Ihana Marie

Viimeisenä vuotenani lukiossa ollessani olin jo muutamaan kerran päässyt luokkani tyttöjä kokeilemaan. Vain muutamaa tosin, ja nekin panot olivat olleet vain silkkaa hauskanpitoa. Eipä kukaan mitään sen suurempia rakkaustarinoita odottanutkaan noilla kerroilla. Tunsin himoa lähes jokaista luokkamme naispuolista edustajaa kohtaan, mutta yksi oli aina ollut ylitse muiden. Ihana Marie. Marie oli tullut kouluumme yläasteen aikana jostain pääkaupunkiseudulta kai emmekä olleet tulleet ikinä kovin hyvin juttuun. Minua suorastaan ärsytti koko seitsemännen ja kahdeksannen luokan ajan tuo minua hieman pitempi tyttö. Aina hän oli ärsyttämässä minua kesken tunnin kun istuin hänen edessään. Aina hän potki tuoliani ja vaikka sanoin usein aika suhteellisen törkeästikin hänelle, ei hän lopettanut ärsyttämistään. Aina kuitenkin tuon ärsyttämisen takana piili mielessäni pieni tyytyväisyys siitä, että Marie osoitti huomiotaan minulle. En sitten tiedä yrittikö Marie jo ylästeella näillä ärsyttävillä teoillaan saada minua kiinnostumaan itsestään.

Jo kahdeksannella luokalla kuulin monesti vanhempien poikien suusta, kuinka hekin himoitsivat Marieta. Mariella kun oli ikäänsä nähden jo suhteellisen suuret rinnat. Kerran käytävällä kuulin kun Marie puhui kavereidensa kanssa rinnoista ja heidän puheensa kääntyi Marien omiin hinkkeihin. Marie kertoi, että piti rintojaan liian suurina, ja kertoi niistä olevan vain haittaa, mutta minulle ne kelpasivat hyvin juuri sellaisina. Tuosta hetkestä lähtien olin tuntenut suurta seksuaalista vetoa Marieta kohtaan. En niinkään mitään rakkaudellista, vaan pelkkää kyltymätöntä nussimisen himoa.

Pitkä odotukseni palkittiin lopulta lukion viimeisenä vuonna kun luokkamme järjesti suhteellisen suuret pirskeet, jonne oli kutsuttu paljon porukkaa. Koko ilta sujui minun kannaltani suhteellisen mukavissa tunnelmissa, vaikka olinkin kuskina kavereilleni enkä siis saanut ottaa alkoholia. Tytöt sen sijaan olivat tapansa mukaan juoneet hieman liikaakin ja osa kävi jo suhteellisen kuumana. Lähdin käymään parkkipaikalla autollani hakemassa kaverini kaljalaatikkoa. Autolle päästyäni otin laatikon takapenkiltä ja suljin ovet. Käännyin poispäin autolta ja silloin näin Marien edessäni. Mariekin oli ihan mukavassa maistissa. Sen huomasi jo nuoren naisen hoippuvasta kävelystä, punasta poskilla, sekä siitä, että Marie ei ikinä ollut selvin päin kovinkaan puhelias. Ainakaan miehille. Nyt kuitenkin Marie seisoi edessäni boolimuki kädessään. Hänellä oli ruskeat hieman kihartavat hiukset, jotka ulottuivat olkapäille, mutta Marie tykkäsi pitää niitä usein ponnarilla. Ponnarilla ne olivat nytkin. Mariella oli valkoiset tiukat housut ja tumma avokauluksinen t-paita, josta oli kertakaikkiaan hyvät näköalat neidon kookkaisiin ryntäisiin.

”Mitä sä täältä haet?” Marie kysyi hieman sekavalla äänellä.

”Kaljaa vaan.” vastasin hänelle.

”Sä et sitten ookkaan kuskina tänään vai?” Marie ihmetteli, mutta kerroin etteivät kaljat olleet minun vaan hain niitä vain kaverilleni.

”Jaa, tuolla sisällä on varmaan tylsää kun oot selvin päinkin vai?” Marie kysyi taas.

”Juu onhan se hiukan tylsää, mutta eipähän ainakaan mee rahaa.” vastasin hänelle.

”Haluisitsä mennä jonnekin muualle vähäks aikaa?” kysyi Marie taas.

”Jaa minne? Miks?” esitin vastakysymyksen.

”En mä tiä, mä aattelin että juominen saa riittää tältä päivältä. Nyt haluttaa tosi paljon.” sanoi Marie ja minulta putosi kaljalaatikko kädestä.

”Mennään jonnekin. Vaikka edes tonne metsään kun ei tua sisälläkään voi mitään sellasta tehdä” Marie ehdotti.

