Ensi kerta

Mies oli kutsunut naisen ensi kertaa luokseen tarjotakseen hänelle illallisen. Illallinen koostui eksoottisista puolivalmisteista, joita saattoi ostaa hyvinvarustetuista kaupoista.

Mutta ruoka oli rekvisiittaa, samoin viini, tunnelmallinen musiikki ja hämärä valaistus. He kumpikin tiesivät, mihin ilta johtaisi ja koska se askel oli heille uusi, he halusivat edetä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

Heidän välillään oli alusta lähtien voinut aistia voimakasta eroottista vetovoimaa ja kumpikin olivat nauttineet toistensa seurasta ja siitä kiusaavasta kipinästä heidän välillään. Se oli liian arvokasta ja kallisarvoista tuhlata hätäiseen lemmentuokioon.
Viini lämmitti ja ruoka sekä tunnelma siirsivät heidät omaan pikku maailmaansa, missä olivat vain he kaksi. Aloitetta oli silti vaikea kumpaisenkaan tehdä ja tietty jännitys, kutina mahanpohjassa, ei helpottanut yhtään tilannetta.

Oli silti hyvin luonnollista, että mies siirtyi hieromaan hellästi naisen niskaa, joka tuntui olevan jumissa. Oli hyvin luonnollista, että miehen kädet siirtyivät hyväilemään naisen käsivarsia ja että mies siirsi naisen pitkiä hiuksia suudellakseen hänen niskaansa.

Kuin itsestään miehen kädet siirtyivät hyväilemään naisen rintoja vaatteiden läpi ja nainen käänsi päätään suudellakseen miestä. Miehen lantio painui vasten naista ja nainen saattoi tuntea miehen kovettuman.

He riisuivat toisensa ja mies ihaili naisen vartaloa. Nainen otti käteensä miehen seisovan kalun ja veti esinahkaa muutaman kerran taaksepäin, jolloin mies ähkäisi mielihyvästä.

Nainen kumartui alemmas ja kalu liukui naisen kuumaan suuhun. Miehen lantio teki pieniä edestakaisia liikkeitä ja terska liikkui naisen huulien välissä hitaasti edestakaisin.

Miehen kädet hyväilivät naisen hiuksia ja hän huohotti silmät kiinni nauttien naisen kielen kosketuksesta terskan alapinnalla.

Mies pyysi naista lopettamaan ja istumaan sohvalle. Sitten mies levitti naisen jalkoja ja painoi päänsä hänen reisien väliin. Miehen kieli tunnustelin häpyhuulien välistä kosteutta saaden naisen voihkaisemaan. Sormi työntyi kosteaan pilluun ja kieli leikitteli klitoriksen ympärillä. Kieli teki työtään naisen pillussa, kunnes mies ei voinut enää odottaa.

Hän nousi polviasentoon ja sovitti kovaa kaluaan pillulle. Mies liikutti terskaa pillunhuulilla muutaman kerran ylös alas kostuttaen kalua. Sitten mies työntyi hitaasti naisen sisään – pohjaan saakka. Heiltä molemmilta pääsi tyytyväinen huokaus.

Miehen lantio aloitti hitaan, tunnustelevan liikkeen. Naisen kädet hieroivat miehen rintaa. Mies otti naisen lantiosta tukevamman otteen ja työnsi pitkiä hitaita työntöjä. Kalun varsi kiilsi naisen kosteudesta ja se upposi yhä uudelleen pohjaan saakka.

Miehen kiveksissä alkoi tuntua tuttua kutinaa. Hän keskeytti ja pyysi naista kääntymään. Nainen kääntyi polviasentoon nojaten sohvaan ja tarjoten miehelle takamustaan. Mies tuli naisen taakse ja ohjasi kalunsa takaapäin uudelleen naisen pilluun.

