Rahalla sai pikkupillua

Jenkkiautomme hörskytteli pitkin pikitietä 90-luvun lama-Suomessa saaden kateellisia katseita vastaantulijoilta. Joka bensiksellä joku pappa tiesi tulla kertomaan kuinka järjetöntä on ajella tuollaisella ”bensahaukalla,” Me Pian kanssa vähät välitimme siitä, jos sitä bensaa kuluikin niin olihan nautinto vastaavasti moninkertainen joihinkin ”riisikuppeihin” verrattuna. Vietimme kesälomaamme jota oli vielä parisen viikkoa jäljellä, oli heinäkuun helteet ja nuori mieli halusi tien päälle Suomen suvea ihailemaan. Matkasimme vanhalla jenkkifarmarilla jossa oli takapenkit poistettu ja olimme rakentaneet niiden tilalle eräänlaisen pienen hotellin. Paksut patjat ja kasa tyynyjä toimi yösijanamme kun päivän ajelun päätteeksi aina etsimme jonkun rauhallisen tuntuisen levikkeen tai sivutien missä yön saimme nukuttua. Tarkemmin sanottuna nukkumisesta ei kyllä voinut puhua, naidessahan nuo yöt kuluivat enimmäkseen. Olimme jälleen erään sivutien varrella ja tyttöystäväni Pia käsitteli seisovaa mulkkuani taitavilla huulillaan auton peräosassa. Pia oli nuoresta parinkympin iästään huolimatta tosi taitava sänkyhommissa, monesti mietin mustasukkaisena mistä nuo opit oli ammennettu. Toki tiesin Pian olleen jopa kihloissa vanhemman miehen kanssa aiemmin, olimme vasta tuore nuoripari koska seurusteluamme oli kestänyt vain muutama kuukausi.

Pia jauhoi purkkaa ja tuoksui ihanalle noustessaan päälleni, tottuneesti hän tarttui kyrvästäni kiinni ja ohjasi sen pillunsa lämpimään aloittaen raivokkaan ratsastuksen. Aika ja paikka unohtui, vain tasainen ynähtely täytti auton kun Pia pyöritti pyllyään saaden kiihkoni taas huippuunsa. Nopeasti Pia pyörähti päältäni kun varoitin tulevani ihan pian. Ehkäisynä käytimme yleensä kortsuja mutta nyt niitä ei ollut mukana jostain syystä, niinpä keskeytetty yhdyntä sai toimia ehkäisykeinona luoden epävarmuutta muuten hienoon naintikokemukseen.

Juuri kun kaluni sylki nesteitään kaaressa ulos kohti Pian suuta jenkkiautomme takaikkunaan koputettiin. Nauravat vanhemman (noin viisikymppisen) miehen kasvot olivat ikkunassa ja ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen. Pia heitti jollain tyynyllä takaikkunaan ja kirosi tunkeilijalle pyytäen tätä poistumaan heti. Pia koppasi suojakseen ison rantapyyhkeemme ja hyppäsi autosta ulos tunkeilijaa sättimään, miehellä asia vain nauratti. Antiksi esittäytynyt tyyppi vain kehui nauraen tyttöystäväni takapuolta, mies oli kuuleman muutaman minuutin ajan seurannut naintiamme. Puimme pikavauhtia vaatteet päälle miehen katsellessa uteliaana sivussa, varsinkin Pia sai miehen huomiota osakseen.

Hämillisenä poltin miehen tarjoaman tupakan ja istuin autoni kuskin paikalla miehen udellessa matkasuunnitelmaamme. Sinne minne keula näyttää, totesin leveästi vaikka tiesin budjettimme olevan hyvin vajavaisen. Yllättäen Antti totesi että voisimme tyttöystäväni kanssa tulla yökylään hänen talolleen joka oli muutaman sadan metrin päässä autostamme. Suostuimme koska Antti tuntui kaikin puolin rehdiltä ja mukavalta mieheltä eikä ajatus oikeassa sängyssä nukkumisesta tuntunut pahalta viikon autossa nukkumisen jälkeen. Niinpä ajelimme Antti kyydillä kohti hänen taloaan ja saavuimmekin pian vanhahkon omakotitalon pihaan. Antti oli yksin asuva aikamiespoika eikä hänen lisäkseen talossa asunut kuin julmetun suuri saksanpaimenkoira.

