Huomenta kulta

Herään oven kolahdukseen. Tulet yövuoron jälkeen kotiin. Hetken päästä kömmit viereeni sänkyyn ja tunnen ihosi pehmeän kosketuksen. Olen itse jo melko virkeä ja ajattelen nousta. Toivotan hyvää yötä ja annan suukon poskelle. Vastaat jo puoliunessa mumisemalla jotain. Jään vielä hetkeksi katselemaan sinua ennen kuin nousen.

Kello alkaa olla kaksi iltapäivällä ja yötyöläisten heräämisaika. Kävelen makuuhuoneeseen ja raotan hiukan kaihtimia. Kesäauringon valo valtaa huonetta. Käännät pääsi poispäin auringosta. Otan vaatteeni pois ja tulen viereesi peiton alle. Katselen hetken sinua ja siirrän hiuksia pois kasvoiltasi. Annan suukon poskelle. Kuljetan kättäni kaulalle ja hartioillesi, josta aina sileälle selällesi. Hivelen ihanan pehmeää selkääsi. Käsi eksyy myös pepullesi. Rakastan pyöreää peppuasi. Hively alkaa muuttua kevyeksi hieronnaksi ja suustasi pääsee huokailua. Alat pikkuhiljaa heräillä ja nauttia kosketuksesta. Välillä siirryn takaisin hivelemään selkääsi, mutta siirrät kädelläsi minut takaisin.

Välillä sormeni eksyvät reisiesi väliin ja levität jalkojasi hiukan. Silittelen myös reisiäsi ja välillä sormet eksyvät lähelle pilluasi. Olet ajellut pillusi ihan poslariksi. Tunnen sileät häpyhuulet sormenpäilläni. Levität jalkojasi vielä vähän tehdäksesi selväksi, minne haluaisit sormieni siirtyvän. Silittelen ihanan pehmeitä isompia häppäreitä. Painan sormea varovasti pillunaukolle. Tunnen, miten olet jo kostunut ja painan sormea hiukan syvemmälle. Suustasi pääsee pitkä huokaus. Levittelen kiimanesteitäsi häpyhuulille ja siirryn hieromaan pienempiä häpyhuulia. Liikuttelen sormiani märällä pillullasi ja saan palkinnoksi huokauksia. Nostat hiukan lantiota saadaksesi kosketusta kaipaavaa klitoristasi paremmin esiin. Olen tarkoituksellisesti välttänyt klittaan koskemista, ihan vain kiusatakseni sinua.

Liikuttelen sormiani isojen ja pienten häpyhuulten välissä. Sormi kiertelee klitorista, mutta ei koske siihen. Alat käydä kärsimättömäksi, kun klittasi ei saa, mitä se haluaa. Upotan sormeni syvälle lämpimään, märkään pilluusi. Alan vetää sormea ulos, kohti klittaa. Sormi pysähtyy juuri ennen tykyttävää ja kosketusta huutavaa herkkunappulaasi. Hetken jo luulet, ettet saa, mitä eniten kaipaat, mutta sitten tunnet, miten sormeni tavoittaa sykkivän klitoriksesi. Parahdat hiukan, kun kosketus on melkein liikaa pitkän kiusaamisen jälkeen. Alat nauttia klittasi päällä liikkuvasta sormesta. Liikuttelen sormeani kevyesti klitan päällä ja välillä sen sivulla. Hengityksesi tihenee ja nostat lantiotasi vielä hiukan ylemmäs. Välillä painan sormeni kiimasta märkään pilluusi saadakseni vielä enemmän kosteutta sormeiluun. Suustasi pääsee aina pitkä huokaus, kun sormi painuu sisääsi. Olen ihan vieressäsi ja tunnen kiihotuksesi koko kehossa.

