkaa, että on ollut mukava tutustua ja että hän nauttii tilanteesta toden teolla. Minua hän kiitti, että olen rakas ja että hän toivoo, että voin nauttia Pekasta aivan vapaasti, hänestä välittämättä.

En voi alleviivata miten jännittävää kaikki oli. Vieras, varsin miellyttävä mies. Miestään pettämätön vaimo on saamassa vierasta miestä hetken päästä sitten nuoruusvuosien. Tilanne oli absurdi. Tunsin kaikesta huolimatta itseni epävarmaksi ja jotenkin tuntui, että miten tästä päästään seuraavan kynnyksen yli.

Nautin kulauksen punaviinistä ja Pekka teki samoin. Hän oli ilmeisesti päättänyt auttaa minut sen näkymättömän kynnyksen yli, sillä hän otti lasin kädestäni, laittoi sen kirjoituspöydälle ja tuli luokseni. Hän katsoi minua silmiin, mutta oma katseeni säikähti katsomaan omaan mieheeni. Oliko minulla lupa. Nyt se tapahtuisi. Mieheni ymmärsi epäröintini, mutta totesi, että nauti vaan. Ihan rauhassa ja unohda minut hetkeksi. Pekka suuteli todella hellästi huuliani. Hän jatkoit toisella suudelmalla, kolmannella ja neljännellä. Suudelmat olivat todella herkkiä ja huulet eksyivät välillä kaulalleni. Hän ilmiselvästi hyväili minua suudelmin ja ne tuntuivat todella ihanille. Kynnys oli ylitetty omalta osaltani haparoiden, Pekka oli varmempi.

Pekka ojensi punaviinilasin uudelleen käteeni ja otimme toisiamme silmiin katsoen kulaukset. Suutelimme edelleen herkästi, mutta suudelmissa oli nyt erilaista määrätietoisuutta. Herkkää mutta määrätietoista. Joimme viimeisen kulauksen ja taas Pekka otti lasit ja laittoi ne sivuun. Istuin sängyn päässä häntä kohden ja katsoin miten hän riisui itseltään paitaa nappi kerrallaan, minua tiukasti silmiin katsoen. Olisin halunnut auttaa, mutta hän sanoi, että istu vain. Sinua on kaunis katsoa. Pekka oli sportti ihmisiä. Hän jätti paidan pääleen mutta napit paljastivat hyväkuntoisen vähäkarvaisen kehon. Rintakarvoja ei ollut nimeksikään, mutta kivat rintalihakset ja tiukka vatsa löytyi katseelle.

Pekka ohjasi minut seisomaan kotelomekossani. Hän tuli lähelleni, suuteli taas herkästi ja kauniisti. Hän rakensi taas kiimaa sisälleni pala kerrallaan eikä hän välittänyt pätkääkään siitä, että mieheni katseli meitä ahnaasti. Suudellessamme hän painoi lanteensa minua vasten ja tunsin kovan kalun itseäni vasten. Kiima poltti koko kehossa. Jännitin edelleen.

Pekka avasi mekostani vetoketjun suudellessamme. Hän laskeutui hitaasti eteeni polvilleen antaen huuliensa kosketella mekon pintaa ja hänen kasvonsa päätyivät häpykummulleni. Vain pala kangasta esti häntä suutelemasta pilluani. Tuntui suunnattoman hyvälle ja Pekan näykkiessä häpykumpuani käänsin päätäni taakse nähdäkseni miehen. Hän oli tulikuuman näköinen ja kiihottunut. Kiima unohdutti mieheni istumaan lepotuoliin ja syvennyin Pekan kosketukseen. Hän tarttui mekkoani helmoista ja nosti sen yhdellä liikkeellä pääni ylös. Mekko meinasi tartua korvikseen, mutta tunnelma ei katkennut kuin pariksi sekunniksi. Olin Pekan edessäni korkokengissä, stayupeissa ja uusissa alusasuissani. Pekka katsoi minua hetken vakuutti tyytyväisyyttään. Vastasin, että: ”Et säkään ole Pekkaa pahempi!”. Huone täyttyi kolmen ihmisen naurusta. Seisoimme Pekan kanssa sängyn edessä. Hän tuli taakseni ja hyväili minua varmalla otteella. Hän tuli avain selkääni kiinni, suuteli niskaa ja antoi kätensä vaeltaa rinnoilleni, vatsalleni ja häpyyni. Kaulaa suudellessaani hamusin Pekan huulia suulleni. Asento tuntui todella kiihottavalle varsinkin kun tuolla tavalla suudellesamme Pekan toinen käsi oli pikkuhousujeni alla ja sormi sujahti samassa vakooni. Hyvin märkään sellaiseen. Jatkoimme suutelua polvillamme sängyllä. Pekan paita tipahti samalla kuin huomaamatta päältä ja aloin avata siinä Pekan vyötä ja housun nappeja. Koska vyön solki jumitti, Pekka auttoi tilanteessa. Hieroin hänen etumustaan pikkuhousujen läpi ja melko tavanomaisen kokoinen kalu seisoi järjettömän kovana. Pyysin Pekkaa käymään selälleen sänkyyn ja autoin häneltä pikkuhousut jalasta. Olisin halunnut tuon patukan heti sisääni, mutta pidän suihinottamisesta todella paljon ja se yleensä tekee minut erittäin kiimaiseksi. Ei sillä, että sitä kiimaa olisi tarvinnut mitenkään lisätä.

