Kun isä nussi tytärtään

Syksyinen työpäiväni oli juuri päättynyt ja kävelin autolleni pienessä tihkusateessa. Maanantait pitäisi kieltää työviikon alusta kokonaan, ne olivat säännöllisesti niin sekavia ja työntäyteisiä kuin vain olla voivat. Nytkin päivä oli venynyt liian pitkäksi, totesin itsekseni käynnistäessäni autoni ja katsahtaessani kojelaudassa olevaa kelloa.

Sade yltyi oikeaksi kunnon sateeksi ajettuani vähän matkaa kotiani kohti. Vaimoni oli soittanut minulle töihin, että hän joutuisi lähtemään muutamaksi päiväksi työmatkalle lyhyellä varoitusajalla. Vaimoni oli ollut uudessa työpaikassaan vajaat kaksi vuotta ja matkustamisesta oli tullut iso osa hänen työtänsä. Ymmärsin kyllä, että vaatteiden sisäänostajan pitikin olla ajan hermolla ja mukana kaikilla messuilla joissa jotakin uutuustuotetta esiteltiin.

Päästyäni kotiin tunsin itseni väsyneeksi. Poikamme oli opiskellut vuoden yliopistossa ja tänä keväänä kirjoittanut tyttäremme oli ilmoittanut pitävänsä välivuoden. Oli hän luvannut opiskella avoimessa jonkin opintokokonaisuuden, jonka lisäksi hän oli isossa marketissa muutamina päivinä viikossa kassatyössä.

Istuin keittiön pöydän ääressä lukemassa päivän lehteä, kun tyttäreni Noora asteli venytellen keittiöön.
– Onko täällä mitään syötävää?
– Katso kaapista, minähän tulin juuri kotiin, vastasin äreähköllä äänensävyllä.
– Ei täällä mitään ole, Noora tiuskaisi ja löi jääkaapin oven vauhdilla kiinni.
Hermostuin tytön käytöksestä ja sanoin selvästi mitä ajattelin siitä. Hänellä oli ollut koko päivä aikaa tehdä ruokaa eikä odottaa sitä valmiina pöytään kannettuna.

Menetin malttini eikä tyttö jäänyt yhtään heikommaksi. Huusimme toisillemme, kunnes kumpikaan ei enää keksinyt sanottavaa. Hiljaisuus oli käsin kosketeltavaa. Tajusin oman väsymykseni ja työkiireitten vaikuttaneen omaan käytökseeni.

Noora pillahti itkuun, enemmänkin varmaan siksi ettei hän keksinyt enempää sanomista tai selittämistä. Tummat lyhyet hiukset heilahtivat mitä nyt vain voivatkin, kun tyttö kääntyi kiukkuisena ja lähti yläkertaan huoneeseensa. Yritin pyytää anteeksi, mutta Noora oli jo kadonnut rappusiin.

Seisoin keittiön lattialla tuskastuneena tilanteeseen. Kävin olohuoneen kaapilla ja kaadoin lasiin kullankeltaista nestettä ja pian lämmittävä tunne laskeutui vatsaani. Katsoin kelloa ja päätin mennä pehkuihin. Ensin menin kuitenkin suihkuun, seisoin kuuman vesisuihkun alla pitkään ja sain itseni jonkinlaiseen tasapainoon.

Makasin vuoteellamme hyväinen annos lasissa josta siemailin harvakseen katsoessani illan elokuvaa.

Heräsin vilunpuistatukseen. Tajusin nukahtaneeni kesken elokuvan, joka sekin oli loppunut jo hetki sitten. Katsoin kelloon joka näytti vuorokauden vaihtuvan muutaman minuutin kuluttua. Tyhjä lasi oli pudonnut viereeni sängylle ja nostaessani sitä näin yläkerran ikkunan heijastavan valoa ulos.

Haukottelin makeasti ja ajattelin, että voisin käydä pyytämässä Nooralta anteeksi käyttäytymistäni. Suljin telkkarin ja lähdin kapuamaan yläkertaan. Näin Nooran oven olevan raollaan ja valon palavan huoneen kattovalaisimessa. Koputin varovasti ovelle ja avasin sen astuen huoneeseen anteeksipyytävä ilme kasvoillani.

Seisahduin keskelle huonetta. Noora nukkui vuoteessaan, hän oli nukahtanut vaatteet päällään. Hänellä oli vaimoni kotiin kantamia vaatteita. Katselin arvostelevasti hänen yllään olevaa asukokonaisuutta. Vaatteet olivat viimeisintä muotia. Punainen ihomyötäinen villatakki, haalean sininen lyhyt hame, todella lyhyt huomasin toistavani itsekseni. Tummat sukkahousut korostuivat Nooran nuorissa ja sirolla tavalla voimakkaissa jaloissa.

