Pasi ja Mira

Valkoinen kesämekko kulkee hyvin ihonmyötäisesti pitkin vartaloa, korostaen kauniisti kapean vyötärön ja naisellisen kaarevaa lantiota. Mekko yltää puoleen reiteen, jonka alta jatkuu kauniit ja virheettömät reidet. Pasi kävelee lähemmäs ja osoittaa kädellään Miralle seuraavan radan suuntaan. Mira kävelee päättäväisesti seuraavalle lähtöpaikalle, kumartuu laskemaan pallon maahan, täysin tietoisena siitä, että tuon pitkän komean miehen katse riisuu hänen mekkoaan katseellaan. Mira ei ole unohtanut, sitä kuinka mieheen tehdään vaikutus, vaikka viime kerrasta onkin kulunut jo kaksi kuukautta.

Pasi ja Mira ovat toisilla treffeillään. Aurinkoisena keskiviikko aamuna Pasi oli tullut hakemaan Miran pelaamaan minigolfia. Molemmat olivat salaa katselleet toisiaan pitkin päivää ja mielessään fantasioineet siitä, kuinka tämä päivä jatkuisi sen jälkeen kun he ovat saaneet pelin päätökseen. Kummallekkaan ei ollut epäselvää se että he molemmat halusivat toisiaan, kumpikaan ei vaan ollut vielä sanonut sitä ääneen. Viimeisellä radalla Pasi kävelee Miran ja laskee kätensä kevyesti miran lantiolle. Miran hieman yllättynyt katse saa Pasin kysymään onko kaikki okei? ”Siitä on vain pitkä aika kun kukaan on koskettanut tuolla lailla”. ”Kaipaatko sää sitä?”. ” Kaipaan” Mira sanoi tuntien kuinka viimeiset kirjaimet tarttuivat hänen kurkkuunsa. Pasi astui suoraan miran taakse , laski toisenkin kätensä Miran lanteille ja sanoi käheällä äänellä ”sit sä varmaan kaipaat sitäkin, mitä tapahtuis seuraavaks, jos me oltais kahdestaan”. Nuo sanat sai Miran sydämen hakkaamaan kahta sataa. Hänellä ole tuntunut koko päivän pieniä perhosia vatsassa, mutta nyt tuo miehen kosketus sai aikaan sähköisiä väristyksiä hänen vartalollaan. Mira laski kätensä Pasin käden päälle ja sanoi ”Mitäs sitten kun on pelattu?”. ”Mennään meille?” Pasi kysyi samalla tiukentaen otettaan. Mira painoi lantiotaan hieman Pasin etumusta vasten, käänsi kasvonsa Pasia kohden ja vastasi ”Mäkin haluun, että sä panet mua” viekkaasti hymyillen.

Pariskunta pelasi pelin loppuun ja riensi pasin autoon. Herrasmiehenä Pasi kiersi avaamaan Miralle oven ja sai palkinnoksi pitkän suudelman. Samalla miran käsi vaelteli pitkin Pasin etumusta tutkien, mitä hänelle oli luvassa. Mira oli niin märkänä kaikesta odottamisesta, että hän olisi ollut valmis istumaan Pasin syliin hajareisin ja ottamaan vastaan kaiken mitä hänellä olisi annettavanaan. Pasi starttasi auton ja lähti ajamaan kotia kohti. Miran käsi vaelteli pitkin Pasin reittä etumukselle ja alkoi hieroa Pasin selvästi kovettunutta kalua. Pasi tunsi kuinka hänen sydämen sykkeensä jyskytti hänen korvissaan. Pasi silmäili varkain Miran vartaloa samalla kun nutiskeli tuon nuoren naisen käsien vaeltelusta. Turvavyö kulki Miran C- kupin rintojen välistä korostaen hänen pyöreitä rintojaan. Vaaleat kiharat hiukset laskeutuivat toiselle olkapäälle. Miran käsi oli jo saanut housut auki ja hivuttautui tuskastuttavan hitaasi boksereitten alle kohti paljasta kalua. Matka kämpille kestää noin 20 minuuttia.

