Ihana nuori tyttö

Toimin keittiöpäällikkönä ja omistajana keskikokoisessa työpaikkaruokalassa, meitä on työssä kaikkiaan 7 työntekijää ja työpäivät ovat erilaisia ja pitkiäkin joskus. Meillä on säännöllisesti nuoria poikia ja tyttöjä työharjoittelussa 2-4 viikkoa kerrallaan. Maanantaina oli aloittanut ammattikoulussa ensimmäistä vuottaan oleva Hanna 4 viikon jaksolleen. Hän tuli maanantaina aamulla kahdeksalta väsyneenä ja töihin tarttuminen oli nihkeää. Seurasin päivän hänen touhuaan ja työkaverit kommentoivat heti, että hidas ja onneton. Ennen kuin päivä oli päättymässä esitin Hannalle, että hän voisi tulla huomenna kokeeksi vaikka vasta 12:ksi ja olisi sitten sen 6-7 tuntia.

Seuraava päivä koitti ja tyttö tuli kuten olimme sopineet. Poissa oli väsymys ja otteet olivat mukavan ripeitä. Työporukka ihmetteli muutosta joka oli tapahtunut yhdessä yössä. Kerroin etteivät kaikki ole aamuvuoroon syntyneitä ja nuoriakin pitää vain osata käsitellä. Viikko kului hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä harjoittelijamme työpanokseen.

Uuden viikon jälleen alkaessa maanantaina Hanna tuli täsmällisesti töihin ja päivä olikin kiireinen. Pyysin Hannaa jäämään illaksi vielä siivoamaan sulkemisen jälkeen. Jäin itsekin koska meiltä oli kaksi henkilöä sairastunut. Katsoin kuinka Hanna pesi ja siivosi paikkoja ahkerasti. Hänellä oli yllään valkoinen työpuku ja hänen pullukkaiset reitensä vilahtelivat sen alta vähän väliä siivouksen aikana. Saimme työt päätökseen ja lupauduin viemään tytön kotiin ettei hänen tarvitse bussille lähteä kävelemään.

Kävelimme autolleni ja lupasin tästä iltatyöstä maksaa hänelle palkan kuten siitä kuuluikin. Ajaessani tyttö kyydissä katselin hänen kasvojaan sivulta päin. Huulet olivat helposti mutrussa, ylähuuli oli hieman paksuhko, nenä oli pieni nykerö jossa olin päivällä erottanut kesakkoja. Puolipitkät hiukset olivat kiharaiset ja olivat nyt vapaana kaulassa olevan huivin ympärillä. Mustat samettifarkut näyttivät olevan täynnä tytön pehmeätä lihaa, tai sitten farkut olivat numeroa liian pienet. Tyttö näytti mukavan miellyttävältä ellei olisi ollut usein niin totisen näköinen ja vakava. Pääsimme tytön kotiin, ja pysähdyin erään tiilisen omakotitalon eteen.

Otin taskustani 20 e setelin ja annoin sen tytölle käteen puristaen hänen pehmeää kättään. Tunsin oudon värähdyksen kulkevan lävitseni ja Hanna katsoi minua hämmästellen puristaessani hänen pientä ja pehmeää kättään. Sanoin sen olevan extraa ja palkka maksettaisiin sitten harjoittelun päätyttyä. Lähdin ajamaan kotiin ja tajusin mitä minä olin halunnut. Onneksi kotona oli muuta ajateltavaa, vaimoni pipotti kun tulin taas näin myöhään töistä ja poika piti viedä junalle hänen lähtiessään opiskelupaikkakunnalle. En ottanut edes päällystakkia pois vaan lähdimme heti matkaan.

Seuraava päivä töissä meni sekavien ajatusten vallassa, Hanna touhusi innokkaasti ja hän hymyili minulle arasti tullessaan töihin. Meille oltiin hankkimassa uutta pesulinjaa ja sitä pitäisi käydä katsomassa enkä ehtinyt vaihtaa tytön kanssa monta sanaa. Kysyin kuka lähtisi mukaani, kerroin menevän myöhään, kun ajaisimme kaupungista kotiin. Ketään ei kiinnostanut lähteä mukaan ja kävelin autolle, kun vanhempi kokkimme huikkasi, että ottaisin tytön mukaan. Hän supisi tämän kodissa olevan rahavaikeuksia ja eivät paljon matkustelisi ja tyttöhän oli tehnyt työnsä hyvin. Suostuin ottamaan tytön mukaani, jos hän itse puhuisi tytölle ja tämän pitäisi soittaa kotiinsa joka tapauksessa. Viiden minuutin odottelun jälkeen tyttö kipitti autolleni. Hänellä oli samat vaatteet kuin eilenkin, takki oli vain auki ja huivi oli kietaistuna kaulaan kevyesti.

