Suomityttö mamupatjana

Hyppäsin metroon keskustasta ja tarkoitukseni oli mennä idän suuntaan piipahtamaan Itikseen. Olin ajatellut etsiä poikaystävälleni Kalelle jotain kivaa synttärilahjaksi. Meillä oli aikomuksena mennä illalla syömään ja siitä jatkaa bilettämistä. Kalea ajatellen olin laittanut päälleni tiukan puseron, minihameen ja stayup-sukat. Nekin olin hankkinut ihan jatkoja ajatellen. Oletin meinaan ilman muuta, että päädyttäisiin Kalen kanssa niille jatkamaan synttärijuhlintaa kiihkeästi.

En ollut tuntenut nykyistä poikaystävääni vielä kovin pitkään, mutta pienistä vihjailuista päätellen Kale piti kovasti tämmösistä asusteista. Sukkanauhat ja stringit ja muut pitsihepeneet olivat kuulemma in. Niin oli minustakin ja usein pukeudunkin duuniin seksikkäisiin alusvaatteisiin, ihan vaan omaksi ilokseni.

Istahdin penkille, joka oli siinä vaunun takaosassa, lähellä ovia. Vastapäätäni tuli istumaan joku keski-ikäinen mies salkkunsa kanssa. Mies näytti olevan aika stressaantuneen oloinen ja kiireinen. Puhui kännykkäänsä ja kaiveli papereitaan. Mulle tuli joku outo halu kiusoitella sitä miestä ja saada se huomaamaan mut. Niinpä avasin takkini ja siirryin istumaan niin, että miehellä olisi varmasti suora näköyhteys hameeni alle, jos vaan levittäisin jalkojani hiukkasen. En kuiteskaan tehnyt niin ihan heti, vaan kumarruin eteenpäin , muka sitoakseni kenkäni nauhaa. Siinä samalla hipaisin kuin ohimennen miehen polvea ja nostin katseeni ylös mieheen päin.

Hymyilin anteeksipyytäen näköisenä ja heilautin hiuksia taaksepäin. Mies oli yhä puhelimessaan, mutta selvästi huomasi mut, nyt ensikertaa kunnolla. Levitin sitten pikkaisen reisiäni, niin että pikkuhousut varmaan näkyivät. Olin katselevani ikkunasta ulos, mutta samalla seurasin syrjäsilmällä miehen reaktioita. Ja arvasinhan, missä mihin katse vaeltelikin. Avoimesta kaula-aukostani jalkoväliin ja siitä taas ylös.

Rupesin taas muka korjailemaan hameeni lievettä, ja sivelin reunaa sormillani. Kokoajan nostelin helmaa vähän ylemmäksi ja paljastin miehelle sukkieni pitsiresorin. Jätin hameen reunan sitten siihen, aika ylös ja levitin jalkojani lisää. Nyt mies katsoi jo suoraan hameeni alle ja takelteli puheissaan. Langan toisessa päässä varmaan ihmeteltiin, kun mies toisteli koko ajan, ”että mitä sanoitkaan”.

Pidin reisiäni avattuina ja liikuttelin hiukan pehvaani penkkiä vasten. Toisella kädellä sivelin yhä reittäni hitain liikkein. Tein kaiken niin hitaasti ja huomiota herättämättömästi, että varmaan ei kukaan muu siinä metrovaunussa nähnyt mitään. Tai olisi edes tajunneet koko tilannetta. Tosin viereisellä penkillä istui kaksi mustaa miestä, mutta ne näyttivät keskittyneen niin tiiviisti omiin juttuihinsa, että eivät paljolti ympärilleen vilkuilleet. Ja olihan mulla kummiskin vieressäni mun kassini, joka oli sijoitettu vähän näköesteeksi. En nyt ajatellut sentään paljastaa sulojani koko kansalle.

Vastapäinen mies tuijotti nyt suoraan ja kuumissaan mun pitsipöksyillä verhottua häpyäni. En enää katsellut ulos, vaan tarkkailin minäkin miestä ihan suoraan. Hikipisarat valuivat harmailta ohimoilta ja mies puristi kädessään nyt suljettua puhelintaan. Katseemme kohtasivat ja sen miettimättä iskin silmää. Ehkä mies ei ymmärtänyt huumoriani tai sitten tunsi laukeavansa siihen paikkaan, mutta Hertsikan kohdalla mies nousi pikaisesti ja säntäsi ulos. Taisin olla liian kuuma pakkaus, tai sitten mies ei tiennyt miten olisi tilannetta jatkanut. Mullehan se oli vaan harmitonta flirttiä ja pientä kiusaa.

