Kotiäiti ilotyttönä

Miten olinkaan suostunut tähän. No oma vikahan se oli. Halusin vähän säpinää ja jännitystä kotiäidin elämääni.

Mieheni oli jälleen parin kuukauden työkomennuksella ulkomailla ja alapääni kaipasi jotain. Istahdin koneen äärelle jahka sain lapseni nukkumaan ja täytin aikaisemmin löytämäni sivuston seksiseuran etsimisilmoituksen. Koko yönä en oikein malttanut unta saada kun ajattelin kutkuttavaa tilannetta.

Aamulla heti kun sain poikani vietyä tarhaan säntäsin koneelle lukemaan sähköposteja. Vastauksia oli aivan hirveästi, osa laadukkaampia, mutta suurin osa täysin ala-arvoisia.

Valitsin yhden joka oli suosikkifantasioitani, ilotyttö ja vanhempi herrasmies. Minun tuli vain lähettää hänelle kuva itsestäni. Hetken epäröityäni lähetin kuvan ja jäin odottelemaan.

Viikko eteni ja tuli perjantai, ajattelin jo että mies ei vastaakaan. Viestejä ilmoitukseeni tuli vieläkin ja harkitsin jo jonkun muun viestiin vastaamista kun tuli lyhyt viesti ”klo 20. Aleksis Kiven ja Fleminginkadun kulma. minihame. huorameikkaus.” Tuli kiire viedä poika hoitoon mieheni vanhemmille, mutta he tuon enempiä kyselemättä ottivat pojan hoiviinsa.

Kerkesin juuri parahiksi kahdeksaksi sovitulle paikalle seisoskelemaan huoran näköisenä. Ohitseni ajoi hitaasti muutamia autoja joista miehet katselivat minua kuin halpaa huoraa. Lopulta paikalle pysähtyi iso musta mersu, josta vanhempi herrasmies huikkasi kysymyksen hinnasta. Tästä ei oltu puhuttu mitään jotenka kommentoin häkellyksissäni sata euroa tunti. Mies avasi oven ja otti minut kyytiin. Mies vei minut Eiraan asuntoonsa, jossa käski minun riisuutua. Tein kuten pyydettiin.

Riisuuduttuani mies ohjeisti minua pyörähtämään ja minähän tyttö pyörähdin. Hän katseli alastonta kehoani kuin arvioiden ja aloin tuntea oloni varsin häveliääksi. Hän kehotti minua levittämään häpyhuuliani jota komentoa myös tottelin. Hän näytti varsin tyytyväiseltä näkemäänsä ja määräsi minut kontilleen olohuoneen pöytänsä päälle. Mentyäni kontilleni pöydälle hän tuli taakseni komentaen minua olemaan hiljaa ja katsomaan suoraan eteenpäin koko ajan.

Edessäni oli televisio, jossa alkoi pyörimään joku saksalainen sperman ruiskimiselokuva. Yllättäen tunsin kuinka mies levitti toisella kädellään pakaroitani ja toisen käden sormia yksi kerrallaan sovitteli kosteaan pimppiini. Huokailin ja katselin nauliutuneena televisiossa rullaavaa pornopätkää, naisen naamalle ruiskittiin spermaa kuin hanasta vettä ja miltei halusin samaa. Mies alkoi sovittelemaan useampia sormia pimppiini, yksi, kaksi, kolme, tunsin pimppini venyvän ja tuo kipu yhdistyi nautintoon. Hän pikaisesti luiskautti toisen kätensä peukalon pimpassani niin että kuului pimppinesteiden aiheuttama moiskahdus.

Tuon pikavisiitin jälkeen hän upotti peukaloaan pikkuhiljaa peppureikääni. Voihkin kivusta ja nautinnosta sulkijalihakseni yrittäessä pitää tunkeilijan poissa epäonnistuen täysin. Hän alkoi pumppaamaan peukaloaan peppureiässäni aiheuttaen minulle todella villin olon ja tunteen. Koko alavatsani tuntui kouristelevan nautinnon ja kivun sekamelskassa.