Työnnän peiton pois päältäsi ja nautin kauniista selästäsi ja hyvin esillä olevasta pepustasi. Hengityksesi alkaa olla tiheää ja lantiosi liikkuu sormeani vasten. Haluat vain lisää. Painaudun kiinni sinuun, kun tunnen orgasmisi olevan ihan lähellä. Huuliltasi purkautuu pitkä, nautinnollinen parkaisu, kun tunnen, miten kehosi saavuttaa kiihotuksen huipun. Klitta tuntuu sormen alla kovalta ja paisuneelta, kuin pieni puolukka. Lantiosi alkaa nytkähdellä holtittomasti. Minulla on vaikeaa pitää sormeani klitalla. Jokaisella lantion nytkähdyksellä suustasi pääsee pieni parkaisu. Tunnen, miten koko kroppasi on mukana tässä kiihotuksen laukeamisessa. Ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä rauhoitut ja kehosi alkaa palautua normaaliksi. Otan sormet pillustasi ja nuolaisen ne puhtaaksi.

Avaat silmäsi ensimmäistä kertaa ja katselet minua siinä vieressä. Kurotat minua kohti ja suutelet minua pehmeästi ja kiität ihanasta herätyksestä. Käännyt kyljellesi minua kohti. Otat kädestäni kiinni ja viet sormeni suuhusi. Haluat maistaa omaa kiimaasi. Tiedän, miten ihanalta maistut.
Käännän sinut selällesi ja tulen jalkojesi väliin. Kokeilet, miltä kaluni tuntuu. Se on ollut orkustasi lähtien ihan kova, ja aika monta kiimapisaraa on valunut ulos. Otat lämpimillä käsilläsi kalustani kiinni ja sipaiset ison pisaran kirkasta nestettä kalun päästä ja maistat sitä. Ei maistu paljon miltään, naureskelet. Ohjaat kaluni märän pillusi suuaukolle. Painan sitä ihan hiukan sisään. Tunnen sen kuumuuden ja kosteuden. Painun hiukan syvemmälle, mutta pysähdyn. Yrität nostaa lantiotasi hiukan, jotta saisit minua enemmän sisääsi. Kysyn, oletko ihan varma, että haluat kaluni sisääsi. Vastaat ilkikurisella hymyllä, jota on helppoa tulkita.

Painan kaluni kokonaan sisääsi. Suustasi pääsee kiljahdus, kun kaluni uppoaa kiimaiseen pilluusi. Olen juuri sopivan kokoinen sinulle: sopivan iso, muttei liian. Aloitan kiduttavan hitaan pumppauksen. Tunnen hyvin treenattujen lantionpohjalihasten puristavan kevyesti kaluani. Painaudun kiinni sinuun ja tunnen rintasi omaa rintakehääni vasten. Suutelen sinua pitkään. Tämän lähempänä toista ihmistä ei enää voi olla. Tuntuu niin hyvältä – turvalliselta. Kiihdytän hiukan tahtia ja alkaa tuntua vielä paremmalta. Mahdankohan kestää kovin kauaa? Luoja, miten hyvältä tuntuu! Kohottaudun hieman ja käännän sinut mahallesi. Ihana peppu on taas edessäni. Levitän peppuasi ja ihastelen, miten kiimamehut ovat valuneet peppuunkin. Painan kullini pillun suuaukolle ja työnnän sen taas sisään. Tuttu litinä kuuluu, kun kalu liikkuu märässä pillussa.

Kiusailen sormella liukasta peppureikääsi naimisen tahdissa. Peppusi tuntuu ihanan tiukalta ja liukkaalta. Syvät huokaukset kertovat nautinnostasi. Ojennat minulle yöpöydältä uuden vibraattorin, jota ei olla vielä testattu. Vaihdan sen hetkeksi kaluni paikalle, jotta sekin tulisi kunnolla liukastettua. Vibra kiiltelee kiimamehuistasi, kun alan liikutella sitä peppureiälläsi. Kullini pääsee takaisin lämpimään luolaasi nauttimaan sen puristuksesta. Laitan dildosta värinän päälle ja alan painaa sitä tiukkaa reikääsi vasten. Alat rentoutua ja dildo liikkuu pikkuhiljaa syvemmälle. Painan ihan kevyesti ja välillä pysähtelen, että varmasti nauttisit siitä.

