Teinipoika ja äidinkielenopettaja

Tämä tapahtui minulle 9-luokan keväällä 80- luvun lopulla. Oli kaunis keväinen päivä ja meillä oli äidinkielen kaksoistunti. Olimme käsi kirjastossa missä saimme ohjatusti tutustua aikamme poliittisesti hyväksyttyihin kirjailijoihin mistä sitten teimme jonkin valinnaisen esseen, kirjasto ei ollut avoimessa käytössä vaan erillinen lukittu opetustila jonne ei ilman opettajaa päässyt. Tilassa oli sohvat opiskelua varten mikä oli melkoista luxusta verrattuna normaaleihin koulun pulpetteihin.

Äidinkielen opettajana meillä oli Saija S. joka oli yli 40-vuotias leski ja 2 lapsen äiti tietääkseni.
Hänestä liikkui kaikenlaisia juoruja kuten se että hän oli paikallisessa ravintolassa antanut naisten vessassa paikalliselle konkurssiin menneelle rakennusyrittäjälle peppua, joka onkin muodokas.
En tiedä oliko juorut tosia mutta kyllä teinit niistä puhuivat, saattoi tietty olla pahansuopuutta.

Saijasta vielä sen verran että hän oli silmälaseja käyttävä lyhyt hiuksinen näyttävä blondi. Isot tissit hänellä tuolloin oli , koosta en tuolloin osannut sanoa kun en naisia ollut pahemmin ikinä alasti nähnyt muuta kuin miestenlehdissä, mutta varmaan d-kupit ja hän oli myöskin persevä, oppilaat kutsuivat häntä selän takana koulun herkkuperseeksi. Ihan mukiin menevän näköinen ja varmasti monen teinipojan märkien unien kohde, ainakin minun oli. Hiukan iän tuomaa pyöreyttä mutta ei mitenkään lihava.

Hän pukeutui yleensä hameeseen ja paitapuseroihin, yleensä valkoisiin ja kun oikeassa kulmassa katsoi valoa vasten niin rintaliivit näkyivät paidan läpi tai välillä kun hän tarkisti vihkoja näki paidan nappien välistä liivit. Hän käytti yleensä valkoisia rintaliivejä joissa oli pitsiä ja muuta röyhelöä sen kerran kun paremmin näin. Ja joskus kun hän kumartui olin nähnyt pikkuhousujen muodon hametta vasten. Sen paremmin en osaa sanoa millaisia pikkareita hän käytti mutta kivasti ne paistoivat joskus läpi. Ja yleensä hänellä oli hameen kanssa valkoiset sukkahousut (tai niin luulin) ja kengät lyhyillä koroilla. Ja kaulassa hänellä oli useasti huivi kietaistuna.

Monesti kun hän haki varastosta tarvikkeita olin vapaaehtoinen koska oli kiva häntä salaa katsella ja tällöin näin aina hiukan jotain mitä ei luokassa olisi nähnyt. Kuten kiivetessään A-tikkaille sain ihailla sukkien verhoamia ihania sääriä. Varasto käyntien jälkeen olin miltei aina kovana ja piti sitä piilotella että hän ei sitä huomaisi. Ja kuvittelin aina miten tekisin Saijan kanssa kaikenlaista mitä oli miestenlehdissä tai pornofilmeillä nähnyt. Märkiä päiväunia oikein minulla.

No asiaan siitä mistä pitikin kertoa.

Eli lojumme sohvilla ja teimme esseetä ja Saija välillä kierteli sohvien välissä ja katsoi raapustuksiamme. Ja mistä kaikki lähti purkautumaan oli seuraava. Kun meillä oli rinnakkaisluokkien kanssa yhteistunteja oli kovemmat pojat joskus tehneet niin kun Saijan silmä vältti niin he tavallaan ilmassa selän takana kourivat Saijan pyllyä koskematta kuitenkaan siihen. No nyt Saija oli kohdallani farkkuhameeseen verhottu pylly minuun päin niin olevinani cool tehden sen saman ja muilla kavereilla oli muka niin hauskaa, luulin että opettaja ei sitä nähnyt mutta toisin kävi.