Nooran yöpöydällä palava valaisin osui hänen alavartaloonsa. En voinut olla katsomatta Nooran lyhyen hameen alta paljastuviin reisiin ja pakaroihinkin jotka myös näkyivät hameen alta. Tyttö nukkui kyljellään, päällimmäinen jalka koukistuneena. Otin askeleen tytön vuodetta kohti. Pysähdyin kuitenkin kesken askeleen ja tajusin missä oikein olin. Mietin lyhyen hetken ja sammutin kattovalaisimen. Huoneeseen tuli suojaavaa pimeyttä ja rohkenin lähestyä vuodetta. Otin läheiseltä tuolilta pehmeän huovan ajatellen laittavani sen Nooran peitteeksi.

Sen sijaan, että olisin laittanut huovan tytön päälle laskinkin sen lattialle ja huomasin olevani polvillani sen päällä. Näin Nooran jalat suoraan edessäni. Ihailin niiden kauniita muotoja, niiden linjakkuutta ja siloisuutta. Katseeni kohosi ylemmäksi ja tunsin jännityksen puristavan kurkkuani ja rintakehääni tiukan rautavanteen lailla. Vein alitajuisesti kasvoni kiinni Nooran kaunismuotoisiin reisiin.

Nenääni leijui lämmin tuoksu, erittelin siinä nihkeän hien kevyen hajun sekä nuoren naisen intiimin tuoksun, joka erottui sitä selvemmin, mitä enemmän uskalsin olla lähellä tätä kohdetta.

Järkyttyneenä tunsin housuissani erektiossa olevan penikseni heilahtelevan rauhattomasti. Painoin kasvoni kiinni Nooran pakaroihin rohkeasti, ja kuin olisin menettänyt järkeni, en kyennyt enää ajattelemaan järkevästi. Pääni sekoitti tyttäreni pillun tuoksu. Nooran lämmin ja hekumallinen tuoksu sekoitti minut täysin.

Vein käteni sukkahousun peittämälle reidelle. Se tuntui sileältä ja lämpimältä. Hieroin rohkeammin kasvojani tytön jalkoihin ja pakaroihin kiihkeänä, intohimon puristaessa kurkustani kireän urahduksen.

Pelästyin suunnattomasti Nooran liikahtaessa. Hätääntyneenä sammutin yöpöydän valaisimen, mutta en uskaltanut enkä kyennyt liikahtamaan mihinkään suuntaan.

– Kuka siinä on? Nooran uninen ääni kysyi hämmästyneenä.
– Minä vain, tulin pyytämään anteeksi käytöstäni, selitin hätääntyneenä.
– Ai, no niin minunkin pitää tehdä.
Nooran käsi liikahti koskettaen poskeani.
– Mitä sinä siinä noin olet? Noora kysyi uteliaana.
– Minä, minä.. ajattelin peitellä sinut huovalla, selittelin noloa tilannettani.
– Mutta.. Nooran kysymys jäi roikkumaan ilmaan.

Nousin ylös ja otin villahuovan käsiini. Kuulin Nooran liikahtavan pimeällä vuoteella. Laskin huopaa alemmaksi, kun käteni osui nyt kääntyneen Nooran reisien väliin. Tajutessani käteni osuneen intiimille alueelle jäykistyin paikalleni. Käteni oli kuin lukittunut Nooran reisien väliin. Nooralta pääsi outo huokauksen kaltainen ääni.

Jotakin tapahtui aivoissani ja siirryin varovasti Nooran viereen makuulle. Noora makasi hiukan viistossa asennossa lähes selällään minuun päin kääntyneenä.
– Mit.., tyttö aloitti, mutta ei jatkanut aikomaansa asiaa loppuun, kun asetuin kiinni hänen vartaloonsa. En saanut tai oikeastaan en löytänyt mitään järjellistä sanottavaa.

Käteni hieroi Nooran ahtaaksi muodostuneessa reisien välissä. Peukaloni jäin kohouman päälle muun osan kädestäni puristellessa lämmintä haarakohtaa. Suuni tuntui kuivalta kuin kesäinen tuohenpala. Pelkäsin koko ajan sitä hetkeä, kun Noora alkaisi pitää meteliä tästä järjettömyydestä. Nuolaisin kuivia huuliani ja tein varovaisia liikkeitä kädelläni.

Poskeni oli Nooran pehmeää rintaa vasten käteni liikkuessa hänen intiimillä ruumiinosallaan. Kuulin Nooran henkäisevän pitkään ja hänen reisiensä puristus hellitti kädessäni. Pelästyin, kun hänen kätensä tarttui minun käteen.
– Ei saa.., isä lopeta, Noora sanoi yllättävän hiljaisella äänellä.
– Anna minun olla tässä vähän aikaa, kähisin hiljaisella äänellä Nooran rintaa vasten.
– Se on väärin…, ei näin voi olla…
– Älä torju minua…, älä tee sitä, lähes rukoilin. Saat mitä ikinä haluatkin, kuulin oman ääneni lupaavan.
– Mutta.., sinä olet minun isäni, Noora aloitti.

