Ihanat hetket eläinseksistudiolla

Työt olivat painaneet päälle jo viikkoja. Vaivoin jaksoin odottaa, että pääsisin vihdoin ansaitsemalleni lomalle.
Loppusyksystä tämä hetki kuitenkin koitti ja saavuin kesäiseen lomakaupunkiin perjantai-iltana. Kirjauduin hyvään hotelliin, sillä en todellakaan ollut varaton. Siitä entinen mieheni oli erotessamme pitänyt huolen. Nautin elämästä ja lomasta.

Heti lauantaina lähdin kävelylle kahvioalueelle ja katsellessani auringossa ruskettuneita vartaloita myös omat ajatukseni alkoivat harhailla. Pudistin ajatukset kuitenkin sivuun ja kävelin ympäri kävelykatuja paikallisiin muotiliikkeisiin sopivia kesäasuja etsien. Eräässä muotiliikkeessä sovitin päälleni aivan ihanaa kesämekkoa, kun silmääni sattui kopin seinän ja lattian rakoon pudonnut käyntikortin kokoinen kortti. Kortissa luki kauniilla käsialalla “…mistä ikinä haaveiletkaan…” Lisäksi oli puhelinnumero ja silhuetti, joka muistutti lähinnä koiran vartaloa.

Ajatuksissani tungin kortin käsilaukkuun, samalla kun myyjä kyseli, että pidänkö vaatteesta. Sanoin pitäväni, ja myöskin pidin mekon päälläni. Myyjä paketoi vanhat vaatteeni siististi, poisti muutaman lappusen mekosta ja hetken kuluttua olin jälleen kävelemässä katua pitkin. Hotelliin päästyäni riisuin kuitenkin mekon ja vietin seuraavan viikon arkisemmissa vaatteissa. Yritin välttää tungettelevaa miespuolista seuraa ja ajattelin lomailla ilman puuduttavia keskusteluja huonoa englantia sönkkäävien gigolojen kanssa.
Loman toiseksi viimeisenä päivänä kuitenkin pukeuduin ostamaani kesämekkoon. Uuden mekon kangas tuntui ihanalta, hieman eroottiseltakin ja toi mieleeni löytämäni kortin. Etsin rauhallisen kahvilan ja menin hyvin etäiseen pöytään. Saatuani tilaamani juoman katselin korttia tarkasti, haistoin sitä ja tuoksu oli ihana, naisellinen tuoksu. Mietin, uskaltaisinko soittaa ja aloin sydän pamppaillen painella numeroita kännykkääni. Puhelin soi ja soi. Hetken jo luulin, että kukaan ei vastaakaan. Sitten naisääni vastasi.

“Salon Beatrice, miten voin palvella?”

Nieleskellen sain sanottua, “Hei, löysin sattumalta kortin, jossa oli numeronne ja ajattelin soittaa”.

“Onko kortissa muuta tekstiä kuin numeromme?” naisääni kysyi.

Kerroin, mitä kortissa luki ja pyörittelin korttia hajamielisenä ja jännittyneenä. Sitten nainen helpotti tilannetta kysymällä, “Haluat ilmeisesti pistäytyä?” Myönsin ja hän puolestaan kertoi, että heidän aikavarauksensa oli yleensä vähintään tunti ja klo 17:00 alkaen olisi sopiva aika. Osoite oli noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Varasin ajan ja suljin sormet vapisten puhelimen. Tilasin juoman ja mietin, mitä olin oikein tekemässä. Sisimmässäni kuitenkin tunsin, että kyseinen paikka ei ollut välttämättä pelkkä kampaamo.
Muutaman pikaisen museo- ja matkamuistomyymälän jälkeen lähdin hotelliin. Kävin pikaisesti suihkussa ja kun kello alkoi lähestyä puoltaviittä, vatsani oli jo aivan täynnä “perhosia”. Mietin, että minulla oli oikeus tähän. Olin sinkku ja itsenäinen, mutta silti ajatus vierailusta paikassa pelotti ja innosti samaan aikaan.
Pukeuduin päivällä ostamaani reisimittaiseen kesämekkoon, sopivaan kesähattuun ja käsilaukkuun menivät sekä kondomit että muutkin hygieniatarvikkeet. Luottokortit jätin pois ja otin mukaan vain omasta mielestäni riittävästi rahaa vaikka pidempääkin iltaa varten.

Kävellessäni kohti saamaani osoitetta mieleeni tuli väkisinkin olo, että minua seurattiin tai että liikkeitäni vahdittiin muutoin. Talo, johon olin suuntaamassa, oli pienehkö valkoiseksi kalkittu talo, jossa oli kolme kerrosta, parvekkeet kadun puolelle ja alakerrassa oli ilmeisesti hammasteknikko ja toisessa päädyssä luki ovikellon päällä “Salon Beatrice”. Vedin henkeä ja painoin ovikelloa pari minuuttia ennen sovittua aikaa.

