Nuori lampaannussija

Neljätoistakesäisenä olin innokas partiolainen. Kerran loppukesästä leireilimme Keski-Suomessa ja leiripaikan läheisyydessä sattui olemaan lampaita aitauksessa. Kaupunkilaislapsina olimme tietysti innokkaita tekemään lähempää tuttavuutta kotieläimien kanssa ja niinpä vietimmekin runsaasti vapaa-aikaa aitauksen läheisyydessä tarjoillen villaville ystävillemme tuoreita voikukukanlehtiä aidan vihreämmältä puolelta.

Eräänä päivänä maanviljelijä toi aitaukseen pässin — biologian läksyni koulussa lukeneena tiesin miksi. Paistattelimme päivää aitauksen vieressä samalla mukamas syrjäsilmällä seuraten, miten pässi kierteli katrasta yrittäen uutterasti astua uuhia. Kun yritys silloin tällöin tuotti tulosta ja pässi nosti eturuumiinsa silloisen siippansa päälle pökkien raivoisasti, taukosi keskustelu poikajoukossa ja nuoremmat eivät pystyneet peittämään intoaan kaikkien tapittaessa aktia.

Kerran pääsimme seuraamaan lisääntymistoimitusta lähietäisyydeltä pässin ahdistettua rakkautensa kohteen aitauksen siihen reunaan, missä me aikaamme kuluttelimme. Uuhen suoritettua rituaalinomaiset väistöliikkeensä ja todettua, että tämä pukki tottavie olisi tosissaan avasi se kiimasta kostean lemmenvakonsa kiivaalle rakastajalleen ja antautui.

Vilaus lampaan pillusta ja parin kiimainen mää’intä pässin upottaessa kivikovaa siitintään syvälle sinne olivat tarpeeksi poikuuttaan vielä säilyttelevälle teinille: kyrpä kovana säntäsin metsän helmaan. Pari kiivasta iskua pitkin jöpöttävän kullini vartta ja mieleen syöpynyt kuva tuosta eläimellisestä aktista saivat aikaan voimakkaan ejakulaation: ruumis vavahdellen ruiskutin mällini turpeelle.

Koko leiripäivän kannoin ajatuksissani tuota kuvaa naiskentelevista lampaista ja vähitellen mielikuvituksiseni silmin näin itseni siinä, juuri siinä, tuon mustan pässin paikalla: työntymässä piukkaan, kostean kiimaiseen uuheen. Tietysti tunsin jonkinlaista syyllisyyttä tästä uudesta fantasiastani, mutta tuossa herkässä iässä kaikkeen seksuaalisuuteen tuntui liittyvän tuo sama tunne, eikä sen ajatusten taka-alalle työntäminen aiheuttanut juurikaan ponnisteluja.

Minua ei lainkaan yllättänyt, että illan tullen uni ei tahtonut tulla silmään lainkaan. Lampaat pyörivät mielessäni, mutta niiden laskeminenkaan ei unettanut. Seistotti, mikä on varsin ikävää kuumana kesäyönä samassa teltassa toisten teinipoikain kanssa. Kieriskeltyäni hetken odottaen turhaan seksuaalisen hekuman laskemista, päätös kypsyi sisälläni. Vaikka vielä teltan ovesta yöhön puikahtaessani vakuuttelin tietoiselle tajunnalleni piipahtavani vain kädelle , oli alitajuntani himoissaan päätynyt jo aidan toiselle puolelle.

Minulla oli elämäni tilaisuus. Hitto vie, aikakin yrittäisin — ajattelin, kun kovettunut penikseni veti ruumistani hitaasti, mutta varmasti kohti lammasaitausta. Hiljainen, hämärtyvä kesäyö herkisti aistit: aitausta lähestyessäni sirkkojen siritys sekoittui heikkon määintään. Tunsin tuoreen ruohon tuoksun lisäksi lampaiden täyteläisen eläimellisen tuoksun, kun kapusin aidan yli.

Pässi oli viety pois — ilmeisesti kaikki lampaat olivat jo siemenessä. Kilpakosion puuttuminen ei haitannut minua yhtään. Hiivin hitaasti lauman luo. Lampaat eivät reagoineet läsnäolooni. Muutama näytti torkkuvan. Osa natusteli ruohoa. Kumarruin tarkastelemaan lähemmin erästä valveilla olevista: sen emätin tihkui. Pässin vierailu ei ollut vienyt kiimaa mennessään. Sen kirpeä tuoksu viesti selvää sanomaa. Me molemmat tarvitsisimme kunnon panoa.

Riisuin nopeasti housuni. Lähestyin lammasta pääpuolesta kelaten mielessäni pässin pukillepääsyä edeltänyttä rituaalia. Taputin lammasta turvalle ja tuuppasin sitä kevyesti. Uuhi ei mukamas ollut millänsäkään, mutta huomasin hengityksen kiihtyneen. Alati lampaan kylkeä koskettaen siirryin kohti peräpäätä. Kyrpä kovana asetin molemmat kädet lampaan selälle ja kyyristyin hieman valmiina etsimään terskani kärjellä pillun aukkoa. Ja uuhi otti kaksi määrätietoista askelta määkäisten samalla. Kirosin, mutta muistin, ettei pässiäkään ollut päästetty helpolla sisään.