Huomasi, että Pekka oli käynyt suihkussa. Kalu maistui puhtaalle ja neutraalille joten sen nuoleminen oli todella mukavaa. Yritin esittää parasta osaamistani, mutta tästä huolimatta Pekka sanoi, että ei enää. Syynä oli kuulemma se, että pitää säästää muuhunkin toimintaan. Ymmärsin.

Halusin Pekan sisälleni, mutta ei. Hän halusi myös maistaa sulojani ja suljin silmäni kun hänen kasvonsa päätyivät haarojeni väliin. Yht´äkkiä tajusin, että olen taas hukannut ajan ja paikan tajuni lisäksi sen, että mieheni istuu lepotuolissaan. Häneltä on kadonnut housut jalasta ja hän runkkaili meitä katsellen. Ilmeensä oli hyvin kiihottunut mutta jotenkin lasittunut ilme. Hän oli aivan omissa maailmoissaan. Tajutessaan katsovani häntä. Hänen kasvoilleen tuli tyytyväinen ilme. Tai jos ei tullut, niin ainakin hän esitti sitä.

Pekka nautti vielä hetken kiimaisesta pillustani kielellään ja minä nautin myös. Halusin saada tuon miehen kivikovan lujaa seisovan patukan sisääni. Tässä vaiheessa Pekka kysyy mieheltäni: ”Oliko niin, että sinussa on myös aisurin vikaa?” Mieheni myöntää asian ja kertoo, olevansa kiitollinen näkemästään. Pekka totesi, että mieheni olisi syytä katsoa seuraavaa erittäin tarkasti, sillä hän aikoo upottaa kyrpänsä hänen vaimonsa todella kiimaiseen vittuun. Pekan puhetapa jotenkin muuttui voimakkaammaksi ja käskevämmäksi kun sanoi sen miehelleni. Sitten hän sanoi miehelleni, että: ”Katsoppa tätä!”, Pekka otti minut eteeni. Käänsi mahalleni siten, että kasvoni olivat suoraan lepotuolissa puolialasti olevaa miestäni kohden. Mieheni liikutteli esinahkaansa edessäni, reilu metrin päässä kasvoistani. Mieheni meinasi nousta ylös, mutta Pekka kielsi:”Istu siinä lepotuolissa ja katso vaimoasi oikein syvälle silmiin ja Janita katsoo kanssa!” Hän oli ottanut minut eteensä nelinkontin ja ilmeisesti kalu kovana oli valmiina tulemaan takaapäin sisälleni. Pekka hiveli peppuani hellästi. Tuijotin jotenkin alisteisena miestäni silmiin, aivan kuin viimeisellä tuomiolla. Mieheni hengitys tiheni vaikkei hän edes runkannut enää. Pekka otti minua tiukasti pepusta kiinni ja kuiskasi: ”Janita, oletko valmis?” Tuntui, että olin aivan halkeamaisillani ja tämä Pekan tapa antaa henkiselle kiimalle tilaa kehittyä sai minut aivan äärimmilleni kiimasta.

