Kevätkiimaa

”Brüünoo! Hyvvää kalijaa!” raikaa jo Henkan huuto, kun saavun kaverin kotitilalle kylään. Heillä on iso hevostila, joka jäi Henkan ja hänen äitinsä hoidettavaksi Henkan isän kuoltua.

Suuntaan terassille, jossa nauttimassa auringon lämmöstä ovat lapsuuden kaverini Henkka, hänen kuuma 45-vuotias äitinsä Tarja ja hänen uusi miesystävänsä Jari. ”Iso mies, pienet munat”, kuten Henkka aina Jarista muistaa mainita, ei tietenkään hänen kuullen ja ei tarvitse varmaan erikseen kertoa, etteivät he ole kovinkaan hyvissä väleissä.

Ilta kuluu, olutta menee, grillataan, heitellään frisbiitä, lyödään golf-palloja pitkällä kaarella, hiotaan puttia kohilleen, musiikki huutaa taustalla, pidetään hauskaa. Henkka kiskasee mua hiasta ja sanoo ”haluut sä kokeilla?” ja näyttää kädessään olevaa sinistä pilleriä. ”Ota toi ja susta tulee seksuaalinen tyrannosaurus” ja iskee silmää. ”Mistä sä näitä” kysyin, se sanoi että oli nähnyt ne yöpöydällä ja nappannut sieltä muutaman, että Jarilla ei vissiin oikein vörki peli, niin kuin pitäisi. Nakkaan napin huulen, nooh, kokeillaas..

Huomaan yht´äkkiä olevani jäänyt tuijottamaan Tarjan avointa kaula-aukkoa, josta pilkottaa uhkeiden rintojen täyttämät mustat pitsiset rintaliivit, joissa oli pinkkiset tehosteraidat. Tarja on alkanut näyttämään illan mittaa ihan liian hyvältä ja se tuntui kalussa asti. Havahdun siihen, kun hoksaan, että Tarja myös katsoo minua, tai oikeastaan alemmas, mun pullottavaa etumusta ja suuri penikseni erottuu housuista selvästi. Tarja iskee silmää ja viekas hymy ei jättänyt mitään arvailujen varaan.

Jari sammuu taas istualleen terassille, se mies ei osaa juoda kuin yhdellä tavalla ja se on täysiä kaatamalla. Henkka sanoo, että hän lähtee laittamaan pihasaunan lämpiämään ja sytyttää samalla myös tulet muurinpataan. Tarja oli lähtenyt tallille tarkastamaan, että kaikki on kunnossa. Tarjan silmänisku oli jäänyt kummittelemaan housuihin asti ja sain kuningasidean lähtä katsomaan miltä siellä tallilla näyttää, enhän ollut aikoihin siellä käynyt.

Tarja on pieni 160 cm, hyvä tissinen nainen, jolla on tummat pitkät kaartuvat hiukset. Vartalo on hänellä kunnossa ja timmi perse. Näenkin Tarjan lakaisevan heiniä lattialta. Menen hänen taakseen, ihan kiinni häneen ja siirrän hänen hiukset pois niskalta ja suutelen hänen paljasta niskaa. Tunnen kuinka Tarjan hengitys pysähtyy. Tarja huokaisee syvään ja tunnelma on jännittynyt. Tarja alkaa pyörittämään persettään minun etumustani vasten, tunnen kuinka penikseni sykkimällä kovettuu entisestään. Tarja kääntyy minua vasten ja vetää minut kiinni itseensä housujeni vyötäröstä. Kuiskaa korvaani, ”mä olen ihan märkänä” ja suutelee kaulaani ja toisella kädellä avaa housujeni sepaluksen ja ottaa paisuneen kaluni ulos ja tekee kädellään edestakaista liikettä. Hän kuiskaa korvaani, ”mulla ei ole muuten hameen alla alushousuja” Laitan käteni hänen pimppiin, se oli aivan tajuttoman märkä ja levitin sormillani hänen häpyhuulian ja tein pyörivää liikettä kahdella sormella hänen klitoriksessaan, Tarja voihkaisi vaimeasti ja hänen hengityksensä kiihtyi. Tarja puree huulian yhteen silmät kiinni, kunnes aukaisee silmänsä ja pukkaa minut selälleen heinäpaaleille makaamaan. Tarja rullaaa hamettaan ylöspäin ja tulee hajareisin päälleni, ottaa kivikovasta kalustani kiinni ja asettelee sen häpyhuuliensa väliin, tekee edestakaisen liikkeen, kunnes se on hollillaan ja alkaa hitaasti nytkyttämällä painamaan itseään alaspäin. Iso penikseni uppoaa hitaasti hänen kuuman kosteaan pimppiin. Repäisen Tarjan paidan auki ja aukaisen hänen rintaliivinsä, rinnat oikein pullahtavat hakasen auettua. Suutelen hänen rintojaan ja Tarja vetää pääni kiinni hänen rintoihinsa. Tarja voihkasee kiihkosta, kun penis on kokonaan hänen sisässään, ”nyt jäpä saat elämäsi kyydit” Tarja sanoo ja alkaa nytkyttämään itseään kiihtyvään tahtiin, molemmat olemme ihan kiimassa ja Tarja voihkii yhä kovempaan ääneen. ”Sä oot ihanan kovana” Tarja sanoo ja myös itse huomaan, etten ikinä ennen ole ollut näin kovana, tuntuu että kullini irtoaa siitä paineesta. Tarja ratsastaa hirveällä kiihkolla, ihan kuin nopeaa kiitolaukkaa ”mä tuun, mä tuun” Tarja huudahtaa hengästyneenä, samalla myös minä karjahdan ja tulen syvälle Tarjan sisään. Penikseni sykkiessä Tarjan sisällä Tarja painaa pimppinsä ihan kiinni ja tukeutuu hallittsemattomasti sykkivälllä vartalollansa minuun, niin etten pysty liikkumaan. Hengitysten tasaannuttua, Tarja hypähtää seisomaan, rullaa hameensa alas, kiinnittää rintsikoidensa hakasen ja lähtee kävelemään keinuttelevin lantein, samalla napittaen paitaansa kiinni. Voooo-oh, huokaisen ja makaaan selälläni, kulli kohti taivasta sojottaen. Se on vieläkin aivan kova. Minulle tulee semmoinen tunne, etten olekkaan yksin, ihan kuin joku katsoisi minua, käännän katseeni sivuun…..