Antti tarjosi meille tekemäänsä kotiviiniä ja paistoimme makkaraa pihalla olevassa grillikatoksessa, olo tuntui kaikin puolin hyvältä. Aina välillä Antin katse pysähtyi mittailemaan Pian valkoisten pyöräilyshortsien verhoamaa pyllyä ja mies nielaisi kuuluvasti Pian keikutellessa ahteriaan musiikin tahdissa. Kesäyön viileä hämärä alkoi tuntumaan jopa kylmältä ja niinpä siirryimme taloon sisälle. Juomat eivät loppuneet kesken ja Antti kantoi kellarista lisää kotiviiniä aina kun entinen pullo loppui. Katselin Antin kehoa tai sanoisinko kroppaa hiukan säälien. Painoa oli miehelle kertynyt toistasataa kiloa ja turpea kaksoisleuka hölskyi Antin nauraessa Pian kaksimielisille jutuille. Pia vähenteli vaatteitaan Antin iloksi ja kulunut farkkutakki lensi kaaressa olohuoneen sohvalle. Flirttaillen Pia nosteli rintsikoitaan ylöspäin ja kyseli Antilta miltä hänen rintansa näyttävät paidan alla. Antti köhi vastaukseksi että hyvältähän nuo, ovathan ne aika kookkaatkin. Pialla oli tosiaan ikäisekseen suht kookkaat utareet, lienee geeneissä se juttu koska Pian äidillä oli mielestäni tosi isot hinkit. Pia kiusoitteli miestä heilutellen pikku lettejään jotka somistivat Pian vaaleaa hiuspehkoa ja kyseli mieheltä pannaanko letit heilumaan tänä yönä. Antti oli tulipunainen kasvoiltaan ja minusta näytti että mies jopa pelkäsi Pian avointa jutustelua seksistä. Antti otti tekemästään kotiviinistä entistä pidempiä ryyppyjä ja miehen aran ulkokuoren alta alkoi paljastua oikea röyhkimys. Suorasukaiset ehdotukset Pialle olivat mielestäni jo liikaa ja pyysin Piaa lopettamaan miehen kanssa pelleilyn.

Pullo toisensa jälkeen tyhjeni ja aloimme kaikki olla jo sikahumalassa. Kyselimme Antilta missä voisimme nukkua loppuyön, kello alkoi näyttää jo kolmea aamuyöstä. Antti levitti meille olohuoneeseen vanhan laverin ja teki siihen ihan siistin nukkumapaikan. Pia riisui itsensä alasti ja käveli pylly pyörien sänkyä kohti Antin tuijottaessa tätä näkyä silmät tapillaan. Miehellä oli jalassaan enää kuluneet uimahousut ja seisokki niissä näkyi selvästi housujen päältä. Antti siirtyi laverille Pian viereen makaamaan ja estelyistäni huolimatta hän aloitti jo nukkuvan tyttöystäväni kourimisen hikisillä kämmenillään. Mies oli sikahumalassa eikä tajunnut mitä teki, sain vastaukseksi vain silkkaa örinää kun pyysin miestä poistumaan. Piakin heräsi väittelyymme nukkumapaikasta ja totesi minulle luvanneensa miehelle maksuksi yösijasta pienen hieronnan, muuhun hän ei suostuisi. Antti örisi kuuluvasti ja nakkasi uimahousut jalastaan, seurasin silmät lasittuneena kuinka Pia runkkasi miehen seisovaa kalua hitaasti. Muutaman vedon jälkeen näin kuinka miehen silmät pullistuivat ja valtavan ähinän säestämänä kullin päästä roiskui harmaata paksua spermaa. Tuijotin näkyä kuin halvaantuneena, en olisi Piasta ikinä uskonut moista. Istahdin olohuoneen sohvalle ja seurasin kuinka Pia alkoi kuin unessa hoitelemaan suullaan Antin kalua uuteen seisokkiin. Pian tuo ryhmyinen kalu oli taas kova kuin kivi ja Pia totesi tyytyväiselle Antille että nyt saat sitten naida oikein kunnolla. Seurasin kuinka tuo ihrakasa raahautui tyttöystäväni päälle ja ja Pian hoikat sormet ohjasivat kalun maaliinsa. Antin maha haittasi hiukan hänen työntymistään Pian sisään mutta viimein mies alkoi röhkimään tyytyväisenä ja takapuoli alkoi liikkua edestakaisin. Huomasin Antilla olevan melko kookkaat rinnat ja meinasin oksentaa kun näin niiden heiluvan panemisen tahdissa. Mies kiilteli hiestä ja kiihdytti tahtiaan, Pia työnteli altapäin naama punaisena vastaan.

