Menetin neitsyyteni vanhemmalle miehelle

Olin tullut vanhempieni ja heidän tuttavaporukan kanssa mökillemme alkukesän viettoon. Ilta alkoi ruoan laitolla grillikatoksella ja saunan lämmityksellä. Olin lähtenyt mökille rauhoittumaan rankan opiskeluvuoden päätteeksi. Valmistuin juuri ylioppilaaksi ja lakkiaiset olivat olleet vasta viikko sitten.

Äidin ja isäni lisäksi mökillä oli vanhempieni kaveri-pariskunta, Erno ja Riia, sekä eräät isäni kaverit Jarmo ja Joonas sekä äitini ystävä, Meri. Tällä porukalla oli usein tapana viettää iltaa yhdessä ja ottaa alkoholiakin reippaamman puoleisesti. Minä en ollut pyytänyt mökille ketään seuraksi itselleni, sillä tahdoin viettää rauhallista mökki-iltaa enkä kaivannut seuraa.

Aikuisten aloitellessa juomista minä huolehdin saunan lämmittämisestä ja grilliruoista. Porukka alkoi olla jo kivassa pikkusievässä oluen ja vähän väkevimpien juomien vaikutuksesta. Kantaessani polttopuita grilliin ja kumarrellessani työntämään takkaan puita huomasin Jarmon katseen viipyvän minussa hieman pidempään kun on soveliasta.. Lyhyehkö kesähameeni ja tiukka toppi tuntui antavan hänellä silmänruokaa. Olinkin juuri saanut kuluneen vuoden aikana kiitettävästi kiinteytettyä kroppaani ja vyötäröni oli saanut paremmat muodot. Rintoihini ja takamukseenikin olin ihan tyytyväinen, mutten kuitenkaan ole koskaan pitänyt itseäni erityisen hyvännäköisenä tai seksikkäänä, vain pikemminkin hyvin tavallisena lyhyenä ja pyöreänä suomalaisnaisena. Siksi ihmettelinkin, miksi Jarmo tuntui katselevan minua siihen malliin.. Naimisissa oleva keski-ikäinen mies vieläpä..
”Hyi olkoon”, ajattelin.. Kyllähän huomion saaminen kuitenkin imartelee aina, mutta Jarmo ei kyllä erityisesti minua sytyttänyt eikä viehättänyt. Onhan hän ihan hyvin säilynyt päälle nelikymppiseksi mieheksi ja mukava sekä hauskakin vielä, ja vaikka olen aina viihtynyt hyvin hänen seurassaan, en todellakaan tuntenut pitäväni hänestä kuten nainen voi miehestä pitää. En uskonut, että hänkään voisi oikeasti himoita minua ja siksi jatkoinkin näyttävää kumarteluani pilke silmäkulmassa. Pidin sitä vain mukavana kesäillan viettona ja viattomana pikku flirttinä..

Tulin kuitenkin pian siihen tulokseen, että saatoin vain kuvittelen Jarmon katselevan minua sillä silmällä.. Lemmenkipeyttäni ehkäpä; olinhan jo täysi-ikäinen, mutta minulla ei ollut vielä koskaan ollut ketään miestä. Vanhin isosiskoni on jaksanut aina nälviä minua siitä, mutta itseäni se ei ole erityisemmin haitannut. Ehdokkaita on kyllä ollut tarjolla, mutta en ole koskaan oikein lämmennyt kenellekään.. Olen niitä henkilöitä, joiden päätä pojat eivät sekoittaneet murrosiässä enkä ole myöhemminkään kokenut mitään tarvetta alkaa seurustelemaan vain sen vuoksi, että pitäisi olla joku, niin kuin monet ikäiseni tytöt tuntuvat tekevän. Heillä pitäisi jatkuvasti olla poikaystävä eivätkä he pärjää yksin hetkeäkään. Minä tahdon sen sijaan olla itsenäinen ja olen ajatellut alkavani seurustelemaan vasta, kun todella pidän jostakusta ja juttu tuntuisi luontevalta eikä miltään teennäiseltä ”pakko-seukata-jonkun-kanssa” -jutulta.

