Taina saa kahta

Taina istui bussissa katsellen ulos ikkunasta poissaolevan näköisenä. Häneltä jäi kokonaan huomaamatta viereen istahtanut puliukko, ennen kuin tämän pullo putosi kolisten hänen jalkoihinsa ja tuo kaljalta löyhähtävä takkuinen otus kumartui poimimaan muovisen siideripullonsa. Hetken Tainasta näytti siltä, että mies yritti kumartuessaan kurkata hänen hameensa alle, mutta ennen kuin hän ehti kunnolla nähdä, pitikö tämä paikkansa, mies oli kohottautunut istumaan normaalisti ja avasi pullonsa korkin ottaakseen huikat.
Matka jatkui ja bussi tyhjeni. Mies vain istui siinä pois jäämättä, juomaansa hörppien. Ulkona ukonilma yltyi ja rankkasade piiskasi bussin ikkunoita. Taina kirosi mielessään, että hänen täytyi olla bussissa päätepysäkille asti. Se kun oli keskellä korpea ja tie oli kaikkea muuta kuin helposti ajettava. Sieltäkin Taina joutuisi kävelemään hyvän aikaa ja varmasti kastuisi. Lopulta viimeinenkin muu matkustaja oli jäänyt pois ja Taina ja puliukko olivat ainoat bussin kyydissä olevat. Pultsari nakkasi tyhjentyneen pullonsa seuraavalle penkille ja vihelteli hieman.

Tainan oli pidettävä lujasti kiinni edessä olevan penkin selkänojasta bussin kurvatessa vauhdilla jyrkkään mutkaan. Renkaat sutivat liukkaalla soratiellä. Bussikuskin täytyi olla päästään vialla. Seuraavassa hetkessä Taina tajusi, että puliukon lämmin hikinen koura oli laskeutunut hänen reidelleen. Ennen kuin hän ehti reagoida millään tapaa, käsi käväisi nopeasti hänen hameensa alla sipaisten siistiksi ajeltua alapäätä ja häipyi omistajansa farkun taskuun. Mies virnisti. Spurgu oli tuolla sipaisullaan huomannut, ettei Tainalla ollut alushousuja jalassaan. Se jokin jökötti vasten risaisten farkkujen sepalusta ja puliukko katsoi Tainaa ahnaalla katseella.
”Näytä vähän pillua”, hän kähisi.
”Anna olla”, Taina sanoi vaisusti ja epävarmana.
”Annan olla, jos annat vähän katsoa”, mies sanoi ja yritti kumartua hieman uudelleen.
Mitä siinä tilanteessa saattoi tehdä? Taina vilkaisi bussikuskia, joka jammaili kuulokkeet korvillaan ja kaahaili vähän turhan huolettomasti liejuista metsätietä. Ehkä mies tosiaan antaisi olla. Taina tarttui hikoilevin käsin hameensa helmaan ja nosti sitä niin, että puliukko näki hänen sileäksi ajellun alapäänsä. Hän tunsi väkisinkin kiihottuvansa vähäsen miehen tuijottaessa himoiten ja laski helmansa nolostuneena. Hän käänsi päättäväisenä katseensa ulos bussin ikkunasta, mutta pimeä myrskyinen metsätie ei antanut hänelle paljoa toivoa.

”Sä olet aika nätti”, spurgu sanoi.
Taina ei kiinnittänyt mieheen mitään huomiota. Äkkiä hän näki liikettä silmäkulmastaan, miehen koura ilmaantui hänen näkökenttäänsä ja tarttui hänen punaisen topin alla pullottavaan tissiinsä. Mies puristeli sitä ahnaasti, nojautui häntä kohti ja laski toisen kätensä hänen reidelleen… Silloin bussi jarrutti äkisti ja voimakas liike heitti puliukon sivuun. Taina horjahti, mutta pysyi penkillään. Bussi oli ajanut ojaan. Spurgu kohautti olkiaan ja virnisti uudelleen ahnaasti nojautuen Tainan puoleen. Hän kietoi vasemman kätensä tytön hartioiden ympäri ja silitteli toisella hänen reittään, kunnes työnsi sen suoraa päätä hänen hameensa alle. Mies kähmi ja hyväili Tainaa ja sai hänen alapäänsä kostumaan. Silloin bussikuski ilmaantui.
”Ei päästä jatkamaan matkaa”, pullea ulkomaalaissyntyinen mies ilmoitti ja seisahtui tuijottamaan. ”Mitäs täällä on meneillään?”

