Varusmies saa kunnon kyydit

Kello oli viittä vailla kuusi illalla kun saavuin puolijuoksua linja-autoasemalle vain todetakseni sen sulkeutuneen puolituntia aikaisemmin. Silmäilin aikatauluja siinä seinässä ja saatoin todeta ettei sinä iltana menisi enää autoa kaupunkiin. Hemmetin hemmetti manailin itsekseni, kaikki menee taas päin prinkkalaa.

Olin suorittamassa varusmiespalvelustani syrjäisessä varuskunnassa kaukana isommista kaupungeista ja olin myöhästynyt ensin virallisesta lomakuljetuksesta komppanianvääpelin pelleilyn takia, sekä nyt siitä viimeisestä linja-autosta joka meni kaupunkiin. Lisäksi rahat olivat sen verran vähissä että saatoin suosiolla unohtaa taksin.

Jonkun matkan päässä kulki se ainoa isompi tie joka vei kaupunkiin. Eipä siinä auttanut muu kun lähteä talsimaan sen tien varteen ja toivoa että saisin kyydin vielä saman iltana, sillä kasarmille palaaminen ei kiinnostanut. Onneksi oli kesä ja saattaisin nuokkua yön vaikka siinä bussiaseman penkillä jos muu ei auttaisi. Näytti lisäksi vielä siltä että alkaisi sataa ja niin se alkoikin ripeksiä kun saavuin siihen tien varteen. Päätin kävellä jonkin matkan päässä olevalle linja-autopysäkille.

Piristääkseni itseäni edes hiukan leikittelin mielessäni ajatuksella että paikalle saapuisi joku kaunis nuorehko nainen ja poimisi kyytiinsä. Aluksi tämä nainen kyselisi olinko ollut kauan kiinni kasarmilla ja olisiko minulla tyttöystävä odottamassa kotona. Kertoisin ettei minulla ole tyttöystävää ja olisin päässyt pitkästä aikaa lomille. Matkalla tämä nainen rupeaisi huokailemaan omaa tylsää elämäänsä ja kertoisi kuinka kauan on kulunut jo siitä kun viimeksi oli tapaillut ketään . Alkoi satamaan jo melko paljon, nostin kauluksia pystyyn ja jatkoin kävelyä. Palasin fantasiaani jossa nainen kertoisi kuinka univormu kiihottaa häntä ja kuinka hän oli tavannut entisen miesystävänsä kanssa käydä ajelemassa autolla ja naimassa aina jossakin ulkona. Hän kysyisi minulta haluaisinko kokeilla ja luonnollisesti haluaisin. Lopulta kääntyisimme pienelle sivutielle joka johtaisi hiekkakuopalle ja siellä ottaisimme auton takapenkiltä huovan joka levitettäisiin hiekalle siihen lammikon rantaan. Hän riisuisi hitaasti kiusoitellen siinä edessäni ja vähentelisin samalla omia vaat…TÖÖÖÖT !

Mitä pahusta säpsähdin ? Takanani oli joku auto joka tööttäsi minulle. Hypähdin sivummalle väistääkseni ja auto ajoi ohitseni hiljaa pysähtyen siihen eteeni vähän matkan päähän. Olin kävellyt täysin ajatuksissani liftaten koko ajan peukalo ojossa, enkä ollut kuullut autoa ollenkaan. Huomasin myös että satoi jo kohtalaisesti ja aloin olemaan melkoisen märissä vaatteissa. Kävelin auton viereen ja kurkkasin sisälle, siellä istui kyllä nainen, mutta ei suinkaan tämä nainen josta olin juuri unelmoinut, ei tosiaankaan, vaan eräs toinen, jonka myös ikävällä tavalla TUNSIN !

Tämä nainen oli eräs sotilaskotisisarista tai oikeastaan sotilaskodinemäntä. Mieleeni palautui elävästi tapaus sotilaskodissa joka sattui minulle pari viikkoa sitten. Armeijassa on aina nakkeja eli töitä ja niitä on hyviä sekä huonoja. Huono on jos joutuu vaikka päivystämään tai siivoamaan jotakin pölyista varastoa, mutta on myös hyviä. Niitä on esimerkiksi soderaketti eli avustat sotilaskodissa kantamalla astioita ja täytät myyntitiskiä tms. Helppoa ja haluttua hommaa, jossa saa lisäksi vilkuilla sekä tehdä tuttavuutta sotilaskotisisarien kanssa, vaikka se onkin kiellettyä. Siinä hommassa on myös säännölliset tauot tasatunnein ja ilmaiset syötävät ja juotavat. Minulla oli ollut usein tapana mennä tauollani varastohuoneeseen helpottamaan oloani ellei eräs tietty sisar ollut työvuorossa. Olin ollut juuri masturboimassa siellä ajatellen tuota kaunista vaaleatukkaista Riittaa johon olin kai vähän ihastunutkin. Monta kertaa oli istuttu soden takapihalla juomassa kahvia ja Riitta oli poltellut samalla savuketta. Mukava likka vaikka olikin minua vanhempi sellaiset pari vuotta.

Varastonovi oli tällä kertaa avattu yllättäen ja siinä oviaukossa oli seisonut juuri tämä sama tuiman tuntuinen ja topakka sotilaskodin emäntä, joka nyt tarjosi minulle siinä kyytiä. Tuolloin siellä varastohuoneessa hämmästyneet katseemme olivat kohdanneet hetkeksi ja sitten hänen katseensa oli nauliutunut hetkeksi kovana seisoneeseen kyrpääni, jota olin pidellyt edelleen tiukasti nyrkissäni. Olin jähmettynyt paikalleni kun suolapatsas ja odottanut hirveää huutoa, jota ei silti koskaan ihme kyllä ollut tullut. Tämä nelissäkymmenissä oleva emäntä oli vain nostanut katseensa ja sanonut, anteeksi, jatka vain ihan rauhassa ja sulkenut oven poistuen. Myöskään tämän jälkeen en ollut kuullut mitään asiasta, vaikka olin pelännyt ties mitä seuraamuksia. Sotilaskodissa käydessäni hän oli kyllä hymyillyt jotenkin ilkikurisesti juuri ja juuri havaittavasti tai sitten olin vain kuvitellut, sekä kysynyt yhden kerran onko kädet pesty ottaessani munkkeja sormin joka oli sekin sääntöjen kiellettyä. Olin tuntenut häpeää ja pelkoa tätä naista kohtaan, sillä hän saattaisi saada minut pahoihin vaikeuksiin jos haluaisi.

Meinasin perääntyä, mutta ulkona satoi ja halusin lomille, joten avasin rohkeasti oven ja kurkkasin sisään.

