Hevosen jättimäinen siitin

Oli kesäloman ensimmäinen viikko. Päätin aloittaa lomani perusteellisella rentoutumisella, joten lähdin isän mukaan mökille viikoksi. Isä tekee siellä mökkiin keittiöremonttia ja hakee aina välillä tarvikkeita kaupungista, joten saan olla välillä ihan omassa rauhassa.

Kesäloma alkaa juuri niin kuin pitääkin. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintäkin on helteiksi asti. Uimavedet ovat vielä hieman viileitä, mutta siihenkin tottuu.

Autossa oli kuuma, joten heti mökille saavuttuamme sanoin meneväni uimaan. Kannettuamme tavarat autosta mökkiin otin laukustani pyyhkeen ja bikinit ja lähdin kohti saunarakennusta. Aurinko paistoi täydeltä terältä, joten en viitsinyt alkaa lämmittää saunaa. Se veisi vain turhaan aikaa. Jos isä sitten illalla vaikka lämmittäisi sen. Saunan eteisessä on sellainen iso kokovartalopeili. Katselin itseäni samalla, kun riisuuduin vaatteista. Edelliskesän rusketus oli kokonaan kadonnut vartaloltani. Mitään rusketusraitoja ei näkynyt. Laskiessani pikkuhousujani tunsin viileämmän ilman kuumassa jalkojenvälissä. Tunnetta paransi se, että olin juuri eilen ajanut kaikki alapääkarvani pois. Olin siis ihan posliini.

Katsellessani itseäni alasti peilistä mieleeni tuli ajat, jolloin olin lapsi. Nyt tosin rintani olivat hieman kasvaneet. Mitkään isot ne tosin eivät vieläkään olleet, mutta olin itse niihin hyvin tyytyväinen. Tunsin, miten nännini hieman kovettuivat tästä uudesta vapauden tunteesta, kun sai taas pitkästä aikaa olla ilman vaatteita. Harmi, että isä oli mökillä, muuten olisin voinut mennä tuosta vain uimaan ilman bikineitä. Puin päälleni uudet bikinit ja katselin itseäni peilistä. Ajattelin, että ne päälläni keräisin varmasti poikien katseet yleisellä uimarannalla, sen verran hyvännäköinen olin niissä.

Lähdin kävelemään kohti laituria, jonka pinta tuntui jalanpohjissani lämpimältä, koska aurinko oli paistanut siihen jo jonkin aikaa. Istuin laiturin reunalle ja laskin jalkani veteen. Aluksi vesi tuntui kylmältä, mutta hetken päästä jalkani tottuivat siihen. Katselin, miten auringonsäteet kimalsivat veden pinnalla ja saivat veden näyttämään niin houkuttelevalta. Aloin laskeutua alas veteen portaita pitkin. Pikkuhiljaa vedenraja nousi vartalollani. Ensin sääret, sitten reidet. Viileä vesi tuntui hyvältä kuuman peppuni painuessa veden alle. Viimein käännyin rappusilla ja sukelsin kimaltelevaan järveen. Vesi todellakin tuntui viileältä, ja otinkin reippaan uintipyrähdyksen kohti erästä kiveä, joka oli veden alla muutaman metrin päässä laituristamme.

Kuulin vasaran koputusta mökin sisältä ja arvasin isän alkaneen purkaa vanhoja keittiökaappeja. Samassa mieleeni tuli tehdä jotain, mikä oli pakko tehdä aina joka kesä. Alastonuinti oli parasta mitä tiesin, joten uin takaisin laiturille. Laiturin päästä ei nähnyt suoraan mökkiin, vaan siinä oli saunarakennus välissä, joten sain rauhassa riisua bikinini. Viileä vesi alkoi välittömästi hyväillä karvatonta jalkojenväliäni ottaessani bikinien alaosan pois. Laitoin ne laiturin reunalle ja potkaisin itseni irti laiturista ja takaisin vesiin.

