Sain jättimäistä kullia

Olin eronnut miehestäni noin puoli vuotta sitten 5 vuoden avioliiton jälkeen. Aluksi ero kirpaisi kovastikin, mutta pian sain muuta mietittävää ja lohduketta tyttöjen illoista kaupungin baareissa. Välillä toin kotiin miehiä ihan vain puhtaasti siksi, että minun teki mieli heitä heidän komeutensa ja himojeni vuoksi, ja toisaalta minun teki monesti mieli vain siksi, etten haluaisi lähteä kaupungilta ilman saalista. Tämä kerta oli täysin puhdasta himoa.

Räpläsin rappukäytävässä avainta lukkoon, samalla kun tämän iltainen hoitoni, komea tummatukkainen mies, kosketteli alaselkääni vihjailevasti. Olin hieman humalassa, mutta avaimen saaminen lukkoon ei johtunut siitä, vaan siitä, kuinka paljon halusin saada tuota miestä nyt. Hänen nimeään tietysti en tiennyt – mitä väliä sillä olisi ollutkaan? Sain oven avattua, ja vedin miehen kädestä pitäen sisälle asuntooni.

Eteiseen päästyämme ja valot sytytettyämme mies painoi minut vaatekaappia vastapäätä olevaa seinää vasten. Hän siirsi vaaleat hiukseni sivuun ja ryhtyi suutelemaan niskaani. Miehen ote minusta oli vahva, mikä ei tullut yllätyksenä, sillä miehen lihaksikkuus näkyi hyvin hänen hyvin istuvan valkoisen kauluspaitansa läpi. Suljin silmäni, ja annoin miehen käsien vaeltaa lantiolleni, ja sieltä hitaasti muodokkaalle takamukselleni, jonka kosketteluun hän erityisesti keskittyi. ”Kuules ’puuma'”, mies sanoi leikitellen, matalalla äänellä, ”tätä iltaa et tule vähällä unohtamaan.” Naurahdin, ja lupasin hänelle samaa. Itse ihmettelin hieman miehen puuma-kommenttia: 37-vuotiaaksi olin hyvin säilynyt, ja olihan hänelläkin ikää jopa 26 vuotta, joten ei hänkään mikään aivan poikanen ollut. Kerroin miehelle, että tämä seuraisi minua makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa oli pimeä, mutta katutasolta valaisevat korkeat katuvalot loivat tarpeeksi valoa huoneeseen, jotta näimme toisemme huoneessa. Pyysin miestä jäämään seisomaan makuuhuoneen sängyn laidalle. Samalla kipusin sängyn päälle ja avasin punaisen mekkoni vetoketjun, joka kulki kylkeä pitkin. Riisuuduin mekosta ja keikistelin hetken sängyllä polvet hajallaan stringeissä, rintaliiveissä ja stay-upeissa. Tämän jälkeen riisuin rintaliivini ja asetuin sängylle selälleni. Ulkoa tuleva katuvalo loi valonsa D-kupin rinnoilleni ja koskettelin niitä miehen katsoessa sängyn laidalla. ”Eikö sinullakin ole jotain riisuttavaa?” kysyin mieheltä. Mies ynähti matalalta, ja alkoi nopeasti riisua farkkujaan ja valkoista kauluspaitaansa.

Miehen ottaessa kauluspaitansa pois, huomasin kuinka lihaksikas hän oli. Katuvalo korosti hänen upeita rinta- ja vatsalihaksiaan. Hänen hauiksensa huokuivat voimaa, ja kuvittelin vain kuinka helposti hän saattaisi nostaa minut seinää vasten rakasteltavaksi. Miehen olkapästä käsivarteen kulki tribaalitatuointi, joka itse asiassa sopi hänelle, vaikka tribaalitatuoinnit sopivat aniharvalle ihmiselle. Miehen otettua farkkunsa pois paljastuivat hänen voimakkaat reisilihaksensa. Mies oli kaikinpuolin voimakkaan tuntuinen – toisin kuin ex-mieheni, joka oli 45-vuotias vetelys, jonka maskuliinisuus rajoittui korkeintaan urheilunkatsomiseen. Itse halusin kuitenkin tuntea itseni naiselliseksi miehen käsitelyssä. Tunsin, kuinka tuo mies olisi määrätietoinen seksin aikana.

