Kuumaa parinvaihtoa

Mieheni ja minä olimme päättäneet kokeilla parinvaihtoa. Lähinnä tästä oli kiinnostunut mieheni, muttei minullakaan pitkällisten pohdintojen jälkeen ollut lopulta mitään asiaa vastaan. Lupaava pariskunta löytyi netti-ilmoittelulla melko nopeasti. Tovin jatkuneen sähköpostien vaihtelun ja muutaman puhelun jälkeen olimme valmiit tapaamaan heidät. Pariskuntamme oli esittänyt toivomuksen, että mentäisiin tavattuamme mahdollisimman nopeasti asiaan, jottei vierauden viehätys kerkeäsi haihtumaan. Itse olisin ehkä ollut asiasta hiukan toista mieltä, mutta päätin rohjeta muun seurueen haluamaan aikatauluun.

Tapaamme heidät pariskunnan asunnolla. Mies, noin kolmekymppinen mukavan näköinen perussuomalainen esittäytyy Kariksi. Hänen avovaimonsa Milla hymyilee hieman taempana posket lievästä jännityksestä punottaen. Milla, josta tulee jollain tavoin mieleen Inka Tuominen eli BB-Inka, on pukeutunut tiukkoihin farkkuihin ja hänen trimmattu äärimmäisen muodokas kroppansa saa ajatukseni hetkeksi pikaisen mustasukkaisuuden valtaan. Kuvitelmat miehestäni hänen kanssaan tuntuvat oudoilta, mutta pian korjailen kuitenkin ajatuksiani. Tällä asenteella en voisi nauttia tulevasta, joten yritän keskittyä positiivisiin seikkoihin.

Pariskunta esittelee pikaisesti asuntoaan, joka osoittautuu erittäin trendikkäästi sisustetuksi. Siirrymme keittiöön, jossa meille tarjotaan lasilliset punaviiniä. Vaikutus rentouttaa teennäistä ilmapiiriä nopeasti. Aistin ilmassa leijuvan jännityksen muuttuvan pikkuhiljaa odotetuksi kiihkoksi. Siirrymme olohuoneeseen, mieheni Pasi ehdottaa sovitusti eroottisen filmin katselemista. Olemme todellakin menossa suoraan asiaan. Tuntuu hassulta, tiedän heistä kuitenkin niin vähän.

Karin valitsemassa filmissä ryhmä näyttelijöitä pistää parastaan ja alamme kaikki pikkuhiljaa olla valmiina koitokseen. Uhkea Milla siirtyy mieheni viereen ja tekee tuttavuutta Pasin rinnuksille siloisilla sormillaan. Kari istuutuu viereeni ja painautuu lähikiinni kylkeeni. Toisella kädellä hän pitää hellästi kiinni niskastani. Vieras mies suutelee minua ja se tuntuu oudolta. Hetken tunnen häilyvää katumusta, että olen leikkiin suostunut. Yritän taas.

Hänen käsi valuu pienille rinnoilleni ja kiusoittelee niitä kierrellen. Pitkään olen melko passiivinen, mutta vähitellen pakotan itseni osallistumaan. Ajatukseni pyörivät jatkuvasti mieheni touhuissa.

Sivusilmällä näen, kuinka Milla vetää jo Pasin housuja nilkkoihin ja mieheni hymyilee tyytyväisenä iskien minulle silmää. Milla antaa tuon tutun kalun ponnahtaa vapauteen ja hotkaisee sen sitten yhdellä huikalla pehmoisten huuliensa väliin. Kuulen, kuinka mieheni nauttii äänekkäästi vieraan naisen toimenpiteistä. Yritän olla iloinen hänen puolestaan, siinä kuitenkaan täysin onnistumatta.

Kari on jo riisunut minut alasti ja sivelee ujoa vartaloani kaksin käsin. Pian hänen suunsa löytää jalkovälistäni pelokkaan pilluni ja imaisee sen kiihkeään käsittelyyn. Notkea kieli huljuttaa klitoristani uskomattoman ihanasti. En voi välttyä vertailemasta käsittelyä mieheni vastaavaan ja joudun toteamaan taitolajin erävoiton Karin eduksi. Hetken ajaksi unohdan jännitykseni ja nautin rentoutuneena. Käännän pääni kohti vieressäni huohottavaa Pasia. Pystyn jopa hymyilemään hänelle.