Tämän jälkeen koulupäivä läheni loppuaan ja valmistuimme kotiin lähtöön. Tunnin päättyessä Saija sanoi ”että muut voivat lähteä viikonlopun viettoon mutta Jari jää vielä hetkeksi luokkaan.”Mietin että mitä nyt ja katsoin että Saijalla oli poskillaan vieno puna mutta vaikutti vihaiselta.”Jari , mitä tuollainen käytös tarkoittaa , näytti siltä kuin kourisit minua takaa, sano yksinkin hyvä syy miksi en ilmoittaisi vanhemmillesi ja antaisi sinulle jälki-istuntoa.?!” Apua se oli huomannut ” anteeksi kun ne kaikki jutut ja oikeasti sinulla on niin kaunis peppu ja tissit” ”Siis mitä ja mitkä ihmeen jutut mistä oikein puhut” Saija vaikutti todella vihaiselta ja en tiennyt mitä oikein vastaisin ja kun katsoin etumusta niin ihan kuin nännit napakasti seisoisivat paidan sisällä. ”Nyt vastaat mitkä jutut ja mitä oikein selität pepustani ja rinnoistani ja älä koko ajan katso rintojani” ”No mitäs sitten tuot ne noin esille kun ne on noin isotkin ja upeat” Ja katsoin Saijaan joka näytti siltä että suoni katkeaa päässä. ” siis mitä , en tuo mitään esiin , minulla on oikeus pukeutua näin ja tässä ei ole mitään sopimatonta ja kiitos mutta tästä menee kyllä ilmoitus kotiin ja Rehtorille nyt” Saija sanoi kiukkuisena ja hämillään.

Olin tosi nolona mutta myös kiihottunut. Voi paska nyt tulee ikävyyksiä , mietin ja ajattelin että josko kokeilisin kepillä jäätä. ”Ajattelin että saisinko tukiopetusta?” kysyin. Saija katsoi minua kuin vähä-älyistä ”Tukiopetusta, Äidinkielestäkö?” Tukahtuneesti todeten. Olin ihan Saijan vieressä ja ajattelin nyt tai ei koskaan, astuin askeleen häntä kohden ja laitoin toisen käteni hänen lantiolleen ja toisen takaraivolle ja kumarruin ja suutelin häntä innokkaasti. ”Ei kun tästä ”.

Suutelin uudelleen nyt oikeasti puristellen Saijan ihanan runsasta peppua samalla ajatellen sitä peppu juttua että saisinkohan minäkin. Saija mumisi ihmeen matalalla äänelle ”Jari, mitä sinä nyt oikein meinaat , älä” Kielto sammui siihen kun työnsin kieltäni taas hänen suuhunsa kiihottuneesti huohottaen samalla nylpyttin lantiotani hänen syliään vasten. ”Lopeta heti ”Saija kuiskasi hiljaa, mutta piti lantiollaan olevasta kädestäni kiinni tiukasti työntämättä sitä pois ja tästäkö minä innostuin.

Saija työnsi minua käsillään heikosti mumisten ”ei täällä joku voi tulla” mutta ei pahemmin estellyt kun jatkoin innokasta suutelemista pikemminkin muodon vuoksi vastusteli . Ajattelin samalla että jos ei täällä niin mennäänkö jonnekin muualle sitten ja jatkoin innokkaasti. Tästä johtuen Saija astui askeleen taaksepäin mutta johtuen minun nojaamisestani ja takana olleesta sohvasta hän kaatui selälleen sohvalle ällistyneen näköisenä. Ja minä kaaduin kahareisin hänen päälleen. ” Nyt pitää lopettaa heti joku voi tulla, ihan oikeasti Jari kulta” Saija mumisi ja kullitteli minua, se ei jäänyt minulta huomaamatta. Minulla taas oli aivan muuta mielessä ”Ei tänne enää ketään perjantai illalla tule . Haluan nähdä sun ihanat tissit , olen niin nähnyt niistä unta” Kähisin ja otin Saijan kaulalta huivin pois ja aloin avaamaan paidan nappeja epätoivoisesti.
”Minun tisseistä unta , et kai, nehän riippuvatkin jo” Mumisi Saija tukahtuneesti. ”Sulla on ihanat tissit kuinka isot ne on” Kysyin kiimaisena. ”D:t senkin hölmö ” huokaisi Saija hiljaa.

Istuin hajareisin Sohvalla Saijan päällä siten että Saija oli jalkojeni välissä peppuni ollessa hänen mahansa kohdalla ja sain paidan napit auki. Saijan iho oli alabasterimaisen vaaleaa ja hän tuoksui joltain ihorasvalta. Suutelin häntä taas kömpelösti ja sain käteni selän taakse ja rintsikat auki. Saija mumisi vielä kieltojaan ja että joku voi kuulla tai tulla mutta olin aivan kiimassa ja miltei laukesinkin siihen paikkaan.. Sain vedettyä liivejä pois vaikka paita oli vielä päällä mutta sain rinnat vapaaksi vetämällä liivit rintojen alle.

