Ihana ystävä

Viimein olet kutsunut minut luoksesi, katsomaan vastikää saamaasi koiranpentua, olen kyllä ehdotellut jos mitäkin syytä nähdä mutta kiireisiin vedoten emme ole tavanneet kahdestaan. Sopimamme kellonaika lähestyy ja saavun asuintalosi pihalle, hyvissä ajoin olen ostanut tuliaiset, koirallesi keksejä ja sinulle ihanuus, suklaata.

Nappaan ostokseni ja nousen autosta, kuljen kertomaasi rappuusi ja noustessa portaita oikeaa kerrokseen minua jännittää. Olet melkein kymmenen vuotta nuorempi, todella kaunis, upea nainen, olemme töissä samassa työpaikassa ja olet esimieheni.

Noustessa portaita mietin kuinka voisin kertoa ajatuksistani ja kysyä voisitko olla kiinnostunut minusta. Saavun ovesi taakse enkä ehdi pähkiä enempää, toivoa tuota sopii ajattelen ja soitettua ovikelloasi avaat heti ulko-ovesi.

Hymyilen toivotat minut tervetulleeksi ja päästät ohitsesi eteiseen. Ryhdyn riisumaan takkiani, päästyäni takistani eroon ja sen naulakkoon, käännyn puoleesi ojentaen tuliaiseni. Kurkkaat ostos kassiini ja naurahdat että kielsin tuomasta suklaata. -Toivottavasti kuitenkin tykkäät siitä ja kelpaa..n… venyt flirtaillekseni sinulle. Katsot silmiini ja virnistäen vastaat -Maistuis. Punastumme molemmat ja rikot hämmennyksen ohjaamalla minut olohuoneeseesi josta jo koiranpentusi juoksee vastaan.

Istuskelen sohvallasi sinun touhutessa keittiössä kahvia kiehumaan, meidän jutellessa niitä näitä huoneesta toiseen, välillä kun käyt näkösällä kysymässä tarkemmin jotain katselen vaivihkaa ihanaa vartaloasi, olet hoikka, urheilijavartaloinen, kaunisnainen. Olet pukeutunut pepustasi tiukkoihin collegehousuihin ja napakkaan tpaitaan, vaateisiin jotka todella näyttävät jänteikkään vartalosi muodot ihanasti esiin, vaaleat hiuksesi ponihännällä liikut ohitseni ja ajatusten ja katseeni harhailessa sinussa joudut parkin kertaa kysymään uudestaan kysymystäsi.

Saat kahvin keitettyä ja tulet olohuoneeseesi kahden kuumankuoin kanssa, ojennat toisen minulle ja istuudut viereeni sohvalle. -Maidon kanssahan se on? Kysyt. -Juuri näin. Vastaan ja juurikun maistan kupistani sanoit että olet katsellut ja seuraillut minua töissä.. Vaivoin saan nieltyä kahvia kupistani tukehtumatta ja kun katsahdan sinuun huomaan sinun punastuvan ja katseemme viipyy pitkään toisissamme.

Jutellessa saamme kahvimme juotua ja koirasi väsyy esiintymiseensä ja menee eteiseen matolleen maate. Kyselemme ja puhumme elämästämme ja istuessa sohvallasi on asentomme toisiamme kohden ja huomaamatta olemme lähestyneet ja silloin tällöin polvemme tai kätemme osuvat selittäessä jotain asiaa innokkaamin. Kosketuksesi tuntuvat kuin pieniltä sähköiskuilta ja mieleni tekisi koskettaa sinua, ensin laskea käteni polvellesi, reidellesi, haluaisin niin suudella sinua.

Kerrot juuri kuinka tylsää on urheuluseuranne yhtenä toimijana ja kuinka väsynyt olet kokouksien jälkeen joutuessa lyömään päätä seinää kamppailessa seuran asioista, kuvatessasi olotilaa väsynyttä näytellen lasket toisen kätesi viereeni ja toivovasi ettet tule hulluksi tai homehdu kokonaan seuratoimintaan.