Olin aivan ymmälläni Marien ehdotuksesta. Vein kaljalaatikon äkkiä kaverilleni sisään ja palasin pihalle, missä Marie odotti.

”Mä käyn tua metsässä kusella.” Marie sanoi ikäänkuin vinkkinä minulle.

Marie käveli n. 200 metrin päässä olevaan pienehköön metsään ja katselin hänen pyllynsä menoa. Odottelin minuutin tai kaksi ja otin autoni hanskalokerosta kondomipaketin, sillä tiesin, että tänään pääsisin korkkaamaan tuon kauan himoitsemani naisen.

Lähdin lopulta itsekin kävelemään metsään päin. En heti löytänyt Marieta, mutta lopulta näin hänet suuren kiven takana. Menin hänen viereensä ja kysyin mitä hän haluaisi tehdä. Silloin hän painoi huulensa omiani vasten ja suutelin Marieta kiihkeästi. Marien kieli maistui mintulta, sillä hän oli juuri juonut minttulikööriä. Huomasin suudellessamme, että Marien oikea käsi hivuttautui hänen valkoisten housujensa etumukseen ja hän selvästi hieroi pilluaan. Siirryin nuolemaan Marien kaulaa ja Marie kertoi minun tekevän itselleen hyvää. Laitoin oman käteni suhteellisen varovasti Marien sisäreidelle ja kätemme kohtasivat hänen jalkovälissään. Marie veti oman kätensä pois ja antoi minun käydä töihin. Avasin Marien vetoketjun ja liutin käteni housuihin. Tunsin Marien jalkovälin lämmön kädelläni ja hetken kuluttua uskalsin jo laittaa käteni pikkuhousujen sisään. Yllätyin kun Marien pöksyjen sisältä ei löytynyt karvoitusta juuri lainkaan (aiemmilla panoillani oli ollut karvat tallella). Tieto Marien ajellusta pillusta sai minut ottamaan hänen paitansa pois mahdollisimman nopeasti. Isot rinnat putkahtivat sutjakkaasti ulos Marien paidan alta, ja yllätyin jo toistamiseen, kun Mariella ei ollutkaan rintaliivejä mukana. Marien suupielessä näkyi ivallinen hymy. Ilmeisesti häntä huvitti ilmeeni hänen rintansa nähtyäni. Otin toisen rinnan käteeni ja tunnustelin lämmintä naista. Marie oli hijaa ja antoi minun keskittyä työhöni. Hän laittoi kätensä selän taakse jolloin koko etupuoli oli yksin minun. Iskin kiinni Marien nänniin. Hänellä oli isot nännipihat, joten kielelläni oli paljon tehtävää. Pidin Marien nänniä suussani hellästi ja hän sulki silmänsä. Imeskelin ja hyväilin Marien rintoja hänen nauttiessaan. Marie päästi silloin tällöin pieniä voihkaisuja. Vaikutti siltä kuin Marie olisi yrittänyt tehdä kaikkensa ettei päästäsi nautinnollista huutoa, sillä se olisi kuulunut 200 metrin päässä olevalle juhlapaikalle asti. Vaihdoin nännejä välillä ja jonkin aikaa lutkutettuani Marien nännit nöpöttivät jäykkinä ja punaisina edessäni.

”Imettäminen saa riittää!” Marie komensi ja laskeutui lämpimälle ruohikolle selälleen makaamaan. Otin hänen housunsa pois ja hetken kuluttua Marie oli pelkissä pienissä mustissa stringeissä nurmikolla.

Sitten oli minun vuoroni nauttia toden teolla. Heitin paitani pois ja Marie kävi ahnaasti housujeni kimppuun. Luovuin housuistakin ja kyrpäni paljastui Marielle. Kullini oli seissyt asennossa jo hyvän aikaa, joten Marien ei paljoa tarvinnut sitä suostutella tositoimiin. Kullini ei ollut mikään suunnattoman suuri, mutta kuitenkin keskivertoa suurempi. Marie asetti kondomin paikalleen ja sylkäisi käsiinsä. Hän alkoi ensin molemmilla käsillään hieroa mulkkuani entistäkin kovemmaksi. Nautin suunnattomasti tästä hetkestä. Marie vaihteli nopeuttaan koko ajan. Tämä ei selvästikkään ollut nartun ensimmäinen käsityö. Lopulta pienen suostuttelun jälkeen Marie otti kullini suuhunsa ja imi sitä ahnaasti. Olin viittä vaille tulemassa, mutta yritin pidätellä minkä pystyin, sillä halusin säästää jättisuihkun viimeiseksi loppuhuipennukseksi. Kävin hetken kuluttua makaamaan ja Marie tuli viereeni polvilleen. Mulkkuni seisoi komeassa tanassa kun Marie kietoi lämpimät nuollut rintansa kulline ympärille. Mielessäni kävi, että tämä olisi Marien todellinen bravuuriliike. Miksi muuten naisella olisi tuon kokoiset rinnat? Ne oli kuin tehty tissipanoa varten.