Nyt näin himojen kohteen, siinä ne olivat kaksi alabasterin valkoista rintaa ja nännit olivat valehtelematta tupakan filtterin kokoiset ja rusottavan punaiset kuten nännipihatkin, Saijakin oli kiihottunut, tajusin. Rinnat olivat kuin kaksi torpedoa , isoja ne olivat ja riippuivat jo mutta ei se menoa haitannut , hautasin pääni niiden väliin ja sitten aloin nuolemaan, näykkimään ja imemään nännejä. Saija yritti jotenkin rauhoitella minua mutta hänkin taisi tajuta että se on menoa nyt.

” Jos joku tulee, voin menettää työni, ei täällä, rauhoitu nyt kulta pieni, paikka ja aika on väärä sinusta puhumattakaan” Saija mumisi käheästi, samalla kietoen kätensä ympärilleni ja puristaen lujaa minua. En sanonut enää mitään sillä puheiden aika oli ohi, nousin istumaan ja vedin Saijan hieman ylös jotta sain paidan ja rintsikat pois. Saija ei vastustellut pahemmin enää mutta ei ollut aloitteellinenkaan, tuli jotenkin sellainen olo että touhua nyt poika siinä. Rinnat, siinä ne olivat, hyvä jumala samanlaisia rintoja olin nähnyt miestenlehdissä, rinnat kyllä roikkuvat mutta nännit olivat vielä vaakatasossa, kouraisin niitä ja aloin vetämään hametta ylös päin. Mieleeni tulivat monetkin kiihottavat seksinovellit joita olin netistä lukenut, mutta tillanne oli vielä niitäkin kiihottavampi. ” Älä koske Hameeseen, siinä menee raja nyt sinun kanssasi” Saija sanoi tiukasti . Lopetin vetämisen siihen kun menin hämilleni sekä äänensävystä ja siitä mitä hameen alta paljastui, ne eivät olleetkaan sukkikset vaan sukat. Olin lehdissä nähnyt sukkanauhoja ja sukkia mutta näistä puuttui sukkanauhat muuten olivat samanlaisia ja meinasin laueta siihen. (Nyt jo aikuisena tiedän että niitä kutsutaan stayupeiksi.)
No kumarruin taas tissien puoleen ja imin ja leivoin noita mahti bosia Saijan silitellessä hiuksiani hellästi ja kuiskien korvaani ”Kultaseni, Jari Kulta mitä me oikein tehdään, nyt pitää lopettaa tähän ennen kuin on liian myöhäistä”. No kun en saanut hametta pois niin muistin elokuvan jonka olin nähnyt kaverilla, nainen otti kullia siinä suuhun ja antoi sitten tavallaan panna tissien väliin. Ajattelin että niin sitten minäkin. Nousin ylemmässä samalla vielä suudellen tissejä ja sitten Saijaa joka viimeinkin vastasi suudelmaani työntäen kieltään suuhuni ekan kerran, ihanaa , Saija todellakin haluaa kanssa.

”Odota” sanoin ja nousin ylös avaten farkkujen napit ja tiputin ne samalla alkkareiden kanssa lattialle, karvoja minulla ei vielä pahemmin ollut mutta kulli kyllä seisoi tanassa. Saija katsoi miehuuttani silmät suurina miltei järkyttyneen näköisenä samalla todeten ” Sinullahan on ihan aikamiehen vehkeet” Samalla kun otin paidan pois päältäni oli tilanne jotenkin kiihottava ja hassu että melkein nauroin mutta panetti liikaa, olin pääsemässä poikuudestani koulun herkkuperseen kanssa. Nojauduin eteenpäin ja murahdin ”Ota suuhun” Saija katsoi minua todella ällistyneen ja järkyttyneen näköisenä ja totesi parahtaen ” suuhun en ota en ” ja perään kähisten ” Käteen voi ottaa” Ja tarttui kullistani huokaisten ensin yhdellä ja sitten toisella kädellä aloittaen rivakan runkkaamisen huohottaen samalla. Saija runkkasi siten että piti kalustani kiinni kahdella kädellä niin että terska vain näkyi ja hiukan vartta riippuen runkkaus tahdista. En voinut uskoa tätä tilannetta , koulun herkkuperse opettaja runkkasi minua yläosattomissa isot tissit ihanasti heiluen koulun tiloissa vaikka alkuun oli ollut vastusteleva. En kestänyt enempää ja laukesin Saijan käsittelyssä miltei heti. Spermaa lensi Saijan isoille tisseille ja vatsalle. Hameellekin lensi ja sohvalle.