– Hei, mihinkäs solttupoika on menossa tähän aikaan, hän kysyi saman tien.
– Lomille, mutta myöhästyin ensin lomakuljetuksesta ja sitten vielä tavallisesta bussista joten ajattelin liftata, sain vaivoin kakistettua.
– No jos kaupunkiin meinaat päästä, niin voin kyllä heittää, mutta en mene suoraan sinne, vaan käyn ensin kotona. Hyppää kyytiin jos kelpaa, hän sanoi jotenkin ilkikurinen hymy kasvoillaan. Kelpaahan se vastasin ja istuin autoon
– Oi sinähän olet ihan läpimärkä, ota tuosta pyyhe ja kuivaa nyt ainakin tukkasi ettet vilustu, hän sanoi ja kurkotti takapenkiltä pyyhettä. Hänen kurkotellessa siinä tunsin vienon hajuveden tuoksun ja näin suoraan hänen tissiensä väliin, aika isot muuten totesin mielessäni.
– Onneksi minulla oli pyyhe mukana, katsos kun minun piti käydä uimassa työpäivän jälkeen kuten usein tapanani on, mutta sade pilasi suunnitelmat. Samalla hän lähti liikkeelle tottuneesti ja mielestäni jopa melko rivakasti naiskuskiksi, rymähdin selkänojaa vasten tämän kiihdyttäessä matkaan.

Katselin tätä sotilaskodissa vahtia pitävää emäntää jota pidettiin jostakin syystä aika tiukkana ja vaativana. Hänellä oli sellaiset puolipitkät hiekanruskeat hiukset, ikää arviolta neljäkymmentä ehkä muutama vuosi päällekin, kauniit siniset silmät, kauniit täyteläiset huulet ja selvästikin hyvässä kunnossa oleva kroppa, kävihän hän uimassakin, sekä ilmeisesti hoiti muutenkin kuntoaan. Hassua etten ollut kiinnittänyt häneen mitään huomiota siellä sodessa, sillä hän näytti loppujen lopuksi hyvin kauniilta naiselta. Hänen kukallinen kesähameensa oli polvipituinen ja paljasti kauniit sääret, sekä toisen polven. Jalassa hänellä oli sellaiset seksikkäät aika korkeakorkoiset sandaalimalliset avokengät, päältä mustaa nahkaa ja pohja ilmeisesti jotakin puuta. Näytti jotenkin seksikkäältä kun nainen paineli auton polkimia niillä.

– Kuinkas sinä nyt lomilta myöhästyit, eihän solttupojat myöhästy koskaan kun kyse on lomasta tai tarjolla on joko ruokaa, viinaa tai tyttöjä vai kuinka?

Havahduin taas haaveilemasta ja pelkäsin että hän oli huomannut katseeni, ehkä olikin.

– Tottahan tuo on, mutta kun se komppanianvääpeli keksi ylimääräisiä hommia joiden takia myöhästyin, eikä täältä peräkyliltä saa edes kyytiä kaupunkiin, selittelin.
– Kyllähän täältä aina kyytiä löytyy, kun osaa kysyä oikeasta paikasta, ainakin solttupojille, hän nauroi hereästi.
– Onkos sinulla ole ketään tyttöä siellä odottamassa ja jos on, niin mitäs hän sanoo kun tulet myöhässä, hän uteli.
– No siitä ei ole pelkoa, kun ei ole ketään odottamassa, olisihan se tietysti kiva, mutta kun ei ole niin ei ole.
– Mitä, ei tyttöä odottamassa, no sehän on ikävää, luulisi sinulla nyt joku olevan, komea mies.

Mieleeni tuli se äskeinen fantasiani, mutta fantasiani nainen oli ihan toinen kun kenen kyydissä nyt olin. Hän ei ollut nuori kuten fantasiani nainen, hän ei ollut ollenkaan sellainen josta unelmoin. Katselin taas häntä ja hänen mustan hihattoman t-paitansa etumusta ja sitä muhkeaa hengityksen mukaan kohoilevaa povea. Mietin ottaisiko hän jotenkin puheeksi sen mitä sodessa oli tapahtunut ja muistaisiko hän minut…no tietysti muistaisi. Päätin ottaa puheeksi kyydin ja yrittää johtaa puheenaihetta toiseen suuntaan.

Anteeksi nyt jo etukäteen tämä vaiva, minä maksan kyllä matkan tai ainakin bensat, sanoin.

– Ei tarvitse, ei sinulla ole takuulla liikaa rahaa, tiedänhän minä ne intin päivärahat.
– Käydään vain ensin tuossa vähän matkan päässä missä asun, vaihdan vähän päälle ja käyn suihkussa kun uintikin jäi, jos sopii ?
– Sopiihan se, minulle käy ihan mikä vaan kunhan pääsen pois täältä.
– No se on hyvä ja kyllä minä sinulle kyydin annan ihan mielelläni, minä jos kuka tiedän millaista sotaväessä on, hän nauroi taas hereästi.

Hän vaikutti hyvin mukavalta ja seuralliselta, sellaiselta sanoisinko jotenkin herttaiselta, aivan erilaiselta kun sodessa, jossa hän oli jäyhä ja topakka. Tunsin kuinka lomahousujeni puntissa alkoi tulla elämää… Peitin sitä käsilläni. Mitä minä oikein ajattelin, tuo nainenhan voisi käräyttää minut milloin vain ja ikääkin varmaan kaksin verroin minuun nähden.

Pian kaarsimme vanhemman rintamamiestyylisen talon pihaan. Pihasta saattoi nähdä että kaikki oli tiptop, kukkapenkit pursusivat erivärisiä kukkia, kasvimaa kukoisti, mitä nyt nurmikko oli vähän pitkä. Hän sammutti auton ja nousi autosta, minä meinasin jäädä autoon odottamaan, mutta hän kehotti nousemaan ulos, koska hänellä menisi kuitenkin jonkun aikaa.

Kehuin pihaa kauniiksi ja sain häneltä siitä kiitokset sekä kutsun sisälle taloon. Menin naisen perässä sisään ja koitin peitellä housunpunttiani samalla kulkemalla hieman sivuttain. Huomasin taas tuijottavani tuota naista kun hän nousi portaat niissä seksikkäissä niissä korkeakorkoisissa sandaaleissaan ja käveli sisälle perse kivasti keinahdellen, hyvännäköinen perse tuumin. Tuntui kun hän olisi pyörittänyt sitä jopa hieman normaalia enemmän, mutta kaiketi kuvittelin sen.

– Istu sinne olkkariin, ole kuin kotonasi, minä laitan kahvin valumaan kai sinä kahvit juot, hän kyseli. En kehdannut kieltäytyäkään ja suostuin.

