Linda saa vanhempaa miestä

Istuin kohmeessa kaupungin keskustan laitamilla olevan bussipysäkin penkillä. Odotin viimeistä bussia, jonka olisi jo 15 minuuttia sitten pitänyt tulla. Olin ollut juhlimassa ystäväni Siirin 17-vuotis synttäreillä hänen kotonaan. Siirin vanhemmat olivat olleet reissussa, joten me saatiin juhlia ilman aikuisia. Jossain vaiheessa bileisiin tunki ylimääräistä väkeä ja koko homma karkasi käsistä. Huonekaluja hajosi, paikkoja sotkittiin ruualla, musiikki soi täysillä ja meno oli muutenkin niin kaoottista, että päätin vähin äänin poistua paikalta.

Katsoin aikataulua ärtyneenä vielä kerran ja sitten tajusin, että bussi ei kuljekaan tämän pysäkin kautta. Tajuttuani, että seuraava bussi tulisi vasta 4 tunnin päästä suutuin todella ja rupesin potkimaan penkin jalkoja. Oli melkein 10 astetta pakkasta ja olin aivan jäässä. Päälläni oli vain minihame, nailonit, ohut pusero ja talvitakki.

Kaivoin laukustani röökin ja sytytin sen. Pakkasesta huolimatta yritin rauhoittua ja miettiä, mitä voisin tehdä. Kotiin ei kannattanut soittaa, koska siellä ei ollut ketään kotona. Laittaessani röökiaskia ja sytkäriä takaisin laukkuun, huomasin kauhukseni, että kotiavaimiani ei ollut missään. Tutkin takkini taskut ja jokaisen kolon laukusta, mutta avaimia en löytänyt. Muistinkin heti penkomisen jälkeen, että lähtökiireessä avaimet olivat jääneet eteisen pöydälle.

Lysähdin penkille istumaan ja aloin itkemään pää painuksissa. Kyyneleet virtasivat kasvoillani ja tunsin niiden jäätyvät poskilleni nopeasti.
”Hei! Kelpaisiko kyyti jonnekin?”, mies kysyi.
Nostin pääni ylös ja katsoin eteeni. Pysäkille oli pysähtynyt komea punainen urheiluauto ja kuljettajan paikalla oli minua paljon vanhempi mies. Pyyhin silmäni ja tulin lähemmäksi autoa.
”Joo, mut mulla ei oo paikkaa mihin mennä, kun avaimet jäi kotiin. Oon ihan jäässä.”, sanoin murheellisena.
”Et sä kyllä siihenkään voi jäädä, kun on näin paljon pakkasta ja sulla on aika vähän päällä. Tuu sisään, niin mietitään hetki, mitä tehdään.”, mies sanoi rauhoittavasti.
”Okei, kiitos paljon.”, sanoin ja nousin autoon.

Penkki tuntui ihanan lämpimältä ja aloin hiljalleen rauhoittua. Laitoin turvavyön ja katsoin pelastajaani silmiin. Mies oli komean ja ystävällisen näköinen. Hänellä oli aika vaaleat lyhyet hiukset ja kauniit siniset silmät. Hän vaikutti olevan noin 45 -vuotias. Minä olin melkein 18-vuotias, hoikka, noin 170 senttiä pitkä ja tummaihoinen – minut oli adoptoitu Afrikasta ollessani noin vuoden ikäinen.
”Hei, mä oon Tuomas. Mikä sun nimi on?”, Tuomas kysyi ja ojensi kättään.
”Linda. Hei vaan.”, vastasin ja kättelimme. ”Mulla tosiaan jäi avaimet kotiin ja pääsen sinne vasta huomenna iltapäivällä, kun isä tulee kotiin työmatkalta.”, selitin ongelmaani.
”Eikö äitikään ole kotona?”, Tuomas kysyi ja räpläsi samalla kännykkäänsä.
”Ei. Äiti kuoli vuosi sitten auto-onnettomuudessa.”, avauduin rohkeasti.
”Anteeksi, oon pahoillani.”, Tuomas sanoi ja laittoi kännykän pois. Minä nyökkäsin ymmärtäväisesti ja lämmittelin käsiäni auton lämmitintä vasten.
”Jos haluat, niin voit tulla minun luokseni. Mulla on vierashuone, missä voit nukkua. Ruokaakin löytyy jääkaapista, jos nälkä tulee. Kävisikö tällainen järjestely sinulle?”, Tuomas kysyi.
”Joo, totta kai sopii. Asutko yksin?”, kysyin.
”Kyllä asun, valitettavasti. Erosin puoli vuotta sitten.”, Tuomas vastasi ja lähti ajamaan kohti kotiaan.
Juttelimme ajon aikana niitä näitä, kerroin itsestäni enemmän ja pieleen menneistä bileistä. Tuomas kertoi 20 vuotta kestäneestä avioliitostaan, joka oli päättynyt yllättäen vaimon rakastuttua päätä pahkaa työkaveriinsa. Se oli kova paikka 47 vuotiaalle Tuomakselle, sillä vaimon mukana lähti myös heidän syntymätön lapsensa.

