Vanhemman naisen opissa

Hain yhtä mattoa, joka meiltä oli unohtunut kunnan mattojenpesupaikan kuivaustelineelle. Paikka oli runsaan kilometrin päässä kotoani, ja olin liikkeellä polkupyörällä. Oli lauantai-iltapäivä. Paikalla näytti olevan vain yksi pesijä. Tunnistin matonpesijän naiseksi, jonka tiesin asuvan parin kilometrin päässä ja jonka olin nähnyt aina silloin tällöin kaupassa tai pankkiautomaatilla. En tuntenut häntä lähemmin. Hän oli iältään noin kolmenkymmenenviiden. Olin ihaillut häntä kauppajonossa. Hän oli pitkä ja muutenkin isokokoinen nainen, ei kuitenkaan lihava. Hänellä oli tapana käyttää tiukkoja farkkuja, jotka toivat hänen mahtavan perseensä hyvin esiin.

Olin huomannut, että minua kiihottaa isot naiset, joilla on hyvinmuodostunut suuri perse. Minulla ei ollut vielä käytännön kokemusta isoista naisista. Olin muutaman kerran päässyt panemaan, mutta nuorten tyttöjen kanssa kovin hätäisesti. Olin uneksinut tästä naisesta useasti, ja kuinka upeita nuo seksifantasiat olivatkaan olleet! Hän oli uhkea vartaloltaan ja kasvoiltaan tosi kaunis. Nyt hän oli pesemässä mattoja bikinit päällään. Oli aika yleistä, että mattoja pestiin shortseissa tai uimapuvuissa lämpimällä säällä, kun muuten vaatteet kastuivat. Mahtava perse hytkyi bikinihousuissa naisen pestessä mattoa. Kävelin kuivaustelineille ja etsiskelin tuttua pikkumattoa.

– Löytyykö sopivaa? nainen huusi.

– Joo, meiltä unohtui tänne yks matto, sanoin.

Löysin maton ja lähestyin naista. Katsoin hänen rintojaan, jotka myös hytkyivät mukavasti. Nainen nosti katseensa ja jäin kiinni rintojen tuijotuksesta. Hän hymyili ja kysyi:

– Voisitko auttaa mua nostamaan mattoja kuivaustelineille, kun noi suurimmat on niin painavia?

– Joo, sopiihan se, sanoin.

Nostimme suurimmat matot kuivumaan telineille ja pääsin katsomaan naisen suloja läheltä. Hän varmasti huomasi, etten saanut silmiäni irti hänestä, mutta ei sanonut siitä mitään.

– Huuhtelen vielä nuo pari mattoa, niin sitten olen valmis, nainen sanoi. Jäin pesupaikan viereen katsomaan, kun hän huuhteli mattoja. – En huomannut kysyä edes nimeäsi, hän sanoi.

– Mikko, sanoin.

– Mun nimeni on Pauliina, nainen sanoi. – Ootko sä kesätöissä? hän kysyi.

– Joo, mutta viikon päästä koulu jatkuu, vastasin.

Kannoimme viimeisetkin matot yhdessä kuivumaan, minkä jälkeen Pauliina sanoi:

– Oli tosi kiva, kun autoit mua. Koska tunnuit olevan tosi kiinnostunut näistä, hän sanoi vetäen bikinin yläosan rintojensa yläpuolelle, katsele nyt tarpeeksesi.

Seisoimme mattotelineiden välissä, joten olimme näkösuojassa. Yllätyin aika tavalla, enkä saanut hetkeen sanotuksi mitään. Tuijotin isoja rintoja, jotka olivat melko suuret mutteivat mitkään jättikokoiset.

– Voisiko niitä koskea? sain viimein sanotuksi.

– No voithan sä niitä vähän hyväillä, kun ei täällä näy ketään, Pauliina sanoi.

