Kimppaa kahden puumanaisen kanssa

Olen kuullut usein juttuja toimiston nuoremman väen suusta siitä millainen lihatiski Turun keskustassa oleva hiukan vanhemman väen tanssiravintola on. En koskaan kommentoinut juttuja mutta se jäi pyörimään mieleen, olisiko tosiaan näin että sieltä saa vanhemman rouvan aina mukaan jos haluaa.

Kerran sitten kun katselin ulos lähtiessäni millaista viihdetarjontaa, tässä samaisessa Aurakadulla sijaitsevassa ravintolassa oli bändi minkä voisin käydä katsomassa. Jo ensifiilis narikkaan tullessa lupaisi sellaista mitä odotinkin. Paljon väkeä ja iso osa melkoisen humalassa. Kiertelin juoman kanssa ravintolaa joka koostuu monesta osasta, hiukan kuin eri ikäisille omat osionsa jotka sekoittuvat täällä kivasti. Keikan jälkeen jään vielä karaokepuolelle jossa totean että kaikista ei ole laulamaan. Baaritiskillä oli 2 naista, ehkä n 45-50 välillä. Toinen tumma ja toisella tummanpunertavat hiukset. Molemmilla oli mekot jotka kertoivat varsin antavasti että kantajillaan on isot rinnat. Nyt en ole hakemassa vaimokokelasta joten tässä kohtaa on vain helpoin selvittää mikä on naisten motiivi olla täällä.

Hivuttauduin heidän viereensä baaritiskille ja kysyin, ”mitäs prinsessat?” Kysymys itsessään oli niin typerä että se avasi hyvin pelin ja päästiin nopeasti juttelemaan niitä näitä. Siirryimme pöytään istumaan ja selvisi että toisen ladyn 45-vuotissynttäreitä tässä juhlitaan, ikäveikkaukseni osui siis melkoisen oikeaan. 45- vuotta täyttävä Liisa oli punertavahiuksinen, ei iso nainen mutta jos on olemassa termi uhkea niin käytetään sitä tässä. Toinen lady Niina oli taas ehkä lyhyempi mutta omasi vielä isommat rinnat. Tämä nyt voidaan mainita kun asut niitä korostivat ja toivat esiin.

Vanha ”mikäs on teidän lempiasento”, kysymys toimi jälleen ja juttu saatiin jossain kohtaa seksiin. Mitään erityistä luurankoa ei naisten kaapeista pikaisella kuulustelulla löytynyt. Ajattelin että tässä kohtaa kannattaa kysyä, jos ei tärppää niin siirryn seuraavaan. Otin hörpyn oluesta ja kysyin, ”lähdetäänkö kolmistaan jatkoille?”. Niina naurahti mutta Liisa katsoi minua hymyillen ja sanoi, ”minä voin lähteä”. Puolet kaupasta oli alhaalla joten pelasin upporikasta tai rutiköyhää ja sanoin, ”eiku haluan panna teitä molempia.” Tässä kohtaa Niinankin hymy hyytyi ja naiset katsoivat toisiaan ja alkoivat nauraa. ”Oletko tosissasi”, Niina kysyi, ”olen”, vastasin ja jatkoin että ”mutkaton pano kolmistaan eikä sen enempää”. Laitoin käden lähempänä minua istuvan Niinan reidelle ja hieroin sitä hellästi. ”Sä olet tosissasi”, Liisa totesi ja naurahti. ”Miten on, mennäänkö” totesin ja katsoin kumpaakin vuorotellen.

Enemmän humalassa oleva Niina nousi ensin ja sanoi, ”mennään” ja lähti kävelemään poispäin vetäen minut kädestään mukaan. Liisa seurasi naureskellen perässä joten kolmikkoajelun ainekset olivat tässä kohtaa kasassa. Takkeja narikassa jonottaessamme seisoin naisten keskellä ja kourin avoimesti heitän takapuoliaan. Kummassakin oli siellä isosti naista, toinen käytti alushousuja ja toinen ei. Numerot ovat osa työmaailmaani niin voisin toteta että 50% baareista seuraa hakemista naisista ei käytä alushousuja.

