Vanhempaa naista kylpylässä osa 1

Saavuimme kaverini Samin kanssa kylpylähotellin pihaan ja jo innolla odotimme, että pääsemme peseytymään oikein kunnolla. Olimme olleet muutaman päivän vaelluksella Lapin luonnossa ja nyt paluumatkalla Etelä-Suomeen pysähdyimme yhdeksi yöksi, tarkoituksena viime päivien hikoilun jälkeen hiukan hemmotella itseämme.

Kirjauduimme sisään hotelliin ja heitettiin rinkat hotellihuoneeseen ja ampaistiin kohti kylpyläpuolta. Jo pelkkä suihku tuntui upealta, sauna vielä paremmalta. Paikka oli melko hiljainen, kuten vastaanottovirkailijakin oli sanonut. On kuulemma näin viikolla välillä ihan kuollutta. Tämä sopi meille oikein hyvin, sillä muutamassa päivässä oli jo tottunut hiljaisuuteen.

Istuskelimme saunassa rauhassa tunnelmoiden onnistunutta reissua. Pari vanhempaa ukkoa tuli hetken päästä lauteille ja alkoivat kiskomaan vettä kiukaalle siihen malliin, että ihan kuin olisivat viimeiset kylpemiset meneillään. ”Eikö nuoret miehet kestä kunnon löylyjä!” ukot röhöttivät naamat irvessä. Ei meille moiset löylyt kelvanneet ja poistuttiinkin suihkun puolelle. Sitten huomasimme naisten ja miesten yhteisen höyrysaunan ja päätimme siirtyä sinne. Ajattelimme, ettei siellä varmaan ketään ole, kun oli niin hiljaista ja onhan siellä alastomuus-pakkokin. Kävimme sisään ja istuimme lauteille ja jatkoimme juttujamme, jotka saunaan tulleet himo-saunojat olivat keskeyttäneet.

Hetken istuttuamme tajusin, että muutaman metrin päässä meistä, lähellä naistenpuolen ovea istui hahmo. Höyryä oli sen verran, etten ollut huomannut häntä ollenkaan. Mietin että onkohan siinä nainen vai mies, sillä muodoista en millään saanut selvää. Sami sanoi menevänsä vessaan ja kysyi menemmekö sitten poreisiin lillumaan. Sanoin vain että se sopii, mutta jostain syystä mieltäni askarrutti vieläkin tuon hahmon sukupuoli. Kaverini meni ja minä jäin ajatuksiini. Päätin ottaa selvää ja suuntasin kysymykseni hahmon suuntaan: ”toivottavasti ei häiritty rentouttavia höyrylöylyjä.” Kypsän naisen ääni vastasi: ”ei haittaa ollenkaan. Ette häirinneet. Johan tässä olen yksin istunutkin.” Innostuin suorastaan kun tajusin, että lähellä istui alaston nainen. Hyvä ettei veitikkakin innostunut. Olihan edellisestä saamastani naisen kosketuksesta jo jonkun aikaa, eikä vaellusreissulla nyt tullut oman käden oikeuttakaan käytetyksi, mutta piti ihan ihmetellä miten näin kuumana kävinkin. ”No taidanpa tästä lähteä altaaseen, jotta en alakaan häiritsemään,” koetin pitää juttua yllä ja samaan aikaan tihrustaa, nähdäkseni jotain höyryn läpi. Tajusin kyllä että eihän moinen käytös ole höyrysaunassa sopivaa, mutta jostain syystä ei sillä hetkellä paljoa kiinnostanut. Sitten nainen vastasi yllättäen: ”taidankin lähteä teitä häiritsemään sinne porealtaaseen.” Hänhän flirttailee! Innostuin entisestään ja kutsuin hänet mukaan, ennen kuin poistuin suihkuun. Kaveri siellä jo odotteli ja kun kerroin hänelle että saadaan naisseuraa ehkä poreiden sekaan, innostui hänkin. Toki kerroin etten tiennyt ollenkaan minkälainen nainen oli, mutta ei se tuntunut Samia haittaavan. Taisi hänelläkin olla jo paineita kertynyt, sillä niin hänelläkin silmissä kiilui.

Iloksemme huomasimme, että porealtaita oli muutama, joista kaksi vielä kokonaan tyhjiä. Pulahdimme lämpöiseen veteen ja laitoimme poreet päälle. Koetimme jutella huolettomasti niitä näitä, mutta molemmat kurkimme naisten puolen oven suuntaan, odottaen, vaikka emme edes tienneet mitä odotimme.

