Ihana nainen

Nainen oli upea ilmestys. Hän oli sopusuhtainen, tumma ja pukeutunut viekoittelevasti. Naisen vihreät silmät tekivät mieheen vaikutuksen. Kissamainen, älykäs katse tuntui tietävän mistä on kyse ja että mitä on tekeillä. Miehen seurasi naista ja katsoi häntä päästä varpaisiin. Tummat hiukset oli sidottu päälaelle. Meikki oli melko vahva ja se korosti vihreitä silmiä ja juuri se teki naisen katseesta terävän. Naisella oli yllään tyköistuva musta jakkupuku, lyhyt tiukka hame, tummat sukat ja korkeakorkoiset mustat saappaat. Kynnet olivat hyvin hoidetut ja lakattu mustaksi. Tämä nainen oli juuri sitä mitä mies oli odottanut. Mies seurasi naista katseellaan toivoen tämän huomaavan hänet. Nainen käveli määrätietoisesti kohti naistenhuonetta ja tullessaan miehen kohdalle hän vilkaisi nopeasti miestä ja nosti pikaisesti toista kulmakarvaansa. Mies hymyili ja punastuikin hivenen. Nainen jatkoi matkaansa ja katosi naistenhuoneeseen.

Mies tilasi tiskillä uuden viskin. ”Tämä saa riittää tältä illalta”, hän mietti itsekseen. Tarjoilija toi lasillisen 15-vuotiasta Laphroaighia. Mies otti lasin käteensä ja nosti sitä nauttiakseen laatuviskin tuoksusta. Samassa hänen olkapäähänsä koputettiin. ”Saisinko minäkin lasillisen?”, kuului kysymys hänen olkansa takaa. Tuo upea ilmestys oli siinä. Mies läikytti viskiä syliinsä eikä saanut sanaakaan sanotuksi. Nainen naurahti ja tilasi molemmille uudet lasilliset viskiä. Mies yritti sanoa jotakin, mutta nainen vei ihanan tuoksuiset sormensa miehen huulille ja sanoi: ”Hyss, ei niin nopeasti. Nautitaan nyt hyvästä viskistä.” Mies meni ymmälleen, mutta ymmärsi nostaa lasia ja skoolata. ”Kippis”, sanoi nainen ja molemmat ottivat jumalaista ylämaan herkkua suuhunsa. Nainen istuutui miehen viereen, tarkasteli tätä nopeasti ja hymystä päätellen oli tyytyväinen näkemäänsä. Mies yritti aloittaa keskustelun, mutta kuten edelliselläkin kerralla, nainen hiljensi hänet nopeasti. ”Jutellaan myöhemmin. Ensin nautimme nämä ihanat viskit ja sen jälkeen lähdet mukaani. Etkös äsken vilkuillutkin perääni? Niin, ja sopiiko tämä järjestely?”, nainen sanoi nopeasti ja painokkaasti. Mies tajusi olla hiljaa ja nyökytteli. Mies oli sulaa vahaa naisen päättäväisessä otteessa. ”Leikitään nyt mukana”, mies ajatteli mielessään.

Mies ja nainen katsoivat toisiaan silmiin. Hymy karehti molempien huulilla. Kun viskit oli nautittu, nainen otti miestä kädestä kiinni ja lähti viemään häntä ulko-ovelle. Ravintolan edessä oli taksitolppa ja he molemmat nousivat ensimmäiseen vapaana olleeseen taksiin. Nainen ilmoitti osoitteen ja niin taksi lähti kohti määränpäätään.

Taksissa nainen otti miehen kauluksesta kiinni ja veti tätä itseään kohti. Nainen antoi suudelman miehen poskelle, näykkäisi korvaa ja nuolaisi syvään huokaisten miehen kaulaa. Mies yllättyi tästä mutta kietoi vasemman kätensä naisen selän taakse, vetäen tätä itseään kohti. Nainen nosti oikean jalkansa miehen jalkojen päälle ja suuteli miestä kiihkeästi. Samalla taksikuski korjasi peiliä, nähdäkseen mitä takapenkillä tapahtuu. Tämä ei ollut kokeneen kuskin ensimmäinen kerta kun takapenkillä tapahtui.

