Biologian opettajaa panettaa

Luokkahuoneen ikkunat ovat auki ja ilmastointi on täysillä, mutta silti täällä on melkein sietämättömän kuuma. On toukokuu, ja koulua on jäljellä enää puolisen kuukautta. Katselen hajamielisesti takarivissä, kun biologian opettajamme Essi selittää meille solubiologiasta, josta en ymmärrä hölkäsen pöläystäkään. Sen takia katseeni harhailee jatkuvasti Essin terhakoihin, melko isoihin rintoihin ja piukkaan peppuun, jota verhoavat mustat farkut, mikä on mielestäni aika outoa vuodenajan kuumuuteen nähden. Hänellä on päällään myös kukallinen T-paita, jossa on V-muotoinen aukko. Hänen tissivakonsa näkee melko hyvin, mutta en todellakaan valita. Kuvittelen mielessäni, miten riisuisin tuon paidan ja sen alta pompahtaisivat eteeni push-up rintaliivien verhoamat D-kupin isot rinnat. Essi on ehkä noin kolmikymppinen, mutta hän näyttää paljon ikäistään nuoremmalta ehkä pitkien, vaaleiden hiustensa ja hoikan olemuksensa vuoksi.

Haaveiluni keskeytyy, kun Essi käskee meidän alkaa tekemään tehtävää, joka liittyy joihinkin risteytyskaavioihin. Pyörittelen kynääni sormissani, ja mietin, että miten hitossa tällainenkin tehtävä pitäisi osata tehdä. Muu luokka tekee tehtävää kynä sauhuten. Onneksi en ole kauaa epätoivossa, sillä itse Essi saapuu viereeni huomattuaan, että en osaa tehtävää.
No, millaistas apua tarvitset, Essi kysyy minulta vienosti hymyillen.
En voi mitään sille, että tunnen kaluni jäykistyvän housujeni sisässä, kun nuo ihanat, siniset silmät katsovat minuun. Satun vilkaisemaan myös nopeasti Essin rintavakoa, mutta onneksi hän ei huomaa sitä.
– No, en oikein osaa tätä tehtävää, osaisit varmaan auttaa, sanon.
Essi kumartuu lähemmäs minua ja alkaa selittää. En voi olla katsomatta, kun nuoren opettajattaren rintavako tuntuu melkeinpä imaisevan yksinäisen hikipisaran väliinsä syleiltäväksi. Katsellessani näkymää kaluni paisuu ja jäykistyy vielä enemmän jalkovälissäni, eikä enää suostu laskeutumaan senkään jälkeen, kun käännän katseeni pois.
Kaluni seisoo housuissani jäykkänä sauvana. Vilkaisen vaivihkaa alaspäin. Housuni ovat hieman liian tiukat, niin että kovettunut kanki nostattaa selvän pullistuman niiden etumukseen. Pöytä on onneksi minun ja opettajattaren välissä, mutta silti katson parhaaksi ristiä jalkani.

Essi lopettaa selittämisen, ja ennen kuin hän kerkeää sanomaan mitään puheensa päätteeksi, koulun kello soi. Juuri parahiksi. Muut opiskelijat poistuvat luokasta vähitellen keskenään rupatellen ja naureskellen. Essi toivottaa heille hyvää päivänjatkoa ja menee opettajanpöydän luo. Jotkut pojista luovat Essiin lämpimiä, suorastaan flirttailevia katseita. Essi vastaa heille ystävällisellä, mutta tiukan asiallisella hymyllä. Kun kaikki oppilaat ovat menneet, heilautan reppuni selkään ja menen Essin luokse. Kysyn häneltä, sitä, että onko biologian numeroni nyt vaarassa, kun tuntuu, etten osaa mitään. Lisään vielä sen, että kokeeseen on viikko aikaa, ja on vaara, etten pääse kurssia edes läpi.

Hmm, nyt on kyllä vähän myöhäistä ruveta opiskelemaan, se olisi pitänyt tehdä jo kurssin alussa, Essi hymyilee vienosti, mutta avaa silti oppikirjan juuri käymämme asian kohdalta.

