Eka kerta

Ensimmäinen ihastuminen, ensimmäinen suudelma, ensimmäinen seurustelu, ensimmäinen hyväily ja eka kerta seksiä. Kaikkiin näihin asioihin liittyy paljon odotuksia ja  seksifantasioita – niinpä tästä spesiaalista löydät kerättynä paljo Seksifantasioita ja kertomuksia ekasta kerrasta – kuinka nuori (tai vähän vanempikin) tyttö menettää neitsyytensä tai miehenalku poikuutensa. Eka kerta on aina eka kerta – tapahtui se sitten oikeasti ensimmäistä kertaa tai ensimmäistä kertaa uuden kumppanin kanssa.  Osassa tarinoista tämä tapahtuu kokeneemman kumppanin kanssa, osassa ollaan yhteisellä seksuaalisella löytöretkellä omanikäisen kanssa.

Nuorena poikana saunassa

Naapurin emäntä vie 15-kesäiseltä miehenalulta poikuudet saunareissulla …

Punakyntiset sormenpäät puristivat kalun vartta ja alkoivat työntää terskaa huulien väliin. Tiukassa puristuksessa esinahka rullautui samalla taakse ja tunne oli aivan uskomaton.
12-senttiseni oli kokonaan Marjatan suussa, kun hän laittoi kätensä pienille pakaroilleni ja puristi niitä lujasti alkaen samalla keinuttaa minua edestakaisin. Jalkani tärisivät, kun terska hankautui huulten puristuksessa Marjatan vetäessä kalun lähes kokonaan ulos suustaan ja taas takaisin niin syvälle kuin se vain meni. Kädet levittivät pakaroitani ja tunsin siemensyöksyn olevan tulossa millä hetkellä hyvänsä.

Ihanan kiihottava pikkupoika

Aikuinen nainen nautiskelee kokemattomasta pikkupojasta ….

Oliko poika neitsyt, siitä ei ollut epäillystäkään. Kokemattomuus paljastui kömpelyydestä, ujoudesta ja uskomattomasta tottelevaisuudesta jota poika noudatti antaessani hänelle käskyjäni. Se kiihotti. Mieheni kyrpä on suuri. Se on niin suuri ettei peukalon ja etusormen muodostama rengas ylety sen ympäri. Irvokasta oli juuri se eroavaisuus joka näiden kahden uroksen välillä oli. Aleksin siitin oli kymmensenttinen ja korkeintaan grillimakkaran paksuinen. Se oli ihmeellisen kiihottavaa. Olen pitänyt kädessäni, suussani ja siellä missä pitääkin, monenlaista kullia, mutta en ikinä näin pientä ja ihanaa – pystyisin vaivoitta upottamaan nuoren pojan elimen juurta myöten syvälle kurkkuuni. Sitä tosin en uskaltanut sanoa ääneen tälle kauniille nuorukaiselle. Halusin katsoa
mihin tämän ikäinen poika kykenee.

 

Nuori rakastajani

40-vuotias nainen vie poikuudet 15-vuotiaalta teiniltä ja opettaa tälle miten naista pitää koskea …

Olin täysin vakuuttunut nuoren miehen taidoista. Muka olin luullut etteivät he, nuoremmat miehet, mitään tiedä seksistä.. Onneksi luulo ei ole aina tiedon väärti. Näinä päivinä kun netti on pullollaan pornovideoita, pääsevät nuoret aiemmin jyvälle siitä mitä touhu on. Kiitollisena saamastani ihanasta pillun nuolennasta otin vuorostani Timolta suihin ja hän huokaili täyttäen huoneen äänellään..

Kummitäti kiimassa

Teinipoika kokee ensimäisen kertansa oman kummitätinsä kanssa, joka paljastuukin varsin kiimaiseksi vanhemmaksi naiseksi …

Eeva tuli alas hän kuiskasi joko nukun sanoin että en vielä, yllätyin kun hän kysyi että saisiko hän tulla viereeni vastasin että sopii minulle. Eeva heitti yöpaidan pois ja tuli alasti peiton alle, hän otti samalla kaluni käteensä ja alkoi runkata sitä hitaasti edestakaisin. Sitten Eeva kysyi että tykkäisinkö jos hän ottaisi minulta suihin, vastasin että tykkäisin.

Koulujen päättyessä

Nuori tyttö menttää neitsyytensä keväällä koulun päättyessä …

Suutelimme pitkään ja hartaasti. Painauduin niin lähellä kuin vain mahdollista. Jannen hyväillessä taukoamatta peppuani saaden sen kihelmöimään ihanasti, pimpsan reagoidessa pepun hyväilyihin ja suuteluun ja kaikkeen ihanuuteen, saaden sen väreilemään, kihelmöimään, kostumaan.

Nuoren pojan eka kerta

Seksuaalisesti kokemattomat tyttö ja poika ovat toistensa ensimäiset …

 Nikan käsi vaelteli paljaalla selälläni ja lähestyi vyötäröä ja vyön solkea. Minä en tajunnut mitään, mutta tunsin vyön auenneen ja Nikan vetävän vetoketjua alas, sekä puristavan alushousujeni päältä kullia.

Vein opiskelijakundin poikuudet

Vanhempi nainen vie rannalla tapaamansa opiskelijakundin poikuudet …

Menin makuuasentoon selälleni ja poika laskeutui viereeni kyljelleen. Käteni osui hänen uimashortseissa pullottavalle kalulleen. Hymyilin hänelle ja työnsin käteni hänen housuihinsa, samalla kun hän hyväili rintojani. Puristin kalua kädelläni.

Lapsenvahti ja pikkupoika

Lapsenvahti vie pikkupojalta poikuudet …

Liisa käänsi katseensa pippeliini, joka sojotti pystyssä suurempana kuin koskaan. ”Täähän näyttää melkein jo miehen kalulta! Saanks mä koskee sitä?” En saanut taaskaan ääntä tulemaan, mutta Liisa tulkitsi kai hiljaisuuteni myöntymisen merkiksi. ”Tää tuntuu ihan kivalta!” hän sanoi liikutellen kättään sen vartta pitkin. Olin niin hämmentynyt ja kiihottunut, että tärähtelin ja vapisin joka kosketuksesta.

Menetin neitsyyteni vanhemmalle miehelle

Nuori naisenalku menettää neitsyytensä kokeneelle vanhemmalle miehelle …

 Kun Jarmon toinen käsi päästi irti ranteestani ja vaelsi taas rinnalleni, pakeni kaikki ajatukset päästäni ja tilalle tuli vatsan pohjalta lähtevä jännittynyt väreily ja miellyttävä kipristely ympäri kehoa. Miehen jykevän käden kosketus tuntui ihanalta.