Kummitädin lahja

Olo oli vielä iltapäivästäkin kuin haudasta nousseella miehellä, jonka pään sisällä pieni vasara armottomasti paukutti. Eiliset 20-vuotissynttäripippaloni olivat menneet vähän rajummiksi ja viinaa oli tullut juotua useampi annos. Olipahan ainakin ollut hauskaa ilmeisesti, muisti tosin vähän petti illan päälle. No kello näytti jotain kuuden maissa iltapäivästä, kun puhalsin jälleen alkometriin. Minun täytyi lähteä viemään kummitätini kotiinsa 140 km päähän ja hakea samalla synttärilahjani, jonka kummitätini Ritva sanoi unohtaneensa kotiin. Ritva oli muistaakseni 48-vuotias nainen ja sen kyllä näki jo kasvoista. Missiä hänestä ei enää olisi saanut. Tosin ei häntä rumaksi voinut sanoa. Mielestäni ihan hyvän näköinen ikäisekseen, vaikka painovoiman vaikutus näkyi jo hiukan joka puolella ja vatsaankin oli päässyt kerääntymään pieni vararengas.

Puhalsin nyt nollia, mutta päätäni jyskytti armottomasti eikä olo muutenkaan ollut paras kokemani. Otin Buranan ja päätin sitten, että lähdettäisiin hiljalleen matkalle. Ja matkalle lähdettiinkin, tuskaiselle reilun parin tunnin ajomatkalle.

Matka alkoi hiljalleen olla ohitse ja vastaantuleva kyltti kertoi matkaa olevan vielä hiukan vajaat 20 km, ja siinä minulla iski illan krapulaseisokki. Vehkeeni pamahti ilman syytä pystyyn ihan loppusuoralla ja nolona yritin epätoivoisesti peitellä sitä kummitädiltäni. Luulinkin onnistuneeni, kunnes pääsimme perille ja Ritva kysyi, miltä tuntui ajaa 20 kilometriä teltta pystyssä. Muutuin punaiseksi enkä osannut vastata mitään, mutta onnekseni Ritva otti tilanteen haltuunsa ja käski minun käydä sisällä kylppärin puolella hoitamassa asia, ettei tarvitsisi tien päällä kädettää. Olin niin nolona, että olisin voinut saman tien painua auton alle ja kaivaa kuopan maan ytimeen piilopaikakseni. Hävetti kamalasti, mutta myönnyin ehdotukseen ja lähdettiin sisälle.

Kylppärissä riisuuduin ja laskin lämmintä vettä ammeeseen. Kylppärin oveen koputettiin ja Ritvan ääni pyysi minua avaamaan. Kiskaisin äkkiä bokserit takaisin jalkaan ja menin ovelle odottaen sen takana seisovan seksinnälkäisen kummitädin pelkässä kylpytakissa. Mutta odotukseni kaatuivat oven avattuani. Ritva seisoi edessäni samoissa vaatteissa, jotka hänellä oli ollut päällään koko päivän. Hän ojensi pyyhkeen ja yllätti minut kysymällä, haluaisinko mitään apuvälinettä tai voidetta ja pyysi minut mukaansa katsomaan, jos löytyisi jotain, josta pitäisin. Hämmästyneenä seurasin Ritvaa hänen makkariinsa ja ihmettelin, miten suoraan jotkut kehtasivat asioita esittää.

Ritva nosti komerosta laatikon ja avasi sen kumoten kaiken sisällön sängylle. Laatikosta vyöryi esiin iso jellydildo, pari erikokoista vibraattoria, kaksipäinen pitkä lötködildo, pari tuubia vedenpitävää liukuvoidetta, kahdet pehmustetut käsiraudat, sormivibra, anaalitappi, strap on -dildo ja suukapula. Hän sanoi, että saisin lainata niistä mitä halusin. No, hiukan epäröiden otin läjästä ensin kyrvän muotoisen, 20 cm pitkän ja 3,5 cm paksun vibraattorin, 30 cm pitkän ja 5,5 cm paksun jellydildon ja tuubin liukuvoidetta. Sanoin niiden riittävän. Ritva hymyili ja kertoi pitävänsä rohkeista miehistä. Miehistä, jotka eivät turhaan häpeä omia tarpeitaan.