Asetun seisaalleni Essin taake, jotta jalkovälini ei olisi hänen näköpiirissä. Kumarrun hieman alaspäin katselemaan kirjaa, ja nuoren opettajattaren käyttämän parfyymin tuoksu nousee sieraimiini. Se ei täysin pysty peittämään hänen oman vartalonsa aromeja, jotka näin kuumana kesäpäivänä nousevat väkisinkin lävitse. Kaluni sojottaa täydessä erektiossa nostattaen housujeni etumukseen ison kohouman. Yritän pitää hengitykseni tasaisena, mutta se käy vaikeaksi, kun katseeni hakeutuu samalla hetkellä kuin vahingossa Essin rinnoille, joiden kiinteät muodot erottuvat hänen paitansa alta. Huomaan Essin nänninkärkien kovettuneen ohutta paitaa vasten, mikä tällä säällä ei voi taatusti johtua ainakaan siitä, että hänellä olisi kylmä. Nielaisen vilkuillessani noita pieniä, pystyssä töpöttäviä nännejä. Hän ehkä aavistaa jotain, koska kääntää katseensa minuun päin hämillisen näköisenä. Mieleeni tulevat kaikki netin pornonovellit, joissa oppilas pääsee nussimaan seksikästä naisopettajaa.

Essi katsoo taas kirjaa ja opiskeltavaa asiaa, mutta se ei kiinnosta minua tällä hetkellä lainkaan. Silmäni siirtyvät uudelleen hänen rinnoilleen. Kyllä vain, aivan selvästi nänninkärjet sojottavat kovettuneina, näen niiden muodostamat pienet kohoumat vasten Essin paidan etumusta. Ehkä se johtuu tästä hohkaavasta auringonpaisteesta, joka tuntuu jotenkin sekoittavan ihmisten päänupit ja ajavan heidät alkukantaisten himojensa valtaan. Ainakin omalla kohdallani tuntuu siltä, että mitä kuumempana aurinko porottaa, sitä enemmän minua alkaa panettaa. Ja juuri nyt minua panettaa aivan valtavasti. Niin kuin näemmä edessäni istuvaa pikku lutkaakin.

Yhtäkkiä Essi nousee seisomaan ja sanoo: – Ehkä me voimme keksiä jonkin keinon vähän nostaa tuota arvosanaa, eihän sinua poikaparkaa tietenkään voi rangaista opiskeltavan asian vaikeuden takia.
Hengitykseni käy raskaammaksi ja tunnen myös opettajattaren vetäisevän syvään henkeä.

Essi alkaa hitaasti laskea käsiään olkapäiltäni kohti paidan etumusta, tunnen kuinka sormenpäät tunnustelevat nuorta sileää ihoani, ja saavuttavat jäykistyneen kaluni. Essi puristaa käteni kaluni ympärilleni ja alkaa hieroa sitä housujen päältä. Huokailen syvään kun Essi puristelee ja painelee kovaa kaluani. Hän käskee ottaa farkut ja paidan pois, ja minähän tottelen. Ajattelen mielessäni sitä, kuinka pääsen naimaan tätä ihanaa opettajatarta.

Sitten onkin minun vuoroni. Vetäisen Essin V-aukkoisen paidan pois, ja eteeni pompahtavat juuri niin terhakkaat ja isot rinnat, joista olin aiemmin oppitunnilla haaveillut. Essillä on mustat push-up rintaliivit, ja ainakin D-kupin tissit. Avaan lempeästi hänen rintaliiviensä hakaset, ja eteen pohpahtavat paljaat, terhakkaat rinnat. Puristan käteni Essin rinnoille ja alan hieroa niitä yhä hänen takanaan seisten, Essin ollessani edessäni. Hän huokailee syvään kun puristelen ja painelen hänen rintojaan, ja tanssitan sormiani nännien herkillä nipukoilla. Essi voihkii kun menen hänen etupuolelleen ja livon kielelläni hänen nännejään.