Hän puuhasteli keittiössä ja kuulin kun kahvinkeitin laitettiin päälle. Seuraavaksi hän kiipesi rappuset ylös yläkertaan kengät kopisten. Tuo naisten kenkien kopina ja yleensä kauniit korkokengät saivat minussa aina kummia väristyksiä aikaan. Mitä hemmettiä minä oikein ajattelin, tämä 40-kymppinen nainen, sotilaskodinemäntä oli saanut minut kiinni sodessa runkkaamisesta ja olin katsellut häntä autossa himoiten ja nyt olin hänen kodossaan ja huomasin himoitsevani häntä edelleen ?!

Kuulin hänen liikkeensä yläkerrassa, kaapin ovia auottiin, laatikoita vedeltiin auki ja taas suljettiin, vaatteiden kahinaa oli aika houkuttelevaa ajatella kuinka hän siellä riisuutui.

Katselin olohuonetta ja huomasin sen olevan erittäin siisti. Kaikki pölyt oli pyyhitty hyvin lukuisten koriste-esineiden päältä. Kaikkialla oli paljon kukkia, hän selvästikin rakasti kukkia, olihan hänen vaatteissaankin kukkia. Piirongin päällä oli valokuvia kaiketi hänen perheestään, Oli lasten ylioppilaskuvia, hääkuva, sekä ilmeisesti kuva hänestä nuorena. Hän oli siinä hyvin kaunis ja herttainen, vaikka oli sitä toki edelleenkin. Otin sen käteeni ja katselin sitä tarkempaan. Mieleeni tuli että missähän hänen miehensä mahtoi olla, missä oli se ”Onnen-Pekka” joka oli saanut tämän naisen vaimokseen ?

– Olen siinä kuvassa vasta parikymppinen tytönhupakko ja niissä toisissa kuvissa on lapseni jotka ovat lentäneet jo pesästä, sekä mieheni joka kuoli jokunen vuosi sitten. Hän oli tullut hiljaa alas, yllättänyt minut katsellessani hänen kuvaansa ja seisoi nyt siinä takanani kylpytakissaan.
– Anteeksi, ei ollut tarkoitus koskea mihinkään, sopersin naama punaisena.
– Eihän tuossa ole mitään anteeksi pyydeltävää, katsele vain ihan rauhassa, minä menen tästä sinne suihkuun.

Hän asteli talon toiseen päähän rakennettuun lisäsiipeen, sellaiseen joka on usein rakennettu näihin taloihin saunatiloiksi. Hetken päästä kuulin vedenlotinaa ja mieleeni tuli hetkeksi ajatus hiipiä kurkistelemaan, mutta torjuin ajatuksen. Kahvin tuoksu levisi jo taloon ja pian hän tulikin takaisin kylpytakki tiukasti ympärille kiedottuna sanoen, että hän käy yläkerrassa vain pukemassa ja tulee pian. Kuulin taas hänen liikkeensä yläkerrassa ja mietin kuinka hän pukeutuu siellä. Pistää kenties sellaiset mustat pikkuhousut ja rintsikat, päälle kenties kukallinen kesämekko ja jalkaan samantyyppiset kengät kun tullessa, huh mitä minä oikein ajattelenkin, hänhän on nelikymppinen ja minä vasta 22v varusmies, joka oli saanut muutaman vuoden lykkäystä armeijasta opiskelujen takia. Olin siis ehkä melko vanha varusmieheksi, mutta silti aivan liian nuori mihinkään hänen kanssaan. Huomasin silti himoitsevani häntä aina enemmän ja enemmän, tunne oli outo.

Hän tuli jonkun ajan kuluttua alas kengät kopisten ja hämmästyksekseni hänellä oli päällä nuorekas ja varsin lyhyt hame, melkein minihame, mutta ei kuitenkaan, siinä oli värillisiä kukkia. Muuten hänellä oli päällä sellainen tummankeltainen väljähkö paitapusero, lyhyet hihat. Jalassa oli samantapaiset kengät kun ne aikaisemmat, mutta paljon korkeammilla koroilla ja vielä seksikkäämmät. Tuijotin häntä hetken ja huomasin hänen myös meikanneen, koska huulet olivat nyt kutsuvan punaiset ja silmiinkin oli tullut lisää eloa silmämeikin mukana.

– Näytätpä kauniilta, pääsi suustani spontaanisti ja sen sanottuani tajusin mokanneeni taas, punastuin.
– Kiitos, tuopa oli kauniisti sanottu. . . jokohan se kahvi on valunut ?

Tulehan tänne keittiöön ja istu tuohon pöytään niin katan kupit, voidaan samalla jutella, hän lisäsi ja rupesi hääräämään keittiössä.

Istuin pöytään ja seurasin häntä. En saanut katsettani irti hänestä ja kun hän kumartui alakaapille niin saatoin nähdä hameen kohoavan takaa ja paljastavan melkein ne kuttelemain mustat pikkupöksyt, niin siis ainakin melkein.

Hän toi kauniit porsliinikupit pöytään ja kumartui ihan naamaani viistäen ohitseni. Tunsin houkuttelevan parfyymin tuoksun ja hänen kehostaan huokuvan lämmön, samalla lomahousujeni lahkeessa tuli taas vähän ahtaampaa.

Hän kaatoi kahvia kuppiin edessäni ja katsoi suoraan silmiin hymyillen viehkeästi ja samalla jotenkin ilkikurisesti. Sitten hän sanoi sen mitä olin pelännytkin.

