Narttu saa kaikki reiät täyteen

Minusta seksi ei ole suorituslaji, jossa pitäisi koko ajan kehittyä ja etsiä uusia haasteita. Arkipanot silloin tällöin iltaisin ja joskus viikonloppuna kiihkeämpää namuttelua riittää minulle mainiosti.

Mieheni on ensimmäinen, jonka kanssa saan edes silloin tällöin. Useimmiten hän laukaisee minut nuollen, mutta upeinta ovat ne harvat kerrat, kun tulemme yhtä aikaa.

Olen oppinut helpottamaan tulemista pienellä pörriäisellä, jolla täristän klitorista huippuhetkellä. Se ja monet muut seksilelut ovat miehen minulle hankkimia. Useimmat niistä ovat kuitenkin jääneet laatikkoon pölyttymään, sillä arjessa on vaikea syttyä latexmekkoon tai Lindforsin käärmeeseen.

Tärkeintä on, että tuntee itsensä seksikkääksi. Sytyttävintä on, kun häärii pitkin päivää pepun kimpussa ja hyväilee ohimennen rintoja. Silloin pienet, terhakat tissit tuntuvat seksikkäiltä ja pyöreä takapuoli pantavalta, kuten miehenikin sitä kehuu.

En ollut lainkaan samalla aaltopituudella, kun mieheni alkoi muutama vuosi sitten intoilla parinvaihtohaaveiden kanssa. Pitkällisen suostuttelun jälkeen suostuin lueskelemaan hänen kanssaan ilmoituksia ja vastailemaankin joskus yhdessä. Olimme jo yli kolmenkymmenen, ja monet ikäisemme tuntuivat aika lailla sedittyneiltä ja tädittyneiltä. Siksi haimme seuraa hieman itseämme nuoremmista. Yksi pariskunta kävi kerran viettämässä iltaa, mutta meistä molemmista tuntui, ettei ainakaan tämä kaksikko ollut meitä varten.

Mieheni vaihtoi fantasiaa ja alkoi innostaa, että tarvitsisin kunnon panomiehen. Milloin hän etsi kiihkeää, mustaa miestä, milloin riehakasta porukkaa vaimon iloksi. Hän ei meinannut millään uskoa, etten kaivannut mitään uutta, vaan hän riitti minulla mainiosti. Enkä ollut varma miehenikään tarkoitusperistä, sillä muuten hän oli varsin mustasukkainen menemisistäni.

Mieheni oli kuitenkin sinnikäs ja palasi aiheeseen vähän väliä. Hän lainasi aiheeseen liittyviä videoita ja laittoi nettiin hakuilmoituksia. Vastauksien perusteella ymmärsin, että moni ihan täyspäinen ja komeakin mies kiihottuisi siitä, että pääsisi toisen vaimon kimppuun.

En ollut antanut miehelleni sen kummemmin toivoa fantasian toteuttamisesta, kun hän kerran mökkipaikkakuntamme baarissa näytti jukeboksin äärellä nojailevaa tummaa miestä ja sanoi, että hän tulisi seuraavana päivänä meille saunomaan. En järjestänyt kapakassa sen kummempaa kohtausta, mutta paluumatkalla tein selväksi, etten ollut muuttanut mieltäni.

Mieheni ei ollut kuulevinaan, vaan kertoi puolitutusta miehestä, joka harrasti tennistä ja työskenteli hierojana. Itse en ollut Veksiä ikinä tavannut, mutta kuullut kyllä joskus meitä viitisen vuotta nuoremman miehen hervottomasta huulenheitosta. Mies seurusteli minulle puolitutun liikunnanopettajan kanssa ja asui mökkipaikkakunnallamme.

Mieheni sanoi, että minulla ei olisi asiassa päätösvaltaa, vaan Veksi tulisi seuraavana iltana joka tapauksessa saunomaan. Mies sai määrätietoisuudessaan asian tuntumaan jotenkin helpolta ja luontevalta. Enkä voi väittää, etteikö jalkovälissä olisi tuntunut pientä kutinaakin. Itse asiassa olin valuvan kiihottunut, kun pääsimme mökille. Mylläsimme aamuyöhön saakka, millaista sattui viimeksi reilut kymmenen vuotta sitten yhteiselomme alkuaikoina.