”Panit sitten mun siskoa, oliko vittu hyväkin pano?” Se oli Teija, Tarjan pari vuotta nuorempi sisko, joka on kuin ilmetty siskonsa, paitsi hiukset Teijalla on blondattu ja hän on aina kärkäs suustaan. ”Nojoo” vastaan hieman anteeksi pyynnellen ja kiskon housujani jalkaan. ”Jätkä panee mun varattua siskoa, sen kotonaan ja vieläpä tallilla, hahhah” Teijan vihaisuus vaihtuu nauruun. Sovitaan siinä, että tapahtunut jää meidän väliseksi ja lähdemme kävelemään muun seurueen luokse, *LÄPS* Teija läimäyttää avarilla mua perseelle ”alahan laukata ori, hahhah” ja nauraa päälle.

Terassilla on täysi elämöinti päällä. Jari on näköjään herännyt, kun isoon ääneen kehuu siellä taas itseään. Omasta mielestään Jari on kuin luojan lahja naisille, miehinen mies ja aina kun hän saa viinaa koneeseen, niin ensin pullistuu rintakehä kaarelle ja sitten alkaa se itsensä kehuminen.

”Brüno! ja Teija?” Henkka huudahtaa, ”Teija, mitä sä tähän aikaan täällä?” jatkaa kysymyksellä. ”Olin ajelemassa ja ajattelin käydä samalla katsomassa että Kakella on kaikki kunnossa, kun sillä on ne isot ravit parin päivän päästä”. Kake on Teijan 4-vuotias ravihevonen, joka on pärjännyt hyvin raveissa. ”sauna on kohta lämmin, jäätkö saunomaan?” Henkka kysyy. ”Joo, jos tämä nuori ori tulee mun kaa” ja samalla Teija tarrautuu mun käsivarteen ja räpytellen silmiään katsoo hymyillen mua alhaalta. Tunnen sykäyksen kalussani ja valtava panetus valtaa minut, ihan kuin en olisi vuoteen saanut, vaikka juuri 5 minuuttia sitten sain. Sivusilmällä näen Tarjan ilmeen, jos katse voisi tappaa, olisin kuollut. Teijakin huomaa Tarjan katseen ja kiehnää mussa kiinni entistä enemmän, ihan kuin tahalleen ärsyttääkseen siskoaan.

