Nussin opettajani kanssa abiristeilyllä

Tämä tapahtui abiristeilyllä. Olin ilmoittautunut risteilylle kaverini kanssa, mutta hän ei päässytkään lopulta lähtemään ja olin hytissä kolmen muun kaverin kanssa, joita en tuntenut kovin hyvin. Ensin käytiin hakemassa juomia tax-freestä ja otettiin pohjia hytissä. En kuitenkaan ostanut kuin kolme pientä Smirnoff Ice pulloa, joista kaksi juotuani lähdin yksinäni tutkimaan mitä laivassa tapahtuu. Aikani kierreltyäni tulin laivan tanssiravintolaan. Pyörin baaritiskin tuntumassa ja katselin näkyykö tuttuja. Yhdessä pöydässä näin kieltenopettajani ja kolme muuta naista. Jonkun ajan kuluttua opettajani oli kahdestaan toisen naisen kanssa, kun kaksi muuta olivat menneet tanssimaan. Sitten heitäkin tultiin hakemaan tanssiin. Toinen nainen lähti, mutta opettajani ei. Häntä hakenut mies istu kuitenkin hänen pöytäänsä. Opettaja katseli ympärilleen kuin apua etsien. Minä lähdin kohti pöytää.

– Tuolla käytävässä tarvitaan sun apua.

– Minun pitää nyt mennä. Minua kaivataan, hän sanoi miehelle pöydässä.

Mies oli jonkun verran ottanut ja murahti jotain vastaukseksi.

Opettaja oli huolestuneen näköinen, kun olimme ensin kävelleet jonkun matkaa ahtaassa ravintolassa peräkkäin ja pääsimme puhumaan asiasta.

– Mitä on tapahtunut.

– Ei mitään. Sä olit vaan sen näköinen siellä pöydässä, kun olisit tarvinnut apua.

Hän hymyili helpottuneen näköisenä.

– Kiitos. Olet sankarini.

Johanna ei halunnut jäädä ravintolaan, joten menimme rauhallisempaan paikkaan juttelemaan. Siihenkin paikkaan tuli porukkaa, joten siirryimme pois. Seuraavaksi seisoimme juttelemassa hyttikäytävällä, kun pari naista käveli ohi ja hymyili meille. Huomasin sen kiusanneen Johannaa.

– Voisitko tulla vielä hetkeksi hyttiini. Ei tiedä mitä ihmiset ajattelevat meistä, kun seisomme tässä käytävässä.

Hytissä huomasin, että siellä oli vain yksi laukku..

– Oletko sä yksin tässä hytissä.

Hän vastasi vähän kiusaantuneen oloisena.

– Siinä kävi niin, että toinen naisopettaja sairastui ja meitä oli ensin kuusi naispuolista valvojaa. Kolme kummassakin hytissä. Sitten kun Katri jäi pois, olisimme olleet kahdestaan yhden abin äidin kanssa. Hän taas oli tuttu toisen hytin naisten kanssa ja halusi samaan hyttiin, joten jäin yksin.

– Sulla kävi hyvä tuuri. Meitä on neljä kaveria samassa hytissä.

Olimme jo puhuneet minun jatko-opinnoistani ja tulevaisuuden suunnitelmista. Sitten puhuimme maailman tilanteesta ja ilmastosta.

– Minusta on mukava puhua sinun iässäsi olevien kanssa. Se on mukava nähdä miten nopeasti nuoresta kehittyy aikuinen. Samat asiat alkavat kiinnostaa, kuin aikuisiakin. Sinähän siis olet jo aikuinen, mutta ymmärrät varmaan mitä tarkoitan.

– Kyllä ne kiinnostaa.

Johanna kai näki ilmeessäni jonkun virneen, koska hän vähän punastui.

– En minä tarkoittanut ”niitä” aikuisten asioita, ainakaan siis pelkästään.

– Kyllä mä ymmärrän mitä sä tarkoitit. Se oli vaan pieni kevennys.

– No anna anteeksi. Joskus tulee oltua liian tiukan asiallinen. Nythän ollaan vapaalla.

– Ei mitään ongelmia.