Sitten ovi aukesi ja allasosastolle astui arviolta nelikymppinen brunetti. Miellyttävät kasvot ja uhkea kroppa sai meidät hiljaisiksi. Emme kerinneet arvuuttelemaan, onkohan tämä sama nainen, kun hän jo hymyillen astui altaaseen seuraksemme. ja kysyi: ”en kai sentään häiritse?” Kiireesti olimme molemmat vakuuttelemassa että tästä nyt on häiritseminen kaukana. Pääsimme mukavasti juttuihin naisen kanssa, joka esitteli itsensä Maijaksi. Kerroimme viime päivien vaiheista ja siitä että olimme pysähtyneet päiväksi ihan vain rentoutuaksemme.

Maija kertoi olevansa lastensa kanssa vierailemassa vanhempiensa luona, jotka asuivat lähellä. Nyt muksut olivat jääneet mummin ja ukin luo, kun äiti oli halunnut vähän omaa aikaa. Siinä jutellessa kävi myös ilmi, että Maija oli muutama kuukausi aiemmin eronnut lastensa isästä. Pahoittelimme asiaa Samin kanssa vilpittömästi, mutta Maija totesi, että asia ei häntä vaivannut enää, joten mekin voisimme sen unohtaa. Tämän jälkeen olin huomaavinani että tämä nainen selvästi flirttaili meidän kanssa.

Pyöreä allas oli aika pieni ja valtasimme sen kolmistaan täysin, vielä kun kaikki olivat oikein leveästi. Altaan läpimittakin oli niin lyhyt, että jalkamme osuivat jatkuvasti toisiinsa altaan keskellä. Tämä vain lisäsi sähköä välillämme, varsinkaan kun Maija ei tehnyt elettäkään asiaa korjatakseen.

Aikamme altaassa oltuamme ja ajatuksia vaihdettuamme, Sami otti härkää sarvista ja totesi mielivänsä saunaan. Maija sanoi miettineensä samaa ja ehdotti suoraan, että nähdäänkö höyrysaunassa ja jatketaan juttuja siellä. Olimme oikein innoissamme ajatuksesta ja aloimme nousta altaasta, mutta keksin sanoa että naiset toki ensin. Sain Maijalta jännän hymyn vastaukseksi ja saimme Samin kanssa katsoa läheltä kun tuo runsasmuotoinen nainen nousi altaasta edessämme. Uikkarit olivat painuneet hiukan muhkeiden pakaroiden väliin ja huomasin toivovani, ettei kalu housuissani heräisi liikaa tästä upeasta näystä. Kipusimme perässä ja sovimme tapaavamme höyrysaunassa.

Suihkun alla kehuimme Samin kanssa kilpaa Maijaa ja etenkin hänen super-naisellisia muotojaan. Samaan hengenvetoon kiittelimme sitä, että kylpylä vaikutti edelleen ihan yhtä tyhjältä kuin aiemmin. Molemmat riisuimme uikkarit jalasta ja huomasin sivusilmällä, etten ollut ainoa, jolla oli hiukan turvotusta havaittavissa jalkojen välissä. Siirryimme patukat heilahdellen höyrysaunan puolelle ja istuimme alas odottamaan. Miltei heti naisten ovi avautui ja nyt tunnistin muodot heti. Maija tuli sisään ja tervehti iloisesti. ”Tehkääs tilaa siihen väliin, niin eivät muut miehet pääse iholle,” Maija sanoi hihitellen ja mehän tottelimme. Mutta toki sen verran oli jo piru mielessä, että ei sitä tilaa mitenkään metritolkulla jätetty, vaan niin, että saimme tuntea naisen itseämme vasten. Kun Maija kiipesi väliimme, saimme ihailla todella läheltä muotoja, jotka niin läheltä erottuivat hyvin ja samassa tunsin kaluni kovettuvan. Nostin jalat lauteelle ja piilotin kovettuneen kaluni polvien ja vatsan väliin. Maija istui jalat ristissä ja käsillään hiukan tuki rastaita rintojaan, mutta höyryn läpi sivusilmällä ihailin naisen nännejä.

Nyt ei juttu enää luistanut ihan niin liukkaasti, vaan hiljaisia hetkiä osui aina silloin tällöin, mutta mukavaa kaikilla tuntui olevan. Yhtäkkiä Maija kysyi naurahtaen: ”mikäs sulla siellä sojottaa?” Helahdin punaiseksi, mutta ennen kuin ehdin mitään sanomaan, Sami vastasi: ”no onko ihme, kun tuollainen nainen viereen istuu.” Tajusin silloin että kaverini seiväs sojotti kohti kattoa, eikä hän edes sitä koittanut piilotella. ”Ihanaa! Vieläkö mä saan nuorten miesten vehkeisiin eloa?” Maija kihersi. Silloin laskin jalkani alas ja annoin oman kaluni seistä estoitta ja sanoin: ”todellakin saat!” Maija käänsi katseena haaroihini ja jatkoi ihasteluaan: ”ai että sinäkin! Ette tiedä miten kivalta tuntuu tällainen. Tällainen vanha eukko kahden nuoren paljaana seisovan komeuden välissä.” Kiiruhdimme vakuuttamaan että Maija oli paljon muuta kuin vanha eukko. ”Pelkästään sun muotoja katsellessa tuolla altaalla meinasin laueta uikkareihin,” Sami sanoi ja minä jatkoin: ”ja arvaas vaan onko helppo pitää näppejä erossa susta, kun istut siinä kyljessä kiinni?”

