Vanhemman naisen leikkikaluna

Olen 16-vuotias pojankoltiainen, joka asun maalla. Meillä ei ole naapureina, muita kun kesämökkiläisiä. Lähin kesämökki on todella on hieno. Sen omistaa erään ruotsinkielisen rahasuvun jäsenet. Ansaitsen taskurahaa tekemällä joitakin askereita heidän pihassaan. Kuulen taas auton tulevan pihaan, joten kipaisen pihaan kysymään jos olisi jotain hommia. Sillä he maksavat todella hyvin pikku askareista. Yllätyn kun huomaan, että nyt ei mökille ole tullutkaan herrasväki, vaan rouva oli näköjään lähtenyt juhlimaan naisystäviensä kanssa.

Rouvan nimi on Sofia ja hän esitteli kaksi ystävätärtään, Ingridin ja Emilia. Kaikki olivat tyypillisen yläluokkaisen näköisiä. Erittäin huoliteltuja ja olivat pitäneet myös kropastaan huolta, vaikka ikääkin oli. Sofia oli heistä vanhin, ehkä noin 50 vuotta. Hän oli erittäin hoikka vaalea tukkainen, sinisilmäinen ja lattarintainen. Ingrid oli lähes samanikäinen ehkä hieman nuorempi. Heitä olisi voinut luulla sisaruksiksi, sillä niin samanlaisia he olivat ulkonäöltään. Emilia oli selvästi nuorin, ehkä vähän yli 40 vuotias. Lisäksi hän on brunetti ja ruuminrakenne on myös hieman tukevampi. Lisäksi hänelle on naisjoukun selvästi suurimmat rinnat.

Esittelin itseni kaikille ja kerroin että nimeni on Mikko. Ingrid heitti heti kommentin, että nyt ymmärrän miksi viihdyt niin hyvin täällä Sofia. Sinullahan on oma nuori viihdyttäjä täällä. Minä punastuin ja naiset alkoivat nauraa. Ette usko kuinka nolona olin. Minulle annettiin tehtäväksi hankkia ruokatarvikkeet illan grillijuhlaa varten. Minulla kesti joinkin aikaa hakea tarvikkeet kaupasta. Kun tulin takaisin, niin naiset olivat ottamassa aurinkoa bikineissään.

Menin kysymään mihin laittaisin ruokatarvikkeet. Sofia näytti jääkaapin paikan ja laitoin sinne tavarat. Kun tulin takaisin niin Emilia pyysi minua rasvaamaan selkänsä. Käteni vapisivat kun laitoin rasvaa Emilian selkään ja aloin rasvata sitä. Oloni muuttui tukalammaksi kun Sofia päätti alkaa ottamaan aurinkoa yläosattomissa. Vaikka Sofian rinnat eivät olleet isot, niin kyllä ne minulle aiheuttivat efektiä housuissa. Varsinkin kun Sofia alkoi levittää rasvaa niiden päälle.

Onneksi pääsin pois paikasta, sillä olisin kohta voinut laueta. Minulle annettiin ohjeet tulla illalla uudestaan. Tulin illalla uudestaan ja huomasin, että tuomani siiderit olivat alkaneet hävitä. Sofia pyysi minua laittamaan ensin saunan päälle ja sitten grillaamaan ruokaa. Samalla hän tunki käteeni 100 euron setelin. Yritin estellä, mutta hän vaati minua ottamaan sen.

Lämmitin saunan ja kerroin naisille sen olevan valmis. Menin sitten aloittamaan grillauksen rannassa. Näin kuinka naiset kirmasivat saunasta suoraan järveen. Vaikka naiset olivat minua huomattavasti vanhempia, niin minä selvästi kiihoituin. Sillä en ollut nähnyt turhan montaa alastonta naista vielä elämässäni. Jatkoin grillausta ja sain itseni takaisin normaaliin tilaan. Lopulta naiset tulivat saunasta pois. Huomasin, että alkoholia oli joutu jo jonkin verran sillä puhe ei ollut enää kovin selvää.