Ovi avautui melkein heti ja noin 30-vuotias eli ikäiseni nainen tervehti minut hymyllään ohjaten minut samalla eteisen kautta huoneeseen, jossa oli maalauksia, muutamia nojatuoleja, pöytiä sekä sohva. Pöydällä oli vesikannu ja laseja. Hän ohjasi minut sohvalle ja pyysi istumaan. Huone oli ilmastoitu enkä voinut välttää sitä, että käsivarteni iho nousi kananlihalle miettiessäni tilannetta. Hän avasi keskustelun.
“Olen Nina ja olen työskennellyt täällä parin vuoden ajan, ja millä nimellä voin kutsua sinua?”
Vastasin “Anne”. Valehtelin ja varmaan hänkin tajusi sen, mutta kysyi, “Anne, haluatko juotavaa” ja kaatoi samalla vettä kannusta lasiin ja ojensi sen minulle. Join ja hän istuutui sohvan toiseen päähän.
“Löysit ilmeisesti tällaisen kortin?”

Nina ojensi minua kohti vastaavan kortin, jonka olin muotiliikkeestä löytänyt. Nyökkäsin.

“Olit onnekas. Näitä ei löydä kovin monesta paikasta”, hän sanoi. Korttia pyöritellen hän kysyi, “Olet ilmeisesti uusi täällä?” Myönsin ja samalla oloni rentoutui hieman. Hän jatkoi, “Jokaisella on eka kertansa, ennemmin tai myöhemmin ja kaikki ovat ekalla kerralla hieman peloissaan tai hämillään. Oletko harkinnut, mitä haluat?”

Puistin päätäni ja kerroin, että koko asia oli minulle täysin uusi. Nina hymyili minulle leveästi ja meni hyllylle ottamaan suuren valokuva-albumin ja istuutui se sylissään viereeni.

“Asia on arka monille kokeneemmillekin. Valokuvat auttavat joskus valinnoissa.”
Nainen tuli viereeni siten, että reitemme olivat hyvin lähellä toisiaan ja avasi ensimmäisen sivun albumista. Etusivulla luki sama teksti kuin käyntikortissa ja tekstin alla oli komean, hieman vanhemman naisen kuva.
“Hän on Ms. Beatrice. Saatat tavata hänet myöhemmin tänään.”

Seuraavalla sivulla oli muutamia kuvia miehistä, komeista miehistä. Hän kysyi “Jatkanko?” Nyökkäsin juoden vettä kuivuvan kurkkuni vuoksi.

Seuraavalla sivulla oli kuvia aivan ihanista naisista, osa kauniissa iltapuvuissa, osa taasen lähes langanohuissa string-uikkareissa. Hän käänteli ensimmäistä ja toista aukeamaa hetken aikaa ja kysyi sitten: “Vai etsitkö jotain vielä erikoisempaa ja tyydyttävämpää itsellesi?”

“Mitä tarkoitat?” kysyin vapisevalla äänellä.

“Rauhoitu”, nainen sanoi hymyillen, “suuri osa asiakkaista haluaa jotain ERIKOISTA. Sinun pitää vain valita, jos haluat sellaista. Meillä erikoistoiveetkin ovat normaaleja.”
Samalla nainen käänsi sivun, jolla oli erilaisia nahka-asuja sekä kuvia S/M-välineistä ja huoneista. Huomasin hänen katselevan silmiäni käännellessään sivuja ja kääntäessään seuraavan sivun hän varmaan näki silmistäni heti, että sivu herätti todella rajuja tuntemuksia. Sivulla oli suuri koira, joka nuoli naista “sieltä”. Huokaisin tahtomattani, kun hän käänsi seuraavan sivun, jossa oli lähikuva ponista astumassa naista. Säikähdin tuntemuksiani ja painoin pääni käsiäni vasten hengittäen samalla syvään. Tunsin naisen käden hartioillani.

“Minun olisi pitänyt varoittaa, Anne kulta”, nainen sanoi samalla, “mutta älä peitä tuntemuksiasi, vaan ole rehellinen sille, mitä tunnet ja haluat.”

Vedin henkeä ja yritin näytellä reipasta ja selitin. “Arvasin tuon alun, mutta nuo loppujutut olivat… ‘hurjia’”.

“Olet miettinyt joskus, niin kuin me kaikki?” nainen kysyi. Nyökkäsin ja hymyilin. Hän kysyi: “Tahtoisitko koittaa? Ms. Beatrice on itse kouluttanut kaikki ‘partnerimme’ ja voi olla läsnä, jos haluat. Se on täysin turvallista ja sopivaa, kun olet meidän vieraanamme.”

