Kiihkeä kotiinpaluu

Olemme olleet vaimoni kanssa naimisissa jo yli vuoden ja avioliittomme on mielestäni sujunut loistavasti. Vaimoni Tiina on pitkä punertavahiuksinen nainen, jolla on mielestäni kauniit kasvot, sopivan kokoiset rinnat ja muutenkin urheilullinen vartalo, onhan hän entinen aktiiviurheilija ja pitää vielä nykyäänkin kunnostaan hyvää huolta. Seksiä harrastamme säännöllisesti muutaman kerran viikossa, mutta se ei juuri koskaan poikkea meidän normaalista kaavasta.

Loppuvuodesta Tiina lähti kuukaudeksi pohjoiseen töihin ja minä jäin pitämään kotia pystyssä. Saanti oli sen kuukauden ollut heikompi, koska en halua pettää Tiinaa, vaikkakin tilaisuuksia olisi tuona aikana ollut, jouduin tyytymään pelkkään käteen. Joskus runkkasin jopa useamman kerran päivässä haaveillen siitä, kun Tiina tulisi kotiin ja keksisin jotain mukavaa jälleennäkemisen johdosta.

Päivää ennen joulua se sitten tapahtui ja vaimoni asteli junasta kohti minua. Olin mennyt häntä vastaan laiturille, koska hänellä oli paljon kantamuksia. Tavatessamme uppouduimme välittömästi kiihkeään suudelmaan jonka aikana häneltä taisi tulla muutama kyynelkin silmäkulmasta. Suudelman poikkeuksellinen kiihkeys saattoi johtua myös siitä, että hänellä ei ollut pohjoisessa paljoakaan tilaisuuksia tyydyttää tarpeitaan, koska hän asui pienessä kimppakämpässä usean tytön kanssa.

Kannoin herrasmiehenä hänen laukkunsa autoon ja lähdimme kohti kotia. Kotiin päästyämme otimme asemalaiturin suudelman uusiksi, mutta monin kerroin pidempänä versiona ja autoimme samalla toisemme ulos päällysvaatteista.

Riisumisen jälkeen seisoimme eteisessä alusvaatteet päällä toisiamme hyväillen ja suudellen, kunnes totesin hänelle, että on aika mennä yhdessä suihkuun, koska hän on matkustanut junassa läpi viimeyön.

Katselin Tiinaa, kun hän riisui mustat rintaliivinsä selkä minuun päin, enkä voinut vastustaa kiusausta, vaan menin häneen kiinni takaapäin ja laitoin käteni hänen ihanille rinnoilleen ja aloin hyväilemään niitä pehmeillä liikkeillä nautiskellen, koska en ollut saanut tuntea ihanan pehmeää rintaa kädessäni lähes kuukauteen.

Tiina kiihottui selvästi kosketuksestani ja rupesi hamuilemaan kädellään välillämme tanakasti seisovaa kulliani ja hieromaan sitä boksereiden läpi edestakaisin liikkein.

Käänsin hänet ympäri ja hän antoi minulle kiihkeän sekä pitkän kielisuudelman, jonka aikana ujutin häneltä pikkuhousut nilkkoihin.

Laskin kieltäni hänen kaulaansa pitkin hänen upeille rinnoilleen ja nuolin sekä suutelin kiihkeästi Tiinan kovina törröttäviä nännejä, jotka olivat turvonneet suuriksi nipukoiksi ja odottivat märän suuni kosketusta.

Rinnoilta jatkoin matkaani alaspäin polvistuen kohti hänen häpyään, jonka hän oli ennen pohjoisesta lähtöään pyynnöstäni ajellut sileäksi ja silkkisen pehmeäksi posliiniksi. Aloin suutelemaan hänen häpyhuuliaan ja lipomaan niitä pitkin vedoin kielelläni aina alhaalta ylös asti. Aluksi maistoin hänen pillullaan tunkkaisen junamatkan jäljet, mutta se ei minua haitannut kuukauden odottelun jälkeen.

Tiina joutui ottamaan seinästä tukea ja nosti vasemman jalkansa olkapäälleni, jotta saisin paremman pääsyn hänen pyhimpäänsä. Rupesin lipsuttamaan kielelläni hänen klitoristaan nopeilla, mutta pehmeillä liikkeillä ja hän äänistä sekä lantion liikkeestä päätellen piti siitä erittäin paljon.

Jonkin aikaa häntä nuoltuani työnsin etusormen sisään hänen kosteaan pimppiinsä ja rupesin tekemään sillä hierovia liikkeitä samalla jatkaen hänen nuolemista. Tätä hän ei kestänyt pitkään vaan voihkiminen kasvoi ja lantion liike voimistui kiihtyen lopulta jatkuvaksi tärinäksi, jolloin hänen pillun lihakset supistelivat voimakkaasti sormieni ympärillä hänen saadessaan tajunnan räjäyttävän orgasmin.