Siirrän käteni opettajattaren rinnoilta hänen pakaroilleen ja alan hieroa niitä. Piukka pyöreä perse, juuri sellainen joka voi saada miehen melkein järjiltään. Kouraisen hänen takamustaan omistavasti, ennen kuin siirrän huomioni hänen etupuolelleen. Työnnän röyhkeästi käteni suoraan Essin farkkujen etumukselle ja edelleen hänen pikkuhousujensa sisään. Tunnen sormenpäilläni tussusta tihkuvan märkyyden, kun sormeni painautuu hetkeksi sisään Essin häpyhuulten väliseen tiukkaan lämpimään syvyyteen. Häneltä pääsee kiihottunut, väräjävä huokaisu, kun käteni vaeltaa hänen pikkuhousujensa sisäpuolella kostuneessa jalkovälissä, ja sormeni tunnustelee lämmintä vakoa Essin reisien välissä. Vedän kuitenkin kyseistä aarrekammiota jonkin aikaa tutkailtuani käteni pois opettajattaren pikkuhousuista ja alan sen sijaan availla malttamattomasti hänen mustia farkkujaan, mikä on vähän hankalaa takaapäin tehtynä, mutta saan palkintoni, kun housut on avattu ja kiskon puoliväkisin ne pois hänen jaloistaan. Essillä on kauniit, punaiset stringit, mutta en jää katselemaan niitä sen enempää vaan kiskon nekin alas.

Kun nuori opettajatar nyt on edessäni housuttomana ja alapää kokonaan paljaana, painan hänen ylävartalonsa lempeästi mutta vastustamattomasti kohti pulpettia, sitten tartun hänen reisiinsä ja levitän jalkoja leveämpään haara-asentoon. Essi nojaa käsillään pulpettiin vastaanottavaisena, jalat levällään ja takapuoli koholla niin että tiukka pilluvako aukeaa edessäni alttiina käsiteltäväksi. Työnnän sormeni hänen sisäänsä ja saan hänet pian ynähtelemään. Liikuttelen sormeani pillun kosteassa vaossa, ja tytön ynähdykset muuttuvat läpeensä kiihottuneiksi voihkaisuiksi. Lopetan kuitenkin ennen kuin hän saa tyydytystään.

Avaan nyt omat bokserini ja pudotan ne nilkkoihin, samalla kun opettajatar nojaa edelleen edessäni pöytään takapuoli koholla ja kädet pulpetilla. Essin, oman biologian opettajattareni näkeminen tuolla tavalla pylly pystyssä, kostunutta pilluaan minulle, 17-vuotiaalle nuorukaiselle tarjoten, on saanut kullini nousemaan pystyyn entistäkin kookkaampana ja jäykempänä. Naisesta suorastaan huokuu se, miten hän himoitsee nuorta kullia. Työnnyn aivan edessäni pyllistävää tyttöä vasten ja puristelen takaapäin hänen rintojaan, samalla kun alan hieroa kivenkovana seisovaa kulliani vasten hänen paljasta jalkoväliään. En tee elettäkään työntyäkseni opettajattaren sisään saakka, vaan annan vain hänen pillunsa tuntea miten paksu, vielä kasvava miehinen kalunvarsi hinkkautuu sitä vasten. Tunnen Essin jalkovälin kosteuden hieroessani kaluni vartta hänen tussullaan. Tarvittaisiin vain muutama kivenkovana seisovan kullini työntö syvälle pillunpohjaan saakka, jotta tämä opettajatar laukeaisi kuin raketti. Haluan kuitenkin vain härnätä hänet entistäkin kiimaisemmaksi nartuksi, enkä suostu työntymään hänen vakoonsa, vaikka sieltä tihkuva märkyys liukastaa kulliani ja paine omassa jalkovälissäni on lähestulkoon kivulias. Tunnen miten Essin vartalo alkaa kiemurrella allani tyydyttämättömän halunsa kourissa, ja hän nostaa pyllyään paremmin koholle tarjoten pilluaan pantavaksi, ja minähän tarjoudun.