Vaikkei minua erityisesti häirinnytkään se, etten ole vielä seurustellut koskaan, niin kokemattomuuteni seksin ja suutelun suhteen minua kuitenkin on kalvanut viime aikoina hieman.. En ole koskaan erityisemmin käynyt esimerkiksi ryyppäämässä tai muutenkaan kylällä hengailemassa, joten olen jäänyt paitsi kaikenlaisista nuorten yhdenillanjutuista ja sen sellaisista..

Olen kuitenkin jo monta harrastanut paljon itsetyydytystä, katsonut pornoa sekä lukenut seksinovelleja. Olen huomannut olevani hyvinkin seksuaalinen ihminen, vaikkei siskoni tai ystäväni sitä tiedä tai uskoisikaan. He luulevat, etten ole kiinnostunut sellaisista asioista juurikaan, mutta todellisuudessa asia on aivan toisin. Minulla on useita seksifantasioita ja usein ennen nukkumaan menoa uneksin niistä tai masturboin. Siksi olen vähän ihmetellyt, miten en ole vielä ollut kenenkään miehen kanssa..

”Sauna varmaan alkaisi jo olla lämmin”, äitini sanoi minulle pilkkoessani grilliin vihanneksia.
”Joo no mä voin mennä ekana”, sanoin. Pilkoin wokin valmiiksi pannuun ja lähdin sitten saunaan.

Riisuin vaatteeni pukuhuoneeseen, josta lähti ovi suoraan tummaan puusaunaan. Saunassa oli miellyttävän lämmintä ja kosteaa. Hämärä valaistus loi tunnelmaa ja ikkunasta näkyi kuusimetsän hämärtyvä kesäilta. Sekoitin pesuvatiin haaleaa vettä ja kastelin tummat pitkät hiukseni pehmeällä järvivedellä. Hieroin niihin shampoota, jonka jälkeen laskin pääni pesuveteen huuhdellakseni pesuaineen pois. Veden kanssa lotratessani en kuullut jonkun tulleen sisälle pukuhuoneen kautta..

Hätkähdin kovasti kun tunsin kädet lanteillani. Joku seisoi takanani. Käsien kosketus paljaalla ihollani aiheutti kehossani värähdyksen. Vilkaisin säikähtäneenä olkani ylitse märät hiukset kasvoillani. Aivan paljaan takapuoleni takana seisoi melko humaltunut Jarmo. Olin erittäin hämääntynyt ja yllättynyt enkä edes älynnyt yrittää peitellä alastomuuttani. Jarmon toinen käsi vaelsi lantiollani ja takamuksellani ja toinen lähestyi rintojani.

”Hei tyttönen…” Jarmo sammalsi karhella äänellä, ”onpa täyteläinen..”, hän jatkoi sivellellen rintojani ja takamustani samalla haistellen niskaani ja vastapestyjä hiuksiani. Saatoin haistaa oluen miedon tuoksun hänen hengityksestään. Aloin pikkuhiljaa herätä shokistani ja aloin pyristellä miehen kosketusta vastaan. Vanhan miehen kähmiminen inhotti minua enkä tiennyt, mitä minun olisi pitänyt tehdä tai kuinka minun olisi pitänyt olla siinä hänen nälkäisen katseensa alla. Yritin vastustella ja pyristellä irti hänen otteestaan, mutta silloin hän tarttui tiukasti ranteisiini ja iski kämmeneni lauteita vasten. Tunsin hänen vastalihaksena selkääni vasten ja hengityksensä niskassani. En nähnyt hänen katsettaan, mutta silti pystyin sieluni silmin näkemään hänelle niin tyypillisen ilkikurisen ja seksikkäänkin virnistyksen hänen kuiskatessaan korvaani toruja äskeistä vastustelustani.