Puolen tunnin ajon ja lukuisten metsäteiden jälkeen saavuimme todella upean omakotitalon pihaan. Oli selvää, että täältä löytyisi kaikki, mitä mukavaan elämään vain tarvitaan ja olin innoissani.
”Tervetuloa kyläilemään Linda.”, Tuomas sanoi ja avasi minulle oven.
Talo oli vielä upeampi sisältä kuin ulkoa. Kaikki oli viimeisen päälle laadukasta ja tilaa riitti varmasti 10 henkiselle perheelle. Vierashuone oli iso, valoisa ja sen päädyssä oli muhkea sänky, joka kutsui luokseen. Kylpyhuoneesta löytyi useampi suihku, sauna ja iso poreallas. Mitä enemmän taloa näin, niin sen tyytyväisempi olin, että Tuomas oli tuonut minut kotiinsa.
”Sulla on kyllä tosi upea koti, voisin jäädä tänne asumaan vaikka pidemmäksikin aikaa.”, sanoin ja vinkkasin silmää.
”No kyllä se vaan mulle sopii, mutta ei taitais isäsi pitää siitä ajatuksesta.”, Tuomas naurahti. ”Olisitko halunnut siiderin tai jotain? Onko sulla nälkä?”, Tuomas kysyi istuessamme olohuoneen sohvalla.
”Voisin mä yhden siiderin ottaakin, mut ei mulla nälkä oo vielä.”, vastasin ja tein oloni kotoisemmaksi köllötellessäni suurella sohvalla.
Tuomas toi minulle siiderin ja itsellensä hän kaatoi viskin. Katsoimme televisiosta tallennettuja ohjelmia puolihuolimattomasti ja joimme juomiamme. Tuomaksen mennessä vessaan minä jäin selailemaan tallenteita.