Toinen ja kolmas yritys päätyivät samoin, mutta ne eivät onnistuneet lannistamaan haluani. Tiesin, että lammas vain testasi minua ja molempien kiima kasvoi entisestään. Tartuin määrätietoisesti lampaan villoihin: olin päättänyt astua hänet, hän olisi minun. Lammas koetti ottaa askeleen, mutta kun se huomasi, että otteeni piti, talttui symbolinen vastarinta. Häntäänsä kevyesti nostaen uuheni paljasti kauniin häpynsä minulle.

Uskaltamatta irrottaa otettani lampaan villoista notkistin polviani ja yritin osua kyrpänikärjellä kosteaan vakoon. Hetken hapuiltuani sain terskani sisään. Tunne oli valtaisa. Lämmin ja liukas emätin antoi periksi ja kivikova kyrpäni liukui sen tiukkaan syleilyyn. Enää ei uuheni yrittänyt paeta, vaan määki innoissaan. Nussin rakatasjatartani ensin hitaasti, sitten kiivaammin.

Koko ympäröivä maailma suli ympäriltämme. Tunsin vain villaisen perseen reisiäni vasten ja pillun sietämättömän pehmeänä ja lämpimänä puristuvan vasten siitintäni. Ilmassa leijui kiiman tuoksu kirpeänä ja kiihottavana. Hengähdin hetken, mutta
uuhen lihaksisto lypsi elintäni yhä syvemmälle kosteaan ihanuuteen. Naimme kuin mielipuolet, hän määki ja minä huohotin, kun lemmenvaltikkani seilasi ees taas ja kivekseni hakkasivat vatsan untuvaiseen villaan.

Viimeiset kiivaat työnnöt ja tunsin supistusten alkavan. Orgasmi oli kivitalon kokoinen. Vavahdusten saattelemana himoni hedelmä pulppusi syvälle lampaani samettiseen vaginaan.

Hyväilin ensimmäistä seksikumppaniani vielä hellästi ja pitkään, kunnes hekuma suli todellisuuteen: seisoin ilman housuja lammasaitauksessa keskellä yötä. Heitin haikeat, mutta nopeat hyvästit heilalleni ja kiirehdin järvenrantaan pesulle. Hiivin telttaan ja nukahdin tyydyttynyt hymy kasvoilla.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Mari ja pikkukoira Marille oli käynyt oikein onnenpotku, hänen tätinsä oli pyytänyt tyttöä vahtimaan heidän rivarikämppäänsä. Tyhjä asunto oli Marille oikea onnenpotku ja tilaisuus pitää bileet. Ainoa […]
  • Ihanat hetket eläinseksistudiolla Työt olivat painaneet päälle jo viikkoja. Vaivoin jaksoin odottaa, että pääsisin vihdoin ansaitsemalleni lomalle. Loppusyksystä tämä hetki kuitenkin koitti ja saavuin kesäiseen […]
  • Ryhmäseksiä koirien kanssa Nämä tapahtumat saivat alkunsa kodissani liki kolme vuotta sitten. Tulosta, jotta arvoisa lukijani voi...vaikka ottaa opiksi tai muuten vain... Istuin tapani mukaan liesituulettimen alla […]
  • Ensimäinen kertani kun koirani nussi minua Oli perjantai-ilta ja vanhempani lähtivät mökille. En lähtenyt mukaan, sillä siellä ei ollut koskaan mitään tekemistä. Olin pitkästä aikaa melkein yksin kotona. Minun koirani oli vain […]
  • Ensikokemus eläinseksistä Kirpeä pakkanen tuntui kurkussani, kun kävelin ripeää vauhtia työpaikalleni. Olin töissä suurehkossa yrityksessä, tosin olin vain siivoojana, mutta pohjalta on hyvä nousta. Työhöni kuului […]
  • Heppahullu teinityttö kiimassa Lunta tuprutti taivaan täydeltä, kun juoksin kiireessä bussiin. “Ehdin!”, älähdin kuskille, joka katsoi minua happamasti. Maksettuani matkani istahdin takapenkille ja kaivoin kännykkäni […]
  • Hevosen jättimäinen siitin Oli kesäloman ensimmäinen viikko. Päätin aloittaa lomani perusteellisella rentoutumisella, joten lähdin isän mukaan mökille viikoksi. Isä tekee siellä mökkiin keittiöremonttia ja hakee […]
  • Seksiä koiran kanssa Haalea vesi huuhtoi kehoani, kun huuhtelin saippuan viimeisiä rippeitä keholtani. Pienten A-kupin rintojeni nännit nöpöttivät somasti, kun astuin pois suihkusta ja tunsin vilunväristyksiä […]

Jätä kommentti