– Muistatko silloin siellä sotilaskodin varastossa kun yllätin sinut ?
– Mu…muistanhan minä, se oli typerää anteeksi kauheasti, ei ollut tarkoitus, sopertelin naamapunaisena ja miettien valuisinko pöydän alle ja samalla tunsin kuinka kiristys housunpuntissa katosi salaman nopeasti.
– Oletpa sinä kova pyytelemään anteeksi koko ajan, eihän sitä nyt anteeksi tarvitse pyydellä, ihan normaaliahan se on. Jos totta puhutaan, niin olin nähnyt sinut siellä jo aikaisemminkin ja arvelin sinun silloinkin menevän sinne ja ajattelin hieman kiusata sinua. Onnistuin kai aika hyvin ainakin ilmeestäsi päätellen.
– Jaa, luulin että siitä ei tiennyt kukaan, kiitos muuten kun ette tehnyt juttua siitä, änkytin.
– Mitäpä juttua minä siitä olisin tehnyt, päin vastoin piristipä päivääni kun näin mitä teit, ihan komea vehje sinulla muuten.
– Ääh…tuota joo, kiitosta vaan…näytit kyllä itsekin aika yllättyneeltä jos kerran tiesit, jos nyt totta puhutaan.
– Se oli tarkoituskin ja yllätyinhän minä ihan oikeastikin, se mitä siellä näin oli tyystin erilaista kun olin kuvitellut. Mietin siinä oven takana jopa aika pitkään uskallanko vai en ja kuinka reagoisit tulooni. Päätin silti lopulta tehdä sen ja näytellä muka yllättynyttä.
– No yllätit kyllä pahan päiväisesti, mutta jos nyt totta puhutaan edelleen, niin oli se kyllä aika jännä kokemuskin näin jälkikäteen ajatellen.
– No se on hauska kuulla ettet suuttunut minulle, eikä minulla ole mitään sitä vastaan jos vastaisuudessakin haluat jatkaa siellä oman”Kyllikin” kanssa. En tule häiritsemään enään, ellet sitten halua, hän nauroi ja hymyili taas ilkikurisesti.
– No tämä pelkäämäni asia on nyt kai sitten selvä, vai kuinka, kysyin varoen ja huomasin punastukseni kadonneen ja housunpuntin taas pullottavan.
– Sovitaan vaan niin, otatko lisää kahvia, hän kysyi ja nousi pöydästä ja lähti astelemaan kahvikeitintä kohti.
– Kiitos, kyllä kai sitä kupillisen voisi ottaakin.
– Olepa hyvä, hän kaatoi kahvia ja paljasti upeasti kaareutuvan povensa suoraan minulle ja käännähti koroillaan, niin että hame heilahti mukavasti.

Hän vei kahvipannun pois ja jäi keittimen luokse nojaamaan keittiökaappia vasten. Hänen katseensa oli taas ilkikurinen ja viettelevä.

– Sanoit minua kauniiksi tuossa äsken, kun tulin alas ja olet katselut minua siitä lähtien kun nousit autooni, pidätkö sinä minusta, hän uteli.
– Olet kaunis nainen, hyvin kaunis, varmasti monen miehen unelma nainen…kyllä minä pidän sinusta.
– Sinäkin olet komea nuorimies, muistutat minua ajasta kun olin nuori ja ympärilläni pyöri vielä tuollaisia miehiä.
– Tuskimpa ne miehet ovat sinua hylänneet vieläkään, sen veran upealta sinä näytät.
– Kiitos, mutta en tarkoita sitä, sillä NE miehet eivät ole tosiaankaan lakanneet katselemasta minua, se varmasti täysin on totta. Ongelma onkin siinä että ne ovat juuri niitä samoja miehiä kun nuoruudessani eli ovat myös ikäisiäni. He eivät ole kaltaisiasi NUORIA MIEHIÄ joista usein edelleen unelmoin. Arvaapa montako kertaa olen katsellut teitä nuoria varusmiehiä sotilaskodissa, tuntenut kuinka lämpö kulkee vartalossani. Tuntenut kuinka pöksyni kostuvat kun kiihotun ja minun on ollut pakko lopulta mennä toimistooni ja lukita ovi. Olen kiskonut pöksyt pois jalastani ja toisinaan olen hieronut klitoristani vain niiden lävitse. Olen tunkenut sormia sisääni ja kuvitellut jonkun kaltaisesi nuolemassa minua, sekä naimassa kovalla kyrvällään. Minun tässä kuuluu pyytää sinulta anteeksi sitä kun häiritsin sinua siellä varastossa. En vain voinut vastustaa kiusausta ja sen jälkeen olen fantasioinut useasti että sinä yllättäisit minut siellä toimistossani samoissa puuhissa.

Mietin noita hänen sanojaan ja tunsin kuinka housuni olivat repeämässä. Tiesin nyt mitä oli tuleva. Loma kotona viivästyisi ja viettäisin varmasti ainakin osan siitä täällä. Tiesin että enää ei tarvitsisi punastella ja voisin kertoa suoraan mitä hänestä ajttelin. Joten sanoin.

– Vau, tiedätkö mitä, se hetki kun tulit sinne varastohuoneeseen on kiihottanut minua jälkeen päin. Olen myös runkannut ajatellen juuri sinua siinä ovella, sen verran kiihottava se tapaus oli jälkikäteen. Sillä hetkellä se tuntui hirveältä ja luulin joutuvani pahoihin vaikeuksiin.
– Olit myös oikeassa että katselin sinua koko automatkan ajan ja näytät juuri nytkin uskomattoman seksikkäältä siinä.
– Kiitos, muuten haluatko vielä että tarjoan sinulle kyydin kaupunkiin vai aivan kokonaan toisenlaisen kyydityksen täällä ?
– Tuota, mitä tarkoitat sillä toisenlaisella kyydillä , tajusin toki mitä hän sillä tarkoitti, mutta kiusoittelin.

Hän hymyili siinä työpöytään nojaillessaan ja nosti hameensa helmaa hitaasti ylöspäin. Haukoin henkeä kun hameen alta paljastui mustat pitsikuvioiset pikkarit. Tuijotin häntä siinä ja hän keimaili minulle lisää ja kysyi lopulta.

– No, mitä mieltä olet, näyttääkö kiinnostavalta?
– Näyttää, näyttää kyllä hyvin kiinnostavalta, sain vaivoin änkytettyä.

Hän ponnisti hieman ja nousi pöydän reunalle levittäen jalkansa. Nousin ylös ja menin hänen eteensä, kumarruin ja nostin katsettani kohdaten hänen katseensa joka sanoi selvästi, anna mennä solttupoika.

Upotin kasvonisuoraan hänen haarojensa väliin ja tunsin siellä ihanan pillun tuoksun. Nuolin ja suukottelin aluksi pikkuhousujen läpi pillua ja siirsin pöksyjen haaraosaa vähän sivummalle päästäkseni suoraan käsiksi tuohon ihanaan vakoon. Nuolin ja tunsin hänen kiimaisen mahlansa maun suussani, samalla lomahousuissani oli tila käymässä todella vähiin.

Tartuin pian hänen pöksyjensä kauluksesta ja rupesin vetämään niitä määrätietoisesti alas. Hän kohottautui käsiensä varassa sen verran jotta saatoin riisua ne pois kokonaan, ne putosivat siihen lattialle.