– Et tarvitse huivia autossa, sanoin edes jotain sanoakseni. Hanna heitti huivin takapenkille ja jätti takin auki, sen alta näkyi punainen neule jonka alta kaksi pientä rintaa pullotti mukavasti. Ajelimme hetken vaieti ja mietin jutun aihetta.
– Olisko mahdollisuus saada kesätyötä? Hanna kysyi yllättäen asiallisella kysymyksellään. Kysymyksen ajankohta oli kyllä ajankohtainen, nyt oli huhtikuun alku menossa ja kesälomien alkuun olisi enää vajaa kaksi kuukautta.
– Jaa, se on kyllä melko epävarmaa, jaarittelin viimein vastauksen.
– Minä kyllä tarvisin sen paikan, tyttö jatkoi.
– Meillä ei ole useinkaan ollut, kesä on hiljaista aikaa joten.. mutta katsotaan, en lupaa vielä mitään.
– Minä kyllä teen mitä vain haluat, Hanna sanoi hiljaa.
– Tottakai, niinhän työpaikalla yleensä tehdäänkin, vastasin tytölle.
– Niin.. tarkoitan kyllä nyt..siis että..
– Mitä sinä tarkoitat..? kysyin hämmästellen.
– Niin, että jos haluut niin sitä..
– Olehan nyt hiljaa, komensin tyttöä. Loppumatkan ajoimme hiljaisina.

Reilun tunnin kuluttua saavuimme kohteeseemme ja kävelimme sisälle katsomaan mallikeittiötä. Käytin melkein tunnin asian selvittelyyn ja jätin tilauksen sisälle. Lähtiessämme ulos ehdotin, että kävisimme jossakin syömässä. Söimme kivassa ruokalassa jonka läheisyydessä oli motelli. Eilisiltainen tunne palasi mieleeni voimakkaana tuntemuksena ja tytön äsken tulomtkalla esittämä tarjous sai minut mietteliääksi.

Lähtiessämme ulos ajoin auton motellin taakse ja jätin tytön yksin autoon. Soitin vaimolleni jääväni yöksi tänne, olisi vähän neuvoteltavaa ja myyjä sponssaisi illan. Maksoin huoneen yhdeksi yöksi, ja sain avaimen jonka jälkeen kävelin autolleni. Ajoin autoni huoneiston nurkalle ja kuin käskettynä ajoi iso pakettiauto eteen ja saimme nousta autosta sen katveessa. Olin sanonut Hannalle, että menisimme katsomaan vielä yhtä huonetta. Avattuamme oven suljin kaihtimet ja sytytin valon.
– Eihän täällä ole mitään keittiötä, Hanna sanoi.
– Ei ole, ei, mutta sinä ja minä olemme.

Kävelin tytön luokse ja kiedoin käteni hänen ympärilleen puristaen hänen pehmeätä vartaloaan.
– Ei saa, mitä sinä aiot?
– Itsehän ehdotit tulomatkalla jotain minulle..?
– Ota takki pois ja istutaan vähän juttelemaan, ehdotin. Hanna istui nojatuolille huulet mutrussa, eikä ottanut takkia pois päältään. Astuin tytön luokse ja hänen liiemmin estelemättä otin takin pois hänen yltään. Nostin tytön käsivarsilleni ja kannoin hänen sängylle, tyttö ei ollut aivan kevyttä kannettavaa. Hanna keikahti selälleen sängylle.
– Tiedän mitä aiot, hän sanoi hypistellen samalla neuleensa vyötäröä.
– Hyvä jos ymmärrät, en halua satuttaa sinua, yritin sanoa vakuuttavasti. Hanna käänsi selkänsä minulle kääntyen kyljelleen. Istahdin sängyn laidalle ja kosketin kädellä pehmeää pakaraa.