Milla imee punaiset posket lommolla mieheni kookasta kalua ja tipauttaa aina välillä sen suustaan. Säihkyvillä silmillään hän hymyilee taukoamatta Pasille. On helppoa tunnistaa Pasin olevan laukeamaisillaan ja odotankin hänen hetkelle millä hyvänsä syöksevän pari viikkoa urheasti säästellyt paukut Millan himokkaaseen nieluun. Himokita kuitenkin huomaa mieheni tilan ja lopettaa nopeasti imutuksen. Hän vapautuu paidastaan ripein ottein paljastaen suuret rintansa mieheni ihailtaviksi. Sitten hän keikistelee pyllyään vetkuttaen housut jalastaan. Nuo muhkeat rinnat roikkuvat mieheni silmien edessä kuin kutsuen hänen käsiään. Pasi tarttuukin niihin aikailematta ja hänen naamalleen leviä pikkupojan leveä hymy. Omat rintani tuntuvat kutistuvan henkisesti entistäkin pienemmiksi ja jälleen mieleni valtaa pieni mustasukkaisuuden utu. Joudun kokoamaan itseäni uudelleen.

Milla nousee sohvalle ja työntää paljaaksi ajellun pillunsa suoraan mieheni suuhun. Pasi aloittaa nuolemisen pitkin ja himokkain vedoin. Milla uikahtelee säännöllisesti ja jättää äänillään taustalla pyörivän ihofilmin toiseksi.

Harmikseni Kari lopettaa nuolemiseni. Hän riisuutuu alasti ja paljastaa vaappuvan kalunsa tutkittavakseni. Pasin kookkaan kalun vierellä Karin ohukainen pikkuveli jää vertailussa selvästi pienemmäksi. Välittömästi yritän pyyhkiä mielestäni tuon jatkuvan ja häiritsevän vertailun ja keskityn ottamaan tuon vieraan jortikan suuhuni. Pistän peliin kaiken osaamiseni ja saan Karin nopeasti huokailemaan syvästi. Hän pitää tukevasti hiuksistani kiinni ja työntääkin kaluaan varomattomasti liian syvälle. Joudun perääntymään kakistellen ja hän pyytelee minulta anteeksi. Jatkan imutusta.

Milla laskeutuu nuolennasta ja tarttuu toisella kädellään mieheni pysytyssä sojottavaan kaluun. Hän laskeutuu alemmaksi ja ohjailee Pasin läpimärän pillunsa huulille. Sitten hän istuu päättäväisesti alas, kunnes tuo parru on lähes kokonaan hänen sisällään. Hän ulahtaa voimakkaasti pohjan tullessa vastaan. Hiljalleen hän alkaa varoen liikkua edestakaisin. Tyrmistyneenä silmäilen, kun tuo uhkeavartaloinen syöjätär ponnistelee mieheni yllä. Yritän vilkuilla Pasin ilmettä, mutta hänen kasvonsa hukkuvat Millan rintojen syleilyyn.

Päätän jälleen kerran, että minun on vapauduttava ja rentouduttava. Yritän keskittyä vain itseeni. Lopetan Karin kivikovan kullin nuolemisen ja käännyt sohvalle polvilleni. Takaapäin asento on suosikkini ja toivon Karin tulevan viivyttelemättä sisääni. Toiveeni toteutuu. Tunnen kuinka tuo vieras mela solahtaa kosteaan pilluuni ja aloittaa sisälläni edestakaisen tanssin. Kalun pienemmästä koosta huolimatta huomaan pian, että Kari on tässäkin lajissa opetellut askelkuviot huolellisesti. On kuin sisälläni kieppuvassa kalussa olisi jokin anturi, joka löytää pelottavalla tarkkuudella kaikki parhaat kohtani. Yhdyn varovaisen hiljaa Millan ulinaan ja tämä saa myös miehemme ähisemään entistä voimakkaammin.