Hän kysyi tyttöystävästäni ja kerroin, että hän oli ollut viime kesästä asti vaihto-oppilaana ulkomailla, eikä ollut edes jouluna käymässä kotona. Olimme olleet yhdessä runsaan puoli vuotta ennen hänen lähtöään. Johanna avautui omasta parisuhteestaan ja kertoi eronneensa loppukesästä.

Istuimme vierekkäin sängyllä. Johanna nousi ylös ja kävi nostamassa jotain naulakkoon. Kun hän tuli takaisin, hän istui vähän lähemmäs minua. Käteni oli sängyllä, jääden melkein hänen alleen. Kun hän jo istui, vedin käteni pois, jolloin se samalla koski hänen peppuaan. Johanna tulkitsi sen ilmeestään päätellen hyväilyksi ja laittoi kätensä reidelleni. Sain siitä rohkeutta ja suutelin häntä. Hän vastasi suudelmaan kiihkeästi. Pitkän suudelman jälkeen aloin avata hänen paidannappejaan ja hän teki samaa minun paidalleni. Kun paidat oli riisuttu, Johanna laittoi kätensä selkänsä taakse ja avasi rintaliiviensä hakaset. Minä otin olkaimet alas. Hän nousi seisomaan ja avasi hamettaan, kun minä jäin vähän liian pitkäksi ajaksi katsomaan hänen rintojaan.

Olin lukion ensimmäiseltä tunnilla ihastunut Johannaan. Hän oli nyt 36-vuotias ja todella hyvävartaloinen. Olin häntä luokan edessä katsoessani miettinyt miltä se peppu näyttäisi, kun siitä kuorisi hameen ja pikkuhousut pois päältä. Samalla tavalla olin ajatellut rinnoista. Hän ei koskaan käyttänyt topattuja rintaliivejä, joista ei näy nännin kohoumaa. Hänen nänninsä erottuivat aina paitojen alta. T-paitoja hän ei tosin koskaan koulussa käyttänytkään. Nyt kasvoillani taisi olla pikkupojan ilme. Sellainen joka näkee paljaat rinnat ensi kertaa. Olihan se aivan uskomatonta, että opettaja oli rinnat paljaana minun edessäni. Hame oli jo lattialla ja Johanna seisoi siinä sukkahousuissaan.

– Ei me voida tehdä tätä.

– Mitä sä tarkoitat. Kuka sen estäisi.

– Sinä olet oppilas ja minä opettaja. Se pääsi hetkeksi unohtumaan, kun olin niin…

– Se ei haittaa. Ja ethän sä enää oikeastaan ole mun opettaja, kun on enää kirjoitukset jäljellä.

Nousin seisomaan ja halasin Johannaa. Annoin suukon.

– Sä olet niin ihana nainen. Mä haluan sua, eikä se kuulu kenellekään muulle.

Annoin suukon hänen molemmille rinnoilleen.

– Ne vaan on niin uskomattoman kauniit.

Sitten laitoin käteni hänen sukkahousujensa sisään ja aloin vetää niitä alas. Johanna antoi sen tapahtua ja nosteli jalkojaan, että sain ne kokonaan pois. Jäljellä olivat enää pikkuhousut. Aika moni meidän lukion pojista haluaisi varmasti päästä riisumaan ne. Minulle se ei jäänyt haaveeksi, vaan sain riisua ne oikeasti.

Laitoin käteni pikkuhousujen sisään pakaroille ja hyväilin pakaroita, ennen kuin työnsin housut pois pakaroilta ja laskin ne alas. Peppu tuntui hyvältä ja Johannastakin se näytti tuntuvan hyvälle, kun hyväilin hänen peppuaan. Riisuin omat housuni ja paljastin hänelle seisovan kaluni. Seisoimme sängyn vieressä ja rutistin hänet itseäni vasten. Suutelimme kiihkeästi. Istuin sängylle ja vedin hänet lähelleni seisomaan. Imin hänen rintojaan, nuolin nännejä ja hieroin syljestä märkiä rintoja. Ne tuntuivat mielettömän kiihottavilta. Hieroin hänen pakaroitaan samalla, kuin työnsin kieleni hänen napakuoppaansa. Käänsin hänet ympäri ja suutelin hänen pakaroitaan. Tyttöystäväni piti pakaroiden suutelusta ja sen takia osasin sen hyvin. Johanna tuntui myös pitävän siitä. Oli kysymyksessä peppu, josta olin haaveillut jo ennen kun tunsin tyttöystävääni.