”Ajattelin ottaa vähän naista, tuutko jaolle?” spurgu sanoi.
Bussikuski harkitsi hetken. Hänen katseensa eksyi Tainan täyteläisille rinnoille, joita pitkin puliukko kuljetteli likaisia sormiaan. ”Mikä ettei!” Spurgu livautti sormenpäänsä Tainan topin alle ja riisui sen paljastaen tummansinisten pitsisten rintaliivien hädin tuskin peittämät pyöreät rinnat. Taina yritti työntää miehen pois, mutta tämä tarttui häntä lanteilta molemmin käsin ja työnsi bussin käytävälle.
”Pidä sen käsiä, otan sen takaa päin!”
Bussikuski puristi hänen ranteitaan ja piteli kiinni spurgun vetäessä hänet eteensä pyllistämään. Hän avasi sepaluksensa ja mahtavankokoisen likaisen kalun myötä housuista pöllähti vanhan virtsan haju. Mies vatkasi munaansa hieman, saaden sen jököttämään jäykkänä kuin lyhtypylväs ja kohotti sitten Tainan hameenhelmaa pyöreää peppua ahnaasti silmäillen. Puliukon likaiset hikiset kädet eksyivät Tainan pakaroille ja hän levitti niitä nähdäkseen. Tytön sydän hakkasi lujaa ja hänen vaginansa oli kostea kuin itse meri. Puliukko painoi lantionsa hänen pyllyään vasten työntäen pitkän paksun kalunsa hänen sisäänsä. Spurgu huohotti ja alkoi pumpata kummalliseen kiihtyvään tahtiin bussikuskin pidellessä Tainaa yhä ranteista. Spurgu veti tyhjän siideritölkin istuimelta käteensä ja läpsi sillä Tainaa pakaroille sivulta käsin samalla, kun pani häntä.

Puliukon vanhalta viinalta löyhähtävä hengitys tuntui kuumana Tainan niskaan.
”Kaipaan jotain tiukempaa!”
Pultsari veti kalunsa ulos hänen pillustaan, jossa se oli kastunut hyvin liukkaalla tahnalla. Hän venytti jälleen tytön pakaroita ja änki nyt ylisuuren peniksensä tytön peräaukkoon, joka oli kireä kuin jännitetty jousi. Spurgu tunsi ilon väristykset pitkin penistään ja nussutti hetkisen, ennen kuin laukesi. Nyt Taina piteli kaksin käsin kiinni bussin tangoista käytävän molemmin puolin ja bussikuski repi housujaan pois. Ennen spurgun laukeamista hän ehti työntyä edestä päin Tainan vaginaan ja hetken ajan häntä pantiin kahteen reikään yhtä aikaa. Hän laukesi orgasmiin kahden paksun peniksen työntyessä yhtä aikaa hänen sisäänsä, eikä tuo ottanut laantuakseen.
Puliukon lauettua hän tarttui Tainaa kainaloista ja veti itseään kohti niin, että bussikuski pääsi seisomaan hänen ylleen.

”Ooh! Levitä jalkojasi lisää!” kuljettaja käski ja väänsi naisen haaroja enemmän levälleen työntyen sisään entistä innokkaammin vedoin.
Pultsari vetäytyi sivuun saatuaan, mitä halusi ja bussikuski kellisti tytön lattialle alleen. Ajon karheuttamat kädet hyväilivät ja puristelivat hänen pyöreitä tissejään ja Taina vajosi jonkinlaiseen nautinnolliseen transsiin orgasmin tykyttäessä yhä täysillä. Lopulta mies laukesi hänen sisäänsä karjuen nautinnosta ja nousi vikkelästi ylös vetäen housut jalkaansa sen näköisenä, että tämä olisi vain osa hänen jokapäiväistä arkeaan.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vaimolle kahta kullia Vaimo on 35v muodokas blondi, tosin muutama kilo ylimääräistä mutta korostaa lähinnä peppua. Ei mitkään isot rinnat, mutta kaunis nainen. Asumme rivitalossa. Seksielämämme on sitä tuttua […]
  • Vuosisadan bileet Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, kun olin vielä opiskelija. Olin ollut vähän aikaa sinkkuna ja ei ollut oikein miestä saanut. Tänään olin päättänyt iskeä itselleni yöseuraa. Laittauduin […]
  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin […]
  • Jokaiselle jotakin Sivelin Minnan pienen pyllyreiän Voimariinilla, kaadoin vielä lorauksen oliiviöljyä reikään ja hieroin seoksen sulkijalihakseen. Sitten käänsin hänet ympäri ja työnsin terskani hänen […]
  • Suomityttö mamupatjana Hyppäsin metroon keskustasta ja tarkoitukseni oli mennä idän suuntaan piipahtamaan Itikseen. Olin ajatellut etsiä poikaystävälleni Kalelle jotain kivaa synttärilahjaksi. Meillä oli […]
  • Emma saa montaa kyrpää miestenvessassa Se oli tavallinen perjantai, mutta Emmasta ei tuntunut lainkaan tavalliselta. Hän oli aamusta asti tuntenut olonsa levottomaksi. Kun hän istui työpöytänsä ääressä näpyttelemässä […]
  • Kuumaa parinvaihtoa Mieheni ja minä olimme päättäneet kokeilla parinvaihtoa. Lähinnä tästä oli kiinnostunut mieheni, muttei minullakaan pitkällisten pohdintojen jälkeen ollut lopulta mitään asiaa vastaan. […]
  • Kiimainen isosisko osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]

Jätä kommentti