Laitoin käteni rinnoille ja aloin hieroa niitä. Nuo isot rinnat tuntuivat niin kiihottavilta, että kaluni paukahti kivistävän kovaksi. Olihan se antanut jo merkkejä itsestään, kun olin tuijotellut bikinin peittämiä rintoja. Otin toisen nännin suuhuni ja imin rintaa halukkaasti. Pyörittelin kielelläni toista nänniä ja laskin käteni naisen perseelle ja aloin hivuttaa kättäni hänen housuihinsa. Hän otti askeleen taakse ja sanoi:

– Hei mitä sinä nyt aiot? Taidat olla aika kiihottunut. Housuissasi näyttää pullistelevan, tuo kuuma puumanainen sanoi hymyillen. – En minä ihan tätä ajatellut, hän jatkoi. – Haluttaisko sua tosiaan muhinoida mun kanssa? Mä olen 42-vuotias eronnut nainen ja sä olet vasta nuori koulupoika.

– Kyllä mä haluaisin sitä ihan älyttömästi, sanoin.

Pauliinaa hymyilytti.

– Voishan se olla ihan kiva kokemus mullekin. En ole vähään aikaan miestä saanutkaan. Mutta kai sä ymmärrät, ettei me täällä voida sellasta tehdä. Mennään meille, niin katsotaan, voidaanko tolle pullistumalle tehdä jotain. Mä suostun sillä ehdolla, että pelataan mun säännöillä.

– Joo, kyllä mulle sopii, sanoin sen enempää kyselemättä.

– Vie se matto kotiisi, niin ei sinua ja mattoa kaivata. Tule sitten mun luokseni, kun ehdit, Pauliina sanoi ja kertoi osoitteensa. Käväisin kotona ja olin runsaan puolen tunnin päästä Pauliinan rivitaloasunnon ovella. Soitin ovikelloa ja kuulin Pauliinan äänen raollaan olevasta pikkuikkunasta.

– Tule vaan sisään, ovi on auki. Olen vielä täällä kylppärissä.

Menin sisään ja suunnistin kylppäriin. Pauliina oli vielä suihkukopissa.

– Ota vaatteet pois ja tule sinäkin suihkuun, niin pestään paikat puhtaiksi.

Riisuin vaatteeni äkkiä. Päässäni jyskytti jännityksestä. Avasin suihkukopin oven ja katsoin Pauliinaa alastomana. Hän oli mahtava perse paljaana minuun päin. Se oli juuri sellainen, mistä olin haaveillut. Kaluni paukahti pystyyn saman tien. Pauliina kääntyi ja sanoi nauraen:

– Oliko se koko matkan tuossa kunnossa?

– Ei… Mutta sulla on niin upea peppu, että kiihotuin siitä välittömästi.

– Ai sä taidat tykätä leveistä lanteista. Kiva kuulla. Mä luulin, että sä olet kiinnostunut mun rinnoistani, mutta sä taidatkin olla enemmän mun pepun perään, Pauliina sanoi.

– Kaikki sussa on tosi kiihottavaa, sanoin.

Pauliina otti kaluni käteensä ja veti minut suihkun alle.

– Pestään tää puhtaaksi, niin päästään alottamaan. On sulla kyllä niin ihana ja himottava nuoren pojan kulli.

Nainen saippuoi aivan pystyssä seisovan kaluni ja pesi minua vähän muualtakin pesusienellään.

– Minä ehdin jo siistimään paikkani ennen kuin tulit, Pauliina sanoi ja vei käteni pillulleen. Pillu oli paljaaksi ajeltu, vain yläosaan oli jätetty pieni tupsu. Asettelin sormeani pillunhuulien väliin, jolloin Pauliina sanoi:

– Ei ole vielä sen vuoro. Mä haluan, että sä lämmität mut hitaasti. Nainen tarvitsee kunnon esileikin eikä mitään suoraa toimintaa. Vaikka sä oletkin ihan valmis, niin mä en ole ja sä joudut nyt seisovan kalusi kanssa odottelemaan, mutta se tekee sulle vaan hyvää. Suutelet mua joka paikasta. Mennään mun sänkyyni, niin mä kerron, mitä mä haluan.

Pauliina vei minut kädestä pitäen makuuhuoneeseensa.

– Suutele mua ihan rauhallisesti sentti sentiltä niskasta ja kasvoista alottaen. Kriittiset paikat jätät viimeiseksi.