Kari siirtää minut sohvalle poikittain. Olen yhä kontillani, mutta nyt naamani jää Millan ja Pasin väliin. Milla ohjaa suuret rintansa suoraan suuhuni ja samalla Kari tulee uudelleen sisääni. Rinnat lätisevät päin naamaani Millan pomppiessa Pasin yllä. Yritän saada hänen nännejään suuhuni, siinä kuitenkaan onnistumatta. Kari vatkaa pyllyni takana hurjalla tarkkuudella ja tunnen orgasmini lähestyvän. Samalla Milla painaa käsillään pääni tukevasti kiinni rintoihinsa ja maailma pimenee niiden syleilyyn.

Tätä asentoa tuntuu jatkuvan ikuisesti. Olen kokoajan laukeamisen partaalla, mutta ajatukseni harhailevat liikaa, enkä pysty antautumaan orgasmille. Yhtäkkiä Milla riuhtaisee itsensä irti ja nojautuu voimakkaasti taaksepäin. Rinnat hytisevät orgasmin seismisistä voimista, kun hän tärisee mieheni männän tyydyttämänä. Pasi innostuu Millan episodin saattelemana naimaan eläimellisen himon vallassa ja tuo rennoksi valahtanut nainen pomppii holtittomasti mieheni ponnistusten tahtiin. Nyt ei Pasi selvästikään enää pysty vastustelemaan huolella säästeltyjä lastejaan, vaan purkautuu hampaitaan purren Millan pillun syövereihin. Näen suljetuissa silmissäni kuvajaisen mieheni purkautuvasta kalusta Millan syövereissä. Se pumppaa loputonta lastia tuon vieraan naisen tiukkaan vakoon.. Jälleen kerran joudun ravistelemaan itseni todellisuuteen.

Kari ei selvästikään enää malta odottaa minua ja ottaa hurjan loppukirin. Pasin ja Millan maatessa sylikkäin vierellämme, Kari vetää vatkaimensa sisältäni ja painaa sen yllättäen pyllyni aukolle. Säikähdän, koska en ole koskaan aikaisemminkaan päästänyt ketään takaluukkuuni. Koska olen juuri todistanut vieressä tapahtuneen ilottelun voiman, en kuitenkaan uskalla ryhtyä ilonpilaajaksi. Nöyrästi alistun ottamaan pelonsekaisin tuntein sisääni tunkeutuvan muukalaisen.

Kari kuitenkin jatkaa itsensä runkkaamista ja samalla asettelee kaluaan pyllyni aukolle. Hän painautuu tiiviisti kohti kireää reikääni. Mutta sen pidemmälle porautumatta, hän päätyykin laukeamaan. Tukevasti anustani vasten oleva kalu ruiskauttaa osan lastista suoleni uumeniin, mutta suurin osa tuntuu liiallisen kireyden vastustamana ruiskuavan ympäri takamustani. Samalla kun Kari maalailee spermapensselillä pyllynposkiani, huokaisen vaistomaisesti helpotuksesta, takaluukkuni neitseellisyys on sittenkin säilynyt. Tajuan kuitenkin harmikseni olevani meistä ainoa, joka ei ole vielä lauennut.

Milla nousee Pasin yltä. Mieheni pehmentynyt kalu lätsähtää hänen mahansa päälle, päästäen niin kovan äänen, että Milla hihittelee sille ääneen. Naureskellen tuo unelmavartaloinen nainen vääntäytyy kiemurrellen alleni. Kontilleni jähmettyneenä seuraan naisen matkaa, joka päätyy selinmaakuulle jalkoväliini. Aikailematta hän aloittaa limaisen pilluni lutkuttamisen. Samalla näen kuinka mieheni lastia valuu hänen turvonneesta vitusta suoraan sohvalle ja osittain hänen alleen jääneen Pasin jaloille. Sitten tunnen kuinka mieheni painaa minua niskasta kohti kiiltävää posliinia. Yritän panna vastaan, mutta voimakas käsi painaa minut kiinni spermantuoksuiseen mättääseen. Ajatus tulevasta lähinnä oksettaa, mutta urheasti avaan suuni ja alan näykkiä muodotonta klitorista. Aina välillä pillu putkauttaa ulos tukevan ryöpsyn mieheni mahloja. Kiltisti puhdistan koko tavaran ja uskaltaudun lopulta jopa työntelemään kieltäni tuon kiihkeän naisen sisuksiin. Lopulta joudun myöntämään itselleni, ettei maku ole lainkaan epämiellyttävä.