Hän alkoi hieroa kovettunutta penistään kohti jalkoväliäni puristaen samalla tiukasti kiinni ranteistani.
”Kyllähän sä taidat tähän ihan kiltisti suostua”, hän sanoi huomattuaan vastusteluni loppuneen lyhyeen. Tajusin avuttomuuteni tilanteessa.. Minulla ei ollut fyysisesti mitään mahdollisuuksia tapella voimakasta miestä vastaan ja tuo totuus iski minuun kuin päälleni olisi heitetty vadillinen hyistä vettä. Olin ikäni kuvitellut, että jos minua yrittäisi joskus väkisin, niin pystyisin puolustautumaan. Nyt kuitenkin ymmärsin olleeni väärässä ja tajusin, ettei minusta ole siihen, vaikken mikään heiveröinen nainen olekaan. Kuitenkaan minusta ei ollut mitään vastusta määrätietoista Jarmoa vastaan ja itku kurkussa ymmärsin myös, etten kehtaisi huutaa apua mistään hinnasta. Kuolisin häpeästä, joka joku ulkona olevista näkisi minut tässä tilanteessa. Vasta nyt ymmärsin, miten vaikeaa raiskauksen uhreilla on… Samaan aikaan kuitenkin jossakin alitajuntani pohjalla heräili myös ajatus siitä, tahtoisinko edes tämän loppuvan.. Tahdoinko kuitenkin kokea tilanteen loppuun sakkaa? Tuntea lisää miehen käsien kosketusta kropallani.. Tahdoinko sittenkin menettää neitsyyteni? Jännitys alkoi kipristellä vastassani ja harhailevat ajatukseni alkoivat tasoittua päässäni.. Kun Jarmon toinen käsi päästi irti ranteestani ja vaelsi taas rinnalleni, pakeni kaikki ajatukset päästäni ja tilalle tuli vatsan pohjalta lähtevä jännittynyt väreily ja miellyttävä kipristely ympäri kehoa. Miehen jykevän käden kosketus tuntui ihanalta.

Jarmo ehkä huomasi hengitykseni tasaantuneen ja tilalle tulleet jännittyneen himokkaat huokailut. Hän suuteli niskaani ja puristeli rintojani varmin mutta hellin ottein. Huomaamattani aloin keinutella lantiotani häntä vasten. Jarmon käsi siirtyi kylkeäni pitkin kohti jalkoväliäni, jonka hän tyytyväisenä hymähtäen huomasi kostuneen. Miellyttävät värähtelyt jakuivat voimakkaampana kehossani ja hätkähdin niiden vaikutuksesta.

”Lämmitelläänkös vähän…” Jarmo mutisi korvaani ja käänsi minut toisin päin ja painoi istumaan alimmalle lauteelle. Kasvoni olivat aivan hänen kovana seisovan peniksensä edessä enkä saanut katsettani irti siitä. Hän tarttui kiinni hiuksistani päälaelta ja painoi päätäni jalkoväliään kohden. Tiesin, mitä minun kuului tehdä. Otin kullin suuhun varovaisesti ja aloin kuuliaisena imeä. Mieleeni painuneiden oppien mukaisesti tartuin siihen kiinni vapautuneilla käsilläni ja työnsin kullia vuoroin syvemmälle kurkkuuni ja vuoroin pois. Jarmo hymähteli tyytyväisenä pää kallellaan nautinnosta. Aloin puristella hänen pallejaan ja huulillani hyväilin kullia kauttaaltaan. Pian se alkoi sykkiä ja Jarmo värähteli ja huokaili valmiina laukeamaan. Arvelin että minun täytyisi niellä lasti, ja kun se purkautui, onnistuinkin siinä melko hyvin. Maku oli aivan uusi ja vieras.