Tämän jälkeen Marie asettui jälleen makaamaan selälleen. Otin hänen pikkuiset pöksynsä pois ja levitin hänen jalkansa. Menin Marien jalkoväliin ja aloin tutkiskella hänen jo hieman kostunutta pilluaan. Kuten jo sanoin, pillu oli lähes täysin posliini. Marie oli sheivatessaan kuitenkin tehnyt karvoista kivan raidan, joten posliiniksi ei pillua voinut kutsua. Jokatapauksessa etsin klitoriksen käsiini ja sylkäisin sormiini. Otin kosteilla sormillani Marien klitasta kiinni ja hieroin sitä hellästi. Marie alkoi huohottavan voihkimisen, joka alkoi vaimeana, mutta joka kuitenkin hetken kuluttua yltyi jo suhteellisen kovaksi.

”Älä huuda ettei kukaan kuule!” komensin Marieta. Käärin paitani rullalle ja Marie otti sen suuhunsa kuin suukapulan, jotta hän ei huutaisi. Jatkoin työtäni Marien alapäässä. En ollut ennen nuollut pillua ja mietin uskaltaisinko kokeilla sitä. Ajattelin, että annetaan Marielle oikein kunnon nautinto näin pitkän odotuksen kunniaksi. Tungin etusormeni Marien pilluun ja keskisormeni anukseen. Marie yritti voihkaista, mutta ei kyennyt, koska paitani oli suukapulana hänen suussaan. Lopulta uskaltauduin laittamaan kieleni Marien klitorikselle. Kostea kieleni siveli Marien nautinnon pistettä ja tunsin kuinka nuori nainen värähteli ihanan tunteen voimasta, jonka minä hänelle aiheutin. Tämä sai minut nuolemaan Marien iloreikää yhä vain nopeammin ja Marie vääntelehti nautinnosta. Lopulta armahdin Marien ja otin häneltä paitani pois hänen suustaan, jolloin nainen sai vapaasti voihkia. Marie oli hieman vihainen aiheuttamastani nautinnollisesta tuskasta, mutta ainakin hänen pillunsa oli nyt todella märkä. Marie sipaisi pilluuaan kädellään ja nuolaisi kättään tämän jälkeen. Pillunesteet maistuivat paremmilta kuin olin odottanut ja tärkeintähän oli nautinnon tuottaminen Marielle, joten maku oli sivuseikka.

”Joko olis aika laittaa se sisään?” kysyi Marie minulta toiveikkaana. En vastustellut ajatusta vaan otin kyrpäni ja Marie kävi nelinkontin. Ohjasin mulkkuni Marien pillunsuulle ja painoin sen hellästi naisen sisään. Kostea pillu tuntui kondominkin läpi todella ihanalta ja sama tunne vallitsi Mariessa. Ainakin voihkinnasta päätellen. Olin hänen sisällään. Tätä hetkeä olin odottanut jo vuosia ja kaikki tämä odotus sai huippunsa tänään. Jynssäsin kyrvälläni Marien pillua ja pidin samalla kiinni nuoren naisen perseestä. Olimme molemmat hiessä ja kiihottuineita, mutta yllätyin Marien kiihkon tasosta. Entisissä panoissani minä olin se joka oli enemmän kiihottunut. Olinhan minä toki nytkin, mutta minua hämmästytti Marien suuri seksinhimo. Nainen komensi lisää vauhtia ja minä laitoin lisää höyryä koneeseen. Mulkkuni takoi Marien pinkkiä ja kireää rööriä nopeaan tahtiin. Vaihdoimme asentoa hetken kuluttua. Tiesin Marien olleen nuorena hevostyttö, joten ehdotin hänelle pientä ratsastusta. Marie suostui oitis ja kävi päälleni. Isot rinnat hölskyivät kun tämä kiimainen narttu ratsasti mulkullani. Ja minä nautin tottakai. Rakastelumme metsämättäällä oli jatkunut jo puolen tunnin verran ja jonkinlaista loppuhuipennusta molemmat alkoivat pikkuhiljaa kaivata.