Tällä kertaa otin aluksi oikein pitkän spurtin kohti järven keskellä olevaa kiveä. Ensimmäisellä uintireissulla ei kannattanut vielä lähteä niin pitkälle, mutta uin kuitenkin 20 metrin päähän laiturista. Olo tuntui todella vapaalta. Mitkään vaatteet eivät kiristäneet. Uidessani sammakkoa vesi pääsi virtaamaan aika syvälle pimppiini. Välillä tuntui, miten vesi tunkeutui reikääni viilentäen sitä. Nännini olivat ihan kovat ja pystyssä ja ne jäivätkin kivasti pinnalle mennessäni kellunta-asentoon selälleni.

Taivas näytti todella kauniin siniseltä. Ei pilven pilveä. Pari lokkia lenteli siellä täällä. Pikkuhiljaa alkoi kuitenkin tulla vilu, joten päätin suorittaa päivän liikunta-annoksen. Uiminen on todella monipuolinen liikuntamuoto ja hetken suorituksella saa monet lihakset kipeiksi helposti. Hetken uituani palasin takaisin laiturin tikapuille ja aloin pukea bikineitä päälleni. Ajattelin kuivatella itseni auringossa laiturilla.

Kuivateltuani ja vaihdettuani bikinit rentoihin kesämökkivaatteisiin eli narutoppiin ja shortseihin lähdin etsimään jotain syötävää jääkapista. Tein pari voileipää ja menin yläkertaan, missä oli mukava aina uinnin jälkeen maata patjoilla ja lukea lehtiä. Muistin, miten viime kesänä yhden silloisen parhaan kaverini kanssa selailimme yhtä pornolehteä ja miten sen jälkeen tutustuimme toistemme vartaloihin ja muihin paikkoihin. Muistin, miten sydän silloin jyskytti. Alakerrassa oli ollut isäni ja äitini ja me olimme olleet yläkerrassa ja se oli tehnyt tilanteesta erittäin kiihottavan. Muistan, miten vahingossa olin hieman äännellyt saadessani orgasmin kaverini nuollessa minua.

Muistellessani tunsin jälleen kiihottuvani. Muistan, miten jännältä oli tuntunut ensimmäisen kerran paljastaa pimppini jollekin toiselle tytölle. Kuvittelin mielessäni meidät sinne patjan päälle alasti ja toisiimme kietoutuneena. Olimme kokeilleet jopa 69-asentoa. Muistin vieläkin, miten kaverini oli huohottanut minun nuollessa sitä. Tämä kaverini oli myöhemmin syksyllä löytänyt poikakaverin ja meidän välimme olivat kylmenneet sen jälkeen. Tuntui, ettei hänellä enää riittänyt aikaa minulle.

Heräsin yhtäkkiä isän huutoon. Isä oli ihmetellyt, missä minä olin, kun ei ollut kuulunut mitään, ja tuli nyt huutelemaan portaille. Ilmeisesti olin nukahtanut jossain vaiheessa muistellessani menneitä. Kellokin oli jo melkein kahdeksan. Olin nukkunut yli kolme tuntia. Tiesin, ettei uni tulisi uudestaan vielä pitkiin aikoihin, joten menin alakertaan katsomaan telkkaria isän kanssa.

Kymmenen uutisten jälkeen isä sanoi menevänsä nukkumaan, joten jouduin laittamaan televisiota hiljemmalle. Ei kestänyt varmaan puoltakaan tuntia, kun kuulin isäni jo kuorsaavan viereisessä huoneessa. Telkkarista ei tullut mitään järkevää, joten ajattelin tehdä jotain muuta. Työnsin käteni shortseihini ja aloin tunnustella karvatonta pimppiäni. Se kävi kätevästi, koska olin jättänyt pikkuhousut pois kokonaan alta. Mieleni teki runkata oikein kunnolla pitkästä aikaa. En uskaltanut riisua itseäni, koska isäni nukkui viereisessä huoneessa ja yläkerrasta kuului helposti äänet alakertaan, joten päätin lähteä ulos. Ulos mennessäni otin keittiöstä mukaan banaanin, jota voisin sitten käyttää, kun tarvitsisin jotain sormiani paksumpaa ja pidempää.