Opettajatar ähkäisee ensin melkein pelästyneen oloisesti, kun työnnän paksurunkoisen nuoren miehen kaluni hänen reisiensä väliin märkään pilluvakoon, mutta äännähdys muuttuu saman tien kiihottuneiksi voihkaisuksi. Upotan jäykän kaluni juurtaan myöden opettajattaren jalkovälissä sykkivään tussuun, joka ottaa minut innokkaasti vastaan. Nuoren naisen pillu on uskomattoman tiukka, ja tunnen miten liha puristuu sauvani ympärille, kun alan työnnellä sitä rytmikkäästi hänen jalkovälinsä syvyyksiin. Nussin allani voihkivaa pikkupillua koko nuorukaisen voimallani. Opettajattaren kynnet uppoavat selkääni ja raapivat minua, kun kullini kookas, paksu varsi työntyilee hänen vakoonsa. Tämä biologian lehtorinihan on varsinainen villikissa, hän voihkii ja sähisee raivokkaasti pannessani häntä.

Mutta nyt on Essin vuoro dominoida minua. Hän menee makaamaan luokkahuoneen lattialle ja avaa haaransa. Hän käskee hyväillä kostunutta alapäätänsä, ja hymyilee minulle vienosti tullessani hänen perässään luokkahuoneen lattialle. Katselen hetken verran tätä kostunutta opettajatarta. Sitten työnnän kasvoni suoraan opettajattaren reisien väliin, kunnes suuni tavoittaa häpykarvoituksen. Kieleni löytää kostuneen pimpin, ja tuntuu lähes imeytyvän kiimaisena sykkivän pillun tiukkaan syleilyyn. Kasvot kuumankosteaan jalkoväliin hautautuneena alan nuolla häntä innokkaasti, himoiten tussun tuntua kieleni ympärille. Opettajatar voihkaisee kun kielenkärkeni hieroo hänen herkimpiä alueitaan reisien välisessä kosteassa syvyydessä. Kuulen miten hänen suustaan nousevat väkevät äänekkäät voihkaisut, samalla kun vartalo alkaa vavahdella ja lantio nytkähtelee rajusti. Tuntuu uskomattoman kiihottavalta päästä nuolemaan piukan, parhaassa iässä olevan biologian lehtorimme läpimärkää pillua. Nuoren naisen tussu sykähtelee kieleni ympärillä. Hän työntää lantiotaan eteenpäin niin että kasvoni painautuvat vasten häpyä. Opettajattaren lantio nytkähtelee yhä rajummin ja voihkaisut muuttuvat hurmioituneeksi kiljaisuksi, kun nuolen hänelle lopultakin kaikenpeittävän orgasmin. Läpimärkä pilluvako sykkii vasten kasvojani orgasminsa pauloissa. Yhtäkkiä keksin idean ja käsken Essiä menemään polvilleen luokkahuoneen lattialle. On minun vuoroni käskeä.

Hän noudattaa kehotustani vain hetken epäröityään. Niin kiltti ja silti niin tuhma. Kaluni seisoo suurena, täyteen mittaansa kovettuneena, kun ohjaan sen polvistuneen opettajattaren kasvojen eteen.
– Ota mulkku suuhusi ja ala imeä.
Hän haukkaa sen varovaisesti suuhunsa, hampaat koskettavat hetken kaluni herkkää vartta lähettäen lävitseni ilkeän väristyksen, mutta sitten tunnen vain pehmeät naisen huulet nuoren kullini ympärillä, ja lämpimän kielen joka hivelee sen pintaa härnäävästi. Pohdin ohimenevän hetken ajan mitä tapahtuisi, jos joku astuisi nyt sisään luokkaan ja näkisi nuoren opettajattaren ottamassa suihin miesopiskelijaltaan, mutta ajatus vain lisää kiihottuneisuuttani. Essi imee elintäni ahnaasti, hänen huulensa liikkuvat rytmikkäästi edestakaisin pitkin jäykkänä sojottavaa kullinvartta. Enpä olisi tänä aamuna kouluun lähtiessäni uskonut, että kaluni päätyy nuoren biologian lehtorimme imeskeltäväksi, mutta siinä hän nyt kuitenkin liu’uttaa hunajahuuliaan pitkin kaluni paksua runkoa.

