Annen rattopoika osa 1

Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien
mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin meidät jo tunnetaan. Eli turha yrittää kaljaa ostaa! Sitäpaitsi huomenna olisi taas futistreenit ja valmentaja tykkäis tosi kyttyrää jos oltais kankkusessa.

” Hei Toni, onks mitää ideaa mitä tehtäis?”
” En tiedä, tekis mieli vähän päästä tökkäseen jotain muijaa. Siitä on kyllä jo jonkin aikaa
kun viimeksi..”
“Totta, mutta mistäs nyt tähän hätään?” huokasi Jukka.
Sillä samalla hetkellä naapuri talon rapun ovi aukesi ja ulos asteli noin 40-vuotias rouva kylpytakkiin pukeutuneena. Hiukset olivat kauniisti pinottu nutturalle ja kädessä saunakippo. Hän käveli aivan ohitsemme ja kohdallamme nyökkäsi meille iloisesti hymyillen.

“Päivää pojat, se on taas perjantai ja saunapäivä.”
Katseemme liimautui hänen keikkuvaan takapuoleen ja vilahteleviin sääriin puolipitkän kylpytakin alta. Rouva vilahti kellariovesta sisään kohti saunaa.
“olihan muuten aika pakkaus!” sanoin Jukalle ja Jukka siihen:” näitsä mitä rinnat ja perse! Tunnetsä ton?” ” No joo, se asuu tossa naapurirapussa. Sen nimi on Anne, se on kampaaja tai jotain ja sen ukko on kaupparatsu, kokoajan reisussa.” Vastasin. “Mut sit se vois olla aika kiimanen kun on kokoajan ilman miestä. Näitsä sen katseen kun se katseli meitä!” Jukka parahti. Siinä istuimme ja hekumoimme naapurin Anne rouvasta,kieltämattä muodokas, hyvinsäilynyt ja seksikäs pilke silmäkulmassa sai kyrvän jäykistymään pelkästä ajatuksesta. Ja luulen niin käyvän myös Jukalle.
” Hei mennään kattoo jos vaikka näkis vilauksen niistä isoista bosista.” Jukka keksi ja minä vähän hätäntyneenä: “Hei älä nyt, voidaan jäädä kiinni ja talkkari tappaa meidät!!” Mutta Jukka oli jo kellarin ovella menossa sisään. Juoksi Jukan perään ja törmäsin sen selkään pimeässä kellarissa. ” Auu, ole hiljaa! Musta tuntuu että meidän rouva odottaa seuraa, kun on jättänyt pukuhuoneen ovan raolleen!”
Ja toden totta, pimeässä kellarissa näky selvästi valoviiru raollaan olevasta ovesta.

Siitä rohkaistuneena hiivimme ovelle, pukuhuone oli tyhjä. Vain kylpytakki ja tyhjä
kaljapullo olivat siellä. Pesuhuoneen ovikin oli raollaan.
Katsoimme toisiimme rohkeutta hakien ja yhteisestä nyökäyksestä jatkoimme
hiipimistä. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja muutama pitkä penkki. Muuten se oli tyhjä. Kurkimme sinne varovaisesti oven raosta. Saunasta kuului löylyn heittoa, jäimme jännittyneinä odotamaan. Ja kohta odotus palkittiin. Saunan ovi aukeni ja pesuhuoneeseen asteli ryhdikäs, uhkea ilmestys. Kasvot aavistuksen punaiset saunan
jälkeen isot rinnat keinuivat yllättävän ryhdikkäinä puolelta toiselle ja musta karvakolmio kiilsi jalkojen välissä houkuttelevasti. Olimme kuin puulla päähän lyötyjä, aikuinen nainen voi olla todella kaunis ja haluttavan näköinen! Hän asettui suihkuun aloittaen saippuinnin runsaalla vaahdolla.

Alhaalta jalkaterästä ylöspäin. Hän pyllisti meille puolittain kohti, mutta riittävästi niin että kyrpäni kolahti tiukoissa farkuissani pystyasentoon. Katsoin Jukkaan ja hän oli täysin naapuri rouvan lumoissa käsin farkkujen etumusta puristellen. Rouvamme oli edistynyt siten että hän saippuoi pientä vatsansa kupua ja navan. Hitaasti edeten kohti noita jumalaisia rintoja ja pystyssä nöpöttäviä nännejä. Hän hieroin saippuaa rintoihin isoin hitain liikkein. Rinnat litistyivät hänen käsien väliin vain nännit pilkativat sormien välistä. Tunsi kuinka kova kullini päähän muodostui kiihotus tippa, kastellen bokserini.