“En tiedä”, sanoin, “tämä tuli niin yllättäen”.
Nainen otti kuitenkin puhelimen ja soitti muutaman sekunnin puhelun. “Ms Beatrice on tulossa”, hän kertoi, “hän voi ehkä auttaa.”
Odotimme ehkä minuutin verran, sen jälkeen huoneeseen tuli mitä viehättävin noin 50-vuotias nainen, hymyillen minulle leveästi. Hän oli pukeutunut valkoiseen jakkuun. Hänen vartalonsa oli naisellisen muodokas ja hiukset kauniin kiiltävän mustat.
“Ms. Beatrice, tässä on Anne. Hän on vielä hieman epävarma siitä, että haluaako hän tutustua lähemmin kouluttamiinne partnereihin.”

“Hei Anne”, Ms. Beatrice sanoi samalla, kun otti Ninan paikan ja avasi albumin kohdasta, joka esitti tilannetta koiran kanssa. Tässä vaiheessa tajusin, että kuvassa oli nimenomaan Ms. Beatrice! Hän kysyi, “Mitä pidät kuvasta?”

“Varsin erikoinen…” sanoin, “mutta seksikäs”.

Ms. Beatrice käänsi seuraavan sivun, jossa hän oli jonkun telineen päällä kontillaan, ja poni hänen sisällään. Hän sanoi hymyillen, “Tämä oli hyvin onnistunut kuva. Pidän kovasti tästä. Tämä oli eka kerta minulle yli 20 vuotta sitten.”
Nieleskelin ja olin aivan sanaton. Minä änkytin ja ihmettelin ja vieressäni oli nainen, joka oli avoimesti ylpeä kuvistaan, joissa hän teki “sitä”, niiden kanssa. Ms. Beatrice kysyi, milloin lomani loppuisi.
“Huomenna.”
Ms. Beatrice hymyili ja sanoi, “Sitten sinun ei kannata kursailla. Tarjoan sinulle 200 euron hintaan mitä ikinä haluat seuraavan kahden tunnin aikana.”

Purin alahuultani ja katseeni kierteli ympäri seiniä. Ms. Beatrice otti puhelimen ja soitti. “Minulla on täällä mahdollinen asiakas. Voisitko valmistella Rexin.” Hän katsoi minua silmiin ja näki, kuinka nyökkäsin kevyesti. “Ja mikäli asiakas haluaa, niin tarkista myös, miten Bobi jaksaa.” Ms. Beatrice sulki sitten puhelimen. Hän tuijotti minua edelleen ja kysyi, “Taidat haluta tätä enemmän kuin kehtaat sanoin myöntää?” Suljin silmäni ja nyökkäsin näkyvästi.

He antoivat minun istua muutaman minuutin. Sitten Nina tuli viereeni. “Nouse, mennään pukeutumishuoneeseen”. Seurasin häntä ja huomasin Ms. Beatricen kadonneen jonnekin. Nina huomasi pälyilyni ja sanoi, “Ms. Beatrice tulee vielä takaisin”.
Nina ohjasi minut huoneeseen, jonka huonekalut olivat ylellistä vanhaa mallia ja ojensi minulle kylpytakin ja sandaalit sanoen: “Riisuudu, ja poista myös korut ja ketjut. Ne voivat olla tiellä tai katketa. Tulen hetken kuluttua hakemaan sinut.” Kysyin hänen peräänsä hätääntyneenä, “Entä maksu?”
“Meillä maksetaan aina vasta sen jälkeen”, Nina sanoi hymyillen.

Nina antoi minun riisuutua rauhassa. Poistin nilkka-, ranne- ja kaulakorut ja lisäksi vielä korvarenkaat. Napit jätin korviin, ettei olo olisi ihan “alaston”. Pukeuduin kylpytakkiin ja mietin kondomipaketti kädessä, tarvitsisinko niitä, kun Nina tuli paikalle. Hän hymyili, otti paketin pois kädestäni ja sanoi, “Et tarvitse noita, se siinä on parasta” ja talutti minut toiseen huoneeseen aivan pukeutumishuoneen viereen.

Sekä Nina että Ms. Beatrice olivat pukeutuneet oloasun tyyppiseen väljähköön mutta naiselliseen vaatteeseen. Koiraa en nähnyt, mutta huone oli siisti ja rauhallinen. Pitkällä seinällä oli suuri ikkuna, jossa oli puukaihtimet. Kaihtimet olivat alhaalla ja kiinni, mutta välistä pilkahti hieman valoa. Ms Beatrice kysyi: “Haluatko, että ne ovet auki vai kiinni?” Hän avasi kaihtimia hieman ja takaa paljastui merinäköala, jossa suuret risteilijät menivät ohi vain parin sadan metrin päästä. “Osa asiakkaista vaatii, että ne ovat auki”, hän sanoi leikkisästi hymyillen ja laittoi ne lähes kiinni. “Ehkä parempi näin”, hän totesi.
Muualla huoneessa oli lukuisia pieniä jakkaroita, osa pehmustettuja, osa pehmustamattomia. Sitten oli pari sänkyä eri korkuisia, käsinojallinen nojatuoli ja lattialla suuri lampaantalja. Outona yksityiskohtana oli nurkassa oleva videokamera ja tv. Katsoin niitä ja Ms. Beatrice sanoi: “Et varmaan halua, että kuvaamme tätä?” ja laittoi ne pois laatikoihin. Hän otti pienen rasian, jossa oli erilaisia voiteita, puhdistusaineita, laastareita, ehkä varmuuden vuoksi ja pyysi Ninaa tuomaan koiran paikalle.