Esille paljastui lähes kokonaan paljaaksi ajeltu vittu, mietin mielessäni kuinka hän olikin osannut ajella sen juuri tavalla joka kiihottaa minua eniten. Pillu oli muuten lähes paljas mutta alavatsan puolelle hän oli jättänyt hennon tupsun vaaleaa karvoitusta, sellainen pieni kolmio. Rupesin nuolemaan ahnaasti tuota vakoa, joka oli kiimasta aivan märkä ja häpyhuulet olivat mahtavasti turvoksissa. Klitoris oli kun kirsikka siinä kieleni kärjen kiusatessa sitä lisää. Se turposi heti lisää ja muistutti pian isoa luumun luuta. Pillu vuoti kokoajan lisää mahlaa jonka nuolin hanakkaasti suuhuni. Nousin ylöspäin, suutelin hänen vatsaansa ja nostin paidanhelmaa ylös, jolloin eteeni tuli mustien rintsikoiden epätoivoisesti hallinnassa vain vaivoin pitämät ihanat rinnat. Suutelin ja nuolin niitä ja samalla nostin paitapuseroa lisää ylöspäin riisuen sen hänen avittamanaan lopulta kokonaan. Puseron pudotessa nousin ylöspolviltani ja suutelin häntä suoraan suulle. Tunsin hänen kiihottavan kielensä suussani ja tungin omaani hänen suuhunsa, ne kietoutuivat toisiinsa. Jatkoin taas alaspäin rinnoille ja käteni hapusivat hakasia ensin takaa, mutta sitten tajusin että ne olivat koko ajan olleet siinä ihan edessä. Vihdoin sain vapautettua nuo mahtavat ryntäät ja saatoin ahmaista toisen suuhuni kokonaan . Kiersin kielelläni nänninpihaa ympäri ja imin näpäkästi pystyssä olevia nännejä. Kourin noita ihanaisia tissejä ja lähdin laskeutumaan alaspäin kohti venuskukkulaa ja sitä kiimasta kosteaa vakoa. Työntelin kieltäni hänen pillun vaossaan edestakaisin ja välillä tungin sitä sisälle pilluun. Pillu oli auennut kuin ruusu, kaunis vaaleanpunainen ruusuke, jonka häpyhuulten muodostamat lehdykät kutsuivat sisään kuhnuriaan. Tuo uskomattoman kaunis näky huumasi minut ja jatkoin nuolemista. Tunsin kuinka pillumehut valuivat poskillani ja aiheuttivat litinää hänen sisäreisiään vasten, kun poskeni hankasivat niitä. Hän oli selvästikin pian tulossa huohottamisesta päätellen ja tunsin kuinka hänen koko vartalonsa värähteli.

Minun oli pakko päästää kaluni ulos lomapuvunhousujen muodostamasta vankilasta. Nousin ylös ja rupesin riisumaan housujani. Hän laskeutui myös jaloilleen alas pöydältä ja rupesi riisumaan yläkroppaani. Housut tippuivat alas kaikki kerralla ja kovaakin kovempana seisova kaluni ponnahti iloisena pystyyn. Suutelimme ja tunsin kuinka kaluni etsi reittiä hänen lemmenluolaansa tökkien häntä kiihottavasti vatsaan. Hän tunsi tämän ja otti kädellään kiinni siitä. Sen jälkeen hän kumartui ja upotti kaluni suoraan suuhunsa noiden ihanien punattujen huulien väliin. Hän rupesi lutkuttamaan munaani ja katsoi välillä ilkikurinen katse kasvoillaan ylöspäin. Katseemme yhtyivät samalla kun munani yhtyi hänen nieluunsa. Välillä hän nuoli pallejani ja otti toisen osin suuhunsakin ja jatkoi taas munan kimpussa nuolemalla sen vartta. Hän puristeli ja vatkasi pallejani, nuoli kaluni aivan päätä kokoajan kieltään pyöritellen sen ympäri, kuin olisi nuollut jäätelötötteröä. . Hän kiusoitteli kaluani nuolemalla sitä aivan kielensä kärjellä juuri ja juuri hipoen ja upotti sitten sen taas kokonaan suuhunsa imien sitä taidokkaasti. Tämä nainen oli todella taidokas syömään jäätelöä ajattelin huvittuneena ja nautin jokaisesta kosketuksesta. Tunsin kuinka lastit alkoivat lähteä liikkeelle ja sanoinkin että nyt tulee. Hän kuuli sen ja imutti oikein kunnolla. Tunsin kuinka mällini lähtivät liikkeelle ja suihkusivat kaikki suoraan hänen nieluunsa. Hän nieli ne kaikki köhien ja nuoli lopuksi kullinpäästä vielä sen viimeisenkin pisaran.

– Huh, mahtavat lastit sinulla, meinasin tukehtua, mutta maistuipa se ihanalta.
– Uuh, olet mahtava nainen ainakin ottamaan suihin.
– Et tiedä vielä mitään minusta, heh koitetaampa saada tähän pikkuveijariin nyt pian uutta eloa, sode-täti tahtoo saada pian tätä patukkaa.

Mulkkuni rupesi heräämään eloon kun tämä sode-emäntä rupesi lutkuttamaan sitä uudestaan. Pian se olikin juhlakunnossa ja valmiina kylvämään siemenensä tämän sotilaskotisisaren häpyyn jos tämä kerran sitä halusi. Mitään järkeähän tässä ei ollut, mutta olin niin kiimassa että panisin häntä ilman muuta.

– Kävisikö mitenkään takaapäin, kysäisin.
– Toki, ihan kuinka vain haluat, mutta ei sitten peppuun, unohda se, se inhottaa minua, kaikki muu käy kyllä.
– Selvä, odota vähän kaivan kortsun esille…tuota olisiko mahdollista että laittaisit sen, se kiihottaa minua.
– Voidaan tietysti olla kumin kanssa, mutta ajattelin että ihan ilman, tietysti jos vaadit niin kyllä se käy.

Katsoin häntä hieman hölmistyneenä, sillä olin varma että hän ehdottomasti vaatisi kumin, mutta kyllähän se minulle sopisi, nimittäin se kiihotti minua vielä lisää. Ajatuskin että saisin lykkiä häntä paljaalla ja sekä syöstä lastini hänen pillunsa syövereihin houkutti, vaikka ei olisikaan ehkä järin viisasta.

– Katsos minä olen jo aika iäkäs, en minä paksuksi pamahda enää ja miehen kanssa olen ollut viimeksi vuosia sitten…entisen aviomieheni nimittäin. Ketään ei ole ollut sen jälkeen. Sinusta en tiedä, mutta olen valmis ottamaan riskin, sillä kerran kokeiltiin ukon kanssa kumia ja se riitti. Kumi repesi ja hajosi sisääni aiheuttaen ikävän tilanteen, jos sinulle vaan sopii siis.
– Sopii, totta kai, mieluummin minä sinua paljaalti panenkin.
– Pöydänreunaako vasten vai kontillaan koitetaan aluksi ?
– Pöydänreunaa vasten olisi aika kiva.

