Ensikokemus eläinseksistä

Kirpeä pakkanen tuntui kurkussani, kun kävelin ripeää vauhtia työpaikalleni. Olin töissä suurehkossa yrityksessä, tosin olin vain siivoojana, mutta pohjalta on hyvä nousta. Työhöni kuului toimistorakennuksen siivoaminen eli myös kaikkien työntekijöiden huoneiden siistiminen. Minun työni alkoi, kun muiden loppui. Sain siis olla ihan yksin suuressa rakennuksessa.

Kävin huoneet järjestyksessä läpi. Yhden oven taakse saapuessani kuulin, kuinka joku oli tietokoneella. Huoneesta kuului myös askelia, tiheitä ja laahustavia. Koira, ajattelin mielessäni. Kuinka joku tuo työpaikalle koiran ja vielä tähän aikaan!

Koputin arastellen huoneen oveen ja astuin sisään. “Hei, sopisiko tulla siivoamaan?”

“Tule vain. Ajattelin jäädä vähän ylitöihin. Ei jää sitten viikonlopulle hommia”, vanhempi naishenkilö, Paula, vastasi.

Roskista tyhjentäessäni ja kyykistyessäni hätkähdin kosteaan kosketukseen alapäässäni. Säpsähdin, kun huomasin kosketuksen olevan Jamin, Paulan koiran. Paula huomasi säpsähdykseni ja kiirehti kertomaan, ettei Jami tehnyt mitään pahaa, se vain vähän nuuski. Paula kutsui Jamin luokseen taputtaen kädellä jalkaansa.

Paula alkoi kertoa koirastaan, tuosta labradorinnoutajastaan. Yllättäen hänen puheensa meni eläinseksin puolelle. Hän kertoi minulle, täysin tuntemattomalle ihmiselle, ajatuksiaan eläinseksistä! Täytyy myöntää, että olin minäkin monesti eläinseksiä ajatellut, mutta oliko se nyt ihan oikein?

“Haluatko, että näytän sinulle?” Paula sanoi keskeyttäen ajatukseni. Koitin sopertaa jotain vastaukseksi, kun Paula nousi seisomaan ja käveli luokseni. “Tule istumaan tähän sohvalle.”

Hieman vastahakoisesti istuuduin Paulan viereen. Paula nosti minihamettani ja otti ohuet stringini pois. Seuraavaksi hän kutsui Jamin eteemme ja ohjasi koiran kuonon vaolleni. Ynähtäen siirsin jalkojani lähemmäs toisiaan. Tilanne oli hämmentävä ja halusin pois siitä. Paula esti minua rauhoitellen. Hän sanoi, että Jami oli tottunut siihen eikä satuttaisi minua.

Asetuin takaisin hyvään asentoon ja annoin koiran nuolla vakoani. Sen kieli tuntui uskomattoman hyvälle. Aloin työnnellä lantiotani lähemmäs koiraa ja koira kiihdytti nuolemista.

Tällä välin Paula oli ehtinyt hakea liukastetta. Hän käski koiran pois luotani ja tuli eteeni. Paula pursotti liukastetta kädelleen ja hieroi sitä pilluuni. Ihmettelin hieman, mihin liukastetta tarvittiin enkä osannut kuvitellakaan, mitä Paula seuraavaksi keksisi.

Yllättäen Paula vetäytyi luotani ja käski taas Jamin eteeni. Koira ei työntänytkään kuonoaan vaolleni, vaan hyppäsi ylleni! Sysäsin koiran sivuun ja ponnahdin ylös sohvalta. Paula kiirehti työntämään minut takaisin istumaan sohvalle ja rauhoittamaan minua: “Ei Jami satuta sinua. Johan minä sanoin, että se osaa hommansa. Katso nyt sitä. Huomaatko sen himokkaan katseen? Ethän voi kieltää siltä pientä hauskanpitoa?”

Rentoutuen asetuin taas uudelleen sohvalle istumaan. Heti kun sain jalkani levitettyä, Jami hyppäsi uudelleen päälleni. Sävähdin huomatessani sen punertavan, paksun ja kovan kalun. Kalu oli todella suonikas ja sen päässä oli pullistuma. Tunsin vartaloni jännittyvän, melkeinpä pelkäsin.