Nina saapui pienen hetken päästä takaisin varsin suuren koiran kanssa. Rotua en saanut mieleeni millään. Se näytti niin monelta rodulta yhtä aikaa, että kysyin: “Mitä rotua se on?”
Ms. Beatrice sanoi ylpeyttä äänessään, “Se on sekarotuinen, mutta voisi sanoa, että se on jalostettu tätä varten. Sävyisä, helppo kouluttaa, sopivasti kestävä ja varusteltu. Hän edustaa tehtävässään jo kolmatta sukupolvea.” Samalla hän taputti koiran vyötärölle ulottuvaa päätä. Näin, että piirteitä oli niin paimenkoirista kuin rottweilerin sukulaisistakin. Koiran väri oli kuitenkin tummanharmaa ja turkki lyhyt ja siisti.
Ms. Beatrice puki koiran etutassuihin jostain nappaamansa nahkatossut ja niitä pukiessaan sanoi: “Vähentävät naarmuja. No, jotkut haluavat tosin niitäkin, on ehkä vielä ‘aidompaa’, mutta minä olen tottunut niihin, samoin Rex. Anne, istu tuolle nojatuolille ja avaa kylpytakkisi.”

Säpsähdin, sillä nyt se oli siis alkamassa. Menin nojatuolin luo, istuin sille, avasin kylpytakin vyön ja levitin sen helmat sivuilleni. Tunsin sykkivän tunteen nivusissani katsellessani kahta kaunista naista ja koiraa, joka katsoi minua tiiviisti. Minua ujostutti, mutta olin kiihottunut ja keskittynyt vain siihen, mitä nyt tapahtui.

Ms Beatrice tuli luokseni ja sanoi, “Istu mukavasti. Voit hyväillä rintojasi, jos haluat. Levitä polvesi ensin kuin tekisit sitä itse sormillasi ja kun hän alkaa nuolla, voit nostaa toisen tai jopa molemmat jalkasi käsinojille. Sitten vaan nautit. Pyydämme sitten hetken kuluttua häntä lopettamaan.”

Nyökkäsin ja avasin polveni selvästi erilleen. Nina päästi koiran irti ja katsoin, kuinka sen pää lähestyi ensin polviani, se nuuhkaisi ja nuolaisi niitä ja lähestyi sen jälkeen jo selvästi sykkivää häpyäni. Nuolaisu. Tuntui kuin sähköisku olisi virrannut kehoni läpi. Aloin huokailla äänekkäästi nuolaisujen tahtiin. Olinhan joskus seksifantasioissani tätä kuvitellut, mutta todellisuudessa tuntui vielä mahtavammalta, kun koira nuolee pillua. Huohotin suu auki ja tunsin, kuinka viereeni tullut Nina alkoi nostaa toista jalkaani sohvan käsinojan päälle. Olin täysin auki ja koira alkoi nuolla koko häpyäni reiluin nuolaisuin. Samalla tunsin, kuinka Ninan kädet vaelsivat reidelläni ja toinen käsi levitti minua hieman lisää saaden Rexin kielen menemään vielä syvemmälle naisellisuuteni sopukoihin. Kuulin sanoja “Upeaa. Nauti. Nuole, Rex” ja lähes tajuttomana aloin saada orgasmeja. Joka nuolaisulla kipunat menivät vartaloni läpi. Koko lantio sykki. Vapisin ja ilmeisesti kiljuinkin, sillä tajusin vasta hetken päästä, että Ms. Beatrice oli irti minusta ja Nina hyväili häpyäni sormillaan ja kielellään. Säpsähdin ja Nina lopetti hymyillen. “En voinut vastustaa”, hän sanoi.
Ms. Beatrice toi taljan päälle matalan, pitkulaisen rottinkipenkin. “Asetu tämän päälle, Anne, ilman kylpytakkia.”
Horjuvin jaloin laskeuduin lattialle polvilleni ja edelleen jakkaran päälle. “Täydellistä”, sanoi Nina, “juuri oikean korkuinen.”

“Voisit tehdä sen ilmankin”, Ms. Beatrice sanoi, “mutta monet ensikertalaiset ovat yllättyneet painosta ja voimasta. Näin voit rentoutua paremmin. Oletko valmis”, Ms Beatrice kysyi.