Jonotimme tolpalla taksia ihan ravintolan edustalla ja mietimme mihin menemme. Minulla ei ollut pienintäkään ajatusta viedä tätä pilluparvea kotiini joten naiset miettivät keskeneen kumman kotiin mennään. Niinan asunto valikoitui jatkopaikaksi ja taksille annettiin osoite. Taksi pudotti meidät Kaivokadulle missä nousimme ulos ja kävelimme rapun ovelle. Ahtauduimme kaikki pieneen vanhaan missiin missä oli haitariovi. Hississä suutelin poskelle kumpaakin naista ja rutistin heitä itseäni vasten.

Menimme asuntoon sisään, asunto oli jollain tavalla kuin -70 luvulta. Kaikki oli siistiä ja ehjää mutta kalusteet olivat joko vanhoja tai uusvanhoja. Jokatapauksessa asunto oli todella tyylikäs muhkeine sohvineen. Niina kaatoi meille viiniä. Istuimme sohvalle vierekkäin. Suutelin Liisaa ja samaan aikaan koskettelin Niinan reisiä. Sen verran kävimme jo ravintolassa käytäntöä läpi että naiset eivät missään nimessä haluaisi keskenään mitään puuhata, mutta saaliin jako oli kummallekin sääntöjen piirissä. Käännyin toiselle puolelle ja suutelin Niinaa, samalla vertailin miten erilaiselta nämä naiset maistuivat.

Liisa istui hajareisin syliini, avasin mekkoa takaapäin ja vedin sitä alas. Isot rinnat pullahtivat vapaaksi, puristin niitä yhteen ja otin niitä vuorotellen suuhuni. Puristelin samalla Liisan persettä ja nostin mekkoa ylös. Liisalla ei ollut alushousuja vaan nainen oli edessäni pillu paljaana, pelkät stay-upit päällä. Paljaat pakarat tuntuivat lämpimältä käsiini. Vieressä istuva Niina suuteli minua samalla kun kourin hänen kaveriaan kaikkialta. Liisa peruutti lattialle polvilleen ja alkoi avata housujani kaivaen kaluani esiin. Samalla käännyin hiukan Niinaan päivä ja puristelin hänen rintojaan mekon päältä. Niinalla oli vielä isommat rinnat, hyväilin niitä ja suutelimme samaan aikaan. Niinalla oli todella pitkä ja märkä kieli minkä liike suussani yhdistettynä siihen että toinen naisista imee samaan aikaan kaluani sai aikaan epätodellisen tunteen. Vähän kuin noutopöytä mistä voi maistella kaikkea hyvää.

Liisa rullaili kumia kaluni päälle ja nousi ylös, kääntyi selkä minuun päin ja istui syliini. Pidin Liisaa hiuksista kiinni ja samalla hyväilin vieressä istuvaa Niinaa. Liisan rinnat pomppivat ratsastamisen tahtiin ja puristelin niitä toisella kädelläni. Niina vieressäni sanoi Liisalle että nyt on hänen vuoronsa. Liisa nousi ylös ja alkoi samalla tiputtaa mekkoaan kokonaan pois. Nousin ylös ja nostin Niinan ylös, työnsin hänen vatsalleen sohvan ison pehmeän päädyn päälle. Niina odotti takapuoli pystyssä mitä seuraavaksi tapahtuu. Ajatukseni oli riisua mekko mutta kiireessä ja sen hankala riisumisen sijaan venytin sukkahousuja ja revin niihin ison reiän. Otin pikkuhousuista kiinni ja siirsin niitä sen verran sivuun että pääsin sormeilemaan Niinan pillua. Nuolaisin sormia ja työnsin sormin hitaasti sisään, kaluni oli edelleen Liisasta liukas, otin siitä kiinni ja ohjasin sen Niinan sisään. Asento oli mitä paras kovaan rynkyttämiseen, Niina oli tiukasti sohvan päätyä vasten takapuoli kutsuvasti pystyssä. Kroppani läiskytti Niinan pakaroita vasten, nostin samalla mekkoa ylöspäin yrittäen riisua sitä. Liisa seisoi vieressäni ja kuljetteli käsiään pitkin selkääni.