Lopulta paine kasvaa valtavaksi, sietämättömäksi, ja lämmin siemenneste purskahtaa koulun lattialle, opettajan irrottautuessa kalustani juuri oikea-aikaisesti. Voin vain huokaista syvään ja onnellisena, aivan kuin opettajatar hetkeä aikaisemmin, kun olin nuollut hänen pimppinsä ennennäkemättömään kiimaan.

Käsken Essiä vielä lopuksi nousemaan ja puristelen ja hyväilen hänen isoja rintojaan jutustellessamme.
– Etköhän nyt pääse tästä kurssista läpi, Essi sanoo hymyillen seksituokiomme jälkimainingeissa. Hän hieroo vielä kaluani, joka alkaa jo laskeutua.
– Hienoa, mutta otetaanhan joskus uusiksi, tämä on parasta seksiä jota olen ikinä saanut, uskaltaudun sanomaan.
– Tottahan toki, sinun ei tarvitse edes tulla kokeeseen, jos otamme vielä toisen session, Essi lupaa.

Puen nopeasti päälleni, otan reppuni ja lähden luokasta. Ennen kuin suljen oven, näen hänen laittavan mustia push-up rintaliivejään päälle narustringit jalassa. Miten biologian lehtorini voikaan olla noin hyvän näköinen kauniine vaaleine hiuksineen, mietin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Tuhma opettaja Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, […]
  • Ruotsinopea tukiopetuksessa Huh, tuumasin kävellessäni ruotsin tukiopetukseen torstai-iltana. 9-luokka lopuillaan ja tukiopetuksella pitäisi saada b-kielestä edes se 5, jotta läpi pääsisi. Niinpä äitini oli […]
  • Himokas historianopettaja Viimeinen tunti on historian tunti. Tälläkin tunnilla ihailen opettajaani, hänellä on vaaleat lyhyet hiukset ja silmälasit. Hänellä on melko pienet rinnat mutta ne näkyvät pieninä ihanina […]
  • Äitiä ja opettajaa Keskiviikko ja äikkää tokalla tunnilla. Raahaan itseni ja reppuni luokkaan vakipaikalleni. Istun eturivissä josta on helppo poistua luokasta, tähän ei opettajat yleensä kiinnitä niin […]
  • Teinipoika ja äidinkielenopettaja Tämä tapahtui minulle 9-luokan keväällä 80- luvun lopulla. Oli kaunis keväinen päivä ja meillä oli äidinkielen kaksoistunti. Olimme käsi kirjastossa missä saimme ohjatusti tutustua aikamme […]
  • Kuuma naisopettaja Tämä tarina sijoittuu koulumaailmaan, ja alkulähteet ovat noin vuodessa 1994, kun astuin yläasteelle. Niin... Siihen aikaan löysin oman seksuaalisuuteni ja koulun jälkeisiin […]
  • Nussin opettajani kanssa abiristeilyllä Tämä tapahtui abiristeilyllä. Olin ilmoittautunut risteilylle kaverini kanssa, mutta hän ei päässytkään lopulta lähtemään ja olin hytissä kolmen muun kaverin kanssa, joita en tuntenut […]
  • Tyttöjen liikunnanopettajan kanssa koulussa Tämä tositarina sijoittuu minun osaltani jo aikaa sitten päättyneeseen peruskouluun ja sen yhdeksänteen lukuvuoteen. Olin juuri tuolloin täyttänyt 16 vuotta ja olin luokkamme vanhin poika, […]

Jätä kommentti