Kuljin kohti metsän reunaa, josta lähti polku. Oli lämmin kesäilta ja aurinko kajasti vielä taivaanrannassa. Kuljin jonkin matkaa polkua pitkin, kunnes päätin riisua itseni alasti ja jatkaa sitten matkaa. Riisuin toppini ja shortsini ja laitoin ne yhden puun oksalle roikkumaan. Olin nyt täysin alasti, paitsi lenkkitossut oli jalassa. Tilanne kiihotti todella paljon. Eihän sitä ikinä tiedä, ketä siellä metsässä kulkee. Banaani kädessäni lähdin juoksemaan polkua pitkin kohti pimeämpää metsää. Aikomukseni oli mennä yhdelle aukiolle, jossa olin joskus ottanut aurinkoakin alasti. Paikkaan liittyi monia muistoja, joita oli vuosien varrella kertynyt. Aina siitä ajasta asti, kun pienenä leikimme lääkäriä yhden serkkuni kanssa.

Pian saavuin paikalle ja hetken katseltuani ympärilleni päätin aloittaa. Otin banaanin ja aloin nuolla sen pintaa. Toisella kädellä hieroin ensin rintojani ja sivelin pitkin vartaloani. Lopulta ohjasin käteni jalkojen väliini ja sieltä sormeni löysivät valmiiksi märän pillun. Pyöritin sormiani klitoriksen ympäri ja välillä kämmenellä hieroin koko pillua. Karvaton pilluni tuntui hyvältä silitellä. Työnsin banaania yhä syvemmälle suuhuni, kunnes yökkäsin. Pienen harjoittelun jälkeen se alkoi mennä todella syvälle kurkkuuni. Ajattelin tästä taidosta olevan hyötyä myöhemminkin.

Pikkuhiljaa aloin viedä banaania alemmaksi. Silittelin sillä pimppiäni ja pyöritin sen kärkeä poimuissani. Pian laitoin sen reiän kohdalle ja aloin painaa sitä hiljalleen sisälleni. Banaanin viileä pinta tuntui jännältä sen tunkeutuessa yhä syvemmälle. Tartuin oikealla kädellä banaanin varresta ja työntelin sitä itseni sisälle takaapäin. Samalla vasemman käteni sormet hieroivat klitoristani. Pimeä metsän reuna ympärilläni antoi lisäpontta mielikuvitukselleni. Luonnon äänet kuuluivat niin selvästi oman kiihtyneen hengitykseni taustalla.

Yhtäkkiä kuulin ihan kuin hevosen hirnumista jostain läheltä. Se ääni ei kuulunut normaaleihin metsän yön ääniin, joten keskeytin touhuni. Orgasmini tuntui olleen jo todella lähellä ja nyt tämän äänen kuuleminen herätti aivan uusia mielihaluja. Lähdin kävelemään kohti pimeää metsänreunaa, jonka takaa ääni kuului. Metsänreunasta lähdin kulkemaan limainen banaani kädessäni jälleen polkua pitkin. Puiden oksat välillä koskettivat alastonta vartaloani ja niiden havuneulaset raapivat hieman.

Pian kuulin saman äänen ja samalla huomasin rakennuksen lähellä. Kuljin hiljaa rakennuksen lähelle ja aloin kulkea seinän vierusta pitkin kohti pihaa. Rakennuksen reunalle päästyäni tutkailin eteeni avautunutta pihaa. Yksi auto näkyi pihassa olevan asuinrakennuksen vieressä. Valoja ei näkynyt yhdessäkään ikkunassa. Minun täytyi olla varovainen, koska en halunnut kaikkien näkevän itseäni hiippailemassa alasti toisten nurkissa. Uskaltauduin kuitenkin kulkemaan pihaan, koska halusin nähdä, mitä tallissa oli.

Kuljin kohti tallin ovea, ja huomasin sen olevan hieman raollaan. Raotin varovasti ovea nähdäkseni sisälle. Tallin käytävälle oli joku unohtanut valon päälle, joten saatoin nähdä ison hevosen pilttuussaan, joka katseli mustilla silmillään minua. Astuin varovasti sisään ja vedin oven kiinni perässäni. Kuljin kohti hevosta ja päästyäni sen aidan viereen kiipesin aidan ensimmäiselle poikkipuulle ja kurkottauduin katsomaan sitä kunnolla. Huomioni kiinnittyi heti sen jalkojen välissä roikkuvaan kyrpään. Se oli ilmeisesti juuri pissannut, joten kalu oli hieman paremmin esillä. Hevonen ei tuntunut panevan pahakseen läsnäoloani, joten kiipesin aidan yli. Minulla oli vielä mukanani se banaani, joten ajattelin syöttää sen hepalle, jotta ystävystyisimme hieman.