Tunsi olevani kuin iso paha susi käteni vaeltaessa tytön vatsalla ja rinnoilla. Avasin tytön samettihousut ja vedin ne pois jalasta, ruskehtavat sukkahousut puristivat pulleita reisiä joiden välistä pilkotti harmaat alushousut. Valkoiset urheilusukat olivat sukkahousujen päällä, ne olivat enemmän mustat kuin valkoiset sukkien pohjista. Nostin puseroa ja vedin sen Hannan pään ylitse pois, valkoisen-harmaat rintaliivit piilottivat alleen pyöreät hiukan ulos pursuavat rinnat, rintaliivit olivat jäämässä pieneksi tälle teinitytölle. Riisuin itseni alastomaksi ja kumarruin tytön puoleen.

Otin Hannaa poskilta kiinni kevyesti ja painoin huuleni noille turpeille pikkuhuulille, suutelin pientä suuta nautinnollisesti. Hanna nielaisi pakonomaisestim mutta en antanut sen häiritä vaan imin hänen kieltään suussani. Tunsin tytön hengityksen vastoin kasvojani ja katsoessani tarkasti tunsin oman himoni kasvavan valtavasti tähän tyttöön. Riisuin rintaliivit ja ison omenan puoliskan kokoiset rinnat pullahtivat eteeni, kirkkaan punaiset rintojen kärjet olivat hyökkäävästi pystyssä minua kohti. Tyttö oli kuin jokin täydellinen seksifantasia. Imin rintoja vuorotahtia, tunsin puremisen satuttavan Hannaa.

Hänen pyytäessään lopettamaan siirryin alaspäin ja huuleni koskettivat pehmeää vatsaa, tytössä oli pehmeyttä ja pientä lihavuutta, mutta kiihottavasti.
– Ei saa, pitää lopettaa..en pidä tästä.., Hanna sopersi. Kuulin kuin etäisenä kuiskauksena hänen kieltonsa. Sukkahousut olivat vedettynä niin ylös, että napa peittyi kumalangan alle. Vein käden sukkahousujen kuminauhan alle ja ujutin kättäni pikkuhousujenkin alle tuntien hennon karvoituksen sormiini.
– Ei älä.., ei saa.., Hanna alkoi nyt estellä voimakkaammin. – Älä pelkää.., haluatko kesätyöpaikan, olet niin hyvä työntekijä jotta voisin ottaa sinut töihin jos haluat.
– Niin, mutta.. onko pakko, jos se sattuu…
– Olen varovainen, älä pelkää pikkuinen..

Niin tartuin sukkahousuihin ja käärin ne polviin ja vedin pois tytön jaloista. Huomasin niissä pienen reiän takaosassa ja toisessa urheilusukan peittämässä nilkan kohdassa oli isompi reikä. Alushousut olivat varmaan olleet joskus valkoiset, mutta olivat käytössä virttyneet muistuttaen nyt enemmän harmaata väriltään. Ne peittivät kiimaisen ja neitseellisen sylin sekä nivustaipeet. Tajusin tytön perheen varallisuuden näkyvän hänen vaatetuksessaankin. Minä käytin tyttöä hyväkseni tarjoamalla hänelle himojeni orjuuttamana palkkioksi kesätyötä johon hänen oli miltei pakko suostua. Tytöstä huokui kuitenkin puhtaus, painaessani kasvoni pieneen syliin tunsin tytöstä lähtevän eroottisen tuoksun. Huuleni imivät alushousujen lävitse tytön kohollaan olevaa vaginaa joka erottui ulkoisine häpyhuulineen selvästi huuliani vasten.

Kuulin korviini itse päästämäni äännähdyksen joka johtui kiihkeästä innostuksestani. Vedin Hannan housut polviin, näin vaaleanruskeitten karvojen hohtavan vaalealla iholla. Kosketin sormillani pehmeälle iholle karvoituksen ulkopuolelle, nivustaipeelle, lantiolle, alavatsalle. Painoin kosketuskohtaan aina huuleni, tytön tuoksu leijui sieraimiini ja minä olin haljeta himosta tähän tyttölapseen. Ei hän enää alaikäinen ollut siinä mielessä, että olisin ollut vaikeuksissa, mutta moraalinen omatunto kolkutteli jossakin.