Suutelin niskaa, kasvoja, kaulaa ja olkapäitä. Pauliina kääntyi, ja suutelin selkää koko matkalta.

– Jatka pohkeista, nainen sanoi. Nousin reisiä ylös ja Pauliina sanoi: – Sitten maha. Tuntuu tosi hyvälle.

Mahan jälkeen siirryin rinnoille, eikä Pauliinalla ollut mitään sitä vastaan. Suutelin nyt unelmieni rintoja ihan oikeasti. Hieroin niitä myös käsilläni ja pyörittelin nännejä kielelläni. Pauliina huokaili nautinnosta ja minä olin tukehtua rintoihin, joita niin kiihkossani imeskelin. Olisin kai jatkanut loputtomiin, ellei hän olisi kääntynyt ja sanonut:

– Aloita lantiosta ja lähesty keskustaa.

Pauliinan perse oli nyt parhaimmillaan. Hänellä oli perse pystyssä ja selkä notkolla. Katselin ja hyväilin persettä käsilläni. Tästä olin haaveillut ja nyt se oli totta.

– Taidat tosiaan nauttia siitä, Pauliina sanoi.

Aloitin suutelun suurelta ulkokehältä ja lähestyin hyvin hitaasti persevakoa. Pyörittelin kieltäni pakaroilla lähellä vakoa ja lähestyin sitä koko ajan kielelläni. Vihdoin sipaisin kielelläni peräaukkoa.

– Oiihh, toi on ihanaa. Siitä on kauheen pitkä aika, kun mua on viimeks hyväilty noin. Jatka, oi että, Pauliina sanoi tosi kiihottuneena. Minä jatkoin innokkaana nuolemista, jollaista en ollut koskaan ennen tehnyt, mutta joka näytti tuottavan suurta nautintoa.

– Mene selälles, niin saat nuolla pillun ihan valmiiksi, Pauliina sanoi vihdoin. Hän tuli hajareisin naamani päälle, ja aloin nuolla tuota paljaaksi ajeltua pillua. Sitä oli tosi hyvä nuolla ja tuntui varmasti molemmista tosi kiihottavalta. Pillunhuulet olivat paisuneet ihan paksuiksi.

– Pane se kielesi nyt heti klitorikselle ja nuole ja kovaa, Pauliina sanoi tuskaisen vaativasti. Nuolin klitorista niin paljon kuin vain jaksoin ja Pauliina huohotti yhä kiihtyvään tahtiin ja yhä kovempaan ääneen. – Työnnä sormesi pilluun, hän huohotti.

Työnsin sormeni pilluun, jonne se luiskahti vaivatta, koska se oli niin märkä. Samalla hän nojasi taaksepäin ja otti edelleen pystyssä seisovan kaluni käteensä, nousi pois naamaltani, ohjasi kaluni sisäänsä ja alkoi ratsastaa raivoisasti. Mitään niin hyvää en ollut ennen tuntenut. Huomasin, että Pauliina oli lähellä laukeamista ja hän vain kiihdytti tahtia. Sitten häneltä tuli niin rajusti, että hätkähdin. Hän jatkoi vielä muutaman nousun ja pillun supistukset saivat minultakin lastin lentämään ja ruiskutin valtavan lastin spermaa pilluun. Pauliina rojahti päälleni ja makasi siinä kiivaasti hengittäen. Levähdettyään vähän Pauliina kierähti päältäni.

– Sä teit mulle niin hyvää, että nyt sä saat päättää mitä tehdään. Eiköhän tämä saada vielä pystyyn, nainen sanoi ja otti kaluni käteensä. – Vai haluttaako sua vielä?

– Kyllä mua haluttaa, sanoin.

Pauliina otti kaluni suuhunsa ja sai sen hetkessä pystyyn. Nuosin polvilleni ja pyysin Pauliinaa nostamaan perseensä pystyyn, koska se oli se, mistä olin tässä naisessa haaveillut, päästä naimaan takaapäin tuota mahtavaa persettä. Työnsin kaluni turvonneille pillunhuulille ja saman tien spermaisen pillun pohjaan asti. Vaikka pillu oli liukas, se tuntui tiukalta, koska Pauliinalla oli jalat yhdessä. Työntelin rauhallisesti nautiskellen leveistä lanteista kiinni pitäen. Seurasin kaluni uppoamista pilluun ja kiihdytin tahtia.