Ajatus saunavieraasta kutkutti pitkin päivää. Mieheni juoksi muina miehinä kaupassa hakemassa evästä ja korikaupalla juotavaa. Lipittelimme pitkin päivää kiireettä aurinkoisella laiturilla. Se oli harvinaista herkkua, sillä lapset olivat mummolassa koko viikon.

Mieheni härnäsi minua vähän väliä, mutta ei mennyt sen pidemmälle, vaikka olisin halunnutkin. Iltapäivällä hän alkoi lämmittää saunaa ja minä vaihdoin ylle hieman säädyllisempää. Yritin kysellä, koska Veksi tulee, mutta mieheni sanoi, että kaikki olisi järjestyksessä ja minun tehtäväni oli vain olla kaunis.

Hän kävi jälleen ahnaasti kimppuuni ja kuori tiukat trikoohousut ja stringit jalastani. Mieheni hyväili takapuoltani ja lipoi kosteaksi valahtanutta jalkoväliäni. Juuri kun olin taas pääsemässä kohti huippua, hän sanoi, että minä voisin mennä edellä saunaan ja siistiä paikkani, kun meille on kerran tulossa saunavieras.

Muutama päivä sitten ajeltu karvakolmioni oli siisti, mutta huulille oli jo kasvanut hieman sänkeä. Naurahdin mieheni huomautukselle, mutta astelin peppuani keikutellen saunan puolelle. Levittelin saippuaa ja ajelin itseni sileäksi. Kolmioni rajasin entistä pienemmäksi ja kapeammaksi. Partakoneen terä sileällä iholla kutkutti mukavasti jalkovälissä, ja jatkoin ajelua pidempään itse toimitus olisi vaatinut.

Olin juuri huuhtonut saippuat, kun saunan ovi aukesi. Yllätyksekseni sisään ei astunutkaan mieheni, vaan Veksi. Yritin peitellä jalkoväliäni, mutta jatkoin kuitenkin hämilläni puuhaani.

Veksi tervehti nauraen ja nousi muina miehinä ohitseni lauteille. Hänen rintaansa ja alavatsaansa peitti tumma karvoitus. En voi väittää pitäväni karvaisista miehistä, mutta hänelle ne kieltämättä sopivat. Hän oli varsin miehekkään näköinen ja myös tuoksuinen. Ohikiitävän vilahduksen aikana huomasin, että upeinta Veksissä oli kuitenkin lihaksikkaat jalat ja vatsa. Ja niiden välillä huojahteli muhkean kokoinen elin.

Veksi kehui saunamme ikkunasta aukeavia maisemia. Kiipesin takaisin lauteille, vaikka minun olisi jo tehnyt mieli mennä vilvoittelemaan. En kuitenkaan halunnut näyttää säikyltä, joka livistää heti kun komea mies astuu saunaan.

Kysyin, haluaisiko Veksi juomaa, mieheni voisi käydä hakemassa. Veksi sanoi kipaisevansa itse hakemaan, sillä mieheni oli jäänyt asuntoautolle, ettei häiritsisi vieraiden saunomista.

Veksi palasi pian parin siideripullon kanssa. Hänen paksu kyrpänsä huojahteli hoidettujen, tummien karvojen keskellä. Miehellä oli selvästi puoliseisokki.

Veksi istahti huokaisten lähemmäs minua ja sanoi, että mieheni oli jättänyt loppuillan järjestelyt meidän huoleksemme. Miehen määrätietoisuus ja mutkattomuus oli vaikuttavaa. Veksi teki muutamalla sanalla selväksi, että hän olisi nyt tilanteen herra, ja minä voisin valita, mihin suuntaan se etenee.

Olin hieman yllättynyt, että mieheni suostui jättämään minut kahdestaan komean miehen kanssa. Mutta vielä yllättyneempi olin, kun Veksi kertoi pyytäneensä mukaan myös kaksi kaveriaan, Kallen ja Semen. Ei hän kuulemma muuten uskaltaisi tulla saunomaan vieraan naisten kanssa.

– Epistä – kolme yhtä vastaan, yritin naureskella.

Tosiasiassa olin kahden vaiheella, lähtisinkö vilvoittelemaan ja karkaisinko asuntoautolle. Minä yksin kolmen vieraan miehen kanssa saunassa! Toisaalta ajatus tuntui kutkuttavalta, sillä jos kaksikko olisi vähänkään samaa tasoa kuin Veksi, niin silmänruokaa ainakin riittäisi.

