Ruotsinopea tukiopetuksessa

Huh, tuumasin kävellessäni ruotsin tukiopetukseen torstai-iltana. 9-luokka lopuillaan ja tukiopetuksella pitäisi saada b-kielestä edes se 5, jotta läpi pääsisi. Niinpä äitini oli suostutellut tukiopetukseen koulumme kielten opettajan, Pirjon, jonka kotona opetus järjestettäisiin. Pirjo oli nelissäkymmenissä oleva rehevä naisopettaja, joka osasi pitää luokassa kuria. Hiukset olivat aina nutturalla ja suurten rintojensa takia vaatetus oli hyvin löysähköä villapaita – lookia.

Kävelin rappuset kolmanteen kerrokseen suuressa kivitalossa kaupungin keskusta-alueella. Ovelle päästyä rimputin opettajan asunnon kelloa. Ei vastausta.

Toisen ja huomattavasti voimakkaamman rimputuksen jälkeen kuulin askelten lähestyvän ovea. Pirjo aukaisi oven kylpytakissa hiukset märkinä ja jäi tuijottamaan minua. Kiusallisten sekuntien päätteeksi hänen muisti toimi:

”Ai niin joo, tuu sisään. Mä olinkin unohtanut”. Kävelin sisälle opettajan hulppeahkoon asuntoon.

”Mee istuun vaikka tonne saliin, mä tuun kohta ku saan hiukseni edes vähän enemmän kuivemmiksi.”

Menin isohkon olohuoneen nurkassa olevan pöydän ääreen ja aloin kaivella Heja – kirjoja repusta. Hetken aikaa ehdin kynällä naputella pöytää kunnes Pirjo saapui huoneeseen pyyhe turbaanina päässä, edelleen kylpytakissa, joka vaivoin pystyi peittämään muhkeat rinnat. Kankaan läpi pystyin näkemään, ettei ainakaan rintaliivejä ollut opettajan päällä.

”No niin, aloitetaan. Sivu 56 työkirjasta. Tehtävät 4-8”

Tehtävänanto oli ymmärretty ja aloin sijamuotoja laittamaan tyhjiin kohtiin. Sillä aikaa Pirjo poisti turbaaninsa alkaen kuivata jalkojaan. Viriilinä nuorukaisena keskittyminen sijamuotoihin herpaantui sitä mukaa kun pyyhe kuivasi jalkoja, odotellen tumman mättään esiintuloa.

Välillä piti oikein pakottaa silmät pois Pirjon jaloista, puhumattakaan kuivauksen tahdissa heiluvista rinnoista. tunsin kaluni alkavan nostaa päätään. Yhtäkkiä silmäkulmasta näin selvästi opettajan tuuhean pillukarvoituksen.

Tuolloin jäin karusti kiinni tuijotuksesta. ”Sinua taitaa nyt kiinnostaa enemmän joku muu kuin ruotsin kieli”, Pirjo kyseli ivallisesti samalla kun puna levisi kasvoilleni ja veri pakkaantui tiiviimmin elimeeni.

”Nouse seisomaan!”, Pirjo käski minua yllättäen. Silloin kaduin sitä, että pyöräilyn takia olin laittanut verkkahousut. Yritin kieltäytyä kohteliaasti, mutta Pirjon toistettua vaatimuksensa terävämmin olin pakotettu nousemaan. Opettajan silmät tuijottivat pullistumaa housuissani.

”Sinulla seisoo”, Pirjo sanoi. En vastannut mitään, vaan yritin katsella kattoa kiusaantuneena.

”Tiedätkö mikä on kuitti ruotsiksi” Pirjo kysyi. ”Se on kvitto, lausutaan kvittu”.

Tämän sanottuaan opettaja aukaisi kylpytakkiaan vyötärön alapuolelta ja paljasti minulle alapäänsä.

”Katso nyt opettajan kvittua, niin ei tarvitse tirkistellä.”

Katsoin Pirjon pillua. ”Sovitaanko, että se mitä nyt teen, jää meidän väliseksi ??”, Pirjo kysyi.

Nyökkäsin ja sen jälkeen Pirjo aukaisi housuni nauhat ja laski päällyshousut nilkkoihini. Kaluni tuntui tulevan läpi nahkasta ja muutama kiimatippakin oli tullut alushousuihin.

Pirjo koetti jäykkää kaluani housun läpi ja lopulta riisui myös alushousut nilkkoihin vapauttaen elimeni.