Sieltä löytyi paljon hyviä tv-sarjoja, komediaa, draamaa ja löytyipä sieltä kymmenkunta aikuisviihde-elokuvaakin. Piruuttani laitoin uusimman tallenteen pyörimään, jossa vanhemmat miehet panivat teinityttöjä uima-altaalla. Join siideriäni ja rentouduin elokuvan parissa. Huomasin kiihottuvani, kun miehet nuolivat tyttöjen pilluja ja saivat heidät kiimaan. Omakin jalkovälini alkoi hiljalleen kostumaan ja huomasin pitäväni siitä tunteesta. Sormeni hieroivat klitoristani hiljalleen ja posliinipilluni kostui enemmän. Riisuin nailonit ja pikkarit pois. Jatkoin itsetyydytystä elokuvan pyöriessä taustalla. Hengitykseni kiihtyi ja tunsin orgasmin olevan lähellä.
Voihkin mielihyvän tuomasta tunteesta ja sormeni liikkuivat yhä nopeammin klitoriksen päällä ja sivuilla.
”Oooh… mhhh.. uuu, vielä vähän… aaaAAAH!”, huusin ja tunsin kuinka orgasmi sai minut vavahtelemaan joka puolelta.
Silmäni avattua huomasin Tuomaksen seisovan sohvan vieressä ja hierovan kädellään etumustaan. Hänen elimensä pullotti housujen sisällä ja oli selvää, että Tuomaksen kalu ei ollut pienimmästä päästä. Katsoimme toisiamme hiljaisuudessa ja hieroimme omia herkkiä paikkojamme. Tunsin kiimani palaavan ja pilluni kostuvan uudestaan.
”Tule.”, Tuomas sanoi hiljaa ja ojensi kätensä. Otin hänen kädestään kiinni ja lähdin hänen mukaansa mukisematta.
Tuomas vei minut makuuhuoneeseen ja suuteli minua kaulaan samalla, kun hänen kätensä sivelivät kehoani. Nautin jokaisesta hänen kosketuksestaan. Tuomas riisui loputkin vaatteeni ja alkoi suutelemaan terhakoita rintojani. Voihkin tyytyväisyydestä ja sormeni haroivat Tuomaksen paksuja hiuksia, jotka tuoksuivat hyvältä. Sitten Tuomas suuteli minua suulle ja tunsin hänen kielensä omaani vasten. Kielemme kietoutuivat yhteen tavalla, jonka en uskonut olevan mahdollista. Vaikka olinkin ollut seksuaalisesti aktiivinen jo 14-vuotiaasta, minua ei oltu koskaan suudeltu näin taivaallisesti. Tuomaksen kädet siirtyivät alemmaksi ja lopulta hänen sormensa osuivat siihen herkimpään kohtaan. Värähdin kauttaaltaan ja ynisin mielihyvästä, kun Tuomaksen sormet pyörivät klitorikseni ympärillä.
Hamusin käsilläni Tuomaksen kalua ja sainkin avattua hänen sepaluksena. Tuomas huomasi yritykseni ja avasi toisella kädellään housujensa vyön ja antoi niiden tippua maahan boxereineen. Vihdoinkin pääsin koskemaan Tuomaksen isoa kalua käsilläni. Aloin liikuttamaan kättäni edes takaisin pitkin kalun vartta ja tunsin kuinka kalu koveni entisestään. Samaan aikaan tunsin sormen työntyvän pillureikääni ja hullaannuin vielä enemmän.

Tuomas siirsi kätensä rintoihini ja alkoi puristelemaan niitä. Yhtäjaksoinen suutelumme oli jatkunut pari minuuttia, kunnes Tuomas lopetti ja alkoi riisumaan myös paitaa päältään.
”Ei juma kuinka ihana oot. Käy tuohon sängylle selälleen.”, Tuomas sanoi ja seurasi perässäni.
Siirryin isolle sängylle, jossa oli miellyttävät silkkiset mustat lakanat. Tuomas levitti haarojani ja alkoi nuolemaan pilluani pitkin vedoin alhaalta ylös. Klitoriksen kohdalla tunsin kielen kärjen hierovan herkintäni mitä uskomattomimmalla tavalla ja tiesin, että orgasmi oli lähellä. Tuomas työnsi sormen pillureikääni ja jatkoi klitoriksen nuolemista. Kiemurtelin nautinnosta ja aloin hieromaan rintojani kiimani voimistuessa. Hetken päästä sisälläni oli kaksi sormea, jotka liikkuivat kiihtyvässä tahdissa lantioni kanssa.
Kaksi tuntia sitten olin itkemässä ulkona pakkasessa ja tuntenut oloni kurjaksi. Tuosta kurjasta olosta ei ollut tietoakaan Tuomaksen lämpimässä sängyssä, hänen lämpimän kielensä lipoessaan kosteaa pilluani.
Hengityksen kiihtyi ja huusin nautinnosta kiemurrellen silkkilakanoissa. Tuomas laittoi kolmannenkin sormen sisääni ja pani minua lujemmin. Kauaa hänen ei tarvinnut odottaa kun jo tulin.
”Oooh… aaaah… Tuomas… vielä… nopeammin… aaaaAAA!”, huudahdin orgasmin tullessa ja pilluni supisteli tiheään.
”Oli ihana tuntea kuinka voimakkaasti tulit. Olet suorastaan fantastinen, Linda rakas.”, Tuomas ylisti ja veti sormet sisältäni ja nuoli ne puhtaaksi.
”Maistut Linda tosi hyvältä, tuoreelta ja mehukkaalta. Haluaisitko tietää miltä minä maistun?”, Tuomas kysyi siirtyessään viereeni selälleen.
”Joo, todellakin haluan.”, sanoin ja siirryin lähemmäksi Tuomaksen yli 20 senttistä suonikasta posliini-kyrpää. ”En tiennytkään, että sun ikäiset ajaa kans posliiniksi. Tää on upea ilmestys!”, kehuin ja otin kädellä kiinni tuosta jäykästä kyrvästä.
”Ajattelinkin, että pitäisit siitä Linda rakas. Aloitatko, panettaa jo niin hemmetisti.”, Tuomas käskytti ja hieroi tyrkyllä olevaa takamustani.
Laitoin terskan huulilleni ja otin hieman tuntumaa. Ahmaisin terskan suuhuni ja imin sitä kuin tikkaria. Tuomaksen hengitys muuttui syvemmäksi. Nuolin elimen vartta kielelläni alta, päältä ja reunoilta. Sitten työnsin koko suonikkaan kyrvän suuhuni ja aloin liikuttaa suutani edes takaisin, nopeammin ja nopeammin. Tuomas voihki kiimassaan – melkein ärjyi, puristaessani huuliani tiukemmin kyrvän ympärille.