En ehtinyt korjata asentoanikaan siveelliseen suuntaan, kun nämä kaksi mustaa miestä siirtyivät istumaan mun viereen ja vastapäätä. Hämmästyin siitä niin paljon, että ei tullut mieleenikään vetäistä hameen helma alemmaksi tai pistää reidet yhteen. Oikeastaan jäykistyin tilanteen nopeasta käännöksestä. Miehet puhuivat englantia ja sanoivat ”tietävänsä, mitä olin tässä puuhaillut. Käskivät ottaa rennosti ja antaa tilanteen viedä mennessään”.

Ennen kuin ehdin sanoa vastaan yhtään mitään, vieressäni istuva musta mies, jota toinen puhutteli Jackiksi, pisti mustan kätensä reidelleni ja puristi sitä kevyesti. Toinen miehistä, jonka hiukset olivat sidottuina pienin letein niskaan, lukitsi toisen polveni omien polviensa väliin. Istuin tässä tilanteessa ensin ihan jäykkänä, kunnes rupesin rentoutumaan.

Tilanne oli jollain tapaa todella kutkuttava ja kiihottava. Musta mies, jonka myöhemmin tiesin Bill- nimiseksi, nyökkäsi kevyesti ja porautui katseellansa jalkoväliini. Samaan aikaan Jack hivutti kätensä kohti pikkuhousujani javeti ne syrjään niin, että kostea pehkoni paljastui Billin ihailtavaksi. Tunsin kihelmöivää kuumotusta pillussani ja tunsin kuinka nesteet alkoivat virrata kohti peppuani ja penkkiä kastellen hameenikin. Itäkeskus tuli ja meni, en yksinkertaisesti kyennyt sanomaan tai tekemään elettäkään, halusta jäädä pois kyseisellä paikalla. Enkä oikeastaan, edes enää halunnutkaan. Antaisin tilanteen todellakin viedä mennessään…

Ajoimme sitten Mellunmäkeen asti ja jäimme istumaan metroon, kunnes se lähti takaisinpäin. Miehet jatkoivat minun kiihottamistani ja Jack hyväili jo rohkeammin ja rytmikkäimmin pilluani. Hän pyöritteli sormiansa klitoriksellani ja työnsi aina välillä sormensakin sisälleni. Olin todella märkä ja kiihottunut. Sen verran olin jo rentoutunut ja tilanteesta kaiken irti ottavalla kannalla, että liikuttelin taas itseäni penkillä ja hankasin takamustani penkkiin. En voinut olla pidättelemättä vienoa huohotusta ja huokailua vaan yrtin tukahduttaa kiimaiset ääntelyni puremalla käteni selkäpuolta ja imemällä etusormeni sivustaa.

Bill ei tehnyt mitään muuta kuin piti jalkaani tiukassa puristuksessa ja hieroi polveani. Hän vain katsoi ,kun Jack hieroi mua ja seuraili hänen työskentelyään. Vähän jälkeen Kulosaaren sain vavisuttavan orgasmin. Viereisellä penkkirivillä istuvat mummelit, eivät ähkäisyyni reagoineet, vaan jatkoivat kovaan ääneen tarinoitaan sukujuhlista sun muista jutuista. Oli todella vaikeaa pidätellä orgasmia niin, että siihen ei olisi koko vaunuosasto havahtunut.

Vapisin penkillä ja olin iloinen siitä että jalkani oli kahlittu edelleen. Olisin muuten vapissut kuin haavanlehti ja tippunut alas penkiltä. Jack veti sitten sormensa ulos pillustani ja imi ne kuiviksi. Vapautti alushousuni reunan ja veti hameenreunaa alaspäin. Bill taas vapautti jalkani niin, että sain taas reiteni yhteen. Huokasin syvään ja korjasin asentoni ryhdikkyyttä. Vilkaisin kumpaakin mustaa miestä ja nyökkäsin heidän tummille silmilleen kiitoksen ja tyytyväisyyden merkiksi hymyilin. Miehet iskivät silmää ja sanoivat, ”että jos haluan lisää kivaa, jäädään heidän asemalla veke ja mennään tekemään vaikka ”voileipiä” heille”.