Nyökkäsin edes pystymättä puhumaan ja tunsin, kuinka Nina taputti selkääni kädellään. Melkein heti tunsin, kuinka Rexin tassut hakeutuivat lantioni sivuille. Tunsin, kuinka se pukki itseään takatassuilla ylemmäs ja viimein etutassut olivat tukevasti kylkiäni ja rottinkipenkkiä vasten. Samalla tunsin, kuinka jonkun kädet ohjasivat sohivan koiran kalun häpyäni vasten. Kiljaisin, kun tunsin, kuinka ohut, kuumalta tuntuva kalu syöksyi kertatyönnöllä kohtuni suuta vasten ja heti sen jälkeen Rex alkoi panna minua vimmatusti. Jotain niin syntistä, jotain niin kiihottavaa oli seksi koiran kanssa. Yritin ensin laskea työntöjä, mutta nopeuden ja ensimmäisen uuden orgasmiaallon vuoksi sekosin laskuissa melkein heti.
Samalla tunsin, kuinka koiran kalu alkoi paisua paksuutta. Se venytti minua ja samalla kun sain aina uusia ja uusia orgasmiaaltoja, olin jo aivan täynnä tuota kuumaa elintä. Koiran kullin paisuessa sen liikkeet hidastuivat ja lopulta tunsin vain oman sykkeeni ja myös sen, että koiran kalu sykki myös! Koira purki spermaansa sisälleni! Ajatus sai emättimeni supistumaan ja tunsin peniksen sykkeen vieläkin paremmin. Hymyilin samalla, kun tunsin, kuinka Nina tunki kylpytakkia alleni ja tunsin, kuinka pillustani tippui koiran spermaa jokaisella sykähdykselläni.

“Nyt varovasti”, sanoi Ms. Beatrice ja antoi koiran vetää itseään sisältäni. Tunsin, kuinka koiran kalun tyvi alkoi venyttää huuliani ja juuri sillä hetkellä, kun nautinto meinasi muuttua kivuksi, tunsin, kuinka tyvi lipsahti sisältäni. Samalla tuli myös runsaasti koiran sisälleni laskemaa siementä ja vielä enemmän sitä tuli, kun koira oli kokonaan ulkona. Kiljaisin kevyesti, kun tunsin koiran kielen nuolevan reiteni ja pilluni tarkkaan puhtaaksi heti tuon jälkeen.
Silmäkulmastani näin vielä lähes täysikokoisena olevan kalun, joka oli varmaan kärjestä paksun osan taakse kokonaista 25 cm. Paksuutta tyvellä oli kuin tennispallolla eikä varsikaan mikään ohuen näköinen enää ollut. Katsellessani se kuitenkin ohentui nopeasti ja hävisi lopuksi koiran mahan alle tupen sisään.

Nina suuteli olkapäätäni ja kysyi “No?”

Sanoin, “Erilaista, mutta ihan OK”.

Nina jatkoi, “Tiedätkö, koirat voivat tehdä saman heti muutaman minuutin jälkeen. Haluatko kokeilla toista asentoa?”

Ms. Beatrice alkoi auttaa minua ylös. Valuin spermaa ja hän kuivasi sen kylpytakin helmaan. “Niin, tämä koira-asento on tavallisin, mutta jotkut pitävät siitä enemmän selällään”, hän sanoi. Näytin kai liiaksi kysymysmerkiltä, kun he ohjasivat minut sängyn luo ja levittivät kylpytakin vuoteelle.
“Asetu pitkäksesi, peppu aivan reunalle”, Nina neuvoi.

Ilman varoitusta Nina alkoi nuolla minua ja Ms Beatrice kertoi: “Voit antaa koiran nuolla näin edestä ja kun olet valmis, voit auttaa sen päällesi nostamalla sen etutassut sängylle molemmille puolillesi. Sitten vaan liikutat lantiotasi siten, että se pääsee sisällesi. Monet pitävät siitä, että koira voi samalla nuolla kasvoja tai että karvat hyväilevät rintoja.”
Vinguin nautinnosta. Nina oli ilmeisen kokenut nuolemaan naista ja olin hetken pettynyt, kun Nina huusi “Rex” ja antoi vuoron koiralle. Pettymys ei kestänyt kuin aivan hetken, sillä Rex hoiti nuolemisen hyvin.

“Nouse nyt hieman ja auta Rex ylös”, Ms. Beatrice sanoi. Tein työtä käskettyä, vaikka koira olisi varmasti itsekin osannut hommansa ja tunsin, kuinka tassut tulivat kylkiäni vasten ja koiran turkki painoi vatsaani, rintojani ja kuolaavat leuat tulivat kasvojeni yläpuolelle.