Kun mies otti tiukat bokserinsa pois – väriä oli mahdoton erottaa pimeähkössä huoneessa – meinasin päästä huudahduksen. En tiennyt, olisinko huutanut ilosta vai kauhusta. Miehen seisoma-asennossa oleva penis oli nimittäin suurempaa kuin mitä olin ikinä nähnyt. Seksifantasiat isosta kullista, olihan minulla niitä toki ollut, mutta nyt vaikutti siltä että pääsisin viimein toteuttamaankin niitä. Valkoista katuvaloa vasten se näkyi pitkänä ja ennen kaikkea paksuna. Pituutta en osannut sanoa, sillä aikaisemmat näkemäni vehkeet eivät ole erityisesti kiinnittäneet huomiotani, vaikka ovatkin suuremmaksi osaksi ajaneet asiansa. Pituuden ei olisi pitänyt yllättää, sillä mies oli hyvin pitkä ja maskuliininen, mutta näin kuitenkin pääsi käymään. Yhden asian tiesin jo nyt – tuo penis kiihotti minua ulkonäöltänsä.

Siirryin lähemmäs sängynreunaa kontiltani. Miehen silmät seurasivat hoikkaa ja treenattua kroppaani, ja leveän lantion liikehtimistä puolelta toiselle. Olin aina ollut tyytyväinen siihen, että vartalossani yhdistyivät naiselliset muodot sekä urheilullisuus. Mies ei ehtinyt sanoa sanaakaan, ennen kuin olin ottanut hänen miehisyydestään kiinni kädelläni ja suukottelin sitä. Suuseksi ei ollut aikaisemmin ollut näin hankalaa, mutta ei niin oudolla tavalla kiihottavaakaan. Sain avata suuni mahdollisimman isolle, jotta sain hänen peniksensä huulteni väliin. Mies urahteli hiljaa, kun liikutin kontillani istuen huuliani hiljalleen hänen lantioseudullaan sijaitsevan kalun kimpussa ja sylki valui hiljalleen sitä alas. Alun pelko alkoi jo kenties laantua: aloin jo kiinnostua, miltä hän tuntuisi sisälläni – en kuitenkaan ollut kokenut mitään tuon suuruista aikaisemmin.

Tästä johtuen en edes pahoittunut, kun mies sivuutti suoraan lämmittelyt ja siirtyi itse asiaan. Hän nosti minut lantioltani ylös ilmaan, ja asetti minut selälleen sängylleni. Samassa tuo arviolta 195-senttinen, hyvin leveä ja lihaksikas mies asettui lähetyssaarnaaja asentoon päälleni. Tunsin, kun mies alkoi liikuttaa penistään sisälleni. Onneksi olin kuitenkin jo pitkän suihinoton aikana ehtinyt todella päästä tunnelmiin, koska muuten seksin aloittaminen olisi ollut vaikeaa. Sentti sentiltä penis työntyi sisääni, kunnes mies pysähtyi. Hyvä niin, sillä minusta tuntui, että yhtään enempää ei olisi mahtunut sisääni. Mies piti minua vahvassa otteessaan käsivarsiensa ja rintakehänsä välissä, ja alkoi hiljalleen tehdä edestakaista, hidasta liikettä päälläni. Yritin olla hiljaa, mutta en voinut estää sitä, ettenkö olisi päästänyt kiihkeätä, huohoituksen ja huudon välimuotoa suustani.

