Synttärilahja

Oli kulunut neljä viikkoa siitä, kun olimme Nikon kanssa harjoitelleet tanssimista ja suutelua. Se sujui niin hyvin, että innostuimme vielä riisumaan vaatteita ja tekemään vähän muutakin. En olisi sitä itsestäni uskonut, koska Niko oli vasta kuudentoista ja minä 34. Tai silloin hän ei ollut vielä kuuttatoistakaan, mutta illalla vietettiin hänen syntymäpäiviään. Niko ei ollut käynyt minun luonani tällä välin. Olimme tosin soitelleet muutaman kerran ja sopineet, että hän tulisi kuudelta ja minä tekisin ruokaa. Odottelin häntä jo, vaikka kello ei ollut vielä kuuttakaan.
Niko tuli tasan kuudelta. Avatessani oven Niko kysyi hämmästyneenä, olinko lähdössä johonkin. Se johtui siitä, että tukkani ja meikkini olivat juhlakunnossa. Minulla oli tummemmanpunaista huulipunaa kuin tavallisesti. Lisäksi minulla oli musta hame, ja paitapuserokin oli juhlava.
– En mä mihinkään ole lähdössä. Nyt juhlitaan sun synttäreitä.
– Ootko sä laittanut noi ihan mua varten?
– Tietenkin.

Niko hymyili hämmentyneenä. Tosin hänelläkin oli vähän paremmat vaatteet päällään.
– On mulla sulle pieni lahjakin, mutta annan sen myöhemmin. Syödään ensin, mulla on ruoka valmiina.
Söimme Nikon mieliruokaa kana-pekonipastaa. Jälkiruoaksi oli pieni täytekakku, johon olin laittanut kynttilät. Kun Niko oli puhaltanut kynttilät, toivotin hänelle hyvää syntymäpäivää, halasin ja annoin kunnon suukon suulle. Sitten söimme kakkua ja Niko kehui sitä hyväksi.
– Haluaisitko sä taas tanssia? Se oli niin mukavaa viimeksi, kun tanssittiin. Sitä pitää harjotella, ettei unohdu.
– Tanssitaan vaan.
Melkein ensimmäisistä askeleista alkaen Niko löysi ne oikeat. Hän selvästi nautti siitä, että sai olla lähelläni. Hän ei kuitenkaan suudellut minua tanssiessamme, vaikka sitä vähän odotin. Tanssin jälkeen menimme sohvalle.
– Kiitos tanssista. Se oli taas tosi mukavaa.
Kiitokseksi annoin Nikolle suukon. Hän vastasi suutelemalla minua kiihkeästi. Jatkoimme suutelemista sohvalla. Minä pidän suukottelemisesta niin paljon, että voisin jatkaa sitä vaikka kuinka kauan. Niko ei kuitenkaan suukotellessaan vienyt käsiään rinnoilleni tai hameen alle. Tuntui siltä, ettei hän tekisi tällä kertaa aloitetta riisumisen suuntaan. Ehdotin, että tanssisimme taas välillä.
Tanssiessamme toista kappaletta jatkoin taas suutelua. Kun kappale loppui, katsoin Nikoa silmiin ja avasin samalla paitani nappeja. Hänen ilmeestään näki, että jotain tällaista hän oli toivonut tapahtuvaksi. Niko katsoi jännittyneenä, kun riisuin paitani. Arvelin, ettei hän olisi saanutkaan nappeja hermostuksissaan auki. Avasin samalla hameeni vetoketjun ja kuoriuduin hameestani.
Olin Nikon edessä mustissa rintaliiveissä, pikkuhousuissa ja stay up -sukissa. Uskoin olevani aika seksikkään näköinen juhlameikissäni ja juhla-alusasussani. Annoin hänen sulatella näkemäänsä vähän aikaa.
– Näyttääkö hyvältä?
– Sä oot kyllä ihan huippuhieno.