Melko pieni dildo alkaa olla kokonaan sisälläsi ja tunnen värinän kaluni varressakin. Tuntuu ihan mielettömän hyvältä. Nouset vielä makuulta kontallesi kunnon doggie-asentoon. Vibra pepussasi tuntuu nyt vielä paremmalta kuin ennen.

Minulla alkaa olla vaikeuksia pidätellä orkkuani. Tunnen, miten se alkaa kerääntyä kivesten pohjalla ja lämmin tunne leviää alavatsaan. Tunnen, miten spermalasti alkaa lähteä liikkeelle. Vielä muutama syvä työntö ja lämmin ryöpsähdys täyttää pillusi. Selkäni menee kaarelle ja lantio tekee pakonomaisia nytkähdyksiä. Tuntuu, ettei sperma loppuisi ollenkaan, vaan sitä vaan pulppuaa sisääsi. Lopulta pitkä orgasmi antaa minun levätä. Sammutan vibran ja vedän sen hitaasti ulos sinusta. Pehmentynyt kaluni valahtaa ulos pillustasi ja sperma alkaa valua pyyhkeelle, jonka olen laittanut peppusi alle.

Menet kyljellesi sängylle makaamaan. Painaudun taas sinuun kiinni. Aurinko valaisee huoneen kokonaan ja tuulenvire tuo kesän tuoksut huoneeseen. Annat minulle suukon poskelle ja sanot: ”Huomenta, kulta”.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Ihana Nigerialainen rakastajani Asuin muutama vuosi sitten Etelä-Ruotsissa opiskelemassa. Tapasin paikallisen jalkapallojoukkueen pelaajan Samin jonka kanssa aloin seurustella. Hän oli kotoisin Nigeriasta ja […]
  • Hetket hotellissa Ilmassa leijailee katupölyn tuoksu, kun astelen hieman jännittyneenä kohti Hotelli Simonkenttää, kuulen sydämeni sykkivän samassa tahdissa korkeiden korkojeni kopinan kanssa ja pysähdyn […]
  • Viola villinä Joulu meni. “Kiss my Balls” bokserit jäi mun laatikkoon. Ville oli palannut kaupunkiin Liisinsä kanssa. Ja mä olin yksin. sain kokea kuitenkin iloisen yllätyksen, kun päivän posti toi […]
  • Elämäni nainen Anu oli nainen josta todella pidin. Piristävä ja elämänuskoa antava tuttavuus kaiken alkuelämän yksitoikkoisuuden ja epäonnisen avioelämän unohduksen antaja. Pieni ja pehmeä Anu vakaine […]
  • Salainen lentokapteenini Se alkoi aivan hiljaa ja vaivihkaa muilta. Pitkiä katseita ohjaamosta matkustamoon, se hymy jota muut ei tienneet meidän välillä olevan. Se hetki, jolloin tulit tyhjässä lentokoneessa […]
  • Kiihkeän kaunis iltapäivä Istuin koulun käytävällä. Viimeinen tuntini oli juuri alkamassa. Olin hyvin alakuloinen. Katselin käytävässä suutelevia pariskuntia ja mietin miksei minua halua kukaan. Kello soi, tunti […]
  • Ensi kerta Mies oli kutsunut naisen ensi kertaa luokseen tarjotakseen hänelle illallisen. Illallinen koostui eksoottisista puolivalmisteista, joita saattoi ostaa hyvinvarustetuista kaupoista. Mutta […]
  • Oi tätä ihanuutta Nukuin sikeästi. Tuhisin vähän. Kimmo makasi vieressäni ja katseli minua. Oli aamu. Ja seksintäyteinen yö takana. Kimmo siirsi vaalean kiharan kasvoiltani sivulle ja katseli minun […]

Jätä kommentti