Pia huudahti miehelle että tämä muistaisi vetää kalunsa ulos ennen mällien lentämistä, itsekin ajattelin että oliko Pia jo unohtanut ehkäisyn humalatilansa vuoksi. Antti myönteli ja jatkoi hullunilme kasvoillaan tyttöystäväni panemista, selkä kiilteli hiestä ja Pian jalat sätkivät miehen alla kohoten kattoa kohti. Viimein Antti aloitti örinän ja hoki ”kohta tulee”, Pia kirosi pukaten miestä pois päältään. Lopputulos oli arvattavissa, ei hentoinen tyttö saa liikutettua mihinkään pitkästi toistasataa kiloa painavaa äijää. Antti mölisi äänekkäästi ja laski siemenensä Pian piukkaan pilluun, miehellä ei ollut meininkiäkään vetää asettaan ulos. Pia hyppäsi sängystä ylös ja juoksi WC:n suuntaan kiroten yrittäen siellä huuhtoa suihkulla pimpsastaan Antin spermoja. Viimein Pia palasi WC:stä ja huusi miehelle täyttä kurkkua tämän tempusta, Antti vain hytkyi sängyllä ja nauroi ääneen. Antti totesi meille että olimme ei-toivottuja vieraita ja voisimme poistua heti tai hän usuttaa koiransa kimppuumme.

Keräsimme nopeasti vähän omaisuutemme ja siirryimme jenkkirassilla turvallisen matkan päähän Antin talosta ja pysäköimme pienen uimarannan hiekalle automme. Pian noustessa autosta ulos huomasin pelkääjän penkillä pienen kostean tahran, ilmeisesti Antin liemiä oli ollut melkoinen määrä Pian sisällä. Pia peseytyi huolellisesti ja oli pahoillaan tapahtuneesta ja pyysi minua käymään automme hansikaslokerolla. Menin hämmentyneenä tutkimaan sitä ja yllätyin löytäessäni kuminauhan ympäröimän setelitukon. Pia kertoi nauraen Antin maksaneen hänelle 3000 markkaa tuosta naimisesta etukäteen, oloni tuntui jotenkin huonolta. Oliko tyttöystäväni tosiaankin ostettavissa viihdykkeeksi? Nakkasin setelitukon Pialle ja nappasin hänet syleilyyni. Pian olimme hiekalla ilman rihmankiertämää ja pamputin nuoruuden innolla tyttöystäväni piukkaa pillua, viimein lauetessani en edes harkinnut poisvetoa vaan ruiskutin kaikki sisään varomatta mitään. Matkustelimme loppuloman vielä yhdessä ja Pia jäi sen jälkeen pois elämästäni koska löysi uuden elämänkumppanin itselleen. Ihmeekseni hän ei tullut raskaaksi vaikka ehkäisyä tuona yönä ei ollut käytössä. Myöhemmin kuulin Pian avioituneen jonkin raharikkaan niljakkeen kanssa ja asuvan hienostoalueella Espoossa. Tietäisipä sekin toimitusjohtaja että hänen hienostorouvansa myi itsensä yöksi puolihullun maalaistollon viihdykkeeksi parikymmentä vuotta sitten. Niin ne ajat muuttuu, pikkupillu-Piaseni.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Koko koulun pikkuhuora Hän oli koulun pikkuhuora. Monen kokeilema ja koulupojalle käypäseksi koettu. Ikäkään ei ollut rasitteena kun panijoiden ikähaitari oli jossain 15-17 vuoden välillä ja huoran ikä oli minun […]
  • Sanna-lutkan seikkailut osa 2 Sanna on jo ehtinyt hiukan kummastella pitkähköä (olosuhteisiin nähden) hiljaisuutta, kun sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta outo ja samalla viettelevä ilmoitusluontoinen asia […]
  • Kotiäiti ilotyttönä Miten olinkaan suostunut tähän. No oma vikahan se oli. Halusin vähän säpinää ja jännitystä kotiäidin elämääni. Mieheni oli jälleen parin kuukauden työkomennuksella ulkomailla ja alapääni […]
  • Sanna-lutkan seikkailut osa 1 Sanna on pikkuinen, tummatukkainen nuori lutka, joka on jo kauan halunnut kunnolla kyrpää, ja onkin viimein löytänyt itselleen useamman raavaan uroksen joka sitä hänelle antaisi. […]
  • Lutkan rangaistus Mieheni oli lähettänyt töihin tekstiviestin, jossa hän ilmoitti viikoittaisen rangaistuksen tulevan. Olimme sopineet tästä, koska pidän valtavasti huorailusta ja ilotyttönä olemisesta. Sen […]
  • Nuori lutkanalku Tunsin taipuisan tytönvartalon liimautuneen itseeni. Vaaleat, hiestä märkänä olevat hiukset olivat hieman kosteudesta tummuneet ja takkuuntuivat käsieni kosketuksesta hyväillessäni hänen […]
  • Pettämisen seuraukset Kävelin tyhjäksi olettamani talon läpi keittiöön, josta löysin kuvat. Ensimmäinen reaktioni oli suuttumus. Miksi keittiössämme lojui pornokuvia? Olivatko pojat jo siinä iässä? Mutta eihän […]
  • Nussin nuorta tyttöä etelässä Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]

Jätä kommentti