Potkaisin toisella jalalla valonkatkaisijaa huoneessa, jotta näkisin oikealla sivullani olevan vaatekaapin peilin. Näky kiihotti minua: tämä valtava, lihaksikas mies oli päälläni – suoraan sanottuna naimassa minua. Vasta nyt huomasin kokoeromme. Tämä lähes 2-metrinen, leveäselkäinen mies oli sulkenut minut valtavan lihaksikkaiden käsivarsiensa suojiin. Itse olin kuitenkin vain 153-senttinen. Katsoin lumoutuneena, kun mies rakasteli minua kiihtyvällä tahdilla samalla, kun hänen lihaksensa olivat jännittyneinä. Asetin käteni hänen takapuolelleen, jonka lihakset olivat jännittyneinä työntö työnnön perään. Koin, että tuo mies saisi tehdä minulla lähes mitä vain, enkä pahastuisi. Huohotin äänekkäästi, mutta en halunnut vielä miehen laukeavan. Vaadin päästä miehen päälle.

Mies kierähti selälleen, ja asetuin hänen päälleen. Asettelin miehen peniksen sisääni, ja nyt se asettuikin sinne jo aikaisempaa sujuvammin. Asetin käteni tukemaan itseäni miehen hyvin erottuville vatsalihaksille ja aloin liikkua ylös ja alas miehen päällä. Mies tarttui lantiooni suurilla käsillään ja katsoi rintojani. Itse katsoin peilistä meitä. Olin aina pitänyt omista, suurista mutta melko kiinteistä rinnoistani. Mies siirsi kätensä niiden päälle, ja ryhtyi puristelemaan niitä. Näky peilissä kiihotti minua, sillä nuorempi mies, joka ei nähtävästi ollut vielä saanut vanhempaa naista, oli selvästi hurmiossa. Peilistä hän näki sivuprofiilissa muodokkaan takapuoleni hytkyvän ratsahduksen tahdissa. Ratsastuksen aikana tunsin, kuinka miehen penis liikkui ylös ja alas, enkä edes välittänyt enää menikö se täysin pohjaan, sillä pieni kipu ja nautinto olivat yhtyneet toisiinsa, ja olin saavuttamassa orgasmia. Mies alkoi myös urista kovaan ääneen, ja hän tarttui minua lantiostani kiinni. Miehen lauetessa tulin myös itsekin – olen aina pitänyt tunteesta, kun miehen penis sykkii sisälläni orgasmin aikana. Laskeuduin miehen syliin hetkeksi väristen huohottamaan. ”Tämä on otettava aamusta uusiksi”, totesin hänelle.

Heräsin aamulla, kun aurinko paistoi makuuhuoneen ikkunasta sisälle. Avattuani silmät, huomasin, että olin tyhjässä huoneessa. Sängyn lakanat olivat mytyssä eilisillan jäljiltä. En yllättynyt siitä, että mies oli kadonnut, sillä se oli täysin tyypillistä miehistä käytöstä. ”Sääli”, totesin itselleni, sillä mies oli ollut kaikinpuolin hyvinkin miellyttävä. Venyttelin ja nousin ylös sängyltä.

Astelin ympäri keskikokoista asuntoani pukeutuneena mustaan, pitsistä ja silkistä tehtyyn yöasuun, joka ulottui puoleen takamukseeni asti. Ex-mieheni oli ostanut sen lahjaksi minulle, vaikkei tiennyt minun kokoani – tai vaihtoehtoisesti hän oli ostanut liian lyhyen aivan tietoisesti. Asunto näytti aivan samalta kuin edellisenä iltana ennen kuin olin lähtenyt kaupungille, eli toisin sanoen sekaiselta. Toisaalta tänään oli sunnuntai, joten aikaa siivoamiselle löytyisi.

