Äitiä ja tytärtä

Jälleen yksi turhalta tuntunut lukion viimeisen luokan koulupäivä oli takana. Kotiin saavuttuani kuulin jo eteiseen, kuinka äitini huuteli keittiöstä. ”Tule Katja moikkaamaan, meillä on vieraita.” Vanhempani ovat eronneet jo useita vuosia sitten ja asun kahdestaan äitini kanssa. Äiti esitteli minut Jarille, äidin entiselle työkaverille, joka oli nyt tullut käymään kaupungissa. Jari oli äitiäni hieman nuorempi, noin kolmivitonen, ihan tavallisen näköinen, mukavantuntuinen mies. Jarilla oli joku parin päivän työkeikka täälläpäin ja äitini oli luvannut hänelle yösijan talostamme. Illan mittaan tajusin rivien välistä sen verran, että äidillä ja Jarilla oli joskus ollut muutakin vipinää kuin pelkkiä työasioita enkä ihmetellyt sen enempää Jarin yöksi jäämistä.

Söimme kaikki yhdessä illallista ja Jari jutteli minunkin kanssani niitä näitä, kyseli koulusta ja harrastuksista. Hän tuntui ikään kuin mittailevan minua ja vartaloani ja vaikutti varsin tyytyväiseltä näkemäänsä. Minä en siitä lainkaan pahastunut, vaan päinvastoin ehkä keimailinkin tavallista enemmän. Huomasin kuitenkin selvän seksuaalisen jännitteen Jarin ja äitini välillä ja ehkä se sai minutkin hieman vallattomaksi.

Illallisen jälkeen vetäydyin omaan huoneeseeni. Halusin antaa ”nuorelle parille” rauhan viettää laatuaikaa keskenään. Välillä kuulin, kuinka äitini nauroi Jarin jutuille, mutta muutoin koitin keskittyä opiskeluihin. Olin hieman mustasukkainenkin äidilleni, että hänellä oli miesseuraa. Itse en ollut ollut poikien kanssa edes treffeillä pariin kuukauteen ja kunnon sänkyhommistakin oli aikaa vielä kauemmin.

Alkuyöstä heräsin ja kävin vessassa. Vessasta tullessani kuulin huokailuja äitini makuuhuoneesta. Aavistelin heti, mitä siellä tapahtui. Olin aikeissa hiipiä nopeasti takaisin huoneeseeni, mutta sitten näin, kuinka äitini huoneen ovi oli hieman raollaan enkä voinut vastustaa kiusausta. Menin varovasti ovelle ja kurkistin sisään. Huoneessa paloi vain pari tuoksukynttilää, jotka loivat huoneeseen eroottisen tunnelman. Näin äitini sängyllä selin ovellepäin. Hän ratsasti huohottaen Jarin päällä. En nähnyt Jarin kasvoja lainkaan äitini selän takaa, mutta sitäkin paremmin näin Jarin kivikovan kullin. Jarin kulli vatkasi äitini pillussa ylösalas. Hänen kiveksensä hakkasivat rytmikkäästi äidin peppua vasten. Jarin kädet puristelivat kovakouraisesti äidin takapuolta. Toisen käden keskisormi oli tunkeutunut peppureikään. Sormi runkkasi reiässä samassa tahdissa tuon kieltämättä hyvältä näyttävän kullin kanssa.