Nappasin pyyhkeen mukaani ja kipaisin järvelle. Pulahdin viileään veteen ja annoin sen kannatella alastonta vartaloani. Kuulin, että asuntoauton ovi kolahti ylempänä mäellä. Pian saunan takaa pujahti shortseissaan kaksi nuorta hahmoa. Miehet istahtivat kuistille pullot käsissään.

Nousin vedestä ja käärin ympärilleni pyyhkeen. Kylmä vesi sai nännini törröttämään ohuen pyyhkeen läpi ja tunsin itseni varsin alastomaksi, kun nousin saunalle.

Miehet nousivat ylös ja esittäytyivät Kalleksi ja Semeksi. Kalle oli parikymppinen, hoikka kaljupää. Seme puolestaan ehkä kolmissa kymmenissä oleva, salilla viihtynyt roteva mies.

Veksi sanoi, että täällä olisi sauna lämpimänä. Sopiiko tulla mukaan löylyyn, miehet kysyivät.

Veksi huuteli oven takaa, että kyllä tänne sopii, mukaan vaan. Korkkasin siis itselleni ja tulokkaille pullot. He riisuivat muina miehinä ja paljastivat hyvin treenatut vartalot ja haluttavan näköiset, naisen kosketusta odottavat melat, jotka olivat ilmeisesti jo reagoineet pyyhkeen huonosti peittelemiin muotoihini.

Kaksikko johdatti minut edellään saunan puolelle. Tunsin, kuinka kolme silmäparia ahmi minua, kun kuoriuduin pyyhkeestäni ja nousin lauteille.

Tilaa oli sen verran vähän, että istuin aivan Veksin viereen. Kolmikko alkoi udella monenlaista minusta. Väliin he heittelivät kohteliaisuuksia ja yrittivät kai käydä jonkinlaista kilpalaulantaa.

En voi väittää, että tunnelma olisi heti ollut kovin rento ja luonteva. Veksi ja Seme yrittivät hieman peitellä puolikovia kyrpiään, mutta Seme istui jalat harallaan niin, että turpea mela lötkötti lauteilla. Miehet eivät arkailleet tarkastella minun vartaloani, mutta itse vilkuilin heitä hieman hämilläni.

Kalle ja Seme lähtivät pian testaamaan laituriamme. Kaksikko ei turhia arastellut, vaan painalsi alastomina suoraan järveen. Veksi sipaisi reittäni ja kysyi, maistuisiko pieni hieronta. Ajattelin, että miksei ammattilainen voisikin hieman rentouttaa harteitani.

Käännyin istumaan selin Veksiin, mutta hän kehotti minua mahalleen lauteille. Veksi levitti hyväntuoksuista saippuaa ja alkoi pehmein ottein hyväillä selkääni ja harteita. Hänen kädet laskivat kerta kerralta alemmas ja pian hän keskittyikin täysin takapuoleeni. Sivusilmällä näin, kuinka hänen seisokkinsa kasvoi samalla kun hän saippuoi takapuoltani.

Ovi avautui ja Seme ja Kalle astuivat sisään.

– Ääh, ammattilainen vie aina kaikki naiset. Hyvähän sun on kun osaat hieroa, kaksikko remmelsi.

– Sen kun jatkatte tästä, mä voin kyllä mennä välillä uimaan, Veksi vastasi.

Saman tien Semen ja Kallen viileät kädet seikkailivat reisilläni ja takapuolellani. Heidän otteensa eivät olleet yhtä määrätietoiset, rauhalliset ja hellät, vaan pikemminkin ahnaat. Näin, kuinka Semen kylmän veden kutistama kyrpä heräsi ja kurkotti komeasti melkein kiinni vatsassa.

Toiset kädet siirtyivät sisäreisilleni ja levittivät vähitellen jalkojani. Toinen jatkoi takapuoleni ja alaselkäni kaaren hyväilyä. Reisillä kädet lähestyivät paljaaksi ajeltua jalkoväliäni. Sormet hipaisivat ensin pari kertaa tunnustellen ja kun en puristanut reisiäni yhteen, pian käsi hyväili kosteaa ja avautunutta pilluani.

Miehet käänsivät minut selälleen. Seme kävi herkkien rintojeni kimppuun ja Kallen pää katosi jalkoväliini.

Raikas, suolainen, antava, hän maisukutteli lipomisen lomassa.