Olin hakenut myös kannettavan cd soittimen, joten musiikkiakin oli tarjolla. Tarjoilin naisille ruokaa. Tunnelma oli vapautunut. Sitten Emilia möläytti, että tänne pitäisi saada jotain ohjelmaa. Sitten Sofia hihkaisi, että onhan täällä tuo Mikko, että hän voisi viihdyttää meitä. Olin aivan hämilläni. Mutta naiset alkoivat taputtaa käsiään ja huuta haluamme nähdä paljasta pintaa. Olin todella vaivautunut, mutta ajattelin että mikä ettei.

Liikuttelin kroppaani ja heitin paidan pois. Naiset vislasivat ja huusivat. Seuraavaksi lähtivät kenkäni ja sukkani. Naisten kannustaessa huomasin, että Ingrid pyyhe oli liikkunut pois paikoiltaan, joten hänen pillukarvansa olivat näkyvissä. Tämä vain lisäsi innostustani. Lopulta olin pelkissä pikkuhousuissani. Ajattelin lopettaa tähän, mutta naiset rukoilivat minua heittämään pikkuhousuni pois.

En oikein pitänyt ajatuksesta, sillä olisiko sopivaa olla munasillaan tuntemattomien naisten edessä. Lopulta päätin tehdä sen. Hitaasti käteni vaelsivat pikkuhousujeni luo. Kumarruin ja aloin hitaasti ottaa pikkuhousuja pois jalasta. Meteli vain yltyi ja lopulta olin täysin alastoman kolmen vanhemman naisen edellä. Heilutin kroppaani edes takaisin, jolloin pippelini myös heilui. Emilia ei pysynyt enää nahoissaan, vaan nousi tuolistaan ylös. Hän lähestyi minua ja meni taakseni ja alkoi nytkyttää kroppaani vasten minua. Hänen pyyhkensä tippui, mutta hän ei yhtään välittänyt siitä. Tunsin hänen rintojensa kosketuksen selässäni. Yritin taistella vastaan, mutta penikseni vain jäykistyi ja jäykistyi.

Muutkin naiset olivat tulleet lähemmäksi minua. Kun Ingrid huomasi, että penikseni oli aivan jäykkä niin hän tunki kätensä siihen. Samalla Sofia tunki rintojaan suuhuni. Olin uskomattomassa tilanteessa. Kolme naista hyväili minua eripuolelta. Lopulta uskaltaudun itsekin tekemään jotakin. Käännyin ympäri ja aloin nuolemaan Emilian isoja rintoja. Tähän Ingrid huomautti, että näyttää poika olleen tissin puutteessa.

Yhtäkkiä huomasin Sofian olevan haarat levällään nurmikolla pillu paljaana ja viittoilevan minua luokseen. Menin Sofian päälle ja yritin työntyä sisään, mutta jännitys ja paineet olivat liian suuret. Joten Sofia kaatoi minut selälleen ja itse tuli päälleni. Hän ohjasi kädellään munani sisäänsä ja alkoi liikuttaa lantiotaan. Tätä kesti jonkin aikaa, eivätkä ajatukseni kulkeneet kovin selvästi. Luultavasti siksi, että kaikki veri oli jossain muualla. Ingrid alkoi hermostumaan ja sanoi, että kohtelias isäntä antaa myös vieraitten nauttia.

Tämän kuultuaan Sofia nousi pois päältäni ja tilalle tuli Ingrid. Ingridin tekniikka oli paljon rajumpi ja huomasin nopeasti olevan aivan kiihkon vallassa. Kun lisäksi Sofia tunki pillunsa naamani päälle, niin tiesin etten kestäisi kauaa. Laukesin niin voimakkaasti, että tajuntani taso heikkeni. Makasin nurmikolla yltäpäältä spermassa ja aivan loppu. Munani oli kutistunut muutamaan senttiin. Emilia oli tulossa kohti minua ja sanoin, etten kestä enää mitään ja munani ei ole kunnossa.

