Seksihullu nuori tyttö

Olen kyllä aika omituinen. Olen harastanut seksiä oman veljen kanssa. Olen kokeillut tyttörakkautta serkkuni Ellin kanssa. Olen ollut humalassa. Olen jo ollut useamman pojan kanssa. Olen neljäntoista, kohta kyllä viisitoista. Olen ja olen ja olen. Ja mitä kaikkea lisäksi.

Meidän perheellä on kesäasunto maalla. Ainakin viisikymmentä kilsaa kaupungista missä me asutaan oikeasti. Isä ja äiti ajelevat kesällä kaupunkiin töihin, mutta tulevat aina illaksi taas landelle. Minä olen ollut koko kesän täällä kun olen jo niin vanha, että voin yksinkin olla. Ja eihän minun yksin tarvitse aikaa viettää, sillä voin mennä serkkulaan tuohon kilsan päähän, ja olla vaikka siellä. En päässyt vielä mihinkään duuniin, kun nyt taas olin liian nuori, ja siksi olen hortoillut koko kesän täällä metsän reunalla ja joen rannalla. Veli, se on Pyry, oli kaksi kuukautta duunissa jossain varastossa, mutta nyt elokuuksi sekin tuli tänne oleilemaan. Kivaahan se on, sillä broidi on ihan jees. Ollaan oltu vaan ja tehty pientä kiusaa toisillemme. Kovasti vaan on muuttunut kiusaamisen laatu. Se on mennyt semmoisiksi kouraisuiksi, puristeluiksi ja painimiseksi, jossa olen ollut aina altavastaajana ja saanut tuntea kuusitoistavuotiaan veljeni painon päälläni. Painin tiimellyksessä olen kiherrellen painanut mitä mitäkin ruumiinosaani hänen kovana seisovaa kullia vasten. Pyryn otteet ovat olleet vapaapainia kuulema, mutta luulen sen olleen aivan äärirajoilla, sillä otteet ovat useimmiten kohdistunut haaroväliini, puristavaan otteeseen rinnastani tai paidan riistämiseen pääni yli. Mutta mukavaa on ollut.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nyt on kai torstai kun olemme taas kahden talossa. Serkkuni Elli kävi eilen näyttämässä uusia rintsikoitaan ja sain kokeilla niitä. Meillä on saman kokoiset tissit. Hiukan täyteläiset jotka sopivat vielä b-kupeilla oleviin liiveihin. Ellin uudet olivat kauniit ja violetin väriset balconette-malliset. Semmoisista minäkin pidän ja niissä jää näkyviin kauniisti rintojen yläosaa, ja se on hyvä se, sillä kaikki pitää nykyään aika avonaisia paitoja ja puseroita. Ellillä oli rintsikoihin sopivat pikkaritkin, semmoiset hipsterit. Minä taas olin kesän aikana sen verran erikoistunut, etten käyttänyt pikkareita ollenkaan. Olin huomannut miten kiihottavaa oli pitää kireitä farkkuja tai farkkushortseja ihan paljaaltaan. Niissä saumat kivast osui niin mukavasti semmoisiin kohtiin, että tuntui jatkuvasti ihanalle. Nytkin olin paljaissa farkkushortseissa ja löysässä t-paidassa kun menin yläkerrassa Pyryn huoneeseen. Pyry makasi kyljellään lattialla ja selaili jotain motskarilehteä. Sillä oli päällään bermuda-shortsit, eikä muuta. Hitsi mä inhoan semmoisia lököttäviä bermudoja ja uimashortseja. Ei kauheampia rättejä voi edes olla. Onhan kunnon uikkareitakin olemassa.

Heittäydyin lattialle Pyryä vastapäätä niin, että kyljellä ollessani pääni oli jossain Pyryn lantion kohdalla. Nojasin päätäni kyynärvarteeni ja katselin viistosti kohti Pyryn lehteä. Pyry on vaan hiljaa ja lukee. Sitä ei taida nyt leikit kiinnostaa. Päätin hiukan jekkuilla ja ojensin hitaasti kättäni bermudojen vyötärönauhalle ja pujotin sormen sen alle. Pyry heristeli vatsaansa ja tuijotti lehteään. Sujautin koko käden sinne lökäpöksyjen kätköihin ja tunsin lämpimän kullin heräävän nuokuksistaan. Otin kivespussin käteeni ja puristelin sitä ja tunsin myös samalla miten kulli jykevöityi. Pyryllä oli aika karheaa karvaa heti siinä kullin yläpuolella, häpyluun päällä. Pussit olivat melkein karvattomat, jokunen pieni kihara vaan tuntui kädessä kun hellästi silitti. Pyry katsoi minua ja touhuani. Heitti lehden sivuun ja alkoi napittamaan auki shortsejani. Montaa metallinappia ei niissä ole ja pian oli pimppi esillä. Pyry tiesi kokemuksesta, ettei minulla pikkareita ole ja siksi ei hämmästellyt. Tunsin miten Pyryn sormi kierteli pimpin päällä ikäänkuin sekoitellen niitä vähiä karvoja joita minulla oli.