– Tuntuu niin ihanalta, Pauliina sanoi.

– En oo koskaan saanut parempaa, sanoin. Rynkytin persettä vasten niin, että läiske kuului.

Peräaukko oli tarjolla avoimena, joten kosketin sitä kevyesti sormella. Aloin hieroa peräaukon ympäristöä sormellani ja työnsin sormen sisään hitaasti. Tunsin kaluni liikkuvan pillussa sormeani vasten. Liikutin sormeani perseessä.

– Sä saat mut haluumaan ihan kaikkea. Pane se kalusi mun peppuun. Sitä säkin haluat vai mitä, Pauliina sanoi huohottaen. Saman tien vetäisin kaluni pois pillusta ja kiilasin sitä peräaukkoon. Kaluni oli liukas ja olin jo sormella avannut tietä. Hiljaa hivuttamalla sain kaluni työnnettyä perseeseen. Se oli tiukka ja tuntui vielä paremmalta kuin pillu. Olin pian samassa vauhdissa kuin pillun kanssa vähän aikaisemmin, enkä kestänyt sitä enää kovin kauaa. Ruiskutin spermani Pauliinan perseeseen ja kaaduimme kyljellemme sänkyyn.

– Se oli niin hyvää, kun se vaan voi olla, Pauliina sanoi jonkin ajan päästä. – Saitko sä musta nyt ne parhaat puolet esiin?

– Joo. En ois ikinä uskonu, että saisin noin uskomatonta naista.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Tapasimme uimahallissa osa 1 Heräsin jälleen siihen miten sadepisarat piiskasivat ikkunalautaa. "Onpa kesä", ajattelin ja käänsin kylkeä. Uni ei kuitenkaan tullut enää ja aloinkin siinä makaillessa miettiä miten tämän […]
  • Nuorena poikana saunassa Tämä tapahtui 70-luvun alussa. Asuin maalaistalossa ja tilan töihin osallistuttiin jo pienestä pitäen. Kun olin tuolloin jo 15-vuotias, osallistuin tavan mukaan jo ”miesten töihin”. Oli […]
  • Kiihkeät hetket kirjastossa Tarkkailin kirjaston hyllyjen välistä kirjastonhoitajaa. Odotin vain hetkeä, kun tulisi hiljaista hänen pöytänsä luona, sitten voisin käydä kysymässä tiettyä kirjaa. Kaisa Virtanen oli […]
  • Panoseuraa baarista Tapasin Tuulan paikallisessa ravintolassa johon olimme kavereiden kanssa menneet saunaillan päälle jatkoille. Juttelimme poikien kanssa niitä näitä tiskillä kun huomasin vaalean […]
  • Saunassa äidin ystävän kanssa Heräsin virkeänä uudenvuodenaattoon, sillä tiesin illasta tulevan hyvä - ellei jopa uskomaton. Olimme menossa juhlimaan vuodenvaihdetta perinteisesti sukulaisiin. Täna vuonna asiat eivät […]
  • Naapurin rouva yllättää Oli aurinkoinen kesäpäivä ajattelin ottaa aurinkoa takapihalla levitin viltin asetuin selälleni hetken makailtuni laitoin käteni housuun ja aloin hieroa kaluani tovin runkattuani, […]
  • Sain 14-vuotiaana pillua kaverini äidiltä Tarinani on viidentoista vuoden takaa, olin tuolloin 14 -vuotias, omasta aikuistuvasta kehostani ja seksistä erittäin kiinnostunut nuorukainen. Luultavasti tuolle iälle tyypillisesti olin […]
  • Leskirouva puutteessa Mökkimme naapurina on 45-vuotias leskirouva, hiukan pyöreä pitkätukkainen tummakutri. Hän sattui viime kesänä laiturille joka sijaitsee katseilta suojassa samalla kun meloin kanootilla […]

Jätä kommentti