Tiinan toivuttua orgasmistaan minulla seisoi vielä kovempana kuin koskaan, mutta päätimme mennä suihkun puolelle peseytymään. Otin alushousut pois ja paljastin suuren kullini, joka hurjassa tanassa vaappui kävellessäni pesuhuoneeseen Tiinan kanssa käsi kädessä.

Menimme yhdessä suihkun alle ja nautimme lämpimästä vedestä sen virratessa hiostuneiden vartaloidemme ylitse. Tiina otti hyllyltä käteensä saippuapurkin ja puristi siitä saippuaa molemmille käsiin. Kuin yksissä tuumin rupesimme hieromaan saippuaa joka puolelle toistemme vartaloita, tunnustellen ja hyväillen.

Tiina otti saippuaisilla käsillä kiinni peniksestäni ja alkoi hieroa vartta pitkin edestakaisin toisen käden tunnustellessa kiveksiäni. Käsittely tuntui niin hyvältä, että olisin halunnut laueta siihen paikkaan, mutta maltoin mieleni ja otin suihkun käteeni ja suihkuttelemaan saippuaa pois vartaloiltamme.

Kun olimme saaneet huuhdeltua toisemme, annoin hänelle vielä kiihkeän suudelman ja lasken käteni hänen hävylleen. Tiinan koko keho värähti sormieni osuessa hänen herkille häpyhuulilleen, ja hän otti kädestäni kiinni ja siirsi sen pakaralleen. Jatkoimme suutelua samalla toisistamme kiinni pitäen ja hyväillen toistemme märkiä vartaloita.

Hetken päästä Tiina lopetti suutelemisen ja kävi eteeni polvilleen ottaen samalla kiinni räjähtämispisteessä olevasta kalustani. Hän veteli esinahkaa pari kertaa edestakaisin liikkein, joka tuntui tässä tilanteessa taivaalliselta, ja katseli himoitsevana paljastunutta terskaani, jonka päähän oli ilmestynyt jo kirkas kiimatippa ilmoittamaan herkkyydestäni.

Tiina imaisi terskani suuhunsa ja alkoi hyväillä sitä kielellään ihanasti pyörittäen. Pari kertaa hän otti kullini niin syvälle suuhunsa kuin sai, jonka jälkeen ilmoitin hänelle laukeavani pian. Tämän jälkeen Tiina kiihdytti imemisen tahtia ja runkkasi kullini vartta voimakkaasti vatkaten, jolloin laukaisin voimalla suuren lastin spermaa hänen suuhunsa. Tiina nieli suunpielet valuen kaiken sperman jota minulta tuli ja nuoli vielä kullini puhtaaksi.

Sammutimme suihkun ja kietouduimme pyyhkeisiimme, jonka jälkeen lähdimme kohti makuuhuonetta.

Menimme makaamaan sängylle vierekkäin ja juttelimme niitä näitä, välillä toisiamme hyväillen ja suudellen. Olo oli todella ihana, koska olin taas saanut oman rakkaani luokseni, eikä minun tarvinnut viettää iltojani yksin televisiota tuijotellen.

Nukahdimme sängylle ja noin puolen tunnin kuluttua havahduin ja huomasin vaimoni nukkuvan vielä alasti vierelläni. Hänen vartalonsa näytti todella kiihottavalta ja penikseni osoitti taas heräämisen merkkejä. Katselin Tiinan vartalon muotoja, kun hän makasi sängyllä puoliksi selällään ja mietin, että olen onnekas mies, kun minulla on noin kaunis vaimo.

Rupesin hellästi silittämään hänen hiuksiaan ja annoin pienen suukon hänen huulilleen, johon hän vastasi huokaisemalla hiukan, mutta ei vielä kuitenkaan selvästi herännyt siihen. Laskin käteni hänen rinnoilleen ja aloin hivelemään hänen rintojaan ja etenin siitä vatsalle ja aina jalkoväliin asti. Hän ei vieläkään herännyt tai sitten vain esitti nukkuvaa.

Nousin parempaan asentoon ja suutelin varovaisesti hänen kiihottuneita nännejään välillä niitä hellästi imien. Siirryin suudellen hänen vartalollaan alaspäin ja tunsin huumaavan kiihottavan tuoksun nenässäni, kun aloin kielelläni hyväilemään hänen häpyhuuliaan.

Siirryin kokonaan hänen jalkoväliinsä ja rupesin todenteolla nuolemaan hänen pimppiään, kiihkon vallatessa minut täysin. Tiina rupesi huokailemaan ja raotti silmiään hymyillen minulle viekas ilme naamallaan.