Niin hän kääntyi kahvipöytää vasten ja pyllisti tuon hekumallisen peränsä minuun päin. Kaksi ihanaa vaalean hohtavaa suurta meloninpuolikasta ja niiden välissä tummempana loistava pillunvako, Hän nojasi pöytään pitäen reunasta tukevasti kiinni, ja koukisti selkäänsä sen mitä pystyi tissien litistyessä pöytää vasten.

Tungin ensin naamani sinne jalkoväliin ja hän levitti jalkojaan sen mitä pystyi. Nuolin ahnaasti ja pillu oli täysin valmis ottamaan minut sisäänsä. Asetuin hänen taakseen ja tunsin hänen pakaroidensa lämmön paljaita reisiäni vasten ujuttaessani kaluani kohti pillua. Aluksi hankasin munaani pitkin sitä liukasta pillunvakoa koko mitalta ja lopulta se löysi tiensä aivan sen suulle, häpyhuulten reunustaman lehdykän odottavaan syleilyyn. Rupesin työntymään sisälle ja tunsin kuinka pillu kouristeli ja ahmi munaani kuin imuri. Hänen pilllunsa tuntui yllättävän tiukalta vaikka sieltä oli tullut kai pari kolme tenavaakin, tuntui oikeastaan käsittämättömältä se asia kuinka se on ylipäätänsä mahdollista. Työnnyin yhä syvemmälle sinne ihanan lämpöiseen ja liukkaaseen koko ajan sykkivään luolaan. Pitelin hänen lantiostaan tukevasti kiinni ja aloin vetelemään häntä. Hän huokaili ja valitti hiljaa, sekä sopersi jotain tyyliin – Voi kun ihanaa, siiitä on niiiin kauuan…älä vaan lopeta, iiihanaa aah.

Kävin välillä kokonaan hänen päällensä ja pidin pieniä taukoja, kourin tissejä ja suutelin selkää, hartioita ja niskaa.

– Sä olet upea nainen, sua on tajuttoman ihana naida, mä haluan naida sua pitkään, kuiskin korvaan.
– Niin säkin olet ihana, jatka vaan älä lopeta…uuh.

Jatkoin siinä sitä nylkyttämistä ja kahvikupit rupesi lopulta tippumaan pöydältä, joten oli parempi lopettaa siinä ettei kalliit kupit hajoa.

– Hei vaihdetaanko tuohon työpöydän ääreen, ehdotin ja niin teimmekin.

Hän siirtyi nojaamaan työpöytää vasten ja onneksi se oli sellainen sopivan matala, niin voitiin jatkaa samassa asennossa. Lopulta lastit lähti taas liikkumaan kohti maalia ja niin tykitin ne kohteeseen viimeisellä työnnöllä ihan sinne peräkamariin asti.

No se oli nyt tehty, olin ruiskinut spermat tämän sotilaskotiemännän tavaraan ja saattoi olla mahdollista että hän oli valehdellut tai erehtynyt ja olisi nyt paksuna.

Käänsin hänet ympäri ja hän kietoutui kaulaani, suutelimme ja halailimme toisiamme. Nostin hänet reisistä siihen työpöydälle ja menin polvilleni rupesin taas nuolemaan sitä oman spermani sperman tahraamaa vittua. Hän nojautui taakse päin ja minä poika nuolin ja nuolin tuota ihanaista koloa, kunnes havaitsin kaluni olevan taas juhlakunnossa. Päätin ohjata sen taas kohti kukkaa. Kiusoittelin taas häntä kuljettamalla munaani koko mitaltaan pitkin pillunvakoa, härnäsin klitorista ja työnnyin sen jälkeen sisään. Tällä kertaa penis työntyi limaiseen vittuun kuin ruuhi kaislikoon ja pillu puristui sen ympärille kuin nyrkki. Kourin tissejä ja nännit nöpöttivät somasti kuin sormustimet kun näpläsin niitä. Yritin taivuttaa itseni nuolemaan niitä, mutta asento oli hieman hankala siihen kun hän oli ihan selin makuulla. Päätin jatkaa naimista ja aloin taas työntelemään sauvaani kohti hänen salaisintaan.

Hän voihki pian entiseen malliin ja nosti kohta jalkansa kokonaan ylös, jolloin minulle avautui kokonaan uusi mahdollisuus hänen puutteensa hoitamiseen.

– Aika kamalaa kun kaltaisesi nainen on joutunut elämään puutteessa, ähisin.
– Jooh, mmutta onnekhsi siitä tuli nyt loppuh, jatka vaan pitkäään, ä-lä vaan lopeta, hän ynisi tyytyväisenä huokaillen.

Suutelimme taas ja jatkoimme naimista kunnes oli taas aika ampua lastit kohti rouvan munasarjoja. Olin ihan poikki ja hänkin huohotti siinä työpöydällä haarat levällään pillu limaa vuotaen, kuinka kiihottava näky se olikaan.

– Ethän meinaa vaan lopettaa, huilataan vähän, mennään vihdoin yläkertaan ja oikeaan sänkyyn, laitoin sinne äsken puhtaat lakanat ja kaikki valmiiksi. Tässä pöydällä rupeaa paikat kipeytymään.
– Joo sopii mulle, mutta ihan pakko levätä vähän, vaikka ihana oletkin. Muuten tämä on vähän noloa, mutta kun ei olla edes esitelty, mä olen Jukka.
– Minä olen Jutta, mutta Jutaksi, luulin että tiesitkin sen jo.
– Joo, olen minä kyllä nähnyt sen nimilapun työpuvussasi siellä sodessa, mutta ajattelin kumminkin esittäytyä.
– No onhan se ihan hyvä tapa, mennäänkö jo ylös. Jos haluat niin voin laittaa jotain kivaa päälle.
– Jaa. , mitäs se on, onko sulla jotain hepeneitä ?
– On, etkö usko, aikanaan mieheni kanssa vehdattiin ja se hommasi kaikenlaista ennen kun kuoli.
– Laita ihmeessä jos sulla löytyy, löytyskö sukkanauhat?
– Löytyy löytyy, jopa useita erilaisia, samoin sukkia ja korsettia sun muuta. Haluatko syntistä mustaa vai viatonta valkosta, vaiko punamustaa?
– Päätä itse, mä haluan että viettelet mut, ok?
– Minä menen ylös ja huudan kun saa tulla, sopiiko.
– Sopii, mä vähän huilaan vielä.

Hän lähti ylös ja minä jäin alakertaan miettimään että onko tämä totta vai unta. Jonkun ajan kuluttua kuului Jutan huhuilu että saa tulla. Kapusin portaat ylös ja saavuin yläkertaan, oikealla puolen olevasta makuuhuoneesta näkyi valoa oven raosta. Astuin huoneeseen ja Jutta nojaili kaapinoveen mustassa korsetissa, jossa oli valkoista pitsistä koristekuviota tissien kohdalla, sukkanauhat, mustat pitsitangat ja niin ikään musta stay-upit sekä kiiltävät mustat korkkarit jalassa. Uskomattoman seksikäs näky, kiihotti niin maan penteleesti ja kalu rupesi seisomaan taas kun ei olisi kuukauteen saanut.