Saija runkkasi vielä hetken minua ja totesi käheästi kuiskaten matalalla äänellä ” että sinähän äkkiä tulit ja vielä joka puolelle minun hameellekin, taisi tehdä hyvää” Olin nolona ” en ole runkannut vielä tänään niin tulin nopeasti” (Teininä runkkasin 5-6 kertaa illassa) Nyt minua runkkasi ekan kerran nainen joka on vielä opettajani ja ainakin 25 vuotta minua vanhempi.

Saija piti kullistani edelleen kiinni ja katsoi sitä ehkä hivenen epäuskoisena kun se ei veltostunut ollenkaan vaan seisoi edelleen. ”En voi uskoa tätä ja Sinulla on tosi iso kulli ja se seisoo edelleen ja minun kädessäni” Saija huokaisi ” Saija runkkasi minua edelleen samalla kun poimin Saijan huivin ja pyyhin pahimmat mällit pois vatsalta ja rinnoilta tiputtaen sitten sen lattialle takaisin.” Olet niin ihanan näköinen tissit noin paljaana mun kulli kädessäsi” Sopersin

Saija katsoi minua hetken sumeasti ja naurahtaen totesi ” Senkin höpsö ja toi oli Marimekon huivi” Saija huokasi edelleen runkaten minua. ”Sinä et saa kertoa tästä kenellekään onko selvä, pääsithän poikuudestakin ja sinähän tässä olit se aktiivinen osapuoli” En teknisesti päässyt poikuudesta mutta sen korjaan vielä tänään kanssasi ajattelin. ” En kerro mutta ei kai me vielä lopeteta” Sanoin laskeutuen taas Saijan syliin ja tökkien kullillani Saijaa haarojen väliin, hame oli tosin välissä ja suutelin Saijan kuumia huulia himokkaasti mihin Saija vastasi. ” Vai haluaa poika lisää opettajaa, haluatko että runkkaan lisää? Saija kysyi irstaasti puristaen minua käsillään ja suudelleen edelleen. ”Runkkaaminenkin on kivaa mutta haluaisin tehdä sinun ihanien tissien kanssa jotain kivaa” Sanoin kiimaisena. ” No mitä” Saija kuiskasi korvaani samalla purren korvalehteäni ja työntäen kieltä korvaani samalla kuiskaten ” en kai voi sinulta mitään tämän jälkeen enää kieltää”. ” En kehtaa sanoa , voinko näyttää” kuiskasin. ” No näytä sitten” Saija käheästi totesi. Nousin Saijan päälle kahareisin ja sovitin kullini noiden ihanien rintojen väliin Saijan samalla puristaessa tissit yhteen ja todeten. ”Oletkin tosi tuhma poika, tuskin tälläistä ihan itse keksit että ensin haluat että ottaisin suihin ja sitten vielä tissien väliin, mitähän olet mahtanut touhuta vapaalla” Saija tukahtuneesti sanoi kun kullini liukui tissien välissä kasvavalla vauhdilla.” On sinua varmasti ennenkin pantu tissien väliin” Miltei huusin ja jatkoin tissien väliin panemista rytmikkäästi. Tuli ihme olo ihan kuin tarkkailisin itseäni ulkopuolelta, lantioni liikkui vauhdikkaasti ja kullini souti edestakaisin Saijan tissien välissä Saijan punakkana puristaessa tissejään yhteen. Saija näytti tosi pornolta siinä allani, silmälasit päässä lehtori panetti itseään nuorella pojalla lyhyt vaalea tukka sekaisin tosin tällä hetkellä vaan tissien väliin mutta sen minä vielä korjaan ajattelin.

Joten hetken vielä naituani tissien väliin ja katsellen Saijaa joka huohotti tosi raskaasti päätin tehdä seuraavan liikkeen, tuollaisia ne naiset olivat aikuiselokuvissa kun ne olivat saamassa. En silloin vielä ymmärtänyt että ne naiset yleensä näyttelivät. Saija ei näytellyt. Hän oli aika lähellä orkkua kai joten siksi kai onnistuin hänen vastusteluistaan huolimatta. Hän tosin kai vastusteli vain näytön vuoksi vaikka olinkin jo huhtikuussa täyttänyt 16 v mutta sitä ei Saija tiennyt ja olihan hän minun opettajani.