Hiljaisuus tuli uudelleen väliimme, sen rikkoi vain Nooran voimakas hengitys. Lämmin käsi puristi kättäni, mutta ei yrittänytkään enää vetää sitä pois.

Hitaasti siirryin alemmaksi Nooran vartalolla ja ilman estelyä olin kiinni sukkahousujen etumustassa. Painoin kasvoni kiinni ja hengitin nenäni kautta pitkiä ja rauhallisia henkäyksiä. Sormissani tuntui kasvavaa nihkeyttä. Vein käteni hetken empimisen jälkeen sukkahousujen vyötärölle ja sain otteen kumilangasta. Pysähdyin hetkeksi kuin odottamaan lupaa jatkaa. Kun mitään ei tapahtunut vedin housuja alemmaksi. Noora ei tehnyt elettäkään nostaakseen itseään. Minun piti lähes väsytystaistelua tehden ujuttamalla saada sukkahousut reisille.

Paljas iho tuntui kiihottavalta kämmentäni vasten. Puristelin paljaita reisiä kiihkeästi ja suutelin reisiä yön pimeydessä. Ymmärsin, että alushousut olivat vielä edessä ja niiden saaminen alas olisi työlästä puuhaa. Noorasta leijui miellyttävää naisellista tuoksua joka innosti minua jatkamaan tätä tyhmää leikkiäni.

Alushousujen haaraosassa tuntui pientä kosteutta joka kiihotti minua lähes sairaalloisesti. Sain sormeni alushousuihin, kun Nooran käsi ilmestyi pimeässä estämään käteni liikettä. Tunsin pettymyksen ikävän tunteen valtaavan mieleni. Painoin kuitenkin huuleni Nooran kämmenselkää vasten. Suukottelin lämmintä kämmenselkää ja koskettelin sitä kielelläni. Siitä huolimatta Nooran käden puristus jatkui epämiellyttävän voimakkaana. Hänen kyntensä painuivat syvälle käteni ihoon. Hitaasti hivutin kuitenkin kättäni eteenpäin. Hengitin hiljaa, peläten jonkin kääntävän vaakakupin Nooran ajatuksissa kielteiselle kannalle. Emme puhuneet sanaakaan, kun käteni jatkoi alemmaksi housujen sisällä.

Epätoivoinen nautinnon henkäys karkasi kurkustani tuntiessani karvojen osuvan sormiini. Otin karvoista tukistavan hellän otteen ja etsin sitten maalin pimeässä. Siinä se oli, tyttären pillu. Kireät häpyhuulet tuntuivat lujilta toisiaan vasten. Varovasti raotin niitä erilleen. Kaivauduin huulten väliin ja tunsin siinä samassa limaisen kosteuden osuvan sormiini. Olin päässyt maaliin. Kuin ohjeet saaneena Noora nosti polvensa koukkuun ja sormeni painui miltei itsestään hänen kireään mutta liukkaaseen vaginaan.

Pyöritin sormeani levittäen limaa häpyhuulten välissä. Avasin sormellani käytävää isommaksi. Työnsin etusormea syvälle ja vedin sitä ulos levittäen limaa kaikkialle pehmeän kiihottavalle häpyalueelle. Toistin samaa liikettä ja etsin Nooran vaginasta kireäksi muuttuneen helmen. Se oli kosteuden peitossa ja nyt pyöritin tasaisesti sormeani sen päällä. Noora liikahti levottomasti päästäen syvän huokauksen.

Nostin päätäni Nooran kasvojen tasolle ja ohjasin Nooraa kääntymään itseäni vasten. Nypytin Nooraa antaen hänelle hyvää tunnetta. Lantio teki pientä määrätietoista liikettä kättäni vasten. Vedin käteni hetkeksi pois Noorasta ja etsin pimeässä hänen kättään. Saatuani siitä lujan otteen ohjasin hänen kätensä housuihini sisälle ja edelleen kovalle penikselleni.

Käsi etsi oikeaa asentoa lyhyen miettimisen jälkeen. Arvasin, että hän suostuisi tähän, koska hänellä oli niin hyvä tunnelma ja se hänen oli varmaankin saatava loppuun viedyksi.

Käteni jatkoi uudelleen keskeytynyttä puuhaansa. Molempien käsi työskenteli tasaisesti. Nooran käsi oli selvästi tottumaton tähän puuhaan. Vein vapaan toisen käteni Nooran niskaan. Vedin hänen päätänsä kasvojani vasten.

Nooran pehmeän sileä poski karheata poskeani vasten painuneena toi raikkaan tuulahduksen nenääni. Työntelin kiivaasti itseäni Nooran kättä vasten. Noora huohotti jo niin kiivaasti, että hän saisi oman tyydytyksensä varmaan millä hetkellä tahansa.