Olin jo aivan unohtanut, miksi ja minne olin ylipäätään ollut matkalla, joten en voinut olla viemättä tätä loppuun asti. Niinpä Hakaniemessä nousi metrosta ulos kaksi mustaa miestä, välillään vaalea valkoihoinen nainen. Asunto ei ollut kovin kaukana. Sinne kesti kävellä jotain kymmenisen minuuttia. Ja sekin aika meni niin, että tunsin vähän väliä jommankumman miehen käden puristamassa peppuani, tai sipaisemassa rintaani. Ei mitenkään näkyvästi, vaan aivan kuin ohimennen, vahingossa.

Tuntui kun jalkani olisivat leijuneet jossain maanpinnan yläpuolella, eikä mieleeni mahtunut muuta kuin odotus tulevasta, kuinka himoittavalta ajatus siitä, että saisin kunnolla vierasta kullia tuntuikaan! Mulla oli aikaa nyt tarkkailla miltä miehet näyttivät ja en kyllä ollut lainkaan pettynyt. Kummatkin olivat erittäin hyvin pukeutuneita ja erittäin mustia. Verrattuna Billin hiuksiin, ei Jackilla oikeastaan ollut hiuksia ollenkaan. Tai sitten hän oli ajellut päänsä melkein kaljuksi. Miehet olivat myös pitkiä, mua ainakin päätä pidempiä, sekä lihaksikkaan näköisiä. Mielessä jo mietin, miltä niiden kullit mahtaisivat näyttää.

Poikien asunnolle päästyämme tarttui Jack mua kevyesti hartioihin ja suudellen huuliani istutti mut olohuoneen leopardikuviolliselle sohvalle. Bill avasi viinipullon ja toi meille kaikille lasilliset. Juoma maistui hyvälle, tosin vähän makeahkolle. Jack kumartui taas puoleeni ja nosti puseroni pois. Mustin kiihkein sormin, joissa tuntui olevan kuin sähköä, hän avasi rintaliivini ja rupesi hellästi puristelemaan sekä hieromaan rintoja. Nännini olivat aivan kovat ja kihelmöivät.

Jokainen kosketus tuntui ihollani väreilynä. Rupesin kiihottumaan ja tunsin kuinka jalkovälini rupesi kostumaan. Naukkailimme viiniä lisää ja Jack valutti rinnoillenikin sitä, nuollen sen sitten pois. Nyt Billkin kyykistyi jalkoväliini ja hivutti hameeni pois. Seuraavaksi hän rullasi sukkanikin pois, samalla suudellen ja nuollen reisieni sisäpintoja. Sitten hän levitti jalkojani ja siirsi stringejä sen verran syrjään, että pääsi imemään ja nuolemaan kuumana sykkivää pesääni.

Jatkoimme näin jonkun aikaa, kunnes Jack riisui vaateensa ja paljasti suipon, pieniterskaisen kyrpänsä suoraan kasvojeni edessä. Se oli aivan pikimusta ja terskan päässä kimmalsi muutama tippa. Kuinka ihanalta tuo neekerin kyrpä näyttikään. Ahmaisin sen suuhuni ja rupesin imemään sitä. Mitä enemmän uppouduin sen käsittelyyn, sitä enemmän Billin suutyöskentely tuntui nautinnollisemmalta. Ulisin ja uikutin halusta ja himosta. Tunsin kuinka mahla suorastaan virtasi alas reisiäni pitkin. Bill valutti stringini kokonaan pois ja silloin sain jo orgasminkin. Seuraavaksi Billkin riisui itsensä ja häneltä paljastui todella iso ja paksu kalu. Mustat jäykät kiharat ympäröivät sitä valtavaa vehjettä ja kiveksetkin olivat todella suuret. Olin nyt käynyt sohvalle pitkälleni ja levitin jalkojani niin auki kuin sain.