”Aaaah… Linda.. huh.. älä ihan noin kovasti, multa tulee muuten. Oooh…”, Tuomas aneli.
Siirryin imemään terskaa ja maistoin kiimatipat suussani. Hieroin palleja ja siirryin myös nuolemaan niitä. Jäykistynyt elin kiihotti minua suunnattomasti ja halusin sen sisääni enemmän kuin mitään muuta.
”Haluan sun kalun mun sisään Tuomas. Nyt.”, vaadin ja heittäydyin takaisin selälleen.
Tuomas tuli polvilleen mun eteen ja levitti haarani levälleen. Hän hieroi terskan päätä kädellään, asetti sen pilluni päälle ja hieroi sillä klitoristani. Voihkin nautinnosta ja odotin malttamattomana, että saisin tuntea Tuomaksen suonikkaan, suuren posliinikyrvän sisälläni. Pillumehut valuivat sisältäni ja olin valmiimpi kuin koskaan ennen.
”Ootko varma, että haluat minun työntyvän sisääsi tällä porakoneella?”, Tuomas kysyi kiusoittaen ja samalla hieroi terskalla klitoristani.
”Oon, oon… Pane se jo sisään..”, anelin kärsimättömänä.
”Okei. Annetaan teinipillulle sitä, mitä teinipillu haluaa.”, Tuomas sanoi ja alkoi työntää iso kaluaan sisääni.

Tuomas sai työnnettyä terskan sisääni ja liikutteli sitä edes takaisin voihkiessani enemmän. Muutaman vedon jälkeen Tuomas työnsi kalunsa voimalla sisääni pohjiin saakka. Tunsin ison kyrvän sisälläni ja aloin vaistomaisesti liikuttelemaan lantiotani lähemmäksi Tuomasta.
Tuomas liikutti kaluaan sisälläni nopeammin ja nopeammin. Samalla hänen sormensa hieroi klitoristani ja aloin voihkimaan äänekkäästi. Hieroin rintojani ja puristelin nännejäni. Tuomas kiihdytti panotahtiaan ja lantioni kiihtyi samaa tahtia niin, että kyrpä työntyisi mahdollisimman syvälle.
Märkä pilluni piti lotisevaa ääntä, mitä nopeammin panimme. Tuomas tuli kiinni rintaani ja suuteli minua kaulalle ja suuhun. Kielemme kietoutuivat yhteen ja tunsin olevani paratiisissa. Mielihyvä valtasi koko kehoni ja tunsin olevani yhtä Tuomaksen kanssa. Välillä tahtimme hidastui suutelumme syventyessä. Ja vaikka olin vasta pari tuntia sitten tavannut Tuomaksen, aloin tahtomattani rakastua tähän itseäni 30 vuotta vanhempaan mieheen.
Tuomas alkoi nuolemaan rintojani ja imemään nännejäni. Kielen kärjellä hän kutitti kovettuneita nännejäni vuorotellen. Aloin olemaan vuoren huipulla ja orgasmi oli taas lähellä.
”Uuumhh… Tuomas… mä tuun kohta.. oooh…”, sopersin hurmiossa ja Tuomas kiihdytti tahtiaan. ”Joko sulla tulee?”, kysyin.
”Mä en halua vielä lopettaa, tuu sä vaan Linda rakas, haluun että tuut monta kertaa… oooh..”, Tuomas vastasi ja jatkoi panemista tasaiseen tahtiin ja hieroi klitoristani.
”Oooh… aaaah… uumhh.. mä tuun.. mä tuun.. oooooh.. NYT!!”, huusin kuin eläin ja tunsin kuinka orgasmin tuottama hyvä olo värisi ympäri kehoani ja Tuomas vetäytyi pois sisältäni. Pilluni sykki ja olin täysin tyydytetty. ”Huh… Toi tuntu ihan helvetin hyvältä Tuomas.”, kiittelin sekavana.
”Oot kyllä itsekin ikäiseksesi todella hyvä sängyssä. Hyvä, että vanhemman sedän taidot kelpaa.”, Tuomas sanoi ja silitteli vatsaani ja rintojani.
”Todellakin kelpaa. Tuommoiset taidot kelpaa kelle vaan. En todellakaan ymmärrä miksi sun vaimo lähti.”, sanoin ja suutelin Tuomasta hellästi suulle.
Sitten Tuomas tuli hajareisin päälleni ja toi pillumehulla kuorrutetun elimensä naamani eteen. Sanaakaan sanomatta avasin suuni ja otin elimen vastaan. Nuolin hellästi kalun puhtaaksi ja lopuksi imin hetken vähän lujemmin. Tuomas ynisi tyytyväisenä, veti kalunsa mun suusta ulos ja otti jotain yöpöydän laatikosta. Tuomas nousi sängystä ylös ja käveli sängyn viereen seisomaan.