”Sullahan on ihanan pieni pippeli- oletko vielä koskematon”, Pirjo tokaisi. Nyökkäsin, en voinut muutakaan. Opettajan käden kosketus oli liikaa naisasioissa neitsyelle, sperma lensi kolmella nykäyksellä repulleni, lattialle ja opettajan kylpytakille.

”Oho, olitpas sinä herkkä, taidat olla kovinkin kokematon naisten kanssa, saan kai nuolaista loput tipat ??

”Joo”, pusersin väkisin suustani

Opettajan huulien kosketus kalullani sai aikaan uuden erektion.

”Ompas oikein ihana pikkupojan pippeli, tulepas tänne sen kanssa”, Pirjo sanoi ja otti kädestäni kiinni johdattaen minut makuuhuoneeseensa.

Makari oli vanhan ajan mallinen, korkea katoksellinen vuode.

Pirjo meni istumaan sängyn päätyyn. ”Oletko koskaan ollut tytön kanssa ?”

”En”

”Minä opetan sinua”

Pirjo nojasi taaksepäin sängylle avasi jalkansa jättäen pillun sängynreunalle. Hän veti minut jalkojensa väliin ja otti kyrvästäni kiinni.

Kävelin kyrpäni perässä aivan opettajan avoimeen jalkoväliin. Taitavin käsin Pirjo ohjasi kaluni suoraan pilluunsa ja alkoi pakaroistani ohjaamalla työnnellä minua itseään vastaan.

Olin hetkessä taas laukeamiskunnossa, enkä ilmoittanut tästä mitään Pirjolle. Taas kolmella nykäyksellä spermani laukesivat sisälle opettajaan pilluun.

”Voi vittu”, kuului opettajan suusta. ”Mä en pääsy yhtään mukaan, enkä syö pillereitä”

Pirjo irrottautui kalustani ja näin kuinka spermanoro valui lakanalle.

”Vitun herkkälaukoja, painu vittuun täältä”, tiuski opettaja minulle. ”Pitänee kai hankkia jostain kunnon panomies kun ei pikkupojasta ole mihinkään”.

Kaikesta huolimatta tyytyväisenä nostin housut nilkoista taas jalkaani, keräsin tavarat olohuoneesta ja poistuin ulos. Kevätpäivä oli mitä kaunein ja kassit keveämmät kuin ikinä.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Himokas historianopettaja Viimeinen tunti on historian tunti. Tälläkin tunnilla ihailen opettajaani, hänellä on vaaleat lyhyet hiukset ja silmälasit. Hänellä on melko pienet rinnat mutta ne näkyvät pieninä ihanina […]
  • Kuuma naisopettaja Tämä tarina sijoittuu koulumaailmaan, ja alkulähteet ovat noin vuodessa 1994, kun astuin yläasteelle. Niin... Siihen aikaan löysin oman seksuaalisuuteni ja koulun jälkeisiin […]
  • Tuhma opettaja Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, […]
  • Nussin opettajani kanssa abiristeilyllä Tämä tapahtui abiristeilyllä. Olin ilmoittautunut risteilylle kaverini kanssa, mutta hän ei päässytkään lopulta lähtemään ja olin hytissä kolmen muun kaverin kanssa, joita en tuntenut […]
  • Teinipoika ja äidinkielenopettaja Tämä tapahtui minulle 9-luokan keväällä 80- luvun lopulla. Oli kaunis keväinen päivä ja meillä oli äidinkielen kaksoistunti. Olimme käsi kirjastossa missä saimme ohjatusti tutustua aikamme […]
  • Biologian opettajaa panettaa Luokkahuoneen ikkunat ovat auki ja ilmastointi on täysillä, mutta silti täällä on melkein sietämättömän kuuma. On toukokuu, ja koulua on jäljellä enää puolisen kuukautta. Katselen […]
  • Tyttöjen liikunnanopettajan kanssa koulussa Tämä tositarina sijoittuu minun osaltani jo aikaa sitten päättyneeseen peruskouluun ja sen yhdeksänteen lukuvuoteen. Olin juuri tuolloin täyttänyt 16 vuotta ja olin luokkamme vanhin poika, […]
  • Opettaja ja oppilaat Pari viikkoa sitten törmäsin kaupungilla entiseen opettajaani Liisaan. Liisa opetti minua yläasteella, jolloin käytökseni ei ansainnut kehumista. Hyvässä muistissa minulla on yhä ne […]

Jätä kommentti