Saijan hame oli noussut varkain ylös ja näin sukkien reunat ja pikkarit , ne olivat mustat missä oli jotain pitsi röyhelöä myös, kivoilta näyttivät mutta minua kiinnosti enemmän pikkareiden sisältö.

Saijan huohottaessa todella kiimaisena laskeuduin alas Saijan syliin niin että vain pikkarit olivat kullini edessä.”Ei sinne, älä , joku voi tulla ja nähdä” Saija sanoi mutta silti samalla hän levitti jalkojaan jotta pääsin paremmin tökkimään haarojen väliin mutta kulli ei mennyt sisään kun pikkarit olivat edessä ja en varmaan oikein osannutkaan tähdätä kunnolla. ja en saanut Saijan pikkuhousuja pois. Räpläsin alapäätä ja sain tavallaan pikkarit vedettyä sivuun niin että näin toisen pillun huulista ja sen reiän ja sinne äkkiä sovittamaan kulliani mutta en oikein saanut menemään . Saija parahti ” Älä lopeta” ja veti minua pakaroistani jolloin työnnyin hänen sisälleen. Poikuus lähti ajattelin ja Saija mumisi minulle ”Voi hyvä luoja sinä panet minua, sinä todellakin panet minua, tuntuu niin hyvältä, voi hyvä luoja älä vaan lopeta, tekee gutaa, minä en oo pitkään aikaan saanut aaa, pane mua pane mua pane mua, senkin ihanan kiihottava pikkupoika” Saija hoki kuin mielipuoli ja minähän panin, Melkoinen litinä täytti kirjaston ja lätinä kun nivuset hakkasivat yhteen. Tuntui hyvältä ja Saijan pillu oli kuuma ja kostea ja puristi mukavasti. Saija halasi puristellen minua käsillään ja oli kietonut jalkansa ympärilleni ja panimme todella kovaa, sohvakin taisi liikkua tuossa vauhdissa. Hetken kuluttua Saija vapautti jalkansa ympäriltäni ja nilkoistaan veti ne olkapäilleni, aivan uusi asento minulle mutta todella irstas, näin kaiken kun muna souti Saijan pillussa ja Saija kuiskasi ” Pane lujaa, multa tulee ihan kohta, pane pane pane” Saijan peppu värisi ihanasti kun panin häntä ja näky oli todella irstas kun Saija samalla piti itseään pyllyn kannikoistaan kiinni ja levitti kankkujaan , en olisi ikinä uskonut että pääsen panemaan meidän koulun herkkupeppua. Vaalea pillukarvoitusta näkyi hyvin pikkareiden alta ja sivusta, todella tuuhea mätäs oli kyseessä, aito blondi siis. Saijan sukkiin verhotut jalat tuntuivat kivoilta olkapäitäni vasten kun pidin niistä käsilläni kiinni ja puristelin kevyesti, ja suutelin nilkkoja ja pohkeita vuorotellen. Samalla Saijan isot rinnat olivat valahtaneet hieman sivuille kuten naisten isot rinnat tekevät kun tulee lisää ikää ja rinnat menettävät kiinteyttään. Se oli todellista pornoa. Oli ihanaa vetää kulli melkein ulos ja sitten oikein juntata loppuun saakka niin että Saija tissit oikein tärähtelivät työntöjen tahdissa ja liikkuivat rytmikkäästi edestakaisin kun panin.

Lattialla oli tyynny joka oli touhujemme yhteydessä tippunut sohvalta ja Saija nappasi sen äkkiä ja painoi suulleen ja kuulin kun hän huusi siihen samalla kun hänen selkänsä meni ihan kaarella ja jalat tippuivat olkapäiltäni jolloin otin nilkoista kiinni ja jatkoin kairaamista hetken kunnes tiputin jalat sohvalle ja otin tyynyn pois Saijan naamalta.