Tunsin, kuinka koira nuolaisi korvaani samalla, kun tunsin kalun lipuvan jälleen häpyyni ja alkavan nyt hieman rauhallisemman nainnin. Nyt en aluksi tuntenut paksua osaa lainkaan, mutta sitten tajusin, että se olikin ulkopuolella ja vasta hetken kuluttua tunsin, kuinka Rex yritti saada sitä joka työnnöllä sisälle. Aloin saada ties kuinka monetta orkkuani, samalla kun paksu osa meni lopulta sisääni ja täytti minut pohjia myöten. Tunnustelin paisunutta häpyäni ja sisälläni soutavaa kalua toisella kädelläni ja tunsin jatkuvia orgasmiaaltoja, kunnes Rex viimein armahti minua ja lopetti, vetäytyi pois ja nuoli minut jälleen puhtaaksi.
Jäin sängylle vielä hetkeksi kyynelehtivin silmin ja nousin sitten istumaan, hymyillen arkaa mutta onnellista hymyä. Nina ja Ms. Beatrice tulivat halaamaan minua ja Ms. Beatrice kysyi: “Jälkiruokaa?” johon Nina jatkoi suoraan korvaani kuiskaten: “Kunnon ponipano…”, hyväillen samalla häpyäni sormillaan. Ennen kuin tajusinkaan, hän oli saanut sisääni neljä sormeaan, jotka tunnustelivat poimujani innolla. Ms. Beatrice katsoi häntä, hänen sormiaan ja sanoi: “Pystyt kyllä, ei kannata pelätä.”
“En uskalla”, sanoin, “jos se on niin suuri…”

Nina, joka oli minua hieman pienempi, sanoi: “Entä jos näytän mallia?”

Nielaisin ja sanoin: “Ehkä sitten, jos todellä näytät.”

Ms. Beatrice otti pöydältä puhelimen, soitti ja sanoi: “Tuo Bobin lisäksi myös Ben.” Ihmettelin asiaa, johon. Ms Beatrice: “Koirat jaksavat, mutta ponit eivät, joten Nina saa näyttää Benillä mallia. Ben ja Bobi ovat veljeksiä, hyvää rotua molemmat.”

Kietaisin kylpytakin jo selvästi voipuneen vartaloni suojaksi ja odotin, mitä tapahtuisi. Hetken kuluttua puhelin soi kerran ja Ms. Beatrice sanoi: “Valmista, mennään alas.”
Kävelimme portaat alas, josta vastaan tuli kevyt tallimainen tuoksu. Parin välissä olleen huoneen jälkeen tulimme talliin, jonka riimuihin oli kytketty pari komeaa ponia ja keskilattialla oli oudon näköinen ilmestys, yhdistelmä jotain leikkihevosta ja ruuvipenkkiä noin ensi katsomalta nähtynä.
“Tämä on ylpeytemme”, Ms. Beatrice sanoi. “Tapa, jolla kokemattominkin nainen voi turvallisesti olla tammana ilman pelkoa vahingoista.” Hän meni keskilattialle ja nosti nahalla päällystetyn yläosan pois. “Katso, Anne, ‘tammaksi’ haluava”, hän katsoi silmiini hymyillen, “asettuu tänne kontilleen jalat noille pehmusteille ja vatsa tämän penkin päälle. Käsillä voi pitää kiinni näistä kahvoista. Reidet menevät suojaan tuon kannen alle ja kun tuo osa”, hän laittoi yläosan paikoilleen, “säädetään sopivasti, voidaan estää se, että poni ei voi vahingossa painaa itseään liian syvään”. Hän esitteli samalla reunaa, joka tulisi ponin reittä/vatsaa vasten ja estäisi liian syvät työnnöt.
“Entä paksuus…”, kysyin.

“Sehän se hauskuus on… ja purkautuminen, älä huoli.”

Nina kiipesi jo posket hehkuen laitteen sisään, mittaillen ja ruuvaillen joitain kohtia kohdalleen.
“Nina haluaa tehdä tämän itse, omalla vastuullaan, sillä hän säätää penkin niin, että ei voi paeta työntöjen edestä”, Ms. Beatrice sanoi. “Itse en sitä tapaa käytä eikä sinunkaan pidä.”

Katsellessani Nina sitoi ensin säärensä ja sitten reitensä kiinni penkkiin ja viimeiseksi hän kääri leveän vyön vyötärön ja penkin ympäri. Hän hetkutti lantiotaan ja sanoi: “Selvä, Ms., tarkistatko vielä, että tein sen oikein.”
Ms. Beatrice laski kannen paikoilleen ja näin nyt, että Ninan lantio ja häpy olivat selvästi näkyvissä nahalla pehmustetun kannen alta. Ms. Beatrice mittasi vielä etäisyyden reunasta Ninan Peppuun ja sanoi: “10 senttiä?”

Nina sanoi: “OK. Jää melkein 30 minulle.”

Peräännyin ja näin, kuinka Ms. Beatrice otti Benin riimun irti ja talutti sen Ninan viereen. Samalla hän otti jostain pullollisen jotain voidetta, voiteli sormensa sillä ja sormillaan edelleen Ninan hävyn, vieläpä siten, että hänelläkin oli varmaan neljä sormea Ninan sisällä ajoittain. Voide oli liukasta ja tahmean näköistä. Viimeksi hän antoi Benin haistaa sormiaan ja pyyhki ne sitten nahkareunukseen.
Katsoin vapisten, kuinka Ben kierteli hieman ja nuuhkaisi sitten ensin nahkapenkin päällystä, sitten alla hytisten odottavaa peppua, eikä aikaakaan, kun näin punaisenmustana hehkuvan ponin kullin valuvan esiin. Kulli jäykistyi saman tien ja heti kun jäykistyminen oli valmis, Ben hyppäsi tekotamman päälle ja alkoi etsiä reittiä kohti aulista tammaansa.