– Eiihh…, jatka isi,.., aihh…ynhh…, Noora puristi jalkansa lujasti kättäni vasten ynisten orgasminsa kourissa.
– Kulta.. anna tulla sen…, nauti siitä, kuiskailin tytön korvaan.

Minulle tuli se sama kutina penikseni kärkeen, joka aina tuli juuri ennen nautinnon huippua.
– Uuhh..oohh-hh.., huokailin ja henkäilin, Nooran käden vispatessa hyvin sekavin liikkein penistäni.
Suihkutin itseni tyhjäksi Nooran kädelle, tai ranteelle paremminkin. Housuni tahriintuivat rajusta purkauksestani. Minun piti pyytää Nooraa lopettamaan harvaksi käyneet liikkeet penikselläni. Olin lauennut upean tunteen vallassa, ja nyt olin jo niin herkkä, että en sietänyt liikettä enää peniksessäni.

Makasin voimattomana paikallani, miettien miten voisin vetäytyä tästä. Rohkaisin viimein itseni ja vedin käteni pois Nooran lämpimästä syleilystä. Noora otti esimerkkiäni seuraten kätensä pois housuistani. Pelastin Nooran nololta tilanteelta pyyhkäisten hänen kätensä pyjamapaitani helmaan.

Annoin pikaisen suukon Nooran huulille pimeyden suojassa ja nousin vuoteelta pois. Kylmät väreet selässäni poistuin Nooran huoneesta. Menin kylpyhuoneeseen ja nojasin pesualtaaseen uskaltamatta katsoa peiliin. Viimein nostin pääni ja näin alakuloisen ilmeeni peilistä. Häpesin itseäni ja sitä mitä olin tehnyt. Riisuin tahraiset vaatteeni pyykkikoneeseen ja puin puhtaan pyjaman ylleni. Menin vuoteeseen ja makasin pimeässä käsi kasvoillani. Tunsin kädestä lähtevän eroottisen tuoksun. Mielikuvat tapahtuneesta pyörivät villisti mielessäni, olivathan monenlaiset netin insestifantasioita, niitä minulla ei ollut koskaan ollut. Viimeinen mitä muistin ennen yllättävän nopeaa nukahtamista oli Nooran kauniit jalat tummiin sukkahousuihin verhoutuneena.

Näimme toisemme vasta tiistaina illalla. Noora oli tehnyt iltavuoron kaupan kassalla. Näin hänen tulevan ja menin pesuhuoneeseen laittamaan pyykkikonetta käyntiin. Avasin kantta ja näin Nooran vaaleat alushousut ja tummat sukkahousut muiden vaatteiden seassa. Otin ne käteeni ja puristin niitä käsissäni kiivaasti. Vein vaatemytyn kasvoilleni ja tietyllä tavalla jo tuttu tuoksu täytti hajuaistini. Silmät suljettuina hengittelin hetken aikaa housut kasvojani vasten painettuna.

Sain vaatteet takaisin pyykkikoneeseen ja laitoin pesuainetta lokeroonsa, kun Noora ryntäsi huoneeseen.
– Hei, älä laita vielä käyntiin, minä tuon lisää pyykkiä.
– No laita ne koneeseen ja käynnistä sitten, kaikki on muuten valmiina.
Lyhyeksi hetkeksi katseemme kohtasivat. Emme puhuneet mitään viimeöisestä vaikka mieleni olisikin tehnyt. Nooran normaali käytös ihmetytti minua.

– Tytti tulee käymään luonani tänään, voi mennä myöhällekin, Noora mainitsi ystävästään.
– No minä laitan pyykit kuivumaan, lupasin vapautuneena.
– Kiitos isukki, Noora huikkasi jo selkänsä minulle kääntäneenä.

Keitin illalla kahvit itselleni ja laitoin pyykit kuivumaan. Menin ajoissa nukkumaan sillä olin nukkunut vain muutaman tunnin viime yönä.

Viikko kului ja toinenkin eikä tapahtunut mitään erikoista. Olin tyytyväinen itseeni, kun tunsin päässeeni eroon painajaisestani. Noora tosin jätti minulle viestilappuja joissa pyysi minua hakemaan sitä tai tätä. Hän ei kertaakaan antanut muistilappua minulle suoraan. Hän laittoi niitä lompakkoni väliin tai kännykkääni ilmestyi viesti jonkin asian toimittamisesta. Tämä ei häirinnyt minua lainkaan, oikeastaan pidin siitä.

Kolme viikko melkein päivälleen oli tuosta tapahtuneesta, kun jäimme jälleen kaksistaan kotiin. Olimme olleet viime viikollakin kaksistaan, tosin vain päivän silloin.

Nyt olisimme koko viikon. Lähdin töihin normaalisti ja vein vaimoni samalla junalle.

