Nuorta naista mökillä

Takana oli 4 tuntia autolla ajoa kunnes vihdoin pysähdyin mökin eteen, oli kesäinen perjantai ja autolla ajo ei maistunut enää tippaakaan. Tarkoitukseni oli ajaa vielä pohjoisemmaksi mutta jano ja ilmastoinnin puute pakotti pysähtymaan jo pari sataa kilometriä aiemmin. Tämä oli kolmas mökkikylä josta olin käynyt kysymässä vapaata mökkiä. Koska oli kesän pahin sesonkiaika jouduin ottamaan ainoan vapaan mökin joka oli tarpeitani varten aivan liian iso ja kallis. Tai oikeammin se oli paritalo eikä pari mökki. Ajelin kangasmetsän varjostamaa kinttupolkua ja etsin numeroa 12. Vihdoin löysin mökin ja parkkeerasin autoni kälyisen teini-corollan viereen.

Heti autosta noustuani kuulin että naapurissa oli ilmeiset juhlat menossa kun musiikki pauhasi ja sen yli kuului kikatusta ja naisten ääniä. Kantelin vähäiset tavarani mökkiin ja latasin kylmiön täyteen olutta sekä pakastelokeroon koskenkorvan, minun piti olla Inarissa vasta lauantai-iltana joten olin päättänyt napata kohtuu humalat puolimatkan krouvin kunniaksi. Musiikin jumputus kuului vaimeana seinän läpi kun riisuuduin suihkua varten. Otin kylmiöstä vielä lämpimän oluen ja join sen pahimpaan janoon parilla pitkällä hörpyllä, olut kuohui ruokatorvessa ja maistui, noh lämpimälle oluelle. Irvistellen lampsin suihkuun jossa ymmärsin miksi 6 hengen mökki maksoi liki 200e yöltä. Aina valmis sauna, poreamme kylpyhuoneessa ja kaikki muutenkin viimeisen päälle.

Luin pikaisesti poreammeen käyttöohjeen ja laitoin veden valumaan. Vetäisin pyyhkeen lanteille ja lähdin ottamaan toisen oluen odotellessani. Olohuoneessa oli sälekaihtimet kiinni ja vaikka oli kirkas kesäpäivä oli huone mukavan hämärä ja viileä. Avasin terassin oven ja musiikki rävähti vasten kasvojani. Naapurin terassilla oli 5 nuorta naista ja nauru ja huuto oli melkoinen, musiikki pauhasi isosta mankasta.

”WOOOOOO, ALASTON MIES!!!”, huusi yksi tytöistä joka oli minut ensimmäisenä huomannut saaden muutkin kääntämään päänsä. Tunsin itseni hieman vaivautuneeksi jouduttuani odottamatta 5 nuoren naisen katseltavaksi vaikka oli minulla pyyhe lanteilla.

”Päivää naapuriin, älkää antako minun häiritä”, totesin ja samalla tervehdin tyttöjä olutpulloa nostamalla.

”Ei meitä ikinä vähäpukeiset miehet ole häirinneet”, nauroi vaaleat lyhyet hiukset omaava tyttö joka esitteli itsenä Jennaksi.

Tytöt väänsivät musiikkia hieman pienemmälle ja jokainen esitteli itsensä. Minna, Sanna x 2, Terhi ja Jenna. Kaikki olivat kuin samasta muotista tulleita, pitkiä ja hoikkia. Pituus selittyi kun selvisi että tytöt olivat lähteneet viettämään tyttöjen riehakasta viikonloppua lentopalloporukan kesken. Tytöt olivat jo selvästi nauttineet jonkun aikaa siidereitään koska tuntuivat olevan jo melkoisessa vauhdissa.

”Ai perkele, poreamme”, huudahdin ja säntäsin sisään, olin jo unohtanut että laitoin veden valumaan. Onneksi amme ei valunut yli vaan amme oli suojattu ylivalumisen varalta. Suljin hanan ja laitoin puhalluksen päälle, amme alkoi porista mukavasti. Palasin terassille selittämään nopeaa lähtöäni ja kerroin että unohdin jättäneeni poreammeen valumaan.

”Siis täh, onko sulla poreamme!!! IHQUU, saadaanko tulla kokeileen??, Sanna ja Terhi kysyivät melkein yhtä aikaa saaden muut kikattamaan…

”No mitä luuletteko kieltäytyykö 35-vuotias mies jos useampi nuori nainen pyytää päästä poreammeeseen?”, virnistin sarkastisesti. ”Minkäs ikäisiä te olette jotta tietää miten tässä illan mittaa käyttäytyy?”, naurahdin ja iskin silmää Terhille.

”Me ollaan kaikki 18 eli ihan laillista riistaa”, vastasi Terhi joka hymyillen iski silmää takaisin.

”No ei sitten muuta kuin kylpyyn ketä kiinnostaa” sanoin ja lähdin itse ottamaan rohkaisuryyppyä pakastimesta.