”Haluutsä kokeilla anaalia?” Marie kysyi. Epäilin hetken saisinko kyrpäni mahdutettua Marien perseeseen, mutta kun kerran nainen sitä itse ehdotti, niin mikä ettei. Yrittänyttä ei laiteta ajatteli. Pistin mulkullani Marien anukseen ja se tunkeutui sisään yllättävänkin helposti. Marie haukkoi henkeään kun aloin vetää koko varren mitalla häntä takapuoleen. Se oli ensimmäinen kokemuksen anaaliseksistä ja olin todella tyytyväinen, että koin sen Marien kanssa. Kulli tietenkään ei luistanut perseessä yhtä liukkaasti kuin Marien pillussa, mutta kyllä siitäkin molemmat takuuvarmasti nauttivat. Anaaliyhdyntää kesti muutaman minuutin kunnes tunsin loppuhuipennuksen koittaneen. Orgasmi alkoi vihdoin vallata kehoani. Kyrpäni kynsi edelleen Marien persettä ja tämä nautiskeli.

”Mä alan tulla!” huusin Marielle.

”Tuu sisällä.” ehdotti Marie ja minä en paljoa asiaa miettinyt. Olihan minulla kondomi, joten sain tulla missä huvittaa. Nussin vauhdilla Marien persettä kun tunsin tulevani. Vedin Marien pyynöstä huolimatta kullini ulos ja heitin kondomin nopeasti kyrvältäni pois. Suunnattoman huudon saattelemana laskin jättiannoksen spermaa Marien isojen tissien päälle. En ollut runkannut varmaan pariin viikkoon ja spermaa tuli sen mukaisesti. Oikein tuhti annos valkoista lämmintä kastiketta lensi nuoren naisen isoille munkeille. Marie yllättyi kun suihkin lastini hänen kannuilleen. Hän hieroi spermani rinnoilleen ja taisi hän jopa hieman maistaa kyseistä tavaraa.

Kaaduin suuren mälläykseni jälkeen ruohikolle makaamaan suuri kullini kädessäni. Marie makasi vastapäätä minua anus punaisena ja tissit ”kermassa”. Olimme molemmat kiihkeän urakan jälkeen todella hiessä, joten päätimme pulahtaa leheiseen järveen ennen palaamistamme takaisin pippaloihin.

Lukio päättyi jonkin ajan kulutta ja valkolakkeja jaettiin. Minä suuntasin armeijaan ja Marie muutti takaisin pääkaupunkiseudulle ja meni yliopistoon. Armeijani loputtua pääsin töihin ja elin elämääni. Aina silloin tällöin sain pillua joiltain anteliailta neidoilta, mutta en silti kyennyt olemaan vertaamatta noita panojani Marien kanssa koettuun metsäretkeen.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Pakotettuna seksiin Olin 17-vuotias kokematon tyttönen. Olin seurustellut poikaystäväni Tapion kanssa jo pari kuukautta, ja olin huomannut, että hän olisi jo halunnut pidemmälle kuin olimme menneet. Olimme […]
  • Nuorta tyttöä kotibileissä Löysin itseni perjantai-iltana pienistä kotibileistä. Muuan Sari oli minut sinne kutsunut, ja porukkaa oli paikalla ihan riittävästi. Kyseinen 15-kesäinen tyttö oli tietysti minuun […]
  • Salainen leikkimme Olin tulossa vaimoni Emmin kanssa linja-autolla sukulaisista Keski-Suomesta. Maalaistalot täyttivät harvakseltaan tyhjää maisemaa. Auto oli ollut koko matkan melko tyhjänä, silloin tällöin […]
  • Isän painajainen Kiinteistönvälittäjä Virtanen puuhaili aamulla keittiössä, aamukahvi oli jo melkein juotu eikä lehdessä ollut paljon mitään mielenkiintoista. Hän oli keski-ikäinen mies ja asui kaksin […]
  • Panin teinityttöä festareilla Tämä tositarina sattui eräillä rockfestivaaleilla viime kesänä. Joudun käymään työni puolesta rokkijuhlilla aina silloin tällöin. Vaikka lähestyn jo 35 vuoden ikää, tulee aina ajoittain […]
  • Linda saa vanhempaa miestä Istuin kohmeessa kaupungin keskustan laitamilla olevan bussipysäkin penkillä. Odotin viimeistä bussia, jonka olisi jo 15 minuuttia sitten pitänyt tulla. Olin ollut juhlimassa ystäväni […]
  • Nuori tyttö sängyssäni Huomenta kiimapillu. Tai päivähän nyt jo on. Taisi olla varsinaiset kauneusunet sinulla. Eikä mikään ihme, sen verran päissäsi olit eilen illalla. Siinä sitä nyt sitten ihmetellään silmät […]
  • Nuorta neitoa synttäreillä Olimme kummityttöni synttäreillä, hieman isommassa omakotitalossa. Vieraita ja pieniä lapsia oli paljon, joten ääntäkin oli sen mukaisesti. Kummityttöni äidin aiemmasta avioliitosta […]

Jätä kommentti