Olin jo lähtemässä töistä, kun sain tekstiviestin tyttäreltäni. Hän pyysi hakemaan minut jos sataisi illalla. Lähetin lyhyen –selvä- vastauksen. Kävin uimassa pitkästä aikaa heti töistä päin ja rentouduin saunan lämmössä ja raikkaassa uima-altaassa.

Kotiin päästyäni makselin laskuja kotikoneellani. Vastasin joihinkin sähköpostiviesteihin ja menin katsomaan iltauutiset, kun muistin mitä olin luvannut tehdä. Kiireesti puin ja ajoin marketin pihalle vesisateen pyyhkiessä taivaalta solkenaan maata kohti.

Jouduin odottelemaan hetken, ennenkuin Noora ilmestyi ovesta lähtien kävelemään autolleni.
– Hei, kyllä viitsii sataa.
– Niin tekee, meinasin unohtaa koko asian.
Naureskelimme huonolle muistilleni kotiin ajaessamme. Ajoin auton talliin ja juoksin sisälle sateen kastellessa minua. Noora odotti minua ovella. Hänellä ei nähtävästi ollutkaan avainta mukanaan. Juoksin hänen luokseen avaten oven ja lukiten sen sitten takanani. Ripustin vaatteeni eteiseen henkarille Nooran potkaistessa kengät jalastaan. Hän katosi pian vessaan ja tunsin olevani kuin tuuliajolla. Tuo vaarallinen tunne alkoi vyöryä sisälleni.

Menin keittiöön juomaan kylmää vettä.
– Jaa tännekö sinäkin tulit, kuulin äänen selkäni takaa.
– Rupesi niin janottamaan, vastasin kääntyen ääntä kohti.
Noora seisoi jo pöydän edessä kumartuneena jonkin kaupasta tuomansa lehden puoleen.

Ei asento eikä lehti, mutta hän oli riisunut äsken sateessa kastuneet farkkunsa pois. Jälleen tummat sukkahousut myötäilivät hänen sulavaa vartaloansa miellyttävällä tavalla. Nielaisin edelleen tyhjä lasi kädessäni. Tuijotin Nooraa sekavan tunteen vallassa. Kuin Noora olisi tiennyt olevansa tuijotukseni kohteena. Hän suorastaan keimaili, tai niin minä ainakin sen ymmärsin. Noora kumartui enemmän ja takamus työntyi pistävästi esille. Kuin olisin katsellut tasaisen pyöreää omenaa. Niin kauniilta Nooran takamus näytti, en voinut itselleni mitään. Ihana tyttären peppu.

Katsoin typeränä kädessäni edelleen olevaa lasia ja laitoin sen tiskipöydälle. Lasi kolahti aivan liian lujaa, ajattelin kääntyessäni Nooraa kohden. Sammutin valon keittiöstä ja siirryin Nooran taakse. Eteisaulassa palava valo valaisi silti keittiötäkin aivan pelottavan paljon.

Vein käteni hänen sulavalle lanteelleen. Pakaroiden kaaret tuntuivat pehmeiltä käsiäni vasten. Käteni pyyhkivät kauniin pehmeätä takamusta ahneesti. Vein käteni takaapäin reisien väliin ja haroin sormillani hiestynyttä haarukkaa.

Sydämeni takoi hullun lailla ja korvissa suhisi. Kieleni tuntui tarttuneen kitalakeen kiinni, tai sitten se oli vain turvonnut niin paksuksi. Noora levitti jalkansa ilman, että olisin pyytänyt sitä häneltä. Miehisyys hipoi huipussaan ja painoin huuleni lyhyen niskatukan taakse paljaalle iholle. Suutelin Nooraa niskaan hellästi, mutta selvästi himoni paljastaen.

En tiedä mistä sain niin paljon voimaa ja rohkeutta, mutta nostin Nooran syliini ja kannoin hänet makuuhuoneeseen. Noora kuitenkin pyöritti päätänsä ja ymmärsin, että hän ei halunnut sinne. Kapusin rappuset yläkertaan taakkani kanssa. Käteni olivat lähes tunnottomat laskiessani Nooran hänen omalle vuoteelleen.

Pimeässä huoneessa riisuin itseni alastomaksi. Hämärästi näin Nooran kääntelehtivän sängyllään ja arvasin hänenkin vapautuvan vaatteistaan. Sukkahousujen sähisevä ääni paljasti lopulta oikeaksi arveluni. Epäröiden kumarruin vuodetta ja Nooraa kohti. Käsiini osui pehmeää ihoa, kosketin lämmintä vatsaa. Jatkoin pimeässä kosketteluani ja sain toisen pyöreän ja pienen rinnan kättäni vasten. Hieroin niitä kuin olisin pullaa leiponut. Nopeasti nännit nousivat pystyyn molemmissa rinnoissa. Otin toisen nännin huulteni pehmeään puristukseen. Kova nappula tuntui kiihottavalta suutani vasten. Kiihkoa lisäsi Nooran kiihkeä hengitys joka vain yltyi koko ajan.