Lasken käteni kätesi päälle ja puristan sitä hellästi -Noi seura toimet on pahoja. Sanon, enkä malta olla jatkamatta: -yksi seura on todella hyvä… -Mitä, mitä? Kysyt ja luulin vastaamisen olevan helpompaa mutta naama punaisena saan sanottua: Seksiseura.

Et vedä kättäsi pois vaan käännät kämmenesi kämmentäni vasten ja laitai sormesi sormieni lomiin. -Vai sellainen seuratoiminta mielessäsi. Hmm.. sanot ja hymyilet. -Et ole voinut olla huomaamatta, heittoni ja flirttini on tosihuonoja mutta… Sanon.

-Mutta? Kysyt siirryt istumaan lähemmäksi minuun. -Mutta haluan sinua, suudella ja koskettaa. Vastaan ja ajattelen että siinäpä se, nyt sitten saa hävetä töissä.

Irrotat kätesi kädestäsi ja siirrät sen olkapäälleni ja sieltä niskani taakse, kumarrut lähemmäksi ja huomaan että haluat suudella, lähestymme hitaasti toisiamme ja huulemme kohtaavat. Ensin varovasti suutelemme, irtaannumme, suutelemme uudelleen, arasti kielemme yhtyvät hyväilyyn ja suutelemme rohkeammin. Pian kielemme leikkivät toisillaan ja kätemme hyväilee vartaloitamme vaateidemme päältä.

Irtaannut hieman minusta ja katsot silmiini. -Kosketa. Sanot ja otat kiinni kädestäni, vedät ylös sohvalta ja ohjaat makuuhuoneeseesi. Näytät sänkyäsi ja naurahdat -muistatko kun kysyit viestissäsi talvella, noi kapea tää mun sänky on ja joskus siinä aika kylmä yksin. Istuudun sängyllesi ja vedän sinut istumaan hajareisin syliini -Eiköhän me mahduta tähän ja jos ei muuten niin nuolen sinua polviltani lattialta. Sanon ja suutelen sinua. -Ai, korkeastapolviasennosta? Kysyt suudelmien välissä ja riisut tpaitasi. -jos käsket niin, olet esi… naiseni, pakko tehdä niinkuin haluat. Sanon ja ryndyn hyväilemään rintojasi, nuolaisen nänniäsi, suutelen sitä. Imaisen hieman ja hyväilen kielellä pyörivin liikkein. Samalla käteni hyväilee lihaksikasta selkääsi. Hengityksesi tihenee ja huokailet hyväilystäni. Näykin rintojasi vuoronperään ja käteni on pakaroillasi, puristelen niitä ja ohjaan toisen käteni collegehousujesi sisälle ihanalle pakarallesi, hyväilen yhä pidemmältä ja kun sormeni pyyhkäiseen häpyäsi tunnen että jalassasi on todella pienet pikkuhousut ja olet todella märkä. -Jos minä sitten määrään, niin odotas… sanot ja irtaannut minusta ja kaadat sängyllesi. Tämä on vielä parempaa kuin seksifantasiat siitä, mitä toivoin yhdessä olemisemme olevan! Riisut collegehoususi ja stringit ylläsi käyt istumaan hajareisin polvieni päälle, määrätietoisin ottein tartut farkkuihini ja avaat ne. Kaluni on seissyt farkkujeni puristuksessa jo jonkin aikaa ja vapauduttuaa ponnahtaa pystyy silmiesi eteen.-Wau! komea. Sanot ja tartut tyytyväisenä kaluni varteen ja runkaat sitä muutaman vedon.

