Sperman maku

Odotimme vaimoni kanssa ovikellon soittoa innolla, nimittäin mieskaverini Joonas oli luvannut tulla käymään kylässä. Olemme tunteneet Joonaksen jo pitkään ja olemme viettäneet ikimuistoisia yhteisiä hetkiä monta monituista kertaa. Olemme kumpikin vaimoni kanssa mieltyneet sperman makuun, varsinkin Joonaksen, jonka sperma on lähes aina todella miellyttävän makuista.

Viimein ovikello soi. Vaimoni meni avaamaan oven. Näin kun eteiseen päästyään Joonas ja vaimoni suutelivat ja halasivat pitkään ja innolla. Kaikki me kolme tiesimme, että mitä kivaa tästäkin illasta seuraisi. Viimein vaimoni ja Joonas tulivat olohuoneeseen, jossa mielenkiinnolla odottelinkin jo Joonasta. Joonas tuli tapansa mukaan halaamaan myös minua. Annoimme siinä samalla myös kunnon kielisuudelmat toisillemme.

Vaimoni oli jo laittanut valmiiksi leivonnaiset pöytään. Istuimme ja juttelimme niitä näitä. Joonas kertoi, että hänen vaimollaan on ollut kovasti päänsärkyä ja muita vaivoja, joten he eivät ole päässeet sänkyhommissa pieniä hyväilyjä pitemmälle.

Kahvit juotuamme emme malttaneet kovinkaan pitkään pysyä erillä toisistamme, vaan suuntasimme saman tien makuuhuoneen puolelle. Olimme vaimoni kanssa käyneet jo valmiiksi pesulla ja niin oli Joonaskin. Katsoin vierestä kun vaimoni kävi siekailematta Joonakseen käsiksi. Vaatteen suorastaan lensivät lattialle kun vaimoni riisui Joonaksen hetkessä. Kaunan ei minultakaan mennyt kun olin kuoriutunut vaatteistani.

Joonas meni makoilemaan selälleen sängylle ja kohta olimme vaimoni kanssa hyväilemässä Joonaksen mahtavasti seisovaa kalua. Vaimoni runkkasi kalua kiimainen ilme silmillään. Sitten otimme aina vuoron perään ja yhdessä Joonaksen kalun suuhumme, välillä minä nuolin kalun vartta ja vaimo terskaa ja sitten päinvastoinkin. Oma kaluni oli ponnahtanut myös täyteen seisokkiin ja kohta tunsin Joonaksen käden hyväilevän ja runkkaavan sitä.

Näky sängyllä oli kiimainen, Joonas selällään vaimoni imiessä kontallaan Joonaksen mahtavasti seisovaa kalua. Siirryin vaimoni taakse hyväilemään hänen pilluaan, joka näytti suorastaan tulvivan lemmennesteitä. Nuolin kiihkeästi vaimoani jokaisesta sopukasta ja tunsin, että hän alkoi suorastaan tulvia lemmennesteitä.

Sitten vaihdoimme vaimon lempiasentoon, menin sängylle selälleni, vaimoni tuli päälleni 69 asentoon. Nuolin vaimoni pillua yhä kiihkeämmin vaimoni ottaessa puolestaan kaluni huuliensa väliin. Joonas siirtyi vaimoni taakse ja asetteli kaluaan vaimoni pillunhuulille. Tuntui suorastaan riettaalta tuntea suutani ja kasvojani vasten Joonaksen kalun liukuvan vaimoni ihanaan pilluun. Joonaksen alkaessa naida vaimoani yhä kiihtyvällä vauhdilla tunsin Joonaksen kiveksien suorastaan hakkaavan otsaa ja kasvojani vasten.

Tunsin ja kuulin kuinka vaimoni suorastaan uikutti nautinnosta. Kaluni oli jo onneksi lipsahtanut hänen suustaan. Tämä sopi minulle mainiosti, sillä itse asiassa halusin antaa omat siemeneni Joonaksen makusteltavaksi. Lopulta Joonas laukesi sykäyksittäin syvälle vaimooni ihmeellisten äännähdysten saattelemana.