”Mennään” Teija sanoo topakasti, tarttuu mua kädestä kiinni ja vetää perässään saunaa kohti. Pukuhuoneen oven sulkeuduttua, Teija hyppää mun kaulaan ja suutelee himokkaasti. Avaan Teijan mekon vetoketjun ja mekko tipahtaa paljastaen Teijan seksikkään vartalon. Avaan Teijan rintaliivit ja hän kääntyy selin ja työntää itsensä kiinni minuun. Otan molemmin käsin kiinni hänen täyteläisistä rinnoista ja suutelen kaulaa. ”mmm-m” Teija mumisee ja laskee pikkarinsa nilkkoihin, samalla pyllistäen minulle, pyöräyttää kiinteää peppuansa muutaman kerran etumuksessani. Mä olen ihan kiimasta kankea, räjähdän kohta. Teija nousee ylös ja menee saunaa. Riisun itseni vauhdilla ja kalu pystyssä menen perässä saunaan. Teija on keskilauteella jo istumassa ja nostaa jalkansa kohti kattoa ja levittää ne laajaan V-asentoon. Siirrän askellauteen jalallani sivuun ja asetun Teijan jalkoväliin. Hieron kivi kovan penikseni päällä Teijan klitorista, ”Oih, laita se sisään” Teija voihkasee, en kuitenkaan tottele, vaan jatkan hieromista, välillä liikuttaen häpyhuulten välissä ylös ja alas. ”mä haluan sen sisään nyt” Teija sanoo kiihkon vallassa. Alan työntämään kovaa kaluani Teijan sisään, työntö työnnöltä syvemmällä märkään pimppiin, Teija voihkii joka työnnöllä yhä äänekkäämmin. Levitän käteni ja otan molempiin käsiini otteen Teijan jalkapohjista ja työnnän paksun kaluni juuria myöten pimppiin, Teija voihkasee ja tarttuu mua kaulasta kiinni, suutelee kiihkeästi ja sanoo hengästyneenä ”nai mua, nai kunnolla” Lasken käteni alas ja pudotan Teijan jalat käsivarsilleni ja otan käsilläni kiinni selästä, perseen päältä ja alan naimaan kiivasti, välillä tehden nopeita syviätyöntöjä, jotka saavat Teijan kiljahtamaan. Teija on niin märkänä että lotina käy, joka saa minut entistä kiimaisemmaksi ja työntelemään kiihtyvään tahtiin. Viimeiset rajut työnnöt päättyvät siihen, kun iso kaluni sykkii Teijan sisässä, painaudun hikisenä ja hengästyneenä Teijan päälle. Teija ristii jalkansa selkäni taakse, suutelee hikisillä huulilla ja halaa kovasti. Saunan ovelta kuuluu jo paukutus…

Pam, pam! Henkka hakkaa ovea ”Mitä siellä oikein touhutaan, huuto kuulu pihalle asti?” ja kysyy virnuillen. ”Ei mitään, tullaan kohta” vastaan. Heitetään Teijan kanssa vielä kunnon löylyt, jonka jälkeen siirrymme pesutiloihin. Sekoitetaan sankoon laskettuun kylmään kaivoveteen muurinpadasta kuuma vettä sopivan lämpöisen huuhteluveden saamiseksi. Hieron Teijan vartaloa saippualla. Kädet liikkuvat liukkaasti saippuoidulla iholla ja lopuksi pesu keskittyy Teijan ihaniin rintoihin. Kaluni on puolijäykkänä ja se janoaa lisää lemmenleikkejä. Teija ottaa käteensä saippuaa ja alkaa hieromaan saippuaisin käsin penistäni ”pitäähän se tämäkin pestä hyvin” ja suutelee mua. Olen muutamalla vedolla täysin kovana. Teija runkkaa isoa kaluani ”mä haluan sua” sanon Teijalla. ”ptruu polle, myöhemmin, jos olet kilttinä” Teija vastaa ja kaataa sankolla huuhteluveden päälleni ja minä vuorostaan kaadan sankollisen Teijan päälle.

Kiedon pyyhkeen vyötärölleni ja aukaisen kylmän oluen, ”huhhuh, olipas ne löylyt” sanon ja ojennan avatun oluen myös Teijalle. Teija kietoo pyyhkeen ympärilleen rintojen päälle ”Kiits, niin oli, kuumat” ja ottaa huikat oluestaan. Teija näyttää uskomattoman seksikkäältä kosteissa, hieman kiharissa hiuksissaan, punahehku poskilla ja vasta pestyn puhtaan ihon tuoksu on huumaava.

Liitymme muiden seuraan terassille pyyhkeisillään. ”Oliko löylyä?” Henkka utelee. ”Joo oli hyvät, tosi pehmeät löylyt” vastaan. ”Kai huuhtelitte lauteet!” Henkka heittää, nauraa päälle ja lähtee pyyhe niskassa kevein askelin saunaa kohden.