Tunsin pikemmin kuin huomasin että sormet pimpistäni katosivat. Kuulin kuinka vetoketju aukesi ja käännyin katsomaan peukalon raivoisan peppupanon ollessa käynnissä. Mies oli kaivanut kovana seisovan kalunsa esille. Huomatessaan, että olin kääntynyt katsomaan hän läimäytti pakaralleni niin että tuntui ja käänsin katseeni televisioon. Nainen televisiossa tuntui uivan lattialla spermassa. Mies takanani kiihdytti peukalonsa liikkeitä ja pyöritteli sitä peppureikäni sisällä. Samalla hän alkoi nytkähtelemään ja korisemaan, tunsin kuinka pepulleni ja pimpilleni ruiskahti jotain lämmintä ja kosteaa. Nainen televisiossa lipoi spermaa huuliltaan, hymyili ja vilkutti.

Mies komensi minua pukemaan ja häipymään. Hämmennyksissäni nappasin vaatteeni lattialta ja puin pikaisesti. Olin vasta puolessa välissä pukeutumista kun mies jo tuuppasi minut ovesta ulos ja tunki sadan euron setelin rintaliiveihini.

Ajattelin että olipa outo tapaus. Siistin itseäni käytävässä minkä kykenin, mutta taisin kuitenkin näyttää huoralta joka on tulossa keikalta. Nappasin taksin kotiin ja kotona vähän tilanteesta selvinneenä päätin kirjoittaa suorat sanat miehelle sähköpostitse.

Sähköpostissa oli monta viestiä etten ollut saapunut paikalle ja että taisin jänistää, olin tainnut päätyä väärän miehen matkaan.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Äitiä ja tytärtä Jälleen yksi turhalta tuntunut lukion viimeisen luokan koulupäivä oli takana. Kotiin saavuttuani kuulin jo eteiseen, kuinka äitini huuteli keittiöstä. "Tule Katja moikkaamaan, meillä on […]
  • Rahalla sai pikkupillua Jenkkiautomme hörskytteli pitkin pikitietä 90-luvun lama-Suomessa saaden kateellisia katseita vastaantulijoilta. Joka bensiksellä joku pappa tiesi tulla kertomaan kuinka järjetöntä on […]
  • Pikkujoulun jälkeen Sain pitkästä kutsun pikkujouluihin ja päätin heti varata itselleni huoneen kyseisestä hotellista, jonka ravintolassa pikkujoulua oli tarkoitus viettää. Työpäivän jälkeen suuntasin matkani […]
  • Kahden naisen kanssa Oli taas se aika syksystä, kun kaikki kamat mökillä täytyy laittaa talvikuntoon ja niinpä suunnistimme naisystäväni Soilen ja siskonsa Oilin kanssa laiturinnosto talkoisiin. Oilin mies oli […]
  • Menetin neitsyyteni vanhemmalle miehelle Korvessa kun asuimme Pohjois-Karjalassa oli 60:nen luvulla huvit harvoja ja kun täytin jo17 vuotta alkoi pojatkin kiinnostamaan, harmi vaan kun kirkonkyläänklin oli matkaa 20 kilsaa ja […]
  • Ensimäinen kertani kun koirani nussi minua Oli perjantai-ilta ja vanhempani lähtivät mökille. En lähtenyt mukaan, sillä siellä ei ollut koskaan mitään tekemistä. Olin pitkästä aikaa melkein yksin kotona. Minun koirani oli vain […]
  • Kun isä nussi tytärtään Syksyinen työpäiväni oli juuri päättynyt ja kävelin autolleni pienessä tihkusateessa. Maanantait pitäisi kieltää työviikon alusta kokonaan, ne olivat säännöllisesti niin sekavia ja […]
  • Tirkistelijä osa 3 Jäin odottamaan saako Riitta puhuttua Tuulan tulemaan ladolle Eemelin pantavaksi. Eemeli viipyi jonkin aikaa kullinsa pesulla ja palasi ladolle odottamaan tulisiko Tuula. Huomasin Eemelin […]

Jätä kommentti