Vedin hänet sänkyyn ja laskin hänet selälleen. Suutelin reisien sisäpintaa ja laitoin käteni pillulle. Työnsin sormeni huulien väliin. Siellä oli ihan kosteaa. Sormeni liukui sisään. Pillu oli valmis kaluani varten. Nousin hänen päälleen, Laitoin kalun huulille ja työnsin sisään. Nussin opettajaa. Se tieto taisi kiihottaa minua liikaa. Huomasin, että taidan tulla liian aikaisin. Vedin kaluni ulos ja rauhoituin vähän. Johanna näytti olevan vähän ihmeissään. Aloin hieroa hänen klitoristaan. Halusin tehdä mahdollisimman hyvän vaikutuksen häneen, enkä halunnut purkautua häneen alkumetreillä. Johannaa kiihotti valtavasti klitoriksen hyväily. Sain kuitenkin hieroa sitä jonkun aikaa, ennen kuin näin hänen olevan tulossa. Siinä vaiheessa lopetin ja työnsin kaluni pilluun. Kun olin sisällä tein vielä muutaman liikkeen sormillani, kunnes huomasin hänen tulevan. Samalla aloin työnnellä kaluani rajusti hänen sisäänsä. Hän valitti orgasmissaan ja minä jatkoin vielä hetken, kunnes ruiskutin spermani hänen kuumaan sykkivään pilluunsa. Jäin makaamaan hänen päälleen. Tunsin pillun edelleen sykkivän veltostuvan kaluni ympärillä. Tuntui hyvälle, kun olin saanut tyydytettyä opettajani.

– Se oli niin ihanaa pitkästä aikaa, mutta en ymmärrä kuinka tässä kävi näin. Olitko sinä suunnitellut tällaista, kun tulit auttamaan minua siellä pöydässä.

– En ollut suunnitellut mitään, mutta mä olen tosi iloinen, että siinä kävi näin.

– Jos voisin olla ajattelematta seurauksia, niin kyllä minäkin olen iloinen. Nyt sinun pitää mennä omaan hyttiisi, etteivät muut ihmettele missä olet.

En alkanut väittää vastaan, vaikka olisin halunnut jäädä hänen viereensä. Puin päälleni ja annoin hänelle hyvänyönsuukon. Hyttiin päästyäni siellä ei ollut muita. Olin nukkumassa, kun muut tulivat. Heräsin siihen ja he kertoivat mitä olivat tehneet. Onneksi he olivat väsyneitä ja kaikki nukahtivat nopeasti. Aamulla heräsin seitsemän jälkeen meteliin käytävällä. Puin päälleni ja menin Johannan hytille. Olin ottanut hytin pöydältä avainkortin, joka oli kai ylimääräinen. Ajattelin yllättää hänet ja mennä hänen viereensä jatkamaan unia. Avasin oven varovasti, mutta näin sängyn olevan tyhjä. Samalla tajusin hänen olevan suihkussa. Riisuin vaatteeni ja avasin vessan oven varovasti. Hän seisoi suihkussa selin minuun. Koskin kädelläni hänen pakaraansa. Hän säpsähti ja kääntyi. Hän ihmetteli miten olin päässyt hänen hyttiinsä.

Hänen äänensä ja vartalonsa vapisi. Niin paljon hän oli pelästynyt. Otin hänet syliini ja rauhoittelin. Kerroin ottaneeni avainkortin pöydältä yöllä lähtiessäni. Hän moitti minua siitä, mutta rauhoittui. Kerroin heränneeni meteliin ja hänellä oli käynyt samoin. Sitten hän vasta huomasi, että olen alasti. Seisova kaluni oli puristuksissa hänen vatsaansa vasten.

– Meidän pitäisi mennä nyt aamupalalle. Ei siis tietenkään yhdessä, mutta kuitenkin.

– Aamupalaa tarjotaan vielä pitkään. Kello on vasta puoli kahdeksan. Meillä on hyvää aikaa.

– Näkikö kukaan sinun tulevan tänne.

– Ei nähnyt. Kukaan ei tiedä, että mä olen täällä. Voit ottaa rennosti.