“Olekko sä leikellyt noita sun karvoja”, kyseli Pyry.
“Eilen Ellin kaa pikkusen niinkuin siistittiin niitä reunoja. Ja vähän tasoitin siitä päältäkin”.
“Onko Ellillä enempi karvoja mitä sulla? Tummempia ne ainakin on”.
“En mä nyt tiedä, voi sillä vähän enempi olla, mutta se näyttää sille, kun ne on mustempia”.
“Mun mielestä sillä on enempi”, totesi Pyry vielä ja ujutti sormeaan häpyhuulieni väliin.
Minä otin kullin varresta kiinni ja runkkasin sitä. Ojensin myös toisen käden bermudoihin ja puristelin sillä kivespussia. Ei ollut toimissamme ujostelun häivää, vaan tottuneesti kajosimme toisiimme. Asento oli hankala ja kitkuttelin itseni lähemmäksi ja vedin bermudat alas polviin. Siitä Pyry ne potki sitten kauas pois jonnekin sängyn alle. Itse nostin lantiota irti lattiasta Pyryn vetäessä shortsejani alas. Nousin istumaan ja vedin t-paidankin pois ja olimme kumpikin alasti. Sisko ja veli. Ihan kuin jossain teiniporno videossa.
“Meinaatko, että nussitaan,” kysyi Pyry ja minä vaan hymyilin.

Olihan tämä hiukan omituista ja joka kerta jokin ajatus aivoissa käväisi ja kertoi, että ajattele nyt. Mutta se ajatus häipyi heti. Laskeuduin selälleni ja ummistin silmäni. Käteni pistin Pyryn syliin hänen tultuaan aivan viereeni. Hän istui vierelläni ja hyväili rintojani. Nännit kovenivat ja tunsin niissä särkyä muistuttavaa tykytystä. Rintani mahtuivat mukavasti Pyryn kouriin kun hän hieroi niitä kuin pullaa olisi leiponut. Vatsani nousi kovalla rytmillä hengityksen tahdissa, sillä olin aika tavalla kiihdyksissä. Lantioni ei parhaalla tahdollanikaan pysynyt paikallaan, vaikka Pyryn kädet seikkailivat vaan vatsalla ja rinnoillani. Hitaasti Pyry siirtyi sormensa kanssa pelmuuttelemaan karvoitustani. Sitä ei kovin paljoa ollut ja iho häpykummulla siinsi hyvin läpi. Nyt se oli hieman litteänä vasten kumpua kireitten shortsieni jäljiltä, mutta normaalisti se kyllä oli kauniisti hieman pörhöllään. Aivan kuin itsestään reiteni erkanivat toisistaan ja antoivat avaramman tien Pyryn tutkivalle kädelle. Seutu oli jo usein ollut tutkimuksen kohteena ja Pyry teki tottuneesti retkeään pimppini pihoilla.

Tämä samainen teinipillu oli ollut paljaana kesäkuussa parille muullekin pojalle. Olin täällä maalla ollut aika riehakkaissa nuorten juhlissa serkkuni kanssa. Olin tullut humalaan ja huomasin olevani viiden pojan ja Ellin kanssa nuorisoseurantalon näyttämön lavasteiden takana. Talo oli muuten tyhjä ja me olimme jääneet sinne. Epäilen, että tahallamme. Muistikuvani ei ole kovin varma, mutta sen muistan, miten Elli ja minä olimme alasti poikien meitä tutkiessa. Esitin halukasta kaupunkilaistyttöä ja annoin poikien kopeloida ja teinhän sitä minäkin. Siinä kävi niin, että Ellin kanssa kumpikin saimme tuntea usemmat kullit pilluissamme sinä iltana ja yönä.