Painoin kädelläni pehmeää reittä ja suukottelin sitäkin hellästi. Katsoin alaspäin ja näin alushousujen olevan edelleen polvissa, kiskaisin ne nilkkoihin ja siitä ne putosivat lattialle. Siirsin Hannan jalkaa sivulle jolloin hänen sylinsä avautui minulle ensi kertaa. Tytön vagina avautui vähän ja vein sormeni häpyhuulille. Annoin huulteni painautua vasten kovia ja kimmoisen tasaisia ja puhtaita häpylihaksia. Aistin nenässäni kevyen pissan hajun, tyttö oli siisti ja huolehti itsestään vaikka varattomuus näkyikin vaatteiden tasossa. Levitin sormillani ja kielelläni tytön neitseellistä vaginaa, odotin hänen aloittavan jälleen vastustelun. Tyttö oli yllättävän rauhallinen jatkaessani kaivautumistani hänen sisälleen.

Karvoitus oli lyhyttä ja siistiä se oli vielä kasvuvaiheessa. Työnsin sormeni hiukan syvemmälle.
– Ai, se sattuu… Tyttö oli melkoisen kuiva ja olin hätäillyt yrittäessäni työntää sormeani kuivaan vakoon. Vein kieleni vaolle ja painelin sitä koko alueelle, levitin paremmin pieniä tiukkoja häpyhuulia edestäni työntäen sormea syvemmälle nyt kosteaan luolaan. Vaaleanpunertavat häpyhuulet olivat nyt sylkeni peitossa, etsin tytön pienen klitoriksen ja sieltähän se löytyi. Pieni nautinnon ja pelästyksen sekainen sävähdys kulki tytön lävitse päätyen hänen päästämäänsä henkäykseen. Sormeni upposi helpommin tyttöön, tiukkaa ja ahdasta oli jo sormellani, mitä sitten olisikaan kun työntäisin penikseni…

Huomaamattani olin asettunut Hannan jalkojen väliin suuni helliessä pientä syliä, Hannan jalat olivat koukistuneet polvista ja kuin vahingossa hänen pieni ja puhdas vaginansa oli täysin avoinna edessäni. Laitoin käteni reisien taakse ja vedin tyttöä vasten naamaani, kieleni lipaisi koko mitaltaan tuota kosteudesta kiiltävää vakoa. Nostin tytön alavartaloa niin, että näin hänen pienen peppunsa olevan tarjolla minulle. Työnsin kieleni ruskehtavan punaiseen silmään, hapan maku ylsi kieleeni, minun oli pakko puraista pientä kiimaista pakaraa joka suorastaan työntyi suuhuni. Kiimassani purin liian lujaa ja näin punertavan-sinisen jäljen hohtavan kauniina. Vilkaisin Hannaa joka piti toista kättään rintojensa suojana ja toinen käsi oli rutannut peitettä nyrkkiin puristaen lujasti. Hannan pää oli kääntyneenä sivulle ja näin hänen huulensa kutsuvina, vaaleat hiukset olivat levällään tyynyllä.

Nousin ylös ja asetuin Hannan päälle, kastelin penikseni kärjen syljellä ja asetin sen pienten häpyhuulten keskelle. Tyttö makasi allani jännittyneenä, suu tiukasti kiinni ja molemmat kädet puristivat peittoa rystyset valkoisina. Tunkeuduin vähän kerrallaan sisään, vetäydyin vähän ulos ja takaisin sisään.
– Ei, sattuu.. älä.. ja tyttö yritti vetäytyä edelläni. Vedin itseni ulos ja mietin hetken.., nousin sängystä ja kävelin takkini luo jonka taskussa lompakkoni oli. Olin täysin unohtanut kondomin käytön, niin sekaisin olin ollut. Löysin kaksi kondomia ja avasin toisen, rullasin kumin jäykälle ylöspäin kaarevalle elimelleni. Näin kuinka tyttö seurasi liikkeitäni asetellessani kumia paikoilleen.

Pyysin tyttöä asettumaan kontalleen eteeni. Hiljaisena hän teki kuten käskin. Hänen alaston takamuksen sai sydämeni hakkaamaan muutaman lisäkierroksen.
– Laita pääsi sängylle, noin juuri, annoin ohjeita ottaessani Hannaa pakaroista kiinni. Ohjasin penikseni uudelleen punertavan vaon keskelle ja työnsin.
– Aih.., kuuluin Hannan vinkaisu, odotin jatkoa, mutta sitten työnnyin lisää. Aih-ai-ai…, kuulin nyt tytön muutaman valituksen jotka olivat aiheellisia. Olin nyt koko mitallani tytön sisällä, jäin paikoilleni ja tunsin pehmeiden pakaroiden kosketuksen karvoitustani ja alavatsaani vasten.