Pesin Johannan selän ja sitten vielä rinnat, vaikka hän sanoi jo pesseensä ne. Sitten hän pesi minut. Hän yritti välttää koskemasta kaluuni, mutta vaadin häntä pesemään sen. Sitten kuivasimme toisemme. Pyysin Johannaa ottamaan kaluni suuhunsa. Hän vastusti ensin, mutta pienen taivuttelun jälkeen se oli hänen suussaan. Sillä oli minulle suuri merkitys, että opettaja otti minulta suihin. Seisoin suihkukopissa ja hän oli polvillaan minun edessäni. Häntä selvästi kiihotti minun kaluni imeminen. Hän olisi jatkanut sitä pidempäänkin, mutta minä keskeytin. Menimme sänkyyn. Aloin suudella hänen rintojaan ja siirryin siitä alaspäin reisille ja sitten pillulle. Hän oli jo niin kiihottunut, ettei vastustellut pillunsa nuolemista, mikä olisi sopinut hänen tapaansa. Sen sijaan hän nautti siitä. Minulle se ei tuottanut vaikeuksia, koska siitäkin tyttöystäväni piti erityisesti ja sitä olikin harjoiteltu. Tosin siitä oli kulunut jo aika paljon aikaa.

Nuolin klitorista niin kauan, että hän alkoi liikehtiä levottomasti. Työnsin kaluni hänen märkään pilluunsa. Pidin käsilläni hänen jalkojaan pystyssä ja nussin. Katsoin hänen kauniita kasvojaan. Hän piti silmiään kiinni ja huohotti nautinnosta. Ajattelin olevani valmis nussimaan opettajaani koska vaan hän sitä tarvitsisi, vaikka kesken koulupäivän. Koulupäiviä ei valitettavasti enää ollut. Minun piti vaan tehdä häneen sellainen vaikutus, että hän ajattelisi samalla tavalla. En tiedä ajatteliko hän samanlaisia asioita, mutta hän alkoi vaikeroimaan ja sai orgasmin. Keskeytin nussimisen ja annoin kaluni tuntea supistukset. Kun ne loppuivat, käänsin hänet konttausasentoon ja työnsin kaluni hänen pilluunsa takaapäin. Pidin lanteista kiinni ja työnsin kaluani Johannan kauniiden pakaroiden väliin voimalla. Se oli asento, jossa minä en pysty pidättelemään itseäni. Se tuntuu niin hyvältä. Vielä paremmalta tuntui, kun spermani lensi hänen sisäänsä.

Nukahdimme puoleksi tunniksi sylikkäin.

– Minua nolottaa se mitä ajattelet minusta.

– Minkä takia. Sä olet paras nainen, jonka tunnen.

– No sen takia, kun minä olen niin halukas. Hävettää, kun sinä olet minun oppilaani. Menetän arvostuksen sinun silmissäsi.

– Et varmasti. Mä arvosta nyt sua myös naisena.

– Saat sen kuulostamaan niin luontevalta. Minä kaipaan tällaista toisen ihmisen läheisyyttä, tietysti myös tuota mitä tehtiin äsken, mutta se tuntuu niin hyvältä, kun paljaat ihot koskettavat toisissaan.

– Voidaan olla näin koko loppumatka.

– Eikä voida. Nyt meidän täytyy nousta äkkiä ja mennä aamupalalle. Muuten ihmiset alkavat ihmettelemään missä me olemme.

Menimme aamupalalle eri pöytiin. Sinne alkoi vähitellen tulla muitakin tuttuja. Ajattelin kuitenkin koko ajan yön ja aamun tapahtumia. Pysyttelin erillään Johannasta koko päivän. Lounaalla, jossa olimme kaikki yhtä aikaa, katsoin toisessa pöydässä olevaa Johannaa silmiin. Hän hymyili minulle lyhyen hetken. Kun lähdimme pois lounaalta, kävelin hänen taakseen ja kuiskasin hänelle.

– Haluan ruokalevolle viereesi.

– Tule viiden minuutin päästä.

Minulla oli vielä avainkortti. Kun menin hänen hyttiinsä, hän odotti minua peiton alla ilman vaatteita. Riisuin ja menin hänen viereensä,

– Nyt vietetään tosiaankin ruokalepoa.