Suudellen Nooran alastonta vartaloa siirryin alemmaksi. Tunsin häpykarvoituksen suutani vasten. Hieroin kasvojani ristiriitaisen tunteen vallassa karvoitukseen. Tiesin olevani kielletyllä alueella. Tiesin tekeväni väärin, mutta tiesin jo senkin, että en enää kykenisi perääntymäänkään.

Hitaasti kuin viivytellen etsin häpyhuulet vasten suutani. Pistävän hapan ja muikeahko tuoksu leijui minua vastaan. Nooran oli täytynyt miettiä tätä hetkeä jo pitkään. Hänen sisuksensa suorastaan kiehui valuttaen lämmintä eritettä nyt avautuneesta vaginasta. Kuinka märkä tuo tyttären paljas pillu olikaan. En pystynyt enää hidastelemaan sekuntiakaan. Avasin sormillani leveämmäksi pimeyden kätkemää luolaa. Voimakas tuoksu täytti mieleni kaikki sopukat. Laskin kieleni limasta vellovalle hetteikölle. Vedin kielellä ylös ja alas useita kertoja nauttien saamastani mausta ja siitä tunteesta jonka sain kokea.

Noora vaikersi allani ja hänen lämmin sylinsä kiemurteli kiimansa paljastaen. Tuttu pylpyrä osui kieleni kärkeen hetken hakemisen jälkeen.
– Aij-jaiihh-ihh.., Nooralta pääsi järkyttävän kova vaikerrus.
– Ymhh.., minä mumisin suu täynnä Nooran intiimeintä kohdetta.
Tyttö huohotti niin villisti, että hän oli melkoisen tunnevyöryn keskellä.
Pitkät sormet kiskoivat minua hiuksista epätoivoisina.
– Tee se, isi tee se is,.. nyt.., Noora sai sanotuksi vaikerruksensa keskellä. Samalla hän levitti jalkansa niin leveälle, että toinen jalka jäi roikkumaan sängyn sivulle.
– Tulee isi, nyt tulee.. tee se.., Noora kähisi epätoivoisella äänellä.

Jostakin syystä minä pidättelin itseäni, kun tajusin mitä Noora oli tarkoittanut. Minua pelotti tämän askeleen ottaminen, tämän jälkeen ei olisi enää paluuta normaaliin. Tämä olisi tabun rikkomista, mietin lyhyessä ajassa. Käsi tarttui olkapäähäni hätäisesti ja kiskoi minua liikkeelle.

Kuin unessa otin ratkaisevat liikkeet. Siirryin eteenpäin ja olin sitten Nooran päällä. Lämpimät kädet puristivat minua pakaroista, ne suorastaan vetivät minua alaspäin. Lopetin teennäiseltä tuntuvan vastusteluni ja annoin periksi.

Kuin näkymättömän käden ohjaamana penikseni osui keskelle lämmintä ja limaista halkeamaa. Laskeuduin alemmaksi ja kovana seisvoa kullini työntyi tyttäreni pilluun Kuuma ja kostea luola otti minut syleilyynsä sekunnin murto-osassa. Yritin olla varovainen, mutta kädet vaativat minua ahneesti eteenpäin. Tunsin lantion nousevan alapuolelta minua vastaan.

– AAnnhh-auuhh-aih…, kiimainen nuoren naisen huuto kaikui korvissani saavuttaessani ahtaan luolan pohjan.
– Mmhhn.., mutisin Nooraan poskea vasten, kun en kehdannut ääneen kertoa siitä ihanuudesta jota tunsin.

Nooran lattialle roikkunut jalka kietoutui jonnekin taakseni miellyttävästi nykien. Toinen jalka hankasi kiihottavasti reittäni. Etsin Nooran huulet ja yritin suudella häntä, mutta siitä ei tullut mitään. Noora oli niin levottomassa ja kiihottuneessa tilassa, että hänen päänsä heilui puolelta toiselle. Hänen suloinen vartalonsa vääntelehti mukavasti vartalooni puristautuneena.

– Miten ehkäisy.., kysyin pysähtyen kesken liikkeen, kun vedin itseni ulos.
– Älä.. pelkää.. hankin pillerit… heti sen jälkeen.. kun.. Noora sai sanotuksi hengästykseltään.

Järkyttyneenä tajusin olevani itsekin hyväksikäytetty. Tyttö oli suunnitellut tämän kaiken huolellisesti. Survaisin itseni odottavaan syleilyyn. Noora yritti vastata liikkeisiini, mutta ei osannut hakea oikeaa rytmiä. Noora ei ollut kyllä enää neitsyt, sen häneltä oli täytynyt vienyt joku muu, ja hyvä niin.