Saijalla oli vieno puna naamallaan ja hiukset olivat ihan sekaisin ja hiki pisarat karpaloivat kasvoilla ja silmälaseilla. Laskeuduin hänen päälleen jatkaen panemista ja suutelin häntä hellästi johon Saija vastasi kuiskaten ”Tuntuu niin hyvältä ja oikeelta, en ole ikinä kokenut mitään tälläistä hyvä jumala”. ”Luoja sä olet ihana ” Sain sanottua ja jatkoin työntelyä tuohon ihanaan kirnuun. ”Haluutko kokeilla jotain muuta vai jatketaanko näin” Saija kysyi hiljaa samalla taas suudellen minua.” Voidaanko vaihtaa asentoa ” Kysyin. ” Joo, miten haluat” Saija vastasi, ”Haluun sinua takaa jooko, sulla on niin ihanan muotoinen peppu? ”Saija nyökkäsi kevyesti jolloin vedin kullini mossahtaen ulos Saijasta. Se seisoi kuin lipputanko. Samalla tartuin Saijan pikkareihin ja vedin ne hitaasti pois, Saijalla oli todella tuuhea vaalea karvoitus joka levisi miltei napaan ja nivustaipeisiin saakka. (Silloin ei sheivaaminen ollut vielä niin muotia ainakaan vanhemmilla naisilla).

Saija kääntyi sohvalla ympäri nojaten käsinojaan vilkaisten olkapäänsä yli ja kuiskasi ”Tule kulta minuun pian” ja tuo mehevä perse vavahteli suoraan edessäni ja vaaleat häpykarvat näkyivät hyvin taakse päin ikkunasta tulevassa valossa ja tissitkin roikkuivat todella irstaasti, ne olivat todella isot tästä kulmasta. En tiedä mistä se tuli mutta minun oli pakko pamputtaa molempia kannikoita kullillani ja haarojen välissä heilutella kulliani myös. Jolloin Saija naurahti ja sanoi ”Miksi miehet aina pamputtaa noin minua” ”Siksi kai kun sinulla on koulun ihanin peppu. Multa tuli melkein kun käännyit äsken.” Sanoin ”Hassu olet kun noin sanot , minulla on kauhean iso ja löysä peppu, ihan kamala ”Saija sanoi käheästi. ” Eikä ole sinähän olet koulun herkkupeppu jota kaikki pojat kuolaa” Sanoin ja sillä samalla hetkellä otin Saijan kannikoista kiinni ja ohjasin kullin pilluun, tunsin kun Saija otti alakautta pusseistani kiinni puristaen lujaa huokaisten samalla kovaa. Kurotin tisseihin ja aloin puristelemaan niitä kovin ottein samalla tiukentaen työntöjeni tahtia, tuntui todella hyvältä.

Lantioni hakkasi Saijan pyllyä vasten joka tärisi ja hytkyi työntöjeni tahdissa todella kiihottavasti. Saijan peppu oli todella ihan kurvikas ja kimmoisa, kun puristin kädelläni niin sormet upposivat mukavasti kannikoihin. Saija huohotti raskaasti puristellen pussejani rytmikkäästi ja tunsin taas tutun kutituksen pusseissani kun minulta alkoi tulemaan, junttasin tuohon herkulliseen vakoon takaa vielä pari kertaa ja sitten laukesin lujaa pillun syövereihin Saijan parahtaessa samalla ”Päästit sisään” ”Anteeksi mutta en ajatellut kun tunnuit niin hyvälle.” sanoin ja läimäisin pakaraa kädelläni.

Rysähdin Saijan päälle jolloin hän painautui sohvaa vasten ja työntelin veltostuvaa kalua vielä Saijan pillussa edes takaisin ja tunsin kuin Saija hieroi vielä kädellään pilluaan kunnes hänkin huokaisten lopetti. Irstas näky oli kuin suoraan jostain suomiporno videoista. Suutelin Saijan niskaa, kaulaa ja olkapäitä, tuntui niin hyvältä. ”Luoja, se oli ihanaa” sanoin. ”Niin tuntui niin hyvältä pitkästä aikaa, minä olen ihan kamala kun näin touhuan sinun kanssasi senkin tuhmeliini” Huokaisi Saija.

Saija huokaisi uudelleen ” Minua ei ole otettu noin ikinä, minulla oli sellainen olo että vaikka mitä sanoisin niin olisit vaan ottanut minut silti, ihanan irstasta, mikä se herkkupeppu juttu oikein oli” En sanonut mitään vaan suutelin Saijaa uudelleen ja otin hameen verhoamasta pepusta kiinni kun hame oli valahtanut vyötäröltä alas ja peitti kaikki herkut. Käänsin Saijan joka oli siinä tosi pornon näköinen yläosattomissa joten imin vielä tissejä ja kullini alkoi taas heräilemään kun Saija parahti ” Meillä on mennyt yli tunti nyt pitää lähteä , kiireesti vaatteet päälle, talonmies voi tulla ihan kohta tarkastamaan paikat.”