Ryhdyin naimaan Hannaa hitain pitkin työnnöin, lämmin tiukka teinipillu puristi penistäni. Tunsin lämpimän nautinnon leviävän ruumiiseeni, näin ja tunsin vain tämän tytön edessäni. Vedin penikseni pois tytöstä ja asetin Hannan selälleen ja työnnyin uudelleen edestäpäin.
– Umh..ah-ih..kuulin työn äännähdykset, en tiedä oliko se kivusta johtuvaa ääntelyä vaiko naimisen aiheuttamasta liikkumisesta johtuvaa huohotusta. Makasin tytön päällä ja tunsin pienet kovat rinnat rintakehääni vasten painautuneina. Tein tasaista lantionnoston liikettä, puristin Hannan pehmeitä poskia ja hiuksia käsissäni. Hänen huulensa olivat kiimaisesti törröllään ja suusta pääsi tahattomia äännähdyksiä. Tajusin niiden johtuvan kiihtyvästä painamisen tahdistani. Otin huulillani otteen tytön huulista ja imin ja suutelin hänen kieltään, kitalakea, hänen suunsa oli nyt himoni kohteena. Sylki valui leukaa pitkin kaulalle ja irtauduin hänen pienestä suustaan. Halusin itsekkäästi tyydyttää vain oman himoni, tarpeeni joka jäyti minua sisältä voimakkaasti. Kuulin oman järjttömältä kuulostavan urahtelun naidessani Hannaa. Hannan silmät katselivat minua tarkasti muutaman sentin etäisyydeltä, oloni oli aivan kuin liihottelisin taivaalla. Tunnusmerkit laukeamisesta kiertelivät jo vatsassani, Hannan käsi nousi varovasti kaulani taakse. Lämmin käsi painoi niskaani ja se kiihdytti laukeamistani. Nyt tajusin kuinka rajusti rakastelin Hannaa, hänen vartalonsa heilahteli jokaisen työntöni voimasta.

Painoin pääni Hannan olkapäälle, pehmeä olkalihas osui suutani vasten. Vatsaani kouraisi syvältä hyvin nautinnollisesti ja nivusissani kutisi, iskin hampaani Hannan olkapäähän ja purin. Kuulin korskahtelevani kuin yskäinen ori, samassa minulta lähti kuin ammuttuna ensimmäinen lasti spermaa kumisuojukseen. Kuulin huutavani kuin sumun läpi ja huutoon sekoittui pieni kiljahdus ja ihmettelin hämärän rajamailla ollessani sen aiheuttajaa. En tiedä kuinka kauan siemensyöksyni kesti, mutta olin täydellisessä nautinnon humalassa.

Havahduin siihen, kun käsi siveli niskaani ja poskeani, makasin vieläkin tytön päällä. Onneksi olin kuitenki vetänyt penikseni pois tytöstä. Nousin jalkeille ja selkäni kääntäen tytölle vedin kumin pois penikseni päältä. Siinä oli isohko annos nestettäni sisällä, päältä kumi oli tahmainen ja joitakin tummia tahroja. Olin vienyt tytön neitsyyden oman himoni ajamana. Tunsin oloni noloksi ja istahdin sängyn laidalle ja Hanna nousi istumaan. Hän etsi vaatteitaan lattialta ja saatuaan ne käteensä meni kylpyhuoneeseen. Kuulin veden virtaavan ja jonkin ajan kuluttua Hanna tuli pukeutuneena huoneeseen takaisin posket punaisina. Nolona pidin vaatemyttyä edessäni ja menin myös pesulle. Tullessani takaisin Hanna istui nojatuolissa puhtaan ja raikkaan oloisena.

– Olen pahoillani, näin ei olisi pitänyt tehdä, aloitin..
– Saat tottakai kesäksi työpaikan, mutta ei puhuta tästä mitään jatkoin tekoni pehmittelyä.
– Olit mun eka mies joka teki sen mulle näin, äläkä pahoittele, Hanna sanoi ja tuli eteeni polvistuen jalkojeni eteen. Siloittelin tyttöä hiuksista, otin lompakostani kolme 20:n e seteliä ja laitoin ne Hannan farkkujen taskuun.
– Osta jotain itsellesi, mitä vain tarvitset.