Menin hakemaan meille keittiöstä juotavaa. Nikon katse vaelteli vartalollani, kun tulin takaisin. Tuntui, että hän jännitti vielä enemmän kuin viime kerralla. Ehkä panokset hänen ajatuksissaan olivat isommat tällä kertaa.
– Haluatko, että mä riisun nää sukat?
– Voisit riisua.
– Riisu sä sitten paitasi ja housusi, niin mä riisun sukat.
Niko alkoi heti riisua paitaansa ja sitten housujaan. Minä odottelin sen ajan ja riisuin sitten vasta sukkani nostaen jalkani sohvan käsinojalle. Paljastin sääreni hitaasti katsellen samalla pullistumaa Nikon alushousuissa. Kun olin saanut sukkani pois, laitoin käteni selkäni taakse. Katsoin taas Nikoa silmiin, kun avasin rintaliivieni hakaset. Laskin olkaimet hitaasti alas. Rintani olivat paljaina hänen saatavillaan.
– Muistatko vielä, miten näitä pidetään hyvänä?
Niko kosketti rintojani hellästi. Sitten hän veti minut kiinni itseensä ja upotti päänsä rintojeni väliin. Hetken hän oli siinä ennen kuin alkoi nuolla nännejäni. Hän tuntui muistavan oikein hyvin mistä pidän. Hän suukotteli rintojani ahnaasti, välillä suukottelin häntä. Käyttäydyimme kuin rakastavaiset neljän viikon eron jälkeen.
Irtauduin hänestä vähäsen.
– Nyt voisit avata lahjasi.

Niko ei tuntunut ymmärtävän. Laitoin molemmat peukalot pikkuhousujeni vyötärönauhan alle ja venyttelin sitä.
– Otat vaan lahjakääreen pois.
Nikon ilme kirkastui, ja hän alkoi kuoria pikkuhousuja päältäni.
– Saanko mä pitää nää pikkuhousut?
– No saat, jos ne on sinulle tärkeät.
Ollessaan kyykyssä edessäni Niko katsoi karvoitustani hyvin läheltä. Sitä oli yläosassa aika paljonkin, mutta häpyhuulien ympäriltä olin karvat edellisenä päivänä poistanut. Niko näki siis myös paljaat häpyhuulet ja klitoriksen. Se oli jotain, mitä hän ei ollut ennen nähnyt, ainakaan luonnossa. En siis ihmetellyt, kun hän pysähtyi tutkimaan sitä hetkeksi. Niko nousi seisomaan ja laittoi kätensä pepulleni. Hän silitti pakaroita tunnustellen, miltä naisen paljas peppu tuntuu. Puristin hänet itseäni vasten ja suutelin kiihkeästi.
– Sun pitää tehdä nyt se mulle, mitä mä tein sulle viimeksi. Mennään makuuhuoneeseen, niin mahtuu paremmin.
Otin päiväpeiton ja täkin pois ja menin sänkyyn makaamaan. Vedin Nikon viereeni makaamaan. Sipaisin sormellani pimpsaani, ja kuten arvata saattaa, se oli aivan yltäpäältä märkänä.
– Laita sun sormes tänne, niin huomaat, mitä sä oot tehny mulle.
Niko laittoi kätensä häpyhuulilleni ja liikutti sormeaan niiden välissä.
– Sellanen suukottelu ja tisujen hyväily saa mut kiihottumaan ihan kauheesti. Huomaatko sä, kuinka märkää ja liukasta siellä on? Se on ihan sun ansiota.
Niko ei sanonut mitään, vaan liukasteli sormillaan huulillani. Sitten hän löysi aukon sisälle. Hän työnsi sormeaan varovasti syvemmälle, kunnes sormi loppui kesken. Vedettyään sormen kokonaan ulos hän katsoi sormeaan hetken ja työnsi sen uudestaan sisään. Laitoin omat sormeni huulilleni ja levitin kosteutta klitorikselleni ja aloin hieroa sitä.