Vastauksen jälkeen kalu upposi takaapäin hitaasi liukuen sisääni. Samassa rupesin värisemään aivan kauttaaltaan ja haukoin henkeä. Pystyin sanomaan ainoastaan, että älä liiku. Pysy siinä. Ihan paikallaan. Valtava orgasmi valtasi minut pelkällä yhdellä työnnöllä.

———————————————————————————

Tuo orgasmi oli hämmentävä kokemus. En ollut ikinä missään tilanteessa ns. lauennut käsiin, mutta jotenkin se, että Pekka ennen sisääntuloa odotutti hetken sai aistini keskittymään jotenkin intensiivisesti tilanteeseen. Hitaasti sisään uppoava kalu sai emättimeni supistelemaan ja kouristuken omainen orgasmi valtasi koko kehon. Tuntui äärettömän hyvältä, mutta toisaalta menneiden vuosien nolouskin pyrki pintaan, että miten voin laueta näin nopeasti.

Orgasmi tasaantui ja samalla kun katsoin miten mieheni runkkasi edessäni, pyysin Pekkaa jatkamaan kalunsa liikuttelua sisässäni. Hän jatkoi hyvin hitaasti samalla tavalla kiusaten kuin ensityönnössään. Tuntui suunnattoman hyvälle tuntea edestakainen liike. Katsoin miestäni ja pyysin häntä tulemaan luokseni. Tavoittelin häntä lähemmäksi ja halusin hänen kyrpänsä suuhuni. Pekka lisäsi tahtia takaapäin ja minulla oli vaikeuksia pysyä rytmissä mieheni kalun poukkoillessa suussani. Mieheni oli äänistä päätelleen laukeamaisillaan. Pekan paukuttaessa takaapäin jo todella lujaa alkoi mieheni syöksyä. Maistoin tutun sperman, nieleskelin ja pyyhin suutani lakanaan ottaessani yhä kovempaa paukutusta Pekalta vastaan. Kova pano ja tilanteen kiimaisuus kasvatti omaa tuntemustani lähestyvästä orgasmista. Mieheni suuteli kanssani hamuten rintojani ja hänen kätensä oli juuri tavoittelemassa klitoristani Pekan alkessa karjahdella takanani. Hänen orgasmi kuulosti miehekkäälle. Pekka ei lauennut hiljaa, vaan jotenkin alkukantaisesti örähteli tullessaan. Kondomi oli täyttynyt lastista ja Pekka heittäytyi sängylle makaamaan. Huohottaen totesi, että olipahan mahtavat kyydit. Tietenkin vastailin, että ilo oli minun puolellani, vaikka olin aavistuksen pettynyt, sillä olin ollut niin lähellä toista orgasmiani ja se oli todella harvinaista herkkua omassa elämässäni.

Pekka kävi siistiytymässä vessassa ja jäin mieheni kanssa kahden. Hän tuli sängylle makaamaan viereeni hellästi poskelle suudellen. Kysyi, että tykkäsitkö? Hymyilin ja nyökkäilin. Hänkin kertoi tykänneen. Pekan tullessa takaisin jäin miesten väliin. Kaadettiin punkkua lasilliset ja rupateltiin siitä kuinka aikuisena osaa jo olla oma itsenstä. Itse en ihan tuota omalta osaltani allekirjoittanut, mutta pidin sen omana tietonani.

Väistin mieheni avustuksella viinilasilliseni yöpöydälle ja kysyin Pekalta, että haittaako jos tulen hänen päällensä. Istuin hajareisin hänen vatsalleen. Kumarruin suutelemaan ja Pekka tarttui molemmin käsin peppuuni niitä puristellen. Vahingossa pimppani osui Pekan kovettuneeseen kaluun, mutta väistin koska olin päättänyt harrastaa pelkästään turvaseksiä. Suutelin Pekan nännejä ja pyysin häntä laskeutumaan vuoteella puoli-istuvasta asennosta alas makaamaan. Näin tehtyä kiipesin Pekan kasvojen eteen ja kysyin häneltä, että kiinnostaisiko nuolla vasta naitua vittua? Astuin hajareisin hänen kasvoilleen. Tuntui suunnattoman kiihottavalle nojata itse hotellin seinään ja vieras mies nuoli minua jalkojeni välissä. Huomasin, että Pekka asetteli nuollessaan summamutikassa kondomia paikalleen, mutta itse vain nautin siitä vallan tunteesta kun jopa härskisti tungin pilluani hänen suuhunsa, aina välillä keventäen.