– Vau, näytät syötävän seksikkäältä, sanoin.
– Jos et nyt ihan sentään syö, mutta muuten saat tehdä mitä tahdot Jutta visersi.

Menin Jutan eteen, suutelin häntä ja hän vastasi suudelmaan ahnaasti. Samalla hyväilin heti hänen vakoaan tangojen läpi sormin ja se tuntui yllätys yllätys taas kovin kostealta. kuljetin etusormeani vakoa pitkin ylös alas hänen voihkiessa.

Siirryimme sängylle ja jatkoin hänen hyväilyään suudelleen koko ajan. Jutta selvästi rakasti suutelemista ja tunsin kuinka hänen kätensä rupesi hapuilemaan munaani löytäen sen ja puristaen sitä kiihottavasti. Hän rupesi runkkaamaan sitä käsin ja kuiskasi korvaani.

– Kulta, pane se pian sisään, minä haluan tuntea sen kokonaan sisälläni.
– Mielellänihän minä sen sinne panen, enkä halua sitä sieltä pois ottaakaan.

Tangat olivat helposti riisuttavaa mallia ja sivuilla olevat solmut aukaistuani ne lähtivät näppärästi pois paljastaen jo tuon tutuksi tulleen ihanan pimpan, joka oli paras johon olin koskaan yhtynyt.

Asetuin taas nuolemaan sitä ja kuljettelin taas kieltä pitkin vakoa kun kuulin Jutan äänen.

– Ihanaa kulta, mutta pane jo se sisään.
– Tätäkö haluat, kysyin ja nousin ylös näytin seisovaa munaa ja tein muutaman runkkausliikkeen.
– Sitä juuri, kulta tule jo, hän aneli ja samalla rupesi vaikuttamaan hieman ärtyneeltä kun ei saanut haluamaansa heti.

Jutta levitti jalkansa sivuille ja minä kiipesin hänen päälleen, suutelin taas häntä suoraan suulle. Kielemme kävivät taistelua kietoutuen toisiinsa. Avasin korsetin nyörejä ja vedin sitä alemmaksi jolloin tissit pullahtivat houkuttelevasti esiin. Suutelin niitä ja leikittelin nöpöttävillä nänneillä, jatkoin taas suulle ja tukahdutin Jutan vastalauseet suudelmalla. Samalla ohjasin penistäni hänen lemmenluolaansa kohti, kuljetin sitä taas kerran pitkin limaista vakoa, työnsin vähän kerrassaan sisälle ja taas ulos, jatkoin tätä hetken ja lopulta armahdin Jutan.

Työnnyin täysin pohjaan saakka jolloin hänen suustaan pääsi syvä huokaus. En ruvennut kumminkaan heti liikuttamaan sitä vaan annoin sen olla siellä lämpimässä ja ihanassa kolossa. Tunsin kalussani kuinka Jutan sydän löi kiihkeästi ja pumppasi verta pilluun sekä kaluni ympärillä supisteleviin lihaksiin. Tunne oli sanoin kuvaamattoman upea, tuo pahuksen seksikäs päälle nelikymppinen kerrassaan upea nainen oli siinä allani, kiimaisena jalat levällään hirveässä puutteessa ja minä nuori 22v kolli kulli kovana siinä päällä. Muna niin syvällä pimpsassa kun se menee ja tämä vain anelee että pane jo.

Aloin lopulta hitaasti työntelemään kaluani ja välillä lisäsin vauhtia, välillä hidastin ihan hänen huohotuksensa mukaan. Hän nosti jalkansa koukkuun ja sitten ylös, jolloin pääsin painamaan häntä todella kunnolla ja hän taittui melkein kaksinkerroin alleni. Käänsin hänet ympäri munaani ulos vetämättä ja nostin kontilleen, sekä aloin panemaan takaa päin. Jutta painoi selkänsä kaarelle todella kiihottavasti, selvästi treenattu oli hänen kroppansa iästään huolimatta.

Hän ynähteli autuaana kun jyystin häntä oikein urakalla takaa päin. Sänky ryskyi ja natisi, minulla ei kuitenkaan tullut kovin äkkiä useista laukeamisistani johtuen. Tätä jatkui ja jatkui kunnes Jutta rupesi huutamaan nautinnosta. Tällöin annoin ammukseni lentää ja kylvää taas satoaan leskirouvan edelleen niin kovin hedelmälliseltä tuntuvaan maaperään. Piru mitenhän tässä vielä kävisi, kyllähän nelikymppisetkin saavat tenavia vielä…Toivottavasti ei ole kohta pulla uunissa ajattelin itsekseni. Toisaalta tämä ajatus tämän ihanan naisen paksuksi panemisessa kiihotti lisää.

Esittelisin sitten kotona uuden tyttöystäväni vanhemmille tyyliin:

-Hei, tässä on tyttöystäväni Jutta 44V, hän odottaa vauvaa…No HUHU HUH, EI MISSÄÄN NIMESSÄ !

Ennemminkin näin:

– Hei, tässä on Jutta, minun seksipartnerini joka on paksuna. Ei ei kauhea ajatus sekin, pakko kysyä vielä asiasta, mutta varoen.

– Tuota Jutta, kun me on nyt pantu aika monta kertaa ja ihan paljaalti, niin onhan tämä varmasti turvallista, ethän sinä silti vaan pamahda paksuksi tai jotain ?
– Sekö sinua poikakulta nyt rupesi painamaan, voi kuule, ei sinun siitä tarvitse olla huolissasi. Minulla on pantu putket poikki jo vuosia sitten kun neljäs lapseni syntyi. Ihan huoleti sinä voit minua panna ja lennättää niitä pikkupartiolaisiasi.
– Haluatko että otan sinulta välillä suihin?
– Ota vaan , hyvä kun selvensit asiaa, meinaan tuota paljaalti panoa

Jälleen kerran hän nauroi minulle hereästi ja imaisi munan ahnaaseen suuhunsa. Kävin selin makuulle ja hän aikansa siinä imutettuaan hän kääntyi toisin päin istuen ihanan vittunsa suoraan naamalleni, jolloin saatoin alkaa nuolemaan sitä ihanaa piirakkaa. Jatkoimme näin melko pitkään, aina siihen saakka kun hän kääntyi taas ja tuli istumaan rintani päälle.