– Sä voisit hyväillä mua tällä tavalla kahdella sormella.
Jatkoin vähän aikaa Nikon seuratessa, mitä olin tekemässä. Hän laittoi sormensa klitorikselleni ja alkoi pyörittää sormiaan sen päällä hitaasti, kuten olin näyttänyt.
– Se tuntuu oikein hyvälle. Jatka vaan sitä samaa.
Onneksi Nikon jatkoi hitaasti ja kevyellä kädellä. En halunnut mitään pikaista huippua, vaan halusin nauttia mahdollisimman pitkään. En pohtinut, oliko tämä oikein vai väärin. Ajattelin vain, kuinka hyvää huolta minusta pidettiin. Minulla taisi olla leveä hymy koko ajan kasvoillani, kun olin oikein rentona ja nautin. Rentous ei kuitenkaan kestänyt loputtomiin, vaan vartaloni alkoi jäykistyä, kun kiihotuin Nikon käsittelyssä.
– Vähän kovemmin…

Minä huokailin jo aika tavalla ja Niko lisäsi vauhtia juuri sopivasti. Avasin silmäni ja katsoin häntä. Ilme kertoi, että hän tunsi osaavansa tämän. Minä lähestyin kovaa vauhtia huippua ja Niko ymmärsi sen. Hän sai minun vartaloni värisemään. Silmäni menivät kiinni ja aloin päästää pitkiä ulvaisuja. En säästellyt enkä pidätellyt mitenkään. Se tuli valtavalla voimalla ja rytinällä.
Toivuttuani pahimmasta avasin taas silmäni ja näin Nikon makaavan vieressäni.
– Et kai sä pelästynyt, kun mä ulvoin niin kovaa? Se vaan tuntu niin älyttömän hyvältä. Mun täytyy nyt halata sua, kun sä olit niin kiltti mulle.
Kierähtäessäni kiinni Nikoon huomasin hänen kalunsa olevan edelleen pystyssä alushousuissa. Halasin ja annoin hänelle pieniä suukkoja. Tunnustelin kalua alushousujen päältä.
– Tämä raukka on unohtunut tänne. Sille pitää tehdä samanlainen käsittely.
Riisuin Nikon alushousut, ja kalu ponkaisi sieltä esiin. Otin sen käteeni.
– Enkö mä vois laittaa sitä sinne? Mä haluaisin olla ihan oikeesti sun kanssa.
Olin hetken aivan hiljaa ja mietin, mitä vastaisin.
– Meillä on ollut tosi ihanaa. Mä en kuitenkaan halua menettää sun ystävyyttäs. Mä pelkään, että jollen mä vedä rajaa tähän, niin seuraavalla kerralla seksi on jo itsestäänselvyys. Mulla on luultavasti lähiaikoina taas miesystävä, enkä mä silloin voi olla samanaikaisesti sun kanssa. Sitten sä tuut mustasukkaseksi ja meidän ystävyys voi vaikka päättyä.
– Kyllä mä ymmärrän, etten mä voi olla sun miesystäväs, mutta ystävänä mä pysyn aina. Oltais nyt edes ihan vähän.
– Etkö sä halua säästää sitä jollekin tytölle, jonka varmaan pian löydät?
– Ei kun mä oon aina haaveillut susta.
– No hyvä on.

Kierähdin selälleni ja vedin polvet koukkuun. Pimpsani odotteli ottajaansa. En puhunut enempää. Annoin Nikon tehdä kaiken itse. Mitään valmisteluja ei tarvittu enää tehdä. Niko nousi polvilleen ja tuli lähelle minua. Tunsin, kuinka hänen kalunsa tuli häpyhuulilleni. Niko ei levittänyt käsillään pimpsaani, vaan työnsi kaluaan suoraan sinne, mistä oli sormellaan reitin löytänyt. Onneksi olin aivan liukas, joten Niko onnistui yrityksessään. Pian kalun pää oli jo sisällä. Hitaasti hän työnsi sitä syvemmälle. Seurasin koko ajan hänen ilmettään. Keskityin täysin Nikoon, koska olin oman huippuni jo saanut.