Mies vastasi naisen suudelmaan ja hyväili tämän sukkahousujen verhoamia polvia ja reisiä. Tuntui hyvälle suudella hyväntuoksuista naista. Nainen oli välittömästi herättänyt miehen mielenkiinnon ja tuntui uskomattomalta päästä hyväilemään tätä jumalatarta. Kaikki oli tapahtunut kuin itsestään. Miehen käsi vaelsi reittä pitkin minihameen alle. Yllätyksekseen mies löysi hameen alta stay-upit ja tästä seksikkäästä yllätyksestä innoissaan miehen kalukin alkoi heräillä. Mies suuteli ja näykki naisen kaulaa. Mies ja nainen olivat toisiinsa kietoutuneena ja selkeästi kiihottuneita. Taksikuski kuitenkin herätti pariskunnan ja ilmoitti matkan päättyneen. Nainen maksoi taksin ja molemmat nousivat ulos.

Taksin poistuttua paikalta, nainen sanoi: ”Vien sinut kotiini ja tarjoan sinulle täyden palvelun. Mutta ensin minun täytyy sitoa silmäsi. Et saa kurkkia tai poistaa sidettä silmiltä. Käykö tämä?”. Mies oli ihmeissään, mutta koska oli niin kiihottunut että ei voinut muuta kuin nyökätä. Nainen kaivoi käsilaukustaan mustan silmäsuojan. Sellaisen joita jotkut käyttävät lentokoneessa kun haluavat nukkua. Mies puki sen ylleen ja nainen lähti taluttamaan miestä kohti asuntoa.

Miestä jännitti. Nainen etsi käsilaukustaan avaimia, avasi oven ja talutti miehen sisään. Nainen riisui miehen kengät ja takin ja vei hänet johonkin tuoliin istumaan. Nainen hyväili miehen niskaa ja käsiä. Tuoli oli mukava ja pehmeä. Ilmeisesti nahkaa. ”Odota siinä. Haen jotakin”, nainen sanoi. Mies yritti sanoa jotakin, mutta nainen taas vei huumaavan tuoksuisen sormensa miehen huulille ja sanoi: ”Hyss, ehdit vielä kysellä kaikkea. Nyt nauti olostasi, tämä ei vie kauaa.” Nainen poistui hetkeksi. Miehestä hetki tuntui ikuisuudelta eikä hänellä ollut mitään tietoa mitä oli tapahtunut. Nainen otti miehen käsistä kiinni ja veti hänet pystyyn. Nainen riisui mieheltä paidan, housut ja sukat pois. Tiukat bokserit hän jätti miehen jalkaan. ”Istu!”, nainen komensi ja mies teki työtä käskettyä.

Nainen teki tuolille jotakin, joka sai tuolin heilahtamaan niin että miehen jalkojen alle tuli tuki ja hän heilahti makuuasentoon. Nainen käveli tuolin ympäri ja kosketteli miestä jollakin viileällä ja pehmeällä. Välillä nainen suuteli miestä suulle, kaulalle, rinnalle tai käsille. Tätä viekottelua jatkui pitkään. Pehmeä kangas tai sulka joka sai miehen ihon kananlihalle kulki ympäri miehen vartaloa saaden miehen kalun taas kovettumaan. Ehkä syynä oli miehen avuttomuus ja jännitys. Tai sitten korkeiden korkojen kopina parketilla. Kuitenkin miehellä alkoi seisoa.

Nainen veti miehen kädet tämän pään päälle, laittoi ne ristiin ja sitoi ne silkkihuivilla. Silkkihuivin hän sitoi kiinni tuoliin niin että mies ei saanut käsiään liikutettua. Mies huomasi tämän liian myöhään. Alkaessaan esittää vastalausetta, nainen suuteli miestä ja tarttui tämän kovaan kaluun. ”Hyss. Eipäs nyt hätäillä. Täällä on vaikuttavan näköinen seisokki. Ei kai anneta sen mennä hukkaan?”, nainen sanoi. ”E..Ei”, sanoi mies entisestään kiihottuneempana. Nainen kumartui miehen ylle niin että mies tunsi naisen toisen rinnan koskettavan omaa rintaansa. Nainen oli ottanut rintaliivit ja jakun pois. Naisen nänni oli kova ja karhea. Nainen kuljetti toista kättään miehen kalun varrella ja vei huulensa kiinni miehen boksereihin. Mies tuoksui hyvältä ja nainen oli tyytyväinen. Nainen puhalsi lämmintä ilmaa boksereihin vähän ennen kuin otti kullin pois kätköistään ja nappasi terskan suuhunsa. Lämpimän ilman jälkeen naisen suu tuntui miehestä kylmältä. Se sai miehen haukkomaan henkeään. Nainen leikitteli miehen kalulla. Näykki, suuteli, nuoleskeli sitä kaikkialta. Välillä hän puhalteli kosteaa kalua aiheuttaen ilmavirralla erilaisia tuntemuksia miehelle. Välillä nainen otti kullin kokonaan suuhunsa ja imi tätä voimakkaasti. Miehen kiihotus vain kasvoi ja hän päästi pitkiä huokauksia.