Istuin ammeen reunalla alastomana tutkaillen liukastetuubia kädessäni. Avasin korkin, pusersin hiukan voidetta sormenpäähäni ja tunnustelin liukkautta etusormea ja peukaloa yhteen hieroen. Tuntui mukavan kitkattomalta aineelta, joten pursotin sitä kämmenelleni ja aloin hieroa kaluni vartta liukkaaksi. Hetken kuluttua nousin ammeen reunalta ja polvistuin lattialle levittäen jalkojani ja aloin hieroa samaista ainetta pepulleni. Sormi upposi liukasteen ansiosta vaivattomasti anaaliini, kohta jo toinen sormi perässä. Asento oli hiukan hankala, joten nousin ylös ja nappasin vibraattorin käteeni.

Laskeuduin ammeen lämpimään veteen nostaen jalkani reunoille. Ohjailin vibraattoria anaaliani kohti ja aloin hitaasti painaa sisään lisäten samalla värinää. Sydämeni alkoi paukuttaa tahdikkaammin oloni muuttuessa himokkaasta järjettömän himokkaaksi ja aloin runkata peppureikääni vibralla. Samalla runkkasin hitaasti kyrpääni toisella kädellä ja tunsin, kuinka kliimaksi alkoi lähestyä, mutta päätin, ettei vielä ollut sen aika.

Hitaasti vedin vibraattorin ulos sisältäni ja asetin lattialle ottaen tilalle dildon. Voitelin sen nopeasti ja päässäni pyöri vain ajatus siitä, mahtuisiko se edes sisääni. No, sehän selviäisi vain yhdellä keinolla ja asettelin dildon päätä reiälle. Aloin painaa sitä reikääni vasten ja se sattui hiukan eikä tuntunut menevän sisään. Päätin saada sen sisälleni vaikka väkisin ja keksin koettaa istua sen päälle, jos saisin dildon omalla painollani survottua sisään. Mikään ei ole tuntunut yhtä aikaa niin hyvältä ja niin kivuliaalta kuin tämän dildon väkisin tunkeminen sisään ja meinasin laueta, kun se viimein pusertui tiukkaan anaaliini. En kestänyt enää ja aloitin aggressiivisesti runkata sekä kyrpääni että peppuani ja laukesin.

Kaikki lihakseni lysähtivät rennoiksi ja jäin ammeeseen makaamaan vedettyäni dildon ulos pepustani. Kyrpäni veltostui tyydyttyneenä ja suljin silmäni hetkeksi. Tuntui kuin kaikki krapula olisi lähtenyt lastin mukana pois jääden ammeeseen lillumaan.

Laskin ammeesta vedet pois, pesin itseni, käyttämäni välineet ja tarkistin, ettei ammeeseen jäänyt ikävää spermaläiskää lillumaan. Kuivasin itseni pyyhkeellä, puin vaatteet päälleni ja lähdin palauttamaan Ritvalle hänen lelujaan.

Makuuhuoneen ovi oli kiinni, joten koputin ja avasin sen varovasti. Nähdessäni, mitä huoneessa tapahtui, vehkeeni alkoi jälleen kovettua. Ritva makasi selällään alastomana, reidet levällään survoen ahnaasti vibraattoria vakoonsa ja hieroen klitoristaan sormivibralla. Rykäisin ja pyysin anteeksi häiriötä. Ritva nousi istumaan ja otti vibraattorin ulos kosteasta vaostaan näyttäen sitä minulle. Hän nuolaisi sitä ja otti sen huuliensa väliin, teki pari imuliikettä ja sanoi, että se voisin olla minä. Jähmetyin paikalleni ja päässäni alkoi pyöriä. Himoni olivat tulleet takaisin enkä halunnut mitään muuta kuin työntyä tuon naisen kuumaan pilluun ja laskea lastini sen syvyyksiin. Ritva laittoi vibraattorinsa pystyyn yöpöydälle, levitti jalkojaan nojautuen taaksepäin ja sanoi, ettei hänellä ollut mitään kovaa kyrpää vastaan.

Seisoin sängyn edessä alastomana ja nautin kuumista huulista, jotka työskentelivät ahkerasti kaluni kimpussa. Taivaallinen hyvänolon tunne valtasi minut ja hän lopetti. Ritva käski minun nussia häntä lujaa takaapäin ja asettui sängylle nelinkontin, takapuoli mukavasti sängyn reunalla juuri kaluni korkeudella. Asetuin hänen taakseen paremmin ja vein oikean käteni kostealle pillulle. Tunnustelin sitä ja hieroin kevyesti painaen keskisormen sisään. Ritva voihkaisi ja painoin etusormen myös sisään. Kuuma vako tuntui hyvältä sormieni ympärillä ja ajattelin, kuinka hyvältä se tuntuisi kyrvälleni. Vetaisin käteni pois pillulta, asetin terskani pillun aukolle ja tartuin molemmin käsin pakaroista. Ritva käski minun naida, naida ja lujaa.