Neljä halukasta kättä ja kahdet kiivaat huulet saivat ajan ja tilanteentajuni katoamaan täysin. Huokailin ja lantioni työntyi kuin itsestään vasten kuumia huulia. Pian sisääni työntyi sormi ja toinenkin. Yhdessä klitoriksella ja rinnoillani leikitelleiden huulien kanssa ne saivat minut räjähtävään orgasmiin.

Miesten intoa se ei lopettanut, vaan Kalle yritti jatkaa jalkovälini lipomista ja Seme hamusi rintojani yhä kiivaammin. Se oli minulle kuitenkin liikaa, ja suljin jalkani väkisin.

– Pakko mennä uimaan, huohotin.

Jalkani hädin tuskin kantoivat, kun kohottauduin lauteilta ylös. Ympärilläni oli kolme kyrpä tanassa seisovaa miestä, sillä huomaamattani myös Veksi oli palannut saunaan.

Seme kävi varsin kuumana. Hän painautui taakseni ja hyväili rintojani. Tunsin, kuinka hänen kivikova kankensa painui liukasta selkääni vasten. Vaikka mieleni teki, en kuitenkaan arvannut tarttua siihen.

Miehet lähtivät mukaani. Olimme aika irstas näky, kun kolme miestä seipäät ojossa johdatteli posket punaisena hehkuvaa naista järvelle.

Loikkasin järveen ja sain kaikki kolme perääni. He piirittivät minut vedessä ja kädet hamuilivat ja hyväilivät minua kaikkialta. Seme kävi taas taakseni ja ohjasi kuuman kalunsa jalkoväliini. Se hankasi halukasta vakoani ja upposi varsin kunnioitettavasta koostaan huolimatta helposti sisääni. Jalkani ulottuivat juuri pohjaan ja yritin olla mahdollisimman luonnollisen näköinen, sillä vastarannalta avautuisi kiikarilla muuten melko irstas näky.

Semen lantio teki pyörittelevää liikettä ja kädet hyväilivät rintojani. Viileä vesi soljui edestakaisin sisälläni, mutta Semeä se ei tuntunut haittaavan. Veksi ja Kalle jättivät Semen kimppuuni ja palasivat saunalle. Nousimme laiturille ja mahdollisista katsojista piittaamatta kellistin Semen alleni ja ryhdyin ratsastamaan mahtaviin mittoihin kasvaneella kyrvällä. Hän hyväili rintojani ja takapuoltani, kun paukutin itseäni yhä kiivaammin miestä vasten. Pian hän nousi kaarelle ja sykähteli sisääni.

Äskeisestä uinnista huolimatta olin melkein hikinen jälleen. Lysähdin miestä vasten haukkomaan henkeäni. Seme kierähti nauraen veteen ja hyväili minua omistavin ottein. Kokeilin varovaisesti hänen veltostunutta, mutta vielä paksua kankeaan. Se reagoi heti ja alkoi turvota uudelleen.

Nousin kuitenkin vedestä ja lähdin saunalle Seme perässäni. Istahdin kuistille ja avasin ties monennenko siideripulloni. Seme jatkoi saunaan, mutta Veksi ja Kalle tulivat sisältä mökistä kuistille.

– Tulehan niin jatketaan hierontaa, Veksi sanoi ja veti minut sisälle.

Hän oli levittänyt sohvan patjat lattialle ja laittanut niiden päälle lakanat. Veksi ohjasi minut selälleen ja alkoi rauhallisesti hyväillä vatsan ja rintojeni seutua. Hän varoi koskettelemasta rintojani ja nännejäni, vaikka ne huusivat nopeasti huomiota itseensä. Kalle palasi jälleen reisieni kimppuun ja lipaisi jalkoväliäni, josta hetkeä aiemmin olin huuhtonut Semen kuuman lastin. Levitin jalkoja tutkimusmatkailijalle ja halukkaan vakoni tavattuaan hän kohottautui ja painoi mukavan kokoisen melansa sisääni yhdellä työnnöllä.

Kahmin rintojeni kimppuun siirtyneen Veksin mahtavan kullin käsiini ja aloin hyväillä sitä. Vedin miehen lähemmäs ja yletyin huulillani siihen samalla kun Kallo takoi innokkaasti pilluani. Kourin ja imin Veksiä kuin seksipeto, sillä en ollut koskaan ennen tavoittanut tällaista mielentilaa. Tunsin, kuinka miehet halusivat minua kuin hullut ja vakoni vaati täytettä.