”Noniin”, Jarmo myhäili, ”sitten lauteille.” Kapusin kiimaisena ylälauteille ja Jarmo tuli viereeni. Hän lykkäsi kiukaalle löylyä ja miellyttävä lämpö levisi ympärillemme. ”Tulepa syliin,” Jarmo murahti ja tarttui kiinni lantioltani. Häntä ei tuntunut lainkaan haittaavan vatsani pyöreys, jota olin kaikki teinivuoteni pitänyt pahana. Sain lisää itseluottamusta hänen varmoista, himokkaista otteistaan. Hän nosti minua syliinsä siten, että olimme kasvot vastakkain. Hän katsoi minua hetken silmiin ja minä katsoin takaisin tuntematta oloani lainkaan vaivautuneeksi tai kiusaantuneeksi. Heittäydyin täysin tämän ainutlaatuisen hetken vietäväksi. Ulkona grillikatoksella soi iskelmä ja muut viettivät siellä äänekkäästi hauskaa kesäiltaa. Meillä kahdella oli kuitenkin saunassa vielä hauskempaa.

Jarmon kalu alkoi jälleen heräillä äskeisen käsittelyn jäljiltä istuessani jalat haarallaan hänen sylissään. Hän puristi lanteitani tiukasti samalla kun kumartui suutelemaan minua. Tämäkin oli uutta minulle. Kosteat huulemme koskettelivat toisiaan ja Jarmo työnsi kielen kärkeään suuhuni. En vastustellut. Kiersin käteni hänen niskaansa ja hivuttauduin lähemmäs hänen syliään. Tunsin Jarmon jälleen kovettunaan kalun reisiäni vasten. Jarmon käsi siirtyi minun kosteaan jalkoväliini ja siveli kevyesti tuuheaa karvoitustani. Kun hän kosketti sormillaan pyörivin liikkein klitoristani pääsi huuliltani ynähdys. Hengitykseni kiihtyi ja pilluni valui nestettä hänen jaloilleen. Hän jatkoi klitoriksesta matkaa kohden emätinreikää ja sujautti nopeasti etusormensa sisääni. Olin niin kiihottunut, ettei se tehnyt yhtään kipeää, vaikka vakoni yleensä oli hyvin tiukka.. Kahdesta Jarmon sisään työntyneestä sormesta tunsin pientä kivistystä, mutta kun rentouduin, se meni ohitse. Hän nosti minua hieman ja kohotin itseäni jalkojeni varassa. Nyt olisi aika. Tunsin kovettunaan kalun terskan häpyhuulillani ennen kuin se upposi syvälle sisääni. Huuliltani karkasi kiivas ynähdysten ja huokailujen sarja. Jarmo kohotti minua muutaman kerran ylös ja alas ja kova penis liikkui sisässäni. Muutaman vedon jälkeen hän siirsi minut lauteille kontalleen. Tarjosin hänelle pystyssä olevaa peppuani ja halusin kiimaisena lisää munaa. Tässä asennossa Jarmo saisi panna minua kunnolla. Hän kapusi tilaville lauteille polvilleen ja kumartui ylleni. Kova kalu etsi jälleen jalkovälissäni tietä kohti sykkivää vakoani. Kulli työntyi taas sisääni ja Jarmo aloitti kiivastahtisen työntämisen. Hän puristi rivosti täyteläisiä rintojani, joiden nännit olivat kovettuneet. Hänen vatsansa hankasi selkääni vasten ja kulli työntyi sisään ja ulos vakooni. Kun Jarmo pysähtyi sykkivän kullinsa kanssa, tajusin, ettei meillä ollut minkäänlaista ehkäisyä. En jaksanut kuitenkaan välittää, sillä tämä tuntui niin hyvältä. Tunsin lämpimän sperman laskeutuvan sisääni paineella ja valuvan myös pitkin sisäreittäni. Lantioni värähteli ja Jarmo nousi pois yltäni.

Hetken makoilimme lauteilla ja heitimme kunnon löylyt. Ihmettelin, eikö kukaan ulkona ihmetellyt, mihin Jarmo on mennyt.
”Mitä sanoit muille?” kysyin häneltä.
”Että menen käymään ostamassa olutta”, hän vastasi tyytyväisellä äänellä.
Mökiltä oli kävelymatkan päässä lähikioski. Kukaan ei siis kyselisi Jarmon perään vielä toviin. Ulkoa kuului leppoinen puheen sorina ja musiikki soi..