”Ei vielä, haluan sinua lisää, minulla seisoo edelleen” Ja jatkoin tissien nuolemista ja imemistä kiihkeästi, ne maistuivat suolaisilta. Vedin samalla hametta ylöspäin taas ja ujutin sormeani pyllyvakoon mielessä se juttu minkä olin kuullut että mitä Saija olisi tehnyt ravintolan vessassa. ”Mitä sinä nyt vielä , pitää mennä senkin hupsu” Saija kuiskasi korvaan samalla näykkien korvalehteäni. Istuin sohvalle ja vedin Saijan perässä päälleni. Saija istui syliini ujosti hymyillen ottaen kullistani kiinni vedellen sitä pari kertaa eestaas. ”Sinä jaksat vielä , kamalaa olet ihan kyltymätön , tykkäätkö noin paljon minusta, ei minulla ollut edes aavistusta” Ohjaten kullini pilluunsa ja aloittaen tasaisen lantionsa pyörityksen. Se oli ihanan tuntuista ja suutelin ja näykin Saijan rintoja samalla liikutellen sormeani pyllyvaossa puristellen Saijan kannikoita. Hetken kuluttua Saija lopetti ratsastamisen ja veti pääni rintojensa väliin ja huohotti todella kiivaasti täristen pitkään minun työnnellessäni parhaani mukaan altapäin pilluun mutta en päässyt vielä huipulle saakka kun Saija sanoi kova kullini vielä pillussaan. ”Voi luoja , Kello on puoli 4 nyt pitää lopettaa, joku voi tulla ihan kohta, pitää pukeutua” Ja yritti nousta sylistäni vastalauseistani huolimatta mutta puristelin Saijan peppua ronskisti läimäisten päästämättä kuitenkaan irti purren samalla nänniä niin että Saija huokaisten alkoi rytmikkäästi liikuttamaan peppuaan ylös alas sylissäni kullini sisässään samalla todeten alistuneesti ”Älä tee jälkiä tisseihini kulta ethän tee ja nyt pikaiset vielä kun et muuten näytä rauhoittuvan” En vieläkään ollut uskoa korviani minä siis olen pannut koulun herkkupersettä , menettänyt poikuuteni ja Saija aikoo naida minua vielä lisää Ihanaa.

”Just noin tekee hyvää” huohotin Saijan korvaan kun Saija ratsasti päälläni, hän oli noussut istumaan kyykkyyn jalkojensa varaan sohvalle päälleni pidellen olkapäistäni tiukasti kiinni ja oikein junttasi nyt vuorostaan kaluani pilluunsa litinän ja lätinän täyttäessä lukusalin kun hänen peppunsa nousi ja laski sylissäni. Katsoin Saijaan kun hän ratsasti päälläni, silmät olivat tiukasti kiinni ja hän puri huulensa samalla kun kairasi minua, vaaleana tukan heiluen nostojen tahdissa, näky oli yksinkertaisesti liikaa ja tunsin huipun lähestyvän, huohotin Saijan korvaan, en tiedä miksi mutta se tuli kuin varkain ” Nyt tulee, älä lopeta kulta rakas” Jolloin Saija avasi silmänsä , katsoin minuun ja kuiskasi korvaani ”jos haluat saat toistekin” ja tiivisti tahtiaan jolloin tunsin kun laukesin taas hänen sisäänsä vienon parkaisun saattelemana. Saija pyöritti vielä vähän aikaa pyllyään sylissäni kunnes lopetti ja vain istui veltostuvan kullini sisällään ja silitti hiuksiani hyväillen minua samalla painaen päätäni rintojen väliin ja kuiskasi ”Nyt pitää lopettaa kultaseni, olet nopea oppimaan. Toivottavasti pidit minusta niin kuin minä nautin sinusta”