Näin, kuinka Ninan käsi vilahti reisiensä välissä. Se otti otteen Benin kalun päästä ja ohjasi sen häpyhuulia vasten. Heti tämän jälkeen näin kuin unessa, kuinka tuo innokas ori alkoi panna tätä itseäni pienempää naista aivan kuin tammoja pannaan. Kuulin Ninan voihkinnan ja näin, kuinka Benin kalu alkoi sykkiä ja samalla kun näin Ninan kiljuvan naama punaisena, Benin kalu tuli todella suurena pois Ninan naiseuden lähteeltä suoranaisen spermavirran saattelemana.
Ben laskeutui pois ja menimme päästämään riutuneen Ninan pois satimestaan. Jouduimme nostamaan Ninan pois, sillä hän oli vielä liian heikko nousemaan itse. Spermaa valui edelleen ulos, kun hän vaivoin nousi omille jaloilleen.
“Se oli mahtavaa”, Nina sanoi ja tuli halaamaan minua. “Tahdothan sinäkin sitä, minun vuokseni”, hän aneli.

“Ei sinun ole pakko, Anne”, Ms. Beatrice sanoi.

Astuin kuitenkin laitteen päälle ja sanoin: “Mutta haluan…”

“Säädämme tämän penkin nyt niin, että voit liikkua melko vapaasti pitkittäin”, Ms. Beatrice kertoi asettuessani paikalleen. “Reidet pitää kuitenkin sitoa kiinni, että sinulla on mistä ponnistaa, kun liikut. Pidä käsillä näistä kiinni, mutta muista, että pidät toisen käden allasi, kun Bobi tulee astumaan sinua ja ohjaat sen sitten sisään. Käännät sitten lantiota siten, että Bobi pääsee mahdollisimman helposti liikkumaan. Ekalla kerralla et välttämättä itse saa tästä orgasmia, mutta muuten olo on hyvin täyteläinen. Kokeillaan vielä, kun laitan kannen kiinni.”

Ms. Beatrice nousi hetkeksi sivuun ja sulki kannen.

“No niin, tule nyt niin taakse kuin pystyt… Ja sitten menet ihan eteen… Selvä. Jos olet ihan edessä, niin Bobi pääsee sisääsi korkeintaan 5 cm. Jos taas olet ihan takana, hän olisi sisässäsi jo yli 30 cm, joka on taatusti liikaa. Bobi on vähän rauhallisempi kuin Ben, sillä Bobi sai viimeksi aamulla, joten voit kokeilla, mikä kohta tuntuu parhaimmalta.

“Hetki”, Nina sanoi, “voisin mennä alle. Sopiihan se?”

“Toki vai mitä Anne?”

En ymmärtänyt mitään ennen kuin näin Ninan kasvot omieni alla. Nina oli kiemurtelemassa 69:ä vastaavaan asentoon alleni siten, että hänen kasvonsa jäivät kohta kovia kokevan häpyni alle ja hänen vieläkin spermaa tihkuva häpynsä oli aivan kasvojeni alla, mutta ulottumattomissani.
“Selvä”, Nina huusi.

Tunsin hetkeä myöhemmin, kuinka Ms. Beatricen sormet liukastivat häpyäni ja tunkeutuivat rystysiä myöten syvyyksiini. Olin lämmin, liukas ja valmis. Yritin laittaa kättäni alleni, mutta Nina sanoi: “Minä voin auttaa sitä. Rentoudu sinä vaan ja nauti.”

Otin molemmin käsin kiinni edessäni olevista kahvoista ja yritin liikuttaa hieman lantiotani samalla, kun tunsin Bobin kopinan takaani. Olin jumissa. Ninan tuleminen väliin oli saanut minut asentoon, jossa en enää kunnolla voinut myötäillä liikkeillä. Kauhistuin ja kiihotuin, samalla kun tunsin tärähdyksen Bobin hypätessä tekotamman päälle. Ninan käsien liikkeet tuntuivat reisilläni ja hetken päästä häpyäni painoi aivan pullonpohjaa vastaava voima, mutta tällä kertaa se oli painavan ja voimakkaan ponin tyydytystä etsivä kalu.