Toisaalta halusin lopettaa katselun, olihan siinä äitini naimapuuhissa, mutta toisaalta tuo näky kiihotti minua suunnattomasti. Kuin huomaamatta käteni liukui jalkoväliini. Hyväilin itseäni yöpuvun läpi. Toisen käden sormet hakeutuivat nänneilleni. Tunsin kuumotusta joka puolella kehoani. Katselin, kuinka äitini vartalo alkoi nytkähdellä yhä voimakkaammin. Hän sai orgasmin ja sen saattelemana hän lysähti Jarin päälle makaamaan. Samassa näin Jarin kasvot, jotka olivat kääntyneet juuri ovellepäin. Vetäydyin nopeasti ovelta enkä ollut varma, oliko Jari huomannut minua. Palasin omaan sänkyyni jatkamaan keskeytynyttä itsetyydytystä. Koitin samalla kuunnella rakastelun ääniä. Kuulinkin, kuinka Jari ilmeisesti sai orgasmin. Hänen tyytyväiseltä kuulunut karjahtelu sai minutkin lähes laukeamaan. Kuvittelin, että olisin ollut äitini asemassa ja että kuinka hyvältä kulli olisi tuntunut sisälläni. Purin tyynyä, etten olisi huutanut orgasmin tullessa. Nukahdin jälleen tyytyväisenä.

Aamulla heräsin kellon soittoon. Riisuin yöpukuni pois, otin pyyhkeeni mukaan ja hipsin suihkuun. Suihkussa mieleeni palasi jälleen tuo unenomaisen kiihottava näky edellisyöltä. Annoin veden suihkuta juuri ihanan sopivalla paineella kohti pilluani. Suljin silmäni ja aloitin taas itseni hyväilyn. Hyväilyni keskeytyi pahimmoilleen, kun kuulin keittiöstä astioiden kolinaa. Samassa muistin, mitä äitini oli sanonut edellisiltana. Hänen täytyi mennä aikaisin töihin ja Jarilla oli tapaaminen vasta vähän myöhemmin, joten olimme ilmeisesti talossa kahden. Lopetin suihkuttelun, kuivasin itseni nopeasti ja yritin peitellä itseni pikkuruiseen kylpypyyhkeeseeni. Pyyhe peitti nippanappa sekä rinnat että jalkovälini. Aukaisin varovasti kylpyhuoneen oven, kuulostelin hieman ja yritin livahtaa huomaamatta huoneeseeni. Samassa Jari tuli keittiöstä pelkissä boksereissaan.

”Huomenta. Sullahan on hoppu heti aamusta. Hei, näytähän mitä sulla on selässä. Toihan on upea.”

Jari huomasi lapaluitteni välissä olevan pienen tiikeritatuoinnin. Hän tuli aivan selkäni taakse ihailemaan sitä. Vaaleat kiharat hiukseni peittivät tatuoinnin osittain, joten hän otti hiuksiani käteensä ja siirsi niitä hellästi tatuoinnin päältä. Yllättävä kosketus sai minut hieman värähtämään, olinhan vielä kiihottunut äskeisestä nautinnollisesta suihkuttelusta. Jari silitti hiuksiani ja tuntui tulevan entistä lähemmäs vartaloani. Hän sanoi, että minusta oli tulossa upea nainen. Tunsin hänen miehekkään raikkaan partavetensä tuoksun, kun hän yllättäen suuteli olkapäätäni. Järkeni käski minun paeta huoneeseeni, mutta suljinkin silmäni, kun Jari suuteli minua ensin uudelleen olkapäälle ja sitten kaulalleni. Jari huomasi, etten hirveästi vastustellut, niinpä hän kaappasi minut syliinsä ja kantoi minut huoneeni sängylle. Hän laski minut hellästi alas ja katsoi hymyillen silmiin. Pyyhkeeni valahti vartaloni päältä ja makasin täysin alasti tuon lähes vieraan, itseäni puolta vanhemman miehen silmien alla. Yritin peitellä sulojani mutta turhaan. Jari otti pyyhkeen sängyltä ja sanoi minulle pehmeällä äänellä: ”Sulje silmäsi ja nauti.”

Jari alkoi hyväillä minua lämpimänkostealla pyyhkeellä joka puolelta. Hän hieroi sillä ensin käsivarsiani, sitten jalkojani aina varpaista reisiin saakka. Sitten hän siirtyi mahani kautta hyväilemään rintojani tehden pyöriviä liikkeitä. Pyyhkeen karheus sai nännini näpöttämään täyteen mittaansa. Aloin voihkia ja Jari laittoi pyyhkeen syrjään ja alkoi imeä pieniä rintojani. Alapääni oli jo kuin tulessa ja työnsin Jarin päätä anovasti alemmas. Ärsyttävän hitaasti hän suuteli minua ensin rintojen väliin, sitten vatsaan, alavatsaan ja vielä ympäri untuvaista karvoitustani.

