Tapasimme uimahallissa osa 1

Heräsin jälleen siihen miten sadepisarat piiskasivat ikkunalautaa. ”Onpa kesä”, ajattelin ja käänsin kylkeä. Uni ei kuitenkaan tullut enää ja aloinkin siinä makaillessa miettiä miten tämän ”kesä”lomapäivän viettäisin. Poikamiehenä kaikkien kavereiden ollessa töissä ei ihan hirveästi ollut puuhaa tarjolla. Ajattelin jo avata tietokoneen ja mennä chattipalstoille etsimään virtuaalista viihdykettä tai lueskella seksinovelleja ja purkamaan pahimpia yön aikana kertyneitä paineita, mutta ajattelin että kerkeää sitä myöhemminkin. Sitten keksin lähteä uimaan kaupungin uimahalliin. Ajatus aamutuimaan uidusta kilometrin lenkistä tuntui yllättävän hyvältä ja ponkaisin pystyyn ja heitin kamat kassiin, nappasin sateenvarjon mukaani ja lähdin kävelemään kohti uimahallia johon ei matkaa ollut kilometriäkään.

Ikkunasta katsoen hallissa oli aika tyhjää, mikä ei tällä ilmalla yhtään kyllä yllättänyt, mutta sainpahan uida matkani rauhassa. Kassahenkilökin näytti siltä että oli vielä unten mailla, niin pirteästi tervehdykseeni vastasi. Sain avaimeni ja nopean pukuhuone-käynnin jälkeen siirryin suihkuun ja sitten saunaan. Suljin silmäni ja istuin tyhjässä saunassa rentoutuen. Yölliset uneni palasivat mieleen ja tunsin miten veri alkoi uhkaavasti pakkautua jalkoväliini. Ajattelin että parempi häipyä viileään suihkuun ennen kuin joku sattuisi paikalle ja yllättäisi minut saunasta seiväs ojossa.

Suihkunkin jälkeen tuntui että sain ahtaa vehkeen normaalia uutterammin Speedoihin. Ei se varsinaisesti iso mielestäni ole, mutta ei sitä nyt kukaan ole pieneksikään haukkunut, mutta tänään se tuntui olevan valmis urotöihin koko ajan, vaikkei olisi varsinkaan nyt niin väliksi.

Hallin puolella oli menossa pienen eläkeläisporukan vesijumppa ja lasten altaassa oli muutama pikkupoika riehumassa mutta ison altaan rataköysien välissä oli tyhjää. Loikkasin altaaseen ja vedin lasit päähän ja lähdin matkaan. Parin altaan mitan jälkeen huomasin miten eläkeläiset poistuivat saunaan ja jäin isoon altaaseen aivan yksin. Uppouduin ajatuksiini ja taisinpa seota jo laskuissakin, kunnes havahduin kun viereistä rataa ui joku vastaan. Tapaan uida rintauintia veden alla käyden ja huomasin aika pian että viereisellä radalla ui uljasmuotoinen vanhempi nainen. Hetken jo mietin olisiko tämä edellisestä eläkeläisporukasta joku, mutta ei hän niin iäkäs ollut. Ehkä 40-45, mutta reilusti tällaista 17-vuotiasta kundia vanhempi kuitenkin. Joka kerta kun uimme vastaan toisiamme pääni kääntyi veden alla hänen suuntaansa… upea nainen… runsaat muodot, tummat hiukset ja uimapuku tuntui olevan ehkä numeroa liian pieni, mikä ei kyllä minua haitannut ollenkaan. Isot rinnat näyttivät todella ihanilta.

Koitin jatkaa uimista, mutta huomasin koko ajan miten ajatukseni harhailivat tuossa naisessa. Naisen muodokkaasta vartalosta tuli mieleen suomipornotähti. En tiennyt enää ollenkaan miten paljon olin uinut ja ajattelinkin että olisi ehkä aika nousta ja käydä saunassa. Pysähdyin päätyyn huilaamaan hetkeksi kun tämä nainen saapui samaan päätyyn. Sydämessä tykytti kun tajusin hänenkin pysähtyvän. Vedestä ja jännityksestä huolimatta kaluni oli kovettunut pienissä uikkareissani ja en oikein tiennyt miten päin olisin. Nainen kääntyi minuun päin ja totesi miten kiva on uida kun on rauhallista. Myöntelin kömpelösti jotain vastaukseksi.

”Pitäisi varmaan mennä hetkeksi saunaan”, hän sanoi.

”Samaa mietin minäkin”, vastasin.

”No menehän edeltä niin minä tulen perässä”, nainen jatkoi iloisesti ja tajusin nyt olevani aika ikävässä tilanteessa. Kaluni seisoi kuin mänty ja tunsin miten sen kärki työntyisi uimahousuista ulos vatsaa pitkin jos nyt nousisin altaasta.

Koitin keksiä kovasti jotain selitystä, mutta en keksinyt mitään järkevää. selitin sitten jotain miten vielä hetken lilluisin vedessä huilaamassa. Nainen varmasti tajusi että jostain syystä on nuorimies nyt hämillään ja liukui rataköyden ali ja kulki ohitseni kohti portaita, mutta siinä ohi mennessään hänen kätensä heilahti veden alla sohaisten haarojani. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt. Se oli hänen kämmenselkä joka tönäisi kivikovana seisovaa nuoren miehen kaluani.

”Hui!” nainen kiljaisi yllättävää tilannetta hätkähtäen. Minä menin ihan punaiseksi. En osannut sanoa mitään, seisoin vain. Nainen kuitenkin pysähtyi ja katsoi minua silmiin. ”Vai huilata meinaat” hän sanoi yllättäen, hiukan ilkikurisesti. Uskaltauduin katsomaan hänen silmiinsä ja näin pienen hymyn hänen kasvoillaan.