Sohva nitisi liitoksistaan kun panin Niinaa hullun raivolla, samalla työnsin kieltäni Liisan suuhun. Nämä kaksi naista ovat kyllä täysillä mukana mietin ja läpsäyttelen samalla Niinaa pakaroille. Haluan taas vaihtaa, nousun ylös ja otan kumin pois. Nousin seisomaan ja käskin ladyt sohvalle istumaan. ”Nyt saatte imeä mun kullia”, komensin ja heiluttelin sitä kädessäni. Naiset kosketelivat kaluaan mutta selvästi varoivat koskemasta toisiaan. Niina otti kaluni suuhunsa ja Liisa hyväili kiveksiäni.

Puristelen kummankin rintoja ja painan Niinan päästä tahtia kun hän imee minua. Välillä vuorot vaihtuvat mutta meno pysyy yhtä kovana. Liisa nousee ylös ja kääntyy sohvalle polvilleen nojaten käsillään selkänojaan. Työnnän Niinan istualleen sohvalle ja annan hänen jatkaa kullini imemistä. Samalla työnnän sormeni Liisan sisään ja runkkailen niillä samalla kun Niina minua, kuola valuu suupielistä ja Niinan naama on kuolasta märkä. Niina istuu hajareisin revityt sukkahousut yhä jalassaan. Otin sohvalta uuden kumin, laitoin sen päälle ja sormeilin kontallaan sohvalla olevaa Liisaa. Niina alkoi riisua itseään samalla kun työnsin kaluni kerralla sisään ja aloin rynkyttää Liisaa.

Hirveän helliä otteita ei tämän pilluparven kanssa ollut vaan luokittelisin tämän sarjaan siistit kännipanot tai kokemuspanot. Puristelin Liisan panemisen tahtiin heiluvia rintoja ja vedin häntä välillä tukasta. Niina istui sohvalle viereen katsellen meininkiä. Työnsin sormia Niinan suuhun omistajan elkein, märkä suu tuntui hyvälle sormissakin. Halusin vaihtaa taas naista, vetäydyin ulos ja tulin polvilleni sohvan viereen. Niinan pillu oli juuri oikealla korkeudella ja työnnyin suoraa sisään. Nyt joko tilanne tai nousuhumala teki sen että viereen tullut Liisa uskalsi suudella Niinaa. Näky oli kyllä varsin kiihottava, toinen selällään, rinnat heiluivat panemisen tahdissa ja toinen kontallaan sohvalla suudellen toista. Koskettelin peukalolla Niinan klitorista samalla kun toinen käteni kouri kaikkea mihin ylettyi. Kumarruin imemään nännejäa ja työnsin kieltäni Niinan suuhun.

Halusin vielä Liisaa ja pyysin Liisan kontalleen sohvalle. Menin hänen taakseen ja työnsin kullisi sisään. Niina jäi taakseni istumaan, otin Niinan kädestä kiinni ja ohjasin se jalkojeni väliin takakautta, ”hyväile mun palleja”, ohjeistin ja jatkoin panemista. Puristelin Liisan rintoja ja välillä levittelin pakaroita nähdäkseni suoraan kun kalu uppoaa märkään pilluun. Niinan märät sormet koskettelivat kiveksiäni ja se jos joku kyllä osui ja upposi tässä kohtaa, pidän siitä kun aktin aikana kiveksiä kosketellaan ja tässä tilanteessa oli lisänä vielä kaikki muutkin jännitteet.

Niinan sormet koskettivat vahingossa myös Liisan pillua joka sähsähti mutta jatkoi huokailua. Lisäsin tahtia ja huoneen täytti äänekäs panemisen läiske. Sohva nitisi ja paukkkui seinää vasten. Kukaan ei tässä kohtaa enään kiinnittänyt ääniin huomiota.