Vihdoin hän suuteli minua häpyhuulille. Sitten hän alkoi nuolla minua pitkin, ihanin vedoin. Hän pyöritteli kieltään klitoriksellani ja samalla työnsi yhden sormen varovasti sisääni. Pilluni oli jo sisältäkin niin märkä, että se liukui vaivattomasti sisään ja niinpä hän työnsi toisen sormensakin sinne. Jari runkkasi minua sormillaan ja nuoli klitoristani siihen tahtiin, että tunsin orgasmin lähestyvän. Sitten hän yllättäen otti sormensa sisältäni ja jatkoi piiitkiä nuolaisujaan. Hänen kielensä tuntui menevän yhä alemmas ja Jari pyysikin, että nostaisin jalkani ihan rintojani vasten. Hieman hämilläni teinkin niin.

Sitten Jarin kieli oli siellä, missä kenenkään muun kieli ei ollut koskaan aiemmin ollut. Hän nuoli peppureikääni kiimaisena ja samalla otti jälleen sormensa käyttöön hyväillen niillä nyt klitoristani. Aluksi peppureiän nuolu tuntui jopa hieman kutittavalta, mutta sitten rentouduin ja hämmästyin, kuinka taivaalliselta se tuntuikaan. En ollut koskaan kokenut sellaista tunnetta. Sain ihanan orgasmin tuon taitavan ja erikoisen nuolemisen seurauksena.

Orgasmini jälkeen Jari nousi jalkovälistäni ja otti bokserinsa pois. Kulli seisoi jämäkästi ja tahdoin sen viipymättä sisääni. Jari asetti kullinsa sisääni varovasti. Tiukka teinitytön pilluni sai ensimmäistä kertaa aikuisen miehen kyrpää teinipoikakullien sijaan. Ihanan täyttävä tunne valtasi pilluni, kun Jari aloitti vatkaamisen. Samalla hän suuteli minua intohimoisesti ja minä vastasin yhtä kiihkeästi. Maistoin omat pillumehuni hänen suussaan, kun kielemme kohtasivat. Tunsin olevani kuin nuori nymfomaani, kun kiedoin jalkani tiukasti tuon himoissaan minua naivan miehen ympärille. Miehen, joka antoi minulle nuoren elämäni parasta kyytiä.

Aikansa naituaan Jari halusi vaihtaa asentoa. Hän pyysi, että tulisin ratsastamaan todeten vielä hymyillen: ”Siitähän sä viime yönä unelmoit.” Onneksi poskeni hehkuivat jo muutenkin, joten Jari ei huomannut, kuinka puna levisi naamalleni. Hän oli siis viime yönä nähnyt minut ovenraossa hyväilemässä itseäni. En vastannut hänen tokaisuunsa mitään. Hymyilin vain takaisin ja nousin ratsaille.

Kulli liukui sisääni melko vaivatta, paikkani olivat jo niin turvonneet äskeisen session jäljiltä. Aloin rytmikkään ylös-alas-liikkeen, jota Jari avitti nostelemalla minua lantioistani. Annoin pian Jarin määrätä tahdin. Hän nosteli minua vaivattoman tuntuisesti lanteistani ylöspäin, sitten riuhtaisi nopeasti alaspäin niin, että tunsin hänen kullinsa aivan pilluni pohjissa asti. Välillä tuo pohjakosketus ei tuntunut mitenkään miellyttävältä, mutta samalla pieni kipu tuntui vain lisäävän hekumaani. Kuulin, kuinka peppuni iski läiskähtäen Jarin reisiä ja palleja vasten. Sitten Jari irrotti kätensä lanteiltani ja pääsin itse määräämään tahdin. Jarin kädet hakeutuivat hyväilemään peppuani. Hänen sormensa hakeutui kuin tunnustellen kohti peppureikääni, kunnes löysi maalinsa ja uppoutui vähän matkaa valmiiksi kosteaan onkalooni.