Kuuma, kostea ja juuri mukavan tiukka vako tuntui paremmalta kuin osasin kuvitellakaan. Nain tuota jumalaista pillua ahnaasti kivespussien heiluessa edestakaisin. Joka työnnöllä kuului äänekäs lätsähdys Ritvan pepun osuessa alavatsaani vasten. Tunsin, kuinka laukeaminen alkoi jälleen lähestyä ja Ritvan voihkinnasta päätellen hänelläkään ei ollut puutetta nautinnosta. Hiljensin hiukan tahtia ja Ritva vei vasemman kätensä klitorikselleen alkaen hieroa sitä. Sanoin tulevani kohta ja hän käski minua lopettamaan ja ottamaan sen ulos. Tein niin.

Ritva kierähti sängylle selälleen ja levitti jalkansa jälleen. Hän käski minun tulla päälleen ja jatkaa panemista. Kerroin hänelle, etten kestäisi enää kauaa, mutta hän halusi jatkaa naimista silti. Ryömin kummitätini päälle ja painauduin uudestaan hänen ihanaan vakoonsa ja aloin liikutella lantiotani ylös ja alas. Ritva käski minun tulla sisälleen ja tunsin, kuinka pillu alkoi supistella kaluni ympärillä saaden minut laukeamaan. Sykkivä melani laski spermaa kummitätini tiukkaan pilluun ja hän voihkaisi. Jäimme yhdessä sängylle makaamaan.

Heräsin sängyltä alastomana Ritvan vierestä ja katsoin kelloa. 14.00. Minun pitäisi olla koulussa jo. No se koulupäivä jäi kyllä väliin eikä harmittanut yhtään. Ritvan kanssa kävin vielä suihkussa ja otimme edellisen illan uusiksi kylppärissä ennen kuin lähdin kotia kohti. Hän antoi minulle paketin ja sanoi, että saisin avata sen vasta kotona ja mieluiten yksin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kummitäti kiimassa Olin juuri täyttänyt 14-vuotta, ja päässyt koulusta kesälomalle. Koska ikäni takia en vielä varsinaisiin kesätöihin päässyt olin lupautunut auttamaan kummitätiäni Eevaa 48v kesämökin […]
  • Annen rattopoika osa 2 Taas oli hikiset treenit takana ja pyöräilin kotiin. Jätin suihkun väliin, sillä ajattelin käydä suihkussa kotona. Ilma oli kaunis, oli perjantai ja oli mukava katsella vähäpukeisia […]
  • Nussin ensin tätiä ja sitten serkkua Ajattelin kirjoittaa teille eräästä ihanasta tapahtumasta. Se tapahtui viime kesänä. Olin mopolla menossa tapaamaan tätiäni ja enoani, jotka asuivat n. 20 kilometrin päässä kotoani. Ajoin […]
  • Varusmies saa kunnon kyydit Kello oli viittä vailla kuusi illalla kun saavuin puolijuoksua linja-autoasemalle vain todetakseni sen sulkeutuneen puolituntia aikaisemmin. Silmäilin aikatauluja siinä seinässä ja saatoin […]
  • Kiimainen tätini Äitini 30-vuotias sisko-puoli kutsui minut odottamatta kylään. No, kun hänelle ei pitkä matka ollut, niin lähdin. Hän asui läheisen rivitalon päätyasunnossa. Hän on hyväkroppainen ja […]
  • Panoilla papin rouvan kanssa Olin 18-vuotiaana kesätöissä hautausmaalla. Ajelin ruohikonleikkuria ja kaivelin hautojen ympäryksiä. Se oli kuuma kesä, olin ruskea kuin papu jo kesäkuun lopulla. Eräänä päivänä sain […]
  • Kiimainen kässänope Olin keväällä työharjoittelujaksolla yhteiskoulun alaluokilla. Opettajat olivat yhtä lukuunottamatta reilusti vanhempia naisia. Heidi puolestaan oli noin 35-vuotias, kaunis ja […]
  • Vein opiskelijakundin poikuudet Menin rannalle, kun oli niin aurinkoinen päivä. Suuntasin hiekkarannan laidalla oleville kallioille, missä sai yleensä olla rauhassa. Paikka oli jo varattu. Oli siinä sen verran tilaa, […]

Jätä kommentti