Nainen nosti jalkansa miehen yli ja nousi polvilleen niin että hänen pillunsa oli miehen kasvojen edessä. Nainen oli ollut kiihottunut taksimatkasta. Kiihottunut miehen reaktioista kun hän oli kiusoitellut tätä silkkihuivilla ja suudelmilla. Kiihottunut kun oli ottanut miehen kalun suuhunsa ja varsinkin miehen huokaukset olivat saaneet hänet kostumaan. Naisen häpy oli hivenen turvonnut ja se tuoksui kiimaiselle. Mies tunsi naisen tuoksun, tunsi naisen sukat ja saappaat käsivarsissaan ja kyljissään. Asento oli hankala, mutta mies nosti päätään yrittäen löytää tuon sulotuoksun luokse. Nainen painoi takapuoltaan kohti miehen kasvoja, vaikeuttaen miehen asentoa, mutta tuoden sykkivän alapäänsä miehen kielen ulottuville. Miehen kieli kävi naisen häpyhuulien kimppuun. Mies nuoli ensin varovasti ja hiljalleen vaativammin. Naisen maku ja tuoksu olivat huumaavat. Märkyys levisi pitkin naisen alapäätä, sillä mies oli huolellinen hän nuoli perusteellisesti; peppuaukolta aina klitorikselle saakka. Mies näykki välillä naisen sisäreisiä, sen minkä hankalalta asennoltaan pystyi. Nainen nautti miehen taitavasta käsittelystä ja kumartui ottamaan miehen kivikovan kalun suuhunsa.

Hankalasta asennosta huolimatta mies jaksoi nuolla naista perusteellisesti. Nainen tunsi että orgasmi on lähellä. Nainen nousi ylös ja sanoi: ”Ei vielä kultaseni. Ei vielä. Meillä on tässä vielä aikaa.” Nainen riisui miehen bokserit ja nousi ratsastamaan tämän päälle. Nainen sujautti miehen kalun sisäänsä ja alkoi varovasti laskeutumaan niin että kalu upposi kokonaan tämän sisälle. Molemmat huokailivat samaan aikaan. He tuntuivat sopivan täydellisesti toisilleen. Nainen liikkui ensin hitaasti. Etsi hyvää kulmaa niin että nauttisi itsekin. Mies oli muissa maailmoissa. Huokaili ja nautti. Nainen kiihdytti tahtia orgasmi lähestyi ja yllätti naisen täysin. Nainen huusi ja nautti. Kuuma tunne lähti hänen alapäästään ja löi hänen ylitseen kuin hyökyaalto.

Nainen lyyhistyi miehen päälle, suuteli tätä ja jatkoi hidasta ratsastamista. Mies vastasi suudelmaan, repäisi kätensä irti tuolista ja syleili naista. Nainen pysähtyi ja hengitti syvään että saisi hengityksensä ja sykkeensä rauhoittumaan. Nainen suuteli uudelleen miestä ja nautti omasta maustaan jonka maistoi miehen huulilta. Nainen nousi ylös ja irrotti miehen kädet sitovat solmut. Nainen meni jonnekin, mutta huusi peräänsä: ”Tule. Ota side pois ja ota minut rakas!”