Pian havahduin erääseen kummallisuuteen: kuulin veden lorisevan. Seurasin ääntä kylpyhuoneeseen. Saavuin varovasti ovelle, ja katsoin ovenraosta sisälle. Viime yön seuralaiseni oli päättänyt ottaa oikeuden omiin käsiinsä, ja oli tullut peseytymään. Katselin ovenraosta miestä, ja purin alahuultani vaistonvaraisesti. Mies näytti aivan yhtä miellyttävältä kuin muistikuvieni mukaan edellisiltana. Vieraani ei ollut selvästikään vielä huomannut minua. Ajattelin, että liittyisin hänen seurakseen suihkuun.

Tarkistin ulkonäköni nopeasti ovea vastapäätä olevasta peilikaapista. Riisuin yöasun pois päältäni ja suin hiuksia hieman siistimmiksi. Kävelin naisellisen viettelevästi suihkuverhon eteen ja sanoin: ”Et kysynyt lupaa minulta suihkun käyttämiseen.” Mies sanoi, että hän ei viitsinyt herättää minua. ”Ei sillä ole väliä, nyt on minun vuoroni, ja tulen sinne joka tapauksessa”, vastasin hänelle. Raotin suihkuverhoa, ja astuin lämpimään suihkuun miehen kanssa.

Suihkussa seisoin tuon kookkaan miehen edessä. Pääni ulottui juuri ja juuri hänen rintakehänsä korkeudelle. En viitsinyt katsoa ylöspäin hänen kasvoilleen, sillä en tiennyt mitä hän ajatteli siitä, ettei hän päässyt livahtamaan asunnosta kaikessa rauhassa ulos. Sen sijaan katselin, kuinka suihkuvesi valui seuralaiseni suurta ja voimakasta rintakehää pitkin, alas vatsalihaksiin asti. Teeskentelin peseväni vatsanseutua hetken – mikä oli sinänsä heikko hämäys, sillä minulla ei ollut käsissäni edes saippuaa – mutta kiinnitin huomiota lähinnä hänen penikseensä, jonne suihkun vesivana päättyi. Olin nähnyt miehen vehkeen eilen vain täydessä toimintakunnossa, mutta kokoa sillä piisasi velttonakin. Uppouduin ajatuksiini, kunnes mies keskeytti minut: ”Tarvitsetko jotain?” Säpsähdin ajatuksistani ja hetken epäröityäni vastasin: ”Voisitko pestä minut? Näin ikään kuin palveluksena suihkun käytöstä.” Olin päättänyt, että tällä kertaa minä viettelen miehen. Eilisiltana olin kuitenkin käytökselleni epätyypillisesti ollut liian päällekäyvä.

Mies käänsi minut ympäri, ja painoi minut hienovaraisesti seinää vasten. Rintani painautuivat kaakelipintaa vasten ja otin käsillä tukea seinästä. Mies saippuoi kätensä ja alkoi pestä selkääni. Suuret kädet vaelsivat yläselkääni pitkin. Mies kommentoi pestessään, että nähtävästi olen urheillut paljon. Ynähdin myöntävän vastauksen miehelle, mutta en kommentoinut asiaa enempää. Hetken kuluttua mies siirsi kätensä alaselälleni. Notkistin selkääni vaistonvaraisesti, työntäen takapuoltani hiukan taaksepäin. Mies vastavuoroisesti otti pienen askeleen minua päin. En tiennyt oliko se sattumaa, vai reagoiko mies minun eleeseeni. Mies siirtyi saippuoimaan takamustani. Ensin hän saippuoi pakarani ulkosivut – tuntui kuin hän olisi kokeillut takamukseni kiinteyttä. En tuntenut oloani lainkaan epävarmaksi, sillä takamukseni oli hyvässä kunnossa. Tämän jälkeen mies siirtyi pakaroiden sisäsivuille, jolloin hänen suuret sormensa vaelsivat erogeenisten alueiden tienoille. ”Taidat pestä melko perusteellisesti?” kysyin mieheltä, joka jatkoi koskettelemista samaan tapaan kuin ennenkin. Tunsin, että tämä ei kauaa pysyisi pelkkänä pesemisenä.