Kuin taikaiskusta hän lopetti ja kääntyi suoraan kohti meitä. ” No niin, joko piilottelu riittää ja jompikumpi tai kummatkin tulee pesemään minunselän!” Pelästyimme ja horjahdimme molemmat päistikkään pesuhuoneen lattialle. “Toni, laita se pukuhuoneen ovi lukkoon. Eiköhän tämä porukka jo riitä!” Hän naurahtaa. Minä ryntäsi pukuhuoneeseen ja mietin panenko oven lukkoon vai livistän ulos. Mutta Jukka jäi pesuhuoneeseen ja eihän kaveria voi jättää pulaan..

Laitoin oven lukkoon ja palasin naama punaisena takaisin pesuhuoneeseen.
Rouva oli istahtanut suihku viereen olevalle jakkaralle jalat ristissä rinnat haastavasti meihin osoittaen. ” No niin, miten on sen pesun kanssa kumpi tulee vai tuletteko molemmat?” ” Öö, tota jos me molemmat tullaan.” sanoin Jukkaa anovasti katsoen. Ja Jukka nyökkäsi merkiksi. ” Sitten vaan vaatteet pois ettei kastu vai mitä.”
Eikä siinä mikään auttanut kun alkaa riisua. Heitin t-paidan pois ja Jukka seurasi perässä.
Rouva otti parempaa asentoa nojaten kaakeliseinään. Asetelmasta tuli mieleen jokin pornotarina tai -video.

Aloitin avamaan farkkujen nappeja, tilanne oli perin kiihottava. Keski-ikäinen
alaston nainen katsoi kun me nuoret kiinteät pojat avaamme farkkujemme nappeja, kohta paljastaen kovana seisovat kyrpämme. Otin housut jalasta hitaasti, Jukan seuraten
perässä. Enään jalassa olivat vain pullottavat boxerit niin minulla kuin Jukalla.
” Kaikki vaan pois.” hän sanoi käheästi. Ja niin saivat boxerit kyytiä. Siinä seisoimme kullit eteenpäin sojoittaen rouvan meitä arvostelevasti mitaillen. Minä n. 188 cm pitkä hoikka ja Jukka hieman lyhyempi. Kullini oli hieman Jukan omaa pitempi, mutta Jukan kulli oli paksu jötikkä. Molemmat siinä pysyssä jökköttäen varmasti vakuuttava näky.
Hän avasi hitaasti säärensä meille ja avaten näkymän märkään turvonneseen pilluun. Häpy huulet eroittuivat toisistaan selvästi ja kosteus kiilsi huulien välissä, upea aikuisen naisen pillu.
“Eikähän aloiteta ettei tule kylmä!” hän sanoi ja nousi ylös penkiltä. Me molemmat hieman ihmeissään että mikä aloitetaan, mutta hän opasti:” Selänpesu, meinaan.” Hän asettui suhku alle selin meihin ja ojenssi nestesaippuan. Otin saippuan ja puristin kädet saippuaisiksi. Jukka seurasi esimerkkiäni. Aloitin hieromaan saippuaa hellästi niskasta alaspäin hartioihin. Jukka levitti saippuaa keskiselkään edeten kohti pyöreää takapuolta. Hartiat olivat valmiit ja laskeuduin käsien alle selästä luiskauttaen kädet kainalon kautta suurille rinnoille. Hän huokaisin kiimaisesti ja vilkaisin alas. Jukka hieroi saippuaa takapuoleen ja hivutti kättään kohti haarojen väliä. Rouvamme kohensi asentoa, levittäen jalkojaan enemmän ja nojaten seinään.
Näin meille tuli helpompi pääsy kaikkialle. Jukka saippuoi hanen pyllyreikää ja minä laskeudun auttamaan. Saipuoin reisien takapintaan suunnistaen kohti sisäreunaa. Turvonnut, kostea ja lämmin pillu huokui aivan silmieni edessä. Työnsi käteni hitaasti yli avoimen pillun, häpyhuulien sivelten pysähtyen isona erottuvalle klitorikselle. Hitaasti aloin hieroa klitorista ja Jukka työnsi päänsä takapuolen alta, aloittaen pillun nuolemisen pylly reikää välillä lipoen. Rouvamme tärisi ja uikutti valtoimenaan. Käänsimme hänet meihin päin ja istutimme saunajakkaralle. Jukka työnsi pään hänen jalkojen väliin aloittaen armottavan lipomisen. Minä keskityin rintojen ja nännien imutukseen.