”Ymmärrän kyllä jos et tuon kanssa kehtaa altaasta nousta”, hän jatkoi yhä hymyillen. Olin kuulevani äänessä ymmärrystä, mutta myös jotain muuta… jotain vihjailevaa. Sitten ajattelin että nyt tai ei koskaan ja sanoin: ”pakko myöntää että tuolta veden alta sinuun saa aika upeat näköalat.”

”Minäkö tuon sain aikaan?” hän kysyi hiukan jopa innostuen.

”No sinä tietenkin. Eihän täällä muita ole ja tuota vartaloa vastaan saisi olla aika monta naista altaassa ja silti etsisin katseellani sinua.”

”Oletpas sinä suloinen poika.” Sen sanottuaan hän katseli hetken ympärilleen varmistaen että olimme varmasti vielä kaksin altaassa, sitten hän kyykistyi niin että hartiat olivat veden pinnan alapuolelle.

”Laitahan ne lasit päähäsi poika ja sukella” nainen sanoi. Tein työtä käskettyä, laitoin lasit päähän ja kyykistyin kokonaan veden alle. Sydän rintaani takoen sain katsella veden alla miten hän valutti uimapukunsa olkaimet alas. Tarttui sitten puvun alla valtavan kokoisiin rintoihinsa ja alkoi hieroa niitä. Nyt minun oli pakko ottaa pinnalla happea ja ylösnoustuani nainen kysyi että haluanko nähdä ”ne.” Sanoin kiihdyksissä että tietenkin ja niin hän kehotti minut jälleen veden alle. Nyt puku oli jo vyötäröillä mutta kädet koittivat peitellä noita upeita isoja tissejä. Hetken hän hieroi niitä kunnes päästi irti. Meinasin jo unohtaa nousta pintaan kun jäin tuijottamaan mahtavimpia rintoja mitä olin ikinä nähnyt. Ihanat isot rinnat, raskaat ja elämää sopivasti nähneet ne olivat, mutta upeammat kuin kenenkään missään lehdessä tai elokuvassa. Nousin jälleen pintaan ja hän veti olkaimet takaisin.

”Nyt kun olet nähnyt minua, niin on minun vuoro nähdä sinua” hän sanoi. Aloin jo vetää uikkareita nilkkoihin kun hän keskeytti minut. ”Voi ei täällä kultaseni, mutta nähdään tuossa parkkipaikalla mahdollisimman pian.” Tämän sanottuaan hän nousi vedestä portaita pitkin todella hitaasti ja sain katsella tuon jumalattaren täyteläistä takamusta ja kun hän vielä noustessaan veti uikkareita pyllyvakoonsa sinkosin minäkin liikkeelle kuin salamasta saaneena. Nyt en välittänyt vaikka koko kansa näkisi seisokin uikkareissani, vaikka ei siitä vieläkään vaaraa ollut. Peseydyin nopeasti ja puin. Tämä voittaisi kaikki seksifantasiat ja seksinovellit joita olin lueskellut. Sydämeni hakkasi ja polvet tutisivat kun heitin edelleen uneliaalle kassahenkilölle avaimen ja säntäsin parkkipaikalle. Hain katseellani naista, mutta tajusin sitten, että sillä kiireellä kun olin itse ulostautunut, ei hän olisi varmaan päässyt edes suihkuun asti. Istuuduin kivetykselle istumaan ja sain istua pienen tovin kunnes tuttu ääni kuului takaani: ”sinähän innokas olet.” Käännyin ja siinä tuo upea kypsä nainen hymyili.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Vanhemman naisen opissa Hain yhtä mattoa, joka meiltä oli unohtunut kunnan mattojenpesupaikan kuivaustelineelle. Paikka oli runsaan kilometrin päässä kotoani, ja olin liikkeellä polkupyörällä. Oli […]
  • Kiihkeät hetket kirjastossa Tarkkailin kirjaston hyllyjen välistä kirjastonhoitajaa. Odotin vain hetkeä, kun tulisi hiljaista hänen pöytänsä luona, sitten voisin käydä kysymässä tiettyä kirjaa. Kaisa Virtanen oli […]
  • Tapasimme uimahallissa osa 2 Nainen katseli minua säteillen ja kysyi: "mitenkäs kaukana asut?" Nousin kivetykseltä ja katselin naista varpaista ylös asti. Upea näky hän oli myös vaatteet päällä. Hillityt korkokengät, […]
  • Saunassa äidin ystävän kanssa Heräsin virkeänä uudenvuodenaattoon, sillä tiesin illasta tulevan hyvä - ellei jopa uskomaton. Olimme menossa juhlimaan vuodenvaihdetta perinteisesti sukulaisiin. Täna vuonna asiat eivät […]
  • Vanhempaa naista kylpylässä osa 2 Kun Maija oli kadonnut naisten puolen suihkuihin, istuimme Samin kanssa hetken lauteella ja koetimme saada hengityksen tasaantumaan. ”Ei juma mikä nainen!” Sami päivitteli. Nyökytin vain […]
  • Leskirouva puutteessa Mökkimme naapurina on 45-vuotias leskirouva, hiukan pyöreä pitkätukkainen tummakutri. Hän sattui viime kesänä laiturille joka sijaitsee katseilta suojassa samalla kun meloin kanootilla […]
  • Ihanan kiihottava pikkupoika Nenäni oli siloisenpehmeässä pyllynvaossa. Aleksi oli juuri pyllistänyt neitseellisen pyllynsä minulle ja nuuhkin sitä uteliaan kiinnostuneena. Silkinpehmeät pallit roikkuivat piukkoina […]
  • Tuhma opettaja Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, […]

Jätä kommentti