Jokin oli alkanut painaa alaselkääni. Miehellä oli alkanut nähtävästi seisomaan. Hymähdin tyytyväisesti itselleni, jolloin mies käänsi minut ympäri, ja painoi selkäni seinää vasten. Mies katsoi minua palavasti silmiini, samalla kun huuhteli käsiään valuvan veden alla. Mies kumartui suutelemaan minua intohimoisesti, mihin vastasin samalla lailla. Suutelun aikana otin miehen peniksen otteeseeni. En saanut kättäni kokonaan miehen elimen ympärille, mutta sain silti siitä hyvän otteen, ja aloin liikuttaa kättäni hiljalleen ylös ja alas. Mies lakkasi suutelemasta ja suoristi selkäänsä murahtaen nautinnosta. Käteni liukui pitkin miehen suurta penistä hänen alkukantaisen ääntelynsä tahdittamana. Katsoin sitä samalla kun peniksen kärki turposi entistä kookkaammaksi. Köyristin selkääni, jotta voisin ottaa peniksen suuhuni, mutta totesin, että näin kärki oli liian paksu, jotta saisin sitä suuhuni. Naurahdin miehelle, että en on sillä minunkin suullani rajat.

Mies naurahti matalalta vastaukseksi, ja painoi selkäni uudestaan seinään. Hiukseni olivat märät, ja vesi valui pitkin suuria rintojani. Rintojen kaarien jälkeen vesi valui vatsalihasteni muodostamia uria pitkin jalkojeni väliin. Moni nainen olisi kateellinen lihaksille, joita minulla vielä tässä iässä oli: naisellisista muodoistani huolimatta lihakseni erottuivat jonkin verran ihon läpi. Monet olivat ihmetelleet myös selvästi tavallista lihaksikkaampia pohkeitani, jotka olivat monien aiempien vuosien aktiivisen tanssin tulosta – niinkuin monet muutkin lihakseni. Mies katseli hetken aikaa tätä näkyä, selvästi mielissään. Tämän jälkeen hän siirsi kätensä alapääni luokse, ja työnsi kaksi sormeaan sisälleni. ”Aaahhh!” huudahdin. Mies alkoi hieroa minua sormillaan. Suljin silmäni ja keskityin nautintoon – sekä itseni pystyssä pitämiseen. Mies painoi minua vahvalla vasemmalla kädellä itseään vasten, jotta pysyisin pystyssä. Pian mies laittoi sisään vielä kolmannenkin sormen, mikä tuntui taivaalliselta. Huohotin miehen käsittelyssä kiimaisena. ”Älä lopeta, älä lopeta…”

Mies kuitenkin nosti minut vahvoille käsivarsilleen ja laski minut selälleen pesukoneen päälle. Siellä mies nopeasti työnsi peniksen sisälleen, mikä sai minun koko vartaloni värähtelemään vaiston varaisesti. Mies kuitenkin nosti minut jälleen käsivarsilleen, ja painoi minut oviaukkoon, ovenkarmia vasten. Siinä hän alkoi naida minua niin, että peilikaappi jäi oikealle puolellemme. Katsoin, kuinka mies piti minua käsissään kuin kevyttä esinettä. Hän nosti ja laski minua tahdikkaasti, jolloin hänen peniksensä upposi kerta toisensa jälkeen sisälleni. Tämä mies todella osasi saada minut tuntemaan itseni naiseksi. Vielä eilen olin pohtinut, miten voisin ikinä saada tuon peniksen mahtumaan itseeni, mutta nyt jo mietin, että miten eläisin ilmankaan?