Joonas veti kalunsa pois vaimoni pillusta. Samalla kasvoilleni ja suuhuni tulvahti pillun sisältä melkoinen spermasatsi. Samalla vaimo nousi pystynpään ja hautasi kasvoni pilluunsa minun niellessä ja nuollessa hänen pillustaan vieraan miehen spermoja.

Kohta tunsinkin Joonaksen ihanat huulet kaluni ympärillä. Joonas on oikea mestari asiassa kun puhutaan syväkurkkuosaamisesta. Tunsin kuinka kaluni kovettui entisestään Joonaksen antaessa minulle todella mahtavat imutukset. Lopulta en enää jaksanut pidätellä vaan annoin koko lastin tulla Joonaksen suuhun. Joonas tuntui nielevän osan lastia ja sitten hän siirtyi suutelemaan vaimoni kanssa antaen samalla osan makoista spermastani vaimoni suuhun.

Makoilimme sängyllä tovin ja pesun jälkeen otimme kaiken uusiksi, olihan meillä koko ilta ja yökin aikaa yhteisille lemmenleikeillemme.

Monien eri rakastelukertojen jälkeen Joonaksesta on tullut meille vakituinen lisä seksileikkeihimme. Myöhemmin olemme ajautuneet rakastelleet Joonaksen kanssa kahdestaankin. Kerran kävi nimittäin sillä lailla, että kun Joonas soitti kiimoissaan, vaimoni ei ollut kotona. Tein Joonakselle rohkean ehdotuksen, että voidaanhan asia hoitaa miesten keskenkin. Sinä iltana ja yönä Joonas nai minua peräti kolme kertaa peräaukkoon. En ole voinut kuvitellakaan, että miten hyvältä se tuntuukaan.

Nykyisin olemme edelleen laajentaneet kimppaseksin keinovalikoimaamme vaimoni ollessa asian suhteen todella innoissaan. Herkkänä hetkenään hän on jopa tunnustanut, että hän oli jo pitkään suorastaan toivonutkin, että pääsisi muun bi-kivan lisäksi seuraamaan aitiopaikalta miesten välistä yhdyntää.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Loisketta ja litinää Tapasimme Eeron eräässä ravintolassa muutamien viestien jälkeen. Hän oli noin 55 -vuotias, hieman pyöreäkö herrasmies, sanavalmis sekä käytöstietoinen, jonka kaltaisista miehistä myös […]
  • Synninpäästö osa 4 Nyt täytyy kertoa hieman valaistusta lisää itsestäni. Olen siis näissä aiemmissa osissa melko hätäiseen kertonut näistä lapsuusajan kiimoista. Se on ihan totta että näin kovin kiimainen […]
  • Sanna-lutkan seikkailut osa 2 Sanna on jo ehtinyt hiukan kummastella pitkähköä (olosuhteisiin nähden) hiljaisuutta, kun sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta outo ja samalla viettelevä ilmoitusluontoinen asia […]
  • Kimppaa kahden puumanaisen kanssa Olen kuullut usein juttuja toimiston nuoremman väen suusta siitä millainen lihatiski Turun keskustassa oleva hiukan vanhemman väen tanssiravintola on. En koskaan kommentoinut juttuja mutta […]
  • Ryhmäseksiä koirien kanssa Nämä tapahtumat saivat alkunsa kodissani liki kolme vuotta sitten. Tulosta, jotta arvoisa lukijani voi...vaikka ottaa opiksi tai muuten vain... Istuin tapani mukaan liesituulettimen alla […]
  • Isompi parempi Tunnustan. Olin kateellinen tyttökaverilleni Oonalle. Jannella, hänen poikaystävällään oli maailman ihanin, paksuin ja suonikkain kulli. Olin nähnyt sen sekasaunassa mökillämme pari […]
  • Vanhempaa naista kylpylässä osa 2 Kun Maija oli kadonnut naisten puolen suihkuihin, istuimme Samin kanssa hetken lauteella ja koetimme saada hengityksen tasaantumaan. ”Ei juma mikä nainen!” Sami päivitteli. Nyökytin vain […]
  • Vitun makua suupielissä Nautin miehen kiimaisista katseista, noista silmistä jotka suorastaan janosivat kiihkeää vartaloani. Mies seisoi alastomana edessäni minun levitellessä haarojani hänelle näyttääkseni että […]

Jätä kommentti