Jarmo hyväili takamustani mietteliäänä. Hänen sormensa kävi peräaukon suulla.
”Anna mennä vaan”, sanoin hiljaisella äänellä, sillä olinhan harrastanut paljon anaalista itsetyydytystä. Itse asiassa enemmän kuin mitä olin ollut tekemisissä mielestäni liian tiukan emätinreikäni kanssa. Persereikääni sen sijaan olin työntänyt hyvinkin paksuja esineitä..

Kohotin makuuasennosta takamukseni jälleen tarjolle ja Jarmo nousi tyytyväisenä istumaan. Hän nipisteli ja puristeli takamustani ja sujautti sormensa persereikääni. Se upposi sinne kevyesti. Jarmo nousi polvilleen ja hieroskeltuaan hetken kaluaan haaravälissäni herätelläkseen sitä, hän työnsi sen sisään persereikääni. Ynähdin taas tyytyväisenä ja työnnyin lähemmäs Jarmoa. Oloni oli ihanan täyteläinen. Kuinka kestävä Jarmo olikaan, johan hän oli kolme kertaa kovettunut.. Edelleen hänen kova kullinsa jyysti sisälläni ja hänen vahvat kätensä hapuilivat ympäri paljasta vartaloani. Keinuin mukana hänen tahdissaan kunnes hän jälleen laukesi sisääni.

Jarmo lähti pesulle ja pukeutumaan. Jäin lopen uuvuksissa, mutta tyytyväisenä ja raukeana, lauteille makaamaan. Minusta tuntui, etten ollut vielä saanut tarpeekseni. Onneksi koko elämä oli vielä edessä.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

 • Nussin nuorta tyttöä etelässä Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]
 • Koulujen päättyessä Elettiin toukokuun viimeisiä päiviä ja lukuvuosi läheni kovaa vauhtia päätöstään. koulupäivä oli juuri päättynyt ja poljin kotia kohti mietteissäni. Olin nähnyt pyörätelineiden luona […]
 • Teinityttö ja naapurin mies Nimeni on Niina ja olen juuri täyttänyt 16 vuotta. Kotini on kaupungissa, melkein keskustassa. Asumme isän ja äidin kanssa kerrostalossa joka on viimeinen kivitaloista, jotka pienen […]
 • Menetin neitsyyteni vanhemmalle miehelle Korvessa kun asuimme Pohjois-Karjalassa oli 60:nen luvulla huvit harvoja ja kun täytin jo17 vuotta alkoi pojatkin kiinnostamaan, harmi vaan kun kirkonkyläänklin oli matkaa 20 kilsaa ja […]
 • Linda saa vanhempaa miestä Istuin kohmeessa kaupungin keskustan laitamilla olevan bussipysäkin penkillä. Odotin viimeistä bussia, jonka olisi jo 15 minuuttia sitten pitänyt tulla. Olin ollut juhlimassa ystäväni […]
 • Leskimies saa nuoren tytön pillua Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]
 • Nuorena poikana saunassa Tämä tapahtui 70-luvun alussa. Asuin maalaistalossa ja tilan töihin osallistuttiin jo pienestä pitäen. Kun olin tuolloin jo 15-vuotias, osallistuin tavan mukaan jo ”miesten töihin”. Oli […]
 • Kiimainen nuori soitto-oppilas osa 1 Miia tuli oppilaakseni, kun hän juuri täyttänyt 14 vuotta. Emme tunteneet toisiamme aikaisemmin, mutta jo ensimmäisellä pianotunnilla tuntui, että tämän oppilaan kanssa […]

Yksi kommentti artikkeliin ”Menetin neitsyyteni vanhemmalle miehelle”

 1. Ihan kiva kertomus kesäisestä lemmenlomasta. Kiva lukee tälläisiä romaaneja. Niiden parissa viihtyy kerta toisensa jälkeen. Tälläiset kertomukset ovat ajan vietettä.
  Eikä kyllästy vaikka lukisi kuin monta kertaa.

Jätä kommentti