”Käännyhän Linda rakas ympäri ja tuo se kaunis teinipyllysi tänne. Noin kaunista en ole ennen saanutkaan.”, Tuomas käski ja auttoi minut ympäri.
Olin siinä sängyn reunalla pylly pystyssä Tuomakseen päin ja tunsin jotain viileää pyllyreikäni ympärillä. Tuomas hieroi liukastetta terskaan ja pyllyreikään. Tunsin sormen työntyvän pyllyreikääni, ensin vähän. Sentti sentiltä sormi työntyi sisääni kunnes se oli siellä kokonaan. En varsinaisesti tuntenut kipua, vaikka se olikin hieman epämiellyttävää. Sormi liikkui sisälläni edes takaisin hiljaa, sitten hieman nopeampaa ja aloin tottumaan liikkeeseen. Tuomas lisäsi liukastetta ja työntyi sisääni nyt kahdella sormella. Sormet liikkuivat nopeampaa ja nopeampaa, aloin hiljalleen nauttia tuosta liikkeestä.
”Eihän tunnu pahalta Linda rakas, eihän?”, Tuomas kysyi ja työntyi sisääni kolmella sormella.
”Ei tunnu, ei. Jatka vain.”, vastasin ja sormet alkoivat liikkua sisälläni nopeammin.
Tuomas kiihdytti tahtia ja hieroi välillä klitoristani. Hieroin käsilläni rintojani ja nännejäni. Tuomas veti sormet pois, lisäsi liukastetta ja asetti terskan pyllyreikääni vasten. Tuomas työnsi terskan sisääni ja veti sen pois. Tätä hän toisti muutaman kerran ja työntyi sisääni syvemmälle kerta kerralla, kunnes koko jäykkä elin oli sisälläni.
Voihkin nautinnosta ja kivusta, kun Tuomas alkoi liikuttamaan kyrpäänsä sisälläni.
”Ooh, voi luoja, että olet tiukka Linda rakas. Ihanan tiukka teinipylly.. aah..”, Tuomas voihki ja kiihdytti tahtiaan.