Kuulin avoimesta ovesta kuinka tytöt keskustelivat kuka haluaisi lähteä kokeilemaan poreammetta ja ainakin Terhi ja toinen Sannoista olivat kovasti lähdössä. Muut tuntuivat nauravan että jos siellä on hyvä selänpesu niin sitten pitäisi tulla hakemaan heidätkin.

Menin itse jo poreammeeseen istumaan koska minulla ei ollut uimahousuja mukana. Kohta kylpyhuoneen ovelta kuului koputus ja Terhin ja Sannan päät kurkistivat sisään.

”Peremmälle, peremmälle”, huikkasin tytöille.

Tytöt kikattelivat ja alkoivat riisua T-paitojaan. Molemmat olivat n. 170cm pitkiä ja hoikkia. Vartalot olivat treenatut. Terhillä oli pitkät punaiset hiukset jotka oli sidottu takaa kiinni. Sannalla oli olkapäille yltävät hyvin vaaleat hiukset vapaana. Molemmilla oli bikinit T-paidan alla ja silmämääräisesti arvioituna rinnat olivat mukavat B-kupin täyttävät. Tytöt kapusivat poreammeeseen minun vastapäätä ja nauroivat omia juttujaan. Vaikka poreamme oli isohko niin kolmesta henkilöstä se täyttyi kuitenkin niin että tunsin väistämättä Terhin sileän pohkeen reittäni vasten. Tunsin kuinka mulkkuni heräsi koomasta ja alkoi hitaasti kasvaa.

Tytöt kiusoittelivat minua humalan tuomalla rohkeudella ja vaikka kuinka yritin alkoi katseeni harhailla tyttöjen ja erityisesti Terhin kiinteillä rinnoilla. Sanna ja Terhi nousivat seisomaan mennäkseen saunaan ja houkuttelivat minuakin, vastustelin ja kerroin syyksi ettei minulla ollut uimahousuja. Siitäkös riemu yltyi ja Terhi tarttui kädestäni viekoitellen ja vaatien minua myös saunaan. Sanna meni jo edellä saunaan ja Terhi maanitteli minua mukaan. Nousin ylös Terhin vetäessä minua mukaansa ja huomasin kuinka hänen silmät tapittivat puolikankeaa kyrpääni tuijottaen.

”Aika mukavan näköinen…”, kuiskasi Terhi korvaani ja suikkasi nopean pusun poskelleni kiiruhtaen saunaan. Menin ensin suihkuun ja laskin kylmää vettä päälleni jotta saisin orastavan erektion laskemaan. Saunan ovea avatessa Sanna tuli vastaan ja hän sanoi jo lähtevänsä omaan mökkiin iskien minulle silmäänsä. Nousin lauteille jossa Terhi nojaili seinän päätyyn jalat ylälauteilla. Istuin lauteitten toiseen reunaan ja vilkuilin sivusilmällä tyttöä joka samalla korjaili bikiniensä yläosaa. Kuulin kuinka kylpyhuoneen ovi kävi kun Sanna lähti, oli aivan hiljaista.

”Minusta tämä ei ole reilua että minä joudun olemaan alasti kun taas sinä saat istua bikinit päällä saunassa”, rikoin hiljaisuuden ja vilkuilin Terhiä.

Terhi nousi ja siirtyi seisomaan eteeni alalauteelle. ”Ehkä sun pitää sitten riisua mun bikinit”, sanoi Terhi ja kääntyi selin minuun. Avasin bikinien hakaset ja Terhin avittamana ne tippuivat saunan lattialle. Tyttö kääntyi ympäri peittäen ujosti rintansa käsillään. Työnsin sormeni bikinihousujen reunan alle ja vedin Terhiä kohti minua. Terhi nousi keskilauteelle ottaen hartioistani tukea jolloin hänen kiinteät rintansa pajastuivat nenäni eteen. Ruskean punaiset nännit nöpöttivät yläviistoon kiihottavasti. Kumarruin hieman ja otin toisen nännin huulieni väliin ja nuolaisin tuota kiinteää ruusunnuppua. Terhi ynähti nautinnosta ja sulki silmänsä. Suutelin rintaa ja aloin samalla laskemaan bikinien housuja, Terhi avitti riisuuntumisessa ja potkaisi housut lopulta saunan oven juureen.

Vaihdoin rintaa ja jatkoin suudellen senkin nänniä. Samalla vilkaisin Terhin paljasta pillua josta karvat oli ajeltu viimeistä myöten pois. Hyväilin vasemmalla kädellä Terhin pakaroita ja liutun oikean käteni etukautta haarojen väliin. Tunnustelin varovasti etusormellani klitorista ja saunan kuumuuden ja kiiman ansiosta tunsin kuinka pillu oli jo aivan märkä. Ohjasin Terhin selälleen saunan ylälauteelle ja levitin tytön jalkoja. Aloin suutelemaan Terhiä nilkoista ja samalla kun suudelmani alkoivat lähestyä haaroja hyväili Terhi itseään oikella kädellä työntäen keskisormeaan sisäänsä voihkien hiljaa. Levitin jalat aivan haaralleen ja katselin hetken kun tyttö masturboi edessäni silmät kiinni selkä hieman kaarella, hän oli jo todella lähellä orgasmia. Tartuin Terhin käteen ja irrotin sen pillunsa kimpusta, nuolin sormet puhtaaksi maistaen vienon makeuden ja kiiman. Painoin kieleni pilluun ja ei hetkeäkään kun Terhi tarttui takaraivostani painaen naamaani yhä tiukemmin haaroihinsa. Tunsin kielessäni orgasmin sykkeet tytön lantiossa mutta jatkoin nuolemista ja imemistä. Terhi huohotti ja selkä vääntyi niin kaarelle että ajattelin sen kohta katkeavan.