Siloittelin Hannan hiuksia ja tunsin voimakkaan tarpeen iskevän minuun uudelleen, Hanna oli edelleen polvillaan edessäni ja hänen päänsä oli sylissäni. En tiedä oliko se syytä vai seurausta, mutta penikseni oli täydessä kovuudessaan housuissani ja painoi Hannan poskeen housujen lävitse. Kuin näkymättömän käden ohjaamana avasin vetoketjuni. Hannan pää pysyi paikoillaan ja oli helppo työ ujuttaa penikseni hänen suuhunsa.

Kaadoin itseni selälleen sängylle ja Hanna imi penistäni varovasti. Toisella kädelläni painoin Hannaa hiuksista ja toisella pidin kiinni peniksestäni runkkaillen sitä Hannan suuhun.
– Tuntuu tosi hyvältä, en voi mitään..oh-h..
– Odota hetki, sanoin ja avasin housuni kokonaan ja nyt antauduin täysin tunteeni vietäväksi.

Hanna imi ja laitoin hänen kätensä penikseni varrelle pitäen kättäni sen päällä painaen edelleen hiuksista pehmeästi.
– Ota suuhun, älä sitten lopeta,.. oih-oh… nyyt.. ouh.. Tunsin nytkähteleväni ja Hannan lämmin pehmeä käsi vispasi penistäni, jotain lämmintä valui vatsalleni ja karvoitukselleni, olin lauennut lyhyen ajan sisällä jo toisen kerran tämän tytön avulla. Tunsin oloni raukeaksi ja Hanna kipaisi kylpyhuoneeseen jossa huuhteli suunsa ja toi tullessaan paperia jolla pyyhi vatsani kuivaksi.

Hanna asettui kainalooni ja laitoin kännykkäni herättämään muutaman tunnin kuluttua, olinhan maksanut koko yöstä. Olin vielä hetken valveilla ja nukahdin kuullessani Hannan hengittävän rauhallisesti kaulaani vasten.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Linda saa vanhempaa miestä Istuin kohmeessa kaupungin keskustan laitamilla olevan bussipysäkin penkillä. Odotin viimeistä bussia, jonka olisi jo 15 minuuttia sitten pitänyt tulla. Olin ollut juhlimassa ystäväni […]
  • Pikkunarttu kiimassa Valtatien levähdyspaikka hikoili kesäkuun helteessä. Ilma asfalttisella parkkipaikalla väreili jo kuumuudesta, vaikkei kello ollut vasta kuin kymmenen aamupäivällä. Paarmat surisivat […]
  • Nuorta tyttöä kotibileissä Löysin itseni perjantai-iltana pienistä kotibileistä. Muuan Sari oli minut sinne kutsunut, ja porukkaa oli paikalla ihan riittävästi. Kyseinen 15-kesäinen tyttö oli tietysti minuun […]
  • Nuorta neitoa synttäreillä Olimme kummityttöni synttäreillä, hieman isommassa omakotitalossa. Vieraita ja pieniä lapsia oli paljon, joten ääntäkin oli sen mukaisesti. Kummityttöni äidin aiemmasta avioliitosta […]
  • Nussin nuorta tyttöä etelässä Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]
  • Teinityttö ja naapurin mies Nimeni on Niina ja olen juuri täyttänyt 16 vuotta. Kotini on kaupungissa, melkein keskustassa. Asumme isän ja äidin kanssa kerrostalossa joka on viimeinen kivitaloista, jotka pienen […]
  • Seksihullu nuori tyttö Olen kyllä aika omituinen. Olen harastanut seksiä oman veljen kanssa. Olen kokeillut tyttörakkautta serkkuni Ellin kanssa. Olen ollut humalassa. Olen jo ollut useamman pojan kanssa. Olen […]
  • Kiimaa kaverin isän kanssa Tutustuin Juhaan ja Merjaan muuttopäivänäni. Olin saanut houkuteltua isoveljeni muuttoavuksi. Hän oli taas lainannut avopuolisonsa isältä peräkärryllistä pakettiautoa muuttoa varten. […]

Jätä kommentti