Samassa Miran puhelin soi. Hieman anteeksi pyytäen hän kaivoi sen laukustaan ja vastasi, ilman että otti kättään pois Pasin housuista. Puhelusta ei kuulunut läpi, mutta Miran puheista sai sen kuvan että hänen lapsen hoitaja joutuukin tuomaan lapsen takaisin jo tunnin päästä. Kaikesta anelusta huolimatta Mira ei saanut lasten hoitajan mieltä muuttumaan ja joutui lopettamaan puhelun erittäin pettyneenä. Hoitaja olisi Miran luona puolentunnin kuluttua, joten heillä ei mitenkään olisi aikaa jaktaa tätä iltaa niissä merkeissä missä milemmat olivat sen toivoneet jatkuvan. Mira anoi Pasilta anteeksi ja toivoi ettei tämä pettyisi kovin pahasti. Tottakai Pasi ymmärsi Miran murheen ja totesi, että ”pidetään sitten huoli siitä että se on odottamisen arvoista”. Pasin piti lähtä seuraavana päivänä työmatkalle, joten he näkisivät seuraavan kerran vasta viikon kuluttua. Mira oli erittäin pettynyt siihen, että hänen kahdenkuukauden odotusta ei ollut vielälkään päätetty. Vielä enemmän häntä harmitti se, kun hän tunsi pettäneensä Pasin kun joutui perumaan viime tipassa. Pasi sai vakuuteltua Miran siitä että asia on ihan ok. ”Tottakai mua harmittaa. Oisinhan mä halunnut sua panna nyt heti. Sä oot niin seksikäs, että mä haluun sua aivan mielettömästi.” Mira halusi kuitenkin kiittää Pasia siitä, että tämä oli niin huomaavainen. Ja hän ei halunnut että Pasi joutuu jatkamaan matkaa yksin kotia kalu täydessä seisokissa, ”Aja tuosta oikealle” Mira opasti Pasin sivutielle laittaen samalla kätensä takas Pasin housuille. Pasi totteli kuuliaisesti, koska arveli että hänelle on jotain hyvää luvassa. Mira ajatti Pasin paikkaan, jonne hänen lukioaikainen poikaystävänsä oli Miraa vienyt nuoruusvuosina. Nyt tämä paikka sai kelvata Pasin tilanteen hellpottamiseen…

Pasi nousi hieman ylöspäin jotta sai riisuttua housunsa pois tieltä. Hänen kalunsa pomppasi iloisesti pystyyn ja sai Miran huulille iloisen hymyn väreeen. Häne tuijotti tuota lihaisaa kalua laajentuneilla pupilleillaan ja yritti löytää itselleen semmoisen asennon missä parhaiten pääsisi nauttimaan tuosta kovana sykkivästä kyrvästä. Mira asetti huulensa tuon kivikovan kalun päälle ja antoi sen pikkuhiljaa upota syvemmälle suuhunsa. Pasin kalu oli keskiverto pituinen, mutta ollessaan kivikova, Mirakin joutui kunnolla avaanaam suutaan saadakseen sen kunnolla sisään. Välillä Mira loi ahnaita katseita Pasin silmiin. Hän halusi selvästikkin näyttää, että hänen kanssaan kannattaa lähtä ulos uudestaankin. Pasi piti kädellään kiinni Miran hiuksista ja katseli kuinka tuo kiimainen nainen imi häntä.

Pasin toinen käsi vaelteli Miran vartalolla. Hän olisi halunnut hivuttaa tuota Miran mekkoa ylöspäin, siten että hän olisi voinut antaa kätensä vaeltaa Miran pillulle, mutta ajatteli ettei hän sitten voisi enää vastustella, vaan hänen olisi pakko saada nussia tuota kiimaisen yh-äiskän märkää pillua. Pasi päätti keskittyä nauttimaan tästä ihanasta suihinotosta. Siitä miten ahnaasti Mira imi Pasin kalua, olisi varmaan voinut päätelläkkin sen että Mira ei ole vähään aikaan semmoisen kanssa päässyt tekemisiin. Mira tunsi kuinka Pasin hengitys kävi raskaammaksi ja hän alkoi olla lähellä laukeamista. Mira keskeytti kiusoitellakseen häntä hiukan. ”Panetko mua sitten viikon päästä.?” ”Jos lupaat kaks asiaa” Pasi vastasi ehkä pieni turhautuminen havaittavissa hänen äänestään. ”Ai mitkä kaks?”. ”Mä saan valkata sulle jonkun seksikkään asun meidän seuraavaa tapaamista varten”. ”Okei, kuulostaa hyvältä, Mikäs se toinen on?” Mira tarkensi samalla runkaten Pasin kalua kädellään. ” Se että sää otat sen mun kalun suuhun ja imet sitä oikeen kunnolla, niin että mä tulen.” Mira otti Kovan kalun takaisin suuhunsa teatraalisesti ja alkoi imemään sitä samalla runkaten kalun vartta toisella kädellä. Välillä kalu upposi Miran suuhun kokonaan niin että harvennettu karvoitus vähän kutitteli miran huulia. Miran kiusoittelu sai Pasin kiihkon partaalle ja hän nappasi miraa päästä ja painoi sitä alaspäin niin että kalu upposi syvälle miran suuhun. PAsin koko rkoppa jännittyi hetkeksi ja rytmikkäitten lihas supistelujen saattamana spermat sykähtelivät Miran suuhun. Mira jatkoi rytmikästä liikettä huulillaan samalla kun iso mies huokaili saadessaan tyhjentää monen päivän lastit tuon kiimaisen blondin suuhun. Mira jatkoi vielä imemistä ja piti huolen ettei tippaakaan mennyt hukkaan.