Samalla tunsin märän kosketuksen munassani. Siellä Emilia imi munaani. Hämmästyksekseni se reagoi suhtnopeasti imemiseen. Emilian imeminen sai minut aivan hulluksi. Sillä hän vaihteli voimakkuutta ja nopeutta vuoron perään. Kun munani oli saavuttanut taas täyden mitan, niin Emilia kiipesi päälleni. En uskonut jaksavani enää, mutta kun Emilia tunki rintansa eteeni, niin pakotin itseni nuolemaan niitä. Muutenkin oli kiihottavaa katsoa kun Emilian rinnat pomppivat edes takaisin.

Parin minuutin kuluttua, en kestänyt enää vaan laukeaminen oli tosiasia. Olin aivan poikki, mutta Sofia sanoi, että hän oli vielä tyydyttämättä. Sanoin, etten jaksa enää. Mutta Sofia sanoi, että voisin nuolemalla saada hänet laukeamaan. Olin täysin loppu, mutta Sofian ohjauksella löysin paikat, joista hän kiihottui. Käytin kieltäni ja sormiani Sofian tyydyttämiseen. Lopulta huomasin Sofian ruumiin vavahtavan ja tajusin hänenkin lauenneen.

Makasin tämän session jälkeen 15 minuuttia maassa, sillä kolmen naisen tyydyttäminen oli ollut suuri rasitus minulle. Sofia tuli kertomaan, että voin käydä suihkussa heillä. Kun tulin suihkussa, niin naiset olivat vastassa ja kiittivät minua mukavasta illasta. He antoivat minulle 1000 euroa yhteensä illanviertosta. En ikinä unohda sitä iltaa, jolloin kolme vanhempaa naista opetti minua seksin saloihin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kiihkeä yö kahden naisen kanssa Olimme kavereiden kanssa kotikaupunkini hotelissa sijaitsevassa yökerhossa joskus 1987. Olin silloin 25-vuotias urheileva nuorukainen, jota jostain syystä kiihottivat ja kiinnostivat […]
  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin […]
  • Vanhempaa naista saunassa Olin erään kesän 90-luvun puolivälin tienoilla kesätöissä vieraalla paikkakunnalla. Syrjäisellä kerrostalo-alueella asuessa keski-ikäiset tuulipukunaisetkin alkoivat näyttää hyvältä. […]
  • Kiimainen työkaveri Painoin Marken lantiollani seinää vasten ja työnsin mailan haarojen väliin. Vastassani oleva perse tuntui verkkareissa pehmeältä ja isolta. Kiedoin kädet Marken ympärille ja aloin huitoa […]
  • Emäntä kiimassa Olin päässyt armeijasta maaliskuulla ja tekisin nyt kevään ja kesän aikana kotonani erilaisia maataloustöitä. Syksyllä aloittaisin opiskeluni Jyväskylässä, mutta edessäni oli viimeinen […]
  • Vanhempaa naista kylpylässä osa 1 Saavuimme kaverini Samin kanssa kylpylähotellin pihaan ja jo innolla odotimme, että pääsemme peseytymään oikein kunnolla. Olimme olleet muutaman päivän vaelluksella Lapin luonnossa ja nyt […]
  • Panin entistä äitipuoltani oli syksy 2012 ja olin 20v. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla.. Sini laittoi minulle viestiä että on muuttamassa […]
  • Annen rattopoika osa 2 Taas oli hikiset treenit takana ja pyöräilin kotiin. Jätin suihkun väliin, sillä ajattelin käydä suihkussa kotona. Ilma oli kaunis, oli perjantai ja oli mukava katsella vähäpukeisia […]

Jätä kommentti