Mielessäni kävin läpi vaihtoehtoja mihin heitän lastini. Mutta koska tilanne oli kuin pornoelokuvasta niin mennään samalla teemalla loppuun asti ajattelin. ”Haluan laueta teidän päälle” sanoin ikäänkuin ohjeeksi tulevasta. Halusin vielä kerran Niinaa ja käskin hänet kontalleen sohvalle, vaihdoin naista ja jatkoin suoraan samalla tahdilla. Liisa vieressä kuljetteli käsiään kropallani ja vei sen välillä kalulleni asti. Ottaen välistä siitä kiinni samalla kun panin Niinaa, toisella kädellä jalkovälissä kosketellen kiveksiäni.

Multa tulee ihan just, sanoin ja käänsin Niinan selälleen. Liisa meni viereen istumaan, otin kumin pois ja tartuin Liisaa tukasta kiinni ja työnsin kullini brutaalisti hänen suuhunsa. Niina katsoi vieressä kun vedin päästä rajusti tahtia ja panin Liisaa suuhun. ”Oletteko valmiina?” kysyin ja katoin ladyjä silmiin. Vedin kullin ulos Liisan suusta ja kaadoin hänet Niinan viereen sohvalla. Nostin toisen jalan sohvalle kuin olisi astumassa heidän ylitseen. Olin kullistani kiinni runkkailin sitä ja mietin jo mielessäni mihin ensiosuma lähtee. Valtava mielihyvin tunne purkautui koko kroppaan kun laukesin ja katsoin miten lastia roiskuu heidän päälle, kumpikin puristi silmiään tiukasti kiinni mutta kaikki osumat jäivät rinnoille ja kaulalle. Puristin viimeisetkin tipat ja valutin ne Niinan vatsalle. Katsoin kahta mällillä kuorrutettua puumanaista edessäni ja levittelin vielä kädellä lastit ympäriinsä. Katsoimme kaikki toisiamme ja naureskelimme kuin teini-ikäinen porukka pahanteon jälkeen.

Joimme viinin loppuun ja itse poistuin kotiini. Tämän jälkeen olen Liisaa tavannut pari kertaa myös yksikseen.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Lamppua vaihtamassa Asuin kerrostalossa pikkupaikkakunnalla. Olin 20-vuotias opiskelijapoika. Alakerrassani asui vanhempi n 50-vuotias eronnut rouvashenkilö, jonka kanssa olin useasti jutellut elämän menosta […]
  • Hetket anopin kanssa Olimme avovaimon ja anopin kanssa parin viikon reissulla Kanarian lämmössä ja kelit olivatkin varsin mukavat ja lämpimät. Alkuloma menikin lähinnä aurinkoa ottaen, sillä naisväki halusi […]
  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin […]
  • Nuori kundi ja kiimainen naapurin rouva Ai että kesälomalla voi olla tylsää! Istuskelin vanhempieni luona, isossa paritalossa ypöyksin, ulkona kunnon helle, mutten keksinyt mitään järkevää tekemistä. Vanhempani olivat mökillä […]
  • Kiimainen työkaveri Painoin Marken lantiollani seinää vasten ja työnsin mailan haarojen väliin. Vastassani oleva perse tuntui verkkareissa pehmeältä ja isolta. Kiedoin kädet Marken ympärille ja aloin huitoa […]
  • Kevätkiimaa "Brüünoo! Hyvvää kalijaa!" raikaa jo Henkan huuto, kun saavun kaverin kotitilalle kylään. Heillä on iso hevostila, joka jäi Henkan ja hänen äitinsä hoidettavaksi Henkan isän kuoltua. […]
  • Vanhempaa naista kylpylässä osa 2 Kun Maija oli kadonnut naisten puolen suihkuihin, istuimme Samin kanssa hetken lauteella ja koetimme saada hengityksen tasaantumaan. ”Ei juma mikä nainen!” Sami päivitteli. Nyökytin vain […]
  • Varusmies saa kunnon kyydit Kello oli viittä vailla kuusi illalla kun saavuin puolijuoksua linja-autoasemalle vain todetakseni sen sulkeutuneen puolituntia aikaisemmin. Silmäilin aikatauluja siinä seinässä ja saatoin […]

Jätä kommentti