Kun kalu oli juurta myöten pohjassa, näin Nikon kasvoilla helpotuksen ja voitonriemuisen ilmeen. Tajusin, että hän oli saavuttanut yhden tärkeän etapin elämässään. Kyllä minäkin olin onnellinen, että sain olla siinä mukana, vaikka se vähän arveluttavaa olikin. Hetken aikaa Niko oli paikallaan, ennen kuin veti kalunsa ulos ja taas sisään. Nostin hänen kätensä polvitaipeilleni, jolloin hän pystyi vähän vaikuttamaan pimpsani asentoon. Jollain tavalla Niko näytti nyt miehekkäämmältä. Hänellä oli määrätietoinen ilme työnnellessään kalua sisääni. Kuvittelin, että se kestäisi niin vähän aikaa, etten ehtisi pääsemään vauhtiin. Asetelma oli kuitenkin niin kiihottava, että se ei jäänyt pelkäksi Nikon nautinnoksi. Se varmasti lisäsi hänen kiihottumistaan, kun hän huomasi minun tilani. Huomasin hänen silmistään, että hän oli tulossa. Hän työnteli voimakkaasti kaluaan sisääni ja sitten purkautui. Autoin häntä pepusta jatkamaan vielä työntöjä ja minäkin pääsin huipulle.
Siihen me nukahdimme sylikkäin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kaunis kassaneito On lämmin alkusyksyn ilta, perjantai ja kämppikselläni Elisalla synttäribileet menossa. Lähden lenkille ja päätän kiertää vuokraamon kautta ja katsoa illan päätteeksi jonkun romanttisen […]
  • Rakastelin ystäväni kihlatun kanssa Hyvän kaverini kihlatulla (Suvi) ja minulla oli ollut jo jonkun aikaa jotai mitä ei olisi pitäny. Kaverini oli jo kerran lukenu meidän kahden väliset tekstivietit. Tietty siinä vaihees […]
  • Unta vain Hölkkäät puiston ohi, puiden lehdet kellastuu. Tuijotan sivusilmällä vartaloasi ja kuvittelen miltä se näyttää lenkkeilypuvun alta. Olet pitkä, miehekäs, ehkä juuri ja juuri […]
  • Kiihkeä nuori lempi Tapasimme sattumalta kotibileissä. Illan loputtua hän oli vienyt sydämeni. En tuntenut juhlista ketään ja kaverini, jonka seurassa olin paikalle tullut, oli kadonnut vieraiden sekaan jo […]
  • Ensimäinen kosketus Oli rauhaisa loppukesän ilta. Helteiset säät pitivät ilman miellyttävän lämpimänä vielä auringon laskiessa, jolloin olikin päivän paras aika olla ulkona. Tämän kunniaksi olin tavoistani […]
  • Upea nuorempi mies Havahduin puhelimeni värinään. Olin päivällä aikaisemmin viestinyt paljon Alexin kanssa siivoukseni lomassa. Alex on 20 vuotias lihaksikas ja komea urheilija. Olen aina ollut ihastunut […]
  • Talvi-illan unelma "Niinpä niin... Tulipa mokattua..." ajattelin asetellessani puita takkaan. "Käytäppä joskus niitä pikku aivonystyröitäsi pölö." Toruin itseäni. Olin yksin Perheemme mökillä keskellä […]
  • Naapurin poika Tästä oli tulossa tylsä päivä. Porukat olivat lähteneet Vuokattiin laskettelemaan ja koska en itse pitänyt laskettelusta, en ollut mennyt mukaan, vaan olin jäänyt kotiin vahtimaan koiraa. […]

Jätä kommentti