”ONSE PERKELE KUN EIVÄT TAJUA!” Jari raivoaa iPhone kädessään ja näpyttelee kiivaasti sen näyttöä. ”Mikä se sulla on?” Tarja kyselee kummaksuen. ”Ööööö, ei ku tuota..tuota urheilu-tuloksia tässä tsekkailen” Jari sanoo hieman vaikeana. ”Ei sitä silti tarvitse huutamaan alkaa” Tarja sanoo toruen. Jari heittää puhelimen pöydälle, menee Tarjan taakse ja tarttuu Tarjaa kunnolla rinnoista kiinni. ”hmmm, kohta rupiaa pikku kyrpä seisomaan” Jari sanoo tukka silmillään. ”Lopeta, mee nukkumaan, tuossa kunnossa ku oot, mä en lähe sun kaa mihinkään saunaan!” Tarja sanoo napakasti. ”Etkö lähe?” Jari kysyy ja heiluu paikoillaan. ”EN!” Vastaa Tarja päättäväisesti. Jari ottaa pyyhkeen ja lähtee lompsimaan saunalle, ”mä meen sitten Henkan seuraan!”. Jari saapuu saunalle, riisuu vaatteensa pukuhuoneessa ja pysähtyy alastomana peilin eteen ja katselee itseään. Jari pullistelee lihaksiaan peilin edessä, välillä asentoa vaihtaen ”kyllä suomalaisen miehen vartalo on sitten kaunis” sanoo ja kuin hyväksyvästi vielä nyökyttelee päällään. Jari aukaisee saunan oven ja hoipertelee saunaan. Henkka on istumassa jalat levällään ylälauteella. Jari seisoo paikoillaan katse on lukittunut Henkan karvaisten kassien alta pilkottavaan pyllynsilmään. Jarin pieni yläkippura kulli alkaa liikahtelemaan. Henkan huomattua tilanne, hän huutaa ”JARI! Mitä vittua!”

Samaan aikaan terassilla, minä, Tarja ja Teija luomme katseita vuoronperään toisiimme, kukaan ei kuitenkaan puhu mitään. Nousen seisomaan, nakkaan pyyhkeen penkille ja lähden alastomana kävelemään kohti järvenrantaa, joka on noin 50 metrin päässä. Saavun rannalle, pysähdyn suuren koivun viereen. Katselen tyyntä järvenselkää. Aurinkokin nousee juuri, liekkö tuo kerennyt edes laskeutua. Hentoinen tuulenvire hivelee alastonta vartaloani aiheuttaen väreitä. Kuikan laulu kantautuu korviini. Levitän käteni ja suljen silmäni, tunnen auringon lempeät säteet ihollani. Vedän nenän kautta syvään henkeä, aito koivun raikas tuoksu, siinä on jotain niin kesäistä. Tämä on niitä hetkiä elämässä, kun kirjaimellisesti tuntee elävänsä.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Leskirouva puutteessa Mökkimme naapurina on 45-vuotias leskirouva, hiukan pyöreä pitkätukkainen tummakutri. Hän sattui viime kesänä laiturille joka sijaitsee katseilta suojassa samalla kun meloin kanootilla […]
  • Kimppaa kahden puumanaisen kanssa Olen kuullut usein juttuja toimiston nuoremman väen suusta siitä millainen lihatiski Turun keskustassa oleva hiukan vanhemman väen tanssiravintola on. En koskaan kommentoinut juttuja mutta […]
  • Panoseuraa baarista Tapasin Tuulan paikallisessa ravintolassa johon olimme kavereiden kanssa menneet saunaillan päälle jatkoille. Juttelimme poikien kanssa niitä näitä tiskillä kun huomasin vaalean […]
  • Yksi kyrpä kiitos Lauantaina tammikuussa istuin iltaa eräässä mukavassa ravintolassa. Lonkero odotti pöydällä pääsemistään minun 43-vuotiaaseen liikunnanopettajan vatsaani, vaan eipä lonkeroparka […]
  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin […]
  • Nuorta poikaa hotellissa Aamiaisella huomioni kiinnittyi neljän nuoren miehen ryhmään. Parikymppiset urheilulliset miehenalut olivat ihan mukavaa silmäniloa ja toivat mielen piristystä yksinäiseen hotelliaamuun. […]
  • Ihana kypsä nainen Olen tapaillut jo pidempään itseäni huomattavasti vanhempaa naista. Suhde alkoi eräistä naistentansseista ja ikään kuin vahingossa. Kuitenkin se on ollut sellaista mukavaa ja rentoa […]
  • Vanhemman naisen kiima Olin juuri täyttänyt 22, työskennellyt pari kuukautta yrityksen mikrotuessa, kun minua kysyttiin mukaan yrityksen kesäjuhliin perjantaina. Lupauduin lähtemään mukaan, tosin autolla, kun en […]

Jätä kommentti