Pyry oli siirtynyt alemmaksi enkä enää ylettynyt hänen kaluunsa, joten nautin vaan hänen käsiensä liikkeistä, sormen kaivautumisesta pimppiin ja liukkaasta liukumisesta pyllyvaossa. Olin huomannut myös, että nautin suunnattomasti siitä, kun Pyryn sormi kierteli pyllyreikää ja välillä paineli sitä. Siitä nautin myös, kun Pyry nuoli nännejäni ja imi niitä. Hän nuoli usein myös vatsaani aika lähelle pimppiä, mutta ei ollut itse häpyhuulia tai muuta huulillaan koskettanut. Usein minun teki myös mieli ottaa Pyryn kalu suuhun. Elli kertoi, että hän on kerran imenyt kullia, mutta ei kertonut kenen. En oikein usko hänen tehneen sitä.

Olin jalat leveällä ja Pyry asettautui niiden väliin. Hän nosti polviani hieman koukkuun ja tarttui kullistaan ohjaten sen pimppiini. Kaikki meni niin tottuneesti ja pimppi imaisi sen syvyyksiin. Olin tuhottoman märkä ja tunsin märkyyden valuneen jo osittain aina pyllyyn asti. Pyry pumppasi ja minä vastasin lantiollani työntöihin. Taisi veljestä veli nussii siskoa. Ihan sama mulle, hyvältä tuntui joka tapauksessa. Nykyään on omatunto tässä asiassa nujerrettu ja me teemme tätä sillä pidämme siitä.

Pyryn otsalla on hikikarpaloita ja tunnen kovan kangen liikkeet itsessäni voimakkaina.
“Hei, onks täällä ketään, onks ketään himassa”, kuuluu ulkorapuilta äänen kantaessa avonaisesta ikkunasta hyvin yläkertaan.
“Samperi, se on Elli”, sanoo Pyry ja hyppää ylös ja sänkyynsä. Vetää päiväpeitteen päällensä ja on nukkuvinaan. Minua naurattaa ja vastaan, että kotona ollaan, tule ylös vaan. Vedän t-paidan päälle, en muuta. Helma peittää nipin napin juuri nussitun nuoren tytön pillun mutta pakarat ovat puoliksi paljaana. Menen omaan huoneeseeni säästäen Pyryn nolosta tilanteesta.
“Saamari, te olette taas panneet. Missä Pyry nyt on”?
En voinut kuin nauraa ja peitellä kovimpia tyrskähdyksä peittelemällä kädellä suutani. Viittasin Pyryn huoneeseen päin.
“Mennään sinne, mä otan vaatteet pois ja tulen messiin”.
Nopeasti Elli heitti kesähepeneensä pois ja hiivimme Pyryn huoneeseen. Ellillä oli todellä hieman enemmän karvoja mitä minulle, sen huomasin ohimennen. Mustemmatkin ne oli. Avasimme Pyryn huoneen oven ja astuimme sisään. Pyry istui ja veti bermudojaan päälle, mutta Elli hyökkäsi heti kimppuun ja esti pukeutumisen. Hän kaatoi Pyryn sänkyyn ja asettui alastomana Pyryn päälle. Teinipillu painoi kullia ja Elli hieroi sitä vasten kumpuaan. Minä rojautin itseni Ellin päälle ja olimme kaikki kolme alastonta samassa kasassa Pyryn sängyllä. Kierähdin sivuun ja Elli nousi istumaan Pyryn lanteille. Hänellä jalat olivat koukussa molemmin puolin ja pikkupimppi avonaisena odottaen Pyryn tunkeutumista sisään. Siinä ei aikaa paljoa mennyt, kun serkukset olivat kiihkeässä ratsastuksessa ja minä keinahtelin jousituksen tahdissa vierellä. Pujotin käteni Ellin selän takaa Pyryn kivespussille ja nostelin sitä hiukan puristellen, yrittäen saada liukkaat pallukat vaihtamaan paikkaansa. Hyväilin Ellin rintoja ja vein kättä alas hänen syliinsä. Tunsin karvojen kosteuden ja otin Pyryn kullin kahden sormen väliseen puristukseen. Elli ratsasti silmät ummessa painaen minun kättäni vasten omia rintojaan. Minulla kihelmöi pimppi ja sormetin sitä ja tunsin miten se ihana, ihana orgasmi oli tulossa. Työnsin sormen syvälle itseeni ja koukistelin sitä siellä ja toinen käteni hieroi klittaa. Olen löytänyt ihanan kohdan pimpistäni sormettaessa itseäni. Kun koukistan sormea ja painan sitä kohti pimpin yläosaa, yläkattoa, siihen aivan häpyluun alapuolelle, niin tuntuu hurja ja villi tunne. Tekee hyvää… Ja sitten se tuli, se ihana orkku. Heittäydyin vatsalleni Pyryn viereen ja Ellin suusta pääsi nautinnon ääniä. Hän oli kovaääninen, ja juuri hänen saadessa orkkunsa, hän melkein kirkaisi. Pyry työnsi Ellin sivuun ja näimme miten kullista roiskahteli pitkiä sylkyjä hänen vatsalleen ja rinnalleen. Hämmensimme molemmat, Elli ja minä, spermaa sormenpäillämme ja piirtelimme kuvioita Pyryn vartalolle.