Tunsin Billin kuumat kädet vaeltelevan reisilläni ja vaossani. Pidin silmiäni kiinni nautinnollisesti ja jatkoin Jackin imemistä. Siinä samassa tunsin, kuinka Bill työntyi sisääni. Pilluni oli niin märkä ja liukas, että suuri kalu liukui sisääni helposti. Pitkiä, hitaita, kuumia sykkiviä työntöjä. Kerta kerralta nautintoni vain kasvoi ja voimistui. Bill nai mua pitkään ja leikitteli samalla sormillaan klitoristani. Minä imin Jackia ja hän hieroi rintojani. En voinut olla taas tulematta.

Sitten miehet vaihtoivat osia, ja minä käännyin kontilleen. Billin kyrpä oli todella suuri ja maistui omilta nesteiltäni, sekä miehen ominaismaulta. Se oli tosi kiihottava yhdistelmä. Valutin sylkeä pitkin vartta ja näykin pusseja, sekä toisella kädellä pidin kiinni kyrvänvarresta. Samaan aikaan Jack upotti suippoa kaluaan sisälleni ja nai mua tavalla, jota en ollut koskaan kokenut ennen. Jotenkin lantioitaan pyörittäen kyrpä pyöri sisälläni, hyväillen jokaista soppea sisälläni. Kun rupesin huohottamaan ja inisemään orgasmin tullessa, pääsi Billitäkin suuhuni aikamoinen lasti.

En edes yrittänyt niellä kaikkea, vaan osan satsista sain rinnoilleni. Jack kumartui takaapäin päälleni ja rupesi naimisen ohella levittämään ja hieromaan spermaa kuumottaville rinnoilleni. Pian Jack jo laukesi itsekin ja tällä kertaa sain satsin pakaroilleni ja selälle. Huohotimme kaikki ja pyyhimme hikeä ja muuta tuotosta kropiltamme. Istuimme sohvalla ja Bill kävi hakemassa lisää viiniä.

Hymyilin miehille ja pidin kättäni kummankin reidellä. istuin siinä välissä ja tunsin oloni kumman rohkeaksi ja riettaaksi. Vähän aikaa siinä puhellessamme ja toisiamme katsellen, samalla viiniä siemaillen, tekivät miehet minulle ehdotuksen ”voileivästä” Pelkkä ajatuskin sai mut taas kiihottuneeksi ja kokeilunhaluisena naisena innostuin oitis. Ajatus mustaa valkoisella ja vielä tuplana sai mut suostumaan ja tarttumaan tilaisuuteen oitis. Koska Jackin kyrpä oli pienempi ja malliltaan parempi anus-seksiin, saisi hän tutustua peppuuni, Billin hoidellessa pilluni – tuo ihana iso kyrpä todella täytti pilluni. Bill asettui makaamaan olohuoneen pöydälle selälleen, niin että hänen säärensä laskeutuivat pöydänreunalta alas, jalkapohjiensa ollessa tukevasti lattialla.

Nousin hänen päällensä ja rupesin ratsastamaan tällä jättikyrvällä. Vaikka pilluni oli jo valmiiksi aivan kuin vuolas koski, tunsin kuinka täytyin kokonaan miehen mustasta ja paksusta kalusta. Bill nosteli mua lanteista ja kovensi tahtia. Sitten painauduin makaamaan hänen päällensä ja tunsin kuinka nännini porautuivat lihaksikkaaseen rintakehään. Bill rupesi suutelemaan huuliani ja leikitteli kielellään suussani. Välillä hän imi kieltäni ja välillä porautui syvälle kitalakeeni asti.

Kyllä oli miehellä taito käyttää kieltään. Kun olin sopivassa kulmassa Jackia ajatellen, eli peppu somasti pystyssä, aloitti Jack varovaisen tutkailun maitokahvin värisessä peppureiässäni. Aluksi hän työnteli sisääni vain yhtä sormea, kunnes rupesin rentoutumaan silläkin saraa. Pikkuhiljaa tunsin avautuvani ja olevani valmis muuhunkin, kuin vain sormiin. varmistaakseen kostean ja liukkaan sisäänmenon, Jack nuoli vielä anustani ja nai hetken aikaa kielellään. Bill taas oli hidastanut tahtiaan ja lähinnä vain jännittämällä lanteitaan, kyrpä liikkui sisälläni sykähdyksittäin.