Milla nuolee omaa vittuani taidolla ja nyt alan vihdoin olla valmis laukemaan. Ensimmäistä kertaa annan puhtaasti himojen johdattaa itseäni ja nautin tilanteesta täysin palkein. Nännejäni pakottaa ihanasti ja ne ovat paisuneet soivan koviksi. Alan ohjailemaan mieheni uudelleen jämähtänyttä kalua Millan sisälle ja jatkan samalla leukoja turruttavaa kielivoimisteluani. Sitten sujahtaa Kari uudestaan sisälleni. Tunnen kovan kalun vetelevän hetkisen pitkiä vetoja, kunnes se katoaa sisältäni, mutta palatakseen takaisin astetta ylempänä.

Tällä kertaa Kari ei anna armoa. Äsken taktisesti liukastettu peppureikäni joutuu nopean hyökkäyksen kohteeksi ja pakahduttavan kivun saattelemana Karin mulkku painuu vasten rimpuilevaa sulkijalihastani. Yritän nostaa päätäni, mutta mieheni painaa minut nopeasti takasin vittupalalle. Kari vetäytyy hiukan taaksepäin ja painautuu uudelleen. Tällä kertaa tunnen paineen yhtäkkiä helpottavan, pyllyni ikään kuin käpertyy Karin mulkun ympärille. Peräni on perääntynyt, kalu on tukevasti sisälläni. Varovasti hän alkaa liikkua edestakaisin ja koko tämän ajan Milla jatkaa taitavasti nuolemistani.

Alapääni tuntuu halkeavan, mutta samalla tunnen kadoksissa olleen orgasmin jälleen nostavan lupaavasti päätään. Nousen käsieni varaan ja jätän vieraan pillun yksinoikeudella mieheni kalulle. Pasin ilmeestä päätellen huomaan hänenkin vasta nyt tajunneen, missä reiässä Kari mulkkuaan vatkaa. Minun käy tavallaan miestäni sääliksi, hän on juuri menettänyt lopullisesti mahdollisuutensa pyllyni ensikorkkaamiseen.

Onneksi pystyn pian unohtamaan mieheni surkean kohtalon, sillä nautintoni on vihdoin saavuttamassa huippua. Näkökykyni hiljalleen hämärtyessä päästelen Karin työntöjen tahdissa vieraan kuuloisia hihkaisuja suustani. Sitten se tulee. Tunnen kuinka pakarani tärisevät vimmatusti orgasmin potkimana ja jännityn hengitystäni pätkittäin pidätellen ottamaan vastaan tuon ihanan vapauttavan tunteen. Orgasmini ei kuitenkaan ole mitenkään järisyttävä. Nautin siitä, mutta se laantuu aivan liian pian.

Muu seurue rekisteröi kuitenkin laukeamiseni. Pasin parrusta vapautunut Milla kömpii onnistuneesti altani pois ja suutelee minua varoittamatta suoraan suulle. Tunnen hänessä oman alapääni tuoksun. Sitten hän väistyy kokonaan pois sohvalta. Pikaisin liikkein Kari vetäytyy pyllystäni ja kömpii alleni. Tilanteessa on jopa jotain koomista, kun vieraan miehen kasvot ilmestyvät yllättäen omieni alle. Samalla Pasi on siirtynyt taakseni ja pian alan tajuamaan mistä nyt tuulee, vai pitäisikö sanoa tulee.

Kari työntää muitta mutkitta kalunsa hieman turtaan vittuuni ja samalla tunnen mieheni suuren parrun liukastetun pyllyni suulla. Olisi suuri loukkaus Pasia kohtaan estellä, joten en voi kun alistua kohtalooni. Ajatus pelottavan kokoisesta parrusta pyllyssäni tuntuu yllättäen jopa hiukan kiihottavan minua.