Olimme lattialla kaikki kolme lojuen isolla matolla. Pyry makasi selällään kädet niskan takana. Elli ja minä vierekkäin päät Pyryn reidellä ja vyötäröllä. Siinä lojuessamme alasti juttelimme kaikea turhanpäiväistä. Minä pidin kättäni Ellin lantioluun päällä ja hiljakseen hipelöin sitä siinä. Pyrykin oli ottanut toisen kätensä niskan takaa ja hieroi vatsaansa ja aina välillä käsi kävi koittelemassa kalua ja kiveksiä. Olimme kyllä niin omituinen kolmikko, ettei varmaan monia kaltaisiamme ole. Tai mistä minä sen tiedän. Koulussa on ollut kyllä juttua, miten on kurkittu veljien touhuja ja jopa oltu niissä mukana.

“Käydään uimassa”, sanoi Pyry äkkiä ja nousi ylös.
Meillä tytöillä kolahti päät lattiaan, mutta nopeasti mekin ylös pääsimme. Hain huoneestani kaksi isoa pyyhettä ja annoin toisen Ellille. Elli otti myös vaatemyttynsä mukaan, sillä hän aikoi mennä jokirannasta suoraan kotiin. Pyyhkeet hartioilla kipaisimme pihan yli rantaan ja uimaan. Saimme huuhdeltua näin kaiken itsestämme erittyneet eritteet sun muut hiet pois. Tämä uimareissu oli aivan samalainen mitä se oli ollut jo aivan nuoresta lähtien. Iloiset nakupellet ujostelematta yhdessä vettä roiskuttamassa. Nyt vaan oltiin edetty leikeissämme ehkä hieman liian pitkälle . Mutta kun se on niin kivaa.

Elli huiskutti moit ja katosi pyörän kanssa tielle ja alkoi polkea kohti kotiaan, serkkulaa.
“Äiti sanoi, että keittiön kaapissa on pannaria ja käski ottaa sitä teen tai kahvin kanssa. Me sä keittään vaikka kahvia niin mä käyn kellarissa hakemassa hilloa”, sanoin Pyrylle.
“Okke”, vastasi veli ja lähti.
Katselin vielä hetken joelle ja ajattelin, että miten kauan me voidaan olla näin.
“Hmn hmm, ai niin se hillo, mä menen nyt hakemaan sen”.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Seksi serkkutyttöjen kanssa Kesäinen jokiranta ja sileä kivi. Kivellä minä huiskin virveliä ja olin kovakin kalamies. Heittelin poikki joen ja sain uistimen lentämään lähes yli koko kirkkaana virtaavan joen. Vajaan […]
  • Sisko tulee kylään Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää ... Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä […]
  • Serkun herkkupillu Rekka lähestyi autoamme vastaantulevien kaistalla. Tiukensin otettani ratista, ja samassa rekka olikin jo ohittanut automme. Huokaisin helpotuksesta ja otin rennomman asennon. Minulla oli […]
  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Seksiä isosiskon kanssa Pikkuveli pääsee tydyttämään kiimaisen isosiskonsa tarpeet ... Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. Tänä vuonna isä […]
  • Linda saa vanhempaa miestä Istuin kohmeessa kaupungin keskustan laitamilla olevan bussipysäkin penkillä. Odotin viimeistä bussia, jonka olisi jo 15 minuuttia sitten pitänyt tulla. Olin ollut juhlimassa ystäväni […]
  • Kun veli nussi siskoa Olimme saapuneet perheittemme kanssa vanhempiemme 50-vuotishääpäivää juhlistamaan. Perheemme olivat minun lapseni sekä sisareni perhe. Minä olin ehtinyt jo puoliväliin viittäkymmentä ja […]
  • Nuorta tyttöä kotibileissä Löysin itseni perjantai-iltana pienistä kotibileistä. Muuan Sari oli minut sinne kutsunut, ja porukkaa oli paikalla ihan riittävästi. Kyseinen 15-kesäinen tyttö oli tietysti minuun […]

2 kommenttia artikkeliin ”Seksihullu nuori tyttö”

Jätä kommentti