Paula auttoi koiraa löytämään avoimen pilluni. Jami alkoi innosta ynähdellen tökkimään alati paisuvaa kaluaan kohti vakoani. Tunsin terskan kosketuksen ihollani ja yllättäen koira upposi sisääni. Inahdin kivusta, kun kalu työntyi tiukkaan pilluuni. En päässyt liikkumaan, kun Paula piti minua kiinni olkapäistä. Yritin riuhtoa irti, mutta se ei onnistunut Paulan pihtiotteessa. Jouduin siis vain olemaan paikoillani.

Koira työnsi ja työnsi edelleen paisuvaa kaluaan pillussani. Pelkäsin, että kalu paisuisi niin paljon, että jäisi jumiin. Koirathan saattoivat joskus jäädä nalkkiin toisistaan.

Paula pursotti liukastetta koiran kalulle koiran samalla nylkyttäessä minua. “Kohta näet, miksi liukastetta tarvitaan. Jami nimittäin työntää pohjaan asti lauetakseen.”

Hiki kirposi otsalleni ajatellessani, että se koko valtaisa kalu tunkeutuisi sisälleni ja vielä ihan pohjaan asti. Koiran peniksessä nimittäin on ikään kuin tuppi tyvessä. Eihän se voinut mahtua sisääni!

Koira työnsi yhä lujempaa kiihdyttäen tahtia. Tunsin, kuinka tuppi työntyi sisääni. En voinut muuta kuin huutaa, niin täysi olo sisälläni oli.

Koira laukesi ulvahtaen. Kuuma sperma lensi paineella sisääni. Läähättävä koira vetäytyi päältäni ja avoimesta vaostani tulvahti valkoista spermaa.

Paula silitti päätäni kiittäen siitä, että Jami oli saanut vähän viihdykettä. Hymyilevät kasvot kehottivat minua menemään vessaan siistiytymään.

Olin ihan poikki, olinhan saanut melkoista kyytiä. Ainakin suhtautumiseni eläinseksiin muuttui parempaan suuntaan.

Saman tien lähdin kotiin. Onneksi oli viikonloppu edessä. Sain sulatella tapahtumia rauhassa.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Ryhmäseksiä koirien kanssa Nämä tapahtumat saivat alkunsa kodissani liki kolme vuotta sitten. Tulosta, jotta arvoisa lukijani voi...vaikka ottaa opiksi tai muuten vain... Istuin tapani mukaan liesituulettimen alla […]
  • Ihanat hetket eläinseksistudiolla Työt olivat painaneet päälle jo viikkoja. Vaivoin jaksoin odottaa, että pääsisin vihdoin ansaitsemalleni lomalle. Loppusyksystä tämä hetki kuitenkin koitti ja saavuin kesäiseen […]
  • Työkaverit ja koira kiimassa Riikka ja Laura olivat olleet yhdessä pienistä ala-astelaisista tytöistä lähtien. Nyt lukiossa ollessaankin he viettivät paljon aikaa yhdessä. Riikka oli aavistuksen verran täyteläinen, […]
  • Mari ja pikkukoira Marille oli käynyt oikein onnenpotku, hänen tätinsä oli pyytänyt tyttöä vahtimaan heidän rivarikämppäänsä. Tyhjä asunto oli Marille oikea onnenpotku ja tilaisuus pitää bileet. Ainoa […]
  • Seksiä koiran kanssa Haalea vesi huuhtoi kehoani, kun huuhtelin saippuan viimeisiä rippeitä keholtani. Pienten A-kupin rintojeni nännit nöpöttivät somasti, kun astuin pois suihkusta ja tunsin vilunväristyksiä […]
  • Ensimäinen kertani kun koirani nussi minua Oli perjantai-ilta ja vanhempani lähtivät mökille. En lähtenyt mukaan, sillä siellä ei ollut koskaan mitään tekemistä. Olin pitkästä aikaa melkein yksin kotona. Minun koirani oli vain […]
  • Heppahullu teinityttö kiimassa Lunta tuprutti taivaan täydeltä, kun juoksin kiireessä bussiin. “Ehdin!”, älähdin kuskille, joka katsoi minua happamasti. Maksettuani matkani istahdin takapenkille ja kaivoin kännykkäni […]
  • Hevosen jättimäinen siitin Oli kesäloman ensimmäinen viikko. Päätin aloittaa lomani perusteellisella rentoutumisella, joten lähdin isän mukaan mökille viikoksi. Isä tekee siellä mökkiin keittiöremonttia ja hakee […]

Yksi kommentti artikkeliin ”Ensikokemus eläinseksistä”

Jätä kommentti