Katsoin meitä peilistä, kunnes mies laski minut vatsalleni pesukoneen päälle. Pesukoneen päälle oli laskettu pyykkejä, sekä miehen vaatteet, joten se oli tarpeeksi pehmeä paikka naimista varten. Jäin ikään kuin linkkuveitsiasentoon pesukoneen päälle, jolloin jalkani olivat ylävartaloon nähden 90 asteen kulmassa, ja takamukseni oli todella tyrkyllä miehelle. Näyttikin siltä, kuin hän olisi hetkeksi jäänyt ihailemaan alapäätäni, ennen kuin asetti kalunsa jälleen sisääni. ”Voi luoja”, huohotin. Mies oli nyt tuntuvasti isolta tuntuva asennosta johtuen. Silti, hän tuntui ihanalta. Hän otti tukea painamalla kätensä alaselkäni päälle, jolloin pysyin tiukasti pesukoneen päällä samalla kun hän työnsi kiihtyvässä tahdissa itseään sisääni, ulos, sisääni, ulos. ”Ahh, lisää… lisää!” mourusin. Mies jatkoi kiivaassa tahdissa. Silmissäni alkoi sumeta ja huusin niin suoraa huutoa, että ymmärsin myöhemmin hävetä aiheuttamaani meluhaittaa. Haukoin henkeä samalla kun pilluni puristi miehen penistä. Pian havahduin siihen, että myös mies oli tulemassa sisääni. Naureskelin hieman pöllämystyneenä, ja nousin makuullani kyynärpäiden varaan ja työnsin takapuoltani hieman vitsaillen miestä kohden, joka oli huohottamassa minuun nojaten.

Seksin jälkeen mies puki päällensä, ja minä laitoin taas yöasuni päälle. Mies laittoi ulkokengät jalkaansa avasi oven. Hän katsoi minua hetken, kunnes sanoi: ”Ehkä näemme vielä.” Naurahdin ja sanoin hänelle takaisin: ”Ehkä. Ehkä saan silloin myös luottokorttisi ja auton avaimet.” Mies naurahti, ja meni rappukäytävään sulkien oven perässään.

Katsoin yksinäni taas asuntoa. ”Tänään pitäisi siivota.”

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Panin entistä äitipuoltani oli syksy 2012 ja olin 20v. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla.. Sini laittoi minulle viestiä että on muuttamassa […]
  • Iskin nuoren kundin bussista -"Haluatkos Sami viettää elämäsi yön kanssani?" kysyin nuorukaiselta noustuamme pois bussista. Olin huomannut hänen nimensä urheilukassissa hetki sitten ja suoruuteni hämmensi pojan […]
  • Leskirouva ja nuoren kundin kulli Aamuaurinko pilkisteli juuri ja juuri kattojen yläpuolella enteillen lämmintä keskikesän päivää. Pienen etelä-suomalaisen kaupungin ihmiset heräilivät aamuaskareihinsa. Linnut visersivät […]
  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin […]
  • Emäntä kiimassa Olin päässyt armeijasta maaliskuulla ja tekisin nyt kevään ja kesän aikana kotonani erilaisia maataloustöitä. Syksyllä aloittaisin opiskeluni Jyväskylässä, mutta edessäni oli viimeinen […]
  • Ihana kypsä nainen Olen tapaillut jo pidempään itseäni huomattavasti vanhempaa naista. Suhde alkoi eräistä naistentansseista ja ikään kuin vahingossa. Kuitenkin se on ollut sellaista mukavaa ja rentoa […]
  • Panoseuraa baarista Tapasin Tuulan paikallisessa ravintolassa johon olimme kavereiden kanssa menneet saunaillan päälle jatkoille. Juttelimme poikien kanssa niitä näitä tiskillä kun huomasin vaalean […]
  • Leskirouva puutteessa Mökkimme naapurina on 45-vuotias leskirouva, hiukan pyöreä pitkätukkainen tummakutri. Hän sattui viime kesänä laiturille joka sijaitsee katseilta suojassa samalla kun meloin kanootilla […]

Jätä kommentti