Syötettyäni banaanin aloin hiljalleen kulkea hevosen vierelle. Sivelin kädelläni sen lämpimää ja pehmeää pintaa. Kyykistyin hieman nähdäkseni paremmin jättikokoisen kalun. Se oli edelleen hieman ulkona. Varovasti ojensin kättäni sitä kohti ja kosketin sen pehmeää ja tummaa nahkaa. Mieleeni tulivat eläiseksi -aiheiset pornonovellit, joita olin joskus netistä lueskellut. Kalu tuntui ihanan pehmeältä ja lämpimältä. Tunsin kiihottuvani entisestään alkaessani runkata sitä isoa kyrpää. Pikkuhiljaa veri alkoi täyttää kalua ja hetken päästä käsissäni oli melkein käsivarteni kokoinen kyrpä.

Päätin toteuttaa pitkäaikaisen fantasiani, joten kävin etsimässä ämpärin ja vettä, jolla voisin hieman pestä kalua. Hellästi käsilläni hangaten pesin jättikalun isoista kiveksistä saakka. Sitten kyykistyin hevosen alle ja lypsin käsilläni rytmillisesti sitä. Tumma, melkein musta nahka liukui puristuksessani kovan munan päällä. Välillä se nytkähti päin hevosen vatsaa. Aloin nuolla ja suudella sen vartta. Toinen käteni hapuili kohti kiveksiä ja hellästi hieroi niitä.

Ohjasin kullin pään kohti suutani ja nuolin sen terskan päätä. Suussani maistui jokin uusi maku, joka ei ollut ollenkaan paha. Työnsin kullinpään suuhuni niin syvälle kuin pystyin. Tuntui kuin suuni repeäisi. Runkkasin molemmilla käsilläni kalun vartta ja nuolin terskasta, samalla kun katselin, miten kivekset roikkuivat sen jalkojen välissä.

Eläimellinen kiima valtasi minut täysin ja halusin saada kalun sisälleni. Tunnustelin pilluani todetakseni sen olevan riittävän märkä. Käsilleni tulvahti sellainen määrä liukastusnesteitäni, että sivelin ne hepan kullin päähän. Käännyin ympäri ja painoin vartaloni kumaraan. Työnsin peppuni hevosen alle ja toisella kädellä hapuilin otetta kalusta. Tunsin kalun pään osuvan peppuvakooni ja tarrauduin siihen kiinni. Ohjasin sen reikäni kohdalle ja aloin hiljalleen painaa peppuani taaksepäin. Tunsin jättiläisterskan tunkeutuvan pikkuhiljaa sisälleni. Pimpissäni tuntui pientä kipua sen repiessä reunoja. Kiimanesteet kuitenkin tekivät tehtävänsä ja se painui hiljalleen pohjaan saakka. Samassa tunsin, miten veri paisutti sitä hevosen sydämenlyöntien tahdissa.

Otin otteen hevosen etujaloista ja painoin itseäni vasten sen kullia. Liikuin aluksi hiljalleen edestakaisin antaen pillulleni aikaa sopeutua tähän uuteen tunteeseen. Pikkuhiljaa tunsin rentoutuvani ja aloin kiihdyttää tahtiani. Pieni hiki alkoi nousta iholleni, olihan aika työlästä rehkiä sellaisessa asennossa. Välillä tunsin, miten peppuni osui hevosen pehmeään vatsaan.

Hetken päästä tunsin, miten hevonen alkoi hirnua ja hieman liikahdella. Samalla kalu alkoi voimakkaasti nytkähdellä ja paisui hieman sisälläni. Pysäytin täysin liikkeeni, etten vielä saisi hepoa laukeamaan. Itse halusin vielä jatkaa panemista. Annoin tilanteen rauhoittua pitäen kalua edelleen sisälläni. Vähän ajan päästä aloin jälleen liikkua edestakaisin. Tällä kertaa irrotin toisen käteni ja aloin runkata itseäni samalla. Tunsin, miten hevosen kanki liikkui sisälläni välillä hieman nytkähdellen. Samalla omat pillulihakseni kouristelivat välillä sen ympärillä.