Vaikka Kari onkin aurannut suoltani jo tovin, tuntuu mieheni mela halkaisevan ahtaan anaalini. Hän pääsee kuitenkin lopulta sisälleni ja sitten miehet aloittavat hurjan nainnin. Meihin yhtyy Milla, joka työntää itsensä Karin ja minun väliini, istuen limaisella jalkovälillään suoraan miehensä kasvojen päälle. Ja Kari nuolee, kun Milla pyytää.

Tällä kertaa ei kestä kauaa, kunnes olen valmis laukeamaan. Tuntuu kuin koko alavartalo olisi jonkinmoisen ihanan energiakentän hallinnassa. Miehet pumppaavat vuorotahdein ja vuorotauoin. Kun alan inistä voimakkaasti huudahdellen, nostaa Milla pyllyään ylemmäs ja työntää vakonsa suoraan suuhuni. Asento ei ole kehuttava, mutta miesten yhtyessä hurjaan spurttiin, en kestä enää. Jäykistyn kouristuksenomaisesti käsieni varaan, naamani uppoa syvälle Millan perään ja huudan nautinnon huutoni pyllyposkien uumeniin. Alapääni hytisee vibraattorin lailla ja tunnen kuinka koko ruumiini lopulta lamautuu voimattomuuden tilaan.

Tiedostan hiukan herättyäni, että mikäli antaisin miesten jatkaa, laukeaisin pian uudestaan. Jokin päässäni pyytää kuitenkin luovuttamaan ja päätän pyytää miehiä vaihtamaan itseni Millaan. Kestää hetkisen, ennen kuin kukaan tajuaa tehdä aloitetta, mutta lopulta miehet vetäytyvät sisältäni. Olo tuntuu oudon tyhjältä, kun kömmin heidän välistään suoraan lattialle. Jalat eivät tunnu kantavan ja käyn hetkeksi makuulleni.

Milla kömpii miesten väliin silmät himosta säihkyen. Kerkeän huolestumaan, kuinkahan mieheni suuri kalu pääsee Millan ahtaaseen anukseen. Sen enempää pohtimatta nousen lattialta huterien jalkojeni kannatukseen ja kävelen pystyssä olevan Millan pyllyn luokse. Sormeilen pillustani liukuvaa nestettä ja levitän sitä Millan anuksen suulle. Sitten otan kaksin käsin pyllynposkista kiinni ja levitän tuota kiinteää takamusta erilleen. Mieheni painaa kiihkon vallassa kalunsa Millan pyllylle ja tunkeutuminen näyttää onnistuvan melko helpolla. Milla pitää uskomatonta meteliä ja huutelee miehille rivoja ohjeita.

Hetken seison katsellen hurjaa näytelmää. Mieheni tuntuu olevan täysin poissa tästä maailmasta ja painaa vierasta naista ähisten kuin painiottelija. Sitten tunnen alapäässäni pakottavaa tarvetta siirtyä pesuhuoneen puolelle ja jätän muun seurueen jatkamaan rauhassa.

Istun pöntöllä ja kuuntelen olohuoneesta kantautuvaa rietasta meteliä. En väitä, ettenkö olisi itsekin nauttinut huomattavissa määrin, mutta juuri nyt haluaisin olla jossain muualla. Peitän hetkeksi korvani ja kokoan ajatuksiani. Alapesen itseni ja odottelen vielä hetkisen mietteissäni, kunnes palaan olohuoneeseen.

Raivoisasti miehet yhä sorvaavat nautinnosta ulisevaa Millaa. Joka työnnöllä mieheni sukeltaa koko mitallaan anuksen pohjille. Hurjin tempauksin hän läsähtää vasten tuota kiimaista seksiperää. Tiedän Millan kuitenkin nauttivan ja kuin todistuksena tästä, laukeaa hän huutaen uroiden väliin. Mikäli tuo nainen ei ole taitava näyttelijä, todistan juuri uskomattomiin mittapuihin karannutta orgasmia.

Seuraavana laukeaa mieheni. Viime hetkellä hän vetäytyy löystyneestä suolesta ja tarttuu hätäisesti kiinni kaluunsa. Välittömästi hänen viimeisetkin pisaransa ruiskuavat nytkähdellen Millan pakaroille. Pasi rojahtaa kaikkensa antaneena taakse sohvalle ja jää katsomaan vieraspariskuntamme viimeistelyä. Istuudun hänen viereensä ja tunnen kuinka mieheni on hiestä märkä.