Kiihdytin tahtia ja tunsin, kuinka aloin olla taas aivan orgasmin partaalla. Myös Jari alkoi vääntelehtiä allani. Hän sulki silmänsä ja odotti hekuman huippua. Tunsin, kuinka lämmin spermasuihku täytti pilluni joka sopukan. Tuo räjähdys sysäsi minutkin yli orgasmin partaan. Tunsin putoavani kohti jotakin sanoinkuvaamattoman ihanaa paikkaa. Paikkaa, jossa saavuttaisin täydellisen orgasmin.

Lysähdin Jarin päälle täysin tyydytettynä. Makasimme siinä hetken aikaa, kunnes Jari kiepsautti minut viereensä makaamaan. Hän suuteli minua hellästi otsalle. Jarin täytyi alkaa jo kiirehtiä tapaamiseensa, mutta minä jäin vielä pitkäksi aikaa sänkyyni makoilemaan. Minulla ei ollut kouluun enää mitään kiirettä. Lähtiessään Jari vielä muistutti, että tämähän jäi sitten meidän väliseksi ihanaksi salaisuudeksi. Lupasin, etten kertoisi kenellekään. Tänne kirjoittamistahan ei lasketa, vai mitä Jari?

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kotiäiti ilotyttönä Miten olinkaan suostunut tähän. No oma vikahan se oli. Halusin vähän säpinää ja jännitystä kotiäidin elämääni. Mieheni oli jälleen parin kuukauden työkomennuksella ulkomailla ja alapääni […]
  • Lapsuudenystävät kesämökillä Oli poikkeuksellisen lämmin kesä, ja olin viettänyt jo muutaman päivän aikaa vanhempieni kesämökillä. Vanhempieni loma alkaisi vasta viikon kuluttua, ja siihen asti saisin nauttia yksin […]
  • Kiimainen nuori soitto-oppilas osa 1 Miia tuli oppilaakseni, kun hän juuri täyttänyt 14 vuotta. Emme tunteneet toisiamme aikaisemmin, mutta jo ensimmäisellä pianotunnilla tuntui, että tämän oppilaan kanssa […]
  • Kiimainen lastenlikka Olen vajaa kolmekymppinen mies ja ollut naimisissa saman naisen kanssa kohta yhdeksän vuotta. Seksielämämme on pysynyt kiihkeänä koko yhdessäolomme ajan ja rakastelemmekin lähes päivittäin […]
  • Koulujen päättyessä Elettiin toukokuun viimeisiä päiviä ja lukuvuosi läheni kovaa vauhtia päätöstään. koulupäivä oli juuri päättynyt ja poljin kotia kohti mietteissäni. Olin nähnyt pyörätelineiden luona […]
  • Kiimainen nuori soitto-oppilas osa 2 Miia, tuo pieni enkeli, rakas suloinen 14-vuotias oppilaani, oli nyt reidet auki, lantio hieman koholla allani. Kyrpäni työntyessä pohjaan häpykarvamme hieroutuivat yhteen – minun, […]
  • Kiihkeän kaunis iltapäivä Istuin koulun käytävällä. Viimeinen tuntini oli juuri alkamassa. Olin hyvin alakuloinen. Katselin käytävässä suutelevia pariskuntia ja mietin miksei minua halua kukaan. Kello soi, tunti […]
  • Siskokset ja isän työkaverit Moi mä oon Laura, 18-vuotias tyttö. Mulla on vaaleat olkapäihin asti olevat hieman kiharat hiukset, siniset silmät ja aika pienet rinnat. Olen myös itse aika pieni kokoinen pituutta 158 cm […]

Jätä kommentti