Tunsin oman orgasmini tulevan, joten lisäsin vauhtia entisestään. Yhtäkkiä tunsin, miten kalu paisui sisälläni ja nytkähteli jälleen villisti. Samalla tunsin orgasmini lähtevän liikkeelle. Pillulihakseni kouristelivat ja puristivat säälittä hevosen isoa kyrpää. Samassa aloin tuntea painetta sisälläni, joka pian vapautui roiskeiden lentäessä reisilleni. Tunsin, miten lämmin ja limainen sperma valui pitkin pillunhuuliani ja reisiäni. Samassa kalu vetäytyi sisältäni saaden ison mällin lätsähtämään pillustani lattialle.

Hetken odotettuani ja sykkeeni palauduttua normaaliksi kiipesin aidan päälle ja istuin hetken hajareisin sen päällä. Hieroin hetken klitoristani aidan metallista palkkia vasten ja samalla katselin, miten tyytyväisen näköinen hevonen oli ja miten sen jalkojen välissä roikkui täysin tyydytetty kalu. Hetken hierottuani hyppäsin alas ja poistuin tallista kohti metsää. Päästyäni polulle aloin juosta kohti omaa mökkiä. Tämä tuntui niin hyvältä, että taidan kyläillä siellä joskus toistekin. Päästyäni takaisin vaatteitteni luokse, tunnustelin hieman herkistynyttä pilluani. Reikäni tuntui todella isolta ja oli vieläkin ihan hevosen spermassa. Päätin käydä vielä pienellä kuutamouinnilla ennen nukkumaanmenoa. Alasti tietysti.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Heppahullu teinityttö kiimassa Lunta tuprutti taivaan täydeltä, kun juoksin kiireessä bussiin. “Ehdin!”, älähdin kuskille, joka katsoi minua happamasti. Maksettuani matkani istahdin takapenkille ja kaivoin kännykkäni […]
  • Ensimäinen kertani kun koirani nussi minua Oli perjantai-ilta ja vanhempani lähtivät mökille. En lähtenyt mukaan, sillä siellä ei ollut koskaan mitään tekemistä. Olin pitkästä aikaa melkein yksin kotona. Minun koirani oli vain […]
  • Seksiä koiran kanssa Haalea vesi huuhtoi kehoani, kun huuhtelin saippuan viimeisiä rippeitä keholtani. Pienten A-kupin rintojeni nännit nöpöttivät somasti, kun astuin pois suihkusta ja tunsin vilunväristyksiä […]
  • Ryhmäseksiä koirien kanssa Nämä tapahtumat saivat alkunsa kodissani liki kolme vuotta sitten. Tulosta, jotta arvoisa lukijani voi...vaikka ottaa opiksi tai muuten vain... Istuin tapani mukaan liesituulettimen alla […]
  • Ensikokemus eläinseksistä Kirpeä pakkanen tuntui kurkussani, kun kävelin ripeää vauhtia työpaikalleni. Olin töissä suurehkossa yrityksessä, tosin olin vain siivoojana, mutta pohjalta on hyvä nousta. Työhöni kuului […]
  • Ihanat hetket eläinseksistudiolla Työt olivat painaneet päälle jo viikkoja. Vaivoin jaksoin odottaa, että pääsisin vihdoin ansaitsemalleni lomalle. Loppusyksystä tämä hetki kuitenkin koitti ja saavuin kesäiseen […]
  • Mari ja pikkukoira Marille oli käynyt oikein onnenpotku, hänen tätinsä oli pyytänyt tyttöä vahtimaan heidän rivarikämppäänsä. Tyhjä asunto oli Marille oikea onnenpotku ja tilaisuus pitää bileet. Ainoa […]
  • Nuori lampaannussija Neljätoistakesäisenä olin innokas partiolainen. Kerran loppukesästä leireilimme Keski-Suomessa ja leiripaikan läheisyydessä sattui olemaan lampaita aitauksessa. Kaupunkilaislapsina olimme […]

Jätä kommentti