Lyhyiden yöunien takia nukahdimme molemmat. Kun katsoin herättyäni kelloa, olin nukkunut melkein kaksi tuntia. Johanna nukkui vielä, mutta aloin hyväillä hänen lantionsa kaarta kun hän oli kyljellään vieressäni. Hän ei herännyt, mutta huomasin hymyn tulevan hänen kasvoilleen. Annoin kevyitä suukkoja hänen suulleen ja toiselle nännille, joka nöpötti mukavasti esillä. Sitten hän heräsi. Kun hyväilin hänen reisiensä sisäpintaa, hän vaan hymyili minulle. Tunsin hänen olevan taas kostea ja pyysin häntä ratsastamaan minulla. Tällä kertaa hän ei vastustellut millään tavalla, vaan tuli kyykkyyn päälleni. Autoin kädelläni kaluni oikealle uralle ja hän laskeutui alas upottaen kalun pilluunsa ja huokaisi nautinnollisesti.

– Voi että tämä on ihanaa. Mitä niitä asioita murehtimaan.

Rutistelin Johanna rinnoista, kun hän ratsasti satulantappi sisässään. Hän sai itse määrätä tahdin ja nautti siitä selvästi vapautuneemmin, kuin vielä aamulla. Autoin häntä pepusta nostamalla, kun ratsastaminen alkoi väsyttää. Sitten vaihdettiin asentoa ja otin hänet taas takaapäin. Tällä kertaa kestin tosi pitkään myös mielipaikallani. Minä ruiskutin loput nesteeni häneen, kun reiteni olivat jo ihan hapoilla. Vaikka Johanna ei enää saanutkaan orgasmia, hän sanoi nauttineensa siitä koko ajan.

Kun saavuimme satamaan, Johanna sanoi sen olleen ikimuistoisen matkan. Kaikesta huolimatta me ei voitaisi enää jatkaa, vaikka se houkuttelevalta tuntuisikin. Näin Johannan vielä koululla useamman kerran. Mieli olisi tehnyt, mutta en ehdottanut mitään.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Tuhma opettaja Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, […]
  • Teinipoika ja äidinkielenopettaja Tämä tapahtui minulle 9-luokan keväällä 80- luvun lopulla. Oli kaunis keväinen päivä ja meillä oli äidinkielen kaksoistunti. Olimme käsi kirjastossa missä saimme ohjatusti tutustua aikamme […]
  • Ruotsinopea tukiopetuksessa Huh, tuumasin kävellessäni ruotsin tukiopetukseen torstai-iltana. 9-luokka lopuillaan ja tukiopetuksella pitäisi saada b-kielestä edes se 5, jotta läpi pääsisi. Niinpä äitini oli […]
  • Kuuma naisopettaja Tämä tarina sijoittuu koulumaailmaan, ja alkulähteet ovat noin vuodessa 1994, kun astuin yläasteelle. Niin... Siihen aikaan löysin oman seksuaalisuuteni ja koulun jälkeisiin […]
  • Äitiä ja opettajaa Keskiviikko ja äikkää tokalla tunnilla. Raahaan itseni ja reppuni luokkaan vakipaikalleni. Istun eturivissä josta on helppo poistua luokasta, tähän ei opettajat yleensä kiinnitä niin […]
  • Himokas historianopettaja Viimeinen tunti on historian tunti. Tälläkin tunnilla ihailen opettajaani, hänellä on vaaleat lyhyet hiukset ja silmälasit. Hänellä on melko pienet rinnat mutta ne näkyvät pieninä ihanina […]
  • Tyttöjen liikunnanopettajan kanssa koulussa Tämä tositarina sijoittuu minun osaltani jo aikaa sitten päättyneeseen peruskouluun ja sen yhdeksänteen lukuvuoteen. Olin juuri tuolloin täyttänyt 16 vuotta ja olin luokkamme vanhin poika, […]
  • Opettaja ja oppilaat Pari viikkoa sitten törmäsin kaupungilla entiseen opettajaani Liisaan. Liisa opetti minua yläasteella, jolloin käytökseni ei ansainnut kehumista. Hyvässä muistissa minulla on yhä ne […]

Jätä kommentti