Tein hidasta työntöä ja takaisin vetoa työntäen tyttöä ylöspäin. Näin varmistin oikean kosketuksen. Pitkään ei minun tarvinnut naida, kun Noora alkoi valituksen ja vikinän. Järkytyin siitä miten kovan ääntelyn hän päästi saadessaan toista antamaani orgasmia. Vikisevä ääni nousi ja laski, aina sen mukaan kuinka minä liikahtelin. Ääneen nautinnosta vikisevä nuori nainen sai minut ihmeellisen tunteen valtaan. Tunsin olevani kuin kiinni kasvanut tähän tyttöön, tunsin lämpimän vartalon kosketuksen joka solullani. Huohotus ja vikinä täytti pimeän huoneen eroottisella virityksellä. Noora rauhoittui hiljakseen allani lopettaen nykimisen tiheään hengitykseen. Olin tuntenut läheisesti tytön orgasmin runteleman vartalon liikkeet täydellisesti. Nyt ymmärsin kuinka Noora olikaan antautunut minulle täysin avoimesti.

Halusin nähdä Nooran nyt juuri ja sytytin yöpöydällä olevan lampun. Punaisena kiiltävät huulet ja vetiset silmät punaisten poskien kehystäminä katsoivat minuun hetken siristelyn jälkeen uteliaana ja hämmentyneenä. Musta tukka oli kiihottavasti pörrössä. Puristin kasvot käsiini ja ryhdyin naimaan nopeutuvin liikkein. Näin nuoret kasvot allani jotka katsoivat minua raukean uteliaina täysin tietoisena mitä olin nyt juuri tekemässä.

Silmät värähtivät, kun minulta pääsi murahdus joka enteili tulevaa myrskyä. Halusin Nooran näkevän miehensä kasvot tämän lauetessa hänen sisäänsä. Minua kiihotti lisää tämä oivallus. Suu vähän avautuneena Noora näki onnesta vääristyneet kasvoni.

Jälleen tuo kutiseva tunne ja sitten patoluukku avautui.
– Aaa-aahh.., huusin yhtä huutoa, kun siemeneni valui Nooran emättimen limakalvolle.
Nautittavat sykäykset jatkuivat pitkään ja tunsin suihkuttavani mielettömän paljon allani makaavan kaunottaren syvyyksiin.

Jossakin vaiheessa silmäni sulkeutuivat ja putosin pehmeästi Nooran rintojen pehmeään syleilyyn.

Olisin viihtynyt Nooran päällä vaikka kuinka pitkään, mutta hän oli tukalassa puristuksessa.

Kierähdin hänen viereensä uupuneena. Katsoin tytön punaisia ja puhistuneilta näyttäviä kasvoja.
– Haluatko minun lähtevän tästä? kysyin hetken kuluttua.
– En, älä lähde, Noora sanoi vieden kädet kasvoilleen silmien peitoksi.
Kuulin hänen itkevän, kyyneleitä valui poskille sormien välistä.
– Olen pahoillani, näin en olisi saanut tehdä.., tämä oli väärin, sanoin ja olin aikeissa nousta vuoteelta.
– Ei, älä.., en minä sitä.., on vain niin hyvä olo.., siksi minulta tuli itkua, Noora sanoi huulten kaartuessa hymyyn.
– Minä.., minä luulin, takeltelin.
– Pidä minusta kiinni, Noora pyysi hiljaa.
Etsin huovan ja levitin sen päällemme ja sammutin valon. Pimeys kietoi meidät vaippaansa, kun pidin Nooraa kainalossani.

Aamulla töihin lähtiessäni Noora jäi keittiöön teemuki kädessään. Loppuviikko kului aivan liian nopeasti. Meidän oli otettava niistä hetkistä kiinni joita saimme.

Vaimoni työmatkat olivat muuttuneet harvemmiksi marraskuulla. Viikko ennen joulua lähdin töistä puoliltapäivin. Vaimoni tulisi kotiin vasta normaalin aikaan.

Ajoin kotiin ja kiirehdin sisälle. Noora oli silmät pyöreinä, kun näki minut kesken työpäivän kotona. Noora oli lähdössä töihin, sillä joulun alla hänellä oli runsaasti työvuoroja.
– Otin ylityövapaita, selitin pikaisesti.
Sieppasin Nooran käsiini ja kannoin hänen tiskipöydän vierellä olevaa työtasoa vasten.

– On pakko kulta, kuiskin Nooran korvaan.
Noora nosti hameen ylös selkäänsä. Hän oli alkanut käyttää lyhyitä hameita koska tiesi minun pitävän siitä. Kumarruin ja laskin hänen sukka-ja alushousut reisille ja polviin saakka. Nuolaisin peppuvakoa ja laskin siitä edelleen alaspäin kunnes saavutin häpyhuulet. Tuttu maku tuntui kieleni kärjessä. Noora oli yllättävän valmis, mietin avatessani toisella kädelläni housuni. Nousin ylös housujeni jäädessä nilkkoihini.