Mies hieroi ranteitaan ja otti siteen pois silmiltään. Huoneessa oli vain yksi ovi. Mies lähti ovesta ja jatkoi eteenpäin kunnes löysi naisen jykevän sohvanreunalta. Naisen takapuoli oli miestä kohti. Naisella oli yllään vain sukkanauhaliivit, stay-upit ja mustat nahkasaappaat. Naisen hengitys oli raskas. ”Tule, ota minut rajusti!”, sanoi nainen. Mies meni naisen taakse ja puristi tätä pakarasta. Naisen takapuoli oli kiinteä ja pyöreä. Mies siirsi naisen jalkoja hieman enemmän erilleen ja työnsi tätä hivenen eteenpäin että sai paremman näkymän ja samalla naisen oikealle kohdalle. Miehen kalu seisoi yhä tyydyttämättömänä ja kovana. Mies työntyi naiseen kerralla, armotta ja pohjaan saakka. Mies aloitti rauhalliset työnnöt. Hitaasti ja rauhallisesti. Nainen huusi: ”Rajusti! Etkö kuullut ota minut rajusti!” Mies teki työtä käskettyä ja kiihdytti tahtia. Nainen voihki ja nautti. Mies ei nähnyt muuta kuin seksikkään naisen allaan ja tunsi kalunsa uppoavan tähän jumalattareen. Hetken päästä molemmat olivat saavuttaneet huipun. Kumpikin tuli huutaen ja nauttien. Mies sykki mahlaansa naisen sisään ja nainen yritti saada miehestä otetta käsien hamuillessa selän takana.

Mies lysähti naisen päälle voipuneena ja hengästyneenä. ”Se oli melkein kuin pieni kuolema”, sanoi mies. ”Ihanaa, niin taisi olla. Olit niin kiihkeä.”, sanoi nainen.

Mies otti naisen syliinsä ja suuteli tätä. He suutelivat toisiaan pitkään. Mies kantoi naisen sänkyyn ja katsoi tätä syvälle silmiin. ”Onneksi olemme naimisissa, rakkaani.”, sanoi mies. ”Onneksi. Rakastan sinua mieheni.”, sanoi nainen.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Juhannustaikaa Kuljen hiljalleen pitkin kanervikossa kiemurtavaa polkua. Aurinko porottaa läpi mäntyjen latvustojen, järvenselältä käy vain tosi vieno tuuli saaren sisäosiin, katselen välillä lähes […]
  • Pasi ja Mira Valkoinen kesämekko kulkee hyvin ihonmyötäisesti pitkin vartaloa, korostaen kauniisti kapean vyötärön ja naisellisen kaarevaa lantiota. Mekko yltää puoleen reiteen, jonka alta jatkuu […]
  • Syntymäpäivä -Mitä haluat synttärilahjaksi. Vaimoni kysyi kun olimme juuri heränneet ja makasimme lusikka-asennossa. Hyväilin vaimon toista rintaa Syntymäpäivääni oli vielä muutama päivä ja olimme jo […]
  • Salainen leikkimme Olin tulossa vaimoni Emmin kanssa linja-autolla sukulaisista Keski-Suomesta. Maalaistalot täyttivät harvakseltaan tyhjää maisemaa. Auto oli ollut koko matkan melko tyhjänä, silloin tällöin […]
  • Kiihkeä kotiinpaluu Olemme olleet vaimoni kanssa naimisissa jo yli vuoden ja avioliittomme on mielestäni sujunut loistavasti. Vaimoni Tiina on pitkä punertavahiuksinen nainen, jolla on mielestäni kauniit […]
  • Juhlien jälkeen Olen makuuhuoneessa ja odotan sua. Ollaan tultu ulkoa syömästä ja meillä on paremmat vaatteet päällä. Mulla suorat housut ja lyhythihainen kauluspaita. Kesäkuteet siis. Tuut huoneeseen […]
  • Salainen lentokapteenini Se alkoi aivan hiljaa ja vaivihkaa muilta. Pitkiä katseita ohjaamosta matkustamoon, se hymy jota muut ei tienneet meidän välillä olevan. Se hetki, jolloin tulit tyhjässä lentokoneessa […]
  • Viola villinä Joulu meni. “Kiss my Balls” bokserit jäi mun laatikkoon. Ville oli palannut kaupunkiin Liisinsä kanssa. Ja mä olin yksin. sain kokea kuitenkin iloisen yllätyksen, kun päivän posti toi […]

Jätä kommentti