Tunsin sormia. Nina levitti huuliani. Venytystä ja sen jälkeen kalu syöksyi tunneliini kuin pikajuna. Tunsin kiihkoa, yritin myötäillä, etsin asentoa ja aina vaan tuo voimalla pumppaava kalu tuli sisääni uudestaan ja uudestaan, kunnes se purkauksen myötä viimein tuntui pullistavan sisustaani äärimmilleen. Samalla tunsin, kuinka Ninan huulet olivat aivan kiinni hävyssäni maistellen limojani ja sisältä pursuavaa spermaa. Samalla kun tunsin Bobin perääntyvän, kuulin, kuinka Nina alkoi ryystää sisältäni valuvaa spermaa ja kun kiljuen päästin huikeaksi turvonneen kullin pään naiseuteni syleilystä, tunsin, kuinka kokonainen aalto spermaa valui Ninan huulille ja kasvoille. Typertyneenä tunsin, kuinka tuo nainen joi kaiken minusta valuvan sperman viimeistä tippaa myöten samalla, kun Ms. Beatrice nosti kannen ja hymyillen kysyi: “Kaikki kunnossa?”

Nousin vaivoin Ninan päältä jalat vapisten ja Nina sanoi hieroen liisteisiä kasvojaan: “Ihanaa. Otit Bobin syvemmälle, kuin mitä minä uskalsin edellistä ja sain ihanamman kasvonaamion kuin koskaan ennen…”
En edes välittänyt kertoa, että olin ollut jumissa, samalla kun Ms. Beatrice pyyhki reisiäni kylpytakkini helmoihin. Kun saimme vielä Ninan jaloilleen, menin hänen kanssaan suihkuun, jonka jälkeen heitin kylpytakin pyykkikoriin, jossa jo oli ennestään varmaan 5-6 vastaavaa kylpytakkia kuin itselläni oli. Kysyin Ninalta, oliko tämä normaali päivä hänelle.

“Hieman normaalia parempi”, Nina sanoi ja suuteli minua suulle jäähyväisiksi. “Tervetuloa uudestaan. Voin tarjota sitten kierroksen talon puolesta, jos tahdot… Meille tulee heppa ensi keväänä…”

Ms, Beatrice auttoi minut takaisin pukeutumishuoneeseen ja seurasi vierestä, kun aloin vaivoin peittää tyydytettyä vartaloani vaatteilla. Saatuani mekon pään yli Ms. kysyi hymyillen, “Kannattiko?” Otin ennalta sovitun summan, annoin sen hänelle halauksen kera ja sanoin, “Kannatti”. Posket hehkuen annoin hänelle vielä poskisuudelmat ja kuiskasin, “Kiitos kaikesta”. Ms. Beatrice hymyili ja sanoi antavansa minulle kyydin hotelliin ennen kuin noutaisi seuraavan asiakkaansa.

Talon takana oli odottamassa tumma auto kuljettajineen ja hetken kuluttua olin jo hotellilla. Nukahdin melkein heti vuoteeseen päästyäni ja ilman hienoista arkuutta alapäässäni vielä seuraavana aamuna olisin varmaan luullut nähneeni ihanaa unta.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Ryhmäseksiä koirien kanssa Nämä tapahtumat saivat alkunsa kodissani liki kolme vuotta sitten. Tulosta, jotta arvoisa lukijani voi...vaikka ottaa opiksi tai muuten vain... Istuin tapani mukaan liesituulettimen alla […]
  • Ensikokemus eläinseksistä Kirpeä pakkanen tuntui kurkussani, kun kävelin ripeää vauhtia työpaikalleni. Olin töissä suurehkossa yrityksessä, tosin olin vain siivoojana, mutta pohjalta on hyvä nousta. Työhöni kuului […]
  • Työkaverit ja koira kiimassa Riikka ja Laura olivat olleet yhdessä pienistä ala-astelaisista tytöistä lähtien. Nyt lukiossa ollessaankin he viettivät paljon aikaa yhdessä. Riikka oli aavistuksen verran täyteläinen, […]
  • Mari ja pikkukoira Marille oli käynyt oikein onnenpotku, hänen tätinsä oli pyytänyt tyttöä vahtimaan heidän rivarikämppäänsä. Tyhjä asunto oli Marille oikea onnenpotku ja tilaisuus pitää bileet. Ainoa […]
  • Ensimäinen kertani kun koirani nussi minua Oli perjantai-ilta ja vanhempani lähtivät mökille. En lähtenyt mukaan, sillä siellä ei ollut koskaan mitään tekemistä. Olin pitkästä aikaa melkein yksin kotona. Minun koirani oli vain […]
  • Nuori lampaannussija Neljätoistakesäisenä olin innokas partiolainen. Kerran loppukesästä leireilimme Keski-Suomessa ja leiripaikan läheisyydessä sattui olemaan lampaita aitauksessa. Kaupunkilaislapsina olimme […]
  • Hevosen jättimäinen siitin Oli kesäloman ensimmäinen viikko. Päätin aloittaa lomani perusteellisella rentoutumisella, joten lähdin isän mukaan mökille viikoksi. Isä tekee siellä mökkiin keittiöremonttia ja hakee […]
  • Seksiä koiran kanssa Haalea vesi huuhtoi kehoani, kun huuhtelin saippuan viimeisiä rippeitä keholtani. Pienten A-kupin rintojeni nännit nöpöttivät somasti, kun astuin pois suihkusta ja tunsin vilunväristyksiä […]

Jätä kommentti