Tuntui kuin pyllyni olisi tulessa, mutta taas aloin hiljalleen nauttia kyrvästä sisälläni. Tuomas painautui selkääni ja puristeli nännejäni samalla, kun hieroin klitoristani. Voihkintamme kuului varmasti talon jokaisessa kolkassa, kun naintimme kiihtyi.
Persepanomme jatkui sängyllä, kun ratsastin Tuomaksen päällä selkä häneen päin. Hiki valui pitkin selkääni, kun jatkoin ratsastusta kyrvän päällä. Tuomaksen voihkinta alkoi hiljalleen muuttua taas ärjynnäksi, joten tiesin, että hänen orgasminsa oli lähellä.
”Haluan, että tuut mun teinipilluun Tuomas, joohan?”, anelin Tuomakselta. ”Haluan teinipilluni täyttyvän sun spermasta.”, sanoin kiimassani.
”Spermani sun teinipillussa, oooh… Linda rakas, mene selällesi, niin tehdään se oikein.”, Tuomas myöntyi ja vetäytyi pyllyreiästäni.
Menin selälleni ja levitin haarani valmiiksi Tuomasta varten. Tuomas työntyi voimakkaasti kerralla teinipilluuni ja alkoi naimaan minua toden teolla. Olimme taas kiinni toisissamme ja suutelimme ahnaasti. Kielemme kietoutuineina toisiinsa Tuomas kiihdytti naintiaan, niin että mun oli pakko huutaa niin lujaa kuin kuin kurkusta lähti. Jokainen työntö osui niin oikeaan kohtaan, että kiimani voimistui kerta kerralta.
”Ooh.. aah.. uuu.. vielä… vielä… kohta..”, voihkin kiimani huipulla ja samalla myös Tuomas voihki, ärjyi ja röhisi.
”Oooh… Linda… Aaargh… mä… Mmmhrrr… tuun!”, Tuomas huusi ja työntyi pohjiin.
”Aaaah… NYT!”, huusin ja pilluni alkoi sykkimään.
Pilluni puristeli Tuomaksen siitintä ja sperma valui ulos. Pilluni täyttyi spermasta nopeasti ja Tuomas jäi makaamaan päälleni siitin sisälläni. Makasimme siinä liikkumatta minuutin jos toisenkin kaikkemme antaneina.
”Olit upea Linda rakas, upea. Taidan olla rakastunut, niin hullulta kuin se kuulostaakin.”, Tuomas sanoi ja katsoi silmiini.
”Ajattelin ihan samoin. Usko tai älä.”, sanoin ja suutelin hellästi Tuomasta suulle.
”Taitaa olla parasta, että mennään pesulle ja syömään. Minulla ainakin tuli tässä touhussa nälkä.”, Tuomas sanoi, nousi päältäni ja vei minut kylpyhuoneeseen.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Nussin nuorta tyttöä etelässä Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]
  • Ihana nuori tyttö Toimin keittiöpäällikkönä ja omistajana keskikokoisessa työpaikkaruokalassa, meitä on työssä kaikkiaan 7 työntekijää ja työpäivät ovat erilaisia ja pitkiäkin joskus. Meillä on […]
  • Nuorta tyttöä kotibileissä Löysin itseni perjantai-iltana pienistä kotibileistä. Muuan Sari oli minut sinne kutsunut, ja porukkaa oli paikalla ihan riittävästi. Kyseinen 15-kesäinen tyttö oli tietysti minuun […]
  • Pikkunarttu kiimassa Valtatien levähdyspaikka hikoili kesäkuun helteessä. Ilma asfalttisella parkkipaikalla väreili jo kuumuudesta, vaikkei kello ollut vasta kuin kymmenen aamupäivällä. Paarmat surisivat […]
  • Menetin neitsyyteni vanhemmalle miehelle Olin tullut vanhempieni ja heidän tuttavaporukan kanssa mökillemme alkukesän viettoon. Ilta alkoi ruoan laitolla grillikatoksella ja saunan lämmityksellä. Olin lähtenyt mökille […]
  • Nuorta neitoa synttäreillä Olimme kummityttöni synttäreillä, hieman isommassa omakotitalossa. Vieraita ja pieniä lapsia oli paljon, joten ääntäkin oli sen mukaisesti. Kummityttöni äidin aiemmasta avioliitosta […]
  • Isäpuoli alistaa osa 2 Jatkoa seksifantsialle Isäpuoli alistaa. Sakari oli antanut Inkan olla rauhassa jo parin kuukauden ajan. Hän ei ollut kehdannut kouluttaa tytärpuoltaan sen enempää kun tyttö oli saanut […]
  • Nuori lutkanalku Tunsin taipuisan tytönvartalon liimautuneen itseeni. Vaaleat, hiestä märkänä olevat hiukset olivat hieman kosteudesta tummuneet ja takkuuntuivat käsieni kosketuksesta hyväillessäni hänen […]

Jätä kommentti