Tuota kosketusta olen odottanut ensi tapaamisestamme lähtien ja jos tämä on unta en halua herätä ajattelen. Vedät esinahkani taakse ja kumarrut kaluani kohti, ohjaat sen lähelle suutasi ja suutelet terskaani, nuolaiset sitä ja upotat kaluni suuhusi, alat imemään sitä toisen käden runkatessa samaan tahtiin. Välillä kielesi leikkii terskallani ja kaluni varrella, hyväilysi tuntuu ihanalta ja kaluni seisoo todella kovana. Välillä otat kaluni mahdollisimman syvälle nieluusi ja ja tämän jälkeen taasatessa kakomis refleksiä ihastuneena kaluni kokoo sanot-ei mahdu syvemmälle, tämä on ihana. Runkkaat kaluani ja katselet minua, kumarrut jälleen ja imet kiihkeästi kivikovaa elintäni. Olet peoou pystyssä kontillasi edessäni ja katsellessa kun imet minua näen välillä stringiesi verhoaman peppusi, pöksysi katoavat pakaroittesi väliin ja näky on todella kiihottava. Tunnen kuinka orgasmini alkaa lähestymään, sanon sen sinulle ja ynähdät vastaukseksi imiessä kaluani kiihkeämmin. Aloitat rytmikkään imutuksen ja hyväilet samalla kädelläsi kiveksiäni enkä kestä tätä kauaa, imusi on todella voimakas ja tunnen kuinka orgasmi pyyhkäisee läpi vartaloni ja syöksen spermani syvälle suuhusi ja nieluusi. Laukean todelka rajusti ja kaluni sykähtelee orgasmin jälki aalloissa.

Kun palaan ”tajuihini” ja katsahdan suuntaasi nuoleskelet vielä terskani kärjeltä viimeisiä tipoja ja annat kuuman suudelman kaluni päähän. -Tykkäsitkö? Nyt olis sinun vuoro. Sanot ilkikurisesti…

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Unta vain Hölkkäät puiston ohi, puiden lehdet kellastuu. Tuijotan sivusilmällä vartaloasi ja kuvittelen miltä se näyttää lenkkeilypuvun alta. Olet pitkä, miehekäs, ehkä juuri ja juuri […]
  • Kaunis kassaneito On lämmin alkusyksyn ilta, perjantai ja kämppikselläni Elisalla synttäribileet menossa. Lähden lenkille ja päätän kiertää vuokraamon kautta ja katsoa illan päätteeksi jonkun romanttisen […]
  • Kaunis Katriina Olin kauan salaa haaveillut ja odottanut kohtaavani naisen, johon rakastuisin koko sydämestäni. Olin tyydyttänyt itseni usein haaveillen ihanasta naisesta jonka kanssa voisin jakaa sieluni […]
  • Aamu hotellissa Toukokuinen aamun auringonsäde lämmitti mukavasti ikkunan läpi ja herätti minut lempeästi hyväillen lauantaiaamuun. Tyyny tuntui mukavan upottavalta ja lakanat satiinin pehmeältä. Tunsin […]
  • Huomenta kulta Herään oven kolahdukseen. Tulet yövuoron jälkeen kotiin. Hetken päästä kömmit viereeni sänkyyn ja tunnen ihosi pehmeän kosketuksen. Olen itse jo melko virkeä ja ajattelen nousta. Toivotan […]
  • Ihana Nigerialainen rakastajani Asuin muutama vuosi sitten Etelä-Ruotsissa opiskelemassa. Tapasin paikallisen jalkapallojoukkueen pelaajan Samin jonka kanssa aloin seurustella. Hän oli kotoisin Nigeriasta ja […]
  • Synttärilahja Oli kulunut neljä viikkoa siitä, kun olimme Nikon kanssa harjoitelleet tanssimista ja suutelua. Se sujui niin hyvin, että innostuimme vielä riisumaan vaatteita ja tekemään vähän muutakin. […]
  • Upea nuorempi mies Havahduin puhelimeni värinään. Olin päivällä aikaisemmin viestinyt paljon Alexin kanssa siivoukseni lomassa. Alex on 20 vuotias lihaksikas ja komea urheilija. Olen aina ollut ihastunut […]

Jätä kommentti