Rouvamme oli täysin himon vallassa ja kouri seisovaa kulliani, ottaen sen suuhunsa.
Otin paremman asennon ja nautin mahtavasta suihinotosta. Jukka keskittyi pillun ja pyllyreijän nuolentaan. Jukan naama oli täysin liman peitossa ja tuoksui naisen kiimalle.

Hän nousi ylös lattialta ja sovitti kivikovan kullin pillun huulille. Vilkaisi minuun ja suihinottavaan rouvaan ennenkuin työntyi sisään. Näin Jukan ilmeestä että tunne oli mahtava ja varmastikin nautinnollinen. Hetken Jukka rytkytti naiden rouvaamme ja tunsi kullista että välillä rouvalla oli vaikeuksia keskittymään minun imutukseen. Jukka lopetti ja pyysimme häntä kääntymään siten että pukuhuoneesta noudettu pyyhe jäi hänen polvien ja kaakelilattian väliin. Ja pylly nousi oikealle korkeudelle jakarasta tukea ottamalla. Oli minun vuoro hypätä kelkkaan.

Pillu oli todella märkä, sieltä suorastaan tippui tippoja lattialle. Työnsin kyrpäni sisään voimakkaalla työnöllä. Jukka siirtyi eteen ja työnsi kyrpänsä rouvamme suuhun. Työntelin kuin hädässä ja hetken kulttua pillu alkoi rajusti supistella. Se oli minulle liikaa. Suljin silmäni ja ruiskautin karjaisten spermani pillun uumeniin. Samaan aikaan Jukkakarjaisi ja pumppasi tavarat rouvan suuhun. Hän tärisi ja kakoi Jukan spermaa yskien.
Työnsi vielä muutaman hetken ja irtauduin hänestä. Jukka jo istui voipuneena lattialla ja rouvamme roikkui irvokkaana jakkaralla sperman valuessa suusta ja pillusta.
Silloin kuulimme naapuri pukuhuoneesta ääntä. Seuraava porukka oli tulossa saunaan. Nyt tuli kiire!

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vanhempaa naista saunassa Olin erään kesän 90-luvun puolivälin tienoilla kesätöissä vieraalla paikkakunnalla. Syrjäisellä kerrostalo-alueella asuessa keski-ikäiset tuulipukunaisetkin alkoivat näyttää hyvältä. […]
  • Panin entistä äitipuoltani oli syksy 2012 ja olin 20v. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla.. Sini laittoi minulle viestiä että on muuttamassa […]
  • Leskirouva ja nuoren kundin kulli Aamuaurinko pilkisteli juuri ja juuri kattojen yläpuolella enteillen lämmintä keskikesän päivää. Pienen etelä-suomalaisen kaupungin ihmiset heräilivät aamuaskareihinsa. Linnut visersivät […]
  • Emäntä kiimassa Olin päässyt armeijasta maaliskuulla ja tekisin nyt kevään ja kesän aikana kotonani erilaisia maataloustöitä. Syksyllä aloittaisin opiskeluni Jyväskylässä, mutta edessäni oli viimeinen […]
  • Panoseuraa baarista Tapasin Tuulan paikallisessa ravintolassa johon olimme kavereiden kanssa menneet saunaillan päälle jatkoille. Juttelimme poikien kanssa niitä näitä tiskillä kun huomasin vaalean […]
  • Kiihkeä yö kahden naisen kanssa Olimme kavereiden kanssa kotikaupunkini hotelissa sijaitsevassa yökerhossa joskus 1987. Olin silloin 25-vuotias urheileva nuorukainen, jota jostain syystä kiihottivat ja kiinnostivat […]
  • Annen rattopoika osa 2 Taas oli hikiset treenit takana ja pyöräilin kotiin. Jätin suihkun väliin, sillä ajattelin käydä suihkussa kotona. Ilma oli kaunis, oli perjantai ja oli mukava katsella vähäpukeisia […]
  • Vanhemman naisen leikkikaluna Olen 16-vuotias pojankoltiainen, joka asun maalla. Meillä ei ole naapureina, muita kun kesämökkiläisiä. Lähin kesämökki on todella on hieno. Sen omistaa erään ruotsinkielisen rahasuvun […]

Jätä kommentti