Nousin jalkovälistä vetämään happea ja katselin tyttöä. Terhi makasi raukeana ylälauteella puristellen hellästi rintojaan.

Nousin mennäkseni suihkuun koska saunassa oli todella kuuma. Annoin veden valua päälleni, mulkkuni seisoi kuin tuomiopäivän pasuuna. Kuulin kuinka Terhi tuli taakseni. Hän painautui vartalooni kiinni ja kietoi sirot kätensä ympärilleni. ”Toi oli aivan ihanaa, nyt on sun vuoro nauttia”, Terhi kuiskasi ja samalla suuteli niskaani. Tunisin kuinka sirot sormet hakeutuivat kaluni ympärille ja palleille. Terhi runkkaili hiljakseen minua samalla hieroen märkää vartaloaan selkääni vasten. Tyttö käänsi minut ympäri ja painoi hartiani kylmää kaakeliseinää vasten suihkun alla. Terhi meni polvilleen eteeni ja koska vesi valui lähes suoraan silmilleni en voinut kuinka seistä silmät kiinni.

Tunisn kuinka kuuma suu otti mulkkuni syleilyyn imien vaativasti. Välillä todella syvällä ja välillä aivan terskan päästä. Sormet puristelivat hellästi pallejani ja runkkasivat varttani. Hiljainen imemisen ja moiskahtelun ääni kuului selvästi suihkun läpi ja tunsin kuinka orgasmi alkoi lähestyä. Käteni hakivat Terhin päätä ja hyväilin tytön niskaa samalla kun tunsin mällini lähtevän liikkeelle turvonneista palleistani. Korahdin orgasmin voimasta ja valuva vesi täytti suuni. Minun oli pakko siirtyä hieman jotta en hukkuisi suihkuun. Tyttö ei päästänyt mulkkuani suustaan koko orgasmin aikana ja nieli kaiken urhoollisesti. Lopuksi Terhi veti esinahkani taakse ja nuoli kyrpäni aivan puhtaaksi.

Terhi nousi seisomaan ja antoi kuumimman suudelman mitä olen koskaan saanut.

”Mun on pakko mennä tonne meidän puolelle mut jos haluut niin mä tuun illalla uudestaan”, hän sanoi katsoen raukesti silmiini.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Leskimies saa nuoren tytön pillua Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]
  • Kiihkeät hetket tyttäreni kaverin kanssa Kuljetin bussia sinistä ja kaverit alkoi inistä…” näin alkoi Simo Salmisen esittämä riipaisevan karmiva laulu. Itse en aivan niin rämäpäinen ole, enkä ole kannoilleni sinivilkkuja saanut. […]
  • Kiihkeää teiniseuraa Tutustuin Sannaan (nimi muutettu), tummaan, nättiin ja hoikkaan opiskelijatyttöön eräällä terassilla pääkaupunkiseudulla. Tulimme hyvin juttuun, koska hän alkoi juuri opiskella alaa, jolla […]
  • Kiimaa kaverin isän kanssa Tutustuin Juhaan ja Merjaan muuttopäivänäni. Olin saanut houkuteltua isoveljeni muuttoavuksi. Hän oli taas lainannut avopuolisonsa isältä peräkärryllistä pakettiautoa muuttoa varten. […]
  • Avovaimon kuuma pikkusisko Muutama vuosi sitten seurustelin avovaimoni Tiinan kanssa, ja tämä sattui seurustelun loppuvaiheilla viime vuoden syksyllä. Olin jo aikaisemmin viime kesänä jo pannut Tiinan toiseksi […]
  • Nussin nuorta kesätyttöä Ota näistä kaikista kolmet kopiot ja laita ne postiin vielä tänään, annoin Kirsille ohjeeksi. Poistuin tytön pöydän luota pannen merkille miten toimiston miehet vilkuilivat kilpaa tytön […]
  • Synninpäästö osa 4 Nyt täytyy kertoa hieman valaistusta lisää itsestäni. Olen siis näissä aiemmissa osissa melko hätäiseen kertonut näistä lapsuusajan kiimoista. Se on ihan totta että näin kovin kiimainen […]
  • Isompi parempi Tunnustan. Olin kateellinen tyttökaverilleni Oonalle. Jannella, hänen poikaystävällään oli maailman ihanin, paksuin ja suonikkain kulli. Olin nähnyt sen sekasaunassa mökillämme pari […]

Jätä kommentti