Tiina levitti jalkojaan kuin pyytäen minua sisäänsä. Nousinkin hänen reisien väliinsä ja aloin sovittamaan paisunutta elintä tuohon upeaan posliiniseen ja niin kosteaan luolaan. Työnsin terskan sisälle vaimoni onkaloon ja annoin hänelle kiihkeän kielisuudelman. Hän otti minua pakaroista kiinni ja veti itseään vasten, niin että pääsin hänen sisälleen aivan pohjaan asti.

Aloitin tasaisen rauhallisen liikkumisen hänen sisällään ja hän vei toisen kätensä klitorikselleen. Samalla kun minä liikuin hänen sisällään, pyöritti Tiina sormiaan klitoriksen päällä, kunnes hän alkoi huokailemaan ja nykimään kauttaaltaan. Kiihdytin tahtiani ja Tiina sai vavisuttavan orgasmin allani, ja tarrasi kauniilla kynsillään napakan otteen selästäni.

Nousin pois Tiinan päältä ja käänsin hänet vatsalleen sängylle ja asetin yhden tyynyn hänen vatsansa alle kohottamaan pyllyä sopivasti ylemmäs. Menin itse Tiinan jalkopäähän ja nuolaisin hänen valuvaa vakoansa klitorikselta ylöspäin aina peppureiälle asti. Haluaisin työntyä tuohon tiukkaan koloon, mutta tiedän että Tiina ei sitä hirveästi välitä, mutta toivonkin, että vielä joskus saan häntä panna peppuun.

Siirryin Tiinan päälle niin, että hänen jalkansa ovat yhdessä jalkojeni välissä ja minä olin polvillani hänen päällään. Otin toisella kädellä sängystä tukea ja työnnyn takaapäin tämän jumalaisen naisen kiihottavaan pilluun. Aloitin tasaisen edestakaisen liikkeen vaimoni sisällä ja hän äänistä päätellen piti siitä. Siirsin toisen käteni hänen allensa ja rupean hieromaan keskisormella varovasti hänen herkkää klitoristaan.

Emme kumpikaan kestäneet tätä kiihkeää sessiota kauan vaan saimme yhdessä täristen ja toisiamme hyväillen ihanan suuren orgasmin, joka tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan, kun Tiinan pimppi puristi kaluani uudelleen ja uudelleen imien viimeisenkin pisaran joka pusseistani irtoaa.

Jäin makaamaan hänen päälleen yhtä hikisenä ja niin tyydytettynä kuin rakas vaimonikin, jolloin hän sanoi minulle, että oli ihana kotiinpaluu ja antoi märän suudelman kaupan päälle.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Pasi ja Mira Valkoinen kesämekko kulkee hyvin ihonmyötäisesti pitkin vartaloa, korostaen kauniisti kapean vyötärön ja naisellisen kaarevaa lantiota. Mekko yltää puoleen reiteen, jonka alta jatkuu […]
  • Juhlien jälkeen Olen makuuhuoneessa ja odotan sua. Ollaan tultu ulkoa syömästä ja meillä on paremmat vaatteet päällä. Mulla suorat housut ja lyhythihainen kauluspaita. Kesäkuteet siis. Tuut huoneeseen […]
  • Syntymäpäivä -Mitä haluat synttärilahjaksi. Vaimoni kysyi kun olimme juuri heränneet ja makasimme lusikka-asennossa. Hyväilin vaimon toista rintaa Syntymäpäivääni oli vielä muutama päivä ja olimme jo […]
  • Sinulle rakkaani Viimein ovikello soi ja varmista vielä että kaikki on valmista, että voin ottaa sinut vastaan ja antaa sinulle sen mitä haluat. Avaan oven ja jään seisomaan eteesi. En kykene liikkumaan […]
  • Juhannustaikaa Kuljen hiljalleen pitkin kanervikossa kiemurtavaa polkua. Aurinko porottaa läpi mäntyjen latvustojen, järvenselältä käy vain tosi vieno tuuli saaren sisäosiin, katselen välillä lähes […]
  • Salainen leikkimme Olin tulossa vaimoni Emmin kanssa linja-autolla sukulaisista Keski-Suomesta. Maalaistalot täyttivät harvakseltaan tyhjää maisemaa. Auto oli ollut koko matkan melko tyhjänä, silloin tällöin […]
  • Ihana nainen Nainen oli upea ilmestys. Hän oli sopusuhtainen, tumma ja pukeutunut viekoittelevasti. Naisen vihreät silmät tekivät mieheen vaikutuksen. Kissamainen, älykäs katse tuntui tietävän mistä on […]
  • Ihana Nigerialainen rakastajani Asuin muutama vuosi sitten Etelä-Ruotsissa opiskelemassa. Tapasin paikallisen jalkapallojoukkueen pelaajan Samin jonka kanssa aloin seurustella. Hän oli kotoisin Nigeriasta ja […]

Jätä kommentti