Kalle ja Veksi pyörittelivät minua välissään. Toinen nussi hurjaa tahtia ja toinen huilasi välillä. Kun Veksi yllättäen nappasi minut syliinsä ja kantoi takapuolesta kannatellen keittiöön, sain värisyttävän orgasmin. Purkauduin miestä vasten sellaisella voimalla, että olin puristaa hänestä ilmat. Myös Veksi laukesi kouristuksieni keskellä ja laski minut huohottaen pöydän päälle. Perässä seurannut Kalle täytti saman tien vapaaksi jääneen paikan jalkovälissäni. Kuuma sperma litisi pillustani pöydälle, kun mies kiihdytti tahtiaan ja tuli pian ulvahtaen sisälleni. En jaksanut hetkeen liikahtaakaan, vaan makasin irstaan näköisenä, spermaa valuen pöydällä. Myös Veksi ja Kalle haukkoivat henkeä. Kaksikko toi juotavaa ja tuki jo hämärtyvään iltaan.

Huuhtelin itseäni saunassa, kun Seme oli taas kimpussani. En enää jaksanut kuin kallistua lauteita vasten ja mies aloitti kiivaan nussimisen takaani. Miehet osoittautuivat täysin kyltymättömiksi. En saanut montakaan hengähdyshetkeä, kun sisälläni oli taas kova kanki. Kolmikko rauhoittui vasta aamuyön tunteina, pumpattuaan tolkuttomat määrät spermaa minuun.

Täysin puhki nussittuna hoipertelin asuntoautolle, jossa mieheni odotti kyrpä pystyssä. Hän paljasti seuranneensa hurjasteluamme vähän väliä ikkunan takaa ja kuvanneensa meidän huomaamattamme myös mainion videon. Mies näytti kameran ruudulta pätkän, jossa ratsastin ruokapöydällä Veksin päällä ja kaksi muuta miestä seisoo vieressä kyrpä kovana vuoroaan odottaen.

Hän painautui jalkoväliin ja nuoli kovia kokeneita pilluani, josta tulvahteli vahva sperman tuoksu. Hitaasti hän työntyi sisääni ja alkoi liikkua turvonneessa lihassani. Jo muutaman työnnön jälkeen hän purkautui sykähdellen.

Mieskolmikko heräili mökistä myöhään seuraavana kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tuntui kuitenkin, että nussimisen haju ei lähtenyt mökistä edes tuulettamalla.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpää "20 vuotta avioliittoa täynnä... niinpä niin!"... tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. "Ja 4 kuukautta […]
  • Suomityttö mamupatjana Hyppäsin metroon keskustasta ja tarkoitukseni oli mennä idän suuntaan piipahtamaan Itikseen. Olin ajatellut etsiä poikaystävälleni Kalelle jotain kivaa synttärilahjaksi. Meillä oli […]
  • Emma saa montaa kyrpää miestenvessassa Se oli tavallinen perjantai, mutta Emmasta ei tuntunut lainkaan tavalliselta. Hän oli aamusta asti tuntenut olonsa levottomaksi. Kun hän istui työpöytänsä ääressä näpyttelemässä […]
  • Vuosisadan bileet Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, kun olin vielä opiskelija. Olin ollut vähän aikaa sinkkuna ja ei ollut oikein miestä saanut. Tänään olin päättänyt iskeä itselleni yöseuraa. Laittauduin […]
  • Kiimapillu-Kata ja 3 miestä Lojun alastomana keskellä parisänkyä. Ympärilläni on kolme miestä polvillaan ja alastomina kuten minäkin. Makaan suu hieman avoinna kielenkärjellä lipoen huuliani. Miehet katselevat kovina […]
  • Vaimolle kahta kullia Vaimo on 35v muodokas blondi, tosin muutama kilo ylimääräistä mutta korostaa lähinnä peppua. Ei mitkään isot rinnat, mutta kaunis nainen. Asumme rivitalossa. Seksielämämme on sitä tuttua […]
  • Annoin mieheni kaverille - Mä otan tämän vain, hikinen mies painautuu selkääni ja kurkottaa penkiltä olutpullon. Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras […]
  • Vaimon salainen seikkailu Näyttääkö tutulta? Kuului sähköpostin osoite ja lähettäjäisi oli merkitty Daltonin veljekset. Hymähdin ja jatkoin töitäni, en jaksanut nyt keskittyä mihinkään mainospostiin. Päivä kului […]

Jätä kommentti