”Pukeudutaan nyt äkkiä kultaseni” Joten ei siinä muu auttanut, pukeutuessani katselin kun Saija laittoi rintsikoita päälleen ja se oli todella kiihottavan näköistä, hän laittoi ne etupuolelta kiinni siten että kupit oli selän takana ja sitten pyöritti ne ympäri ja laittoi rinnat kuppeihin sisälle. Sitten huomasin että Saijan pikkarit oli sohvan alla, otin ne käteen ja katselin Saijaa kysyvästi. ” Mitä nyt , anna ne ” Saija sanoi napittaessaan paitaansa ja katseli minua. ”Saanko nämä muistoksi?”Kysyin.”Mitä et, miksi?” ” Että minulla olisi jotain muistuttamassa että tämä on totta eikä unta” Sanoin.
”Olet ihan hassu ja niin ihana ja meidän pitää pikimiten jutella tästä ja mitä teemme jatkossa sillä minä voin menettää työni jos joku saa tietää, tajuatko mutta tänään ei ehdi enää nyt on kiire” Saija sanoi samalla suudellen minua vielä ja hieroessaan alapäätäni samalla ottaessaan pikkarinsa ja vetäessään ne jalkaansa. ” Valun muuten liemiäsi joka puolelle jos minulla ei ole mitään jalassa. Ja tahrit hameeni ja paitanikin sohvasta puhumattakaan, pitää jotenkin siivota vielä”

”Nähdään maanantaina mutta älä puhu tästä kenellekään jos haluat jotain jatkoa ok, ymmärrätkö, suu suppuun minusta ja tästä, minun pitää nyt todellakin miettiä mitä me tehdään jatkossa tajuatko ja tunneilla käyttäydyt normaalisti, ymmärrätkö?”

Nyökkäsin vastaukseksi sillä Saijan sanoista kuulin kuitenkin lupauksen jatkosta ja suutelin vielä kerran samalla puristaen hameen verhoamaa herkullista peppua oikein kunnolla ja pitkään Saijan halatessa minua todella tiukasti vastatessaan suudelmaani. Minun on pakko saada tuota Naista lisää ajattelin.

Tämän jälkeen poistuin naama punaisena kirjastosta kotiin Saijan jäädessä vielä kirjastoon rauhoittumaan ja siivoamaan.

Talkkari tuli käytävällä vastaan ja sanoi ”taas jälkkärissä vai, tuletko VPK:n harjoituksiin tänään?” Tietäisitpä vaan ajattelin, ei pahemmin harjoitukset kiinnosta. Minua ei kiinnostanut sillä hetkellä enää mikään muu kuin tuo seksiä pikkupoikien kanssa harrastava naisopettaja.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Tuhma opettaja Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, […]
  • Nussin opettajani kanssa abiristeilyllä Tämä tapahtui abiristeilyllä. Olin ilmoittautunut risteilylle kaverini kanssa, mutta hän ei päässytkään lopulta lähtemään ja olin hytissä kolmen muun kaverin kanssa, joita en tuntenut […]
  • Kuuma naisopettaja Tämä tarina sijoittuu koulumaailmaan, ja alkulähteet ovat noin vuodessa 1994, kun astuin yläasteelle. Niin... Siihen aikaan löysin oman seksuaalisuuteni ja koulun jälkeisiin […]
  • Panin naapuriani Moi, minä olen aikalailla tavallinen 15-vuotias poika. Asun äitini ja muutamaa vuotta vanhemman veljeni kanssa viihtyisällä asuinalueella etelä – suomalaisessa kaupungissa. Alueella asuu […]
  • Ruotsinopea tukiopetuksessa Huh, tuumasin kävellessäni ruotsin tukiopetukseen torstai-iltana. 9-luokka lopuillaan ja tukiopetuksella pitäisi saada b-kielestä edes se 5, jotta läpi pääsisi. Niinpä äitini oli […]
  • Äitiä ja opettajaa Keskiviikko ja äikkää tokalla tunnilla. Raahaan itseni ja reppuni luokkaan vakipaikalleni. Istun eturivissä josta on helppo poistua luokasta, tähän ei opettajat yleensä kiinnitä niin […]
  • Nuori rakastajani Tapasin vuosi sitten nuoremman kaverin chatistä. Juttu luisti mukavasti ainakin tietokoneen ruudulla… Pikkuhiljaa puheemme kääntyi seksiin ja sen saloihin. En ikinä ollut ajatellut niin […]
  • Himokas historianopettaja Viimeinen tunti on historian tunti. Tälläkin tunnilla ihailen opettajaani, hänellä on vaaleat lyhyet hiukset ja silmälasit. Hänellä on melko pienet rinnat mutta ne näkyvät pieninä ihanina […]

Jätä kommentti