Mies tunsi kuinka naisen lantiopohjanlihasten liikkeet puristuksena kalussa ja se sai miehen voihkimaan. Miehen kädet hyväilivät naisen takamusta työntöjen tahtiin. Naisen toinen käsi etsiytyi pillulle ja sormi löysi herkän kohdan.

Mies kiihdytti tahtia ja nainen alkoi voihkia äänekkäämmin. Naisen lantio teki voimakkaita vastatyöntöjä. Mies murahteli matalasti, kun taas naisen ääni nousi jokaisella työnnöllä. Sitten naisen vartalo poukkoili hervottomana orgasmin saavuttaessa huipun. Mies piti tukevasti naisen takamusta paikoillaan ja jatkoi nopeaa naintiaan.

Mies nautti katsella naisen orgasmihuippuja ja yritti pidätellä omaa purkaustaan. Naisen orgasmin laantuessa, mies tunsi oman purkauksen lähtevän liikkeelle. Hän pyysi naista vielä kerran kääntymään ja halusi laueta rinnoille.

Miehen kalu syöksi sysäyksittäin lämpimiä ryöppyjä naisen yhteen puristetuille rinnoille. Mies voihkaisi jokaisen spermaryöpsähdyksen yhteydessä. Kalu ruiski vielä muutaman ryöpsähdyksen, kunnes mies levitti liukasta nestettä kalullaan ympäri rintoja.

Nainen viimeisteli tuloksen voitelemalla käsillään nesteen tasaisesti rinnoilleen. Mies istahti naisen viereen. Heidän vartalot rentoutuivat ja keräsivät voimia uuteen koitokseen.

He suutelivat pitkään ja lähtivät käsi kädessä suihkuun.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Elämäni nainen Anu oli nainen josta todella pidin. Piristävä ja elämänuskoa antava tuttavuus kaiken alkuelämän yksitoikkoisuuden ja epäonnisen avioelämän unohduksen antaja. Pieni ja pehmeä Anu vakaine […]
  • Salainen lentokapteenini Se alkoi aivan hiljaa ja vaivihkaa muilta. Pitkiä katseita ohjaamosta matkustamoon, se hymy jota muut ei tienneet meidän välillä olevan. Se hetki, jolloin tulit tyhjässä lentokoneessa […]
  • Oi tätä ihanuutta Nukuin sikeästi. Tuhisin vähän. Kimmo makasi vieressäni ja katseli minua. Oli aamu. Ja seksintäyteinen yö takana. Kimmo siirsi vaalean kiharan kasvoiltani sivulle ja katseli minun […]
  • Viola villinä Joulu meni. “Kiss my Balls” bokserit jäi mun laatikkoon. Ville oli palannut kaupunkiin Liisinsä kanssa. Ja mä olin yksin. sain kokea kuitenkin iloisen yllätyksen, kun päivän posti toi […]
  • Ihana Nigerialainen rakastajani Asuin muutama vuosi sitten Etelä-Ruotsissa opiskelemassa. Tapasin paikallisen jalkapallojoukkueen pelaajan Samin jonka kanssa aloin seurustella. Hän oli kotoisin Nigeriasta ja […]
  • Kiihkeän kaunis iltapäivä Istuin koulun käytävällä. Viimeinen tuntini oli juuri alkamassa. Olin hyvin alakuloinen. Katselin käytävässä suutelevia pariskuntia ja mietin miksei minua halua kukaan. Kello soi, tunti […]
  • Huomenta kulta Herään oven kolahdukseen. Tulet yövuoron jälkeen kotiin. Hetken päästä kömmit viereeni sänkyyn ja tunnen ihosi pehmeän kosketuksen. Olen itse jo melko virkeä ja ajattelen nousta. Toivotan […]
  • Hetket hotellissa Ilmassa leijailee katupölyn tuoksu, kun astelen hieman jännittyneenä kohti Hotelli Simonkenttää, kuulen sydämeni sykkivän samassa tahdissa korkeiden korkojeni kopinan kanssa ja pysähdyn […]

Jätä kommentti