Työnnyin yhdellä nopealla liikkeellä Nooraan. Tuttu puristus tuntui mukavalta peniksessäni. Puristin pahmeitä lanteita käsissäni ja nain kiiman antamalla vimmalla Nooraa. Vedin häntä itseäni vasten ja työnsin sitten eteenpäin. Mahtaisi olla näky, jos joku ulkopuolinen olisi päässyt näkemään, kun isä nussi tytärtään keittiössä. Nooran ylävartalo oli ojentautunut työtasolle ja lantio oli työntynyt taaksepäin tarjoten itseään minulle.

Katsoin limaisen penikseni työntymistä lämpimän emättimen suloiseen kätköön. Katselin itseäni ja Nooran kaunista takamusta. Tunsin siemensyöksyn lähtevän kuin varkain. En pystynyt pidättelemään ja annoin mennä kaiken pohjaan saakka. Noora nosti alavartaloaan minua vasten ottaen kaiken vastaan. Tärisin kuin malariakohtauksen saaneena tyhjentyessäni Nooran sisälle.

Viimein sain itseni palautumaan lähes normaaliin tilaan. Vedin itseni ulos ja näin Nooran sisältä valuvan valtavasti harmaata nestettä useiden päivien selibaattini jälkeen. Kurkotin pöydältä käsipyyhettä ja pyyhin Nooran vaginaa kuivaksi. Sitten kuivasin itsenikin. Annoin Nooran pakaroille hellän suukon kiitoksena.

Kätkin paperit roskiksen ruuanjätteiden alle ja huuhtelin käteni.

– En ehdi käydä enää suihkussa, Noora murehti posket punehtuneina.
– Saat mennä autollani, minä lähden kävelylenkille.

Noora antoi pikaisen suukon poskelleni ja juoksi äkkiä vessaan. Kuulin käsisuihkun sihinän ja arvasin loput. Vaihdoin sillä välin itselleni ulkoiluvaatteet ja jäin odottamaan Nooraan. Pian Noora tuli vessasta kasvot ehostettuina. Silmät hymyilivät yhdessä huulten kanssa.
– Tulen kyydissäsi kaupunkiin ja käyn syömässä jossakin.
– Okei, lähdetään sitten, Noora vinkkasi.

Katsoin autoa ajavaa Nooraa ihaillen. Huomaamatta olimme tulleet kaupungille ja Noora pysäytti auton hiljaiselle katuosuudelle. Odottaen katsoimme toisiamme. Otin Nooran polvesta kiinni ja hän laski kätensä käteni päälle.

Ymmärsimme toisiamme.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Nussin omaa tytärtäni Vaimon poissa ollessa isä päätyy sänkyyn tyttärensä kanssa ... Istuin taksin takapenkillä matkalla sairaalasta kotiin. Helmikuun ensimmäiset vesisateet olivat tehneet kadut liukkaiksi ja […]
  • Ihanat hetket isäni kanssa Olo oli kuin tuhlaajatytöllä. Tuntui niin nololta muuttaa takaisin kotiin asumaan kaksikymppisenä, kun ensin oli suuria uhoten lähtenyt pois. Jos vaihtoehtoja olisi ollut, en varmasti […]
  • Synninpäästö osa 4 Nyt täytyy kertoa hieman valaistusta lisää itsestäni. Olen siis näissä aiemmissa osissa melko hätäiseen kertonut näistä lapsuusajan kiimoista. Se on ihan totta että näin kovin kiimainen […]
  • Raisa saa isältään kullia Ajelin töistä kotiin huhtikuisen auringon paistaessa kirkkaana taivaanrannalla. Minulla olisi pidennetty viikonloppu vapaata. Olin luvannut heikkona hetkenä tapetoida tyttäreni huoneen ja […]
  • Synninpäästö osa 2 Makasin siinä Erkin sohvalla spermat rinnalleni kuivuneena. Olin onnesta soikeana sillä sain palata ajassa taaksepäin muistoissani siihen kuinka ihanaa oli kun isä tai setä tai joku muu […]
  • Synninpäästö osa 1 Olen nyt tehnyt ison päätöksen ja ryhdyn kertomaan teille pitkää tarinaa elämästäni. Sellaisesta elämästä joka on ollut kuin helvetin tulessa kierimistä ja monenlaista itsesyytöstä ja […]
  • Nussin isäni kanssa Täytettyäni toukokuussa 16 vuotta äitini joutui lonkkaleikkaukseen ja 3 kuukaudeksi sairaalaan. Vanhempani olivat eronneet kun olin ollut vain 2-vuotias ja yhteyteni isääni olivat olleet […]
  • Sisko yllätti saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]

Jätä kommentti