Sitten Jack nousi nuolemasta ja tunsin kuinka suippo terskan pää rupesi liukumaan peppuuni. muutaman varovaisen työnnän jälkeen oli kalu kokonaan sisälläni. Aloitimme yhteisnainnin aluksi hiljaa ja kokeillen. Mutta hetki hetkeltä pääsin touhuun kunnolla mukaan ja osasin olla rento kummankin reikäni täyttyessä mustasta munasta. Rupesimme naimaan rytmissä niin, että samalla kun Billin kyrpä oli sisälläni, veti Jack omansa pois pepustani. Ja sama toisin päin. Vuorotellen ja yhä kovenevassa tahdissa tunsin sisälläni kummankin miehen. Mitään näin sanoinkuvaamattomampaa ja nautinnollisempaa naintia, en ollut eläissäni kokenut.

Tämä oli jotakin suurta ja euforista. Päällimäinen ajatus siinä kahden mustan miehen välissä ja heidän peniksiensä keihästämänä oli, kuin leijuisin jossain toisessa maailmassa. Tajusin juuri eläväni jotain sellaista, josta monien naisten seksifantasiat oli tehty. Ulottuvuus, josta olin vain kuullut oli nyt tässä. En tiedä kuinka kauaa naimisemme kesti, mutta jossakin vaiheessa lysähdimme kaikki yhteen kasaan huohottaen ja huutaen. Makasimme hetken sylikkäin ja pikkuhiljaa hivuttauduimme toisistamme irti.

Huokailin vielä siinä sohvalla jälkinautinnon syövereissä, kun muistin Kalen. Munhan piti olla matkalla sitä tapamaan. Pikaisen suihkun jälkeen hymyilin Jackille ja Billille ja manailin, kun en nyt ehtisi hankkia mitään lahjaa. Bill kävi hakemassa jostakin pienen, kauniin ebenpuisen patsaan, joka esitti rehevänkaunista naishahmoa. ”Patsas tuottaisi onnea seksissä ja tuo lisää nautintoa”. Sujautin sitten sen lemmenjumalattaren taskuuni, iskin silmääni ja läksin. Matkalla metroasemalle tunsin suurta kihelmöintiä, kun ajattelin kokemaani seksiä, noiden mustien miesten kanssa. Oujee niitä….

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpää "20 vuotta avioliittoa täynnä... niinpä niin!"... tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. "Ja 4 kuukautta […]
  • Vaimoni nussi neekeriä rannalla Vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin 60 kg. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan […]
  • Vuosisadan bileet Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, kun olin vielä opiskelija. Olin ollut vähän aikaa sinkkuna ja ei ollut oikein miestä saanut. Tänään olin päättänyt iskeä itselleni yöseuraa. Laittauduin […]
  • Vaimoni sai etelässä isoa mustaa kyrpää Olemme lapsekas 33-vuotias aviopari Tampereelta. Meillä on kolme lasta ja asuntovelkaa, eli keskivertokotimaisia. Minä olen keskimittainen ja vaimoni on keskipainoinen. Minulla on […]
  • Narttu saa kaikki reiät täyteen Minusta seksi ei ole suorituslaji, jossa pitäisi koko ajan kehittyä ja etsiä uusia haasteita. Arkipanot silloin tällöin iltaisin ja joskus viikonloppuna kiihkeämpää namuttelua riittää […]
  • Naapurin isäntä ja raskaana oleva kotirouva Minna kuluttaa aamupäiväänsä leipomisen merkeissä. Aika kuluu sentään nopeammin kun on jotain tekemistä. Keittiön ikkunasta katsellen hän seuraa sivusilmällä naapurin isäntämies Eskoa joka […]
  • Reino pano siskoani Mallorcan lomasaari lienee monelle tuttu. Siellä suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä huljutelleet kotimaan pölyjä niskoistaan. Myös lomaromanssit ja seikkailut lienevät olleet osa […]
  • Setämiesten panopuuna Olen tämän kesän abityttö ja olen haaveillut vuosia itseäni reilusti vanhemmasta miehestä. Olen haaveillut myös kahdesta miehestä joten päätin toteuttaa molemmat fantasiani kerralla […]

Jätä kommentti