Maija laski kätensä ja antoi runsaiden rintojen roikkua vapaana ja sanoi: ”sen kun käyt kiinni.” Samassa hän tarttui molempien kaluihin ja alkoi hyväillä niitä raskaasti hengittäen. Maijan taitavasti kalujamme hyväillessä tarrasin lähimpään saatavilla olevaan tissiin ja puristelin sitä. Se tuntui täyteläiseltä ja hyvin raskaalta. Imaisin nännin suuhun ja Sami antoi samaa hoitoa toiselle rinnalle. Maija huohotti ja alkoi runkata kalujamme kiihtyvällä tahdilla. Samin kanssa hyväilimme naisen muotoja ja koitimme avata tämän haaroja, mutta Maija piti jalat edelleen ristissä.

Hetken päästä Sami ähkäisi: ”ei hitto multa tulee.” Maija huohotti vastaukseksi: ”anna tulla kulta,” ja salamana hän kyyristyi ja ahmaisi Samin kalun suuhun. Pari pään liikettä riitti ja Sami laukesi hiljaa ynähdellen Maijan suuhun.

Maija imi ja nieli huolellisesti joka tipan, antoi suukon vielä terskan kärjelle ja suuteli Samia pitkään suulle. Sitten hän kääntyi minun suuntaan ja kysyi: ”haluatko sinäkin laueta Maija-tädin suuhun?” Sopersin jotain myöntävää ja Maija ahmaisi moloni suuhunsa. Kestin vain hetken pidempään kuin Sami ja kun vartaloni alkoi jäykistyä, painoi Maija aisani syvälle kurkkuunsa ja räjähdin hänen suuhun. Tuhannet tähdet tuikkivat kun pumppasin spermani tuon ahnaan naisen kurkkuun. Hyvä ettei taju lähtenyt kun Maija nuolaisi terskan puhtaaksi. Sain samanlaisen spermanmakuisen suudelman kuin Sami ja sitten Maija nousi ja sanoi: ”nyt pojat pesulle, mutta mikäs se teidän huoneen numero on?” Hän hymyili ja vastasimme yhteen ääneen: ”341!”

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kiihkeä yö kahden naisen kanssa Olimme kavereiden kanssa kotikaupunkini hotelissa sijaitsevassa yökerhossa joskus 1987. Olin silloin 25-vuotias urheileva nuorukainen, jota jostain syystä kiihottivat ja kiinnostivat […]
  • Vanhempaa naista kylpylässä osa 2 Kun Maija oli kadonnut naisten puolen suihkuihin, istuimme Samin kanssa hetken lauteella ja koetimme saada hengityksen tasaantumaan. ”Ei juma mikä nainen!” Sami päivitteli. Nyökytin vain […]
  • Yksi kyrpä kiitos Lauantaina tammikuussa istuin iltaa eräässä mukavassa ravintolassa. Lonkero odotti pöydällä pääsemistään minun 43-vuotiaaseen liikunnanopettajan vatsaani, vaan eipä lonkeroparka […]
  • Vanhemman naisen leikkikaluna Olen 16-vuotias pojankoltiainen, joka asun maalla. Meillä ei ole naapureina, muita kun kesämökkiläisiä. Lähin kesämökki on todella on hieno. Sen omistaa erään ruotsinkielisen rahasuvun […]
  • Synninpäästö osa 4 Nyt täytyy kertoa hieman valaistusta lisää itsestäni. Olen siis näissä aiemmissa osissa melko hätäiseen kertonut näistä lapsuusajan kiimoista. Se on ihan totta että näin kovin kiimainen […]
  • Sanna-lutkan seikkailut osa 2 Sanna on jo ehtinyt hiukan kummastella pitkähköä (olosuhteisiin nähden) hiljaisuutta, kun sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta outo ja samalla viettelevä ilmoitusluontoinen asia […]
  • Lippua tienaamassa osa 1 Mun suosikkibändi oli tulossa kaupunkiin ja mun oli pakko päästä kuuntelemaan niitä, ne jätkät on kaikki tosi unelmakundeja. Just kriittiselä hetkellä netti kuitenki kaatu, ja mun oli […]
  • Kiimainen nuori soitto-oppilas osa 1 Miia tuli oppilaakseni, kun hän juuri täyttänyt 14 vuotta. Emme tunteneet toisiamme aikaisemmin, mutta jo ensimmäisellä pianotunnilla tuntui, että tämän oppilaan kanssa […]

Yksi kommentti artikkeliin ”Vanhempaa naista kylpylässä osa 1”

Jätä kommentti