Kari nostaa utuisen oloisen Millan päältään ja nousee seisomaan sohvan vierelle. Kieltäydyn kohteliaasti, kun hän pyytelee minua huipentamaan suuseksillä nautintonsa loppuun. Mieheni yrittää velvollisuudentunteissaan rohkaista minua, mutten usko pystyväni enää keskittymään. Sen enempää toista kertaa minulta kyselemättä, ohjaa Kari kuitenkin kalunsa suuhuni. Estelemättä mieheni todistaa aitiopaikalta, kuinka tuo vieras mies vapauttaa vuolaan lastinsa nieluni perukoille. Kakistelen hetkisen ja sylkäisen sitten pehmenevän kalun suustani. Mieleni tekisi välittömästi antaa miehelleni tukeva limainen kostonsuudelma, mutta kokoan kuitenkin itseni ja nielen suuni tyhjäksi. En halua ottaa tätä niin vakavasti.

Samalla taustalla pyörinyt vhs-filmi saavuttaa loppunsa ja alkaa automaattisesti kelautua kohti alkua. Poistun jälleen kylpyhuoneeseen, muilla ei tunnu olevan sinne lainkaan kiire. Huuhtelen suuni ja kävelen jalat tutisten takaisin olohuoneeseen. Epätoivon tunne valtaa mieleni, kun näen Millan jälleen imevän mieheni paisuvaa kalua. Sohvan reunalla Kari odottaa minua mairea hymy kasvoillaan. Vastaan väkinäisesti hymyyn ja päätän kestää kaiken kuin mies, sillä eihän tämmöistä rallia kaiketi muuten voisi kestääkään

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Unelma toteutuu Olen 25-vuotias, avoliitossa elävä mies. Kaikki alkoi useita viikkoja sitten, kun tyttöystäväni Sini (22v) oli jutellut nettituttunsa kanssa. Sini on noin 170cm pitkä. Hänellä on pitkät […]
  • Hetket anopin kanssa Olimme avovaimon ja anopin kanssa parin viikon reissulla Kanarian lämmössä ja kelit olivatkin varsin mukavat ja lämpimät. Alkuloma menikin lähinnä aurinkoa ottaen, sillä naisväki halusi […]
  • Kuumaa kyytiä Tämä tositarina tapahtui jokunen vuosi sitten. Se jaksaa silti lämmittää mieltäni, varsinkin kun nykyinen suhteeni alkaa ehkä kääntyä arjeksi. Nelikymppisillä tahtoo kuulemma näin […]
  • Vaimolle vierasta Taas oli se aika kun sain vaimolta vapaat kädet etsiä chatista hänelle sexseuraa, muutaman kerran vuodessa hän suostuu siihen. Kolmatta käytetty kymmenisen vuotta. Sopivaa sain hakea […]
  • Taina saa kahta Taina istui bussissa katsellen ulos ikkunasta poissaolevan näköisenä. Häneltä jäi kokonaan huomaamatta viereen istahtanut puliukko, ennen kuin tämän pullo putosi kolisten hänen jalkoihinsa […]
  • Kolmistaan kotona Olemme olleet aviossa 8 vuotta ja seksi toimii kuten valtaosalla pareista. Mies haluaa ja nainen vain toisinaan. Vaimoni 165/55 vaalea hyvävartaloinen ja hiljainen eikä ole antanut […]
  • Vuosisadan bileet Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, kun olin vielä opiskelija. Olin ollut vähän aikaa sinkkuna ja ei ollut oikein miestä saanut. Tänään olin päättänyt iskeä itselleni yöseuraa. Laittauduin […]
  • Opettaja ja oppilaat Pari viikkoa sitten törmäsin kaupungilla entiseen opettajaani Liisaan. Liisa opetti minua yläasteella, jolloin käytökseni ei ansainnut kehumista. Hyvässä muistissa minulla on yhä ne […]

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuumaa parinvaihtoa”

Jätä kommentti