Peruutin hänen kasvoiltaan takaisin antaen häpyni tökätä hänen kaluunsa. Suutelin Pekan pillulle maistuvaa suuta ja hain käsin auttamatta kalua häpyni väliin. Kun se sattui osumaan kohdalleen oli helppo työ täyttää pilluni kovalla kullilla. Aloin ratsastamaan hänen kalullaan ja kiihdytin vauhtia yltiöpäiseksi. Kertaalleen kovimmassa laukassa penis hypähti pois sisältäni, mutta onneksi ei sattunut kumpaankaan. Vetäessäni aivan kiitolaukkaa kiipesin kiimaisena illan toiseen orgasmiini.

Oli ihanaa – olin oppinut nauttimaan vieraan kanssa.

Aktin jälkeen Pekka lähti omille teilleen, omien sanojensa mukaan tyytyväisenä. Jäimme mieheni kanssa hotellihuoneeseen tilanteesta huumautuneena ja vähän ehkä päihtyneinäkin. Rakastelimme mieheni kanssa vielä kertaalleen, mutta oma nautinto ei enää kasvanut orgasmiiin saakka. Hyvälle tuntui siitä huolimatta.

Aamu aukesi omalta osaltani itsesyytöksin ja mieheni koitti nostattaa minua parempiin tunnelmiin koko kotimatkan. Olin tyytyväinen kyllä kokemaani, mutta oli vaikea päästä yli ajatuksesta, että oli rikkonut jonkinlaisen normaaliuden kaavan. Hävettikin ehkä jollain tapaa. Nolotti. En tulisi varmaankaan koskaan kokeilemaan mitään vastaavaa enää uudelleen ja homma saisi jäädä tähän ensi kokemukseen.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vaimon yövieras Kaunis vaimoni Mia heilautti vaaleita olkapäille ulottuvia hiuksiaan ja iski minulle silmää pelkkiin stringeihin pukeutuneena. Olin tyrmistynyt pikkurouvani ideasta kokeilla vierasta […]
  • Kun vaimo sai isoa vierasta kullia Meillä on sellainen pienehkö maatila vaimon vanhempien peruja. Olimme kunnostelleet rakennuksia jo aika paljon. Se taas puolestaan aiheutti aika paljon lisäkuluja. Niinpä päätimme myydä […]
  • Vieraan kullin himo Mitä voin tehdä? Minulla on hyvä mies, jonka kanssa kaksi lasta. Nuorin vasta kahden vanha eikä vanhempikaan ole kuin neljän. Koti on kaunis ja siisti. Se on hyvä koti, mutta minä, kodin […]
  • Vaimolle vierasta Taas oli se aika kun sain vaimolta vapaat kädet etsiä chatista hänelle sexseuraa, muutaman kerran vuodessa hän suostuu siihen. Kolmatta käytetty kymmenisen vuotta. Sopivaa sain hakea […]
  • Kun vaimoni sai isoa Saavuimme vaimoni Maijan kanssa Heikin uudelle mökille. Mökki oli sähköistetty, kahdessa eri korkeustasossa, ja ollut varsin kallis. Kalliimpi kuin kerrostalohuoneistomme. Erityistä […]
  • Vaimoni sai kaveriltani isoa kyrpää Saavuimme vaimoni Maijan kanssa Heikin uudelle mökille. Mökki oli sähköistetty, kahdessa eri korkeustasossa, ja ollut varsin kallis. Kalliimpi kuin kerrostalohuoneistomme. Erityistä […]
  • Yllätin vaimoni nussimasta nuorta poikaa Olen 36 vuotias yritysjohtaja ja vaimoni on 35 vuotias sairaanhoitaja. Meillä ei ole lapsia. Matkustelen työni vuoksi paljon ja olin palaamassa pitkältä työmatkalta Pohjois-Suomesta ja […]
  • Vieras mies pani tyttöystävääni Olin tekemässä lähtöä saunailtaan ja katselin kuinka tyttöystäväni Kati riisuutui makuuhuoneessa. Hän sanoi viettävänsä rauhallista koti-iltaa, ensin kävisi kylvyssä ja sitten katselisi […]

Jätä kommentti