– Haluatko tussun naamallesi, hän kysyi.
– Joo, haluan, ja niin hän valutti itsensä kohti naamaani ja hautasin sen hänen haarustaansa. Samalla tunsin kuinka hän kouri munaani selkänsä takana. Minä nuolin ja lutkutin pillua sen kun kerkesin tuossa äärimmäisen kiihottavassa asennossa. Sitten hän lähti liuttamaan itseään taakse päin kohti kulliani, kohottautui hieman ja istui siihen kuin satulan nuppiin. Siittimeni solahti taas hänen sisäänsä tottuneesti ja Jutta aloitti ratsastuksen.

Kourin tissejä jotka hän niin auliisti tarjosi kourittavakseni, ne tuntuivat ihanan pehmeiltä, mutta silti sopivan kiinteiltä, eivätkä roikkuneet vielä yhtään vaikka olivatkin ehtaa luomua. Kuului melkoinen litinä ja lätinä kun Jutta ratsasti siinä satulannupissani välillä silmät ummessa välillä vähän rakosellaan minulle suloisesti hymyillen. Lopulta hän sai ja valahti päälleni vetelänä ja huohottaen. Huoneessa tuntui voimakas naimisen tuoksu, spermaa, pillumehuja ympäriinsä, hikeä ja ties mitä.

Jonkun ajan kuluttua hän kierähti siihen viereeni, suutelimme ja hän vaipui uneen siihen kainalooni.

Kello oli yli kaksi yöllä ja oli ihan pimeää ja sade vain jatkui. Mietin että tämä olisi paras lomani, vaikka en olisikaan päässyt kymmentä kilometriä kauemmas kasarmilta. Nukahdin pian tämän jälkeen. Heräsin kahvin tuoksuun ja siihen kun joku suuteli minua hellästi. Se oli Jutta joka oli lähdössä töihin.

– Huomenta, kulta joka jaksat nousta ylös ?
– Mitä, onko aamu, taisin nukahtaa…huomenta.
– Hei minun täytyy kohta lähteä töihin, kahvi on katettu keittiöön. Tuossa on aamutakki jos tarvitset, saat tulla toki noinkin, niin on minullakin hieman silmän ruokaa.

Menin keittiöön jossa oli kahvit katettu kauniisti ja istuin pöytään. Katselin kun Jutta hääräsi keittiössä ja mietin mitä eilen oli tapahtunut. Muna tuntui aralta ja aamutakki tuntui raastavan sitä lisää. Uskomatonta tuskin uskoin itsekään ja jos kertoisin, niin kukaan ei uskoisi minua. Toisaalta en kertoisi tätä se olisi varma ja tuskimpa Juttakaan haluaisi paljastaa seikkailuaan. Samalla huomasin kun hän kaatoi jo kahvia kuppiin ja hymyili kauniisti.

– Kiitos Jukka sinulle ihanasta illasta ja etenkin yöstä, se oli mahtavaa. Luulin jo että en enää koskaan saisi kokea tälläistä.
– Kiitos vaan kuule ihan itsellesi, olet taatusti upein nainen jonka kanssa olen harrastanut seksiä koskaan.
– Hih, ihan tässä tälläinen vanha muija punastuu kun tuollaisia puhut.
– Ei ole syytä, sinä olet minulle se niin sanottu paras pano ikinä !

Tuollaista kyytiä en ole saanut koskaan ja ymmärrän nyt oikein hyvin mitä tarkoitit sillä kyydin tarjoamisella.

Jutta hymyili ja nauroi heleästi ja jatkoi,

– Voit minun puolestani jäädä tänne jos haluat, tulen viiden jälkeen kotiin, Jääkaapissa on ruokaa ja saat olla täysin rauhassa tänne ei tule ketään. Toisaalta heitän sinut bussiasemalle mennessäni jos haluat jatkaa lomaasi ja mennä kotiin.

– Hmmm, meinaatko että voisin jäädä tänne ihan oikeasti?
– Ilman muuta ja voimmehan jatkaa siitä mihin jäätiin, sitten illalla. Lämmitetään sauna ja nautitaan, miltä kuulostaisi ?
– Jään mielelläni jos vaan sopii, en ehtisi juuri muuta kun kotiin ja heti takaisin.
– Hienoa, ole kuin kotonasi, soitelen sulle, moikka, Jutta sanoi ja kiiruhti autoonsa.

Etsin jotakin muuta päälle pantavaa kun intin rytkyjä, onneksi lomakassissa oli siviili t-paita ja verkkarit.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vaimoni kiimainen äiti Olen 34-vuotias mies, naimisissa ja asun kotkassa ja jouduin käymään Haminassa asioillani eräänä lokakuisena iltapäivänä tänä syksynä. Paluumatkallani poikkesin ruokakauppa Kanuunaan ja […]
  • Panoilla papin rouvan kanssa Olin 18-vuotiaana kesätöissä hautausmaalla. Ajelin ruohikonleikkuria ja kaivelin hautojen ympäryksiä. Se oli kuuma kesä, olin ruskea kuin papu jo kesäkuun lopulla. Eräänä päivänä sain […]
  • Annen rattopoika osa 2 Taas oli hikiset treenit takana ja pyöräilin kotiin. Jätin suihkun väliin, sillä ajattelin käydä suihkussa kotona. Ilma oli kaunis, oli perjantai ja oli mukava katsella vähäpukeisia […]
  • Kummitädin lahja Olo oli vielä iltapäivästäkin kuin haudasta nousseella miehellä, jonka pään sisällä pieni vasara armottomasti paukutti. Eiliset 20-vuotissynttäripippaloni olivat menneet vähän rajummiksi […]
  • Kiimainen kässänope Olin keväällä työharjoittelujaksolla yhteiskoulun alaluokilla. Opettajat olivat yhtä lukuunottamatta reilusti vanhempia naisia. Heidi puolestaan oli noin 35-vuotias, kaunis ja […]
  • Kummitäti kiimassa Olin juuri täyttänyt 14-vuotta, ja päässyt koulusta kesälomalle. Koska ikäni takia en vielä varsinaisiin kesätöihin päässyt olin lupautunut auttamaan kummitätiäni Eevaa 48v kesämökin […]
  • Emäntä kiimassa Olin päässyt armeijasta maaliskuulla ja tekisin nyt kevään ja kesän aikana kotonani erilaisia maataloustöitä. Syksyllä aloittaisin opiskeluni Jyväskylässä, mutta edessäni oli viimeinen […]
  • Kimppaa kahden puumanaisen kanssa Olen kuullut usein juttuja toimiston nuoremman väen suusta siitä millainen lihatiski Turun keskustassa oleva hiukan vanhemman väen tanssiravintola on. En koskaan kommentoinut juttuja mutta […]

Jätä kommentti