Pasi silitteli naisen hiuksia ja selkää kiitellen samalla aivan mahtavast suihinotosta. Mira nousee ylös huuliaan nuoleskellen. Pasi vetää housut ylös ja kiinnittää vyön. He katsovat toisiaan hieman naureskellen. Odottava jännitys heidän välillään on vähän päässyt purkautumaan ja se saa molemmat hymyilemään. Pasi starttaa auton ja lähtee ajamaan kohti Miran kämppää. He sopivat matkalla alustavasti seuraavasta tapaamisesta ja Mira muistuttaa Pasia siitä että hänen pitää valita sopiva asuste Miralle. Parkkipaikalla he vaihtavat pitkän suudelman ja Mira poistuu autosta lyhyen jalkakäytävän läpi rappukäytävään. Pasi katselee tuota loittonevaa keinuvaa lantiota eikä malta odottaa sitä, että he näkevät seuraavan kerran.

Pasilla oli takana vähän nukuttu yö junan penkillä. Matkan aikana ajatukset olivat alkaneet pikkuhiljaa siirtyä työasioista Miraan. Pelkkä ajatus siitä että tänään he näkisivät sai veren virtaamaan jalkojen väliin. Kello oli 8 ja matkaa oli puoli tuntia jäljellä. Heillä on tarkoitus tavata illalla, mutta Pasi mietti josko soittaisi Miralle, ainakin saisi loppu ajan kulumaan. Mira oli kertonut olevansa aamuvirkku ja lapsenkin hän oli vienyt heidän isälleen jo edellisenä päivänä.

Puhelimen soittoääni keskeyttää 24 vuotiaan Miran unet. Just kun hän oli ajatellut että saa nukkua kerrankin pitkään. Nainen pyyhkäisee sormillaan vaaleat hiukset pois silmiltään ja ja kurottautuu kohti puhelinta. Näytöllä lukeva nimi saa kuitenkin hymyn naisen huulille ja hän vastaa iloisesti puhelimeen. ”Hei, mites sä jo nytten soittele?”. ”No sä sanoit että olet aamuvirkku, joten ajattelin viihdyttää itseäni. Mulla on vielä puol tuntia matkaa että oon kotona enkä enää viitti yrittää nukkua”. ”No mites mä sua viihdyttäisin. Pitääks mun kertoo mitä mulla on päällä?” Mira vastasi kiusoittelevasti. Pasi arvasi että oli valinnut sanansa oikein, kun keskustelu suuntautui heti oikeille urille. ”No sä voit vaikka aloittaa siitä, mut voi olla että puolen tunnin päästä mä olen sun oven takana koputtelemassa jos sä sille linjalle lähdet”. ”No mulla on punainen t-paita päällä. Tämä korostaa mukavasti mun rintoja ja mun nännit näkyy vähän läpi kun mä kiihotun. Sit mulla on valkoiset pikkuhousut” Mira vastasi ja lähti heti leikkiin mukaan. Tosin hänellä ei kyllä ollut mitään sitä vastaan, että Pasi tulisikin suoraan hänen luo. ”Osu ja uppos, kerta laakista” Pasi naureskeli. ”Mutta mulla on kyllä takana tosi vähän nukuttu yö, joten tarttisin ensin vähän unta, jotta voisin olla parhaimmillani”.

”Ymmärrän. Mutta jos sä haluut tulla suoraan mun luo niin se kyllä käy. Sa voit nukkuu mun luona ja mä voisin vaikka tehä jotain aamiaista. Mun pitää kuitenkin käydä aamulla kaupungilla joten saat nukkuu rauhassa”. Keskustelu päätteeksi sovittiin, että Pasi tulisi suoraan Miran luo nukkumaan. Pari oli soitellut ja tekstaillut viikon mittaan ja keskustelut olivat usein päätyneet seksiin ja molempien mieltymyksiin. Kummallekkin oli ihan selvä mitä tänään tapahtuisi ja molemmat olivat odottaneet sitä.

Pasi koputti kerrostalon oveen. Oven aukaisi kaunis vaaleaverikkö, joka oli kerennyt jo pukea vaatteet päällensä. Mira ja Pasi juttelivat jonkun aikaa niitä näitä ja vaihtoivat pari hellää suudelmaa, mutta Mirakin näki miehen kasvoilta että tämä oli tosiaan unen tarpeessa. Pasi halusi käydä suihkussa ennen nukkumaan menoa ja Mira kävi hakemassa hänelle pyyhkeen. ”Jos sulla ei ole puhtaita vaatteita, niin saat toki nukkua alastikin” Mira kiusoitteli Pasia. Pasi naurahti ja taputti Miraa pyllylle ”Menehän siitä niin katotaan sitä sitten myöhemmin”.

Mira yritti saada ajan kulumaan kaupungilla. Ei hänellä oikeasti juuri mitään asiaa sinne ollut, mutta Pasi oli erään keskustelun yhteydessä todennut että piti erittäin paljon seksikkäistä alusvaatteista ja valkoinen oli hänen lempivärinsä. Mira oli ostanut valkoisen korsetin johon kuuluis valkoiset stringit ja sukkanauhat. Sen jälkeen hän oli käynyt kahvilassa ja ruokakaupassa. Kotona hän oli vähän ennen kahtatoista. Hän ei voinut olla vilkuilematta makuuhuoneen ovesta sängyllä nukkuvaa miestä. Peitto peitti kaiken vyötäröltä alaspäin, mutta jätti treenatun ylävartalon naisen ihailtavaksi. Mira siirtyi uusien ostosten kanssa pesuhuoneeseen ja puki asusteen päälleen. Lopuksi häne meikkasi itsensä ja laittoi vähän punertavaa huulipunaa.

Kosteat huulet puristuivat kalun ympärille. Lämmin suu imaisi elimen kokonaan sisälleen ja Pasi tunsi, miten veri pakkautui samantien alaspäin ja sai hänen kalunsa kovettumaan parissa sekunnissa. Pasi nautiskeli siitä hellästä huomiosta mitä hänen valtikalleen tarjoiltiin. Pikku hiljaa Pasi alkoi palata elävien kirjoihin ja tiedostaa mitä oli tapahtumassa. Mira oli kontallaan pasin vierellä valkoiseen korsettiin pukeutuneena. Nainen katsoi Pasia suoraan silmiin samalla kun antoi miehen kovan kalun upota huuliensa väliin kadoten lopulta kokonaan. Pasi vei vaistomaisesti kätensä Miran niskalle ja huokaisi syvään. Hän muisti maininneensa erään keskustelun yhteydessä, että suihinotto on ehdottomasti paras tapa herätä uuteen päivään. Pasin käsi alkoi vaeltaa pitkin Miran vartaloa, hyväillen hänen selkäänsä ja lantion kaarta päätyen lopulta pyöreille pakaroille. Miran peppu oli ollut Pasista todella kiihottavan näköinen ja nyt se oli hänen edessään seksikkääseen alusasuun verhottuna….

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Juhlien jälkeen Olen makuuhuoneessa ja odotan sua. Ollaan tultu ulkoa syömästä ja meillä on paremmat vaatteet päällä. Mulla suorat housut ja lyhythihainen kauluspaita. Kesäkuteet siis. Tuut huoneeseen […]
  • Kiihkeä kotiinpaluu Olemme olleet vaimoni kanssa naimisissa jo yli vuoden ja avioliittomme on mielestäni sujunut loistavasti. Vaimoni Tiina on pitkä punertavahiuksinen nainen, jolla on mielestäni kauniit […]
  • Ihana nainen Nainen oli upea ilmestys. Hän oli sopusuhtainen, tumma ja pukeutunut viekoittelevasti. Naisen vihreät silmät tekivät mieheen vaikutuksen. Kissamainen, älykäs katse tuntui tietävän mistä on […]
  • Salainen lentokapteenini Se alkoi aivan hiljaa ja vaivihkaa muilta. Pitkiä katseita ohjaamosta matkustamoon, se hymy jota muut ei tienneet meidän välillä olevan. Se hetki, jolloin tulit tyhjässä lentokoneessa […]
  • Salainen leikkimme Olin tulossa vaimoni Emmin kanssa linja-autolla sukulaisista Keski-Suomesta. Maalaistalot täyttivät harvakseltaan tyhjää maisemaa. Auto oli ollut koko matkan melko tyhjänä, silloin tällöin […]
  • Syntymäpäivä -Mitä haluat synttärilahjaksi. Vaimoni kysyi kun olimme juuri heränneet ja makasimme lusikka-asennossa. Hyväilin vaimon toista rintaa Syntymäpäivääni oli vielä muutama päivä ja olimme jo […]
  • Juhannustaikaa Kuljen hiljalleen pitkin kanervikossa kiemurtavaa polkua. Aurinko porottaa läpi mäntyjen latvustojen, järvenselältä käy vain tosi vieno tuuli saaren sisäosiin, katselen välillä lähes […]
  • Kiihkeän kaunis iltapäivä Istuin koulun käytävällä. Viimeinen tuntini oli juuri alkamassa. Olin hyvin alakuloinen. Katselin käytävässä suutelevia pariskuntia ja mietin miksei minua halua kukaan. Kello soi, tunti […]

Jätä kommentti